veckans horoskop v 42.

Är lite smått beroende av sånt här haha, brukar alltid kolla mitt horoskop när jag läser tidningar eller så. Men nu kommer jag göra så att jag lägger in ett sånt här varje vecka så får man se hur sin vecka kommer bli, eller inte blir? Man vat ju inte säkert med sånt här men det brukar faktiskt stämma rätt ofta haha.

Stenbocken (22/12 - 19/1)
Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.

Fiskarna (19/2 - 20/3)
Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Väduren (21/3- 19/4)

Du är mycket populär bland dina vänner under den här veckan och du kan få svårt att bestämma dig för vilka engagemang som du vill ägna dig åt. Du skulle helst gå på allt men tvingas att välja. Det går heller inte att samla alla dina vänner och göra allt tillsammans eftersom du vet att vissa personer inte går så bra ihop med andra.

Oxen (20/4- 20/5)

Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

Kräftan (21/6 - 22/7)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.

Lejonet (23/7 - 22/8)
Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.

Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.

Skorpionen (23/10 - 21/11)
Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.

Skytten (22/11 - 21/12)
Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.


Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

italien är toppen =)

2009-10-12 @ 19:29:23
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Viktoria ♥

ohhh, det stämmer precis ju, lite kul! ;)

2009-10-12 @ 20:13:57
URL: http://vickanss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />