veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Väduren (21/3- 19/4)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Oxen (20/4- 20/5)

Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Vågen (23/9 - 22/10)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Skytten (22/11 - 21/12)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.


Ni får tacka roro, för det är alltid hon som påminner mig om att det är måndag vilket betyder upp med Veckohoroskopet. Men ja jag är glömsk som en banan, live with it! :) Tur att roro finns. Här har ni det iallfall..

Kommentarer
Postat av: petra

Sv; härligt! idag har jag varit i skolan i två timmar, sen varit på stan :) själv?:)

kram

2009-11-16 @ 18:09:59
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/
Postat av: Anonym

var hittar du horiskåp?

2009-11-17 @ 01:13:18
Postat av: Linnea

sv: hahaha, ingen anning! xD



Åhh, jag får det lyckosamt! :D hehe.

2009-11-17 @ 21:38:54
URL: http://cuitelinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />