veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.
Väduren (21/3- 19/4)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan blir tung att ta sig igenom speciellt när det gäller arbete och studier. Du är helt enkelt trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara dåligt väder som påverkar ditt humör. Försök bara att inte låta ditt humör gå ut över andra så att den här veckan får effekter som sträcker sig längre än dess sju dagar.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.


hehe förra veckan glömde jag, förlåt. men här komemr denna veckans horoskop iallfall! så varsågoda! :)

Kommentarer
Postat av: EDIT LINNEA

fyfn vad jag älskar horoskop!

kan inte sluta kolla upp olika typ varje dag xd

2010-11-29 @ 18:10:16
URL: http://editlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />