veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner. 
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit. 
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållit ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.
Vågen (23/9 - 22/10)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Skytten (22/11 - 21/12)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.

Ja måndag som sagt, och det betyder ju såklart att jag slänger in Veckans horoskop som vanligt. Enjoy och läs nu hur det bliiiir :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />