godmorgon.

Är hemma från skolan idag, vaknade med värsta huvudvärken och plus så vaknade jag alldelles försent för att kunna gå till skolan haha. Kunde inte sova så bra inatt så jag var sjukt trött imorse. Men nu är jag iallfall vaken och halvt utvilad. Min syster tog hit Elias, så nu sitter jag och passar honom. Inte så mycket att passa direkt, han bara sover. Idag ska jag plugga plugga och plugga hela dagen, ändra fram tills senare då jag har ridning. Men nu ska jag äta sen börja med pluggandet. puss.


why am i on my own, if there is a soulmate for everyone.


Sjukt härlig låt som jag lyssnat på all day long. Tycker texten är jättebra också för den delan och så har hon jättehärlig röst som är så fin att lyssna på.


kill me!

hejsvejs.

Är så jävla trött!! På allting, läxor, på att röra mig, på att tänka. ohh vill bara gå i ide i typ ett år eller två. Detta inlägget skulle egentligen in för någon timme sen men jag stack ut medan jag höll på att skriva haha. Men iallfall så har jag pluggat sönder, asså jag lovar detta pluggeriet tar på mitt liv, mitt underbara liv! :(

Efter en väldigt lång tids pluggande kom min kusin som en räddare i nöden så gick vi ut en runda, sen hem till henne och gjorde sjukt god varm choklad med grädde och smält choklad på bottnen. Fyfan vad gott! Behövde verkligen det. Sitter här och ruttnar. ingen lust för blogg. puss.







spyr snart.



hihihi där ser ni, jag börjar få skills på det här med att teckna fula gubbar som ska föreställa mig !

Anyway! Så har jag de närmaste timmarna suttit och pluggat, pluggat! , och fixat fram en massa låtar som jag ska bränna på skiva inför Club Mimbrera, haha. Ska ju bli rätt kul faktiskt. Och jag har suttit och tryckt i mig så mycket godis i stora mängder att jag mår illa som satan nu. Puss nu ska hon gå och lägga sig haha. älskar er, jag vet, detsamma.
hihi.


ber en bön.



Här är ännu en låt av älskade Ken ring som jag gillar. Där han sjunger om sin cancersjuka syster June. Tycker texten är jättefin och det som gör låten ännu finare och sorligare är att han faktiskt gråter när hans junger den. Får rysningar när jag hör den. pussar :(

måste bara tillägga en sak till. det ändå som är roligt med videon är han som spelar gitarren som sitter bakom Ken. Lägg märke till hur han rör sig haha, tcker han ser ut som ett vilset liet får med fluffet han har på huvudet. ja jag o min torra humor...:(



dagens outfit.



såhär såg hon ut idag. Lite sådär halv luffig typ. haha.

måndag.

Äntligen hemma från skolan nu. Dryg dag, slutade fyra. Har nyss ätit iallafall och nu sitter jag med älsklings elias i knät. Oh gud vad han har växt till sig, blir bara sötare och sötare för varje dag. Min lille sockerbit. Iallfall så blir det nog bara att stanna hemma och plugga idag, har ju ett arbete som ska in på fredag och så har jag prov på torsdag, ångest!


dagens drog.


dagens låt är Nu måste vi dra- Ken Ring. Den spelas hela tiden på radio, men nu även hela tiden i min dator hihi. Har lyssnat på den jättemycket idag. Tycker den är så bra, blir på så bra humör av den. Ah jag älskar Ken ring, alla hans låtar är så bra. Texterna har liksom alltid en betydelse, ja jag älskar honom helt enkelt :)

pluuugggis.

Aaaahhh assså helt seriöst jag blir snart galen! Har suttit och pluggat ett tag nu och det känns jättebra att ha fått saker gjort men jag är ju långt ifrån klar. Känns som om lärarna liksom har suttit och planerat att de ska kasta alla möjliga läxor på oss nu. Sjukt irriterande....

Tycker iallfall att jag ska ta en liten paus nu från pluggandet och gå upp och äta nånting för min mage kurrar som bara den. pussar sålänge.




ångestbilder.


gårdagens outfit.



Såhär såg hon ut igår. Dock inte osminkad haha, men här får ni även se den osminkade sanningen.
Puss på det ja. Mitt hår känns annorlunda nu tycker jag efter att jag klippte det, även fast att hon inte klippte så jättemycket så känns det kortare. Ah jag vill göra nån förändring med håret men jag vet inte hur. tips?
pussar på er sötisar.



förregårs "old song"

Det var någon som undrade vad låten hette som jag satte in som "dagens old song" häromdagen. Den heter Iallfall Maria Maria-Santana. hihi visst är den bra! pussen.




home.

hellue babes.

Kom hem nyss typ, har varit hos min kusiner. Sov ju där igår. Jag tog bussen dit igår efter skolan. Vi hade ju sån öppet hus sak och så. Hade bara två lektioner sen uppträdde jag och lovisa haha, vi sjöng "the climb" som miley cyrus sjunger. Älskar den låten. Men iallfall så sjöng vi den också igår och det gik ju rätt bra tror jag, lite pinsamt var det ju men vem bryr sig.

Iallfall så stack jag ju till min kusin efter det. Vi stack till Donkan och tjockade oss lite och så var vi bara ute lite och sånt. Satte oss och luffade på en bänk i nån park höhö. Sen stack vi hem och gjorde inte så mycket tror jag, mest data och musik och massa snack. Sen på kvällen drog vi ner till pizzerian och köpte pizza att ta med, så satte vi oss på en lekplats och åt hahaha, en jävla massa "nyttig" mat igår ja! Vi lekte lite med för den delen hihi. Blev en massa snurrande tills vi höll på att få upp pizzan, så det blev raka vägen hem och vila. Resten av natten satt vi väl bara och myste och snackade och lite sånt. Vaknade runt 11 tiden idag och har bara legat och sölat, blev typ nyss hemkörd av min morbror och nu sitter jag och mögar vid datorn. pusssses.



pink uggs.




Fick tips på vart de rosa uggsen som jag vill ha finns, av tittis kusin. Vilken av tittis kusiner det är, vet jag inte haha? Men tack iallfall :)

Har tagit mig en titt inne på www.melba.se och hittade en massa söta uggs i alla möjliga färger, helst hade jag klart velat klicka hem allihopa på en gång för dom e så söta och ser så mysiga ut , men finast var ju helt klart dem rosa, tyckte jag :)

dagens old song.

Ibland får jag bara upp en gammal låt i huvudet som jag lyssnat på för kanske flera år sedan, eller iallfall en väldigt gammal låt. Och det är sjukt hur man kan få upp otroligt gamla minnen bara genom att höra en låt. Jag klickade mig fram till denna låten som jag tyckte om jättemycket innan & som påminner mig väldigt mycket om vår gamla lägenhet när vi bodde i Värnhem. saknar det jättemycket faktiskt. Så dagens old song blir..... :)


my new shoes.


Köpte dessa att ha bara som vardagsskor.


Och så dessa söta uggsen, köpte svarta eftersom det liksom passar till allting och min vinterjacka är ju också svart dessutom. Jag vill ha ett par rosa också, men vet inte vart de finns att köpa :(, kom å tänka på att jag faktiskt hatade dessa skor innan, tyckte de såg ut som hemmatofflor typ haha, men jag tycker faktiskt dom e fula på ett gulligt sätt haha. så jag har bestämt mig för att tycka om dem ^^



och dessa snyggingarna fick också följa med hem hihi. Det är det jag älskar och saknar med vintern och hösten, de höga stövlarna med benvärmare under, åh love it! Är happy över mina skor faktiskt så puss på det.


the camera is back.

hellu cutiepie.

Äntligen fredag förfan! Men än är inte skolan över för min del för denna veckan, det är nämligen så att jag ska gå i skolan imorgon också! På en lördag! Vi ska ha en sån "öppet hus" dag typ, lite drygt men jaja, vi får vara lediga en hel dag en annan gång om vi kommer på de tre timmarna imorgon. JAg har inte planerat något för ikväll, blir nog bara sitta hemma, kolla på film kasnke eller nåt. Men imorgon sticker jag till min kusin tror jag, och sover nog där också. Har äntligen fixat dumma kamera hihi, så nu kan jag öntligen lägga in bilder. Så från och med nu kommer det bli en massa bilder, så jag lägger alldelles strax in bilder på mina skor som jag köpte igår, ska bara upp och hämta sladden
.


in school.

God morgon allihopa.

Vaknade runt klvart över sju imorse, fixade mig, åt min goda frukost och nu sitter jag  i datasalen med min störda klass och försöker göra klart mitt arbete, men det går ju liksom inte så bra när man är i samma rum som dem. Så jag tänkte jag kunde slänga in ett litet inlägg när jag ändå inte har nåt bättre för mig haha. Denna lektionen är faktiskt 2 timma lång, helr sjukt. Men vi ska snart få en liten paus. Och då ska jag fanimej ta en trip till konsum och löpa mig en red bull för jag har varit sugen på det ända sen jag vaknade. Nu sak jag återgå till mitt atbete. pussar på er.


shoeholic.

hejhopp.

Jag har faktiskt pluugat en hel del faktis,t är iallfall på god väg till att bli klar med mitt jäkla SO arbete. Jag känner mig alltid helt duktig efter att jag pluggat *haha* ^^.

Men jag har ju inte pluggat ända sen jag skrev att jag började plugga hade nog varit död isåfall. Man pappa och mamma skulle iväg nånstans så jag följde med. Jag gick in i skoaffären och ja ni kan ju tänka er vad som hände där. Hon blev fast. haha så jag fick med mig tre par nya skor hem idag. Dom kommer ha det bra hos mig hihi. Köpte både varma och tjocka skor och vanliga vardags skor. bilder kommer in imorgon. Men just nu ska jag in och lägga mig. Trött som fan. godnatt.


torsdag.

hejhej.

Har inte bloggat på typ två dagar, men jag har inte haft tid för datorn faktiskt. Igår hade jag ridning och när jag kom hem var jag skukt trött så jag duschade och sånt sen gick jag in la mig. Satt och läste en väldigt lång stund. Kändes jätteskönt att bara ligga och ta det lugnt med min superbra bok som jag läser. Iallfall så slutade jag vid fyra tiden idag och så har jag typ ätit och sånt. Men nu måste jag plugga för jag har det jävla arbetet som måste lämnas in nästa vecka. Pussar.


..

goodnight bitches.

jag dör.


hahahah oh min gud! Jag sitter som en idiot nu ock skrattar med mig själv, haha. Kan inte sluta skratta åt denna stackaren. Underhållning på hög nivå, verkligen! En puss till honom för att han är så modig och verkligen lägger ut detta på youtube haha.

parfymer.



Parfymer är fanimej ett av de bästa grejerna som uppfunnits tycker jag. Dessa busarna över är nog det godaste jag luktat någonsin. Speciellt Jennifer Lopez parfymer, som ni ser så är de väldig omtyckta av mig. puss på alla goda parfymer därute.


IDOL.

shit jag höll på att glömma juuu!! Idol nu förfan hahaha
hejdå suckers ska gräva ner mig i soffan nu. pusses!



54dfg564drg.

hejsan.

Jag har suttit och försökt förstå mig på det här sjukt svåra designfixandet. Fattar inte varför det är så jävla mycket koder och sånt, skulle underlätta otroligt mycket om man kunde fixa och trixa själv. Asså att man fixade allting på plats utan det här koderna. Eftersom att varje gång jag ska försöka fixa min design så är allt jag ser bara siffror och bokstäver efter några minuter haha. krångligt. Blogg.se är inte anpassat för folk som har samma typ av hjärna som mig, dvs en seg sådan. :(


hihihi, and there she goes again, med hennes fina ritningar.


pluggplugg.

tjingeling!

kan ni gissa vad jag gör?, Jo det är faktiskt så att jag pluggar! Och ja, det händer verkligen på riktigt haha. Har en jävla press på mig för att arbetet skulle egentligen in på torsdag men vi sköt upp det till nästa fredag istället vilket jag tycker är skitbra! Nu kan jag lugna ner mig lite. Iallfall så kom jag hem från skolan för en stund sen. Skoldagen var helt okej, bortsett från att jag stressade röven av mig imorse då jag vaknar tjugo minuter innan jag började, eller jag trodde ju att jag började då men jag började en kvart efter det. Men i vilket fall som så var det jävligt stressigt. Ja nu ska jag återgå till pluggandet. pusss.


dagens låt.



Just nu tycker jag om denna låten lite extra mycket.
Den får en att bli på bra humör.
:)


ZzZzzz....


haha jag har som sagt för mycket fritid just nu. Tycker det är skitkul att rita dom här små fula gubbarna men aja. Som den säger på bilden är jag trött som fan. Har varit trött sen klockan åtta, då jag till och med råkade somna. Men då väckte pappa mig efter en stund. Sjukt konstigt att man kan bli såhär trött redan så tidigt när man ändå har haft sovmorgon. Pussen på det ja.




myshelg.

hejhopp.

Kom hem för nån timme sen från Rebecca. Jag och emma sov ju där igår. Vi har faktiskt har jättekul. Jag tog bussen till oxie runt sex tiden, sen så väntade vi på emma hos rebecca. Sen mötte vi upp emma, och gick och köpte godis och massa annat som vi tjockade oss med under kvällen. Efter det stack vi hem och då kom selene också. Vi kollade ju på Twilight som sagt. Det är sjukt att jag har missat den filmen. Den är så sjukt bra, älskar den! Skulle kunna se den flera gånger i rad. Som tur är så kommer tvåan snart på bio och gissa om jag ska ha första och bästa platsen i biosalongen! Jaja minsann.

Efter filmen igår så bara satt vi och snackade en massa och tramsade en hel del kan jag säga er. Bl.a ansiktsmålning haha. Ja ibland måste barnet i sig själv få komma ut och ha sig. Och jag blir speciellt flummig på kvällarna då jag börjar bli trött så vi typ skrattade åt allt som inte var så roligt egentligen haha. Vi somnade dock inte förens halv fyra imorse tror jag. Kameran var ju helt klart med och det togs en massa bilder men som vanligt fular min data sig så jag lägger in dem lite senare ist. Ska alldelles strax upp och vänta in top Model som är på klockan sju.


dagens outfit.













Japp, som sagt så älskar jag ju stora koftor och liknande. Så det blev en lång grå stickad kofta, med leggings och linne under. Och såklart min gigantiska halsduk. Stora svarta örhängen och många små silvriga armband till. Ja, det var väl min outfit för dagen. pussen på den.


fredag.

hejsvej!

Sitter här, nyvaken efter fyra timmars sömn. Jag ver helt serisöst slut när jag kom hem idag. Däckade direkt och har inte vaknat förens nu, så det kommer bli lite svårt att somna ikväll tror jag haha, men det gör ju ingenting i och med att det inte är skola imorgon så jag behöver inte gå upp speciellt tidigt. Skönt att veckan gått snabbt tycker jag. Eller det var ju en väldigt kort vecka för den delan, men skönt med helg nu. Sitter fortfarande med min bästaste vän för tillfället, nämligen den gigantiska halsduken runt min hals. Jag sa ju att jag började bli sjuk och.... voíla! Här sitten hon förskyld och ont i halsen. Hoppas det blir bättre snart för jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Imorgon blir det förhoppningsvis Oxie, ska sova hos rebecca som jag inte sett på väldigt länge, och har saknat som fan. Jag,rebecca och emma ska ha lite myskväll med Twilight och annat myspys. Så denna helgen är bara att ta det lugnt.


im in love....

http://1.bp.blogspot.com/_NJWwR9XGPR8/SW0RFh9floI/AAAAAAAAABo/3qGm34yGvzg/s400/Balmain.JPG

Jag är faktiskt besatt av nitar nu. Är nog i en nit-fas tror jag haha. Ahh det är så sjukt snyggt! Det är snyggt på allting, smycken, väskor, skor, bälten, ja allting i stort sätt. Innan har nitar mer varit "punkigt" eller vad man ska kalla det,men nu finns det på nästan allting i butikerna. Undra vem som började med det igen och insåg hur snyggt det verkligen var? Så puss på alla nitar därute. Ska slänga mig i tv-soffan och kolla på idol nu.♥


-♥-


Titta vad söta smycken jag hittade. Oh jag älskar verkligen smycken, speciellt såna hära stora armband eller stora örhängen. Tycker det är så snyggt. Ska nog ta mig en runda i stan snart tycker jag, har inte shoppat på ett tag. Kanske dags att göra påfyllning av smycken? :D

svinan är på g.

halluu.

Hur är det med folket då? Själv är det typ ok, vaknade inatt och kände mig lite dålig i halsen och känner även nu att jag håller på och bli sjuk. Så jag sitter med den fetaste halsduken jag kunde hitta, runt halsen. Har varit kass på att blogga på sistone tycker jag, haha *fy skämms!* Iallfall så slutade jag rätt sent idag, runt fyra tiden. Och jag hade idrott sista lektionen, och jag var faktiskt med denna gången hihi. Idrottade röven av mig haha, snacka om att jag var trött när jag kom hem. Men vad ska man göra? Dålig kondis ni vet.

Iallfall så sitter jag nu med min superhungriga mage och väntar på att maten ska bli klar hihi. tjugge. Kom nyss hem, har varit ute med min kusin. Vi har mest promenerat och snackat om lite allt möjligt. Jutdet! Idag i skolan så fick vi hem lappar om Svininfluensan, det är nämligen så att vi ska bli vaccinerade mot den jävlen! Hahaha känns faktiskt jätteskönt att slippa gå runt och oroa sig för att man ska få den. Så det känns bra tycker jag.

Jag vill faktiskt lägga in bilder men min dumma kamera dummar sig igen och har beslutat sig för att ännu en gång inte vela lägga in bilder, konstigt! Men jag försöker nog lite senare hihi, nu sak jag upp och fylla min lilla magsäck! :)



trött som f*n.

hejsan.

Har ingen ork att skriva egentligen, men jag gör det i allafall haha. Har iallfall varit i stallet idag. Kom hem för ett tag sen, har kollat lite på idol och så. Kusin kom även förbi en stund, det var ju ett jävla tag sen så hon kom över och vi typ bara satt och snackade och sånt.

Skolan idag var helt okej, rätt så kort sag, jätteskönt faktiskt. På tal om skolan har jag så mycket att jag göra att jag inte ens orkar tänka på det haha, men jag ska hoppa in i duschen nu faktiskt sen blir det raka vägen till sängen för min del för jag är så sjukt trött. Godnatt och pussssssssar.


idol.

Är faktiskt hemma nu, sen ett bra tag tillbaka. Sitter och mögar vid datorn i väntan på att klockan ska bli åtta. För ni vet ju vad som händer då hoppas jag haha, IDOL såklart. Så det måste man ju liksom kolla på. Bara en timme kvar, Sen efter det blir det nog duscha och allt sånt. Skola imorgon ju, buuhuu. Men som tur var så blir det ju en kort skol-vecka. Bara tre dagar, jätteskönt faktiskt. Tycker vi borde ha fler såna hära korta veckor. Nu ska jag faktiskt ta och underhålla mig med något, tror det blir kameran eller något haha. pussen.

http://www.dn.se/polopoly_fs/1.780507!image/4146578672.jpg
haha dessa tre människor är helt klart bäst!





bad update.

hejhopp.

Är hos min storasyster just nu. Jag och min andra syster kom hit igår kväll och har sovit här. Jag är ju ledig idag också, men imorgon är det skola igen. Jag vaknade klockan två idag vilket var väldigt korkat gjort, med tanke på att jag måste lägga mig tidigt idag eftersom jag har skola imorgon. Men det kommer nog bli lite svårt när jag ahr vaknat så sent.

Iallfall så stack jag till stan igår med jasmin och reham, vi fortsatte vårt Prao-letande. Till slut fick vi på Burger King. HAHA! Det ska väl bli kul antar jag... eller inte. Men det kommer väl ändå bli helt okej med tanke på att vi är tre stycken och i restaurangen bredvid praoar afro och adriana. BLoggar mer när jag kommer hem lite senare orkar inte just nu. Ville bara försäkra er om att jag fortfarande lever.

Puusssssss.

pic's. hbg med älskling.



vadå hon älskar grekisk "frappé" :D


japp, det blev en massa lyssnande på bl.a spice girls, backstreet boys haha. Vi hittade tittis gamla cd-shivor faktiskt. kommer ihåg när jag var som besatt av Spice Girls för väldigt länge sedan haha.



my life would suck whitout you baby. tack för en underbar helg. <3


Det togs väldigt mkt fler bilder, men no way att jag
lägger ut som här haha. Så puss och nöj er med dessa. :)






back in malmö.

hejhej.

Jag är hemma i malmö nu efter en jätterolig helg i Helsingborg med Afro. Vi har verkligen haft jätteroligt, nästan lite för roligt vissa tillfällen haha, inga detaljer nej. haha iallfall så tog vi tåget upp dit i fredags efter skolan och var framme runt sex tiden. Vi var hemma och passade hennes otroligt söta småsyskon den kvällen, det var ju egentligen inte mycket att passa, dom sov ju hela tiden. Men vi var iallfall hemma och såg till dom. Vi satt ute i hennes trädgård och tog det lugnt, satt vid datorn, åt, och lite annat höhö. Nästa dag, som då var igår stack vi till Väla med hennes mamma och åt och kollade kläder och så, sen åkte vi och träffade hennes vänner. Så var vi ute lite och så. Efter det stack jag och afro in till stan och fikade på en jättemysig uteservering med filt och en dundergod Chai Latte. Det blev lite kyligt till slut så vi började röra oss, vi promenerade hem till an av deras kompisar där hennes mamma var och lite senare på kvällen åkte vi hem. Idag gjorde vi inte så jätte mycket, satt mest och dummade oss på rummet och skrattade tills tårarna rann, dock åt en jävla onödiga saker kan jag säga er. Men vad ska man göra, TORR HUMOR! Afros mamma körde oss hem och så har jag duschat, ätit och nu sitter jag här. Är ledig från skolan imorgon så det känns jätteskönt hihi.  Behöver inte tänka på att jag måste in och lägga mig tidigt eller så.

Kameran följde såklart med så det blev några bilder, dock så glömde jag den när vi var ute haha men ja, lite bilder togs iallfall. Lägger in dom snart ska bara ut på en runda med baby. pussen.




duscha. packa. sova.

tjosan i trosan.

Har precis kollast på Idol, denna gången var dem i bästa staden ever, Malmö såklart! HAah jag älskar verkligen det prorammet, vet att jag sagt det förr men jag gör verkligen det. Ska alldelles strax packa och lite sånt inför imorgon då jag sticker till Helsingborg, efter att jag har packat och sånt så ska jag duscha och efter det blir det hoppa ner i sängen för jag är jättetrött redan och jag måste upp lite tidigare morgon än vanligt eftersom jag måste till afro tidigt för att fixa kakorna och litta sånt hihi. Godnatt och puss på er ifall jag inte hinner skrvia mer ikväll. Kameran följer såklart åsså med till HBG så det blir nog massa bilder.


trip to Helsingborg imorgon.

Oj ahha, jag glömde faktiskt berätta att imorgon efter skolan tar jag och älsklis tåget till helsingborg och blir där över helgen. Afrodites mamma bor ju där så hon brukar ju åka dit på helgerna och så, men denna gången hänger ragge med, hihi. Ska bli jättekul tycker jag. Det var ganska längesen jag var där sist. pussen.


Svar på fråga ang klippningen.

Jag svarade i ett inlägg för ett tag sen om min klippning och så, men eftersom jag får fler frågor och läsaren inte skriver någon adress så måste jag svarar i ännu ett inlägg haha. Men frågan var hur mycket jag betalade för färgningen och allting. Men jag färgade inte mitt hår, utan jag bara klippte det ju. och som sagt betalade jag 200:-.


pic's. baka baka liten kaka.


hahahah elvispen dog till slut, den bara slutade fungera.






yuummmie!



dj raaagggzz. orka läsa allt haha.

hejhopp.

Kom hem för en stund sen. Har varit hos hemma hos Afrodite. Vi stack hem till henne efter en väldigt jobbig skoldag. Nu måste jag bara berätta faktiskt. Såhär gick det till.

Dagens skol lunch var FISKSOPPA, usch! Hell no att jag stoppar i mig det där så vi fick för oss att ta en trip till vår trogne Donkan som inte ligger så långt bort från skolan. Men vi hade inte hunnit gå dit så vi tog en kompis moppe. Och mm ofc var det ju inte direkt den bästa moppen man kunde hitta dvs, sönder, tejpad, knäckt, halvdöd osv. haha Men pga vår otroliga hungrighet tog vi den ändå och åker dit och allting är bra tills när i ska öpppna den där jävla luckan ni vet i själva sitt-saken där man har väska och annat skit. EN VILLE INTE ÖPPNAS! Vi stod där helt seriöst i kanske en jävla kvart och typ bankade och allt möjligt som möjligtvis kunde få den jävlen att öppna sig, men ikke sa nikke! Haha vi såg antagligen ut som två idioter som typ skulle råna moppen eller nåt. Iallfall vi lyckades inte få upp den. Som tur var hade jag mina pengar i min väcka som jag bar och inte hade stoppat ner där, men afros pengar var där haha. Men som tur var hittade vi jasmin och de andra tjejerna så afro lånade pengar och det sig. Ci fick även hjälp att öppna den så vi la in maten och allting där. Men när vi väl kommer till skolan får vi f*cking inte upp den... igen! Hahaha Jag lovar jag var nära på att lägga mig framför en bil eller nåt. Så där stod vi i en jävla lång tid, igen! Till slut fick vi hjälp igen och då var dom jävla pommesarna helt sega och dumma. Men det sket jag faktiskt fullständigt i, jag var hungrig som en varg höhö. Japp denna lilla stunden var nog den jobbigaste delan utav dagen.

Efter skolan stack vi hem till afro och bakade, denna gången muffinsar. Som förhoppningsvis blev goda, hann inte smaka dem eftersom vi stoppade in dom i ugnen och jag stack hem. Men degen var god som fan iallfall. Snacka om att vi åt en massa deg haha, och verkligen snacka om att det blev skitigt och kladdigt, men så går det om man bakar med dj raggz och afroow hahah.

Vill ni veta vf jag skrev dj raggz?, nej ni får veta vara sig ni vill eller inte hihi. Det är ju så att jag är med i Ungdomsrådet för Husie Kommun och två gånger om året anordnar vi en fest här i Videdal. och vi ska ha en nu i höst och gissa vem som ska vara dj? hahahaha, tomten? Nej , jag faktiskt, eller jag ska hålla på med musiken och så. Ska faktiskt bli kul haha. Vi hade ju möte igår med Ungdomsrådet och då bestämde vi detta. mm puss på det ja! Nu märker jag att jag skrivit en jävla massa som ni säkert inte ens orkat läsa hela vägen hit, så nu ska jag sluta.




pic's.


dagens luffe outfit. har ju ändå bara varit hemma typ.


målade även mina naglar idag. kände för rött denna gången hihi.


ben&jerry- my love.

gokväll.

Har suttit nergrävd i soffan, med Ben&Jerry glassen i knät, i största hugg den senaste timmen. Jag kollade ju på Idol 2009, inget bättre sätt att spendera tisdagskvällen på tycker jag. Nu är jag iallfall mätt och belåten... Och ganska trött också för den delen haha. Konstigt nog, för jag vaknade ju liksom klockan två idag. Men jag ska alldelles strax hoppa in i duschen sen blir det nog läggdags för mig efter det, har ju skola imorgon trots allt. Ingen mer vila för mig. :(

Förresten så sa jag ju att jag har köpt Ben&Jerry Halfe Baked för sörsta gången för att jag ville testa den och den var jävligt god kan jag säga er.. mums säger jag bara!


no school.

hejhopp.

Vaknade runt sjutiden imorse, kände mig inte så bra så jag stannade hemma från skolan. Vaknade dock inte förens två i eftermiddags, vilket inte alls var så bra haha. Men ja, jag har sovit ut och vilat iallfall så nu mår jag bättre. Vid sex tiden idag stack jag och pappa även på möte i skolan med klassen angående klassresan som ska bli så sjukt roligt, och snacka om att jag ser fram emot det. Bara vänta på att tiden ska gå fort. Åh fan nu fick jag nyss upp en massa tankar om skolan, bla att jag har ett jävla arbete som ska in, och jag har en jävla press på mig känns det som. Så jag ska faktiskt ta hem grejer imorgon och försöka plugga lite. Arbetet är om religioner, vilket jag tycker är skit intressant faktiskt. Oh shiit om tio minuter börjar IDOL!, Missa det förfan inte haha. Ska springa upp och förberade mig med min efterlängtade Ben&Jerrys- Halfe Baked. Som jag ska smaka för första gången. Hihih puss på er. skriver nog lite mer efter tv-tittandet.


frågor ang. min klippning.

Jag såg för en stund sen, eller min syrra såg det rättare sagt. Att jag har fårr några frågor om vart jag klippte mig och så. Men Blogg.se har krånglar mycket på sistone tycker jag och av någon konstig anlednig ser jag inte alla komentarer jag får jag när klickar på "översikt". Iallfall så var frågorna vart jag hade klippt mig och hur mycket det kostade. Salongen ligger vid mitt i malmö, vid Triangeln typ. Eller på samma trottoarsida som Tasty House rättare sagt, i hörnet, och den heter "City Salong", jag brukar klippa mig där och hon är verkligen jätteduktig och snäll. Och inte som de flesta frisörerna gör, att om man ber dom klippa 5 cm så klipper dom 10, nej. haha hon är jätteduktig tycker jag. Jag klipper ju alltid där så för mig kostar det 200:-, och hon fixat håret jättefint efteråt. Men vet inte om det är det riktiga priset men det är iallfall inte dyrt i vilket fall som helst. Hoppas ni fick svar på era frågor. puss.

http://karta.hitta.se/starcus/X/images/15/050705_mal02_p7050215.jpg

tio sanningar.



* Jag ÄLSKAR broccoli. Skulle kunna leva på det. (det trodde ni inte va!)
* Jag måste ha en kudde i famnen när jag ser skräckfilm, så jag kan gömma mig.
* Denna har åsså med skräckfilmer att göra, men när jag blir rädd, håller jag för öronen men kollar fortfarande på filmen. Blir mindre rädd när jag inte hör den läskiga musiken. :$
* I sexan var jag ett helvetes poblembarn i skolan... trodde ni inte om söta,snälla, rara ragge va!?
* När jag var liten badade jag min hamster i saft. (vetifan varför jag och min kompis fick för oss att den skulle gilla det?)
* När jag var mindre ville jag bli rappare så jag skrev egna texter haha, detta vet verkligen INGEN om! Har faktiskt kvar vissa av dom hahahah. pinsamt.
* Jag vill adoptera ett barn nångång i framtiden.
* Jag har haft så svårt att försöka tänka ut vad jag vill bli när jag blir stor. Men ett av alternativen är att jag jättegärna vill hjälpa cancersjuka barn.
* Jag hade en period för nåt år sen då jag lyssnade på McFly hela tiden, verkligen HELA tiden.
* Jag är superduper mörkrädd, om jag ska sova och jag är ensam i rummet måste jag ha en liten lampa tänd.. :$

hahahah, ja det finns en massa roliga saker man inte vet om mig. Nu ska jag faktiskt gå upp och äta för jag har inte ätit sen klockan 12 i förmiddags och jag dör snart av hunger så puss på er sålänge haha.

IDOL 2009.


Oh gud, imorgon börjar idol! Fy vad jag älskar det programmet. Det är skitkul, att titta på alla som kommer och bara gör bort sig, eller att bara få höra de otroliga röster som faktiskt finns där ute i detta avlånga land, hihi. Iallfall så börjar idol imorgon (tisdag), på kanal 4 klockan 20.00, MISSA INTE ! Då vet jag iallfall vad jag ska göra imorgon kväll....


dagens outfit.



hahaha det ser ut som om jag typ har en jävla massa fingrar och gigantiska fötter, men det är min dumma spegel faktiskt, hihi.

även det vita som der ut som bomull i öronen är smuts på spegeln, höhö *ursäkta*


mm puss på det.


hejhopp, sliitna toppar.

japp, såhär såg jag faktiskt ut idag


tandjävlar.

hejhopp.

Är inte på humör nu kan jag säga, haha eller jo kanske lite, men nej allvar. Jag ahr nyss kommit hem från tandläkaren, *läskigt* usch! Gud vad jag hatar dom! Dom står där med sina pinnar och sina borrar & pillar och drar så man får ont :(. Iallfall så ser mina framtänder mkt finare ut än vad dom gjorde innan iallfall, enda positiva saken med dagens besök. Men jag har ju bedövning i hela f*cking munnen så jag kan inte prata ordentligt, ser ut som om jag har en skada eller nåt när jag försöker prata. Och det känns så jävla konstig. USCH!


PS. PUSS PÅ MINA VILDA FANTASI BILDER. :*



godnatt.

Är jävligt trött nu kan jag säga er, fast att jag vaknade klockan ett idag haha. Men ja, ska upp och ta mig ett kallt glas äppeljuice sen blir det raka vägen till sängen för min del. Förresten så har jag tandläkare imorgon, ohh jag hatar det! Hoppas jag överlever :(

godnatt.


mohahahha!


Jap, ni läste rätt!! Nu har jag äntligen mobil igen haha, fick låna min mosters tills jag fixar en ny. puss på det!


:'(


Nu e det såhär att jag snart måste gå i terapi eller något för jag blir snart galen. Igår kväll så bara helt plötsligt dör min mobil. Skärmen blir bara svart och den lägger av. Så ja,,, nu har jag ingen mobil! :(, Vi har några extramobiler här hemma men alla e stenfula och hell no att jag ska gå runt med en jävla tegelsten! Buhuuu på detta asså! :(


pic's roro's party.















Ja det var lite bilder från kvällen, jag skulle faktiskt lägga upp fler men av nån konstig anledning går det inte. Ska kasnke försöka lite senare igen. Men ni har ju iallfall ett par stycken här som ni kan kolla på hihi. Jag märker att det togs en jävla massa ego-bilder *haha*.

kissesonyou.


lördagskvällen.

hejhopp.

Sitter och ruttnat vid datorn nu. Och kommer antagligen fortsätta med det restan ev dagen, eftersom att det verkligen inte finns nåt att göra i detta tråkiga vädret. Iallfall så stack melisa för nån timme sen, hon sov över här igår efter att vi varit hos roro. Jag stack till dittan runt 5 tiden och gjorde mig iordning med tjejerna sen runt sju tiden bar det av mot roro's place. Som tur var slapp vi gå i ÖSREGNET, det verkligen ösregnade, Dittans pappa körde oss. Kvällen blev ganska lyckad faktiskt, skitgod mat, bra musik och jätteroligt i början, men stämningen blev lite sådär i slutet av kvällen.... Men jag hade iallfall kul det mesta av tiden och det tror jag att alla hade faktiskt. Hoppas du fick en bra födelsedagsfest gumman, fast att det blev som det blev. puss på dig, stor flicka nu! <3

Jag tog ganska mycket bilder, fast dock kan jag inte lägga upp alla här haha, av vissa anledningar. Men jag lägger strax upp några stycken iallfall.

kissesonyou.

godmorgon.

hejhopp.

Skitskönt med helg, har fått sova ut och så. Fast inte så jätte länge, men jag la mig ju ganska tidigt igår så jag är iallfall en aning utvilad. Iallfall så har jag ätit frukost och så har jag tagit ut kläder till ikväll, Roro fyller ju år så ska vi ju såklart fira det hos henne hihi, kommer bli jättekul. Jag drar till dittan runt 5 så ska vi göra oss i ordning och allt sånt hemma hos henne, sen drar vi. Tills dess ska jag väl bara mögla framför datorn eller något. Vad ska ni hitta på ikväll då?


haha ja så kan man också göra ju....


pic's.





dessa bjuder jag faktiskt på, hihi puss.

vanlig skoldag.




japp, såhär kan det se ut en helt vanlig lektion med min underbart "snälla" klass hahah.

äntligen fredag.

hejhopp.

Fy satan vad skönt med fredag! Veckan har gått väldigt snabbt tycker jag, känns bra faktiskt. Som sagt så är det ju fredag idag och då kan man inte bara sitta hemma tycker jag. Som tur ska jag inte behöva göra det, egentligen hinner jag inte skriva men jag gör det bara för att jag har blivit riktigt kass på det här med uppdatering tycker jag, haha.

Men jag ska gå och fixa mig lite och sånt sen drar jag ut med dittan, vi ska äta pizza tror jag, sen sak vi bara vara ute och luffa, får se hur det blir. pusses.


pic's. -klippning.













Ja som ni kanske ser så klippte jag ju inte direkt av mycket håret. Skulle jag ALDRIG göra haha. Eller asså jo jag klippte ganska mycket men inte på längden, utan jag klippte upp det ganska mycket där bak. Sen så klippte jag ju luggen så att den blev tjockare och mer från sidan om ni fattar men ja, allt syns ju inte perfekt på bilderna men i verkligheten ser man mycket bättre. Som sagt så blev jag jättenöjd, hihi.♥

ps. vad tycker ni?


torsdag.

hejhopp.

allt bra med er? Själv mår jag super faktiskt hihi. Beror delvis på att jag var ochklippte mig idag. Jag tycker det är så skönt att bara göra en förändring, vare sig om det är en liten eller stor, vara man förändrar något iallfall. Jag är en sådan person som snabbt tröttnar på en sak, och måste då förrändra något. tillexempel mitt rum, det kan nog inte gå mer än max två månader om inte jag bestämmer mig för att möblera om eller så haha, men iallfall tillbaka till mitt hår nu. Var ju som sagt och klippte mig idag, jasmin följde med mig, så vi åkte från skolan runt tre tiden för jag hade tid klockan fyra. Så klippte jag mig, sen gick vi runt i stan och kollade lite och så, vi letade även prao eftersom att det snart är dags igen och denna gången ska jag bannemej vara ute i god tid, inte som sist! Iallfall så blev jag riktigt nöjd med mitt hår denna gången, mycket bättre än hon som klippte mig sist, helt snett och allting. Men som tur är var hon jätteduktig denna gången, så jag är jättenöjd. Ska alldelles strax lägga in lite bilder på hur det blev.


RSS 2.0