veckans horoskop v45.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.
Väduren (21/3- 19/4)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.


Tur att jag ahr folk som påminner mig ibland haha. Tack roro. Men det är ju måndag idag vilket innebär en ny vecka. Och en ny vecka innebär ett nytt "veckans horoskop", så varsågoda. pusss.


Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Usch så tråkigt med regn :P

Idag har jag varit i skolan och sen pluggat, inte heller så kul :P

2009-11-02 @ 19:06:14
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Victoria

SV: Ja, hehe! ;) Men nu har skolan börjat igen :/

2009-11-02 @ 21:13:34
URL: http://detailz.blogg.se/
Postat av: Ayla

Vet inte om jag svarade (A) men jag håller med Tove i idol är riktigt bra & söt!



Vad händer annars då? :)

2009-11-02 @ 22:38:20
URL: http://aayla.blogg.se/
Postat av: Saina

Bra att du lägger upp horoskop varje vecka;)

Hur är det annars då=)?

2009-11-02 @ 22:41:42
URL: http://sainaa.blogg.se/
Postat av: maria

jag sitter här som ett frågetäcken och försöker lägga in reklam för att dra in någon krona på min blogg.. verkar omöjligt :(

2009-11-02 @ 22:55:09
URL: http://iiaaa.blogg.se/
Postat av: Ayla

Jag kollar på Dexter! förresten, du är lite lik Kenza, du vet bloggerskan??! eller ser jag fel?! haha

2009-11-03 @ 00:08:26
URL: http://aayla.blogg.se/
Postat av: linn teresia yu mei

Svar: Jadu, jag sitter i skolan igen! Haha. Som vanligt dårå :P Vad gör du självdå? =)

2009-11-03 @ 08:16:54
URL: http://yumei.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Haha, mitt horoskop lät ju oroväckande ;) iii!

2009-11-03 @ 14:59:57
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />