sysslor just nu....

gokväll mina kära läsare! :*

klockan är snart tolv och i vanliga fall brukar jag typ göra mig i ordning för sängen såhär dags, men ikke idag! Är ledig från skolan imorgon, känns jättesjönt med såna här små pauser ibland faktiskt. Typ idag, jag vaknade elva och la i sängen till klockan blev sex ungefär, förutom när jag sprang upp snabbt och slängde in ett inlägg här för er.

Ja jag la faktiskt bara i sängen i timme efter timme, och bara rensade huvudet. Satte på lite låg skön musik och lät fantasin dra mig iväg. Bara låg under mitt sköna täcke och tänkte och tänkte, på allt som fanns att tänka på. Och sånt är ganska skönt faktiskt, att bara ligga göra ingenting. Fick iallfall en massa genomtänkt och det känns bra, det gjorde mig på bättre humör, iallfall en aning. musik gör verkligen mina dagar, de små noterna och ljuden kan skapa magi !

Sitter nu här och har nyss ätit lite nattkäk, mitt andra mål för dagen, har bara ätit frukost idag. Shit vad liten min magsäck är, fick knappt ner två mackor! Och jag var faktiskt ganska nyttig denna gången, åt mörkt bröd, applåder!

Nu sitter jag och smuttar på en varm dryck mamma har kokat ihop till mig, hon säger den ska få min hals att bli bättre. Det är nåt arabiskt skit som dom köpte från syrien som är gjort på blommor typ, såg skitkul ut är hon slänge ner en massa blommor i en kastrull med vatten, jag tänkte liksom "whaaat!?" haha men ja, bara till att lite på the arabic people, de är ganska smarta när det gäller sånt, hopaps jag iallfall. Om det inte typ är något gift som söver ner mig så jag aldrig vaknar, vem vet? haha nej skojar men nu säger jag godnatt, och så hörs vi imorgo, om jag vaknar upp dvs!

puss&godnatt!(L)


baby boo


♥♥♥♥


dagens snyggingar!


haha vet att jag är en anign sen med den jävla jackan som alla redan typ köpt och lagt ut på bloggen, jag tycler faktiskt också den är ganska snygg så den fick åka med på listan idag. Sen så restan var också lite snyggt som fick hänga på där, det var ju ett tag sen jag la in min "dagens snyggingar" :) !

dagens låt... memories..


japp detta får faktiskt ta och bli dagens låt. Kommer ihåg då jag hade en period då jag avr besatt av denna låten, sen blev den liiite uttjatad, men jag still love it! Oh den påminner lite av typ i slutet av sommaren, vilka minnen, och satan vad jag saknar hela skitet! Önskar jag bara hade en liten tidsmaskin och kunde spola tillbaka ett par månader och typ stanna där... förevigt?

sjukling is på G

hejhopp alla (fhoppningsvis) friska människor! Här har vi ett litet handikapp barn som inte kunnat gå till skolan idag. Jag har skit ont i mina lungor när jag andas och när jag drar in luft så blir det helt så typ krassligt, jätteskumt. Jag har haft ont i mina lungor ett bra tag nu men har hela tiden trott att det ska gå över, och det kommer speciellt när jag typ springer eller anstränger mig eller så. Jag får nog åka till sjukan och kolla vad det är för fel på mig, för såhär ska det faktiskt inte vara!

jaja strunt i det, bortsett från det så mår jag super. Har legat och sovit hela förmiddagen och nu ska jag upp och se vad mami har gjort för gott till mig, sen ska jag nog ut i trädgården och lägga mig i solen lite, det är så fint väder, eller det ser iallafall ut att vara det från mitt fönster, så jag får hoppas på att jag inte blir lurad! :)

ha en fin dag allihopa! (L)


stuck between my fantasy and what is real.

Vet ni en sak som är jobbigt, när man ljuger för sig själv... Det är superjobbigt, det vet säkert alla ni som varit med om det, och det har säkert hänt flera stycken av er kan jag tro. När man ljuger för sig själv, intalar sig själv att man har rätt, och förtränger bort den verkliga sanningen. Som om den inte finns, men ändå kommer den upp ibland och påminner dig om att det faktiskt är något som inte stämmer, men då ljuger man för sig själv och tränger bort det ännu mer. Men samtidigt vet man att det är lögn som är på gång.. men man vill bara inte erkänna det för sig själv, för man tycker att det är bra som det är, just nu för stunden. Folk vet ju inte att det är lögn, det är bara du själv och någon mer som vet det. Man ljuger ju oftast för sig själv eftersom att man inte vill inte tro på sanningen, även fast att man vet att man egentligen borde, man vill inte veta av den eller ha något med den att göra. Och man vet att man egentligen har ett alternativ att inse sanningen och bli av med allting, men ändå så väljer man den svåra vägen, och ännu en gång ljuger för sig själv och intalar sig själv att allting blir bra såhär. Till slut tror man på sina egna lögner och den ändå som blir drabbad till slut är en själv. Då lögnerna till slut hypnotiserat en och fått en att verkligen tro på allting, ja då kommer sanningen som en chock och vem är det som blir mest drabbad... jo en själv.


ut och hoppa!

jahapp, var nyss på donken och köpte med mig hem en massa gott (hehe), alltså det här med att jag skulle bli nyttig verkar inte funka förhelvete! Men jag har faktiskt minskat en hel del på allt skit som jag i vanliga fall stoppar i mig, jag ska fan bli nyttig! 

Men det jag vill komma fram till är att efter att jag åt upp mitt supernyttiga (eller inte) mål så sprang jag ut på vår studsmatta som vi har i trädgården, och hoppade av mig rejält, var helt sjukt anfådd efter, så mitt hoppande tog nog bort en del av allt det som jag åt hehe, mycket bra ragge, ska nog köra en sådan hopprunda varje dag, sen så är det superkul att hoppa ju, kommer ihåg på somrarna så bor jag nästan på den jävla studsmattan, hoppar liksom 24/7, skithärligt att bara sätta på lite skön dansmusik och bara hoppa av sig!  :)


veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Oxen (20/4- 20/5)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan föredrar du att inte ha så mycket för dig. Du känner att du behöver lugn och ro och mycket vila. Är du i ett förhållande så kan du nog se fram emot många mysiga kvällar med din partner. Du som är singel får tillbringa tiden själv – men det är något som du inte har något emot för tillfället. En förkylning kan göra dig extra trött tidigt på veckan men ser ut att gå över till helgen.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Skytten (22/11 - 21/12)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.

jippiee, måndag idag och det betyder ju att ni får veckans horoskop, haha. Fattar inte varför jag är så besatt av dessa små meningar som påverkar mig så mycket att jag tror på nästan varje ord som står, dock inte alltid, men oftast så stämmer det faktiskt. Vet inte om det är så att jag intalar mig själv så pass mycket att det ska stämma att jag börjar anpassa mig efter det, eller om det verkligen bara blir som det står, aja det förblir nog ett mysterium... men varsågoda, kolla hur eran vecka kommer att bli, eller inte bli ! ;)


måndag.

måndag is back, betyder ny vecka, nya saker att se fram emot! Tycker verckorna går jättesnabbt nu förtiden, det är ju skitbra, tiden blir bara kortare och kortare till vi slutar skolan och får vårt efterlängtade sommarlov som vi säkert alla ser fram mot!

Men tills dess är det bara att ge järnet i skolan! Fick reda på en del bra saker i skolan idag, angående mig själv då, och jag blir så glad och stolt över mig själv. Man får faktiskt lust att kämpa ännu mer och mer för varje bra sak som man gör, det känns så för mig iallfall. :)

iallfall jag sitter här med mina hörlurar i öronen och försöker vara så tyst som möjligt, min fina sumobrottare är på besök igen, och han ligger och snarkar bakom mig. Har legat ett bra tag och bara pussat på hans varma mjuka händer och kollat på hans änglalika ansikte när han sover, yummiee! haha :)


fredags outfit!


glömde lägga in bild i fredags men såhär gled hon runt i Malmötrakterna!

svarta leggings
svart långt baslinne
mammas konstiga skjort/koft-liknande sak
svarta stövlar
puss på det!

pic's


här är lite bilder som vi har tagit i helgen, fina och somriga. Här får ni även smått se våra skills i gymnastik, fyfan vad grymma vi är alltså haha! sen lite bilden sen fikan i fredes. Kameran var inte med denna gången så det var mobilkameran som var på hugget! (L)

söndag

haaaajhopp!

är hemma nu, har inte varit det sen i fredes så det känns skönt faktiskt. Elelr har varit hemma ett tag mend et har tagit mig en jävla tid att försöka skriva dessa två jävla meningar hahaha, nej men allvar. Här sitter jag nu, i mörkret, härlig musik och bara relaxar!

Min helg har varit ganska bra faktiskt, ganska lugn och skön, om man bortser från lite grejer som inträffat men annars har vi haft supertrevligt. Vi var ju och fikade i fredes, sen sov jag hos mögen, sen igår så gick vi ut och och satte oss på en mysig gräsmatta med filt och solade, där blev i fast hela dagen. Lite senare på kvällen drog vi ut en pytteliten runda, det var skönt väder då med.

Idag har vi bara typ tagit det lugnt ute, igen, eller vi drog hem till en kompis också en stund, bara satt och tog det lugnt och så. Tycker det har varit så fint väder denna helgen, hoppas nu att inte skitvädret gör en return och kommer tillbaka !

Hoppas att ni också haft en bra helg! (L) 

hos älskling

hellu, inget bloggande idag nej, har faktiskt inte suttit vid en dator så det är därför. Är iallfall hos älsklingen R nu, vi har faktiskt haft en mysig dag. Ganska lugn och skön. Efter skolan åkte jag hit så fixade vi oss lite, sen drog jag, hon och F ner mot stan, kollade runt lite och så. Vi åt även chinabox, mycket gott! Senare stack F och då var det bara jag och min lilla tös kvar, vi gick runt bara lite senare satte vi oss på Barista och tog en liten fika, satt kvar där ett tag och bara snackade, träffade några andra vänner och bara hade allmänt trevligt och kul.

Det var ganska längesen jag och möga hittade på något, bara vi två. Och med hitta på något menar jag inte att jag kommer hit eller hon till mig och sitta och möga, utan jag menar typ, ut och ta en fika eller liknanade, så det var ganska mysigt, alltid lika kul med my love!

När vi kom hem, satt vi bara ute en liten stund och träffade resten av mögisarna och nu är vi hemma och är typ halvt helt döda, bara ligger här i sängen och fösöker klura ut vad vi härnäst ska hitta på hehe, bli säkert något kul, like always. Men ni får ha en fortsatt fin kväll! (L)


pussa min näsa snälla!

my new best friend....


... är denna snyggingen! Min mobil ni vet som jag köpte för typ en och en halv månad sen, den rosa? ja iallfall den, den tröttnade jag så jävla mycket på, vet inte varför men den bara störde mig haha, så jag fick en ny igår av papi, visst är den fin! gillar den supermycket och är jättenöjd med den faktiskt, det bästa är att jag nu kan proppa den fullll med en massa ny musik, har 8 GB så det får plats en jävla massa hehe, det gillas! hehe var bara tvungen att visa upp min lilla bebis, puss på er den !


frågor&svar.


svar på fråga1&2:tack så mycket, men vet tyvärr inte vart de är köpte, det var ganska längesen. Men har nog gör mig att de är från H&M faktiskt :)

svar på fråga3: Nej tyvärr så är den inte köpt i Sverige, den är ifrån Egypten :(, haha ja jag försökte tänka på det när jag hade på mig den, men glömde hela tiden bort det faktiskt (fy), men jag har nästan aldrig på mig den... haha :)


pose for me, pose for me, my camera loves you...


denna låten är bara helt underbar! Den är så jävla härlig, tycker ni inte det?! Blir helt såå, vet inte hur jag ska försklara, när jag hör den, men älskar den bara helt enkelt. När jag hör den vill jag bara släcka allting, krypa ner i sängen och tända ett litet mycigt ljus bara.. mm pussa den!

my outfit for today:vit långarmad tröja - GinaTricot
sliten jeansväst - H&M
svarta leggings -  Bikbok
Vita textilskor

+ klocka, armband och annat krimskrams.

torsdag- nationella f*ttprov!

god daaaaaag!?

ja hej på er, här sitter jag, vid datorn, på bloggen, när jag egentligen borde plugga röven av mig! Aja ska sätta igång med det om en stund, eller ett tag, eller typ aldrig?, haha nej skojar, jag ska faktiskt ta tag i det och ta huvudet ur röven och bli klar faktiskt!

Nu sitter jag iallfall och har för första gången på två veckor kommit hem utan att vara ensam hehe, mina älskade försälrar kom ju hem går kväll, det var därför jag inte bloggade, hann inte. Var upptagen med att kramas och få presenter haha. Nej men jag har faktiskt saknat dem ganska mycket, fast måste erkänna att det var ganska skönt att få vara ensam ett tag. Kan behövas ibland. Har iallfall ätit mat nu (mammas goda som jag saknat super!) och nu är jag mätt och belåten, ska strax återgå till mitt pluggande. På tal om skola och plugg så ahde vi jävla nationella proven i matte idag, det gick nog helt okej, men det var skitjobbigt, men håller tumamrna att det gick bra! , för mig och för alla er andra som också fick lida idag och göra det! :*


kort dag idag

shulululululuuuuuuuuu!!

är hemma från skolan nu, kom nyss typ hem. Men jag slutade faktiskt klockan tolv idag typ, fast orkade bara inte röra på my fat ass så jag blev kvar i korridoren ett bra tag. Är iallfall hemma nu och sitter med mitt älskade ballerina paket och med min goda cola som jag snart spricker av. Mår faktiskt lite illa idag med, det började på morgonen igen, skitjobbigt, vadfan är detta?! aja jag hoppas det går över snart, ska snart börja plugga lite också, har ett jävla arbete om första och andra världskriget som ska in överimorgon och måste verkligen sätta fart! Kan inte gud bara liksom hjälpa mig lite här och sända en liten människa som har ett klart arbete som den kan ge mgi?, hade varit SUPER!! (a)

Fattar liksom inte, vadfan ska vi bry oss om vad som hände för över hundra år sen, det gör väl ingen skillnad om vi är medvetna om exakt var det hände eller hur många som dog eller allt det där, ohh orkar inte med skolan !

nu ska jag krypa ner under mitt täcka och ångesta av mig ltie sen ska jag fantamig sätta igång och skriva mitt arbete så det svider i fingrarna! puss (L)


miss u!

Och innan jag lägger

mig vill jag bara säga

att jag saknar min

mami och papi!

love u! (L)


you never know what you've got, untill you loose it.

gokväll busungar!

A stack härifrån för en stund sen, mögen kom och gjorde mig lite sällskap och så kollade vi på Desperate Housewives och tjockade oss med en påse godis och ett paket ballerina, det smakade! Har faktiskt inte ätit godis på länge kom jag på haha, har varit helt nyttig nu på sista tiden ju, duktig jag är!

Ja jag är ganska trött nu också faktiskt, fast att jag har sovit en hel del idag, men ja jag ska väl gå in och lägga mig om en stund eller så , hoppas ni haft en fin kväll! pusspus och gonatt! (L)


veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Personer i din närhet kan den här veckan försöka pressa in dig i en situation som du egentligen inte är så sugen på. De har dock en tuff nöt att knäcka – den här gången är inte så medgörlig som du brukar vara. Veckan i övrigt blir inte så händelserik, det känns som om du går i samma hjulspår. Du vill ha förändring men på dina egna villkor.
Väduren (21/3- 19/4)

Du har lätt för att irritera dig den här veckan och verkar tolka allting som andra säger som kritik. Till och med komplimanger kan uppfattas som negativa eller ironiska. Detta kan få dig att behandla de som du tycker allra mest om som sämst och dessa skuldkänslor gör inte precis ditt humör bättre. För att inte tära på dina relationer för mycket bör du nog hålla dig för dig själv så mycket som möjligt. Försök också att senarelägga sociala aktiviteter – då kommer du nog kunna njuta av dem bättre.
Oxen (20/4- 20/5)

En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men du måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har någon kvar att lägga på din partner.
Skytten (22/11 - 21/12)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
 
Tisdag idag ju, denna ska egentligen upp på måndagar som ni redan vet men glömde helt bort den igår. Men.. bättre sent än aldrg, vi är ju fortfarande i början av veckan så det gör ingenting. Så avrsågoda och kolla hur eran vecka kommer att bli... eller inte bli! haha :)

detta pumpas för fullt i mina högtalare just nu:

 
...music make me loose cotrol! ja verkligen, nu ska jag gå och dansa av mig lite haha puss!


frågor&svar


svar på fråga 1: jag har redan svarat på frågorna i frågestunden, det gjorde jag förra veckan haha. Men ni kan kika in och kolla HÄR om ni missade det. :)

svar på fråga fyra: jag vet inte vilken selma du frågar om , den ända selma jag vet är en av mina bästa vänners kusin. Melisas kusin. :)

tisdag.

hellu bebe!

sitter hemma och har nyss rest röven från soffan som jag suttit fastklistrad vid. Mår skit fan, känns som om spyan är uppe i halsen, inte mysigt kan jag tala om för er. Bara jag inte dragit på mig något jävla skitvirus nu... jävla mögabajs! zahte!

Skulle egentligen dragit till Latin idag ju för att kolla lite mer, de har ju sån informationsdag idag, men nej, det ser ut som om jag blir hemma idag. Ma girls får berätta till mig hur det var och så när de komemr tillbaka.

Jag sov ju hos mögen igår och vi satt uppe halva natten och spelade kort, så snacka om att jag var trött idag. mm puss på det! Men har vilat en del nu så är ganska utvilad, fast illamåendet vill ju dock inte försvinna..

hopppas iallfall att alla ni mår bra idag och får en fin dag!♥


sysselsättning just nu:jag och äff sitter och spelar kort och tramsar en jävla massa. Och jag kan gott tala om för er att det snart sprutar jordnötsringar från ögonen på mig haha, aja nej nu tjatar den grisen på att jag ska lägga ner datorn så vi kan fortsätta spelet så pusspuss på er sålänge!! :*

spring bil snö penna

utgång!

Raghaad is leaving the building!
 
haha nej skojar men nu drar jag hem till älskis A och ska sova där tonight, för min syster bara övergav mig och jag vill inte sova i detta huset ensam inatt, way to rädd för that, hehe, so im comming now bebe so be ready!! :*


(super!) old songs

 

haha dessa gamla låtarna kommer nog vilken kotte som helst ihåg, iallfall de i min ålder. Gud asså haha, satt nyss och kollade igenom mina gamla CD skivor, typ alla dehär "hits for kids" och vad de nu hette. Dessa var iallfall några av mina absolut favoriter! shit vad nostalgisk man bli nu då....såhär var hon klädd idag:man kanske inte ser det så jättebra på bilden men på den stora ringen står det en "skrift" (med supersmå bokstäver) från den muslimska koranen.ännu en gång körde jag med bajsat-på-sig-byxorna haha, till det hade jag en grå topp med puffiga armar med vitt linne under, grå/vita skinnskor, vita hängslen och en massa smycken, dvs, ringar klcka och armband!

och sen måste jag bara tillägga att denna outfit inte bara var min idé utan även min privata stylists (även kära vän Sahand Sadeghian aka bästis) idé, vi satt och klurade ut denna outfit igår kväll och titta vad två hjärnor kan bajsa ut! :)

måndag.

hejhopp, måndag idag då!

Vad har ni sockertoppar för er en sån här måndag som denna?, Själv kom jag hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag och typ pillar i naveln (skämt åsido) samtidigt som jag funderar ut vad jag ska laga för middag idag, idag am i riding solo när det gäller middagen :( ahh jag kommer förhoppningsvis på något, eller så får jag väl svälta idag , låter super! annars tror jag nog jag går över till gay och så lagar vi väl something together !

nej men jag sitter även och väntar på älsklingen som bara ska komma förbi en snabbis för att hämta upp lite saker som glömdes här ifrån helgen, SEN ska jag fortsätta med navelpillandet, blir nog snart en hobby hehe :$

boxa mig snälla.

nu: jersey shore!


*springer iväg till soffan!*

dagens låt


herregud, jag är verkligen fast för denna låten. den är så bra, texten är very fin tycker jag faktiskt. Och för att inte snacka om hur jävla vacker Toni Braxton är, hur gammal hon än blir så ser hon alltid lika ung och fräsch ut. Hon är ju liksom 42 år, men syns det? verkligen inte! iallfall här är min "dagens låt" lyssna och enjoy *obs beroendeframkallande låt* hehe

home now

heäällllu bebe!
Är hemma nu, känns skönt, nu är det betydligt tystare och lugnare i huset än när jag lämnade det sist. Har varit fullt ös hela helgen så det känns jätteskönt nu att komma till en lugn plats där jag bara kan slappna av hehe. Är iallfall proppmätt efter systers stora och ortroligt goda middag, och lär nog hålla mig mätt ett bra tag till...

Måste bara säga att gud vad mycket folk ska bränna ner deras hus nuförtiden, först mina kusiner för någon vecka sen då hela deras lägenhet brann ner. Sen nu igår igen i deras nya lägenhet brann köket ner (snacka om otur), och så nu när jag var påväg hem från min syster ser jag att det är en massa brandbilar, polisbilar och ambulanser utanför ett byggnad i närheten av där jag bor, där det typ kommer rök från fem våningar och massa sånt. Var försiktiga herregud, snart brinner hela Malmö ner ju :O


börjar snart känna mig som någon jävla aftonbladet papparazzi, jag fångar allt på bild ju!, kanske borde bli det när jag blir stor, hmm vet vet?

hos syster!

hejhopp bloggisen!

förlåt för dålig uppdatering de sensta dagarna men har inte hunnit med någonting typ, och verkligen inte datorn. Igår på morgonen kom ju min Y hem från Holland eftersom att de var tvungna att ta bussen hem pga allt det som hänt i Island och så. Så span kom tidigt på morgonen och väckte mig, och vi spenderade typ hela dagen med en massa snack, tog en varm dusch och annat mys. Vi fick ju ta igen en hel veckas händelser liksom haha.

Lite senare på kvällen kom hela ligan hem till oss. dvs alla mina fyra systrar och mina kusiner, så det var fullt hus. Blev en massa kul då ockå, bl.a gjorde vi (JAG) sjukt goda pannkakor, sen massa annan mat och gott. Senare vid halv ett tiden drog vi hem till Y och sov där, för det var sjukt mycket folk hos mig och jag pallade verkligen inte.

Vi vaknadeiallfall vid halv ett idag så drog jag hemåt och nu är jag hos min syster, är bjuden på middag här idag så blir nog kvar är ett tag till. Söndag idag då, skola imorgon, ångest typ. Men det är iallfall finare väder nu så det ger ju en lite mer lust att gå till skolan. Ahh nu ska jag vara lite social med mina syskon och resten av folket haha pusspuss (L)

gårdagens outfit.-all pink baby!troligen min sötaste outift på länge! Tycker ni inte det!?, älskade den haha, så rosa och söt, nästan att jag ville äta min spegelbild! Nej skojar men jättegulligt tyckte jag faktiskt.

Asså jag är supertrött nu så ska gå och lägga mig lite och kolla tv lite, ska kanske sitta uppe och vänta ifall A ska komma över lite. Men kommer inte den mögen snart så går jag fan och gör rebecca sällskap och somnar! Men måste vakna igen klockan fem eller sex eftersom att min älsklingskusin äntligen kommer hem, och klart som fann att vi ska ses! hon skulle egentligen kommit hem från egypten i förregår men p.g.a allt det skitet i Island så är alla flyg inställda så de fick på nåt sätt ta sig till Holland och nu är de på en buss påväg hem därifrån, och gud vad jag har saknat den jäveln! aja puss på er sålänge! (L)

fredag!

hejhopp! Kom hem för en stund sen och sitter med älskis Rebecca nu, och vi har varit hos en av hennes vänner som fyllde år som vi firade, hade ganska trevligt, fast att vi inte stannade så länge. Åt tacos och tårta och annat gott, trevligt trevligt. Nu är vi iallfall ensamma hemma och har ingen aning om vad vi ska göra, fest alldelles strax fan, bjuda in hela området eller något, skämt åsido, nej det blir nog bara att mysa resten av kvällen, sen blir det sängen för vår del. Är ganska trötta båda två, mögen här är ju sjuk som satan och har haft feber och grejer hela veckan, men det hindrar inte oss från att träffas nej, ikke sa nikke!

Hann iallfall inte blogga något igår för att jag var ute låst, min syster jobbade till halv elva typ och jag hade inga nycklar så jag drog hem till älsklis och var där till kvällen, sen tog jag och nelly bussen halvvägs hem sen blev vi upphämtade oxh det blev raka vägen till sängen för mig hade ju nationella prov i matte idag, japp det ska vi inte ta upp, gick åt helvetet i think!


in school.

Gogmorgon godmorgon solstrålar!
Sitter nu i datorsalen och sitter på våra nya datorer som vi fått, upptäckte att det fanns webcam på dem så jag passade på att ta lite foton hehe. Vi har iallfall fysik nu och det är meningen att vi egentigen ska göra vårt arbete men jag fattar inte ett piss faktist :( Oh solen skiner jättemycket idag också, såååå skönt, lite ångest att man sitter inomhus i ett jävla klassrum, hade inte tackat nej till att hellre sitta på en mysig utesrvering nu med en iskall smoothie, muuuums!

men jaja ni får ha en trevlig dag, pusspuss! (L)
hästjävel!

ja hejhopp på er alla apor!

Kom nyss hem från stallet och en jävligt vild ridtur, har ont i hela ryggen nu och lite i huvudet. Bara för att jag skrev att det skulle gå bra idag så gjorde det ju såklart inte det! Inte nog med att hästjäveln skulle envisas och stanna framför vartenda hinder nästan, utan även att när vi väl är i full fart och ska hoppa över hindret tvärstannar den och den enda som kom över hindret var ju såklart jag! Eller flög över rättare sagt! Men inte hästen nej, den var ju nästan över mig. haha lite kul var det faktiskt, förutom att jag tappade andan lite granna, men vadfan det var ett tag sen jag trilla av, var nog på tiden att friska upp minnet lite om hur det känns.


min fina prins, världens vackraste (L)

cutiepuie!


ohh man vill bara äta upp denna lilla sockertopen haha! Så söt och hans röst är helt så, hmm hur ska jag förklara men, ren, aja ni fattar kanske, eller inte, men han röst är supersöt iallfall. Nästan alla hans låtar har så gulliga texter, visste ni att det var Usher som upptäckte honom, från hans youtube-klipp som han la upp där han sjöng. Tycker det är häftig att man blir känd på det sättet, men he deserve it, gulleplutt! :*här är en video på inan han blev känd hehe :)

dagens outfit.pussa dig!

onsdag.

helllluuu sunshine!

och gud vad fint väder det är idag, solen skiner och jag mår toppen! Har legat ute och solat i trädgården ända sen jag kom hem från skoan, gick raka vägen från dörren ut till trädgården med jacka och allting, bara slängde av mig allt och la mig ner på den varma studsmattan och stekte med mina hörlurar i öronen och skönaste musiken. så jävla skönt!

Har iallfall kommit in nu och sitter här och har små-ångest över att jag sitter inne i detta fina vädret, menmen vad ska man göra, jag väntar på att de satans potatisarna ska bli klara, för typ andra gången i mitt liv lagar jag mat! Första var igår, och jag börjar fan bli duktig på dethär. Tror mamma och pappa planerade deras resa för att liksom vi skulle lära oss lite här hemma, funkar ju ganska bra ändå hehe.

Ikväll har jag inga planer, men blir det away till stallet och rida, hoppning idag. Kommer väl gå bra antar jag, eller hoppas iallfall haha. Det är så skönt att rida när det är varmt, speciellt om man rider ut och så, ohh kommer ihåg hur vi gjorde det förra sommaren, där ute på de stora ängarna, superkul!


dagens skratt!


hahahahah fyfan asså, kan inet sluta skratta. Bara kolla på den så förstår ni varför. Hur jävla dum kan man vara hahah, lite synd om stackars jonas där ja...

dagens outfit ♥


dagens outfit bestod av :

vit/blå randig tröja med puffiga armar (love it)- new yorker
baggie jeans- ingen aning
vita tygskor
grå sidoväska- monki

kändes jätteovant att ha byxorna så långt nere haha, fick liksom gå och dra upp dem hela tiden, och så kändes det som om jag hade skitit på mig för att det hängde så mycket vid gumpen haha, men jaja puss på hängiga byxor ♥

sha cant waaaaaaaaaaiiit!


jag sa ju att jag skulle hitta något att sysselsätta mig med, och tadaa detta blev resultatet, står och dansar nu som jag alltid gör när jag inte har något bättre för mig, jag lovar, dansa is the shit, love it! :*

svar.


SVAR: nej vi bodde in i hotell, en av tjejerna som jag var där med, dvs Afrodite, hennes mamma bor där så vi var och hälsade på hos henne :)

pic's - parkpromenad.

Som jag sa igår så tog vi en liten promenad i parken igår. Passade på att fota lite höhö, tyckte bilden på blommorna blev jättefin. Den är helt vårig och söt, solnedgången var också jättefin igår, pussa den. Ohh nu tänker jag mig en mysig sommarkväll ute vid västra hamnen, sitter och kollar på den fina solnedgången, med en av de gosa glassarna som säljs där, mummmss! back to reality raggz! nej det gäller att vänta några veckor till bara, sen är det dags igen! :)


det var jätteläskigt här ska ni veta, för jag fick hoppa sjukt långt för att kunna nå ut till den jävla stenen, så jag tog ut min mobil och allting och la det på gräset ifall jag skulle trilla i haha, ser ni vilka risker jag tar?!

tisdag.

hej punaniiiiiiiiiiiiiiiiii, mycket skeptisk här borta i kanten av Videdal i det vita huset alltså!
Nej skojar, men tjena tjena, är på ett cepe humör upptäckte jag nyss, men vadfan ska man gära när man går ensam hela dagrna, till slut slutar det med att man börjar prata med sig själv och gör annat dumt.. hmm. Iallfall tisdag möga idag då, ja det har gått en vecka sen mami och papi åkte iväg, saknar dom faktiskt en aning, men äach jag klarar mig en vacka till i think!

Kort skioldag idaug då, sköntskönt, nu är jag iallfall hemma och har ingen aning om vad fan jag ska sysselsätta mig med de kommande timmarna. hittar säkert på någonting, det gör jag alltid. Ska nog sitta här och möga fast i denna datorn tills jag inte orkar mer. Hade tänkt lägga mig en etund men det är nog ingen bra idé för jag vet att det slutar med att jag vaknar om några timmar och då kommer jag aldrig kunna somna inatt, så jag låter bli. Springer nog istället upp och hämtar tandpetare och sätter dom underögonlocken, ni vet sådär som de alltid gör i tom&jerry för att hålla ögonen öppna, så får vi se om det funkar! :)


some pic's on me and my lovely friende äff, suttisar.

frågestund - svar på tal!

Har läst igenom frågorna som jag fick på frågestunden och hade nu tänkt att svara på dem. Dock kommer jag inte att svara på exakt allihopa utan jag svarade endast på de jag kände att jag ville svara på, men tack så mycket för alla frågor och nu ska jag försöka svara så ärligt så möjligt på resten av frågorna :)

vad för produkter använder du till ditt hår om du nu gör det?:) och vilket schampoo? ditt hår e jätte fint !
svar: I mitt hår andvänder jag antingen Tresemmé balsam och schampoo eller ibland Gliss Shea Cashmere, inte bara schampoo och balsam utan även den kuren man tar i efteråt och har som leave in, håret blir jättemjukt och den luktar jättegott. tack så mycket :)
http://www.consumer.schwarzkopf.de/uploads/tx_templavoila/gliss_kur_shea_cashmere.png

röker du ?

svar: nepp det gör jag inte :)

vad brukar du göra på fritiden?
svar: på vardagar är jag typ med vänner, skola&plugg, hemma med familjen, rider eller tar det lugnt. På helger är jag oftast med vänner, kanske fest eller bara tar det lugnt med nån vän, oftast min älsklings rebecca.

vad jobbar du med?
svar: Jag går fortfarande i skola så jag jobbar inte, mitt ändå jobb fötillfället är att försöka sköta min skola, går gasnka bra antar jag haha.

vad vill du göra innan du dör?

svar: Ohh du, den listan skulle jag kunna göra en kilometer lång. Men jag vill hinna leva livet, ha så kul med min familj/mina vänner som möjligt. Hoppa fallskärm, bli så rik att jag kan hjälpa en massa fattiga barn i andra länder, Resa runt till en massa härliga platser och bara leva livet helt enkelt. Och såklart får jag inte glömma en sak som jag absolut måsta göra, Gå på LIL WAYNE konsert, ett måste :*

har du pojkvän?
svar: nej det är ju det jag inte har! :)


hur vill du att din drömprins ska se ut?

svar: hmmmm jag vet inte faktiskt, det är helt olika ibland haha, jag ändrar mig så ofta. Men lite saker som jag älskar är gröna ögon, mörkt hår, lång, muskulös, ganska mörk i hyn. Typ en grönögd mulatt hade varit perfa! haha nej men jag vet inte riktigt.. den var klurig.

Vilket gymnasie sökte du ? och vilket har du kommit in på preliminärt? :)

svar: jag sökte till Malmö Latinskola som förstahandsval och kom även in dit. =)

hur många kusiner har du puss
svar: haha jag har ganska många kusiner så att jag inte har hållt räkningen, jag känner typ ingen på min pappas sida förutom typ tre kusiner men från mammas sida har jag nog runt 20 om inte mer. ja, araber, vad ska man säga? haha. puss på dig.

vad hade du för poäng detta året . och vilket gynasiem ska du börja på:D
svar: Terminen som varit gick jag ut med 165 poäng, fy skäms på mig! haha nej men har sänkt mig ganska mycket, tyvärr... Jag hoppas att jag ska börja på Latin, men man vet ju inte riktigt ännu.

vilken linje sökte du till ? :)

svar: jag söte till Samhälle - mänskliga rättigheter/internationella relationer. :)

är du muslim?
svar: japp det är jag faktiskt :)

vilken skola och linje går du på?
svar: Jag går fortfarande i grundskolan, sista året. Videdalskolan, kommer fanimej sakna den jävla skolan som jag älsk/hatar! :( bara två månader kvar ju...

-hoppade över en fråga där-


har du någon på g just nu elr har du någon kille ?
svar: nepp, ingen på g eller någon kille :)

ska du åka nånstans i sommar, isåfall vart då?
svar: det är inte heeeelt hundra men nästan, jag ska nog till Ungern med älsklingen, och jag hopppas verkligen det blir av, ser fram emot det super. Och sen så kanske jag åker iväg igen i slutet av sommaren med mina systrar och några till, men riktigt vart vet vi inte än :)

var brukar du mest shoppa ( vilka butiker ) ?
svar: Jag brukar oftast shoppa på GinaTricot, H&M och BikBok, älskar de butikerna för de har alltid det mesta nya och fina grejerna. Speciellt Bikbok, de har alltid så annorlunda grejer, ganska konstiga men älskar det anyway! New Yorker och Monki är också två av mina favoriter, men handlar inte där så jätteofta.

kan du beskriva dej själv hur du är och vad är det du alltid gör m.m ?
svar: Jag är nog tjejen som alltid går med ett leende på läpparna, hon som alltid skrattar och är glad. Tillochmed lite för glad och lättroad ibland (det är vad jag hör iallfall haha). Kan sitta och skratta tills tårarna rinner åt någonting som inte ens är roligt i evigheter. Jag är nog ganska barnslig av mig tror jag, av mina vänner så är jag nog den "yngsta" inombords, det känns så iallafall. Vill nog bara inte växa upp. Jag hade nog velat vara vän med mig själv tror jag, jag är en bra person med ett gott hjärta faktiskt. Jag är även en människa som förlåter ganska snabbt, även om jag inte alltid borde så vet jag med mig själv att jag är en "snabbförlåtare". Men jag älskar att skratta och att vara glad, fan det bästa som finns ju! Händer det någonting i min närvaro som kanske inte är så bra så försöker jag oftast att tänka att det som hänt har hänt, ingenting man kan göra åt det, bara att leva i nuet och se det från den ljusa sida, då det oftast finns en ljus sida från det mesta...

vad ska du ha på dej på balen ??
Ohh den frågan ville jag egentligen undvika, för det är så att jag inte har en blekasta aning! Och det börjar nog bli dags att sät8ta far nu typ. Har letat överallt men hittar ingenting, vill ha en lång och rosa (helst!!), men hittar jag en annan fin som jag dras till så tar jag självklart den. så om ni har tips på hemsidor eller så, så får ni jättegärna hjälpa mig hehe (a)

vad vill du bli när du blir stor?

svar: ingen anign alls! Det är darför jag har valt en ganska bred linje nu till gymnasiet, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag ändrar mig stup i kvarten. Men jag vet att jag helst vill jobba med någonting som hjälper människor som behöver det. antingen det eller så vill jag bli kändis hehe, det hade inte suttit helt fel. Men har alltid haft den bilden i huvudet, ända sen jag var lite, att jag ska bli kändis, hur vet jag inte än, men det klurar jag nog ut en dag... haha, ja believe me jag har vild fantasi!

hur länge till ska du blogga elr orka bloggatyp?
svar: ohh det var en bra fråga haha, nej men ingen aning faktiskt. Tills jag inte orkar mer. Men tror jag kommer hålla på ett bra tag till, tycker det är jättekul att blogga och dela med mig om vad som händer i mitt liv. Kommer nog bli jättekul att läsa det om några år :)

-hoppade över en fråga där-

e du singel? eller tänker du vara det tills nu?
svar: japp jag är singel, resten av frågan fattade jag tyvärr inte?

va för sorts killar gillaru?? typ hut vill duu att din kille ska see ut o vara ???
svar: fick en ungefär likadan fråga så svar finns lite längre upp :) , men då var det mer om utseende, men allmänt så ska en kille respektera sin tjej, bry sig om henne och ta god hand om henne. så tycker jag iallfall. Självklart ska tjejen vara likadan tillbaka :)

vart ska du åka nånstans i sommar ? om du ska isåfall vart ?
/// MY puss o kramar från mej fortsätt blogga;) <3

svar: svar längre upp :),

hur länge har du bloggat? :)
svar: jag ahr bloggat i typ ett år och en månad, sen mars 2009 :)

vart i malmö brukar du fixa dina ögonbryn :)

svar: jag fixar inte mina ögonbryn någonstans haha, jag gör den själv här hemma :)


jahapp, detta var nog nästan alla frågor, eller de jag valt att svara på iallfall. Resten av frågorna vet nog personen som ställde dem själv svaren på ;), pusssaaaa (L)

"raaghad, den lyser inte"


ahahahhahaha fyfan alltså, jag kan inte sluta skratta när jag ser denna videon. Jan la i sängen i kanske en kvart och bara kollade på den om och om igen och skrattade tills jag bölade. Det var så att jag och äff skulle ta bild och så hade jag satt på självutlösare, eller det var iallfall vad jag trodde. Sen så bara la vi där och langade värsta posen men ingen jävla blixt utlöstes och ja ni ser själva haha, antingen är den sjukt rolig eller så är jag bara jävligt lättroad... :( (haha)

dagens outfit,såhär såg hon ut idag då, lite sådät halvt sommrig och söt hehe. Det har ju börjat bli så fint väder nu på sista tiden så jag tyckte faktiskt att det var lite på tiden att klä sig lite somrigt och så. annars när det är kallt har jag aldrig lust till att klä mig fint eller fixa mig i skolan. Man blir fan helt deppig av skitvädret som vi har haft. Men nog pratat om det, nu välkomnar vi solen och våren istället! =)

stor pösig tischa- H&M
svarta leggings-BikBok
Svart baslinne- Ginatricot
svart bälte- no idea
vita tygskor


ätit ute... igen

hej darling!

kom hem nyss typ, R tvingade med mig ut igen, hade faktiskt ingen lust från början men sen så åkte jag men ändå. Och det roliga är att jag tänkte att vi bara skulle åka runt lite, alltså inte att vi skulle hoppa av någonstans så jag hade bara på mig pappas stora t-shirt och leggings. Och vad tror ni inte händer just när vi är ute? Jo vi bestämmer oss för att äta middag på restaurang, igen! så där vandrade jag omkring i stan med min "fancy" outfit, jättetrevligt ju haha. Aja iallfall, så efter maten drog vi till någon stor park och bara promenerade lite och så och så har vi bara kört runt lite huller om buller i stan och checkat läget. Nu är vi iallfall hemma och snacka om att hon är proppmätt!


rubrikjävel


haha hände även en sjukt rolig dak igår påväg hem från rastaurangen när vi var ute. När vi stod i trafikljuset och väntade på att det skulle bli grönt så är det en bil bredvid med ett gäng killar som håller på och gasar och håller på och vill "tävla" och sånt, så vi hängde på där haha, sen så var jag bara tvungen att ta upp min kamera och filma denna roliga händelse, sen när vi kör förbi dem ser jag även att de också hade tagit upp deras kamera och satt och filmade oss, fyfan vad vi skrattade asså, ursäkta mitt störda skratt :) pussssssssie

PIC'S- helsingborg


hej packåsna.


i väntan på skjuts.


HBG har sveriges godaste vettan kan jag garantera!


:)


filmtajm


Väla. de las ballos hahahha


jahaaa mm visst


ja alltså grekisk kaffe is the shit!


me and bebe


A&A


LOVE YOU VITAMIN WELL!!


jahapp här är lite bilder som togs under helgen, enjoy! :*

måndag

hejhopp bloggisen!

Har varit lite off här dessa tre dagarna men som sagt så var jag ju i Helsingborg från fredags och kom hem igår. Vi hade faktiskt jättetrevligt. Dock blev det ingen fest men vi underhöll oss ändå hela helgen. Vi tog ju tåget till Helsingborg i fredags, jag var ju inte i skolan den dagen men mötte upp mögarna och sen åkte vi.

A's lillebror fyllde år så vi typ bakade tårta och hade lite kul med småungarna och så, sen mot kvällen satte vi på film och bara hade det mysigt och sånt. Nästa dag drog vi på bio och såg Alvin och Gänget 2 , haha älskade den! Senare mot kvällen drog vi till Mezo och satte oss på deras mysiga uteservering och drack varm choklad och där träffade en massa trevligt folk. Sen när vi kom hem däckade vi typ direkt, eller vi bara satt ooch tramsade oss en massa i rummet och typ skrattade tills tårarna rann, haha lättroade typ? Nästa dag, som då var igår drog vi till Väla och bara gick runt lite, åt och sånt. Det var stekigt varmt ute alltså riktigt härligt väder, ville bara springa naken och rulla mig i gräsmattan, haha eller nej inte riktigt men ni fattar att det var varmt! :)

När jag kom hem igår märkte jag att jag var utelåst för jag hade glömt nycklar och ingen var hemma så jag drog hem till äff sen var vi ute lite här i området sen hämtade R upp oss så åkte vi in till stan och åt på restaurang, åh så jävla gott det var!Var hemma runt tio tiden tror jag.

Nu är det iallfall måndag och jag kom nyss hem från en lång skoldag, har nyss haft dansredovisning som vi har övat på skitlänge och snacka om att vi ägde stället haha, fyfan vad kul det var. Äkta ball asså. aja ett jävla långt inlägg blev det, inte för jag tror att ni pallar läsa hela vägen ner hit så puss på er iallfall haha!frågestund


japp det finns säkert en del som ni inte vet om mig som ni säkert vill veta så nu har ni chansen, bara till att fråga på om vad ni nu vill veta, allt mellan himmel och jord. så kom igen nu vaa fråga fråga fråga! pussaaaar!

frågestunden avslutas nog på söndag i think.

at my sistaah's place.

hellu bloggisen!

är hemma hos min syster nu, det var ett tag sen jag var här faktiskt, vi sitter iallfall och inte gör så mycket mer än att nyss ha ätit Donken och nu sitter vi bara och latar oss i soffan och kollar på CSI, älskar det programmet! Har även lekt lite granna med min systers son men nu har jag verkligen ingen lust mer, är ganska trött. Ska nog bara sitta lite vid datorn och kolla tv tills jag däckar, mysigt.

Förresten så ville jag också säga att jag inte tror det blir så mycket bloggande för min del denna helgen, så ni inte tror typ att jag dött eller så. Eller det kan ju också hända men ja ni fattar haha. Så jag sätter igång en frågestund som jag avslutar på söndag, så fram tills dess är ni välkomna att fråga mig om vad som helt mellan himmel och jord, som ni tror jag kan svara på såklart. Ni får ha det super sålänge !


helsingborg tomorrow baby!

justdet jag glömde nämna att jag drar till Helsingborg imorgon efter skolan. Åker dit med A&A och vi ska vara där över helgen. Ska bli trevligt faktiskt. Ett tag sen jag var där faktiskt. Vi ska på fest på lördag så det är därför vi ska dit, ska bli muuuucho kul hoppas jag. Nu har jag lite smått panik eftersom att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig så det är nog bäst att jag går och kollar något nu, pussenhajjen! (K)


dagens outfit&facelook.

 

gråa skinnskor- Polen
Ljusa jeangtights- Vila
Svart linne- H&M
rutig skjorta-  rotades fram i mammas garderob! :)

hey sunshine!såhär mysigt hade jag i den sköna solen igår. Gick ut och la mig lite på studsmattan och solade lite, slen sken som tusan och det var jätteskönt ända tills vinden kom och förstörde stämmningen buhu! :(

hemskt

hejhopp bloggen!

Har inte hunnit blogga så mycket idag heller, har varit med A&M hela dagen typ. Vi har varit hos mig eftersom att jag blir galen snart om jag är ensam mycket till asså haha. iallfall så ahr vi tyo tjocat oss med en massa mat och annat gott och tagit det lugnt lite.

Det hände en sjuk sak också.  När vi satt vid datorn så bara hör vi hela tiden polisbilar och ambulanser utanför mitt hus sen ser vi att det är ca fyra ambulansbilar och sjukt många polisbilar och poliser som springer runt med såna västar och masker över huvudet, man blev fan rädd ju. sen så såg vi att de körde längre in i gatan så vi följde efter för att kolla vad som hände. När vi kom till gatan så såg vi typ att de hade spärrat av alla vägar och en folkmassa runt om allting. Det stod poliser med vapen och hundar och allt (jättehäfigt hehe). Sen började typ komma ut med såna bårar från huset så det blev lite creepy, till slut får vi reda på att det var nån "familjetradegi" där en mamma, ett barn och pappa hittats döda. så jävla hemskt!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ARTIKELN OCH LÄSA MER!


dagens outfit&facelook.har inget bättre för mig än att sitta och bogga nu klockan halv ett på natten när jag ahr skola imorgon bitti. Ska nog upp och äta något, skithungrig ju! Men här är iallfall lite bilder på hur jag sg ut idag, mycket intressant!


fan vad alla överger en nufötiden...

jahapp, ännu ett par stycken of my älskade som lämnar mig idag. Kännder mig ganska övergiven faktiskt. Just när man behöver dom så bara lämnar dom en i skitet här. det gillas inte! Vi kan ju börja med mina älskade föräldrar som är borta nu i två veckor som jag sa hejdå till imorse, sen nu nyss kom älsklings Y,R och D och sa hejdå, för nu åker de till Egypten. Fan att jag tackade nej att följa med från början, ångrar mig som apa nu!

Ja iallfall nu så i en vecka framåt kommer jag inte kunna bara springa till huver över gatan när jag känner mig sad eller ensam eller bara allmänt vill se min skönaböna, för nu är bögen påväg till ett skönt varmt jävla ställe! Aja ska inte vara dum nu, jag hoppas att de har jättekul... :( nu ska jag gå och dränka mig i sängen. klart slut.


my eyes can tell.

fegis!

helluuu, det har inte varit mycket bloggande idag nej. Har inte hunnit, kollade film innan men så råkade jag somna och vaknade en kvart innan jag skulle bli upphämtad och åka iväg till stallet. Så jag stressade på med ridkläderna och allt och så bar det av mot stallet. Nu är jag helt utamattad om jag ska vara ärlig och jag kan säga att jag tror jag har nåt jävla fel på min andning eller nåt. Höll ju fan på att dö av kvävning efter att jag hade ansträngt mig lite granna idag, jättejobbigt ju...

Aja nu har jag ångest för jag är en jävla fegis! Vågar inte duscha när jag är ensam hemma, inbillar mig en jävla massa saker och skrämmer skiten ut mig själv så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, min syster kommer inte hem förens runt elva tror jag. Ska nog kalla över Y som får hålla mig sällskap och vakta så inget monster kommer och tar mig när jag ska duscha haha, jag sa ju till er, jag är ett psyyyyykfall, ni tror mig inte! men vänta bara, det kommer med tiden då ni verkligen förstår höhö :*


home alone

helluuuu sockertoppar!

Japp då har ensamheten satt igång antar jag.. haha nej men är ensam hemma och lär bli det till sent ikväll. Har ingen aning om vad jag ska göra för att sysselsätta mig, ska nog ta och äta något eller så och kolla på tv. Lite senare drar jag nog till stallet för en ridtur, trevligt trevligt.

Hade prov idag förresten, och gud vad jag var seg! Har ni kännt så att ni verkligen kämpar för livet bara för att hålla ögonen öppna och inte däcka på bordet?, Ja så känner jag jävligt ofta i skolan, och det jobbiga är, att det ALLTID kommer just när jag behöver det som mest, typ under ett prov eller så.. Tror att det är min hjärna som typ får slut på energi efter lite ansträngning eller så haha.

Min tummen ner för dagen måste gå till mitt jävla tandläkarbesök, och gud vad jag hatar tandläkare, jag hatar dom! De borde utrotas, jag kan väl hålla reda på mina tänder själv! Usch. Bara sitter där och borrar och petar och klagar på "läsk&godis-ätandet". Innan älskade jag att gå till tandläkaren, när jag var mindre då, man fick ju alltid roliga grejer, kommer ihåg att jag brukade längta tills vi var klara bara för att få se vad jag skulle få för fint. Tycker de borde fortsätta med det, så man har lust att gå dit liksom, tycker ni inte det?! jo det gör ni haha.


blir ju nästan lite rädd av bilden..

myspys kväll.

hejhopp, lite halvt nyvaken och väntar på att Desperate Housewive ska börja om ca en halvtimme. tills dess ska jag snart upp och fixa mig något litet och gott att smaska på tills dagens avsnitt. Vaknade för en stund sen, eller jag sov inte helt men råkade slumra till lite halvt i sängen med älsklings Koki (Elias), har bara legat i sängen och hållt i hans mjuka varma hand och tittat på hans underbara och söta ansikte. ohh ibland vill jag bara äta upp honom!! så söt och luktar supergott haha, en puss till dig mitt hjärta :*

iallfall så som sagt ska jag alldelles strax upp och kolla lite tv och så. Desperata och Cougar town ikväll ju, det är det bästa med tisdagar. Och justdet, kommer ni ihåg för ett tag sen då jag sa att mina föräldrar skulle resa iväg, jo de åker imorgon bitti och är tillbaka om två veckor, två heeela veckor höhö! Så det blir mycket ensamma dagar i detta huset för min del, eftersom att min syster oftast jobbar till kvällen. Men det är faktiskt ganska mysigt att vara ensam hemma ibland, annars kan man bara bjuda över någon som håller en sällskap, men ja vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon pusspuss!awhaha awww kolla vad jag hittade när jag kom hem igår. Min systerson hade varit på tivoli och vunnit en massa sött så hade han skrivit en lapp och lagt den på min säng så att jag skulle se den när jag kom hem. Sånt här gulligt behövs oftare i denna värld tycker jag faktiskt!

veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.
Oxen (20/4- 20/5)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Vågen (23/9 - 22/10)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg. Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager. Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts. Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.

jahapp, det är ju inte måndag, utan tisdag. Så det är fortfarande tidigt på veckan, så jag tycker vi slänger in en sån här, så ni kan se hur er vecka kommer att bli... eller inte bli :D !


dagens outift&facelook.


hej sötis :)


lång grå/beige kofta- vero moda
svart långt baslinne-ginatricot
svarta leggings-BikBok
gråa skinn skor- Polen 
skinnjacka- H&M

tisdag.

jahallleeo (skånsk dialekt)
vad ahr ni busar för er en sån här tisdag som denna? Själv kom jag typ nyss hem från skiiiolan, nej skojar skolan haha och sitter och mögar mig framför datorn nu för att jag inte har något bättre för mig. Är på ett konstigt humör, vet inte hur jag ska förklara men det är ganska kul faktiskt haha. Okej nej nu känner jag mig lite som ett psykfall, men aja ni får leva med det.

Jahapp, tisdag idag då, kort och skön skoldag, fast då var lovet tyvärr slut och skitplugget har börjat igen. Alltså egentligen vet jag inte varför vi alla sitter och klagar 24/7 på skola, "åh vad jobbigt med läxa", "ahh palla gå till tre på eftermiddan", detta är ingenting! iallfall inte jämfört med vad som väntar oss senare. Nästan alla vuxna eller iallfall alla som gått ut grundskolan eller gymnasium som hör folk klaga på skolan säger alltid något i stil med "jag önskar jag fortfarnde gick i skolan", eller "ta vara på tiden i grundskolan". Så säger typ iallfall alla mina äldre syskon och kusiner... Så grundskolan kanske inte är så dum som vi tycker trots allt? haha nej men vad är detta för skitsnack jag pratar om? "skolan är bra"? vad är det för fel på mig?, i told you, mitt psykhumör börjar titta fram, bäst jag avslutar detta inlägg här va. puss!


*grattis raghaaaaaaaaD*skorummet fick sig även en liten sortering, det var nog på tiden.

ja tycker jag förtjänar ett grattis, jag drog äntligen tummen ur röven och tog tag i detta nu och liksom städade loss! haha, jag brukar städa ibland om jag är rastlös eller är arg eller vadfan det nu kan vara. Ganska lugnande och sysselsättande faktiskt haha. så därför förjtänar jag lite berömelse :D!äntligen hemma!

ja hej hopp!
är äntligen hemma efter en jävligt händelserik dag, har inte varit hemma sen tio imorse och kom alldelles hem. Vill bara slänga av mig kläderna och hoppa in i duschen och typ stanna där i några timmar eller så.

Har bl.a varit på sjukhuset idag och så, kollade till mina kusiner som jag tidigare berättade hade varit med om den jävla branden. Som tur är så är ingen av dem så allvarligt skadade, lite rökskador i lungorna och annat smått, hoppas de bli bättre snabbt, det vet jag att de blir! Och en annan sak som är sjukt jobbig är att de har förlorat allting de hade, verkligen allting... min morbrors fru svimmade tillochmed när hon kom hem från jobbet och såg huset som var helt förstört och bara i en ända röra.

De ända som blev allvarligt skadade, eller rättare sagt dog var deras kanin och fågel, lite synd faktiskt, vi fick komma på en lögn till min yngsta kusin att de hade flytt från elden och sprungit bort. Bättre det än att säga hur det egentligen gick till.. ska sitta lite till här vid datorn sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att bara ta det lugnt framför datorn eller så... ha en fin kväll! (L)
...

jahaa, jättemysigt sätt att bli väckt på. Min kusin ringer och säger att våra kusiners lägenhet nyss brunnit ner. Slängde på mig kläderna och sprang hem till min kusin direkt. Inte till de som det brann hos utan min kusin som sov där över natten. Hon berättade allt när jag kom hit och fyfan säger jag bara. De vaknade av röken och kom knappt ut. Shit vad hemskt det måste ha varit... Vi vet inte så mycket ännu mer än att min morbror och mina två kusiner är på sjukhuset nu, så sjukt jobbigt att vi inte kan få tag på någon som är där. De var sju sycken i lägenheten men de andra behövde inte åka till sjukhuset. Men jag tackar gud att ingen blev allvarligt skadad och hoppas iallfall att de som är på sjukis nu mår bättre snart.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN I SYDSVENSKAN.mina kusiners sovrum där det kommer eld ifrån.


music make me loose control
snacka om att hon har gått loss

till denna låten!


jahaa ni är säkert inte tröga och förstår vad jag menar, aja ska fortsätta min drog, dance the ångest off!


glöm inte ikväll


wihoo, jersey shore ikväll igen då. Fick damp att jag missad det förra veckan, men ikväll, då jävlar ska jag sitta klistrat framför tv:n. Det är om en timme ,så alla ni Jersey Shore-fans, glöm inte att kolla på det hehe. ville bara slänga in en liten påminnelse!


dagens låt. ♫♥min syster visade mig denna låten och japp, jag är fast för den hehe, mycket bra text tycket jag.


hemma.

hejhopp
är hemma nu, tycker verkligen det var på tiden faktiskt. Behövde komma bort från folket lite granna, behöver vara hemma tycker jag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll tror jag, kolla tv och lite sånt.

Har saknat att vara hemma faktiskt, visst har jag varit hemma lite då och då under veckan men det räknar jag inte för jag har inte varit ensam, utan haft någon med mig eller så har vi varit hemma kanske i en timme sen dragit ut igen. Så nu blir jag fan hemma ! haha. Vad har ni annars för er en sånhär tråkig söndag, själv sitter jag och lyssnar på skön musik och degar livet av mig, aja ska fortsätta nu pusspuss.


bild sen somras, saknar.... :(

dagens låt.do you come here much?
I swear i've seen your face before..


pic's from today.


jaaha fyfan vad hon bjuder på sig själv då, det gillas.ser nästan ut som om jag har spenderat dagen med myself and I, men lyckades inte fånga idioten på så många bilder, lideeee sorgligt faktiskt..

pussiiiiiiiieeees (L)


jahaaaaa

tjosan i trosan små sockertoppar!

vad har ni för er en sån här lördags kväll? Ja själv sitter jag här med världens gayaste människa och äter kakor och dricker energidricka, vi sak hålla oss vakna hela natten hade vi tänkt. Vi får se hur långt vi kommer med det va. Annars så har vi inte gjort mycket idag, bara tagit det lugnt och promenerat lite och så. chill dag helt enkelt...

förstår helt seriöst inte hur vi har orkat med varandra hela jävla lovet. Visst har vi fått våra perioder )som varat i några minuter), då vi velat skjuta varandra men det går över lika snabbt. Undrar hur vårat sommarlov kommer att se ut.. haha.


jfdgtörjaehgröjhöthrewöjgth naaaaaaaaaaaaaaeeee mycket jävla skeptisk....

my life's just likea movie.


denna killen är grym säger jag bara! Han sjunger och i typ varje mening är det en filmtitel, jättehäftigt tycker jag faktiskt. Christoffer skickade den till mig och ville tvunget att jag skulle slänga in den på bloggen så det gör jag för dig lille chrillebooi haha.

Vetifan vad jag gör uppe nu faktiskt, men fick mig ett cp-ryck och bara kände att jag ville hoppa in och duscha så det har jag nyss gjort och fixat mitt hår, nu klockan halv tre på natten, tror det är något fel på min hjärna.. tror det är tröttheten som verkar utan att jag riktigt känner det så nu ska jag upp och fricka mig ett glas kall cola (japp cola gör mig skittrött) sen ska jag däcka, pusspuss! (L)

svar på tal.kommentar 1: har inte kunnat blogga på de senaste dagarna pga av att jag inte haft tillgång till datorn. Lite synd nu ju, en läsare mindre höhö :(

kommentar 2: HAHAHA såna här kommentarer tycker jag är skitroliga faktiskt, tyckar inte ni också det? Ja jag ser iallfall ingenting som härmas från någon, o förresten så har jag typ gjort videoblogg två gånger, ser absolut ingenting som härmar Kenza där, men whatever puss på dig. =)

kommentar 3:
 
svarta leggings-ginatricot
grön tubtopp som egentligen är underkjol från ginatricot, fast jag hade den all the way up.
svarta pumps-skopunkten
grön väska- vero moda
skinnjacka- H&M =)

kommentar 4: min syster har körkort ja haha

kommentar 5: japp jag är muslim och jag har 4 systrar :)

pic's hos R.här är lite till bilder från när vi var hos rebecca. (L)

chill dag med Y i stan

hejhopp!
vaknade vid tre tiden och drog då direkt till stan med Y och åt Thaimat (skitgott) och efter det fikade vi och kollade runt lite i affärer, gick runt i stan bara och så, köpte mig ett par svarta shorts idag, kommer användas flititgt i sommar, i hope haha. Är iallfall hemma nu och Rebecca joinade även oss nyss och snart ska vi nog ut och köra runt lite med rana eller så. Sen vet jag inte vad som händer ikväll.


RSS 2.0