veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan ser du ut att kunna lära dig något om dig själv som du tidigare inte visste. En vän eller släkting till dig lyckas få dig uppmärksam på detta. Det är inget negativt utan snarare en egenskap som du inte tänkt på innan. Nu när du får reda på det kan du tycka att det stämmer ganska så bra. För övrigt är du rätt så sällskapssjuk den här veckan och i slutet av veckan så bör du umgås med vänner för att må riktigt bra.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.


VARSÅGOOOD HHH! det har inte gått att ladda upp detta här, ellar det gick inte igår iallfall, men försökte nu igen och det gick, så varsågoda och var inte arga på mig, SOM VILLA BLIR! haha :*

Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: Så bra, jo gårdagen var bra :P

hur mår du idag då? :)

2010-07-21 @ 11:01:27
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: E M M A

sv: Så bra, jo jag mår bra :P

haft en bra onsdag? :)

2010-07-21 @ 23:04:50
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: linda

vilket stjärntecken är du :)?

2010-07-22 @ 15:44:15
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />