veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Oxen (20/4- 20/5)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.

hehe titta vad duktigt hon är denna veckan, hon kom ihåg det alldelles själv att det är måndag och att det betyder upp med horoskopet på bloggen haha. Min vecka ser ju ut att bli helt okej, men förstår dock inte varför det står att jag ska testa en ny motionsform, aja lite klurigt det där med horoskop haha. Men här fick ni det iallfall, varsågooda! :*



Kommentarer
Postat av: Anonym

åh va roligt med horoskop :)

2009-11-23 @ 17:14:06
URL: http://juliiajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />