runda med baby.


haha har va
rit ute och tagit slut på Baby's energi, vi var ute och sprang en runda, det är faktiskt jätteskönt väder. Lite småkallt, men ingen vind eller regn eller annat skit. Och det är sååå supermysigt att vara ute på kvällen såhär års eftersom att alla har satt igång julbelysningarna och det lyser i vartenda hus och trädgård och det ser så fint ut när det är mörkt tycker jag, gör inte ni? hehe, ska upp och äta mig en yoggi nu pussar :*

Och så måste jag byta plåster till min nagel så den läker ifred :(





dagens OLD song!

hahah gud asså, kommer ihåg denna låten! Älskade den så sjukt mycket när jag var liten, brukade dansa till den med min bästa kompis och den påminner mig så sjukt mycket om de gamla tiderna. Brukade ni också lyssna på den? :)


your mama says your uglyyyyy!



veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är en speciell person som du gärna vill umgås extra mycket med för tillfället och det ser faktiskt ut som du får chansen att göra det om du bara lägger om din planering något. Detta gör du mer än gärna, även om du kanske får några kommentarer från andra som nu känner sig åsidosatta. Din shoppinglust är på en ovanligt hög nivå just nu, och det kan bli kostsamt om du inte tänker dig för innan du handlar.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

japp, måndag idag som sagt ju, och det betyder, nytt vecko horoskop hehe. Min vecka ser ju iallfall
ut at bli bra, hoppas det iallfall hehe, ni gillar att jag slänger in detta varje vecka va?, ofc you do! hehe pussar och varsegoda och läs hur er vecka kommer att bli, eller inte bli! :*





dagens outfit.



såhär såg hon faktiskt ut idag, plus sina uggs och vita benvärmare. Ni ser även dagens olycka på den sista bilden! Min jävla nagel skulle ju tvunget knäckas idag tyckte den!, vilket jag inte alls är glad över så jag plåstrade om den så den kan läka ifred, vilket jag hoppas att den gör, tror ni den läker? :(


kvällspyssel.


höhö detta underhöll jag mig själv med för den största delen av den tråkiga söndagskvällen som var igår. Liksom någonting måste man ju göra, och vad, om inte pyssla om sig själv lite här och där. pusseeen :*



måndag.

hejhopp.

äntligen tid för bloggen hehe! Slutade klockan fyra idag som vanligt på de dryga mändagar som vi har, hade idrott sista lektionen så jag är helt slut nu. Har varit ute en runda, snackat med kusin och lite så, och så har jag även mättat min lilla mage. Och nu äntligen är jag vid datorn och kan koppla av en stund....

Måndag idag då, ny vecka. Åh det är inte många veckor kvar tills skolan är slut och jag längtar som satan! För jag är så trött, trött på skolan, trött på läxor, tidiga mornar och allt som har med skolan att göra helt enkelt! Men det ska verkligen bli jätteskönt med jullov om 3 & ½ vecka hehe.

Idag blir det nog lite plugg, tv och bara ta det lugnt. Kommer nog lägga mig väldigt tidigt också för den delen för jag är redan jättetrött, funderar egentligen på att ta mig en liten powernap men jag kommer inte kunna sova inatt så jag låter bli haha.



dagens låt, sötaste ungen ever!


hehe lyssnar på denna låt just nu, han är ju supergullig haha, texten är skitsöt ju! haha nej asså jag är helt fast för den, hihi. pusselipussar! :*



svar på tal.

Ibland får jag frågor av någon som inte har blogg eller annan adress som man kan svara till, så därför måste jag ibland svara i ett inlägg haha, även fast att ni andra kanske inte är så intesserade av frågan. Men jag fick en fråga om vart skinnstövlarna som jag har i bl.a "helgens outfit's" är ifrån, de är köpta i Skopunkten. puss :*










my new kofta.


som sagt så avr jag ju i stan igår men tjockisarna, köpte denna supersöta kofta. Åh blev helt kär i den, så var bara tvungen att köpa den! Man känner sig lite som en påskkyckling när man har den.
Vad tycker ni då, hiss eller diss? :*



grattis hjärtat.



hehe och så får vi ju inte glömm att denna lilla damen fyller 15 år idag, jag, rebecca och rebeccas föräldrar sjöng för lilla Emma inatt när klockan slagit tolv och så tog vi fram lite tårta, eller cheesecake var det nog hehe.

Grattis hjärtat, hoppas du får en fin dag, älskar dig! :*



helgens outfit's.



tillbaka från rebecca, helgen har varit super, är iallfall hemma nu och inväntar skoldagen, buhu på livet! Har bl.a varit i stan och lite så, lördagskvällen spenderades hemma hos Rebecca, man kunde ju inte direkt vara ute eller så, för vårt jävla pissväder som vi ahr i Malmö nu.

Sen var det ju bajram i fredags, då hade jag den lila tunika/klänningen, sen när jag var hos rebecca hade jag på mig det andra :*



dagens låt. perfekt blandning.



jaa, vem kunde ana att T-Pain och Shakiras musik skulle kunna bli riktigt bra tillsammans? Jag älskar iallfall den nya remixen på Shakiras "she wolf", tycker faktiskt den är mycket bättre än den orginala!

Vilken tycker ni bäst om, den orginala eller remixen? :*



pic's för en stund sen.


Jo tack jag vet! bildkvalitén suger balle! Men sånt är livet ibland haha.
Ni fick iallfall lite snabba ego pics här va, pusselipussar! :*







FREDAG!! + bajram.

Ååhh äntligen fredag, fyfan vad skönt det känns! Veckan har ändå gått snabbt men ändå varit ganska dryg. Men skönt att veckan är slut nu. Även jag känner mig helt slut för den delen haha, är skittrött! Ska nog ta en power nap eller så en liten stund så jag får energi för kvällen.

Mamma fyllde ju år häromdagen så ikväll kommer alla mina systrar komma hit så ska vi fira henne och lite så hehe. Och plus så är det bajram idag, för er som inte vet vad Bajram är så är det som en slags muslimsk högtid som man firar två gånger om året, och så får man typ pengar och så hehe, det är det bästa med Bajram, eller "Eid" som det egentligen heter, men lite svårt att säga det på svenska hehe.

Nu sitter jag iallfall och äter mitt mellan mål som består av en super god yoggi, sen ska jag nog ta en liten tupplur hehe, vad ska ni själva göra denna fredag? :)

hehe skills asså!
, så söt jag är.





mini raggz.



hehehe, japp titta vad man hittar då! Detta är typ de enda bilderna som existerar på mig som liten. Jag vet inte ens hur jag såg ut när jag var mindre än så. Börjar typ misstänka att mina föräldrar hittat mig när jag var liten eller nåt haha. Haha har faktiskt hört att jag liknade Michelle Tanner när jag var liten, ni vet hon som var med i Huset Fullt som gick på tv för ett par år sedan, eller det var ju egentligen mary-kate & ashley olsen som spelade henne. Tycker jag var en aning lik henne faktiskt :)


Ooh jag är så hungrig nu, har varit ute och joggat med baby en liten runda hehe, så jag behöver lite mat i mig nu. pussiiies.



cappuchino time.



Blev sjukt sugen på en kopp god Cappuchino, så jag sprang upp och gjorde en kopp var åt mig & min stora syster som är sjukling för tillfället, eftersom att hon har opererat sig och då är jag exktra snäll haha (ser ni hur omtänksam jag är!) Aja nu sitter jag och smuttar lite på min otroligt varma Cappuchino, man får ju akta så man inte bränner sig. & så lyssnar jag på en massa skön musik
:*


dagens drog.



hehe hittade en jätterolig låt. Eller rolig är den ju inte direkt men man
får sån happy-känsla av den. Tyckte iallfall om den muutcho :*


parfymtips.

Club4Beauty.seClub4Beauty.seClub4Beauty.seClub4Beauty.se

Hittade en hemsida med en massa fina saker, bl.a en massa parfymer & det bästa var att dom var skitbilliga, mckcet billigare än om man skulle köpa dom i Kicks, Åhlens, eller annan parfym affär. Titta bara på priset på Britney Spears parfymerna nedan. Passar kasnke perfekt nu när Julklappshandelns börjar hehe. Klicka på ikonerna ovan om ni vill komma till hemsidan. pussiies.
:*






måste besöka...



Åhh jag älskar verkligen att resa, det är så underbart! Specciellt till nya platser som man aldrig besökt tidigare och så! Innan jag dör så är dessa några av många platser som jag supergärna vill hinna med att besöka...

1.Thailand. Underbart land ju, fina stränder, massa shopping och otrolig värme såklart!

2.Miami, vet inte riktigt varför jag vill dit, men det liksom verkar vara en plats som jag bara måste besöka. Man har ju sett så mycket på filmer "Miami Beach" och sånt haha, så det är också en av mina "måste besöka"-platser.

3.Dubai, det verkar fan vara det häftigaste landet! Häftigaste byggnaderna och allting ju!

4.Australien, Sydney. Är lite mer specifik här, det ska inte bara vara australien utan det ska just vara SYDNEY, vet inte varför faktiskt men ända sen jag såg Hitta Nemo när den kom ut så har jag bara tänkt "dit måste jag åka!" hihi.

5.Las vegas. Liksom vem vill inte dit? Kanske tråkmånsarna? Nej men det verkar vara en sjukt häftig och rolig stad, det är väl en stad? haha aja iallfall en häftig plats iallfall.

6.New York. Samma sak här, liksom vem vill inte dit? "Staden som aldrig sover" är ju helt klart ett måste för den som vill shoppa loss, festa och bara ha kul! Inte direkt nån Bad&Sol semester. Mer som en semester man åker med sina girlfiends och bara har kul.

7.Cypern. Såg en reklam för sjuuukt läängesen om Cypern och jag blev helt in love kan jag säga, det verkade vara så fint, varmt, och bara underbart. Helt så fridfullt haha.

8. Hehe sist men inte minst DISNEYLAND, asså jag bara måste besöka det en vacker dag! Tänk vad kul det hade varit och bara vara omringad av en massa disney figurer och så haha, och jag som älskar alla disneyfigurer och filmer, så det är helt klart ett måste!


Har ni några platser som ni verkligen vill besöka ? :*


....



Det var någon som undrade vad låten heter som jag la in häromdagen som "lovely song", jag hade inte skrivit ut det haha, men den heter iallfall What Your Name is och det är Mario som sjunger. ha en bra dag!♥♥♥♥


madonna loves jesus.



Haha var bara tvungen att fota detta asså. Igår kväll när jag låg och läste lite i en tidning så såg jag detta, okej inget fel med att madonna ska gifta sig med en man som är hälften så ung som hon själv är (kanske lite?), utan tyckte hans namn var jättekul. Inget fel på själva namnet men helt seriöst, vem döper sitt barn till JESUS? Det är nog ett av de namnen man INTE döper ett barn till, hahaha undra vad han måste ha gått igenom när han var liten, "jesus kom hit med dig!, du har varit dum idag"

haha jag & min torra humor! :(


torsdag.

hej bloggisen.

sorry att jag inte uppdaterade igår (ni höll säkert på att dö utan mitt bloggande om mitt tråkiga liv, haha), Men jag hann inte verkligen. Skola först sen Egentligen öppet hus men det blev en massa klydd och så, senare på kvällen hade jag ridning. Kom hem vid typ halv nio tiden, hoppade raka vägen in i duschen och så var det datan som gällde tills jag gick in och la mig.

Hade en jävla huvudvärk igår & det kändes som om mitt huvud skulle sprängas vilken sekund som helst, så idag var det fortfarande så, så jag stanande hemma från skolan, har sovit bort hela dagen typ hehe.
Egentligen är det öppet hus idag igen för gymnasie skitet men vet inte om mitt huvud tillåter att jag går så jag kasnke struntar i det också....




missed it all. repris?

ooh jävla f*ttskitbajs! Jag har missat både Ugly Betty och Desperate Housewives! Jag som hade sett fram emot hela tisdagen för dessa två lyckliga timmar, buuhuu :( Men det hände lite grejer som kom emellan och så, därför missade jag det, men som tur är finns det någonting som heter repris och we LOVE it haha!, Men när går de på repris?, någon som vet det kasnke och skulle kunna vara supersöt och säga det till mig hehe? :*

http://data1.blog.de/blog/c/confessionsofaswedishgirl/img/desperate-housewives-01.jpghttp://www.mediabistro.com/fishbowlLA/original/ugly-betty.jpggrr finns inget snyggare hahahah.



lovely song.



en skönt låt som jag tycker får bli dagens låt idag. super bra! ♥♥♥♥


dagens pic's



Tog lite bilder med min fattiga mobilkamera lite då och då under adgen idag. Tog även en snabbis bild på dagens "outfit" hehe. Vädret var gansak fint idag faktiskt, inte så varmt direkt men solen sken och det var inte regn och kyla som det varit de sista dagarna :)



tisdag.

Hej hopp,

dagen har varit ganska bra idag faktiskt. Till att börja med fick jag en perfekt start på dagen eftersom att jag la mig sjukt tidigt igår, la ju mig klockan tio typ. Så jag fick en jävla massa sömn och var inte alls lika trött imorse, vilket känns så jävla skönt. Sen har skoldagen varit ganska kort idag så det var ännu bättre. Slutade klockan två och vi hade matteprov sista lektionen, det var ganska svårt så jag hoppas jag får bra resultat.

aja nu sitter jag iallfall här och typ har inte mycket att göra, har inte så mycket läxor denna veckan så det känns skönt. Ska alldelles strax upp och äta och så för jag hör hur min mage skriker av hunger hehe, tjockis.



natti.

Ååååh jag drömmer om en säng just nu, fy satan vad jag har varit trött idag, så jag ska alldelles strax slänga mig i sängen och sova fint! Detär skit skönt att vara trött såhär tidigt tycker jag för då känns det inte alls lika jobbigt imorgon bitti när jag sak till skolan hehe. pussar&godnatt :*



saknar sommartiderna....



julmusik.

Vad är mysigt om itne att lyssna på julmusik, haha. Nu när det börjar bli kallt och man känner hur det bli mörkare & mörkare för varje dag som går så närmar vi oss även till julen. Tycker det är en ganska mysig tid på året faktiskt, även fast att jag hatar kyla o snö och så, så gillar jag ändå det. Tiden då man bara längtar hem från skolan & går hem i mörkret fast att klockan bara är tre eller fyra, och gör en varm kopp choklad, och bäddar ner sig under en filt och kollar på tv. hehe myyys! Här är iallfall några mysiga jullåtar som i like. :*



julen är här- vet inte varför, men tycker den är så skönt. Känner mig lite smådum att jag sitter här och lyssnar på sånt här som vi ska sjunga på julavslutningen i skolan höhö.



En annan bra och julig och bra med Destenys Child



Den gammla klassikern "All  want for christmas" är såklart också en favorit!


puss på all mysig julmusik :*




hemklickade babes


hehe japp, så är väl dessa påväg hem till mig nu! Fanns även i leopardmönstrade men tog svart eftersom att det passar till allting. hehe me like a lot!  puss på dem!
vad tycker ni?
:*



pic's. school.


espanoool boken som är hatad av mig! *hehe*


hon värmer upp lite innan idrotten!


hehe det togs väl lite bilder under den långa skoldagen, vadådå, nåt måste man väl sysselsätta sig med! :)

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Oxen (20/4- 20/5)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.

hehe titta vad duktigt hon är denna veckan, hon kom ihåg det alldelles själv att det är måndag och att det betyder upp med horoskopet på bloggen haha. Min vecka ser ju ut att bli helt okej, men förstår dock inte varför det står att jag ska testa en ny motionsform, aja lite klurigt det där med horoskop haha. Men här fick ni det iallfall, varsågooda! :*



måndag.

hej hopp. Måndag idag, nu vecka, känns skönt, men samtidigt lite jobbigt, komemr bli en jobbig vecka, massa plugg och så. Och på torsdag bryter helvetet loss, ska på en jävla orientering i SKOGEN! Åhh, jävla skitbajsf*tta. Hatar sånt! Äsch ialflall så var skoldagen helt okej idag, men slutade kl fyra vilket var lite drygt, och det var lite rörigt i skolan idag. Poliser och så, en massa slagsmål och annat skit...

Annars var det helt okej, är hemma nu och har inget bättre för mig än att sitta med min kära vän, datorn, hehe. Ska nog upp och äta lite och så sen vet jag inte vad jag sak sysselsätta mig med resten av dagen. pusses.



natti.

Dags för mig att hoppa ner i sängen så jag kommer upp i tid imorgon till skolan hehe. godnatt love ya.

i am speechless.

Oh min gud, detta är nog en av de finaste låtarna som skapats. Titeln passar verkligen bra! Den är så underbart fin och härlig. Blir ledsen men ändå glad på samma gång som jag hör den, oh jag kan inte förklara, men den är gudomligt bra! M.J <3




candy.

Nyss varit på konsum och tömt godishyllan haha, fick iallfall med ett kilo godis med oss hem och nu sitter jag och Y och tjockar och för fullt med godis och andra onyttigheter. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig och lite sånt, bajsskola imorgon ju! Tycker man borde förlänga helgen med en eller två dagar till, eller typ, ett år?

nananananaaa ni får inte från vårat godis! Suuuuckers! :*


måste se...

Detta är två filmer som jag verkligen vill se! Fast vågar inte riktigt haha, 2012 är jag ändå helt okej emd att se, fast än att jag blir skiträdd för sånt, för jag blir så sjukt påverkad av filmer. Men den Paranormal Activity vågar jag fan heller se! Kolalde nyss på en bit av trailerna men stängde av den direkt haha, jag är skit mesig när det gäller skräckfilmer, men tycker ändå det är kul att sitta och kolla på en skräckis medans man håller på att dö av rädsla. Jag ska försöka få mig själv att se filmen! Men har ni sett någon av dessa två filmer, vad tyckte ni? :*

http://chipstreet.files.wordpress.com/2009/09/paranormal-activity-movie-poster1.jpghttp://www.collider.com/wp-content/image-base/Movies/T/Two_2012/posters/2012%20movie%20poster.jpg


bebis.

sitter med min systers son i famnen nu och han bara dreglar och har sig haha, lille skit. Åh han är så söt jag vill äta upp honom! Han blir tjockare och tjockare och ser ut som en sumobrottare mer och mer för varje dag som går haha!



buhu på den kassa kvalitén på bilderna, men jag letar fortfarande efter
min jävla laddare! Kom fram nu! miss u :(

dagens låt.


Rihanna blir skummare och skummare för varje dag som går tycker jag haha. Men denna låten är skitbra faktiskt! Man får lite som en kick av den om man kan säga så, äh jag gillar den iallfall så det får bli dagens låt. pusii pussies.



söndag.

Wiiihoo, kan inte tro det är sant, att jag är vaken såhär tidigt på en helg! haha. Ja det är ju såklart tack vare rebecca som inte kan sova längre än till tio typ haha, det e sånt man får stå ut med när man sover över med henne. Vi hade ganska kul igår kväll iallfall, vi gick ut en runda med melisa & roro med vovvsingarna, och det hände en sjuk sak. Iblanb förstår jag mig inte på folk helt seriöst.

Vi var ju och promenerade med hundarna och så ser vi att det är en familj på andra sidan gatan med två skitstora hundar, en rottweiler och en bullmastiff, och fy satan vad stora dom var, och dom va fan lösa! inte ens ett halsband runt halsen, och vad händer då om inte den ena kommer rusande mot oss över gatan och springer rakt emot baby, inte alls en trvlig hund, den höll ju fan på att äta upp båda mig och min baby, och dom idioterna bara står på andra sidan gatan o kallar på sin hund, och jag försökta såklart lyfta upp baby men den andra feta hunden var sjukt stor, fyfan vad jag blev rädd asså, skakade i hela kroppen, trodde fan den skulle äta upp min lilla baby! Till slut (efter ett år) kom dem över o tog hundjäveln, jag satte ner baby och såklart kommer den springade en gång till!

Tycker det e sjukt vad dumma människor det finns ibland, åh blir så irriterad. håll koll på era hundar!

Efter att vi var ute stack vi alla hem till mig och bara tjockade oss med chops och läsk, sen bar det ut igen en runda. Resten av natten spenderades framför datorn. :*

Så jävla sur att jag inte hittar min kamera laddare!


utgång.

Nu drar vi ut och träffar melisa sen ska vi ut en sväng. Ha en fin lördagskväll allihop! :)

dagens låt.



skithärligt låt, ja! Denna gången var det inte rebecca utan min syster som fick i mig denna låten. Alldelles strax är min snygging här, im still waing for her. Nu ska jag fortsätta tjocka mig med godis hehe pussar :*



klänningar.


Har nog aldrig klickat mig in på www.Nelly.se utan att hitta en eller flera underbara klänningar! Denna gången hade jag inte hunnit komma så långt innan jag fick syn på dessa, love them! Den beige färgade längst till vänster är så supersuper gullig! vad tycker ni hehe :*


lördag.

tjosan i trosan.

Vaknade för typ två timmar sen haha, ja lördagar är till för att sova ut! Har iallfall bara suttit vid datorn sen dess och svarat på kommentarer och lite sånt, och nu sitter jag och kränger mitt godis som blev kvar från igår hehe. Idag kommer nog rebecca älskling hit och ska sova här. Vad vi ska hitta på vet jag inte än men vi hittar säkert på något kul, som vanligt. vad ska ni själva göra denna lördag? :)





kvällens outfit.



min nya rutiga skjorta, overknee skinnstövlar, benvärmare, leggings blev kvällens klädsel. Enkelt och fint, puss :*



bio pic's.


fråga inte? *haha*


looove!


tog även en fika på Barista efter filmen, mysmys.



haha så dumma!

hahahahah tror jag dör, det är så kul att se när folk (dumt folk) kommenterar flera saker annonymt men inte vet att jag faktiskt kan se att det är samma person som skriver det från samma data. Ni kanske inte vet det men jag kan faktiskt se er IP-adress, dumhuvuden. Så om ni ska försöka vara roliga, variera dator ibland så funkar det nig bättre, puss haha :*


kaos in da house!

hellu snyggingar.

Kom nyss hem efter att ha varit ute med melisa en sväng, skönt att bara vara ute och promenixa med våra söta hundar. Vad skumt folk det finns i vårt lilla videdal haha. Aja iallfall så innan det var jag ju på bio med flickorna, melisa, afro & roro. En lyckad kväll.. typ haha.

Började med en jävligt stressig fixning innan det bar av mot stan. Efter det när vi äntligen ska in och ta ut våra biljetter för NEW MOON, så jo vad händer då, nämligen att de säger att det inte gjorts någon beställnign med det kortet jag hade med mig (mammas), vilken inte var sant eftersom att jag har bekräftelsen på köpet här hemma så vi stod och argumentera med bio-chefen tills filmen hade börjat och vi stod utanför och hörde hur de klappade och så inne i salongen (ångest), Och det kunde inte släppa in oss eftersom att någon redan satt på VÅRA platsen! Åh faan vad jag blev förbannas, ville bara slänga nån i väggen av ilska haha. Iallfall vet ni hur det slutade? Vi lyckades övertala de att vi ändå skulle få gå in och gissa vart vi satt? PÅ GOLVET i biosalongen haha! och ja, folk kollade! Men vadfan, inget stoppar oss från att see new moon, har ju väntat sjukt länge! Det var helt okej att sitta på golvet, bara vi såg filmen. Nog bästa bio upplevelsen haha. Men tycker att det var jättedåligt av dem att det kan bli så fel i systemet, och det var inte bara oss det hände, utan det satt flera stycken utanför med samma problem...

Och filmen var iallfall också grymt bra enligt min åsikt, men slutet fick en att ångeste lite... buhu! Ska inte avslöja något mer nu för er som inte sett den, men se den!
Såg någon av er?, vad tyckte ni? :*


absolut det bästa med filmen hihi :*


in school.

Godmorgon!

sitter i datorsalen i skolan nu. är så jävla trött! Har nyss haft en liten miniredovisning, gick ganska bra med tanke på att jag inte hade förberätt någonting hehe, men ja, man är väl bäst så. haha. Äh nej skojar men jag är skithungrig nu faktiskt, väntar på att vi ska ha lunch, vilket inte är förens två timmar, men nu ska jag ha syslöjd så tiden går väl snabbt när man är sysselsatt.






mys med baby.

Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt,ska mysa en liten stund med min älskling, har saknat honom super! oh kan inte fatta att min bebis är tillbaka haha, är överlycklig nu. aja gonatt sötnosar. love ya.


my baby is back!

Oh vet ni vad! Baby är påväg hem nu! Har inte skrivit det här för jag ville inte men vi sålde honom i måndags (av olika anlednignar) och nej det gick inte utan honom, jag klarar mig helt enkelt fan inte utan min älskling! Så med lite tårar och attacker mot mamma är han påväg hem i dett nuet! Om en stund är han äntligen tillbaka, hos mig! Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan min livskraft, hihi så puss, nu ska jag upp och vänta på honom! ♥


♥ingenting utan dig hjärtat!♥


hellu snyggingar.


Tittade in lite på H&M och Ginatricot och som vanligt hittar man ett par saker man gillar. I detta fallet slängde jag ihop en snygg outfit. Väskan och de dösnygga skorna är från JimmyChoo kollektionen. De var två av väldigt få saker som finns kvar att köpa, allt annat nästan är utsålt. tyckte tröjan var skitcool faktiskt, hehe :*




New Moon tomorrow.



Fredan den 20/11 vilket betyder premiär för inget annat än NEW MOON! Och såklart ska ju jag och mina älskade flickor gå och se den. Är väldigt taggad för jag har länge velat se den eftersom att jag blev kär i första filmen första gången jag såg den. Hoppas bara att denna är lika bra som den första! höhö.



rip.

Två nära vänner till mig har förlorat en person som stod de väldig nära, och jag vet hur jobbigt det kan vara. Därför vill jag lägga ut denna låten, jag älskar den och den passar bra. Tänd ett ljus för alla som inte längre finns hos oss. Och ta vara på era nära och kära, för ni vet aldrig när ni inte kan göra det längre... ♥♥♥♥

love u I&C






Här är även en annan jätteskön låt som jag ofta lyssnade på för ca ett år sen då min morfar gick bort.




rip.

dagens outfit.



Idag orkade hon verkligen inte fixa sig så det blev en lite halv luffig o gullig klädsel.Luffebyxor med mitt namn där bak, uggs & min söta "kiss me" t-shirt hihi.



dagens drog.


Detta är en a Jay Sean's bästa låtar enligt mig. Den är så härlig! Detta är dock inte den riktiga videon till låten men ville inte ta någon tråkig med bara en bild o musik, så det fick bli denna hehe. Enjoy!


torsdag.

Ohhhh!!!! Skrev nyss ett helt jävla inlägg så bara jag råkar radera det, vill slå mig själv med en pinne nu!! haha, jag är bara för dum ibland. Orkar fan heller skriva om allting igen, min energi är snart slut. Specciellt efter dagens idrottslektion, jag börjar ju bli bra på det här med att vara med på lektioner och så hehe! *puss på mig*

Är iallfall hemma nu o är sjukt trött, vill bara sova, men måste vänta tills det blir tillräckligt sent haha. Och ni undrar säkert varför jag inte har lagt upp så mycket bilder på sista tiden (eller ni kasnke inte vill det, men ni får veta ialflall), jag hittar inte min jävla kamera laddare! Hur dum kan man vara o bara tappa bort en hel jävla laddare!? Okej ska sluta svära nu haha, jävla idiot raghaad!




dagens outfit.

hehe jag kunde helt enkelt inte sova, så jag bestämde mig för att bara slänge in ett litet snabbt in lägg på dagens outfit. Wihoo, ni kunde säkert inte heller gå till sömns förens ni sett min dagens outfi, wihoo, det är ju såå superviktig. haha ser ni, såhär blir jag när jag är trött så det är bäst jag lägger in dem nu.




körde på stickad kofta, jeans, linne, benvärmare, klocka & overknee stövlar idag. Passar bra när det är ett såhär kallt väder. Nu säger jag godnatt på riktigt haha godnatt.



supertrött, sorry.

Har inte haft tid för data idag, och nu när jag väl har det är jag sjukt trött så jag orkar ingenting. Ridningen tar verkligen på min energi haha, men det känns jätteskönt att komma hem utmattad och så bara man tar en varm dusch, galetl haha. ahh orkar inte mer. pussar&godnatt.

( sorry melischko(L) )



ugly betty- song.

Jag är alltid en sådan som hör en låt i kanske en film eller serie ellar så och så gillar jag den. Denna gången var det låten som spelades idag när Daniel såg att de bärde ut hans döda fru, molly från deras hem i dagens Ugly Betty avsnitt. Den brukar spelas i filmer och så då det är typ sorliga moments eller liknande. Visste dock inte vad den hette men syster hjälpte mig. Här är den iallfall för alla er andra som kanske också gillade den. pusses.


time after time- Cindy Lauper




den finns även då Ashley Tisdale sjunger den, tycker om båda två så här får ni den också hihi.

godnatt.


tv.

Nu har jag tagit min tisdags drog, nämligen kollat på Ugly Betty och Desperate Housewives. Avsnitten blir ju bara mer och mer spännande för varje vecka som går och det är så frustrarande att det alltid tar slurt när det håller på att bli som mest spännande haha. Äh men det är kul att man väntar en vecka och sitter och försöker klura ut vad som händer härnäst. haha nu låter det nästan som om hela mitt liv går ut på att sitta och fundera ut vad som händer på tv. Men det stämmer ju såklart inte haha :) .

Jag vaknade ju klockan tre idag och har ju sovit en massa, men ändå så är jag väldigt trött just nu och ska nog in och lägga mig snart. Börjar nog bli lite sovberoende eller något liknande haha.

http://sweetkay.blogg.se/images/2008/desperate_housewives_i_eld_1208282315_1107686_18193492.jpghttp://www.pastemagazine.com/blogs/ctrl-v/2008/10/03/ugly-betty-cast-photo.jpg


dagens låt.



Jag vet inte varför men jag har fastnat för denna låten. Den är lite läskig men ändå sjukt härlig på samma gång hehe. Detta är den riktiga, för ni vet Watcha say-Jason derulo, är tagen härifrån. Eller refränegn iallfall. Tycker båda är jättebra, men denna är lite härligare.



mätt&belåten.

Nu har tjockisen även varit på en tur i Burger King och tröstätit bort smärtan haha. Nej jag bara skojar, så farligt blev det faktiskt inte, är nog bara inte riktigt van och så. Men iallfall nu sitter jag här och typ väntar på att klockan ska bli åtta för då börjar ju liksom UGLY BETTY och efter det är det Desperata hemmafruar! Bästa sakerna med tisdagar ju. Förresten måste jag tagga ner lite med allt BK och Donkan ätande tycker jag, ahr vari mycket sånt sista tiden hehe.
http://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_KFc_1wVeWH8/SeZMC3XCZWI/AAAAAAAACLk/hWgPcjpNuGo/s400/burger-king.jpg


BIG FAIL!



varsegoda, bara till att börja mobbningen! haha! Sitter till och med och skrattar åt mig själv just nu. Hoppa typ det fixar sig med tiden eller nåt, typ att allt det gula fula försvinner och att det blir perfekt igen :(, keep dreaming, ragge! Äsch skitsamma nu, iallfall, vad tycker ni?


no school+ångest.

Blev hemma från skolan idag, kände mig inte direkt super imorse. Men jag har sovit till klockan tre (haha) , så nu är jag helt utvilad och mår mycket bättre faktiskt. Men har legat och haft ångest hela jävla natten. MITT HÅÅÅÅR! Jag har förstört det! Oh jag är så dum! Ni ska bara se hur det ser ut! Jag slingade det ju och föväntade mig att slingorna skulle bli platina blonda som jag brukar ha dem, men denna gången blev de orange/gula och ja, det ser hemskt ut helt enkelt!

buhuuuu på livet just nu. Men jag slänger upp lite bilder så ni kan se mitt stora failande och mobba mig
.


100 % äkta.



Jag har fått samma fråga ett par gånger då vissa undrar om jag har löshår eller så. Men det har jag inte, det är 100% mitt riktiga hår, inget löshår eller nåt sånt. Så puss på det ja. & så vill jag också bara säga tack för alla fina kommentarer jag fått hehe, blir super glad!♥♥♥♥


slingis.

Nu sitter jag med den fula hättan på huvudet och jag börjar känna hur det bränns lite grann hehe. Det tog lite tid eftersom det hände lite saker emellan och så. Men jag ser ut som jag vat inte vad, men något riktigt räligt iallfall haha. Hatar de här mössliknande plast sakerna man måste ha på huvudet, det gör så ont när man drar igenom den vassa saken och drar ut håret. I den situationen blir jag så arg att jag faktiskt kan döda någon haha, var nära på att kasta ut mamma från fönstret, höhö. Men nu är det bara att vänta på att tiden ska bli tillräckligt för att jag ska tvätta ur det. Håll nu tummarna för mig att det blir fint. Nu ska tjockisen upp och äta .



slingor in the hair.

http://www.henkel.se/ses/content_images/M1_Super_Slingor__pboxx-pixelboxx-118835_300dpi_1772H_1772W.jpg


Japp nu gör hon det igen! Var nyss och köpte färg, fick bara en kick av att jag ville slinga håret blondt haha. Så nu går jag upp och gör det. Ber mamma göra det åt mig, hon brukar ju alltid fixa det till mig så det blir säkert bra. Hoppas det blir lika lyckat som sist iallfall. Slänger kanske upp lite bilder sen på hur det blev hehe pussar sålänge.



ny design.



Är lilla beccie nöjd nu kanake? haha, hon klagade på min header & design såå mycket, hon tyckte väl det var dags för en ny haha. Tyckte jag med faktiskt. Den jag har nu är lite mer enkel och så, får se hur länge jag orkar ha den då. pussies.



veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Väduren (21/3- 19/4)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Oxen (20/4- 20/5)

Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Vågen (23/9 - 22/10)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Skytten (22/11 - 21/12)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.


Ni får tacka roro, för det är alltid hon som påminner mig om att det är måndag vilket betyder upp med Veckohoroskopet. Men ja jag är glömsk som en banan, live with it! :) Tur att roro finns. Här har ni det iallfall..

dagens outfit.




hade på mig min nya hood tröja som jag köpte häromdagen.  & fixade mäven mina naglar igår kväll, blev lite blandade färgglade färger denna gången. Man behöver ju iallfall något färgglatt när vädret är så grått och tråkigt hehe.




måndag.

hejhopp!

Måndag idag då, vilket betyder åter tillbaka till skolan och allt skitplugg som vi måste stå ut med. Och jag är så trött på det! Hade även prov idag, gick helt okej antar jag, eller hoppas jag iallfall. Ja nu sitter jag och har nyss fyllt min lilla mage med mat och vad blir man inte efter maten om inte TRÖTT. Eller iallfall jag. Är super trött nu, så jag väntar bara på att tiden ska bli lagom sent för att gå in och lägga sig.



här får i en söt bild på köpet hihi.


fantastiskt.



Var det bara jag som tyckte att Beyoncé gjorde ett otroligt fint och bra framträdande på EMA 2009 förra helgen i Berlin?! Så jävla grym den människan är, helt otroligt vacker och en underbar sångröst!



påfyllning till skorummet.



titta vilka snyggingar som min syster adopterade idag hehe, i luv'em! Sååå snygga. Tur att min syster tänker på mig ibland och tar en storlek mindre än hennes riktia för att de sak passa mig! För ja, hon fattar väl förhoppningsvis själv att hon inte får ha dom godingarna för sig själv. Så ja, puss på alla söta skot i hela världen.


superbra filmtips.

Det finns en massa bra filmer som handlar om kvinnor som blir misshandlade av t.ex sina pojkvänner, fästmän, män. Ohh jag älskar såna filmer, där man verkligen får se hur en kvinna kämpar emot och till slut oftast besegrar denne man. Jag tycker själv det är så hemskt att vissa går igenom sånt här och tycker det är bra att det finns filmer som visar att det är möjligt att klara sig ur något sådant. Tyvärr finns det också de kvinnor som aldrig gör det, men här är iallfall två jätebra filmer som handlar om kvinnomisshandel. Har sett båda två och jag rekomenderar de starkt. verkligen jättebra & inspirerande filmer.

http://www.dvdforum.nu/includes/getimage.asp?tp=rec&id=1544&type=fronthttp://www.coverbrowser.com/image/bestselling-movies-2006/3313-1.jpg

1. Enough- en kvinnas hämnd. Den strävsamma servitrisen Slim (Jennifer Lopez) tror att hennes liv ska välsignas av äktenskaplig lycka då hon gifter sig med sin drömprins Mitch (Bill Campbell). När de får sitt första barn, börjar bilden av det perfekta äktenskapet att rämna och hon upptäcker Mitchs mörka sida. Han förvandlas till en sjukligt svartsjuk och tyrannisk person, som vänder tillit, lycka och kärlek till fruktan. Slim, som är skräckslagen och fruktar för sitt barns liv väljer att fly med dottern. Men Mitch är skoningslös i sin förföljelse av dem och han anlitar hårdföra hantlangare i jakten på det byte som en gång var hans familj. Men till sist blir Slim tvungen att konfrontera sin jägare och hon och Mitch utkämpar en intensiv psykisk och fysisk kamp, där Slim en gång för alla vill visa Mitch att han har gått över gränsen!

2.Whats love got to do with it. Tina Turner föds på en gård i Nutbush, Tennessee med dopnamnet Anna Mae Bullock. Hennes uppväxt är svår men hennes tidsfördriv och hobby blir att gå med i kyrkokören. En dag sticker hennes alkoholiserade mamma från gården och endast Anna Maes mormor finns kvar där som tar hand om Anna Mae. 1957 träffar Anna Mae äntligen sin mamma och sin syster. Hon går på stadens nattklubbar och träffar då Ike Turner, bluessångare och gitarrist. Hon väljs ut till att sjunga med Ike och snart träffas de igen. De blir förälskade och gifter sig. Men sedan bryter helvetet loss då Ike slår henne om hon inte sjunger hans låtar på hans sätt...




pic's hos rebecca.



haha det togs dock inte mycket bilder igår för vi tänkte inte på det. Men bilden oven är på vår supergoda frukost! & så finns det en bild på en mobil, rebecca var verkligen min räddare i nöden, min mobil gick ju isönder, så jag har haft en lånemobil sålänge men så ebstämmde den sig också för att gå i sönder haha, så fick jag låna denna iställer från rebu. Sen är det bara två egobilder haha.



söndag.

Och så var helgen öer igen då. Snabbt som fan går det, tycker jag. Ajaa whatever, helgen har iallfall varit super. Har varit hela helgen med en av mina bästade vänner, rebecca. Och vi har hittat på en massa kul, som alltid. Först sov hon ju här, sen åkte vi hem till henne igår och sov där. Vi var ute lite, men eftersom det regnade så fruktansvärt mycket så stack vi hem till en kompis istället, trevligt hade vi.

När vi gick hem så satte vi oss typ bara vid datorn och tv:n och där blev vi hela natten, och helva morgonen också för den delen. Vi gick inte in och la oss förens sex imorse och snacka om att jag somnade finfint! Var trött som en banan!

Ah nu sak jag kolla igenom bilderna som togs lite igår och så, slänger upp några senare kasnke. pussies.



hos rebecca.

Är hos rebecca nu, vi sitter och gör ingenting typ. Bara tar det lite lugnt och så. Vi år frukost innan och frukosten bestod av ingenting mindre än DONKAN hehe. Sån frukost skulle jag inte tacka nej till varje dag. Idag ska vi nog inte göra nåt speciellt tror jag, kanske bara vara hemma och ta det lugnt. Se film och ha lite myskväll eller nåt.



jag är ju hos rebecca just nu som sagt och som vanligt lyckas hon alltid trycka i mig en låt som jag fastnar för hehe.


ha en bra dag!


min favoritreklam.



hahah denna reklamen är ju fanimej den bästa reklam på länge! Bästa delen är ju helt klart "skogsturken" haha puss på ComHem, de vet hur man underhålelr tv-tittarna, och jag skrattar lika mycket varje gång! :)



tramsvideo.



hahaha fyfan vad vi bjuder på oss själva! Men vem bryr sig, här får ni iallfall en liten snutt på hur det kan gå till när vi har för mycket fritid över och vill underhålla oss.. och er i detta fallet. Bara till att titta och njuta. mobba inte vårat dumma skratt förresten hihi, för innerst inne önskar ni att ni skrattade lika fult.



pic's rebecca.




Hope you enjoy. Här är en liten del av alla bilder som vi tog ikväll, men hell no att lägger ut resten här haha, dom behåller vi för oss själva, för allas eget bästa. Nu är ni säkert super avundsjuka på hur kul vi har haft, nananna! oh på hur fint hår vi har! nanana. love us.



trams.

hejhopp!

sitter just nu med fisen rebecca och vi har haft en massa kul. Skrattat en massa åt en jävla massa onödigt skit. Men ja, vår humor är lite speciell! Nu har vi nog slut på skratt tror jag... äh ni trodde det va! Nejnej, vi ska skratta tills vi somnar.

Haha nej nu dummar jag mig bara, men vi ska alldelles strax sätta igång med att tjocka oss med allt godis och annat onyttigt som rebecca har tagit med sig hit. Och så ska vi även kolla igenom alla tramsbilder som vi har tagit denna vilda kväll, och om ni har väldigt tur kasnke jag slänger upp några här så ni får se hur söta vi är denna kväll hihi.

Men först ska vi ut på en snabbisrunda hehe. pussar till er!



black eyed peace.

Har alltid gillat Black Eyed Peace faktiskt, ända sen jag var liten. Kommer ihåg när deras första låt kom ut, älskade den, och lika bra är alla deras låtar tycker jag. Och nu gör dom det igen, kommer med en super låt. För inte längesen kom ju boom boom pow, sen i gotta feeling och nu denna, lyssna och njut hehe:


bra visst? :)



dagens outfit.



körde lite half luffigt idag, orkade verkligen inte fixa mig när jag började åtta. Så det blev halvt osminkad, jeansleggings,linne, stor adidaskofta & svarta uggisar. Och anledningen till att jag täckt över mina naglar är att dom är räliga rent ut sagt. Har inte fixat dom på hur länge som helst, så de förtjänar inte att vara med på bloggen idag tycker jag hehe. Ska ta hand om dem sen ♥♥♥♥


friday love.

Åh äntligen fredag, älskar fredagar. Bara känslan av att jag inte har skola imorgon och att jag får sovmorgon får mig att bli happy hehe. Sitter iallfall och gör ingenting, har nyss läst igenom alla häften och papper som vi fick igår på gymnasiemässan och det har faktiskt hjälpt en del, men det är fortfarande mycket att tänke igenom.

Äsch nu ska jag inte tänka på skolan mer, eller jo bara en sak, vi hade ju prov idag och det gick ganska bra faktiskt, hoppas bara resultaten är lika bra som jag hoppas. Nu är det slutsnackat om skolan. Jag sitter och väntar på älsklings rebecca som snart komemr hit så ska hon sova här och vi ska ha lite myskväll och en massa girltalk hihi.



hahaha.

hahahhah asså nu har jag typ suttit och skrattat med under hela den här videon, kan inte sluta skratta. Hur fan kan man ha så kul med sig själv att man skrattar så mycket som den här killen gör?! fyfan. Skratta är verkligen en av de bästa sakerna man kan göra, så sjukt kul. Nu låter jag som ett freak men jag är verkligen en skrattoman, kan skratta åt en löjlig sak hur länge som helst! haha nu måste ni bara se detta:


man  ser dock inte så mycket men bara lyssna och skratta med ! :)

(ps. krille skickade den till mig, han ville så gärna att jag skulle skriva med det haha)



pic's stan.




Lite bilder fran dagen, tog med kameran men vem fan tänker på att fota när man är i stan, äsch iallfall inte jag haha. Köpte iallfall denna tröja, en lång hoodtröja, älskar sånt. Den var så mysig inuti & det är en sån som man har leggings under och me like that stuff så den passade perfekt!


dagens outfit.




svart linne
hög jeanskjol
gråa strumpebyxor
svart kofta
svarta stövlar


japp, idag såg hon faktiskt ut sådär!

mässa&stan&plugg.

Åh vilken dag! Stress stress och återigen stress! Först skola, var ju på gymnasiemässa och där var en massa skolor som man fick titta lite på och kolla hur det är sär och så. Underlättade faktiskt en liten del ångående mitt gymnasieval. Men jag har fortfarande världens ångest. ska gå igenom alla (1000?)  broschyrer och papper som vi fick idag och så ska jag ta mig en riiiktig tänkare. Så ni som bor här i malmö får jättegärna komma med förslag på bra gymnasieskolor här i Malmö.

Iallfall, efter att vi varit i mässan och efter att vår klassbuss åkt ifrån mig och affe så tog vi andra bussen till stan och där har vi spenderat hela dagen. Shoppat lite och så, det var verkligen på tiden, sen har vi fikat ett antal gånger haha. Det var längesen jag var med henne så förutom i skolan, bara jag och hon så det var kulkul. Blev en väldigt massa skratt och trams kan jag tala om. puss på dig älskade.


Nu är jag iallfall hemma och jag har pluggat röven av mig eftersom att jag har ett jävla f*ttprov imorgon. Vill inte ens gå in närmre på det så jag avslutar här haha, hoppas bara som fan att det går bra. Nu ska jag ut på en runda med baby för han står och skäller vid dörren pussies.



gymnasiemässa.

Ska hoppa ner i sängen nu, måste komma upp imorgon och INTe komma försent till skolan. Ska fan ta o börja sköta mig riktigt! :), Ohh så är det ju gymnasiemässa imorgon, hoppas det hjälper en del.. pussar&godnatt.

im make them good girls go bad.....



denna låten hörde jag för första gången typ nyss & jag gillar den super redan! , man blir på dansnhumör direkt haha. :*


snygga nyheter.


Oh min gud jag är kär! Kollade nyss igenom den nya H&M katalogen som man fått i brevlådan och jag ville bara beställa hem typ....ALLT! Så jag gick in på deras hemsida och plockade ute lite olika saker bara för att visa lite snabbt här men det finns så mycket mer snyggt. Bäst av allt var ju helt klart skorna som jag fell in love with, speciellt de rosa.
Snacka om att någon måste ta en trip ner till stan snart... 8-)

vilka/vilken är eran favorit av dessa ? :)


plugg!

Sitter med titti och pluggar, tog bara en liten snabbpaus för att skriva ett snabbis inlägg. Blir tyvärr inte mycket bloggande idag eftersom att jag rider ikväll och kommer komma hem sent, tror inte jag kommer orka blogga då men vi få se.

Hade iallfall utvecklingssamtal i skolan idag, gick väl inte så bra tycker jag. Måste verkligen börja skärpa mig, helt seriöst! Även fast att jag har höjt mig i ganska många ämnen så behöver jag kämpa mycket mer, och jag har bara sju månader kvar, sen är det kört! Så nu har jag bestämt mig att spendera mer tid åt att plugga och mindra åt datorn.

eller jag har egentligen inget val, pappa och min lärare har nån jävla överenskommelse om att de ska ringas varje vecka och se hur det går för mig och att jag inte får sitta vid datorn lika mycket. buhuu! Min lärare tror att jag har en sjukdom som gör att jag är beroende av datan? hahaha. aja det var allt för stunden, ska fortsätta plugga. pussar&ha en fin dag.



blev veckans blogg.



Ville bara säga tack till alla som röstate på mig som veckans blogg hos http://cuitelinnea.blogg.se/ . Jag vann och blev VECKANS blogg, skitkul hehe. så ännu en gång tack så mycket! pussar till er. Vet att jag sa att jag skulle lägga mig tidigt idag men det blev visst inte så haha, men nu sak jag faktiskt sova. godnatt! ♥♥♥♥


tv dags!

http://newlyupdated.iblogger.org/wp-content/uploads/2009/02/ugly_betty.jpghttp://literacy.calumet.purdue.edu/student/chemerinskya1/desperate_housewives.jpg

nu har jag pluggat tillräckligt tycker jag, har suttit och pluggat ekonomi i några timmar nu och jag har en massa kvar, har ju prov på fredag som jag måste få bra på! Så det blir nog plugga hela veckan tror jag. Nu ska jag iallfall unna mig själv en belöning för jag tycker jag förtjänar det, Uglt Betty & sedan Desperata, finns inget bättre sätt att koppla av och bara ta det lugnt (& sticka sin fina haslduk) hehe. pussar&ha en fin kväll.


stickstick.


Har kommit en bra bit. Har ju den mad mig överallt, på lektionerna, rasterna och allting ju haha, sjukt sysselsättande faktiskt, även fast att man bara gör samma sak hela tiden. skitkul.



dagens outfit. sött.





hehe oh vad jag älskar rosetter&rosa saker! Bestämde att jag skulle vara lite extra söt idag med hjälp av mina söta små accesoarer hihi. Örhängena visade sig passa perfekt till min gulliga rosettklocka. ♥♥♥♥


dagens låt


Tokio Hotels nya låt Automatic är ju så bra! love it! Så det får faktiskt ta och bli dagens låt tycker jag eftersom att jag har lyssnat på den ett xx antal gånger nu hehe. puss på er TH. Jag har faktiskt en låda gömd någonstans under sängen med en massa teckningar och plasncher (stavning?) på tokio hotel och mc fly sen långt tillbaka haha.


trött.

Kom hem från skolan för ett tag sen, och snacka om att jag är trött! Har varit det hela dagen faktiskt, hatar den känslan när man sitter på en lektion och man bara känner hur ögonen vill stängas men man kämpar emot allt vad det går för att det inte ska hända haha. Så jobbigt! Men nu är jag iallfall hemma och det känns super skönt, kommer nog sova fint ikväll! Och tidigt ska det också vara!

Ska äta snart och så, sen blir det nog att sätta igång med detta jävla pluggandet som äter mig sakta inifrån. Jag är så trött på skola helt seriöst. Ska bara ut och gå en snabbisruna med Baby nu sen är jag tillbaka pussar! ♥♥♥♥

http://wwled.blogg.se/images/2008/plugga_22925640.gif


stickrgumman är igång!




Håller på att sticka en babyrosa halsduk. Har kommit ganska långt ändå, har hållit på i två dagar med denna. ska gå och sticka mig en bit sen ska jag annna kudee hihi godnatt.


pic's amir 3 år.




Här är lite bilder från idag. Den lilla ungen är elias som är 6 månder och den andra fisen som fyllde 3 år idag. Men asså ni måste väl hålla med mig om att elias är såå otroligt lik den lilla ungen i den nya animerade filmen "UPP!", jag tycker iallfall de är lika som bär haha.
fast min lilla sumobrottare är ändå en aning sötare.


dagens vey old song.



hahaha gud vad jag gillar att snoka upp såna riktigt gamla låtar, som jag lyssnade på jättemycket förr. Här är en till exempel haha , kommer ni ihåg den? Jag älskade den när jag var liten! Tycker det är så sjukt kul att bara leta upp sånt här och bara sjunga med, för man kan liksom fortfarande texterna, de är ju liksom gömda någonstans inuti huvudet fast än att det var ett jävligt låångt tag sen! hihi puss :*



veckans horoskop v 46.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.
Väduren (21/3- 19/4)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Vågen (23/9 - 22/10)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.


Måndag igen ju, ny vecka, = nytt veckorhororskop så varsågoda och kolla in hur er vecka komerm att bli ...  eller inte bli haha :)



pic's , bitas place.


m&r <3

we have our crazy moments. <3

love.

fråga inte vad vi gör haha.

tillsammans är vi bäst!

<3.

glömde lägga upp bilderna från lördags, här är iallfall en liten del. Resten behåller jag föe mig själv haha. pussen.



love.



Tror jag börjar få tillbaka mitt "McFly-beroende" haha, har älskat det bandet ända sen första gången jag hörde dem för något år sen. Helt jävla bäst ju! ♥

dagens raggz.



körde lite halvluffigt idag, jeanslegging och lång stickad kofta. & mitt söta "nit"-liknande armband haha. Det passar ju till allting så det är alltid på nästan hehe.

Nu ska jag blåsa en massa ballonger åt lillfisen som fyller år idag. :)




grattis amir.♥



idag fyller min systers son Amir 3 år, så jag tycker att alla ska säga grattis till min lilla prins. Gud vad snabbt dom växer, känns som igår då han kröp runt överallt. älskar dig.
♥♥♥♥


monday.

hejhopp sötknoppar.

Idag har varit en väldigt lång skoldag, ganska dryg faktiskt. Och för nästan första gången var JAG med på idrotten hihi, tycker jag förtjänar en present! Annars var skolan helt okej idag, och jag måste bara säga att jag nog inte har skrattat så mycket på en lektion som idag haha. Fyfan säger jag bara!

Nu sitter jag iallfall här och ska alldelles strax fortsätta med mitt pluggande, eftersom att jag har prov de kommande tre veckorna och ännu en gång kommer provångesten fram!, & den tar kål på mig! Aja det är bara att hålla ut för det är inte mycket kvar. Tiden går ju så snabbt! Redan på torsdag är det dags för gymnasiemässa, och sedan är det gymnasievalet som ska göras och jag har världens ångest! Har ingen aning om varken vilken skola jag vill söka in till eller vilken linje... "/

Justdet, glömde säga att jag typ tog en bloggpaus igår eftersom att jag var upptagen hela dagen med en massa, var på bröllop på kvällen och under dagen gick tiden bara åt till att fixa sig. Nu sak jag faktiskt gå och sätta på mig myskläder för jag hatar att ha skolkläder hemma.



veckans blogg!♥



Är nominerad till VECKANS BLOGG hos DENNA TJEJEN, så alla ni supersöta läsare, rösta på mig. Skriv en komentar och säg att ni röstar på nummer 3! , Så är ni dundersöta. tacktacktack till alla er som röstar på mig!♥

& tack linnea för att jag är en av finalisterna hihi.


underbar kväll!

Är hemma nu från en underbar kväll med flickorna. Vi har verkligena haft det jättekul, har inte haft så kul på länge känns det som. Känns så skönt att ibland bara få vara med sina bästa vänner, bara umgås och ha kul! Men en sak kan jag säga er att jag förmodligen inte kommer att kunna prata imorgon haha, känner redan att halsen segar. Vi spenderade det mesta av tiden genom att sätta på de galnaste låtarna och så bara skrek vi och sjöng med allt vad vi kunde. *haha*, Och mitt huve komemr explodera nu känns det som, hör liksom musiken fortfarande i huvudet haha.

Vi åt en jättegod middag när vi kom dit, och så har vi inte gjort så mycket mer än att bara dansar, sjungit, skrikit, skrattat och allt som tillhör ordet "roligt". Kom även på att detta är den sjätte helgen i rad som jag varit på antingen fest eller tjejmiddag, så jag ska nog ta det lugnt nästa helg höhö.

 Och en sak som gjorde mig pissed off ikväll var att min kamera inte var med, som sagt så är den på äventyr i Berlin. Men det togs en massa bilder med tjejernas kameror så jag hoppas att de skicka till mig hehe.

måste bara tillägga att jag har världens bästa vänner & jag älskar dom otroligt mycket, flickor ni är guld värda!! ♥


ha en fin kväll! ♥



hellu, ahr ingen tid att skriva någor faktiskt, måste börja fixa mig och lite sånt. Blir nog inget mer bloggande ikväll tror jag, maybe ikväll om jag orkar. Så jag slänger in ett snabbt inlägg bara & önskar er en fin lördagskväll! ♥

home bitches.

Såå! Nu är vi åter hemma haha, vilken stress asså. Vi drog vidare till min kusin efter att vi ätit och så. Sen kom vi hem för en stund sen & nu vet jag itne vad vi gör haha. Hon sitter väl inne i rummet och mögar och jag sitter här och lyssnar på musik och skriver i min söta blogg.

Lördag imorgon då, jätteskönt! Blir tjejkväll with ma girls, kulkul! Riktigt vad vi ska hitta på vet jag inte än faktiskt, vet bara att vi ska ha kul höhö. Fick ett jävla sug på Ben&Jerryäs nu!, Fyfan, önskar jag hade en burk nu framför mig, hade slängt i mig den direkt. Och just nu längtar jag faktiskt mest av allting till min kära säng, min bästa vän!

http://justmadde.blogg.se/images/2008/pic_dethararvi_press_chocolate_fudge_brownie_oppen_15362091.gifhttp://www.indieacoustic.com/images/magenta_notes.jpghttp://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2007/02/lip.jpghttp://bedzine.com/blog/wp-content/uploads/2007/10/pinmagpinduv_md0.jpg


utgång again.

Oh nu sticker dom iväg igen haha, skriver senare när jag kommer gem pussar snyggingar! (K)

home now.

Nu är jag hemma efter en liten sväng ute i kylan med kusin. Vi bara gick runt och inte gjorde som mycket typ, nu är vi iallfall hemma och mina fingrar känns stela som fan haha! Nu ska vi nog bara ta det lugnt och kanske äta något och så ska vi såklart göra oss en varm gooood kopp cappuchhino lite senare , oo me like!

Har inte min kamera, och kommer inte ha den på hela helgen eftersom att min syster är i Berlin och jag är så snäll och lånade ut min kamera till henne, visst är jag en ängel?!, daah i know. Liksom hur ska bloggen klara sig utan mina lovely pic's. Äsch ni får klara er två dagar till hehe.


ni får klara er med denna bilden hihi. i love my bignose!,& i you you love it to!


twilight song.♥



När jag ändå är igång med Twilight snacket så kan jag passa på att säga att låten som spelas i filmen, eller en låt är det ju egentligen itne utan det är ju ett pianosolo rättare sagt. Iallfall, så är den verkligen såå skön att lyssna på, lite som en vaggsång haha, man vill liksom bara lägga sig ner och somna. love it!♥


im the f*cking best!



wiiihooooo gissa vem som äntligen har fixat biljetter till Twilight Premiär ?! Jo, snygging här! haha nej men seriöst, vilken tur! Vi kollade ju igår och då fanns det inga till premiären, och nästan inga till dagen efter heller. Men så kollade jag igen idag och jag hittade de perfekta platserna, exakt lika många platser som vi behövde fann kvar. Så nästa helg blir det myskväll på bio with my girls! Är det någon av er som sak se den? :D

fredag.

Äntligen fredag. Älskar fredagar! Då har man liksom ingen stress för skolan eller någonting. Idag ska jag bara ta det lugnt. Skulle egentligen till en kompis men det blir nog inte av. (ja man har ju inte normala föräldrar). Ibland skulle jag bara vela lägga ner dem i en låda och skicka iväg dem till Sibirien allar någon annanstans långt bort. för ett litet tag iallfall.

Nu sitter jag här, proppmätt och trött. Ska nog ta mig en powernap eller något så att jag får lite energi iallfall. Skolan idag var helt okej, lite segt bara, slutade lite innan fyra.

& vet ni vad?! Jag kände att det var dags att börja sticka igen så nu är stickegumman igång igen med stickepinnarna och garnet i full fart, haha! Tycker det är så sjukt sysselsättande. Om man inte orkar lyssna på läraren under en tråkig lektion eller så är det bara att dra upp garnet och pinnarna och köra igång. Just nu håller jag på att sticka en jättesöt halsduk, & rosa ska den såklart vara! Den ska bli gigantisk har jag bestämt. hihi. Brukar ni sticka på vintern? :)

http://www.linneahantverk.se/knitting.jpg-for-web-normal.jpg



promenix.

japp nu ska jag upp, sätta på mig jacka, halsduk och mössa sen blir det ut och promenera en stund med baby. Sen blir det antagligen sängen tror jag, så detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll, pussar&godnatt.

http://smultron.files.wordpress.com/2009/05/ute-och-promenera1.jpg

lovely earrings.


hihihi tror jag är kär i mina nya örhängen. Sååå sååå söta ju! & jag som älskar rosetter & dessutom är de rosa, underbart ju. & de andra passade ju också bra, prinnsesskronor, man är ju trots allt en prinnsessa hihi. Fick dem av min syster idag. tack. visst är de söta?


Twilight- new moon.

Åååh jag får panik nu! Jag har så sjukt länge sett fram emot att gå på bio och se den kommande Twilight filmen
, så nu sitter jag och pratar med roro och vi ska just boka fem platser till filmen då exakt när jag ska trycka så bara tar någon anna platserna! Otuur eller vad?! gaah hahah jävla skit. Aja vi får lösa det på något annat sätt.
Är det någon av er därute som har lyckan att ha fått platser till premiären :(?

http://pgteenspace.files.wordpress.com/2009/05/new-moon.jpg




dagens låt.

Som sagt, typiskt att varje gång jag är med rebecca ska hon få mig att fastna för en låt haha. Just nu är denna låten min tillfälliga drog. Den är jätteskön. Pusha - Lloyd.




tio sanningar.


*
jag hatar mörk choklad men ändå sitter jag och äter nu. har snart ätit upp ett helt paket höhö.

* När jag var mindre ville jag heta jessica, och 2005 "bytte" jag namn till jessica, inom familjen då. Lyssnade bara om de kallade mig för jessica. Än idag kallar vissa av mina släktingar mig för Jessica haha.

* Jag tycker hättemycket om att äta bebismat.

* Jag älskar tecknade "prinnsess" filmer. T.ex som snövit, askungen, rapunzel m.m. hehe.

* Jag brukar kolla på Disneychannel.


*Jag älskar när det går snabbt. Bil, karusell, vad som helst, bara det är fart! :)

*Jag tycker ramlösa är det godaste som finns.


* Jag hatar när jag inte får som jag vill & kan ibland tjata om grej jag vill ha, inte för att jag vill ha DEN utan bara för att jag vill få min vilja igenom.

* Jag är väääldigt envis.

* Jag står inte ut med att det är det minsta stökigt i mitt rum. Städar så fort någonting inte ligger rätt. Ibland om det är för mycket stök får jag panik att jag inte ens vill vara i rummet, till slut är det så stökigt att jag tvinagr mig själv att städa.


japp, det var tio sanningar om mig. De blir konstigare & konstigare för varje gång jag gör en sådan lista, haha. :)


sjuk.

Japp, då var vi väl där igen. Förskylningen och hostan är back on track! Var helt slut när jag försökte gå upp till skolan idag så jag blev kvar i sängen, mår faktiskt lite bättre nu men min hals börjar också bli dålig känner jag. Nu sitter jag och äter choklad, mörk choklad faktiskt. Jag hatar det men det var gott denna gången haha. Ska nog bara vara hemma och göra ingenting idag. Blir nog lite plugga och så. Nu ska jag återgå till mitt choklad ätande, ska äta mig fet. puss.

http://arielleman.files.wordpress.com/2008/04/sjuk.jpg

cinderella song.

Ni vet den sjuuukt gamla "Cinderella" filmen där Brandy och Whitney Houston är med i, den är riktigt gammal. Den e ju skitbra, ni har säkert sett den allihopa men om inte så GÖR DET! Vet inte hur men jag tänkte på den filmen idag och jag komemr ihåg att det fanns en låt i den som jag verkligen tycker om. Här komemr den:





mamis soppa.

hululuu.

Är hemma nu, eller jag har varit det väldigt länge faktiskt men har duschat, fixat till mig lite och nu sitter jag och dricker varm soppa och lyssnar på skön musik. Dricker mammas supergoda soppa hehe. Jättegott och passar perfekt när det är så kallt. Är väldigt trött faktiskt. Tycker det är så skönt att bli trött tidigt när det är skola för då är man helt utvilad på morgonen haha, som igår tillexempel. Jag la mig ganska tidigt och jag var såå utvilad imorse :)

Nus ka jag fortsätta lyssna på min sköna musik och mysa lite med baby hihi.




dages outift.




körde svart idag. nästan helt svart. Förutom min kofta som hade en massa gråa prickar på sig höhö. söt dalmatin. Har verkligen tappat lusten för att orka klä mig fint i skolan haha, pallar inte alls nu. Måste snart till stan känner jag, det var ett tag sen, behöver en massa nya myskläder faktiskt. Typ tjocka stickade koftor och liknande saker som är perfekt för vinter.



ett år utan dig....

Ja gud vad snabbt tiden går. Det känns som igår du då fanns hos oss. Men idag har det gått ett år sen du lämnade oss och blev en ängel, fast denna gången med vingar. Saknar dig oerhört mycket och det går inte en dag utan att jag tänker på dig älskade morfar. Vet att du har det bättre nu men det gör ont att veta att du inte är med oss. Du kanske inte är med oss på riktigt men i våra hjärtan kommer du alltid finnas. vila i frid. jag älskar dig.

♥04/11-2008♥

svininfluensan vaccin?

Nu har de ju börjat vaccinera mot svininfluensan. Och i min skola fick vi det igår. eller inte "vi", eftersom att jag inet tog det. Vet inte riktigt varför, men känner inte att jag behöver det, och plus så har man ju läst en massa om vad som kan hända om man tar det. Även har man läst en massa om vad som kan hända OM man får själva Svininfluensan, så man vet ju inte riktigt vad man ska tro på.

Jag tänker liksom så att om det nu ändå är så många som tar den, så sprids den inte lika lätt och då får inte lika många den utav de som inte vaccinerat sig. En massa läkare har ju sagt att man itne ska ta den och vissa säger att man ska ta den. Så mkan gör ju själv som man vill. Men min fråga är nu till er, vad tycker ni? ska man ta den?

http://www.omega3blogg.se/wp-content/uploads/2009/09/omega-3-vaccin.jpg


snö!?

Oh herre min gud! På väg hem från skolan ser vi de första snörflingorna som trillar ner över Malmö. Jag vill inte! Vill ha värme nunun, man blir ju helt nere av detta kalla vädret. Jag fryser ju till döds varje morgon innan skolan. *brrr!"

Iallfall så är jag hemma nu & inne från den hemska kylan som blir värre och värre för varje dag. Mamma är hemma från sjukhuset nu vilket är jättebra eftersom det har varit väldigt tomt utan henne här hemma. Och saker och ting fungerar verkligen inte utan min mamma i huset hehe.

Idag är det onsdag, vilket betyder ridnind ikväll. Hoppning idag, ska bli kulkul höhö. Fast ännu än gång får jag ångest när jag tänker på kyyylan, fast äh strunt i det nu. Har nyss ätit mitt goda mellanmål, och gissa vad det bestod av? Jo, babyfood igen. Åh såå gott ju! Man är ju en liten bebis trots allt hihihi.



ugly betty song.

Så, nu har jag kollat på Ugly Betty och Desperate housewives, skitbra avsnitt idag ju höhö. Det kom ju en låt i typ slutet av Ugly Betty avnittet då molly & daniel gifte sig och jag tyckte om låten jättemycket hehe. Så vad gör jag då om inte letar upp den på Youtube direkt. Hennes röst är så skön. Är jättetrött nu faktiskt, känns jätteskönt att vara trött såhär tidigt. Så det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll, godnatt.




så orättvist!

Nelly High Heels Party - 09

Nej fyfan för detta faktiskt! Jag som hade sett jätte mycket fram emot "Nelly High Heels Party", men vad får man syn på idag. Jo, att det är åldersgräs. Helt onödigt ju!? Vadådå, finns det inte ungdomar som älskar skor lika mycket som vuxna? Tycker inte det finns någon anledning som helst att ha åldersgräns på något sådant... blev lite besviken faktiskt. buhu på detta. höhö.




i like babyfood.




mmmuuuuuums! Oh vad gott. Har alltid älskar sån här bebismat på burk hehe. så gott! Och man känner sig helt liten igen. Har suttit och myst och ätit lite, nergrävd med en filt i soffan framför tv:n ett tag och ska fortsätta med det om ett tag igen, då Ugly betty börjar, och desperate houseeives efter det. Fast inet riktigt än hehe, nu ska jag bara fortsätta datanörda mig. ^^


pic's -hos syster.



Som sagt så var jag ju hos min storasyster igår kväll. Och hon sminkade mig jättefint. Bildern är tagna ett tag efter att jag blev sminkad och jag var ute lite och så, men det var mycket finare innan dess hehe. Tycker det är så snyggt när ögonen verkligen är markerade hehe. Men visst är hon duktig :)





dagens outfit.



Eftersom att jag var halvdöd när jag vakande idag slängde jag på mig sådär halvt luffiga kläder. Blev jeansleggings, linne, och min älskade big mama kofta. Och tro mig!, de här big mama koftorna, de behövs verkligen såhär dags. För snacka om att kylan har kommit!



home alone.

hellusii.

Är ensam hemaa. skitskönt faktiskt! Skrev ett inlägg igår kväll faktiskt med jag glömde att publicera det haha. Jag stack iallfall hem till min storasyster igår kväll med min kusin och min andra storasyster. Vi kom hem runt ett halv två tiden på natten och snacka om att jag var trött. men kunde dock inte sova, så när jag vaknade idag hade jag världens ångest, ville bara somna om och skita i allt. MEN det gjorde hon inte, för hon är duktig! hehe.

Nu sitter jag iallfall här och kollar på TV medans jag bloggar. Det är ju tisdag idag vilket betyder DESPERATA&UGLY, hihihi blir så lycklig! Ska nog bara ta det lugnt och vara hemma idag. Kan ändå inte gå ut eller så eftersom att jag måste se efter baby. Mamma är ju återigen på sjukhuset och jag vet inte när hon kommer hem. Blir nog imorgon, och alla jobbar. Så därför är jag hemma helt lonely.

veckans horoskop v45.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.
Väduren (21/3- 19/4)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.


Tur att jag ahr folk som påminner mig ibland haha. Tack roro. Men det är ju måndag idag vilket innebär en ny vecka. Och en ny vecka innebär ett nytt "veckans horoskop", så varsågoda. pusss.


dagens outfit.





& så på med vinterkläderna! Var verkligen dags för mössa, halsduk, vantar, & ja hela paketet! Det är ju svin kallt på mornarna nu för tiden! Dock så gick jag ju inte runt sådär med mössa och vantar och en kofta haha, hade förstås jacka på mig, men slängde bara på mig detta snabbt då jag skulle ta bild. Tyckte dom kunde få vara med hihi.



Pic's -promenixen.


& ja bitches, min hund är pittögd. live with it! :)


Tog lite bilder igår när jag var ute och promenerade med nomnom (melisas), och baby. Ohhh gud, titta vad söt hennes lillfis är!, & den är faktiskt mycket sötare i verkligheten. Oh man vill ju bara äta upp den.



städat&fint!



Tycker jag borde få en massamassa applåder för detta faktiskt!




....

Orkade inte blogga mer igår. Så efter min promenad med melisa så gick jag in och la mig. Den dåliga nyheten som jag skulle berätta var att Baby ska säljas. Tycker det låter så hemskt när man säger "säljas", han ska byta hem helt enkelt. Har vetat det ett tag men har bara inte orkat skriva det här faktiskt. Och nej, det är inget som jag själv vill. Det bara blev så, för hans eget bästa. Så nu har ett par varit här och hämtat honom. De kanske skulle komma tillbaka med honom ikväll om han inte funkade ihop med deras hund. Så jag hoppas och ber till gud att det inte funkar, för jag vill ha tillbaka honom mer än allt annat just nu.

Varför ska allt bli så just när man börjar fästa sig vid en sak. Då bara tas det ifrån en! Inte rättvist tycker jag. De senaste dagarna som gått har jag bara gått och tänkt på att det jag gör nu med lillskiten kommer vara sista gången jag gör det med honom. Igår natt la han i mitt knä, och jag tänkte " det här är sista natten han kan ligga i mitt knä", Och på ett konstigt sätt verkar det som om han faktiskt förstod... för han såg ledsen ut. Så håll tummarna nu allihopa på att de inte vill behålla honom...


SUUUUUUUUCKERS! De ringde nyss och sa att de skulle köra hem honom igen! Fy satan avd glad man är! Han var för "ivrig" mot deras hund antagligen, och så kissade han två gånger inomhus. Bra jobbat älskling hehe. Så nu är han påväg hem. Man saknar verkligen inte något förens man mist det. I mitt fall, "mist", för han e ju liksom on the way home!


love you.
♥♥

promenix with nomnom&hun.

Har kollat på top model och ätit mig tjock på glass och annat onyttigt. Så nu är det dags att promenera bort allting haha. Jag och melisa ska ut och promenera en stund. Med hundarna ofc. Vi har en massa att ta igen, jag&melisa. Så det blir nog en lång pomenad. Hon kommer med sin underbart söta nomnom som hon köpte häromdagen och jag med min baby. antagligen sista gången....
http://smultron.files.wordpress.com/2009/05/ute-och-promenera1.jpg
pusses.


It's like my iPod stuck on replay....



"Replay" är verkligen ett passande namn för denna låt haha. Tycker den är skitbra, fast den är lite somrig tycker jag. Kan ju vara bra, vi behöver all sommarkänsla som finns just nu i detta kassa vädret.

"Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay
"


söndag.

Åhhh äntligen paus! Från alllting! Har städat hela mitt rum, asså verkligen hela. Hittade saker som jag inte ens trodde existrerade längre haha. Och så har jag dessutom städat nästan hela vår våning, eller jag kan ju inte säga JAG, utan min syster kom på besök idag och tvingade mig haha. Den ända pausen jag har haft är när jag såg repris avsnittet av Desperata hemmafruar och när jag åt middag. Sen har jag varit i gång hela dagen.

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på Top Model som även går idag. Klockan 18.00 på trean. Sitter nu med min godispåse som jag nyss tömt, så innan top model börjar ska jag gå och hitta något mer gott att smaska på under tiden hehe.

Får en jävla ångest när jag tänker på att det är skooola imorgon! Fyfan vad lovet har gott fort. Men som man säger, tiden går fort när man har kul. Och kul är verkligen det rätta ordet för detta lovet... Lite senare ska ni även få höra en dålig nyhet, orkar inte skriva nu så jag lämnar det till senare. pussar sålänge.


naaatttttii.

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner inda bed. Är skittrött faktiskt. Ska ha världena längsta sov morgon imorgon, sista gången man kan sova ut nu ju. Skola på måndag. Ångest!? aja godnatt på er iallfall.


my outfit for tonight.


hihi har ni läst fokis blogg så vet ni säkert vilken sminking jag har här.





Hoppas ni fattar nu adv jag skulle föreställa!? En animerad manga liknande skolflicka hihihi. Gulligt va? Men ingen vanlig skolflicka då haha, en lite snyggare variant. Skulle egentligen bara vara skolflicka, sen tyckte jag sminkningen passade till så den fick också åka på hehe. Men det blev rätt bra tyckte jag. Den sista bilden är på min stackars tumme som råkade ut för en olycka. Även fast att mamma har lärt mig att INTE leka med glas som är sönder, så gör jag det ändå....
♥♥♥♥


pic's maskerad.





Det  blev inte så många bilder under tiden vi avr där eftersom dels att jag glömde ladda kameran innan vi stack (dumma mig), & dels att jag inte tänkte på att fota haha. Kommer kanske fler bilder senare om någon av tjejerna skickar till mig. ♥♥♥♥

we're home bitches.

Japp då är vi hemma efter en rolig kväll, hade faktiskt ganska kul. Rebecca följde emd mig hem, men hon ligger och snarkar i min säng höhö, ska nog ta och väcka henne snart!

Iallfall så har jag nyss satt in bilderna i datorn från kvällen. Dock så hamnar lååångt ifrån hälften av bilderna här haha. Nonono! Men några kanske. Pappa lämnade iallfall av mig i busshållsplatsen, men egentligen avr det helt onödigt att ta buss, åkte bara två stationer haha. Men jag mötte upp alla i bussen, det var en massa kaniner, sjuksköterskor, cowboys osv haha. Sen åkte vi vidare till en kompis som hade maskeradfesten. Pappa kom och hämtade mig och tjockisen och now we're home! bilder komemer strax.



RSS 2.0