veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är en speciell person som du gärna vill umgås extra mycket med för tillfället och det ser faktiskt ut som du får chansen att göra det om du bara lägger om din planering något. Detta gör du mer än gärna, även om du kanske får några kommentarer från andra som nu känner sig åsidosatta. Din shoppinglust är på en ovanligt hög nivå just nu, och det kan bli kostsamt om du inte tänker dig för innan du handlar.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

japp, måndag idag som sagt ju, och det betyder, nytt vecko horoskop hehe. Min vecka ser ju iallfall
ut at bli bra, hoppas det iallfall hehe, ni gillar att jag slänger in detta varje vecka va?, ofc you do! hehe pussar och varsegoda och läs hur er vecka kommer att bli, eller inte bli! :*





Kommentarer
Postat av: Linnea <3

Vår vecka blir bra raghaad :D 27 mars hihihi

2009-11-30 @ 22:16:11
Postat av: Matiilda

Skit fin blogg .. :D

HAha, ja undrar bara hur man får sådär typ sträck mellan inläggen fast det är i samma som du gjort :D ?

2009-12-02 @ 18:30:20
URL: http://babiilove.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

fin blogg!

2009-12-03 @ 18:34:33
URL: http://juliasusanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />