veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

På arbetet är det inte riktigt toppen för tillfället. Du verkar upptäcka fel på de flesta i din omgivning. Nu är det inte så att alla plötsligt har börjat uppföra sig annorlunda och börjat prestera sämre – nej, det har snarare med din inställning och ditt humör att göra. Försök att bara ta dig igenom veckan utan att skapa några onödiga gräl eller dispyter så skall du se att du ser ljusare på situationen inom en snar framtid. Positivt är i alla fall att du och din partner kommer mycket bra överens under hela veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Väduren (21/3- 19/4)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser du att möta någon från en annat land eller en annan stad. Ta tillfället i akt och umgås med den här personen, det verkar kunna bli riktigt trevligt. Om du är singel så finns chansen att attraktion uppstår, men utsikterna för ett längre förhållande är tyvärr inte så goda.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan ser ut att bjuda på möjligheter att ta över ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i organisationen. Din energi som har med arbete och studier att göra är extra hög nu och det passar ju bra då det nya ansvaret kan innebära en hel del extraarbete i början. Din tur ser också ut att vara bättre än vanligt den här veckan, speciellt i slutet av veckan.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

ja! jag kom ihåg det i tid denna gången! verkligen Oscar for med nu! Min vecka ser ju ut att bli utan problem hehe, det gillas ju, varsågoda och kolla hur er fattiga vecka kommer bli... :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />