veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Väduren (21/3- 19/4)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Oxen (20/4- 20/5)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du har något känsligt att ta upp med en person så ser denna vecka ut att vara idealisk för detta. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad av hur förstående personen i fråga kan vara och det känns också mycket skönt att bli av med det här som har gått och tryckt dig en tid. På kärlekens område händer det inte mycket den här veckan, allt är sig likt och det kan du tycka är lite tråkigt, du hade faktiskt inte haft emot en del förändringar.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt sjävlförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.
juuustdet! höll fan på att glömma! Men icke! måndag idag ju, vi vet ju alla vad det betyder, veckaaans horoskop hehe :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />