söndag.

hejhopppppp

söndag idag. tråkdag typ. nej men i vanligt fall brukar det vara en sådan ångest dag som man inte vet vad man ska ta sig till eller göra. Men min dag har varit lite annorlunda än vanliga dagar. Var ju på den jobbsaken och så. Åkte ner till stan med melzoo eftersom att hon också ska jobba där, i stan mötte vi upp nikki och chass som OCKSÅ ska jobba där. världen är liten.

haha iallfall så drog vi dit och så var det ett par andra ungdomar också som skulle jobba där. Vi satte oss vid varsin dator, de förklarade hur man gjorde och så sen var det bara att sätta igång med jobbandet. Trodder verkligen inte vi skulle börja första dagen men det gjorde vi minsann och det gick super bra faktiskt!

jävligt nervöst var det i början ska ni veta, men när man väl fick kläm på det var det skitkul! Och det är jättebra ställe att jobba på om man pluggar och så som jag gör. för man får varje vecka själv bestämma hur många dagar man vill jobba till veckan därefter så man kan liksom organisera och planera ifall man har mycket plugg ena veckan o inte andra. Ska börja jobba nu på riktigt på Torsdag som första jobbdagen, ser fram emot det...

Anonym om me, myself and i.:
Hur fixade du det sà snabbt?
funderar själv på att söka jobb men vet inte vart jag ska börja..
har du tips:-)?

Anonym om
världsnyhet!:
Vad e de för jobb?

alltså vi jobbar då med Bonnier Publications, som är sveriges största bok och tidningsförlaga och ringer kunder och erbjuder dem prenumerationer, premier osv. ganska lätt och roligt jobb faktiskt :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh :) Gick den bra då? :)

2010-09-19 @ 22:42:20
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: hanna

jag gillar din blogg :]

2010-09-20 @ 06:42:44
URL: http://www.metrobloggen.se/hannasegfelt
Postat av: FIONA - en ointressant vardag

vad kul med ett roligt jobb D:

2010-09-20 @ 09:51:10
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo men hur fick du det:-P

2010-09-22 @ 20:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />