veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du får svar på en fråga den här veckan som du har gått och grunnat på ett bra tag. Även om svaret inte riktigt var vad du hade tänkt så känns det skönt att gå vidare. Din arbetsmotivation är högst i mitten på veckan och då kan du få riktigt mycket gjort. Om du har planerat att hitta på något gemensamt med vänner måste du planera detta tidigt på veckan för att försäkra dig om att alla kan vara med.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.
Väduren (21/3- 19/4)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Oxen (20/4- 20/5)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det ser ut som om flera personer kring dig har utvecklat ett intresse för dig på det romantiska planet. Du som är i ett förhållande tycker nog det bara är lite jobbigt, men du som är singel har all anledning att trivas. Se bara till att smida medan järnet är varmt – intresset kanske svalnar snabbare än vad du tror.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Skytten (22/11 - 21/12)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.


wiiie, måndag idag ju, ni vet vad det betyder. VECKANS HOROSKOP åker in här på bloggen så ni söta människor som läser kan kolla hur er vecka kommer att bli... eller inte att bli höhö! (K)

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv. hej :D

jo dte är bra själv ?<3

2010-03-01 @ 23:31:33
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv. bra :D

jo super skönt!<3

2010-03-02 @ 00:14:32
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: ska till dalarna ;)

2010-03-02 @ 00:32:17
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Maria

jadå här har det varit en lugn dag :) rätt skönt med tanken på att vädret verkligen suger hahaha sj då kram

2010-03-02 @ 01:03:47
URL: http://mnielsenl.blogg.se/
Postat av: Alexandra - VADFANSKAJAGHETA

sv: åh tack så mycket..

desamma bruden :D

fortsätt gärna lösa min blogg hihi:)<3

2010-03-02 @ 05:40:57
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Ness

haha ne blir bara bakis på oingenting xD

2010-03-02 @ 08:43:06
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A

- haha lrhur:)

2010-03-02 @ 09:17:53
URL: http://danielas.se
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv. åka skidor ;)!

2010-03-02 @ 10:16:10
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Linn

sv; Haha, klassresa verkar ju något roligare än städning ;) Allt bra med dig?

2010-03-02 @ 12:34:48
URL: http://liinns.webblogg.se/
Postat av: Humle

Sv: Skola & plugg å ska snart på träning :) Sj? :D

2010-03-02 @ 13:57:13
URL: http://grux.blogg.se/
Postat av: Annie

sv: jo då allt är fin fint, sj då :)

2010-03-02 @ 16:04:35
URL: http://annierehn.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A ♥

- det blir bara slappa för min del:)sjävl?

2010-03-02 @ 16:09:29
URL: http://danielas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />