veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Väduren (21/3- 19/4)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det verkar inte spela någon roll vad du gör. Under den tidiga veckan försöker du vara så trevlig som du kan, men ändå verkar det som om folk irriterar sig på dig. Kanske beror det på att du anstränger dig för mycket. Om du är lite avslappnad skall du se att det löser sig. Du kan känna dig rätt sliten i slutet på veckan men ditt humör är ändå på topp.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.
Vågen (23/9 - 22/10)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.
Skytten (22/11 - 21/12)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.

Japp jag slänger även upp veckans horoskop. Det blev inte av förra veckan, men nu är den här hehe, så varsågoda, kolla hur er vecka kommer att bli.. eller inte bli! Min ser iallafall ut att bli sådär...


Kommentarer
Postat av: klaudia

sv: ja verkligen! HATAR ATT PLUGGA! Oftast :P

2009-12-14 @ 17:12:04
URL: http://klaudiajasionek.blogg.se/
Postat av: enira

hhaaha varsegod, varsegod och varsegod hah skoja! okej vad bra! jag har också haft en bra och skö söndag! allt bra? <33

2009-12-14 @ 18:31:32
URL: http://efenidc.blogg.se/
Postat av: V I O L A S I M O N E T T E

Svar: Åh, låter spännande. Var det kul? :)



Tack för horoskopet ;)



Kramis!

2009-12-14 @ 18:50:20
URL: http://violasimonette.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />