veckans horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Väduren (21/3- 19/4)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Oxen (20/4- 20/5)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du ingår något avtal den här veckan så måste du syna alla papper noga. Läs det finstilta ordentligt, annars finns det risk att erbjudandet som du tyckte var så bra innehåller dolda kostnader som du inte alls hade räknat med. Försök att få så mycket sömn som möjligt den här veckan. Vissa händelser kräver nämligen att du är riktigt klar i huvudet.
Vågen (23/9 - 22/10)

Under veckan ser det ut som om du träffar på någon som gör stort intryck på dig. Personen kommer antagligen från en annan stad eller till och med ett annat land. Det finns all möjlighet till en flirt om du inte är upptagen. Var bara medveten om att personen kanske inte ser lika långsiktigt på ert förhållande som du gör. Detta är nog något du bör fundera på innan det blir för seriöst.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.

yess, jag kom ihåg det idag! hehe vad duktig jag är! Nästan så jag behöver en sån här som typ påminner mig varje söndagskväll typ "hallå glöm inte veckans horoskop imorgon din glömska jävel!", eller något i den stilen haha , aja jag kom iallfall ihåg det idag så varsågoda och kolla hur er vecka kommer bli.... eller inte bli! hehe :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />