veckans horoskop !

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig inte alls särskild motiverad i ditt arbete eller dina studier för tillfället. Det går helt enkelt inte lika lätt som du önskar, i alla fall så är det känns. Det blir inte precis mer positivt av att vissa saker krånglar på hemmafronten. Kanske är det någon apparat som slutar att fungera – inga stora saker men ändå irriterande.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vanlig vänlighet kan den här veckan uppfattas som kärleksförklaringar, se därför upp med vilka signaler du sänder annars kan du tvingas att i klartext meddela någon att du faktiskt inte är intresserad och det kan bli rätt pinsamt. Förutom detta lilla missöde har du en något bättre tur än vanligt och detta påverkar det mesta du tar dig för.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Väduren (21/3- 19/4)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållit ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner att du har varit riktigt flitig på sistone men kan bli lite missnöjd med att du inte får något kvitto på det. På något sätt verkar det som om de du arbetar med har svårt att ge respons. Du kan nog råda bot på detta genom att själv tänka på att säga vad du tycker och inte hålla inne med dina omdömen. Det kan bli en lite omställning i början men efter ett tag kan du vara säker på att det blir positivt för alla parter.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.


veckan horoskop är här nu igen ! nu blir ni allt glada vaa? :), fan vad mycket min stämde in på mig, läskigt med sånt här ibland.. Är Vädur förresten. Tror ni på sånt här med hoskop och allt detta? :)


Kommentarer
Postat av: Bybelle.se - mode och fotoblogg.

plugga galet blir det för mig ikväll :( händer i veckan då? :D <3

2010-12-06 @ 18:50:20
URL: http://bybelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />