veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.
Oxen (20/4- 20/5)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Vågen (23/9 - 22/10)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg. Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager. Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts. Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.

jahapp, det är ju inte måndag, utan tisdag. Så det är fortfarande tidigt på veckan, så jag tycker vi slänger in en sån här, så ni kan se hur er vecka kommer att bli... eller inte bli :D !


Kommentarer
Postat av: moa

har varit på stan:) dudå?

2010-04-06 @ 16:05:54
URL: http://moasss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />