veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Väduren (21/3- 19/4)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns saker som du vill sätta igång med direkt, men det är något som hindrar dig och det är inget som du kan påverka. Tyvärr får du vänta ett tag innan du kan börja. Försök att höra av dig till en vän som du inte talat med på länge medan du väntar. Det kan bli en riktigt trevlig pratstund.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

måndag ju och det betyder att jag slänger in veckans horoskop till er ! Min vecka ser ju ut att vara helt ok, men jag (och älskis) ska fan se till att göra den till sååå mycket mer än OK, den ska bli super där borta i sköna turkiet! Men varsågoda och kolla ni andra också hur eran vecka kommer att bli, eller inte bli :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />