veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser ut att bjuda på möjligheter att ta över ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i organisationen. Din energi som har med arbete och studier att göra är extra hög nu och det passar ju bra då det nya ansvaret kan innebära en hel del extraarbete i början. Din tur ser också ut att vara bättre än vanligt den här veckan, speciellt i slutet av veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser du ut att ha ett mycket gott humör. Du är kanske lite väl lycklig och uppe i det blå och det kan få dig att bortse från saker som egentligen kräver din uppmärksamhet. Var noga med allt som rör pengar under den här tiden. Socialt är du på topp den här veckan. Din energi smittar av sig och många söker ditt sällskap.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar inte spela någon roll vad du gör. Under den tidiga veckan försöker du vara så trevlig som du kan, men ändå verkar det som om folk irriterar sig på dig. Kanske beror det på att du anstränger dig för mycket. Om du är lite avslappnad skall du se att det löser sig. Du kan känna dig rätt sliten i slutet på veckan men ditt humör är ändå på topp.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig inte alls särskild motiverad i ditt arbete eller dina studier för tillfället. Det går helt enkelt inte lika lätt som du önskar, i alla fall så är det känns. Det blir inte precis mer positivt av att vissa saker krånglar på hemmafronten. Kanske är det någon apparat som slutar att fungera – inga stora saker men ändå irriterande.
Vågen (23/9 - 22/10)

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.


varsågoda :*

Kommentarer
Postat av: Johanna nilsson

vilken färg är dina linser om man får fråga :)? <3

och lyssna inte på de raghad du e jätte söt o vacker du ska inte ändra på nåt eller lyssna på folks skitsnack! puss



OCH HON ÄR FINARE ÄN KENZA TYCKER JAG! SO GET A LIFE NI ANDRA ! HAHA

2010-09-13 @ 19:53:59
Postat av: Nathalie

Kvällens blogg är nu utsedd:D Gå in och titta om det blev du! Godnatt:D

2010-09-13 @ 23:42:52
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Shanique

vad är det som är riktigt pinsamt..

2010-09-14 @ 19:34:37
URL: http://soirresistibles.blogg.se/
Postat av: shanique

jaha okej hahaahh blev ba lite förvirrad :P

2010-09-14 @ 22:48:24
URL: http://soirresistibles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />