veckans horoskop !

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat
Väduren (21/3- 19/4)

Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området.
Vågen (23/9 - 22/10)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.
Skytten (22/11 - 21/12)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.

Ni tror väl inte att jag har glöööömt bort veckan horoskop, nejnej, måndag är det idag och såklart slänger jag in detta! :)

Kommentarer
Postat av: lisen

Hej! Fin blogg ;)

2010-12-13 @ 18:28:44
URL: http://lillalove.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo det är kanon!=) Händer ikväll då? =)

2010-12-13 @ 18:36:00
URL: http://alinah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />