horoskop v. 43

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.
Väduren (21/3- 19/4)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.
Skytten (22/11 - 21/12)

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

Då slänger vi väl in ännu ett veckohoroskop för att se hur eran vecka kommer att bli... eller inte kommer att bli. Vem vet? Min stämmer delvis, men inte helt korrekt.



Kommentarer
Postat av: alexandra

Hihi va kul:)!

hon är ju assöt oxå:)

Men måste bara säga att jag älskar ditt hår:)!!

2009-10-19 @ 18:44:14
URL: http://busiiigt.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Sv; Härligt! :D

Det är bra med mig med :)



Vad gör du?

2009-10-19 @ 18:50:40
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: alexandra

HAHAHHA :) söt :)

2009-10-19 @ 19:01:38
URL: http://busiiigt.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Sv; Okej :D

Jag svarar också på kommentarer :)

2009-10-19 @ 19:19:03
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: veronika

Jag vill inte vara kräfta denna vecka :D

2009-10-19 @ 21:00:48
URL: http://veronikascrib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />