veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Oxen (20/4- 20/5)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan föredrar du att inte ha så mycket för dig. Du känner att du behöver lugn och ro och mycket vila. Är du i ett förhållande så kan du nog se fram emot många mysiga kvällar med din partner. Du som är singel får tillbringa tiden själv – men det är något som du inte har något emot för tillfället. En förkylning kan göra dig extra trött tidigt på veckan men ser ut att gå över till helgen.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Skytten (22/11 - 21/12)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.

jippiee, måndag idag och det betyder ju att ni får veckans horoskop, haha. Fattar inte varför jag är så besatt av dessa små meningar som påverkar mig så mycket att jag tror på nästan varje ord som står, dock inte alltid, men oftast så stämmer det faktiskt. Vet inte om det är så att jag intalar mig själv så pass mycket att det ska stämma att jag börjar anpassa mig efter det, eller om det verkligen bara blir som det står, aja det förblir nog ett mysterium... men varsågoda, kolla hur eran vecka kommer att bli, eller inte bli ! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />