best of 2009.

2009 har varit ett händelserikt år, tänkte göra en liten lista på det som jag tyckte varit det bästa med året. Listan hade egetnligen kunnat göras väldigt lång, men vissa stunder har väl varit bättre än andra... Tänker inte sätta dem i ordning liksom att 1:an var bäst, 2:an mindre bra osv, utan jag bara lägger in dem huller om buller ...



Alla mysiga, glada, galna, roliga ja ni fattar... Iallfall alla stunder med mina flickor har såklart varit en av de bästa grejerna, inte bara för 2009, utan allmänt, men speciellt 2009 då man liksom hittat lite rättare vägar om man kan säga så, blivit tightare med vissa mer än andra. Alltid lika kul emd er. love ma girls !





Turkiet resan har verkligen också varit en de bästa grejerna med 2009, helt otroligt kul hade vi! Hoppas att vi gör om en sådan resa snart igan, väldigt snart... Det var så skönt att bara komma bort ett tag från vårt lilla Sverige och bara se en massa nya saker, nytt folk, nya platser. hade det iallfall super !





URIX åsiktsfestival i Söderhamn! åh ja mer behöver ja inte skriva än att fan fan fan vad kul vi hade, inte bara en av de bästa grejerna under 209, utan en a de roligaste grejerna jag varit med om undermin livstid, minne för livet! har tyvärr inge biler därifrån men var ändå tvungen att skriva med det, livsminne! Kan dock säga att ångesten satt i ett långt tag efter! haha remember those times efter, eller hur, melzo and äff?



Och en annan minnesvärd sak var helt klart paddlingen vi gjorde med klassen i början av terminen haha, fyfan vad kul vi hade! Min klass är verkligen konstig men i love them anyway! Vi är verkligen an udda klass, alla är så olika men ändå har vi alltid skitkul tillsammans, kommer bli vääldigt svårt när vi ska splittras nästa termin.. :(




japp, här var väl några av väldigt måånga bra minnen med 2009, då får vi väl hoppas på att 2010 blir lika bra, om inte, ännu bätte!


Kommentarer
Postat av: Ligon ♥ - ஜKawaiiஜ

okej ;) fina bilder <3

kram

2010-01-03 @ 20:32:09
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: Victoria

Roligt att du också gjorde ne lista! :) Resan till turkiet såg härlig ut ;)

2010-01-06 @ 00:55:45
URL: http://detailz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />