ofc u misss meeeeeaaaaww vad gulligt, saknar ni mig verkligen så mycket?!, ja hon saknar er superduper mycket också faktiskt. Förlåååt förlåååt verkligen för att jag inte uppdaterat nåt på ett jävligt långt tag, men det är lite mycket att förklara. Men känner mig sjukt naken utan mitt bloggande om jag ska vara ärlig haha, aja men är förhoppppningsviiis snart tillbaka! promise, å tack för alla fina kommentarer jag har fått, love yaa.

// raggz.


written by; rebu.


barnvakt&smoothie.


sitter och passar mina systrars två skitungar just nu och har nästan lust att hänga mig själv. haha nej skojar, dom är dundersöta, love'em! Lite jobbiga kanske, elelr jo superjobbiga !Och ja jag är supersmart när jag dricker smoothie som är min middag för dagen, superklumpig är nog det rätta ordet, kolla bara hur det kan gå, men ja, inte mycket att göra åt saken, alla kan ju inte dricka smoothie, kolla åt ett annat håll och lyssna på musik SAMTIDIGT. Blir liksom överbelastat för hjärnan... :(

dagens snyggingar


lovely!

dagens låt.


big looove."my word is my pride but wisdom is bleak, and that’s a word from the wise"

i'm back babes!

hej babes, er älskling är tillbaka hehe!
Hur mycket har ni saknat mig på skala 1-10?, typ 100! tror jag.. haha nej skojar men , ja mamma är här nu, så var inte ledsna. Okej nej jag skojar igen, får ta och sluta med allt skojande... Blev iallfall en liten bloggpaus som ni säkert märkte, en dum jävel tycker jag.

Iallfall så har jag varit i skolan idag, försov mig imorse så det blev väldigt stressigt då jag missade första lektionen, så jag var typ tvungen att streassa sönder då jag skulle fixa mig, och det gillar vi inte! Så dagen började inte perfekt direkt, men jag slutade klockan halv två vilket var superskönt, nu är jag iallfall hemma och tar det lugnt.

Var även på Öppet Hus igår på Kunskapsgymnasiet, och fyfan vilket helvete det var att försöka hitta dit, tycker fan synd om folket som går där, måste gå igenom värsta processen för att hitta dit. Byta bussar och gå i typ 1000 km och massa bajs. Vi hittade iallfall till slut och tog en titt på skolan, den var ganska fin och så, vi lyssnade på nån jävla föreläsning då jag kämpade för livet mad att försöka hålla ögonen öppna och inte somna (haha). Men sen gjorde jag och dittan en sjuk grej, vi anmälde oss för att gå en "prova-på-dag" nästa vecka haha, vetifan varför, men aja det ska säkert bli kul...

ska fortsättamed mina jävla f*ttläxor nu, puss! (K)


veckans horoskop vecka 3.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den sista tiden har varit något stressig för dig, och då kan det vara skönt att höra att den närmaste tiden ser ut att bli lite lugnare. Stressen har dock inte brutit ner dig utan du känner att du faktiskt har vuxit lite som människa genom att klara av den här hektiska perioden utan större problem. Att det blir lugnare den här perioden gäller tyvärr också kärlekslivet. Där hade du faktiskt inte haft något emot lite extra aktivitet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Att lyssna är särskilt viktigt den här veckan. Chansen är stor att du får reda på mycket intressant information om något du tycker är viktigt som annars hade gått dig förbi. Det kan finnas problem med detta också – en del av denna information kanske inte var avsedd för dina öron och detta kan innebära ett litet dilemma för dig.
Väduren (21/3- 19/4)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Oxen (20/4- 20/5)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Vågen (23/9 - 22/10)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Måndag idag då, vilket betyder ny vecka, nytt veckohoroskop, hehe. Ohhhh sorry sorry för den usla uppdateringen de senate dagarna, är snart tillbaka som vanligt igen, promise, har bara varit lite mycket nu, pusspusspusspus!

// rrrrr.

rebecca is skriving

tjosan i trosan!

Detta är bäth (rebecca) som skriver, Raghaad har tyvärr inte kunnat blogga de tre senaste dagarna av en konstig anledning men hon är nog snart tillbaka hoppas jag haha. Ville bara meddela er så att ni inte tror att hon har dött eller så, så var inte rädda om prinsessan hehe. Hon bad mig skriva detta då hon själv inte kunde göra det, hon är lite utvecklingsstörd ni vet... tycker synd om henne fan.

aja ni får ha det super, och hon hälsar massor av pussar och kramar sålänge, håll ut!dagens snggingar


Detta är defenitivt dagens snyggingar, gud vad sött! Och fan jag börjar bli duktig på det där ju! Borde typ ta o bli stylist eller något i den stilen hehe! Men hur sött var inte det med den enkla och fina klänningen och ros ringen som passar perfekt till?! jo, sött som socker tycker jag! hihi pussen ! vad tycker ni? :)


..


perfection!

looveeee.


bilder från igårkväll.skulle egentligen slänga in dessa "right now" bilder igår kväll, men var heelt för trött så
jag sket i det. Slänger upp dem nu istället haha. Och jag bara liksom älskar färgen på mina naglar
!


dagens outfit.


körde på lite chill idag, leggings och hoodie. Älskar att ha på mig slappiga kläder ibland, orka gå runt med jeans och annat jobbigt hela livet haha. Därför är det bra att ha s.k "luffe-dagar" då man (jag) klär sig lite halvtråkigt, men visst blir outfiten mycket snyggare med en snygg klocka, något annat fint smycke eller ett par snygga skor till? :)


torsdag.

helluuuu.

är äntligen hemma efter en cepe lång skoldag! Slutade klockan fyra med idrott som sista lektionen så jag var hemma runt halv fem och är sjukt trött nu! Har ätit lite och så har jag ringt och pratat lite med mami från sjukhuset och kollat hur det är med henne och så. Nu sitter jag och bara tar det lite lungt och lyssnar på musik och annat mys. Och så kommer nog resten av dagen att se ut, bara vara hemma och ta det lugnt...

Blev ingen bloggning igår eftersom att jag knappt hann. Först var jag utelåst efter skolan, eller jag trodde iallfall att jag var det, jag hade nycklar men visste bara inte om det. ska man skratta eller tycka synd om mig?! haha. Iallfall så stack jag hem till äff och var där tills jag stack hem och upptäckte mina nycklar haha. sen åkte jag till stallet och red, kom hem runt halv nio tiden, och duschade snabbt och sen däckade jag, för jag vart heeeeeelt slut haha.


sitter och lyssnar på denna låten, älskar den. Och det som gör den 1000 bättre är att min
älskade sjunger med lite då och då, dvs Lil Wayne, min kärlek till den människan är enorm!


hejdå.

ingen lust att blogga ikväll, hörs imorgon, godnatt.


fan fan

fan fan fan fan fan fan fan fan fan .....

askfjögswdjfhadshvfd cdöööööööööööö dööööööööööökwdfbnjfhbsdf

skooooja bara :*

dagens låt.


detta är min drog för tillfället, love it!


lär känna mig bättre. (ja jag har tråkigt)

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Ben'n'Jerrys glass
2. Godis
3. Pepsi
4. Cheese doodles
5. choklad

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
my heart will go on - celine dion
shut up - simple plan
that girl- McFly
eyes on me-celine dion
Whitout you- Mariah Carey

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1) Shoppa ihjäl mig.
2) hjälpa en massa fattiga.
3) köpa ett helt hus och fylla det med skoooor
4) Köpa ett hus i något varmt fin land.
5) shoppa, shoppa & shoppa!

FEM DÅLIGA VANOR
1. Envis som fan, kanake inte alltid dåligt, men ofta.
2. dåliga sovvanor
3. Gör saker utan att alltid tänka eller säger fel saker (haha)
4. dålig på att passa tider!, men ändå hatar jag när folk göra det mot mig.
5. dålig på att hitta dåliga vanor med mig själv haha

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Shoppa
2. Blogga
3. vara med vänner
4. fest
5. resa

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Jag skulle aldrig klä mig i äkta päls.
Jag skulle aldrig köpa en hammare för att slå mig själv i huvudet med den.

FAVORITLEKSAKER
1. datan 
2. mobilen
3. plattången
4. tv:n
5. pengar

jag har fööööööööööööööööör mycket fritid! =(

shopping i Polen.

Jag shoppade en del i Polen också ju haha, glömde lägga upp bilder på det, så här kommer det. Mitt bästa köp var ju helt klart den rosa klänningen som jag blev sååå kär i direkt när jag såg den, och ni skulle bara se den på, den sitter såå fint! hehe me like alot!


Köpte denna jättesöta vita kortärmade koftan, den ser ut att vara till en liten
unge men det är det faktiskt inte haha, modellen är så haha.


dessa gråa skinn skorna var jag liksom bara tvungen att ha! supersnygga!


och hej på er ursnygga axeldetaljer som jag älskar! här ser ni ett exempel på vad lite
 krims krams kan göra för skillnad, liksom tröjan hade inte varit speciellt snygg
utan det där på axlarna, då hade den varit skit tråkig men titta nu, vóila!


denna västen fick också följa med hem, den finns även i Sverige men
hade lust att köpa den där när jag ändå såg den, supersnygg även den med...


en helt vanlig grå kofta köpte jag också, gillade att den var sådär lite
 ihopdragen eller vad man ska kalla det, där vid magen, söt var den iallfall.


TADAAAA! underbar visst!? Kolla bara liksom dragkedjan där bak är pricken
 över i:et, love love love, och vilken färg om inte min färg, absolut snyggaste, rosa hihi!


dagens snyggingar...


.... Finns hos GinaTricot. Alltså ett klädesplagg kan vara hur boring som helst men om man bara sätter till något litet exta som nitar så blir det skitsnyggt! Älskar verkligen nitar på kläder, skit snyggt ju, eller hur?


dagens outfit & facelook.


sötis här ja


polski pic's. + långt inlägg! läs!

Så nu tänkte jag bara brtätta lite kort om båran resa som slutade i kaos haha. De fyra första dagarana var jättebra, vi hade jättekul och mysigt. Massage med honung, helkroppsmasssage och annat avslappnande. Film på nätterna, eller mornarna rättare sagt och massa shopping. Jättekul helt enkelt, tills vi ska hemåt, då vi först får reda på att vårt flyg är TRE timmar försenat pga snöstorm, så vi sitter i deras äckliga lilla flygplats som är mindre än mitt vardagsrum hela dagen.

Sen säger dem att flyget kanske helt är inställt, och sen helt plötsligt kommer det och då vi ska hoppa på säger idiot vakterna att vi har för mycket med oss i våra handbagage medans alla andra hade minst lika stora väskor, så ville de att vi skulle lämna kvar labtopen (dem kan ju drömma vidare) bara för att datorväskan tog "för mycket" plats, liksom vadå överdriva! Sen ja började vi tjaffsa en massa med dom f*ttvakterna, till slut lyfte planet och där var vi fast i polen! Så vi tog in på hotell över natten och nästa dag (igår) gjorde vi ett nytt försök, så vi köpte nya biljetter eftersom att våra försvann ju helt.

Men vad händer då, jo planet blir försenat IGEN, för det var sönder så de lagade det så där satt vi hela dagen igår ända tills det var fixat och äntligen gick på, men hur mysigt känns det egentligen att åka med ett flygplan som nyss varit trasigt, jag var så jävla rädd, fyfan, inte nog med att jag redan har flygfobi! Och vill ni veta det sjuka!, vi var framme på ca 30 minuter! det ska egentligen ta runt en timme eller 50 minuter, men så snabbt flög idiotpiloten, bara för att om förseningstiden skulle överstiga 2 timmar, vilket den var nära på att göra, så skulle de fått betala ersättning, men såklart vill inte äckelidioterna göra det så de flög i full fart och det var ingen bra flygresa, det skakade som fan, o jag kan svära på att jag ena sekunden såg marken vid mitt fönster och andra sekunden såg himlen, så ni kan tänka er!

aja nu har jag nästan skrivit en hel bok, inte för att jag tror någon kommer orka läsa alltihopa hela vägen ner hit men ni som gör det, beröm till er haha! (låt mig gärna veta vilka som läste all the way down haha) Men här får ni lite bilder iallfall. Vi tog runt 500 bilder egentligen men hell no att de andra kommer upp här, ni får nöja er med dessa, pusselipusspus.
tisdag.

hejhopp snyggingar som har saknat mig super!

Är hemma efter en ganska kort skoldag, jätteskönt, men jag är så sjukt trött nu och jag har gått hem hela vägen från skolan i det äckliga vädret, bara en massa snö och skit. Fy fan vad det suger, kan det liksom inte bara bli varmt, det behöver liksom inte vara supervarmt eller så, eller jo det hade suttit perfekt men åtminstonde så man inte fryser röven av sig så fort man går ut hemifrån.

Men ska jag vara ärlig är jag glad attd et inte är som i Polen, det är superduper kallt där! Kände till och med att det var "varmt" igår när vi kom fram till Sverige haha, till skillnad från Polen då. Ska alldelles strax lägga in bilderna i datan och så från resan sen lägger jag nog upp några här så ni också får se.. puss sålänge (L)


back to Swden baby!!

oh jag är så glad att vi är hemma, fyfan vad jag älskar detta landet, ska aldrig nånsin lämna det igen (skämt åsido), iallfall inte på att jävligt långt tag, och absolut in till Polen, never again! Har verkligen ingen ork att berätta allt som hänt nu, men det är iallfall en jävla massa.

ska iallfall upp o äta nu sen imorgon blir det massor med bilder och annat. och förlåt för kass update, ahr saknat att skriva i min blogg supermycket faktiskt hehe, ni har saknat mig med, det vet jag! puss(L)polen dag 3.

hejsan everybody  !
Blev inget inlägg igår märkte jag, men internet är sjukt segt och det tar en evighet att göra ett jävla inlägg med bilder och så. Men vi lever iallfall och vi har skitkul. Igår fick vi en underbar helkroppsmassage och snacka om att det var skööönt! Och måste bara säga att under dessa tre dagar har vi sovit åtta timmar sammanlagt, sjukt, men så blir det om man är uppe till frukosten och tar igen sömnen på dagarna.
(eller om man har grannar som inte kontrollorera sig under nätterna! haha!)

Sen var vi och shoppade också igår, dock inte så mycket, men vi ska till ett köpcenter idag också och imorgon ska vi till ett annat stort köpcentrum. Dom har faktiskt en hel del fina kläder här, vem kunde ana!? haha. Igår vid ett tiden på kvällen stack vi och bowlade, det var jättekul också faktiskt.

Nu har vi också varit på en jätteskön massage med honung, mysigt, nu sitter vi här lite halvdöda och ska vila lite och så innan vi ska gå och shoppa ännu mer. Det var några som frågade vart i Polen vi är, Vi är på Faltom Spa Hotel i Gdansk. Och tyvärr kan jag inte svara på kommentarena, tar det när jag kommer hem. Men ni får ha det super ! pussiiie! (L)polski pic's dag1.

hej hopp alla in Sweden! sitter nu på hotellrummet i det riktigt fina hotellet med melzoo and äff och vi har haft super kul! Riktigt kul fan! Vi har hunnit med en massa redan, badat, myst i bastun, och ätit supergod mat. Orkar inte skriva mer, eller orkar och orkar, jag kan inte helt enkelt för idioterna jag är med låter mig inte, men ni får ha det så kul tills vidare, puss och godnatt! visst saknar ni mig? :( ps. vill bara säga att flygresan var hemsk!


såhär såg rummet ut efter nån timme, kaos in da house!


äntligen framme efter den hemska flygresan...

melzoo :)


me and äff <3


ja, hon fick hålla min hand, usch usch på flygplan !

craaaaaazy mään


vårt fina badrum


underbara poolen, fanns många fler i alla sorter, jacuzzi, kallpool, och massa annat kul.

melzoo :)


crazy flykting på vift! haha sött!


miss er där hemma :*


byye suckers. *mwah*

Ja klockan äe fanimej halv sju på morgonen och jag är inte trött! Vadfan ska jag ta mig till, hade så gäärna behövt typ en låda med sömntabletter nu! aja, min bög till kusin har iallfall somnat här bredvid mig.. like always, och jag har suttit och kollat på allt möjligt som går på tv.

Satte även på min älskade Disney Channel och kollade på mussepigg, det är fan bra att det börjar så tidigt, så att alla no-lifers som mig har lite underhållning nu istället för att tvingas kolla på program som man inte sett på 10 år som inte visas på dagen eftersom att ingen vill se dem, eller Tvshop som försöker sälja en massa skitprosukter som får en att bli super "smal" på en vecka eller annat skit. Så power to DISNEY CHANNEL!

Ska faktiskt gå och äta någonting gott nu, blir liksom som en "tidig frukost" kan man säga, för jag är jävligt hungrig, så nu får jag väl säga hejdå, blir mitt sista inlägg from Sweden, ni får ha det så kul whitout me, inte för det kommer gå, men whatever, pusspusar på er o dont die, och glöm inte att fortfarande kolla in hit då jag kommer uppdatera ibland så ni vet hur er prinsessa
har det. hehe. love ya!

hissar&dissar.


* Att december är över, nu är det januari och förhoppningsvis går januari och februari lika snabbt så att våren äntligen kan titta fram!

* Att det bara är några timmar kvar tills jag lämnar Sverige och dess äckliga väder! Inte för det är något superväder in Polski land, men säkert en aning bättre!

* Jag kommer nog kunna blogga under dessa dagar som jag är borta så ni kommer inte behöva lida och sakna mig för mycket hehe! (a) , en sak som är lite dåligt är bara att jag inte kommer uppdatera lika mycket, kanske något inlägg om dagen, så ni kommer få sakna mig ändå lite grann  :(* LOVET E SNART SLUT! , alltså på fullaste allvar så får jag en jävla klump i magen och ånget för fullt så fort jag tänker på att det snart är back to school, alla f*ttläxor, tidiga kalla mornar och masse annat jobbigt som hör till skolan. Usch Usch jag vill inteeeee!

* Vill bara ge en fet jävla DISSS till vädret som vi har, kallare än någonsin förfan!

* Flygresa imorgon (idag, kl e e fter tolv hehe) som gäller, diss helt enkelt.  gaaaaaaaaaaaa!!


cappuchino time mään!

Sitter här med bögen.. igen! Vi sitter med våra supergoda koppar med Cappuchino och myser och bara töntar oss. Om några timmar och jag ju !! Haha förlåt att ni hela tiden måste stå ut med mitt jävla tjat om detta men är faktiskt jätte taggad och ni blir mina små offer, för liksom om jag inte får skryta om det här, vart annars?! Åh ni kommer säkert sakna mig såå mycket, tycker synd om er, men ni får bita ihop och försöka... :( hehe. (A)

love yooooooooooooooooouu. *not*

my song only.


this is soo my song! Älskar denna låten och har alltid gjort det! Den är så typiskt "min" musik. love it! Och Avril Lavigne är ju så bra, hon har ju så många bra låtar. Men detta är nog min favorit! Soo rosa och sött haha.

"Dont pretend i think you know im damn precious
and hell yeah im the motherf*cking princess!"


...


Nu ska ni få veta en rolig sak. Jag är så sjukt otroligt super super rädd för att flya flygplan, och jag inte hur det kommer gå imorogn! Fattar inte varför men jag får bara panik sån jävla när man går igenom den lilla gången som leder in till flyget... Sist grät jag både på hemredan och tillbaka resan från Turkiet. Men det skakade ju skitmycket o alla fick panik, det gjorde ju inte saken mysigare. höhö. Och nejnejnej jag vill inte imorgon! gaaaah!tacotime.

En sak som ni måste veta om mig, är att jag ÄLSKAR tacos, verkligen älskar det! Och i flera dagar har jag drömt och dreglat över tanken på tacos haha, så igår bstämmde jag och min syster och min kusin oss för att ha some tacotime, så vi köpte hem saker och gjorde tacos, fyfan avd gott måste jag säga!

packat&klart!

hejhopp älskisar!

Vaknade för ca två timmar sen, haha. Sov ju hos min kusin och jag kan säga att vi sov fiiint! Var fan uppe till klockan åtta imorse, elelr jag avr, inte hon för hon liksom som vanligt bara somnar och lämnar mig. Men nu är vi iallfall hemma hos mig och fortsätter vårat degande här. Har precis packat klart och gjort iordning det mesta inför imorgon, för i'm going på POLEEEEN med mina två fina vänner melisa och afrodite. Och jag är supertaggad!

Jap då är det väl bara att vänta på att kvällen som återstår ska gå fort så vi åker. Men har lite saker till jag måste fixa ikväll, måste duscha och fixa mig och massa sånt ni vet... Förresten så är jag och bögen ensamma hemma nu så vi försöker klura ut vad vi ska hitta på för galenskaper haha!veckans hororskop...

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.
Oxen (20/4- 20/5)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan får du tid och möjlighet att avgöra vad som är viktigt i ditt liv och vad som du kan och bör lägga bakom dig. Många omkring dig kommer att ha åsikter om dina beslut i den här frågan och det kan vara svårt att skilja de goda råden från de dåliga. Tänk bara på att det är du själv som måste trivas med de beslut du tar och låt inte andras inflytande över ditt liv bli för stort.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

Jadå, visst är det måndag och ni vet ju alla vad det betyder, VECKANS HOROSKOP! Har bara en fråga, asså tror ni på sånt här, asså om det står typ att er vecka kommer ha en bra händelse eller så, går ni runt och väntar på det, eller om det står något negativt, tar ni till er det och går och är oroliga eller läser ni bara för skojs skull? Kul och veta så svara gärna :)


dagens snyggingar....


ohh give me! :')


dagen låt...

Har alltid gillat Brick n Lace, ända sen deras första låt "love is wicked" som påminner så sjukt mycket om sommaren 2008, älskar den. Dom dansar skitbra ju, och är ganska snygga båda två haha. Och sen gillar jag dem för de har liksom är lite mer annorlunda än andra, sjunger lite på deras egna sätt. Har iallfall hittat en ny låt av dem nu och är helt fast för den, verkligen störtskön! Bara lyssna och njuuut:måndag.

helloj, måndag idag då, igen! Shiit vad fort tiden går, det känns som om det var förra veckan vi satt i det hemska klassrumemt o lärarna försökte trycka in kunskap i våra huvuden. Usch nej och nu börjar skitet igen nästa vecka. Helt seriöst så mår jag illa av att tänka på skolan haha, det är sant! Men har faktiskt saknat ett och annat ansikten därifrån...

Aja iallfall så är jag vaken nu, wihoo! Snart så ska jag nog börja packa lite och så inför onsdag, det är ju liksom bara två dagar kvar så tiden går snabbt som fan. Men nu ska jag upp och äta "frukost" eller avd man kalalr det såhär dags, puss (L)
girls just wanna have fun. 
Har ju glömt att berätta haha, kom på att jag för några dagar sen skrev att jag skulle resa med melzo and äff , men jag sa aldrig vart, men nu säger jag det. Vi ska på spa-resa till Polen, ska bli så galet kul, längtar som fan ! Vi åker på onsdag iallfall så det närmar siiig määäään! hehehe nu är ni avundsjuka va?! JA det borde ni vara, för vi ska ha best time ever så det såå!filmtajm + svar på tal.

har precis kollat klart på "Honey" med min syster, älskar verkligen den filmen, har sett den ett antal gånger men det är liksom en sådan film man inte tröttnar på, iallfall inte jag. Gud vad filmgalen jag har blivit på sistone. haha.

Ja nu ska jag sätta på ännu en film hehe, vilken det blir vet jag inte än, men innan jag går så tänkte jag bara svara snabbt på en fråga som jag fick tidigare idag 


Anonym om
at siters place... again!:
hej
vad är nummret till city salong?

SVAR; nummret till City Salong är 040-307331.Ayo Technology.

Har märkt att det är ganska många som gjort om låten Ayo Technology som egentligen sjungs av 50 Cent och Justin Timberlake, om inte de också sjungt den efter någon annan. Men iallfall så kom ju den andra där Milow sjöng den, den kom ju i år, tröttnade på den skitsnabbt, vet inte varför men jag blir helt deprimerad av den när Milow sjunger den haha. Min favorit som jag hittade för inte så längesen är den här nedan där Katerine sjunger den, man får liksom lite mer glad-känsla av den än någon av de två andra, ja jag gillar den iallafall, och plus så är hon fan skitsnygg!! vilken tycker ni är bäst?best of 2009.

2009 har varit ett händelserikt år, tänkte göra en liten lista på det som jag tyckte varit det bästa med året. Listan hade egetnligen kunnat göras väldigt lång, men vissa stunder har väl varit bättre än andra... Tänker inte sätta dem i ordning liksom att 1:an var bäst, 2:an mindre bra osv, utan jag bara lägger in dem huller om buller ...Alla mysiga, glada, galna, roliga ja ni fattar... Iallfall alla stunder med mina flickor har såklart varit en av de bästa grejerna, inte bara för 2009, utan allmänt, men speciellt 2009 då man liksom hittat lite rättare vägar om man kan säga så, blivit tightare med vissa mer än andra. Alltid lika kul emd er. love ma girls !

Turkiet resan har verkligen också varit en de bästa grejerna med 2009, helt otroligt kul hade vi! Hoppas att vi gör om en sådan resa snart igan, väldigt snart... Det var så skönt att bara komma bort ett tag från vårt lilla Sverige och bara se en massa nya saker, nytt folk, nya platser. hade det iallfall super !

URIX åsiktsfestival i Söderhamn! åh ja mer behöver ja inte skriva än att fan fan fan vad kul vi hade, inte bara en av de bästa grejerna under 209, utan en a de roligaste grejerna jag varit med om undermin livstid, minne för livet! har tyvärr inge biler därifrån men var ändå tvungen att skriva med det, livsminne! Kan dock säga att ångesten satt i ett långt tag efter! haha remember those times efter, eller hur, melzo and äff?Och en annan minnesvärd sak var helt klart paddlingen vi gjorde med klassen i början av terminen haha, fyfan vad kul vi hade! Min klass är verkligen konstig men i love them anyway! Vi är verkligen an udda klass, alla är så olika men ändå har vi alltid skitkul tillsammans, kommer bli vääldigt svårt när vi ska splittras nästa termin.. :(
japp, här var väl några av väldigt måånga bra minnen med 2009, då får vi väl hoppas på att 2010 blir lika bra, om inte, ännu bätte!


DAGENS SNYGGINGAR.

tänkte börja med detta nu haha, "dagens snyggingar". Eftersom att jag ändå varje dag hittar något snyggt på internet shopparna tänkte jag att jag lika gärna kan dela med mig av mina "snyggingar" hehe. S0å här kommer de första "snyggingarna", de kommer att finnas i kategorin "veckans/dagens.." och jag vet att jag har skrivit fel adress, det ska inte vara asos.se utan asos.com! haha.  :)
blogg.se = segt som fan!

hej snygging!
åh är det bara jag som tycker att blogg.se är otroligt segt
och jobbigt idag?! Blir så irriterad, fårn typ vänta några minuter efter varje gng som jag klickan på någonting, sjukt jobbigt.

Aja iallafall så är jag vaken nu haha, eller jag har faktiskt varit det sen klcokan halv fem. Vaknade egentligen klockan två eftersom att jag bad min syster att väcka mig, men gick jag upp? nejnej absolut inte. Ingenting kan stoppa mig om jag är trött, hur hög musik man än har eller hur högt man än skriker "raghad vaknaaaa!", nothing helps. Nej men måste verkligen få ordning på detta här med att vara vaken på nätterna och sova bort dagarana... inte bra, inta bra alls!


behöver hjälp

jag behöver verkligen psykisk hjälp... godnatt.

ny header!


Är äntligen hemma! Japp som ni ser så har jag en ny header, måste variera lite ibland, jag tröttnar så snabbt på saker som blir uttjatade eller som jag ser dagligen, vilket jag gör med min header, så det var dags tyckte jag, även fast att det inte var så jättelängesen jag bytta, men jaja, den nya blev väl fin, eller vad säger ni? :)


at siters place... again!

HALLOJ!
Drog hem till syrran runt halv två, hela högen är här, deras vänner, alla mina fyra systrar och derasmän och mina kusiner och kan ni gissa vad vi nyss har gjort?, ÄTIT, haha ja de gjorde värsta maten, ris och massa annat gott, så nu är jag proppmätt. Fast inte så smart att äta såhär sent kanske? aja whatever.

Shit vad tiden går snabbt förresten!, klockan är redan tre fan. Men egentligen inte på mycket med tanke på att jag vaknade klockan halv fem idag, dvs att jag vaknade för 10 och en halv timme sen haha. Får ta och rätta till mina konstiga sovvanor snart tycker jag! pusspus ni får ha det super sålänge! :*


fel sms haha

hahahahah har hittat en sida där en massa folk har skickat in när det råkat skicka fel sms till fel personer, och fyfan vad korkade människor kan vara ibland. Har läst om kasnke tusen förhållanden och relationer som tagit slut pga av att man skickat fel sms till personen, helt otrolgit, men jävligt underhållande kan jag nog tala om för er hahah! läs och njut:

Till:
Pojkvän
Sms: Felix är så jävla jobbig och på just nu! :/ fattar han inte när man inte vill? :s
Svar: Inget

Förklaring: Okej, grejen var att han satt i sängen och så får han smset och tittar på mig "vem FAN skulle du skicka detta till?" jag skämdes hur mycket som helst, smset skulle självklart till min bästa vän, inte pojkvän..


Till: Pojkvän
Sms: Du glömde ett par Calvin Klein kallingar här sist älskling?
Svar: Jag har inga kallingar i det märket! Sedan kom han över...

Förklaring: Det här va inget felsms men det blev fel för jag hade haft en annan kille hos mig och det va hans kallingar men jag va helt säker på att det va min killes, det blev bråk och det tog slut efterråt :(


Till: Pojkvännen
Sms: Om jag inte svarar så är det för att min kille är här!
Svar: Inget. Men han kom in genom dörren och frågade va fan det var för sms. Han fattade direkt att det var till mitt ex. Vi bråkade jättemycket!

Förklaring: Skulle skicka smset till mitt ex. Vi brukar prata med varandra trots att min dåvarande pojkvän förbjöd mig att ta kontakt med honom men smset råkade hamna i hans inkorg.

Till: Linus
Sms: Fan vad roligt det va igår, jag stoppade in två strumpor i min bh när Linus va hos mig och han trodde verkligen mina tuttar va så stora :)
Svar: Haha okey då vet jag...

Förklaring: Gud så pinsamt, jag skämdes så jag höll på att dö. Men som tur var så tog han det som ett skämt och vi är tillsammans nu :)


Till: Linus
Sms: Fan vad roligt det va igår, jag stoppade in två strumpor i min bh när Linus va hos mig och han trodde verkligen mina tuttar va så stora :)
Svar: Haha okey då vet jag...

Förklaring: Gud så pinsamt, jag skämdes så jag höll på att dö. Men som tur var så tog han det som ett skämt och vi är tillsammans nu :)

Till: Pappa
Sms: Om du vill kan jag skicka en bikinibild på mig med bara bikinitrosor?
Svar: Vad säger du? Nej nej nej!

Förklaring: Oj pappa fick messet som skulle skickats till en kille jag höll på träffa lite ibland. Pappa berättade till mamma sedan fick jag höra hur dumt det är att skicka sådanna sms till killar!


Till: Mamma
Sms: Hej älskling! Kommer du ikväll? Mamma och Pappa är borta (Vanessa med) så då kan vi ta rummet där nere med soffan. Verkar perfekt! Eller deras rum...Kyss! Jag älskar dig :*
Svar: Okej, då vet jag. Då låser jag vårat rum. Annars får ni gärna ha mysigt inne i ditt rum Olivia. Puss vi hörs ikväll!

Förklaring: Smset skulle såklart till min pojkvän, men råkade hamna i min mammas mobil istället. Wooopshaha ja det var några fel sms, det kan bli väääldigt pinsamt ibland har jag märkt haha, ja då fick man sig iallfall ett gott skratt :)

tomte unge.


min systerson är på besök hos oss ikväll och den lilla skiten är
nog den sötaste tomten haha! Har ni sett sötare?! nej tror inte det! :*


right now...


när jag har tråkigt slutar det oftast såhär... en hög med ego bilder hehe. Den söta pälsmössan fick åka på på några bilder också tycker jag. Innan tyckte jag inte alls om dem hära pälsmössorna som alla går runt med, vare sig om dem passar i dem eller inte. Men nu så börjar jag faktiskt att tycka om dem lite grann, dom är ju ganska söta trots allt heehee! Eller vad tycker ni, HISS eller DISS för pälsmössor ? :)

be my toyfriend...


vet att jag lagt ut denna låt tidigare som "dagens låt", men den är störtskön, love it!


godmorgon! =)

Godmorning he he!

klockan är snart sex oxh jag vaknade för drygt en timme sen. Ajabaja inte bra! Fan fan att jag har vänt på dygnet så jävla mycket, skitstörigt ju, missar ju hela dagen och sen sitter jag som en idiot halva morgonen... :(

aja whatever, sitter iallfall nu och tar det lite lugnt bara med skön musik och så, finns inte så mycket att göra idag. Ska kanske träffa kusin senare eller så, vet inte riktigt. nananna uttråkigheten tar över min kropp!!!


godmorgon suckers!

God morgon på er då hehe, klockan är halv sju och im still awake, tror helt seriöst att jag har allvarliga problem! Funderar på att gå upp, sätta på disney channel (det börjar klockan sex hehe) och äta mig en rejäl frukost eftersom att jag är så fruktansvärt hungrig.

Men sanningen är den att jag är för rädd och mesig för att göra något sådant så jag säger väl godnatt/morgon eller vad fan ni vill kalla det så hörs vi imorgon babes! pussieeeeeeeeeees! :*


filmtips.

har kollat på två filmer med syrran nu, har suttit och fått mig en jävla massa gott skratt kan jag tala om för er! hahaha, det känndes iallfall bätre att sitta och skratta åt filmerna MED någon, till skillnad från vad jag har fått göra senste tiden då jag har suttit och gapflabbat med my seeeeeelf hahaha. Dessa två filmer är iallfall de vi har kollat på :my life in ruins-
ganska bra kärleks/komedi typ haha, skrattade
och fällde en och annan tår. Men den var bra faktiskt.


Cloudy With A Chance Of Meatballs- haha fyfan vad jag älskar tecknade och
animerade filmer! Och fyfan vad vi skrattade åt denna vissa stunder, den är
verkligen rolig och bra, så se den alla ni med torr humor haha !


dagens outfit. + pic'sidag ser hon ut såhär då!

långt svart baslinne
lång uringad grå tröja
hoodie som åkte på lite då och då när jag fryser hehe
leggins

pusssss

NYÅRS PIC'S!

rebecca älskling.jag&älskling.


ja kameran föjlde faktiskt inte med hela kvällen, för mycket att hålla reda på, orkade inte gå runt och bära på mden då jag inte hade någon väska. Så den blev kvar hemma jos rebecca, men här är lite bilder på mig och sötnosen, och på våra fina outfits och lite ego bilder on me ofc, visst är vi sööööta!? :)

hello 2010!

hallooj!

wihoo nu är äntligen 2009 över, ser fram emot det nya året, nu är det att lägga det förflutna bakom sig, och se fram emot det nya året, nya tider, nya tag! Hoppas verkligen att ni allihopa hade en superkväll/natt igår och att ni tog vara på årets sista dag, och hoppas ni får ett ännu bättre år!

Jag orkar verkligen inte sitta skriva ner allt som hände igår (hade blivit ett låååångt inlägg hehe, och jag ska nog inte skriva too mutch här på bloggen i heller ;) ), haha iallfall så började vi lite hos rebecca, åt världens godaste mat och hade det kul, sen fortsatte vi lite hos en annan vän, vi hade det jättekul faktiskt, i allafall i början av kvällen, det blev nog lite dåligare stämning mot slutet. Slutade iallfall med att jag och rebecca satt på en trottoarkant och frös röven av oss tills vi kom hem och fdarrade  ännu en gång röven av oss eftersom att det var så svinigt och äckligt kallt.

Jag lovar, den känslan jag hade igår när jag frös var typ "pleease någon döda mig!", så mycket frös jag, och för att inte tala om rebecca som var som en fastfrusen robot hahaha. Aja lyckad kväll/natt var det nog, är iallfall hemma nu och sak alldelles strax lägga in lite bilder och så från kvällen, pussiiieees! :*


RSS 2.0