veckans (sena) horsoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Väduren (21/3- 19/4)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.
Oxen (20/4- 20/5)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Vågen (23/9 - 22/10)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En möjlighet kan uppenbara sig under veckans första del. Du funderar kanske på om du vågar ta chansen, men alla tecken tyder på att det är en mycket bra väg att gå. Du är till din fördel i sport och spel under slutet av veckan och kan bli riktigt imponerad av vad du själv åstadkommit. Tyvärr är en vän inte lika glad över dina framgångar.
Skytten (22/11 - 21/12)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.

jaaa förlåt att jag finns! nej men har inte kunnat lägga upp detta skitet förens nu för att det inte har funkat, men nu äntligen funkade det. Så bättre sent än aldrig, visstvisstvistvisst? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />