veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan ta det lugnt den här veckan. Det mesta flyter på bra i ditt liv för tillfället och du kan med gott samvete luta dig tillbaka och låta andra i din omgivning stå för besluten. Till helgen kan du dock tvingas ta en något mer aktiv roll då en vän rådfrågar dig i en lite känslig fråga. Du finner det inte helt lätt att ge ett svar men kan efter lite betänketid ändå hjälpa din vän.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Väduren (21/3- 19/4)

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Vågen (23/9 - 22/10)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Skytten (22/11 - 21/12)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.

förlåt att jag har glömt att lägga in veckans horoskoppå någon vecka, men ena gångeen funkade det inte, andra gången glömde jag och sånt, men här är den iallfall för denna veckan. Så varsågoda och kolla hur eran vecka kommer bli... eller inte bli ! :)

Kommentarer
Postat av: R # B E R T

SVAR: Jadå allt är bra med mig, sj då? :)

2010-07-13 @ 14:10:13
URL: http://caydens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />