inget bloggande idag.

hade faktiskt tänkt blogga en aning idag men jag ska inte göra det, orkar faktiskt inte... Men jag lägger in bilder från min lilla shoppingrunda och lite annat imorgon istället. Nu ska hon upp och bli BLOOOOOONDIIIIEE! :O Måste bli blond för min image här på bloggen, blond bloggerska från malmö ni vet, många såna har vi inte ....

ni får se resultat imorgon, men vad tror ni, blir det fint? =)


just nu's raggz.


mjukt, stickat och skönt!


dagens låt.



härlig låt detta ! haha och ett plus att weezy baby är med här hehehe, pusssies! (L)


lördag.

shulululu!

Japp, jag är vaken sen typ en timme sen. Till att börja med måste jag klaga på min sömn inatt, no good at all! Till att börja med att jag delade säng med ett mongo som verkligen inte kan hålla sig på sin halva av sängen. Sen nu kommer det värsta, att jag får ett samtal klockan SEX på morgonen och NÅGON (nu ska vi inte nämna namn chrillebooi) ber mig komma ut och "lira fotboll på skolgården"! Och jag som hatar att bli väckt på morgonen, men det var faktiskt en aning kul. Trodde först jag hade drömt om det, men icke, kollade samtalslistan imorse haha. Efter det jävla samtalet låg jag bara o försökte somna om, lyckades dock tillslut.

Japp nu sitter jag här klockan tre på eftermiddagen och ska gå upp och äta "frukost", eller mellanmål blir det ju då. Man kan inte äte frukost klockan tre. Lördag idag ju, sista kvällen idag att hitta på nåt innan f*ttskolan börjar, ångest on life! :(


oh yess, we like that stuff! delicious!


wihooo fail!



hahahah fyfan, detta är typ det 1000 försöket! så var inte dumma nu va! lägg märke till alla mina handklappningar som egentligen säger "jahapp det var typ allt", fast jag fick inte ut så mycket, haha ja men ni får leva med detta faktiskt. pusspuss på er!


pic's


såhär jävla många nappar tryckta apan in i min mun. 25 stycken! Fick faktiskt plats med mer men började dregla som ett mongo så fick avsluta leken haha!


strike a poseeeeee


dont even ask. närbild 100 %


(L)



fråga&svar.




varsågod haha, ännu en sån här kjol som jag är beroende av för tillfället, och så är den från Monki, som förtillfället håller på att bli min favoritaffär, dom har fan skitcoola grejer :)




hos Y.

hejhopp.

Är hos älskling nu med D. Ska sova här inatt så det blir inte mycket bloggande tror jag, vi har iallfall varit ute lite först med min syster, sen drog vi och åt på Donkan, mumss! Mm visst jag är nyttig. Men ibland får man faktiskt belöna sig själv och vara onyttig.

Sitter just nu och färgar en av bögarnas löshår, trevligt haha, sen ska vi bara mysa hela kvällen. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll. pusselipussar!

 
hehe såhär ser hon ut nu. Och snygging där bak i bakgrunden. pussen (L)


fråga&svar



svar: (tack hehe), tyvärr så är skorna inte köpta i Sverige, de är ifrån Ungern... :(




dagens låt. love.



har knarkat denna låten de senaste dagarna, älskar den. åhhh jag får inte nog av hans underbara röst! Denna låten är också lite mer annorlunda än hans flesta, det är liksom lite rockig känsla i denna, skitbra är den iallfall!


torsdag.

hellu på er babes!

Allt bra med er? Här är det iallfall super. Har varit ute i trädgården och fottat en del med syrran haha, ja där ser ni vad rastlösheten kan göra med en.

Torsdag idag då, vad snabbt veckan har gått, imorgon är det fredag sen är det helg sen är lovet över. Trist. Men det som är bra är nog att vi närmar oss ännu mer in mot året och förhoppningsvis blir kvitt detta skitvädret snart för jag blir seriöst snart galen! Dag in och dag ut stirrar man ut på den vita fula världen utanför huset.

Nu sitter jag här och lyssnar på skön musik iallfall och ska alldelles strax hoppa in i duschen sen vet jag inte vad som händer, får se. Förresten så glöm inte att rösta på mig i tävlingen i inlägget under, har fått en del röster sen igår, så tack till er som redan röstat!♥




RÖSTA PÅ MIG SOCKERTOPPAR!



Är med och tävlar i en "oufit"-tävling hos Kenza och hos Eee PC Seashell om en minidator. Jag vet inte ens varför, jag har aldrig tur när det gäller sånt, men det var ändå lite kul att slänga på sig en outfit och bidra hehe. Ni skulle vara supersuper söta och gulliga om ni kunde gå in HÄR och rösta på mitt bidrag. tacktacktack isåfall! (L)

RÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSTTTTAAAAAAAAAAAA NUUUUUUUU, VAAAAAAAAAAAAAA!


dagens snyggingar.


"dagens snyggingar" går till dessa läckra leggingsen från NELLY, åh de är hur snygga som helst ju. Har märkt att det är jättemycket leggings med detaljer och "skinnbitar" på och massa sånt. Tycker verkligen det är snyggt, eller hur?! Och skorna till höger var inte så dumma de heller haha.


hi cute pink cellphone.


kan ni gissa vem som har adopterat denna sötnosen? Jo det ska jag tala om för er, JAG haha! Har varit utan mobil ett bra tag för min har varit sönder + lite mobilförbud (höhö). Men nu har jag köpt denna snyggingen som har räddat mig. Men ni ska faktiskt veta en rolig sak, jag har inte ens använt den sen jag köpt den. Den ligger bara hemma. Har märkt att det faktiskt är skönare utan mobil, visst vill man få tag på sina vänner och så, men samtidigt ät det skitskönt att bara vara liksom bortkopplad från allt och alla. Så det är mitt tips till alla er som vill komma från allt ett tag stäng av mobilen vettja! Ett stooortt + är ju att man också slipper alla jobbiga samtal från föräldrarna "var är du? när ska du hem? kom hem nu." eller vad dem nu måste störa en med - och blablabla! haha blev ett jävlans långt inlägg om min stackars mobil. mm pussss!

dagens låt. ♫♥


♫♪♥♫♪♪♫♥♪♫♫♥♪♪♪♫♪♥♫♪♪♫♥♪♫♫♥♪♪♪♫♪♥♫♪♪♫♥♪♫♫♥♪♪♪♫♪♥♫♪♪♫♥♪♫♫♥♪♪♪♫♪♥♫♪♪♫♥♪♫




oh i forgot.

Glömde lägga in dessa två busar också ju. Dessa är också nya in the "closet". Ett färgat flätat hårband, enn "hippieband" som det kallas, och så ett supersött diadem med en baba stor rosett, och jag älskar ju rosetter så den satt fint där! hehe. sött huh?




onsdag.

godmorgon? nej det känns way to fel för att säga nu haha, men det är morgon för mig typ. Jag vaknade för ett tag sen, men har gjort ett par saker först och så.

först har jag tränat lite hehe, har börjat med det nu faktiskt, ska bli nyttig och shit! Iallfall en aning nyttigare än vad jag är. Men iallfall det här med träningen är inget värsta, utan jag har faktiskt hållt på med det ett tag, brukar antingen träna direkt när jag vaknar eller på kvällen. Ska fan ta och bli duktig här va! Så nu sitter jag med min nyttiga lunch som består av cornflakes och mjölk. *bra raghad!*

Sen så har jag även målat naglarna, och smort in mig med BrunUtanSol, ett måste haha. Ska bli så jävla brun att det inte är sant, vänta och så får ni se. Aja sitter just nu och lyssnar på lovely music och bloggar, vad som händer mot dagen är inte planerat ännu. men pusses sålänge ! (L)


seeeeeer ni hur nyttig!?


hej goda oboy.


bästa BUS-krämen någonsin.


blev rött idag.




nattinatii.

Nej nu är det nog dags för mig att gå in och lägga mig tycker jag. Klockan är ju liksom ändå halv fyra. Är egentligen inte så trött men ibland, som nu då, längtar jag bara för att få komma till min säng, och bara får ligga där. Och göra ingenting. Bara ligga och tänka på allt som rör sig i huvudet, som för tillfället är en jävla massa.... Så det ska bli skönt att få en liten tänkestid innan jag somnar. Godnatt på er då! (L)


miss old times...



sweet dreams.


hahahahah tycker ni också att jag har liiiite för mycket fritid?! ja verkligen!, Nej men vadfan finns det att göra en tråkig tisdag? nothing! Har iallfall sovit bort hela dagen/kvällen. Hade lite samp innan så jag gick in och la mig runt fem tiden typ och skulle "vila", men som vanligt blir min "vila" till en lååååång sömn. Och efter att jag vaknar går jag in till min systers rum och kollar så ser jag att hon också sov så jag blev sugen på att sova igen haha, så jag däckade där inne. Vaknade runt nio tiden, vilket nog inte var en bra ide eftersom att jag förmodligen kommer sitta vaken som en speedad apa hela natten haha, aja puss på livet 6 på er!

(angående bilden så kan man ju alltid drömma..hehe )


fråga&svar.



skorna är från skpunkten och tröjan är ifrån BikBok.♥

dagens låt. rude boy.


Detta får bli dagens låt faktiskt, min syster visade mig den och nu är jag fast för den haha. Den har en sån härlig känsla. Och videon är skithäftig tycker jag haha, diggar skorna i början. Har hon kanska tänkt att gå i Lady Gagas spår med skumma och annorlunda musikvideor eller, lite random var den, men bra! eller vad tycker ni? :)


PIC'S- hos bäth.


hehe hej gottegris!


såhär rosa och söt var jag när vi stack till pizzerian!


snyggingen herself, love u!


new in the closet.

under tiden som jag har varit "icke-bloggande" har jag inte varit helt utesluten från omvärlden. Jag har shoppat som vanligt och allting haha så det är en massa ni har missat, så jag delar med mig lite nu av vad som har fått flytta in i min garderob den senaste månaden. Måste bara tillägga att jag är helt fast vid de här kjolarna som är lite tighta vid midjan och sen går utåt, ohhh de är så sjukt söta, har typ 100 sådana nu, eller nej inte riktigt men många iallafall haha, och de ska användas flitigt i sommar ska ni veta!




prickit kjol: hm
rutig kjol: hm
svart grå midjekjol: minki
svart midjekjol med nitar (love) : monki
nitbälte: ni idea vad butiken heter, men det är sån för typ röda korset eller nåt. God gärning med det köpet ja!
sliten väst (LOVE!): hm 


tisdag.

helluu!

inget bloggande igår märkte jag, men när jag o bäth vaknade åkte vi till oxie istället och sov hos henne. Vi hade en mysig liten dag, bestod av att vi först stekte oss själva i solaruimet i 20 minter, hehe jag har så fin färg på min söta mage nu. Mer ska det bli! Iallafall, sen blev det hemåt, vi stressade rövarna av oss och fixade oss för vi hade en halvtimme innanpizzerian stängde, så gick vi och åt lite pizza sen hemåt typ, kollade film och myste till klockan fem på morgonen hehe.

Är hemma nu iallfall och sitter och gör inget typ, förutom att lyssna på musik, min älskling ofc, lil wayne. hehe. Ja tisdag idag då, vad händer? ingen aning faktiskt, får väl se vad som dyker upp mot kvällen, men tills dess ska jag nog bara dega och ta det lugnt och blogga en massa haha. pussiies.




pic's - gottegrisar.




detta kommer våran kväll att bestå av hehe. Vi kom nyss hem, har varit och kört runt lite med bilen som idioter, och fyfan vad hon älskar fart! :O hehehehe. Men allvar, visst blir ni avundsjuka när ni ser hur mycket gott vi har att tjocka oss med, hehe just admit it! love me ya
! pusses.



summer inspiration...

Topshop Distressed Velvet Top, Urban Outfitters Vintage Levis, Topshop Spotty Tights, Schoool Lol Old School Blazor
White Striped Colored Shirt from Super Thrift, Red Shorts from Kids Section of Goodwill

hi sweet summer fashion.


we are the world - for haiti.



Jag vet att många bloggar har lagt ut denna videon, men jag känner att jag också måste göra det. Guud alltså, jag får rysningar. Älskar den låten, har kunnat den så länge jag kan minnas och den är superbra. Och det som gör den ännu bättre nu är alla otroliga röster som finns med och sjunger. Bästa parten är helt klart vid 4.46, då MITT älskade hjärta sjunger, dvs Lil Wayne, bästa dele for sure.

Tycker det är så fint att det är så många olika artister blandade, båda unga och gamla, så många olika musikstilar. De har verkligen gjort detta fint, speciellt att det är för Haiti.


söndag.

hejhopp sockertopp!

Vad gör ni en sån här söndagskväll? I vanligt fall skulle säkert de flesta av er göra er i ordning eller så skola för morgondagen. Men icke denna söndagen nej, för imorgon är det ingen skiiiiola, det är lov mään!

Aja själv sitter jag här med Y och R och vi gör ingenting annat än att nyss ha tjockat oss med värsta middagen, kyckling och potatis, ohh fyfan vad gott det var. Men nu får jag liksom den efterkänslan "jag borde inte ha ätit så mycket", är vääldigt bekant med den känslan då jag verkligen inte kan säga stopp för mig själv när det gäller mat, just lvoe it! hehe (smygfetto).

Ikväll blir det massa mer tjockande (som det har varit hela helgen) med en massa godis, chips och annat onyttigt. Jag lär komma tillbaka till skolan 50 cm bredare tror jag höhö. Men ni får ha en fortsatt fin söndagskväll! ♥♥




dagens låt.



Oh yeah i like verkligen, detta är dagens låt for sure! Gillar den skitmycket, den är så härlig. Och för att inte snacka
om hur fint Keri Hilson sjunger eller om hur snygg den jäveln är haha. Men just nu är jag på ett jävla dans humör
 så denna låten passar egentligen inte, men jag har lyssnat på den ganska mycket idag så det blir ändå dagens låt,
 love it, hate it, enjoy it!


dagens outfit.



jappjapp, färgglad flicka idag då hehe! Man måste ju vara
färgglad lite då och då, även i detta gråa möga vädret. Älskar min kofta,
blir så glad av den haha, skum typ är jag, jag vet... :(



fredag gays!

Åh äntligen fredag! Vad skönt att veckan har gått så snabbt, och nu så är vi lediga från skitskolan i en hel vecka, skitnajs fan! Sitter just nu med min kusin och gör ingenting annat än sitter o pillar varandra i sjärten. skämt åsido. Nej men vi bara sitter och lyssnar på lite skön musik och har lite fredagsmys.

Skolan idag var helt okej, började klockan åtta, och konstigt nog var jag inte alls trött imorse så det var ju skönt att vara pigg på första lektionen.

Och måste bara tala om att jag hela dagen gått och klagat på hur ont jag har i min tumme som jag tror det är något fel på, eftersom att jag inte kan röra den, det gör cepe ont, och så kan man typ röra benet skitkonstigt fram och tillbaka, den känns helt lös haha. Och allt detta för att jag sprang in i (fråga mig inte hur jag lyckas) en kille i min klass igår när vi spelade fotboll... ajajaj!


ser ju fan nästan ut att ha värsta fläsk (kissie) läppen där haha. lite kul.


BIG DISS!

RAGHAD FETDISSAR ......

såhär bögigt ser det ut i min fina trädgård just nu, snö och mögabajs
överallt!ge mig sommmaar! blir galen snart.

VÅRT SKITVÄDER!

frågor&svar.

Jag fick ett par frågor i de föregående inläggen, en fåga om min klassresa och om plattången.

frågorna var:
var det ni själva i klassen som planera resan eller var det med skolan?
hur mkt kosta den. kan du va snäll o skriva svaret i bloggen, tack (:

svar: Min klass tog upp detta att vi ville åka på en klassresa så vi började samla in pengar och fixade så allting var ordnat, fast att vi fick en jävla massa motstånd från skolstyrelsen som egentligen inte ville att vi skulle åka, men vår mentor (världsbästa) kämpade och tadaa, till slut åkte vi iväg hehe.

och om plattången så kostade den 590 kronor, sjukt billigt, egentligen kostade den 799 vilket också är gansak billigt för en bra plattång men ja det är erbjudande nu så alla ni som vill ha en för 590 klicka på länken nedan så kommer ni till hemsidan.

hoppas ni fick svar på era frågor. pusspuss!


KLICKA HÄR FÖR ATT DIREKT KOMMA TILL HEMSIDAN OCH BESTÄLLA HEM ICURL.

http://www.gerby.com/babyliss/myadmin/img_hog/ST70E.jpg




dagens "oldie" song.



hej du gamla superbraiga låt! Jag gillar verkligen den här låten, så härlig. och för att inte snacka om hur mycket jag tycker om Neyo. Tycker det är lite kul att hans musik liksom alltid har samma "beat" eller vad man ska kalla det, men man vet liksom alltid i början av hans låtar att det är han, aja ja, jag o mina konstiga tankar, love'em! :*


dagens "outfit"



jaa... outfit kan man direkt inte kalla det, mer "slängt på-fit" haha, ja, orkade inte fixa mig idag så jag bara slängde på mina mjukis, ett linne och en vanlig svart kofta. älskar att gå såhär luffit, orka tighta jeans eller tight nu på vintern när det är så mögigt kallt! mm ja pusssen!



torsdag.

shulululu!

slutade klockan fyra idag, idrott sista lektionen så snacka om att jag har kämpat för livet påväg hem efter allt slitande. Och inte nog med att jag var trött, utan nejnej, klart måste det snöa så in i helvetes mycket. Måste meddela att uggs och snö inte är en bra kombination. Kunde inte ens hålla räkningen på hur många gånger jag halkade, och det pinsammaste är att jag föll omkull tre gånger!

haha! Kände mig som en idiot, bara reste mig snabbt upp och låtsades som ingenting, skakade av mig snön sen kollade jag försiktigt runt mig så ingen såg mig eller stod och skrattade åt mig. För hade jag sett någon trilla omkull så hade jag skrattat röven av mig, tycker sånt är skitkul, förutom när det händer mig själv såklart haha.

Så ja, nu är jag hemma i värmen och har nyss tjockat mig för fullt med mamis goda mat, nu sitter jag bara här och chillar och lyssnar på musiiiicoo! blir en massa plugg idag, buhu!





grattis ♥

justdet vi får ju inte glömma att gratulera mina två fina vänner
som fyller 16 år idag, ett stort grattis till er töser, hoppas
ni får en superfin födelsedag. love u.
♥♥



iCurl.



jappjapp den nya eftertraktade iCurl har äntligen flyttat hem till oss haha. Den är faktiskt skitbra. Mitt hår brukar vara ganska svårt att platta eftersom att det är ganska tjockt och envist? haha ja, det tar ett par drag med plattången i vanliga fallifall det ska bli rakt, men med iCurl gick det fan på ett drag, och snacka om att den gör snygga lockar också, jaadå! så tummen upp för iCurl! =)


baby boo

http://www.sojones.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/lil-wayne.jpg


asså min kärlek till denna man är oerhört stor ska ni veta! Detta är fanimej dagens låt, inte för att jag tycker att texten är särskilt bra, vadå Lisa Marie? Han borde typ ha sjungit om raggz istället, hade suttit mycket finare tror jag, tror inte ni det haha? Men det som gör låten bra är fan att han nästan pratar hela tiden, och guuuuuud vad jag älskar den rösten, såå anorlunda och bara så ooh, gudomlig helt enkelt! love ya ! (L)



dagens outfit.

såhär såg hon ut idag då. Ganska basic, grått och svart, finfint! Passar ju även till vårt f*ttväder som och bara är grått och tråkigt, asså helt seriöst jag blir snart desperat, kommer snart typ att rita låtsas solar i mitt rum och typ hälla en massa sand i rummet så jag kan pretend att jag iallfall har lite värme :(...





onsdag.

hejsvej snygging!

hoppas allt är bra med er sockertoppar idag, själv mår jag finfint här faktiskt. Blev en ganska kort skoldag, dels för att jag försov mig ett bra tag (fy) och dels för att vi slutade ganska tidigt så det var nice! (tror nog det är första gången jag säger/skriver nice i ehla mitt liv haha), iallfall så är jag hemma nu och sitter bara och tar det lugnt med skön musik och litta såånt möga skit ni vet

alldelles strax ska jag upp och fylla min stackars lilla magsäck som varit helt tom ett bra tag nu så det är nog dags. Åhh det har varit överjobbigt och konstigt på senaste tiden när det gäller min mat, jag får vissa dagar då jag är hungrig men när jag väl ska äta mår jag illa och känner mig supermätt o typ får klökningar? skitskumt...

mm ja hmm vad finns det mer att tillägga.. Jag komemr nog inte skriva något ikväll eftersom att jag senare drar iväg till hästapollarna och ska rida ikväll haha, mysigt mysigt! så puss på er och ha en fin onsdag !
♥♥




my valentines gift.

det var ju alla hjärtans dag i förregår, gillar inte den dagen speciellt mycket
faktiskt, ingen aning om varför, men gör det helt enkelt inte haha. jaja iallfall,
detta är vad jag fick, gulligt va? var bara tvungen att visa hehe, nu ska jag fylla min tomma magsäck!


sälen 6/2-11/2-2010.

Här kommer några bilder som togs under vår bästa och antagligen sista klassresa tillsammans med min nuvarande klass, fyfan vill inte ens tänka på att vi ska splittras.. Det är inte förens nu, i nian som vi alla kommit så nära varandra, det har tagit hela två år för att det bli såhär bra. Oh jag älskar min klass, min onormalt störda klass. Bilderna här kan inte ens förklara hälften av hur kul vi hade, men ni kan iallfall kolla lite och få provsmaka lite haha, pussies!




ja vissa idioter valde även att göra såhär. haha.


hahaha dont even ask, bara skratta!


uttråkighetens resultat.


BÄSTA skidåkaren någonsin i Sälens historia, trilla liksom bara sådär 100 gånger ju!


en mysig utekväll.


vår älskade hus :(


al qaida in the backaaaaaaaar haha.


hahaha detta glömer jag aldrig, en kväll kom vi tjejer hem efter att ha varit ute en stund, och vad får vi se när vi kommer hem? Jo att våra badkläder, plattång, krycka, tofflor och andra saker hängda lite här och där på väggarna och i taket, snacka om att vi skrattade när vi fick vår lilla överraskning haha!

9C! (L)


melisas b-day party.

Här är några bilder från melisas födelsedagsfest som var förra veckan, samma kväll som vi åkte till Sälen, blev ingen sömn den natten kan jag säga er, direkt efter att vi varit hos melisa skyndade jag och äff oss hem och packade klart, sen "vipps" var klockan halv fem på morgonen och då var det dags för oss att röra våra rövar mot mötesplatsen där vi träffade de andra och åkte den 10 timamrs långa resan. :)


det togs många fler bilder, men jag har inte

alla just nu så nöj er med dessa och puss haha!

 

och grattis i eftersoktt förresten älskling, love u! (L)

 


veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Väduren (21/3- 19/4)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.
Oxen (20/4- 20/5)

En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.


vet att det är tisdag idag och att detta egentligen ska upp på måndagar men bättre sent än aldrig visst? Så varsågod, kolla hur eran vecka kommer att bli... eller inte bli! haha...



dagens snyggingar...


hej vår/sommar-känsla!! Har redan börjat fantisera om de ursnygga outfit'sen som jag ska bära i sommar! Allt ifrån jeans shorts, fina koftor/skjortor, gladiatorsandaler och en massa annat smaskigt!

Jag längtar så otroligt mycket till våren och sommaren, bara allt inte går alldelles för snabbt som det alltid gör, man längtar och längtar, sen poff är det här sen väck igen. Här är "dagens snyggingar" enligt mig iallfall, hur snyggt som helst ju, synd bara att man inte kan gå klädd sågär nu, eller man kan ju det, fast om man vill frysa till döds höhö.



dagens låt.

DAGENS LÅT!

hej underbara låt. jag tycker om dig super!
De flesta av Jason Derulos låtar är bra, han har ju inte "funnits" så länge
men än sålänge så har jag fastnat för nästan alla hans låtar. Och nu gör
han det igen, kommer med ännu en beroendeframkallande låt. love it.



tisdag.

hej älsklingar. saknat mig? självklart!

Aja jag är hemma från skolan sen ett tag tillbaka, så jag tänkte jag kunde blogga lite, kan tänkta mig hur det har varit här whitout me, helt tyst och naket säkert.

Jag har iallfall saknat att blogga sjukt mycket, jag har fan kännt mig helt naken utan bloggen, kanake därför jag gått runt och frysit så mycket, haha nej jag skämtar bara. Men jag är iallfall hemma från Sälen också ju, kom hem i torsdags kväll. Fyfan vad vi hade kul kan jag tala om för er, det är obeskrivligt, ohh jag vill tillbaka!!

Det togs en jävla massa bilder som jag kommer slänga in några av alldelles strax, dock inte alla haha, no way! ;) Iallfall så ahr skoldagen idag varit kort. önskar jag kunde säga skön också, men verkligen inte, två nationella prov i rad, buhuu! hur har det gått för alla er andra stackars nior som också fått göra dessa hemska prov den senaste veckan?





i sälen suuuckers!


är i sälen nu på klassresa, har försökt skriva tusen inlägg men de försvinner hela tiden så jag skriver ett kortfattat nu haha, vi har iallfall skitkul och ska vara här fram tills torsdag, ha det bäst sålänge! pusspusspusss! (L)

o jag förtjäner inte att ha blogg, pga min superdålig uppdateringen senaste tiden, sooorrry! love u .

RSS 2.0