hej jag heter stress.

heelluu busar!

Vad har ni för er en sån här kväll? Själv kom jag hem för drygt en timme sen från stan, var ju och julshoppade en massa. För det mesta en masssa julklappar... till mig själv hehehe! Tycker alla förtjänar att köpa lite julklappar till sig själv också faktiskt, eller hur?! Man kan ju inte bara tänka på alla andra :)

Iallfall så är jag super trött i hela kroppen nu, efter allt spring hit och dit med alla påsar och så. Shopping är fanimej en sport! Om man inte är trött efter en shoppingrunda så är det helt enkelt inte en shoppingrunda, så det så! Är ni lite speedade inför morgondagen, för att få öppna era fina julklappar? :) Här har vi iallfall en tös som är det!

Kommer nog inte bli mycket bloggande imorgon tror jag, men jag vet inte. Kanske ändå slänger in något litet inlägg eller så, så att ni inte blir ledsna mihihih. Men jag åker nog rätt tidigt imorgon till rebecca, har nog glömt nämna det men jag ska fira jul hos Rebecca detta året, kommer säkert bli kul, men annorlunda, är ju van vid att alltid vara hemma på julen, hehe (A)

http://www.vondewall.com/bilder/Image/Nissen_NickDiggory.jpghttp://www.vondewall.com/bilder/Image/Nissen_NickDiggory.jpghttp://www.vondewall.com/bilder/Image/Nissen_NickDiggory.jpghttp://www.vondewall.com/bilder/Image/Nissen_NickDiggory.jpg


Kommentarer
Postat av: paulina♥

sv: haaha faktiskt inte ÄN ;) har du ? ;) haha

2009-12-23 @ 21:59:17
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: Anonym

jadå, själv? :)

2009-12-23 @ 22:06:25
URL: http://nattievikkie.blogg.se/
Postat av: paulina♥

sv: hihi, ååh den luktar sjukt gott!!

2009-12-23 @ 22:08:39
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: klaudia

svar;jag var med o köpte min juklapp i år (aa)

dudå? :D

2009-12-23 @ 22:16:07
URL: http://klaudiajasionek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />