veckans (sena) horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.
Väduren (21/3- 19/4)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Oxen (20/4- 20/5)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Vågen (23/9 - 22/10)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.

jajajaj förlååååt, jag glömde hahah, javla klantskalle! Men här får ni det iallfall, ni som iallfall väntat på det. Alltså jag vet inte ens om ni vill ha upp detta eller om jag bara lägger upp det i onödan eller för mig egen skull haha, aja varsågoda iallfall... :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />