sneis.

hej, hejdå. pallar inte alltså, nej orkar inte detta nu. Bloggar imorgon, paus idag för fan!

kommentarer&svar.

Anonym om hello autumn:
sökte du in till kenzas & elite model look ? för om du är åtminstånde 170 tkr jag du verkligen borde!

SVAR: nej det gjorde jag inte, är ju inte riktigt 170 cm lång så det var ju synd.. men tack så mycket!

Anonym om hello autumn:
sååå jäävla synd att en sån kanon blogg ( som bör upplysas mer av andra ) ska vara så dåligt uppdaterat :/
du gör verkligen ett kanon jobb med din blogg(Y) diggar den grovt men skulle va kul om du uppdaterade oftare..

SVAR: hehe förlåt förlåt! får lite skuldkänslor när jag får såna här kommentarer haha, nej men ska fan bättra mig. har bara varit lite svårt att hinna blogga lika mycket som innan, nu när jag går i skola i stan så tar det en stund innan jag kommer hem och så, men tack så mycket, och blir verkligen glad av att du tycker om den :)

Anonym om hello autumn:
hur lång är du

SVAR: jag är nog 167 cm lång typ kan jag gissa, inte hundra, men runt där :)

dagens outfit&facelook.


so motherf*cking cooler than you.

veckans horoskop.

Stämmer inte veckonumret? Klicka då på uppdatera
eller reload i din webläsare för att rätta till det!
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Väduren (21/3- 19/4)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Oxen (20/4- 20/5)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan börjar lugnt och du får tid till att ta hand om arbete och studier. Lite senare på veckan får du däremot möjlighet att ägna dig åt flera sociala aktiviteter. Inte dig emot – du har faktiskt varit lite uttråkad den sista tiden. Om du är singel så är chanserna större än vanligt för att hitta någon. Men räkna inte med att det går lätt – du måste faktiskt anstränga dig ordentligt för att något skall hända på det området.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Skytten (22/11 - 21/12)

Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.

wiiiie jag kom fanimmej ihåg det denna gången! vad vad duktigt av mig! :), min vecka ser ju ut att bli lovande om den blir som det står (väduren) så denna veckan ska jag vara lite extra vidskeplig och hoppas på det bästa hehe. Hoppas iallfall att ni också får en bra vecka, det är ju inte säkert att allt som står stämmer hehe. Men iallfall avråsgoda och kolla hur eran vecka kommer att bli.. eller inte bli! :)

they love the way i riiiide it


alltså jag har nog sagt det ett antal gånger förr men säger det fan igen... denna tjej vet hur man dansar!, hon kan verkligen sjunga och fan vad vacker hon är! Hur orkar hon allting på en och samma gång. haha nej men seriöst, kolla vilken kropp hon har, vilken röst, ja hon har allt fan. love it!

my new babies!


japp detta inlägget skulle gentligen upp igår men det sket sig. Min syster var ju som sagt i Stockholm i en vecka och kom hem igår. Detta hade hon iallfall med sig hem till mig. Dessa söta rosa (ROSA)  pumpsen och denna otroligt snygga lkjolen som liksom skriker "RAGHAAD!" hehe. Vilken snäll och omtänksam syster jag ha vaa!? ja det har jag fan, puss mögi tack!  vad tycker ni då?

måndag

hejsvej sven!

som flera tusen där ute är jag säkert inte den ända som är så jävla trött! Måndagstrött, då man bara väntar på att dagen ska gå så att man kan hoppa in i säng så fort som möjligt. Men jag gav tyvärr upp för ca en och en halvtimme sedan. Råkade somna, då min säng kallade på mig tills jag inte kunde stå emot läääägre. Det var liksom den "amen jag ska bara ligga ner i fem minuter, jag ska inte somna...." men neeej vilka fem minuter hallå, det blev en timme och lite till. Och den värsta delen är att jag vaknar och är ensam hemma! dom jävlarna har smygit iväg utan att säga något, fan vad jag hatar att vakna upp ensam!

Efter skolan drog jag äff&rors iallfall lite runt i stan skulle ordna lite med busskort och sånt så det blev lite rundor i stan, även ett besök på donken, gjorde min dag det där alltså..

ajaj nu sitter jag här och typ lavettar mig själv som straff för att jag somnade, för liksom hur fan ska jag kunna sova inatt. Mina såna hät powernaps förstör alltidd.. ja men nu ska jag faktiskt piggna till lite så ska jag ta igen lite bloggning för dagen eftersom att jag inte kunnat blogga idag ju..


hello autumn


ni känner säkert också att vår sommar är slut och att hösten är pågång, jag vill ha en massa sånt här i min garderob i höst! En massa stickat, massa stora mysiga tröjor, halsdukar och allt som hör till hösten! Detta är nog det ända som jag ser fram emot när det gäller kylan, de snygga kläderna dvs haha. Hade satt ihop en perfekt höstoutfit med hjälp av kläderna och skorna ovan :)

svart/vit mönstrad tröja högst upp- bikbok
randiga nylonstrumpebyxor- bikbok
mörkgrå stickad tröja- monki
svart/vit/gtå mönstrad tröja- monki
ljusgtå stickad tröja- monki
halsduk- monki
höga boots- dinsko
låga boots- monki
ringar- bikbok


kommentarer&svar.

Anonym om random.:
vart har du köpt skorna och när ?

SVAR: jag köpte skorna på DinSko i Maj någongong tror jag.


m om redo för festival!:
hej, t'nkte fråga di.. mitt hår är skörd och torrt tjockt o fult och kan absolut inte platta det., vad rekomenderar du och huur plattar man håret. min tar ungefär 2h

SVAR: hejhej. ojj låter jobbigt. men mitt hår är faktiskt också ganska jobbigt att platta eftersom att det är tjockt och så, dock inte lika mycket nu då jag tunnade det när jag klippte det. Men jag brukar göra så att jag delar in det. sätter upp över håret i en boll, tar typ högst upp vid öronen och uppåt, så sätter jag upp det medans jag plattar nederhåret, sen när det är platt sätter jag ett gummiband på att att det inte ska blandas med de oplattade, så släppar man ner överhåret och plattar det också


såhär typ.. hahaha ! så jävla fail men jag försökte iallfal rita så tydligt som möjligt, hoppas du förstår haha :)


emalie  om brrrrr:
e han ibbe sick i fcb din kille?

SVAR: nej verkligen inte! haha får man fråga varför i hela friden du kan undra någont sånt?

im up!

ja förvånansvärt nog är jag vaken! och har faktiskt till min ännu större förvåning varit vaken sen en timme tillbaka. Trots att jag la mig runt tre tiden igår och höll på att dö här hemma! mina föräldrar drog ut vid tio tiden och kom inte hem förens ganska sen så jag var ensam, så var jag hela natten, och mitt jävla internet dooooog! jag var utan data heela kvällen och höll på att dö, bokstavligt talat.

Satt och underhöll mig med att spela röj på datorn och rita i paint haha! Ja till slut däckade jag och vaknade då nu, nu ska jag upp och göra iordning lite frukost till min hungriga mage :) !

förresten kommer min älskade syster hem idag efter lite mer än en vecka i Stockholm, har saknat henne super!

 

@ rebs house!

shlululu mofos!
befinner mig hos rebecca nu, efter festivalen igår natt drog vi hit och har sovit här. Vi har båda lyckats dra på oss en jävla förkyldning! Och jag har sjukt ont i min hals, vet inte om det beror på allt skrik eller om jag håler på att bli tjock i halsen... perfekt tajming att bli sjuk nu när skolan börjat, toppen!

Iallafall så vet det ju sista dagen på Malmöfestivalen igår. Vi hade faktiskt skitlkul, men fyfan vad äckligt mycket folk som var där. Ni anar inte köerna till ALLT! vi stod i kön till karusellen i fucking 40 minuter! och folk tryckte och puttades som om de aldrig hade åkt karusell förr, fyfan säger jag bara. blev så jävla irriterad. Och att folk står och röker i såna köer, helt jävla körda i huvudet...

Aja bortsett från det så hade vi kul fan, blev en massa karusellåkande, och skrikande gför den delen. Jag åkte den jävka Booster och trodde jag skulle dö fan, den har aldrig varit så sjuk under alla gånger jag åkt den, jag skakade fan i en kvart efter haha. Men fan vilken adrenalinkick man får, blir helt hyper. Åh jag älskar när det går fort! Aja nu är jag ju som sagt hos rebecca och vi sitter båda två snoriga och har ont i halsen, snart ska vi traska hem till mig och sjuka oss där, ha en bra dag! :*


redo för festival!


vi ses in malmoooe city! :*

how come that we argue every day, why do we push each other away


ohh knarka denna låten alltså. älskar den! och vet ni vad det bästa är! pågen som sjunger ska vara på malmöfestivalen tonight, det gillas! :) heheh ! pussssssssssaaa er!

right now...


... webbar med rebecca och angie. Japp såhär kan det faktiskt se up haha. Ungen är så jävla söt alltså, äta henne! har aldrig i mitt liv sett busigare unga alltså, men så go och söt! .. lite för busig kasnke ibland hehe, ser ni hur hon visar sin kärlek till sin mosters bästa vän, jaja det gör jag iallfall, bilden ner till vänster haha ! :* underbar unge alltså..

outfit&facelook.


ganska basic och så idag då. pussa dig!

we love fridays!

hello matee!
vad sysslar ni med dåååå? Själv kom jag hem för en stund sen. Började klockan halv ett idag så jag och äff drog in till stan lite tidigare för en supergod lunch/frukost på Subway, det smakade gott kan jag lova! Efter det drog vi till skolan och samlades med klassen, sjukt dryg dag ska ni veta haha. Lärarna hade ordnat fika och sånt till oss men alla satt som frågeteckan i hela klassrummet knäpptysta. Till slut packade läraren ihop fikat (och var väldigt arg) och slängde ut oss haha, så vi fick sluta för dagen.

Efter det abr det av till stan med chasmine, maria och äff, där träffade vi även på sandra och vi tog en fika på espresso house. Så det har varit min dag, ganska lugn och skön. Äff och chasmine stack hem efter en stund så jag sandra och maria bara promenerade runt lite i stan och så, folk har ju redan börjat fylla stan inför malmöfestivalen. Drog hem efter ett tag och nu sitter jag här. har nyss snackat med älsklis i telefon och vi har snackat lite om ikväll, sista dagen på malmöfestivalen så självklart ska vi dra dit.

Har inte varit med mögis på ett par dagar och jag kan lova att det känns dom ett år hehe, miss u darling! så det ska bli kulkul. Nu ska jag ta det lite lugnt och så sen göra mig i ordning och sen blire stan igen, vi hörs puss! :*
brrrrr


ja satan vad jag fryser, vad hemskt börjar känna den här kylan som är påväg. Helvetes perkele! Och jag har äckligt ont i min jävla muskel som sitter där bak på ryggen någonstans, oh pallar inte detta vadfan! Börjar halv ett imorgon som tur är, får sovmorgon så ska upp och lägga mig och vila ut tills imrogon, godnatt! (L)

oh mummy! look what i found, a scissor!


dagens outfit.


JA VADÅDÅÅÅÅÅÅ!? haha enj skojis men såhär såg man väl ut idag då, plus min mysiga svarta halsduk. Det skrämmer mig att den här jävla halsduken är påväg upp igen, kylan is baccckkkk!

tordag !

!HOLAA!

hehe spanska här ja! Hade spanska första gången idag, haha fyfan säger jag bara. Ingen bra idé alls att börja spanska steg tre när man gått ut med IG i grundskolan. så jag ska byta till steg1. hehe. fast då går jag miste om en resa, men skit i det fan, haha palla sitta som ett frågeteckan i tre år för en resa, nej tack! hellre lär jag mig något... (ja jag skrev nyss det där, är minst lika förvånad som er)

aja kom iallfall hem från skolan för en stund sen, ganska chill dag. Ännu en gång drog vi till malmöfestivalen på rasten och åkte karueller, börjar bli löjligt fan haha. Man sitter och skriker bara för att liksom. helt så "aaaaah!!" när man inte ens känner för att skrika haha. nej skojar men det var faktiskt kul, så tog vi även en mysig fika på redfellas juicebar. Imorgon är sista dagen på malmöfestivalen, så dit drar jag nog imorgon kväll sen så är den årliga festivalveckan över för malmös del, då är det bara att vänta in nästa år haha.. :)


mmmuuums! Frozen yoghurt på redfellas juicebar is the shit! yummie!

NRJ in the park.


jahapp då var man faktisktligen och såg denna pågen live idag. snacka om snygggging! hur fan kan jag ha missat detta, fan alltså! men iallfall hehe. Var ju nrj in the park på Malmöfestivalen ikväll, kom nyss hem. Stack bara dit för nrj skitet pallade inte vara där längre, skola imorgon och så. Men jag är ensam hemma nu och kommer bli det ett tag till, vågar inte soooova fast att jag är sjukt trött!

Aja NRJ saken var faktiskt ganska bra, lyssnade på lazee, rasmus seebach (love), million stylez och MOHOMBI heheheh, i wanna boombangbang with your body yo, we gotta rough it up before we take it sloooow. Den biten har soo fastnat in my head män, nej nu ska jag snacka med boobsan i tel för jag är ensam o pallar inte med ensamheten hehe pusss!!!

kommentarer&svar.

Anonym om dagens video från karusellåkandet. tinitusframkallande!:
såg dej idag där haha. jag sa hej men tror inte du hörde mig eller så ignorerade du mej :P

SVAR: oo verkligen?! hörde verkligen inte isåfall, förlåt haha. vad synd :(

Anonym om NRJ in the paaaark!:
vilken tid börjar det ?

SVAR: haha tror jag skrev gaanska tydligt, "så klockan sju vid stora scenen, vi ses där!" ganska tydligt men för er som missade det så börjar det klockan sju, seven, 19.00, 7 :)

kitty om gina tricot.:
Hejhej!
Jag vill bara fråga hur du fixa din blogg och profil? Vill bara ha lite tips om hur du designa din blogg. den e ass fint :)

SVAR: hejhej! jag ahr faktiskt int designat min blogg något speciellt sätt, fixat det i paint hehe. Har bara samma bakgrndsfärg som på runt mina bilder, tack så mycket! :)

dagens video från karusellåkandet. tinitusframkallande!hahahha ville egentligen inte lägga ut denna på bloggen för den är fett bög alltså.. haha fan vad vi skriker, men tänk er, fyra omgångar i rad! haha. Men en viss tös ville ha upp videon så här får du!, och ni också hehe... palla att jag tog upp telefonen förresten mitt under allt och började filma.

"gör han det igen!? ja omg han gör det igeeen!!" hhahhaha

todays outfit


såhär smyger hon runt omkring idag då. rosa&rosettig&söt! :*

25 aug

goddag fisilia!

vad har ni för er era jvälar då? Ja själv sitter jag och typ, gör absolut ingenting. Kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen var helt okej, var dock inte lika trött som igår. Eftersom att jag gick in och la mig runt elva igår ¨å sov jag ut ordentligt, vilket var super!

Ja nu ska jag chilla med livet lite tills ikväll då jag drar ner till stan igen, till malmöfestivalen. Blir ju NRJ in da fkn paaark! hehe. På tal om malmöfestivalen så drog vi dit idag igen på vår rast med mögarna från klassen och åkte lite. haha fyfan alltså. Har nog aldrig skrikit så mycket, alltså jag lovar er att det är sååå mycket roligare att åka karuseller på dagen än på kvällen. För dom är igång typ i en timme, haha nej men han satte igång den fyra gånger i rad när vi satt på! Som igår. Och den gick sååå mycket fortare och hööögrte. så bortsett från den sköna musiken och lamporna som bara är igång på kvällarna så är det roligare att åka på dagen :)

ja nu ska jag pilla i näsan så ni får ha det så bra sålänge, pussssa era gumpisar!

vartifrån är denna lååååt?


ohh, satan jag känner igen denna låten, från någon film eller serie eller något, vet inte riktigt vad. Men får panik och vill komma på det nu! så hjäälp mig haha, komemr fan inte kunna somna inatt annars, vart är den ifrån?

NRJ in the paaaark!

NRJ in the Park

NRJ in the Park

Imorgån är det dags för den årliga NRJ in the park som är varje malmöfestival. Trodde faktiskt inte det skulle vara så bra artister detta året med gud vad fel jag hade! Några av artisterna är bla Jake Oh, Kato, Lazee & Sibel, Love Generation, Million Stylez, Mohombi och Rasmus Seebach. (de understykta är min favoter hehe) så det ska bli kul imorgon! Det börjar iallfall klockan sju på kvällen för er som ska dit och inte riktigt vet, så klockan sju vid stora scenen, vi ses däääär!


någon av er busar som ska dit då ? :)


love this !


fan alltså, jag älskar denna låt!

dagens outfit.


lite somamrkänska här va. blommor o allt. =)

stupidhead!

heyy felllas!

sitter med min fina turban på huvudet, nej skojar, sitter med en handduk som jag ahr virat in mitt jävla hår i. Duschade nyss, och nu känner jag att jag kommer däcka vilken sekund som helst ! Måste..försöka..hålla mig.. vaken ! haha nej men så låter mina två hjärnceller just nu. stackars bill&will.

Skulle egentligen rida idag ju, men tror ni det blev av ?, nej! varför? jo för att jag är en idiot. Jag kom på att jag hade glömt mina ridskor hos rebecca. Det kom jag på när jag hade klätt på mig och stod i dörren och skrek att mamma skulle skynda sig och köra mig.. så det blev ingen ridning för mig idag helt enkelt, fan alltså. Jag är översugen på att rida nu, efter den här långa pausen under sommaren. fast måste erkänna att det inte alls är samma sak nu längre i stallet, inget är detsamma som det brukade...

skolan idag var ganska rolig faktiskt haha, på vår tre timamrs långa håltimme drog vi till malmöfestivalen lite haha, i och mad att vi är så cool att skolan ligger mitt i stan så är vi ju exakt vid MF. Så första drog vi dit och åkte lite med tjejerna från klassen, och den jävla gubben som hade hand om karusellerna hade igång den i 5 och en halv f*cking minut och vi hade nyss ätit lunch, det är nog en av de dummaste grejerna jag gjort haha.

ja nu ska jag vila upp mig lite och kolla på PLL och bara ta det lugnt, utan att somna!


big love!


to dwayne michael carter ! ♥♥


you cant say i dont love you, just beacause i cheat on youöverhärlig låt !

skitunge med Ipad


ja sitter med min 4 åriga systerson och han lär sin moster (mig) ett och annat om hur man spelar på hans Ipad. Fett kul är den här jävla uppfinningen alltså, vilket smarthead kom på detta? Oh förresten vet jag inte vilket jag mest ska bli chockad över, att lillskiten har en egen Ipad (och iphone) eller över att han sitter o lär mig att spela på den...

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Oxen (20/4- 20/5)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.
Vågen (23/9 - 22/10)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.

japp, måndaaaag idag! Vilket betyder veckans horoskop, ser fram emot denna veckan faktiskt.Vet inte varför men det känns som en bra vecka, hoppas det iallfall!

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Oxen (20/4- 20/5)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.
Vågen (23/9 - 22/10)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.

japp, måndaaaag idag! Vilket betyder veckans horoskop, ser fram emot denna veckan faktiskt.Vet inte varför men det känns som en bra vecka, hoppas det iallfall!

dagens outfit&facelook.


såhär såg jag ut min första skoldag då ! Kände mig helt vuxen imorse när jag traskade iväg till bussen i kavajen och hela köret hehe :)

dag 1 på malmö latinskola avklarad!

hejhopp!

är hemma från skolan nu..? känns kasnke konstigt att säga så fan haha, men i vilket fall som så är jag hemma från skolan. Min nya skola. Gud vad nervöst det var idag alltså men jag hade tur som hade några med mig som jag kände sen innan hehe, och att jag är social och inte den blyga som inte vågar prata med folk.

Min klass består av tre killar, och typ 20 (?) tjejer haha. Lite jobbigt faktiskt, jag pallar inte med så många tjejer, kan tänka mig hur mycket tjaffs och skitsnack det kommer bli i framtiden. kommer också lättare överns med killar en tjejer, fan vad vi tjejer ska vara komplicerade och jobbiga?

aja, övrigt så var min klass ganska bra faktiskt, alla var trevliga och vi hade ganaka kul. Kändes inte som att det var första gången man träffade dem eftersom att alla kom överens så bra och blev vänner direkt, jättekul faktiskt. Vi körde en massa lekar som man gjorde i typ lågstadiet och berätattade om oss själva, kändes lite löjligt men det var kul haha. Hoppas att ni alla andra som började skolan idag hade en bra förstadag! :)

guuuud jag är så trött nu! vill bara sova, men ska inte! ska kolla PLL nu så jag inte däckar. somna fan inte förens kl fem imorse och gick upp 8 haha, ska dock inte hände igen!

lite bilder från malmöfestvalen.


hey luffeeer


me&antoooon


min kära och knäppa vän nelly!


annat knäppt folk... haha


jag och eva innan Booster satte igång hehe!


här var det robin och nellys tur att dö haha


gina tricot.


hej du där snygga kavaj! följ med mig hem? :)

ginatricot 399 :-

kommentarer&svar.

Jessica om pretty little liars.:
Hejsan, gillar verkligen din blogg :)
Men undrar bara i vilken hemsida laddar du ner ?
Pusss

SVAR: hejsan, tack så mycket! :)
jag laddar ner ifrån
www.thepiratebay.org :)


Anonym om gårdagens outfit&facelook.:
du ska ju börja på latn typ övermorgon haha det ska jag osså, undrar bara kommer du börja med några du känner för du verkar nervös- e det en hel ny klass för dig elr känner du några som e nära dig som kmr gå i samma klass ?:)

SVAR: jo det är såhär att jag har turen att få gå med en av mina bästa vänner afrodite! som tur är. Sen så har man ju nu under sommaren hittat några andra tjejer som tydligen också ska gå i samma klass som en själv, så har snackat lite med några stycken, och så vet jag ett par andra också, fast känner inte dem direkt :)


im up!

wihooo, typ mirakel att jag är vaken såhär tidigt (??) , nej men har fan varit vaken sen klockan TVÅ, en timme mer hehe. Måste fan fixa detta nu på sekunden med sovtiderna! Skola imorgon ffs! Ohhh taggar man eller skiter man på sig aja det får vi se imorgon haha. Gissa vad jag nu ska göra hehe? knarka ännu mer Pretty Little Liars asvsnitt hehe!!!!! PUSSS! :*


godnatt suckers

jag hör läskiiiiiiga ljud faaan, ska krypa ner i sängen nu och tvinga mig sj till sömns, nattiiiii

pretty little liars.

ja vetni det är en jävligt bra seie ska ni veta! tackar gud att jag snokade omkring på internet och hittade lite sneak-peaks som gjorde att jag blev fast. Har nyss kollat på första avsnittet och snacka om att jag håller på att ladda ner avsnitt för fullt här haha, blev som besatt. ooohh nu är avsnitt vå klart så nu ska jag kolla på det. PUUUUUUSSSS


gårdagens outfit&facelook.


såhär traskade jag runt i malmöfestivalen igår ja :)

...


fixade ihop någonting, avr trött på mina fula naglar. haha detta blev då resultatet! :)

!!!!

nu har jag skapat en ny jävla msn ! har typ fem kontakter, känns ju bra.. haha nej men fan alltså ni fattar inte hur jobbigt detta är. det tar på mig sååå hårt! ska typ slänga huvudet i väggen nu..

haha ok.

anonym  (bajs@hotmail.com) om ÄT BAJS JÄVLA SKIT!:

såg dig igår på mf.. så ful du var du var inte alls lik dig själv på bilderna ch dessuom kan du skippa tron om att du liknar kenza för det gör du inte ;) hejsvej

SVAR: jättekul med såna här kommentarer alltså haha. tack så mycket sötis, uppskattar att du är ärlig :* patetiskt haha. ;)

i cant wait to see ya


fan alltså, jag har fastnat för denna jävla låt! vill äta den.

sorry mögisar

har inte bloggat på de senasta dagarna riktigt som jag brukar. andelning 1. jag var på Malmöfestivalen igår. 2. Min msn funkar faan fortfarande inte så helt seriöst har jag inte haft lust att sitta vid datorn haha. Men nu fan skiter jag, jag ska göra en ny msn (det skär i mitt hjärta), för alltså åh jag blir så irriterad. Man kan ju inte få hjälp med det heller, nej skitsupport till max!

Iallfall så drog jag till nelly igår när jag var klar så gjortde hon sig i ordning ock sånt så kom antonia också sen drog vi in till stan och mötte upp de andra och festivalade oss för fullt, haha nej men vi hade skitkul faktiskt. Åkte en massa karuseller, fyfan vad cool jag känner mig, så nu är jag lagom hes i halsen :), det är jag alltid när skolan börjar pga allt karusell-skrik haha. & såklart åt den goda festivalmaten.. som man alltid ångrar att man ätit efter en stund. Var iallfall hemma runt två tiden så sov Y hos mig också.

Iallfall, nu tar jag paus idag och blir hemma tror jag, kasnke dra till festivalen ikv igen, inte säkert... Skolan början ju fan överimorgon, creepy shit fan!


ÄT BAJS JÄVLA SKIT!

ÅHHH ÄR SÅ SATANS IRRITERAD NUUU! KOMMER INTE IN PÅ VARKEN MIN JÄVLA MSN ELELR HOTMAIL, FAN VAD JOBBIIIIIIIIIIIGT! FUCK U SKA SOVA NU!

lets pretend for a second you dont know who i am and what i do


en gammal goding!

HELLU SUCKER.

tjenixen i flixen busar!
vad hsr ni för er!? ja själv sitter jag och petar i näsan, nej skojar men funderar faktiskt på det för jag har inget annat för mig. Kom nyss hem efter att ha varit hos rebecca.

Drog ju till stallet igår för jag trodde (notera trodde!) att jag hade ridning, men nej jag har tydligen blivit förflyttad till en annan grupp (en högre hehe) så mina riddagar är tisdagar numera. Efter att ha varit i stallet åkte vi hem till rebecca och sov där, jag och nelly.

Imorse drog jag och rebecca tummarna ur röven och traskade iväg till gymmet och tränade lite granna, satan vad det tar på energin, herregud. Men kände mig jävligt duktig efteråt iallfall hehe :)

Efter det skulle jag och näälls ta bussen hem så vi stannade i stallet på vägen för bussen skulle inte komma förens tjugo minuter men vad tror ni inte händer, joooo vi missat bussf*ttan, men vad tror ni händer igen när den andra kommer så missar vi den också så där blir vi i ytterligare 20 min, aj vi kom hem tillslut och nu ska jag äta upp mina händer för jag är svinhungrig!


peeeeace&luuuuuuuv!


mina favoriter!


hehe alltså parfymer är nog en av de bästa uppfinningarna någnsing fan! undra vem det var som var smart nog att komma på något sånt här...? you gotta smell gooood babyy! Här är iallfall mina topp favoriter, alla förutom en... nej nu blir jag snart ledsen och gråter, jag saknar min BomBom parfym, satan! nej men förutom den så är dessa my favourites hehe, har ni någon speciell som är to die for?! tell meee

kommentarer&svar.

Anonym om gårdagens outfit.:

var har du köpt din skjorta?? (:

Anonym om
gårdagens outfit.:

sjukt fina byxor och skjorta, vart är dom köpta ? Tacksam för svar =D

SV
AR: Tack så mycket :), byxorna är köpte i BikBok, eller det är jeansleggings. Och skjortan är typ hundra år gammal, haha nej skojar men det är min mamis gamla skjorta. Var uppe och fyndade i hennes garderob för ett tag sen. :)


.tisdag.

hejhoppppp!!!

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, har inget vettigt att blogga om men en viss liten tös (bita) terrar mig och tvingar mig att blogga så här får du ett satans inläggggg! haha nej skojar men jag sitetr här iallfall i mina söta kalsonger, ja KALSONGER ni läste rätt. Mina siden Simpsonskalsonger. Skönaste att ha på sig hemma vadfan. Fast stör mig lite på det hålet här fam haha, liksom i dont neeed it, men whatever..

Sitter iallfall och lyssnar på lite skön musik, pumpar lite med det nya ljudsystemet vi köpte igår. ooohh i like basen till max hehe! Parfekt att lyssna lil wayne musik med, hans rööst alltså. obeskrivlig. nej vadfan, känner att jag måste slänga in some good shit här till er så ni kan enjooy !


eyecandy.


damn you look so good määääääääääään!

kommentarer&frågor.

Anonym om my cookie make them boys wanna jerk:

asssååå guud vad jag älskar din blogg!! :D du påminner ffs om Kenza!
much löööve<3

SVAR: tack så mycket, blir jätteglad av dessa kommentarer haha :) Och tack där också fan, den tjejen är sjukt vacker så det är ju världens komplimang :) pusspuss!

Anonym om my cookie make them boys wanna jerk:

har äff blogg ?:)
elr bdb elr ngt liknande:)

SVAR: Japp äff har båda blogg och bdb, men hon har tyvärr lösen så bara hennes vänner, eller de hon har gett ut lösenordet till kan kolla... :/


Anonym om jersey shore nu suuuckers!: '

vilken linje ska du börja påå ?

SVAR: oo gud jag har fått denna frågan tio gånger haha, men svara väl igen, jag ska gå Samhälle-Mänskliga rättigheter/internationella relationer på Malmö Latinskola :)

Anonym om kommentarer&svar.:
Hej! Fick du ge ut numret?

SVAR: Hejsan, ja här är numret till salongen istället, hittade det. 040-307331 :)

habibi ya nourl el ein...Har ni hört den nya Medina låten, jag gillar den stakrt fan! Det är typ en "cover" på den orginala Habibi ya nour el ein som är på arabiska. Jag älskar den arabiska versionen, har tyckt om den låten ända sen jag vart liten. Men denna är också grymt bra faktiskt, tummen upp för er medina. De lyckas alltid komma med någon låt som man fastnar för ... :*

veckans horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Väduren (21/3- 19/4)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Oxen (20/4- 20/5)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du ingår något avtal den här veckan så måste du syna alla papper noga. Läs det finstilta ordentligt, annars finns det risk att erbjudandet som du tyckte var så bra innehåller dolda kostnader som du inte alls hade räknat med. Försök att få så mycket sömn som möjligt den här veckan. Vissa händelser kräver nämligen att du är riktigt klar i huvudet.
Vågen (23/9 - 22/10)

Under veckan ser det ut som om du träffar på någon som gör stort intryck på dig. Personen kommer antagligen från en annan stad eller till och med ett annat land. Det finns all möjlighet till en flirt om du inte är upptagen. Var bara medveten om att personen kanske inte ser lika långsiktigt på ert förhållande som du gör. Detta är nog något du bör fundera på innan det blir för seriöst.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.

yess, jag kom ihåg det idag! hehe vad duktig jag är! Nästan så jag behöver en sån här som typ påminner mig varje söndagskväll typ "hallå glöm inte veckans horoskop imorgon din glömska jävel!", eller något i den stilen haha , aja jag kom iallfall ihåg det idag så varsågoda och kolla hur er vecka kommer bli.... eller inte bli! hehe :)

pics's - at rebs place.


gårdagens outfit.


här får ni några fina outfitbilder =)

måndag

hejhopp!

Har inte bloggat på ett par dagar för att jag inte har varit hemma, har varit hos rebecca. Hennes syster är bortrest så vi fick även nycklarna till deras hus och så har vi varit där och tagit det lugnt och haft det mysigt och så hehe. Var även i Oxie igår också så kunde inte blogga för jag kom hem runt tolvtiden och då orkade jag inte sitta vid datorn heller. Hassan och mormor sov här, så jag hassan och rana kollade film och så när jag kom hem efter att de hade hämtat mig. Är iallfall hemma nu, har varit på banken med pappa och fixat lite, och så var vi i mediamarkt och köpte lite grejer och så.

Några av er har säkert varit i skolan idag för första gången denna termin. Själv har jag sommarlov i en vecka till. vill inte, vill inte. Jag har iallfall sovit hela dagen, eller till klockan fyra iallfall. För att intet känna av hungern haha, fastar idag igen, hehe. Känner mig så duktig. Men är jävligt hungrig ska ni veta, men det är bara en och en halv timme kvar så det går säkert snabbt :)

Nu ska jag lägga in lite bilder i datorn och så från dagarna som varit :*

pussies!


my cookie make them boys wanna jerk

hejhopp mina vänner!

Vad har ni för er denna natt? Själv kom jag nyss hem, har även rebecca med mig. Eller hon kom hit runt halv tio tiden typ, jag duschade och så sen drog vi ut en runda här i området. Vi mötte även äff påvägen så vi drog hem till henne, så vi kom hem runt halv ett typ. Har varit lite här hemma med rebecca och mina systrar för de var här på middag, sen så drog vi nyss och lämnade av min ena syster hem, på hemvägen tog vi även en trip i drive thru'n i donkan hehe, yummie!¨

Nu är vi hos mig och reb står bakom migoch försöker jerka eller någonting, sak nog joina henne nu hehe!

peace'n'luuuv!

jersey shore nu suuuckers!nu ska jag bänka mig framför datorn och kolla jersey shoreeeeeee, ohh alltså jag blir så glad av det programmet. hihih fjärliar i magen nu, puss er! :*

kommentarer&svar.

Anonym om tel with bääth!:

Hej.
Först vill jag bara säga att jag ÄLSKAR din blogg.
läser den varje dag & tycker du skriver väldigt intressanta saker och man tröttnar aldrig. Dessutom är du så söt så det gör bloggen bara bättre och bättre.
Jag har sett i din blogg när du dansade på gympan har jag för mig att det var, har letat överallt men hittar inte den:(
kan du länka den på ett inlägg?
Tacksam för svar & länken.
puss

SVAR: hejsan. Tack så mycket,  och jättekul att du gillar min blogg. Blir så förvirrad ibland när jag inte vet vad jag ska skriva för vet inte om det ens är intressant att läsa eller så, men nu vet jag iallafall att någon gillar det, blir så glad hehe :) Och ja klart att jag kan länka :)Anonym om bästa måltiden ever!:

Omg bodde du i värnhem, bodde du typ över big bowl ? precis bredvid netto nu?

SVAR: japp jag bodde i värnhem, men inte där du beskrev, utan en bit ifrån haha. Bodde exakt vid Rörsjöskolan där jag då gick :)jag vet tyvärr inte vilken av de två videosarna vi gjorde som du menade men har är iallfall båda två, kollade nyss på dom och får riktiga flashbacks haha fan vad kul vi hade :(, ohhh.

i like the way it hurts...fan alltså, jag har fastnat för denna låten. Har lyssnat på den om och om igen sen kanske tre-fyra dagar tillbaka. Låten är jättebra faktiskt, vem kunde anat rihanna&eminem tillsammans? Aja den var superbra iallfall, och videon ska vi inte ens tala om haha, jag tycker den är skitbra faktiskt. Brukar sätta på den och kolla på videon om och om igen. Det finns inte så många låtar med bra musikvideos till faktiskt, detta är iallfall en av mina favoriter nu :)

fredag den 13:de.

ooo läskiiigt värre haha, fredag den trettonde. Vågar man vistas utanför sitt rum? haha nej skojar med vadfan, jag är ju otursbarnet själv så tror inte att denna dagen gör mig mer skada än alla andra dagar.. japp man vänjer sig hehe. Jag vaknade iallfall för typ en timme sen, och har legat i sängen ett bra tag och snackat i telefon med rebzz. Hon kommer över idag i think och så ska vi äta mycket mat och bli feta. haha nej men något i den stiel blir det sökert. Man kan ju inte motså att äta tills man spricker just den här månaden när all goda mat finns framme, we like!

Iallfall, just nu sitter jag bara och typ... gör inget vettigt, eller jo kliar mig på hakan. Ja det är nog det ända vettiga jag gör. Jävla skit, det är pga det skitpudret jag andvänt, börjar alltid klia efteråt. Fast att jag inte haft det nu i ansiktet på ca tre dagar så kliar det ändå... aja nus ka jag fortsätta klia tills jag kommer på något annat att göra. :*


tel with bääth!


sitter i tel och lyssnar på hur ont rebecca har i svanskotan... :)

helloo baby boo


bästa måltiden ever!

ohh nu har jag äntligen varit uppe och ätit! 18 timmar utan varken mat eller vatten, ja det är tufft vet ni. Men fy vad skönt det är sedan när hela familjen är samlad och hela bordet är fullt mde god mat. Maten smakar typ 100 gånger godare känns det som, min mamis mat är iförsig alltid himmelsk.. Men nu är jag iallfall mätt och jävligt belåten haha. Satt ju de två sista timmarna och kollade på Cougar town avsnitt på datorn för att fördriva tiden.

Nu sitter mina föräldrar, alla mina systrar, alla fem, där uppe med deras män och barn så det är huset fullt för tillfället. Och med Ramadan följer även den här jävla serien som varje jävla arab kollar på, förutom jag.. Bab el hara. orka haha. Fick mig att börja tänka på när jag var mindre. Liksom när jag hör ordet Ramadan ser jag bilder framför mig från när vi bodde i vår gamla lägenhet i Värnhem, då vi alltid på ramadan satt och kollade på hana & jamil tror jag serien hette. då satt vi alltid med mormor och morfar (vila i frid morfar) och så, haha oo nostalgisk hon blev nu då..

aja skit i det nu, ska sitta här och hitta något vettigt att göra, ska snart upp och kolla vad för sötsaker som väntar mig uppe i köket. hehe. puss!


kommentar&fråga från mig.

Anonym om random.:

vilken skola kom du in på ? :) älskar bilderna:)

SVAR: Jag ska börja i Malmö Latinskola :) tack så mycket.


Har faktiskt också en fråga till er andra 94:or, eftersom att skolan börjar närma mig sig allt mer för varje dag som går och det bara är 12 (jävla) dagar kvar tills skolan börjar så är jag lite nyfiken på vilka skolor och linjer ni ska börja på, hade varit lite kul och veta så skriv gärna :) puss!


????

epic fail.


hahahahha ja såhär fint blev ju mitt hår efter de satans flätorna...

hungeeeeer

tjosan i trosan alla busar!

vad har ni för er denna torsdag.. JA ni är säkert inte lika tomma i magen som mig haha. Nej men jag är ju duktig idag och fastar hehe. Vi får äta om fyra timmar, eller lite mindre än fyra timmar. Klarar det säkert galant i think! Jaja pallar inte tänka på mat nu vadfan, kommer börja dregla och sånt... Vaknade för typ två timmar sen och nu sitter och typ och fördriver tiden tills det är mat, haha kolla omg jag kan inte sluta tänka på det...

oh jävlar nu ska jag slita upp de här jävla flätorna vadfan, haha får se hur det ser ut. Om det blir roligt så tar jag bild och kägger ut här haha, men puss sålänge! :*


Mobilblogg från sängen

Hejhopp! Godmorgon kanske man borde säga? Klockan är ju ändå ganska mycket haha. Ligger iallafall i min säng och vilar, vet inte om jag vill sova eller vad. Syster sitter en meter ifrån mig och försöker få mig att kolla på film med henne men jag orkar inte just nu, min svala, sköna säng tilltalar mig lite mer än en film i det har läget faktiskt... Får damp på mina flätor, de kliar när de nuddar mig, nästan så jag vill slita av dem , Nej men ska vänta tills imorgon så ska jag fixa till dom, eller ska ta ut dom så får vi se ifall jag får stort hår eller ej haha. Åt förresten min sista måltid för typ en timme sen, nästa gång jag får äta är klockan nio på kvällen haha, får se ifall jag överlever detta! Puss och godnatt sålänge!:*

veckans (sena) horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.
Väduren (21/3- 19/4)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Oxen (20/4- 20/5)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Vågen (23/9 - 22/10)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.

jajajaj förlååååt, jag glömde hahah, javla klantskalle! Men här får ni det iallfall, ni som iallfall väntat på det. Alltså jag vet inte ens om ni vill ha upp detta eller om jag bara lägger upp det i onödan eller för mig egen skull haha, aja varsågoda iallfall... :*

DOCk gjorde jag en annan förändring hehehaha som sagt så skojade jag ju bara om att jag hade klippt och färgat. Men en liten ändring gjordes faktiskt, ahr flätat hela håret i små små flätor. Gjorde inbakade på sidorna sen vanliga i övriga håret. Har ju planerat att göra såna håra riktiga små flätor ni vet i hela håret, men ville bara testa hemma först innan jag går och gör det på riktigt och ångrar mig ifall jag inte passar i det. Snacka om att jag har kramp i fingrarna nu alltså, undra hur det kommer se ut när jag tar ut flätorna haha...

Kommentarer.

Anonym om förändring:

hahahahaha det är inte ditt hår det är en av dina kompisars;)


jasi om förändring:

hahaha du passar i mörkt också men hundra procent peruuuuuk


Julia om förändring:

du passar i allt asså! gud va fint det blev


Nadia om förändring: S

vart blev jätte fint på dig :) mörkbrunt hade passat dej med men det blev asssnyggt ;)

SVAR: hahaha jag skojade faktiskt bara med er, hell no att jag klipper av mitt hår och färgar det. Men vissa av er gick faktiskt på det. Tänkte ljuga lite längre, men orkade inte haha, sen att många skrev att det blev helt fint o komplimangerna haha , kände mig lite dum, men tack iallfall hehe :$


Anonym om it feels just like it's heavens tuch:

tack för svaret, kan jag få city salongs nr då om du är snäll, tack ! :)

SVAR: jag har tyvärr inte salongens nummer, jag brukar ringa själva frisören och boka tid, alltså till hennes mobil.. vet inte riktigt om jag kan skriva ut det här haha, men ska fråga så skriver jag isåfall ut det imorgon :)

rock your body


dumbass! OOOBS, starka bilder haha


okej förlåt om jag äcklar er nu men avr bara tvungen att visa hur jävla klumpig jag är! Vetifan hur jag lyckades med detta men det gjorde satans ont ska ni veta. Om ni inte ser det så är det typ öppet ganska djupt, haha fan vad vidrig jag är....


random.


rastlös jäveeeel!

shulululu!!

vad har ni för er denna onsdagen.. tror iallfall det är onsdag. Lätt hänt att man glömmer bort dagarna nu förtiden haha. Ja men det är onsdag såg jag nu. Själv har jag inte gjort mycket förutom att vaknat för någon timma sen, vilket var jättedumt av mig för jag har vänt på dygnet. Sen har jag ätit och kollat lite tv och nu hamnade jag här igen. Ganska dryg och tråkig dag idag så jag vet inte vad som händer. Orkar inte med något idag heller tror jag så jag bli nog bara hemma, kollar film myser och har en dag för mig själv bara. tror det blir bra så...

justdeeet, det är ju Ramadan imorgon. för er som inte vet vad det är så är det en månad varje år som muslimer fastar och så. Jag ska faktiskt testa att fasta någon dag, får se ifall jag klarar det. Har faktiskt fastat någon gång innan men alltså jag klarar inte av att vara utan mat, mår skitdåligt och så. Men eftersom att jag ändå vaknar så sent nuförtiden så kommer jag säkert inte tänka på att äta, så ska faktiskt testa och se hehe, make momma proud. :)


förändringvad tycks? orkade inte mer helt seriöst, ville göra något. Det blev klippa och färga. Känns ganska ovänt men samtidigt jätteskönt att ha kort och mörkt, vänjer mig nog :*

it feels just like it's heavens tuch"eathquakes can't shake us, cyclones can't brake us, hurricanes can't take away our love"

pics igår.


gårdagens outfit... typ.


Som att vi behöde de energishottarna haha :)

JERSEY SHORE (säsong2) NEEEXT!åhh fan vad jag ahr längtat till säsong två kommer ut på tv, jag får panik alltså avdfan! Dom kan inte bara visa en massa reklam och göra folk hysteriska och sen inte säga när det ska börja gå.. dålig stil. Jag har för mig att säsong två ska vara ute snart men vadfan jag orkar inte hålla mig längre, haffade åt mig en hemsida där avsnitten från säsong två finns och nu ska jag bäääbka mig framför datorn och njuuuta av mina favorit gouidos&gouidettes!

Men anyway, är det någon som ahr en susning om när det börjar gå på tv igen så får ni emr än gäärna tala om det för mig! :) pusss sålänge!
hehehe :)

kommentarer&svar.

Anonym om some PIC'S from today.:

Jag har hört att citysalong har stängt? Har du ägarens mammas nr ? Lollo ?

SVAR: jag vet inte, tror dock faktiskt inte de har stängt, klippte ju mig där för någon vecka sedan. Och nej har tyvärr inte hennes mammas nummer.. "/


Anonym om some PIC'S from today.:

vaaaart är klänningen ifrån!? =)

SVAR: Klänningen är faktiskt köpt i Polen hehe :)


Anonym om grilltime!:

du liknar irakier ? äru de ?

SVAR: Japp jag är Irakier, och faktiskt första gången jag hör att jag ser ut som en irakier, eller arab överhuvudtaget haha :)


blabla  (babyy_@live.se) om some PIC'S from today.:

Hejsan. Hur gammla är brudparet och vem av de är din kusin. Och hur gammal är din kusin? Är tacksam för svar.

SVAR: Min kusin är killen, och han är 24 år, vet tyvärr inte hur gammal tjejen är, men någonstans omkring där antar jag :)


amanda om videos från yesterday.:

vrf snackar du sa fullt?

SVAR: Jag förstod inte riktigt frågan, fult eller fullt? men om du menar varför jag snackar med en annan dialekt så är det för att jag skojade och var gaaanska oseriös. shit, trodde folk skulle förstå det haha


han till vänstar är min kusin.


min klänning som är ifrån polen.


här var lite frågor och så som jag fått :*

HOOOOOOOME!

hejjhopp!

Har varit hos rebecca sen i förregår, kom hem för en stund sen. Jag och Nelly sov där så vi tog bussen hem för ett tag sen, sen tog vi en runda in till stallet lite. Igår var vi ute med resten av folket typ, vi bara satt ute och tog det lugnt, vi gjorde även en läskig nattpromenad i någon äcklig skog eller vad fan det nu var. Sen satte vi oss på en lekplats och blev där resten av kvällen, en msssa dans och snack o musik blev det iallfall. en del skador ochså bl.a höhö.. :(

under vår lilla promenad i stallet idag kom jag på att jag saknar ridningen som fan faktiskt, det ska bli skönt att börja rida nästa vecka igen hehe! Kom hem för en stund sen iallfall, är ensam hemma nu för mam&pap och syster drog till stranden. Jag orkar inte göra något så jag stannar hemma idag tror jag, skönt tycker jag.. ska hoppa in och ta en skön dusch nu sen vet jag inte, ska nog ta det lugnt och så bara :)

Fan vad regnigt och äckligt vi har haft det de senaste dagarna, jävla skitväder. Men det är skitskönt att det är soligt och varmt idag iallfall. Hoppas det är fint väder nästa vecka då Malmöfestivalen är, hehe. Ser fram emot nästa vecka men ändå inte för då är skolan bara några dagar närmre. ohh ångest, om två veckor sitter vi i en ny skola, nya salar och nytt folk. kul.. verkligen inte.


grilltime!

hejhopp!

Kom ju hem rätt sent igår natt så sov ganska länge idag med, sov helt fint och drömde mig bort ända tills min syster kommer och väcker mig, men det var väl lika bra för klockan var typ halv tre. Så vi vaknade och gjorde oss i ordning och nu är vi hemma hos min systers mans föräldrars hus haha, lite komplicerat men ja. Hela gänget som var med igår kommer även idag och gör oss sällskap så ska det grillas och ätas och ha allmänt trevligt.

Egentligen skulle vi ha dragit till Tosselilla men vi trodde det skulle bli fult väder eftersom att det STOOOD att det skulle bli det, men icke sa nicke. Okej *pepparpeppar* nu för jag vill ju inte det ska regna haha men vadfan... väderprognoserna får ju iallfall stämma lite.. Det är stekigt varmt idag iallfall, tycker jag. jätteskönt!
 
Ohh nu ska jag berätta en hemsk grej som hände igår ! Vi var ju hos min syster som sagt, vi spelade kort och massa sånt. Vi var väl ca 12 eller 13 pers så körde vi en störd lek, och den som förlorar skulle få 15 slag, om man var tjej, och 20 om man var kille. Slag med en toffla på fötternaaa! haha jag förlorade en gång så ni kan ju tänka, tyckte fan synd om mig själv. De vuxna jävlarna har ingen medkänsla... ncnc. feel sorry for me hörrni! aja nu sak jag kila iväg en stund och hjälpa de andra. pusspuss!

Ha en fin dag! :*


some PIC'S from today.

det blev inte så jättemånga bilder tyvärr. Kunde inte lägga upp många av dem pga av olika skäl, så det blev dessa typ, lite på min söta outfit, och lite gott&blandat på mig och lite av folket och så hehe, enjoy :*jag&kusin.


söta paret.jag och min kusin, Aia.jag&syster, love u!


skitful bild men var tvungen, bara kolla längdskillnaden på mig och mami hehe. stor flicka o allt ju..


en liten del av vår stora familj.


jag&min kusin.


jag, nora tjejen som ska gifta sig med min kusin och min kusin.

busy day.

gokväll!!

har verkligen inte hunnit blogga idag för det har varit en väääldigt stressig dag kan jag tala om för er. Vaknade vid ett tiden och åt och så, sen duschade jag och började sakta göra mig i ordning inför kvällen. Min kusin ska ju gifta sig (tusen grattis) så man har, eller vi araber har typ något som kallas Mahar innan bröllopet, haha vet inte hur jag ska förklara på svenska men typ som en förlovningsfest, då prästen, eller sheichen som det heter på arabiska kommer och de sätter på sig ringar och sånt annat gulligt. Ännu en gång tusen grattis till paret, jättegulliga var dem! :*

är iallfall hemma nu och är ganska trött faktiskt, men inte riktigt att jag kan sova, så ska nog lägga in lite bilder från idag och så hehe :)
he he he rastlösheten is killing me!ja exakt, snart skjuter jag mig själv! nej men f*cking inte vad jag gör vaken, kommer snart klä av mig och springa naken runt huset eller något. Sitter och mögar mig vid datorn, har kollat på igenom A Walk To Remember ett par gånger, kan inte sluta vadfan, tar om samma scener hela tiden, älska den filmen alltså vadfan! gulligt värre... aja ska fortsätta kolla på scener och gråta mig till sömns eller något haha, pussa era små rumpor! och alltså är någon vaken nu (eller läser min blogg såhär dags) så kontakta mig gärna, släng en kommentar eller något! dfhdfghgh ghhh hy:*

kommentarer.

Anonym om videos från yesterday.:

den kaninen har kanin pesten och de betyder att den först blir blind sen döv sen dör den,och det händer så med kaniner när naturen säger åt att det kommitför många kaniner. så denna kaninen i videon är blind och därav inte springer ifrån.. vädligt synd om dom

SVAR: ja det hade stackaren säkert. kanin pesten. Tur att vi inte rörde den vilket vi tänkte göra, ville flytta undan den från vägen. oh herrehud tänk så hade jag fårr pesten o blivit blind, och döv och trög och till slut döddit, usch vad hemskt! ohh lille frankie...


julllle jaaaaa om rip frank...:

ni skulle ju dödat den :O så tröööööööööög
den led säkert där skit länge o hade värsta smärtan!!!!! nu har ja ångest

SVAR: Jahaaaaa så du vill att jag som inte ens dödar en fluga ska döda en kaninis?! nell nooo!PIC'S today


Masken gick aldelleeees för snabbt för min mobilkamera haha


hahahha herregud, roligaste på länge! Ni vet sån grej man sätter inuti toalettstolen för att det ska lukta gott när man spolar. Men var tror ni inte araberna på Falafel nr1 har lagt den?! hahahha jo de har hängt upp den vid dörren, fyfan vad vi skratta alltså.ja äff ville också fotis den här upplevelsen haha :)

dagens outfitganska basic och så, lite krims krams här och där bara. =)

torsdaaaaaaaaaaag

hellu bebeee!

är hemma nu efter en lång runda i typ hela malmö med Äff och Sanna. Eller nej inte hela malmö men typ lite överallt i stan, vi tog även en liten runda till Folkets park och chillade lite, HEEEHEEE JAA! haha nej skojar men ja äkta alltså! nej okej sluta nu va...

Åkte iallfall upp till stan och smög mig in i barista och där stod hon den jäveln, helt brun och allt, så där stod vi och kramades en stund, sen satte vi oss ner och fikade och snackade skit om att allt mellan himmel och jord som vi har missat de här två  månaderna vi varit ifrån varandra så det var jätteskönt. Kändes skönt att få skratta ut med någon som har lika fult skratt som mig hehe, utan att behöva skämmas ! =)

Nej men nu är jag hemma efter en lång och skön dag, ska nog ta och äta något eller så, tycker synd om min stackars magsäck. Hoppas iallfall att ni andra också haft en lika bra dag like me! pussieees :*


utgång!

Fick ett sms av min saknade och kära vän äff som jag inte sett på nästan två månader och spricker snart! Vi ska träffas i stan och ta en fika, vi har en jävla massa att ta igen och snacka om så det ska bli jättekul, fan vad jag har saknat henne den fisen. hon har ju varit bortrest och nu äntligen sak vi ses hehe, hennes vän Sanna ska även göra oss sällskap så det blir säkert kul ! Men vi hörs senare pusspuss :*


me & love.


videos från yesterday.

här är två vidosar från vår lilla kvällsrunda igår , en på stackars Frank, kaninen. Och en helt random på mig när jag cyklar och snackar en massa. Lägg märke till att jag snubblar på cykeln och trillar i slutet i videon med kaninen... haha.rip frank...

hejhopp!
Sitter nu med H som ska sova här inatt. Vi drog ut innan med Y vid halv tio tiden en runda, en väldigt händelserik runda haha. ganska sorglig faktiskt... Började med att vi cyklade runt och runt sen drog vi till rosengård för vi blev sugna på falafel haha så vi åt och så.

Sen på väg hem hände det en hemsk sak, jo det var så att vi hittade en stackars kanin unge som låg och led, alltså det var hemskt ni fattar inte. Den bara satt på cykelvägen och typ skakade och vi gick fram till den för att se vad som var fel för de brukar ju springa iväg om man kommer nära i vanligt fall, men lilla Fran (som jag döpte honom till) bara satt kvar och skakade. Så skulle vi flytta undan honom för att han inte skulle bli påkörd så började han typ fladdra med tassarna och försöka ta sig runt men han haltade som fan... äkta hemsk, vi kunde tyvärr inte göra något så vi stod där och försökte hjälpa stackaren i typ 30 min sen cyklade vi hem. Frank dödde nog när vi cyklade hem, så RIP. :(


haha min söta outfit... och söta banan :*


my homeboy say he got a bad bitch for meonsdag 4aug

hejhopp busar!
Sitter och typ funderar på vad jag ska göra för att lugna min mage, är sjukt hungrig men orkar inte lyfta röven och gå upp för trapporna och äta haha. Får väl skylla mig själv antar jag.

Somnade igår klockan tre typ efter att ha kollat på "karate kid", den nya ni vet, den kommer ju ut på bio om två dagar men jag ville så gärna se den så vi laddade ner den, men vi såg dock inte hela för jag kunde inte hålla ögonen öppna så ska se klart restan nu snart.

Vaknade runt halv två idag och åkte iväg på lite ärenden med pap hehe, nej men vi åkte till banken och fixade lite grejer. Mitt konto, id-kort och sånt skit, har fått fylla i en jävla massa papper iallfall. Orka bli vuxen...

Nu sitter jag iallfall och lyssnar lite på gammal musik och chillar med livet, idag vet jag inte vad som händer. får se vad som kommer upp mot kvällen. Men egentligen har jag inte lust för någonting om jag ska vara ärlig, orkar inte med någon eller något så tror det blir en ridin solo-night... :*


lovelovelovelove

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Oxen (20/4- 20/5)

Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.
Skytten (22/11 - 21/12)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.

förlåt glömde att lägga in det igår, men här är det iallfall. Veckans horoskop, så varsågoda och kolla hur er vecka kommer bli... eller inte bli! :D

right now.sitter och har nyss tvingat mögen R att köra mig till donkan för jag var så jädrans sugen på en cheesburgare! herregud. typ världens lyckligaste nu. Så nu har jag nyss tjockat mig klart och jag är så jävla proppmätt, sitter med amir, min systers unge och vi gullar oss&busar lite. ha en fin kväll pusss!

frågor&svar

Anonym om movietime now!:

säg sen om den va bra eller inte ! ;)

SVAR: ja den var faktiskt ganska bra, men det hände inte så jättemycket i början av filmen, men den var ändå ganska bra. Älskar SATC-gänget, deras kläder och allting så tyckte om den iallfall :)


mikkela om movietime now!:

vad för hårprodukter&hudprodukter rekomenerar du?

SVAR: Hårprudukter som jag andvänder är inte så många, andvänder den Gliss Shea Cashemere serien. Dvs schampoo, balsam och leave in-kräm som man tar i efter att man duschat. De är jättera, luktar gott och håret blir jättemjukt... Hudprudukter är oftast nivea, den blå burken eller dovekrämer och de tycker jag är bra :)


kitty om movietime now!:

vilken skola kom du in på? Linje? o hur många poäng? vilka IG hade du på, när du berättade om de innan som du skule fixa till..

SVAR: Jag kom in på Malmö Latinskola och ska gå Samhälle- Mänskliga rättigheter/internationella relationer. NGick ut med 170 poäng har jag för mig, hade Ig i fysik, spanska och teknik, jag skulle fixa de men det blev så sjukt mycket annat. Jag ville hellre höja mig i andra ämnen än dessa så jag satsade bättre på de andra.


jäävlar vilka påsar jag har under ögonen på denna bild haha, litte trött maybe?
pussssssss


a partyanimal like me


PIC'S- dagarna som varit.

här är lite bilder som vi knäppt de senaste dagarna med my camera. Vi har varit ute, hos selene, och lite annat. puss.


peeace'n'luv!

im home.. he he

JAHEJJJ!!
förlåt förlåt för min sugiga uppdatering, men har verkligen inte varit hemma! Jag måste verkligen bättra mig på det här med att komma hem tycker jag, ahr varit ganska kass på det. Nej men jag har varit med älskis nu i sju dagar i sträck haha, vet inte hur vi orkar egentligen... aja det är ett mysterium. Jag är iallfall hemma nu efter att ha avrit hos Reb sen i förregår. Igår drog vi hem till en vän och hade det ganska trevligt, en mysig hemma kväll med tjejerna helt enkelt...

Vi kom hem ganska sent så det blev sängen direkt när vi var hemma, sov ut ordentligt inatt dvs 12 timmar hehe, skönaste på länge ska ni veta. Sen idag har vi varit ute lite och så tills mögi kom och körde mig hem och nu är jag hemma och blir nog det ett tag, har nästan glömt hur det ser ut här hemma, så idag blir det att ta det lugnt och chilla med my family i think!


movietime now!


nu sätter vi på Sex and the city 2 som vi ska sitta och kolla på innan vi däckar, eller som vi säkert kommer däcka till eftersom att den är två och en halv timme lång haha. Har velat se den ett tag så det är på tiden, då säger vi väl godnatt pusspuss! :*


helsingborg today.

gokväll folket!
har nyss duschat och fräschat upp mig lite efter att ha varit i Helsingborg, det är ju Helsingborgfestivlen som pågår nu och idag var sista dagen. Det var ganska kul, hände dock inte så jättemycket som på Malmöfestivalen så jag ser verkligen fram emot Malmöfestivalen som är om typ två veckor. ohh längtar... fast än att det mest är en massa fjortisar som springer runt och sprutar ner varandra med skum, så är det ändå kul haha :)

vi hade iallfall ganska kul idag och sån tur är hade vi fint väder också, och jag vill helt seriöst spy nu, har ätit så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Sockrade munkar, sen världens störta och godaste nachostallrik.. yummiiie! Är iallfall proppmätt nu och sitter här och mögar, är ganska trötta faktiskt så vi vet inte vad vi ska pyssla med nu, hoppas ni haft en fin kväll! :)


denna dagens alltså.... minnneeen säger jag bara, det är nästan exakt ett år sedan, i oxie :)

RSS 2.0