we love alanya

helllluuu!
Nu har vi lyckats sno internet av hotellet och nu sitter vi i lobbybaren och tar det lugnt efter en lång dag på stranden med en massa sol och bad men jävligt feta vågor. skitkul vadfan, bara flyger helt så wiie! Jag ser fan ut som en soltorkad tomat nu !

vi har shoppat en massa fina grejoor ocksååå, vill bara ta med mig deras marknad hem till Sverige så ni också kan få lite. Nej men nu har vi iallfall tagit det lugnt hela dagen, badat, solat, solat och solat. Igårkväll var vi också i stan, ikväll ska vi dra dit igen med några från hotellet till Club Hollywood. hoppas det blir kul och vi slipper alla sliskiga turkar haha nej skojar, alla är inte sliskiga, det finns jättetrevliga men helt allvar så är mer än helften av dem rent ut sagt SLIISK! Men även om de jävlarna dykar upp så har vi våra bodyguards med oss tonight, hehe man känner sig lite..hmm.. speciell haha.

Nej nu måste vi upp och göra oss i ordning för vår skjuts kommer om någon timme, pussssssssss!
hahaha denna bilden är ifrån första gången jag var hos rebecca, och vi blev ju bffs direkt, jävla gays! pussssssssss

ı turkıet suckers!

heeeej allıhopa der hemma ı Sverıgeö har tyverr ınga normala bokstever her so et blır lıte cp. men nı fattar sekert endo haha. e som sagt ı turkıet nu med mın bebıs rebu och ı har superkul! Har badat en massa och solat och jag ser ut som en romat haha tyck synd om mıg vadfan. nej men jag hoppas nı alla har det bra hemma ı sverıge.

Nu sıtter vı ı ett ınternetcafe ı hotellet det vı bor och snacka om att detta hotellet e fınt shıt asso! rebecca fyller ju or ıdag so vı har nyss etıt en fın mıddag och nu ska vı dra och fıra henne lıte bettre hehe men puss po alla er so hors vı snaaaaaaaaart! (L)


tick tack tick tack...

ja vi sitter och räknar minuterna som är kvar innan vi ska dra hehe. Vi kom hem för en stund sen, vi har varit ute lite bara och träffat ett par vänner och sagt hejdå och tramsat lite haha. Vi sitter nu hos rebecca och vår taxi kommer om två timmar och hämtar oss och kör oss till flygplatsen i köpenhamn. Sen blir det byebye Sweden och helluuuuuuu Turkey, oh jag längtar så mina knäskålar vill trilla av!

haha nej men vi ska faktiskt försöka vara vakna tills dess, får se ifall vi klarar det japp ! jaja bäst jag avsöutar detta mögisainlägget, och än en gång säger jag haaaaaa det bra här, vi har med oss datorn så det blir kasnke något inlägg då och då ifall det finns internet, vem vet med turkarn därborta haha . pussssss!


någon gammal bög bild här ja !

ready to go!SÅ, nu ahr jag packat klart allt som behövs, tror jag fick med allt iallfall haha. Annars är det bullläge för mig, men whateva, är helt speedad nu så jag bryr mig faktiskt inte. Ni vet den här känslan "åhh jag ska resa!" som brukar komma så man inte kan sova dagen innan man reser, ja den, den har jag inta haft alls faktiskt, förens nu!  Nu känner jag verkligen "hallå jag är i turkiet morgon vid den här tiden!" haha, ja iallfall har fixat allt klart nu, har fixat mig också och snart kommer papi och lämnar mig till rebecca sen ikväll drar vi, ni får ha det super här hemma i sverige, vet inte om jag kommer uppdatera mer ikväll, och får se om jag kan uppdatera därborta ifrån, annars så sköt om er så hörs vi om ett par dagar!!!! (L)


PACKÅNGEST!


herreguuud! klockan är tio på kvällen och jag sticker imorgon bitti, och jag har inte ens BÖRJAT packa än! varför sparar jag alltid sånt här skit till sista sekunden. Jag brukar tycka om att packa men verkligen inte idag, har verkligen panik och vet inte vart jag ska börja. Vad behöver jag ens? åhhh! Hoppas fan att det bara inte blir som sist jag var där, att mitt bagage kom bort och jag inte fick tillbaka det förens sista dagen då vi skulle hem, satan vad arg jag ommer bli alltså. men ja nu måste jag faktiskt gå och packa, wish me luck...! :(


här får ni också en liten bild på vårt fina hotell som vi ska bo på :*, ohh satan nu kom jag på att vi ska flyga flygplan! Har trängt bort den hemska äckliga faktan ända fram tills nu. vill inte sätta mig på det jävla flyget, ooh vad jag hatar det :( hoppas att resan blir värt min skräck/panik som jag kommer få uppleva tre timmar dit och tre timmar hemvägen...

frågor&svar

           Anonym om väntar på älskis.:
ska rebecca följa me er till turkiet? - svar uppskattas. Älskar din blogg. Pusssssisar.

svar: Ja jag ska ju åka med rebecca och hennes föräldrar. pussisar på dig med! :*

Anonym om no ridning hehe..:
man ser jy hans ... sak !:S

svar: haha det var angående bilden som jag la upp på bebisen där man såg hans lille pille, men herregud då, blunda hahaha.


haha förlåt var bara tvungen :)!

dagens låt...dagens låt är ifrån A walk To Remember som jag har fastanat för haha, har kolalt på klipp från filmer nu varje dag typ, åh jag älskar den! Så detta får faktiskt bli dagens låt eftersom att den är från filmen och den är superbra...

"There's a song that's inside of my soul
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
to be only yours I pray
to be only yours I know now
you're my only hope"


veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Väduren (21/3- 19/4)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns saker som du vill sätta igång med direkt, men det är något som hindrar dig och det är inget som du kan påverka. Tyvärr får du vänta ett tag innan du kan börja. Försök att höra av dig till en vän som du inte talat med på länge medan du väntar. Det kan bli en riktigt trevlig pratstund.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

måndag ju och det betyder att jag slänger in veckans horoskop till er ! Min vecka ser ju ut att vara helt ok, men jag (och älskis) ska fan se till att göra den till sååå mycket mer än OK, den ska bli super där borta i sköna turkiet! Men varsågoda och kolla ni andra också hur eran vecka kommer att bli, eller inte bli :)

dålig update.

hejhopp sockertopp!
har verkligen inte kunant blogga de senaste dagrna, har inte haft tid för datorn alls! Har knappt varit hemma heller för den delen och jag tycker inte om att blogga när jag är hos någon annan , inte lika kul då, för då bara skriver jag tråkiga inlägg om vad vi gör och så, inte så intressant för er egentligen haha.

Är iallfall hemma nu, eller jag har varit det sen igår, men mina kusiner har också sovit här så har inte kunnat blogga men ska berätta lite kort om mina senaste dagar som varit.

I lördags var vi ju hos älsklis och firade henne, det var ju ett jävla fullt ös sen klockan tre på eftermiddagen då vi började med mysig grillning och så till två på natten då vi alla verkligen var helt slut och däckade. Och mellan där så drog vi ner till stan för att kolla på Medina som uppträdde, det hann vi med fast att vi kom en timme försent till hela det skitet. Men ja vi hade iallfall jättekul i lördags, för kul haha...

Igår gjordes inte så mycket, träffade ett par vänner så gick vi och kolalde på någon fotbollsmatch och snacka om att det var stekigt avrmt, höll på att dö! Nu är jag hemam med my cousins och vi har fixat en massa inför min resa IMORGOOOOON, turkiet om en dag suckers hehe! Men det viktigaste har jag itne gjort än, dvs packat haha. Så jag får nog ta huvudet ur röven snart och göra det!


herregud....

herregud, vilket jävla tjat det ska vara om detta nu då... hur orkar de!? okej vihar fattat att de ska gifta sig, good for them! Jättetrevligt att de ska gifta sig, hoppas de lever olyckliga i alla sina dagar och bor på ett flottitg slott någonstans där ingen kan störa dom där de sitter och gör ingenting med den fet krona på huvudet. Nej men allvar, tycker faktiskt de har överdrivit med allt detta. Tidningar, tv, facebook, bloggar, överallt står det! Och inte nog med att det ska påpekas hela tiden utan att de har stängt av en massa trafik, de ska ta in en jävla massa poliser som säkerhet, bara säkertheten kommer att kosta 7 miljoner kronor! Det har gått åt ca 800 miljoner kr på bröllopet, tänk vad mycket annat vettigt man hade kunnat göra med de pengarna. Hjälpa en jääävla massa folk, eller annat vettigt... nej pallar inte mer nu haha blir bara arg, pussa er alla.... utom er två :)

lördag 19 juni

helluu!!
ett mirakel att jag är uppe såhär tidigt faktiskt, med tanke på att vi la oss någongång imorse haha men rebs papi kom och hämtade oss runt halv elva för vi åkte iväg och köpte och fixade lite stuff inför today ;) Nu sitter vi iallfall hos henne och bara tar det lugnt och så.

Det kommer hit ett par vänner senare och vi ska grilla och lite sånt. Rebecca fyller ju år när vi är i turkiet, självklart ska vi fira henne ORDENTLIGT där borta men vi ska även fira det lite smått här idag med våra vänner, så det ska säkert bli kul hoppas jag. Senare ikväll ska vi dra vidare mot Pildammarna där Medina ska uppträda så det blir nog också kul, hoppas bara vi får fint väder idag, kommer få feta spel annars! jaja ha en finfindag söötisar, love ya.väntar på älskis.

fredag idag då! I vanliga fall skulle man väl ha varit jättelycklig idag över att det är fredag och man äntligen får helg och ledigt från skolan, men icke nu nä. Jag vill fan tillbaka till skolan om jag ska vara ärlig... Iallfall fredag idag då, inget speciellt egentligen haha för vi är ju ändå lediga i vilket fall som helst.

Dog ju hem till y igår kväll, vi gjorde inte så mycket bara tog det lugnt och så. D var också där, sen drog vi ut och vid halv två inatt drog vi hem till mig. Smarta jag hade glömt nycklar så jag fick ju ringa och väcka hela huset för att någon skulle öppna till oss haha *fy!*, vi kollade på film, Fucking Åmål, haha jag älskar den filmen! Sen vid halv fem imorse däckade vi och vaknade inte upp förens typ tvåtiden. Dom har dragit hem nu, så jag har bara legat ute och solat, väntar på R älskis som är påväg hit nu som ska sova här. Hassan kommer nog också ikväll och gör oss sällskap och sover här, avd vi hittar på vet jag inte än, det får vi se. Nu ska jag gå och möta R så pusspuss på er!


drar till Y

Jag har suttit vid datorn tillräckligt nu haha, fastanade här vadfan. Kollade på sista avsnittet av Bella&Tyra show sen har jag varit fast sen dess, men nu ska jag ta röven ur stolen och röra mig hemåt till Y, pallar inte vara hemma, skittråkigt vadfan. så ja vi ska säkert hitta på något mys, puss och godnatt! (L)


need some hot stuff baby this evening!


ja man kan ju alltid fantisera.... :)

tröja - giantricot
shorts- - ginatricot
smycken - ginatricot
skor - scorett

babybabybabybaby


får aldrig nog av din musik, underbara man!

sunny day!

hejhopp! vilket underbart väder vi ahr i Malmö idag då, jätteskönt faktiskt. vi ahr ju haft ett sådant trist väder på sista tiden. eller det har ju avrierat sjukt mycket. ena dagen är det underbart väder medans man andra sekunden kan undra om vi ens är i mitten av juni...

Men är iallfall jätteglad att vi har haft så fint väder idag, ahr legat ute och solat och slappnat av hela dagen. Vaknade runt tolvtiden av att jag kände hur ångesten höll på att ta död på mig eftersom jag såg hur fint solen sken utanför mitt fönster medans jag bara låg och sov så jag tvingade upp mig själv och fortsätte sovandet ute på madrassen i solen och där har jag ållt mig i stort sett hela dagen. Har även grillat med familjen och ätit en massa gott, bla en supergod kladdkaka, gjorde även en god svalkande smoothie, yummie! JA min dag ahr varit ganska lugn och skön, ikväll vet jag inte vad som händer, får se senare, hoppas ni haft en fin dag! (L)piiiiiiiiiiic's summertime

vad har vi ägnat vår tid åt de senaste dagarna?
vet fuck heller vad fan jag gör vaken nu, mina ögon är sjukt trötta och jag med för den delen så jag tycker detta sjukt onödiga in lägget borde ta slut typ.. NU! godnattttttttMedina i Malmö

åh Medina har så många bra låtar faktiskt. Nu snackar jag inte om danska Medina som sjunger Kun for mig, utan de två svenska killarna som rappar. Och nu på lördag kommer de till malmö Pildammsparken klockan sju, och jappjapp, klart som fan att jag ska vara på plats och lyssna på hur fint de sjunger Sagoland hehe... här är några av mina favoritlåtar med Medina iallfall:


no ridning hehe..

ja det blev ingen ridning för mig idag, åkte dock till stallet och så, men åkte hem efter en helvtimme. Helt plötsligt kände jag att jag varken hade orken eller lusten till att rida, var så jävla trött!  Det känns verkligen som att jag knappt sovit någonting sen sommarlovet började. Men idag är det bara chilldag, systrarna är här och så..

Har även avrit ute och lekt mycket med min systers lilla skitunge, vi hade vattenkrig och allt det där. Det är en sak som jag lärt mig om barn under alla dessa åren, att om du väl råkar nämna att du ska leka med en unge eller göra något med den, då måste du fantamig göra det också, och inte en liten stund, utan tills du verkligen känner att du behöver döööö! haha men ungar är ju så jävla söta, eller de flesta iallfall, till en viss gräns, dvs tills de blir typ 3 år sen vill man skjuta dom, haha nej men skojar :*hahaha äta diiiiiig

frågor&svar.

         Ginger <3 om frågor&svar:
vadå klippa daj :O e du sjuk eller:D
svar: antar att det är lilla elias här va haha, nej ska inte klippa mycket på längden, men topparna måste klippas ser ju fan ut som ett mongo med håret ner till röven


Anonym om glömde en liiiiten detalj...:

ska du bara åka dit med din komppis?
svar: nej med hennes föräldrar också men dom räknas inte, vi kommer nog inte veta av dem förens flyget hem haha :)

Anonym om glömde en liiiiten detalj...:

drar till marmaris p lördag
svar: ha så kul då ! :) 


saknar dig snäckan...

onsdag!

hellu, är hemma nu, har fan knappt varit hemma sen i fredags så nu får jag faktiskt ta och stanna hemma ikväll. eller nästan, ska snart iväg till stallet, men efter det ska jag verkligen bara vara hemma. Har nästan glömt hur et ser ut här hemma. haha. Iallfall så har jag och älsklingen varit sen i lördags så vi tänkte ta paus nu för veckan, det räcker för jag känner att vi snart hade haft ihjäl varanda, men det blir ju så när man är för mycket haha but i love u anyway!

Ja nu sitter jag här och har typ precis kommit in från det otroligt sköna vädret vi har idag, har legat ute och schteeeekt hela dagen nästan och så har jag provat lite bikinis och allmänt sommarkläder som jag ska ha med mig till TURKEY next week, satan vad jag längtar, ska bli skitkul! :)

Hoppas iallfall att ni haft en bra dag och får en fortsatt fin dag, nu drar jag iväg till stallet och myser lite med hästarna ! (L)


a walk to remember...

oh min herregud, sitter fortfarande med papper i handen och torkar mina små tårar, kollade nyss på A Walk To Remember och har gråtit som en liten snorunge ! Har sett filmen förr och tröttnar fan aldrig på den, så jävla bra. Vill bara krama någon nu förfan! Tror jag ska krypa ner under täcket och lägga mig bredvid mögis som ligger och snarkar bakom mig nu haha godnatt!In places no one would find
All your feelings so deep inside
Was then that I realized
That forever was in your eyes

veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig harmonisk den här veckan och de små problem som dyker upp klarar du lätt av och det får dig att känna dig ännu mer nöjd och lugn. Detta beror antagligen på att du har betat av en del saker som har hängt över dig och att du därför har frigjort resurser. Ditt välmående kan mycket väl smitta av sig på andra i din närhet som har haft det lite tungt den senaste tiden.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Väduren (21/3- 19/4)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Oxen (20/4- 20/5)

En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till – det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Skytten (22/11 - 21/12)

Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.

japp jag glömde lägga in detta förra veckan haha, någon blev ju en aning arg, sorry. Men här är det iallfall så varsågod HHHHH jag vet att du ser detta haha. Så varsågoda nu och se hur eran vecka komemr bli... eller inte bli! :)

PIC's. balen

såå varsågodaa! här får ni de satans bal-bilderna haha, har haft en jävla press på att jag måste lägga in dem! Nu är mitt hjärta lättat :), haha nej men ja, är hemma nu med Y & R, vi kom nyss hem. Vi drog ut och bara tog det lugnt ute lite, träffade antonia, emma och nelly en liten stund också. Det har ju varit helt okej väder idag så man har iallfall kunnat vistas ute utan att frysa till döds, jävla skit-"sommar". Nu ska jag och R hoppa in i duschen hehe sen ska vi ha myskväll med en mysig film, pusssieeeees!


såhär söt och fluffig var hon!
ja här var bilderna då. åh vad jag älskar er alla!


homeeeeee

hejhopp!

Är hemma nu från rebuuuu, vi sitter hos mig och har en jävlans skitpanik nu! haha fan alltså, att allting ska gå snett för oss! :( Ja nej pallar inte panikera mer för idag alltså, ska dränka mig nu. nej skojar ska fan ta och äta min aprikos och tänka lite på nallar. puss haaaaaaaaaaaaaj!!
bild från sälen. saknar!

frågor&svar

       sanna ullfsson om PIC's. Hästveda läger.:
Vad heter lägret du var på?

svar: det hade inget namn, vi var där bara med skolan

aneline om music of the day:
Jag bara älskar din blogg!! vad heter den tredje låten?

svar: aw tack och vad bra att du gillar den! låten heter pon de floor-major lazer

Anonym om PIC's törringelund.:
När tänker du klippa dig? kan du sätta in fler bilder från din bal?
svar: haha detta var en rolig fråga faktiskt men ja, jag vet inte riktigt, ska nog klippa mig snart. Tror jag gör det innan Turkiet :) bal bilder kommer nog ikväll!


music of the day

lite av låtarna som vi gick loss till igår, jag och rebu fortsätter även nu vår lilla crazy show för oss själva haha.

SHAKE IT SHAKE IT!


glömde en liiiiten detalj...

ja juuuuustdeeeeeeet haha glömde berätta en grej faktiskt. En sak som har gjort mig superlycklig nu för att jag vill bara bort från denna äckliga skitsommaren som vi har i sverige, om man nu en KAN kalla det för sommar. Ja saken är den att jag och min älskling R drar till turkieeeeeeeeeeeeeeet nästa vecka, sug på den! Vi ska till Alanya och fy satan vad kul vi ska ha! Nu är det bokat och klart och vi bara räknar dagarna.

Jag har saknat den staden så satans mycket sen förra året och jag svor på att jag skulle be back, and here i am again! :) Ja ville bara dela med mig av denna roliga händelsen och jag hoppas ni har kul äckelvädret in Sweden! :)

Här är lite bilder från sist jag var där, fysatan vad i miss it hehe! synd bara att vi inte ska till samma hotell, har saknat vår fina vänner som vi hittade där :(pussieeeeeeeeeeees (L)

skjaofrgmpdkaojfn

är fortfarande inte hemma, ska hem imorgon, blir nog kvar här idag med. Orkar inte gå hem. Jävla fittväder, fyfan vad deprimerad man blir av vädret alltså helt seriöst. Blir snart galen. Och kan inte heller lägga in bilder från balen för de är hemma, så jag gör det när jag kommer. Vet att jag har fått många kommantarer om att ni vill se bilder från balen, men de kommer strax i promise!

Just nu ligger vi och degar här hemma hos mögis, vi har ingen energi för någonting alls. Är forfarande trötta efter gårdagen haha, ikväll ska vi fan nog bara ta det lugnt eller något. ja nu ska jag och rebecca dansa lite hehe pusssssssssss


siiiiiiiiiiickelisicksick

nemen tjeeeeena alla glada och pigga männiksor!

vad har ni för er denna lördagsnatt?! Ja sjäv har vi nyss ätit oss tjocka och mätta. Är hos älsklingen rebu nu, vi har haft en underbar kväll! Tack allihopa, vi drog hem till rebeccas kompis och där var en massa trevligt folk och vi hade jättekul. Pallar inte skriva mer faktiskt för jag ser inte riktigt bokstäverna, mina ögon blir så jävla konstiga på kvällarna haha, dock ingen aning varför. Men jaja ni får ha en fin fortsatt natt för det ska vi ha höhö, pusssssssssssssssssssssss


sjukt gammal bild men ja (L)


shit det är fan sommarlov!

o herregud, helt seriöst så har jag inte hunnit tänka eller inse att det faktiskt är sommarlov nu! Ja visst vet jag att vi har splittrats och allt det där sorgliga, men fan inte att det är lov! Det lovet vi alla väntar på år efter år, det vi bara längtar till. Att få vara lediga i månader under den sköna årstiden sommar, eller sommar vill jag fan inte kalla det. vilken jävla bra start på sommarlovet va, regn och äckligt skit. Men anyways, det är sommalov för helvete ! denna sommaren ska bli super, jag skiter i! :)

Om jag tänker efter noga så var allt så annorlunda förra året exakt vid den här tiden. Så många människor som finns i mitt liv nu som inte fanns då, så mycket grejer jag varit med om och upplevt som jag inte hade då och så många olika grejer som jag inte ens tänkte på eller anade har visat sig. Hade helt olika tankar och uppfattningar om saker och ting, men man får mer erfarenhet om allting ju längre tid som går och just nu är nog en av de tider så det ändras som mest för mig tror jag, då jag kan se på saker från olika perspektiv och sätta mig själv i olika situationer bättre. Det är sjukt vad mycket som kan hända och ändras på bara ett år...bild från förra sommaren

PIC's karnevalen videdalskolan.

här är lite bilder från karnevalen vi gick igår, det var verkligen superkul! Och som ni förhoppningsvis ser så var jag en Avatar, Neytiri typ eller nåt haha. Men vi kollade på filmern när vi avr i Hästveda, och jag blev helt kär i filmen, älskar den! :)


TORUK MACTO!


kolla vad fint jag sminkade mig själv, finaste avataren någonsing ju!


adel var tjuv.


9C ! (dock inte hela klassen) ♥♥


lucas&niklas var söte bebisar haha.


the Hulk's! ellojs&chrille.


här har vi bebisarna igen! :)


hela jävla gänget haha


äff the indian och nickee


avatar,polis,polis,tjuv & sandy in grease


a ni ser säkert vad de föreställer haha


ja här har vi henneeeeeeeee! :), är fan fortfarande blå på vissa ställen på kroppen, jättefint att jag var halvt blå på balen igår haha

bilder hästveda del 2

här är lite fler bilder som jag tog under hästveda lägret. :)
hehe :)
hehe förlåt....


 sådär kl halv sex på morgonen satt vi och värmde oss vid den härliga brasan :)

:(

hej är hemma från avslutningen nu... är egentligen inte alls på humöf för jag har gråtit så mycket idag att jag har blivit sömnig. Hatar verkligen den här dagen, känns verkligen helt sjukt att vi alla ska gå skilda vägar, olika skolor, inget mer "kom vi drar till konsum" eller " äsch vi skiter i spanskan idag". nej för nu är det slut och jag inte insett det förens idag när vi verkligen allihopa stod och störtbölade och kramades och sa hejdå till varanarda. Vill verkligen inte sluta, vill bara gå om nian, vara kvar på den jävla skitskolan som jag hatar att älska. usch nej nu blir jag tårögd igen, men vadfan, sånt är livet, nu går vi alla olika vägar och förhoppningsvis håller man kontakten med de flesta, eller de närmasta rättare sagt. Men tack för alla dessa åren vi haft tillsammans, vi är oslagbaa och jag kommer sakna er alla supermycket! ♥♥


Vi hade ju akrneval och bal igår, det gick super, en massa skratt, gråt, god mat&dricka, musik och massa dans. Lite för mycket dans tillochmed haha. Ja ni vet när man har blåst jättemycket eller skrikit så blir man skityr, och i och med det var så varmt och kvavt där inne så blir det ännu jobbigare, så ja till slut svimmade jag, det var den jävla "Boten anna" låtens fel, haha nej men jag vaknade upp av att jag skrattade. ibland undar jag ifall jag är mänsklig...

Ja och karnevalen gick också finfint, vi hade jättekul och snartlägger jag upp en massa bilder för jag orkar inte skriva, är alldelles för uppspelt över en grej jag måste gå och ta itu med nu hehe, pusss!

dagens video! (hästveda)hahaha detta får udnerhålla er för dagens. Det har underhållt mig duktigt mycket iallfall. Här var det så att chrille så gärna (eller inte) ville testa bli vaxad så han får se vad tjejer går igenom. Så ja, vi vaxade hans ben och lår, och såhär mycket gillade han det! :) mysigt huh?
FEEEEEEL THE PAIN HEHE :)

PIC's. Hästveda läger.

här kommer lite bilder som tagits under vårt lilla sk läger, mer bilder kommer nog senare. pusss!


gyttjebrottning! chrille vs håkan


gyttjebrottning! FP vs niklas


så går det håkan när man lämnar bilen olåst och vi är i trakterna. Vi hade vår ena lilla flakfest här haha.elias ville testa att vaxa benen


det ville chrille med haha


vill man vara fin får man lida pin! resultat, silky smooooth! :)


love u guys!innan vi åkte så fick vi stapla upp alla våra väskor medans lärarna tullade och gick igenom vartenda en, jättenödvändigt ju.


pöss babbzz, checkar ut!

sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hejhej! *fyskäms* förlåt att jag varken uppdaterat eller sagt varför jag inte kunnat blogga de senaste dagarna, men har faktiskt varit på typ läger i Hästveda vid Lursjön med alla nior i skolan. Kan börja med att säga att jag är satans helvetes trött! Ha inte sovit alls mycket det har sensate senaste dagarna.

Men jag måste även säga att vi hade himlans kul, verkligen! Vi gjorde allt ifrån att bada klockan två i natten (årets första dopp!), ha tårtkrig, gyttjebrottning i äcklig lera, spökrundor i natten i skogen, en massa massage, film, osv. Ja en jävla massa kul hade vi iallfall.

MEN jag hatar fortfarande den (ja just den!) skogen och gjort sen jag var nio år! Still hate it. Var på kollo där för längesen och hatade det redan då, grät och grät och till slut fick pappa hämta mig. Och jag kommer ihåg att jag sa att jag aldrig skulle sätta min fot där igen, men icke sa niiicke! Där hamna man igen och samma äckliga skit haha. Visst hade vi kul i stugorna och så nä vi var allihopa, men när det kommer till själva skogen så heeeell no, vet inte varför men den är rent ut sagt äcklig, läskig och allmänt omänslig. dont like it :)

men aja är iallfall hemma nu och är satans trött, men ska inte sova för att jag har en massa att göra inför balen och karnevalen imorgon så jag måste fixa en massa först. Men först av allt ska jag fan äta, är svinhungrig! puss!!


PIC's. stan&skolan

här är lite bilder som tagits idag. både i skolan och i stan. pössshär är ett av alla 100 bilflaken vi såg idag, mycket sött!


denn jordubben liknar faktiskt heffaklumpen eller en liten elefant iallfall hehe


love u.
malmö, Gustav Adolfs torg. <3


SKOLAN:

äff.


solar och chillar förfullt i skolan med tha gurls!


denna bilden ville Elias så gärna att jag skulle lägga in, fick denna (tummen) finfina ringen av honom idag haha :)


me&bäbzzz

utgång!

ska ut o träffa älskis nu, pussssssssssssss

sunny day in Malmoe

shulululu !

är hemma efter en jättemysig dag med min älskade kusin Raya i stan. Hon har ju flyttat till Stockholm och därför har vi inte kunnat träffas så mycket, vilket är synd eftersom att vi alltid har jättekul tillsammans. Men idag äntligen tog vi oss ut en runda tillsammans. Vi drog ner till stan denna otroligt varma och soliga dag, fyfan vad skönt det har varit de senaste dagarna med alla skön sol som vi fått! Iallfall så har vi som sagt spenderat dagen i stan, blev glass och jordgubabr i solen, satt och tog det lugnt i Gustav och vid kanalen och så.

Malmös gator var verkligen fullsmockade med människor idag, åh jag älskar att vara ute i stan på somrarna, det är så härligt och alltid en massa folkisar hehe. Och för att inte tala om alla skrikande och hoppande studenter som gled runt på en massa lastbilsflak och skrek och tutade och hade sig. Jag blir helt så rörd när jag ser det, vet dock inte varför haha, men det känns helt så "awww :(" , jättegulliga verkligen. Bara tre och ett halvt år till för mig.. hehe.

iallfall, sen kom även Rayas kompis Frida, jättetrevlig tjej förresten, och gjorde oss sällskap, och vi bara satt och tog det lugnt vid kanalen med lite skön musik och massa snack. Så min fredag har varit jättetrevlig och jag hoppas att alla andra också hade en fin fredag, puss!♥PIC's. Danmark&bröllopet!

här är lite bilder mer från helgen. Det var ju någon som jättegärna ville att jag skulle lägga in bilder från bröllopet så här är ett par stycket. sen plus ett par stycken från när vi var i DK i söndags också hehe, enjoy :)


nu kommer dk bilderna:trey songz konsert video

här är lite videosar som jag filmade under konserten, tänkte jag kunde visa lite så ni kunde få se hehe. pussaa
MEN TJEEEENA SNYYGGING!!!!

PIC's in school.

här är lite bilder som jag tagit under dagen hehe, i skolan och hemma.


haha bästa ! Vi hade bestämt att idag skulle vi alla komma i siden kalsonger och pyjamaströjor till skolan. varför, vet jag faktiskt inte men vi gjorde det iallfall haha. tadaaa! sött va? :)


man ser inte så jättebra på bilden men här ser ni lite hur min fina bränna som jag fick idag ser ut he he.


vår lilla demostration i skolan för att vi ville ha tillbaka våran älskade lärare Björn !


mögis kommer nog döda mig för detta, men kunde inte låta bli att fota när grisen somnade på engelskan idag hehe!


och här var jag tvungen att testa gränserna hehehe. så går det när man somnar malaka! aftos jallai!!glass in da sun id the shit !

3 juni♥

hello sunshiiiiiiiiiiiiiiiines!

solen skiner som satan idag och det gör mig helt superglad om jag ska vara ärlig ! Kom nyss in, har legat ute i solen och tagit det lugnt och bara vilat mig och steeeeekt ! Med en glass i handen och skön musik. Ja det är allt som behövdes för att göra min dag. Iförsig var jag ensam men det var sjukt skönt faktiskt, att bara få vara ensam lite, utan någon som pratar eller någon som stör. Bara jag och mig själv...

Nu är jag inne iallfall och tänkte att jag kunde blogga lite hehe, har ändå inget bättre för mig. Så jag sitter här med min efta godispåse och tjockar mig samtidigt som jag gör lite nytta för er , jag hoppas att ni alla har en superfin dag! ♥


kvällens outfit.såhär såg hon ut igår kväll ! ganska enkelt fast med lite krimskrams här och där

PIC's törringelund.

här är lite bilder från igårkväll. eller inte ltie, en hel del rättare sagt haha. Här på första bilden hade vi nyss haft vår gråt böghög då nästan alla började lipa, haha gulliga är vi !2 juni. hellu sunshine

tjosaaaan i trodan !

Vad har ni för er denna varma och underbara soliga dag? Jsälv har jag nyss legat ute och stekt i trädgården, har legar i ca 30 minter sen orkade jag inte emr. Kändes som om jag höll på att smälta av värmen haha. Men snacka om att jag har fått färg hehe.

Så nu när jag ahr smygit undan från solen lite så sitter jag här inne och svalkar av mig lite. Efter skolan drog jag och äff till stan och kollade skor och så. Det var jättefint väder så vi har gått ganska mycket, köpte även kall smoothie och njöt av den sköna solen vi har i Malmö idag. Hoppas den stannar ! vore ju synd annars...

det hände itne så mycket i skolan idag, det kommer det nog inte göra på hela veckan eftersom vi inte alls har mycket att göra nu såhär sent på terminen. Mest att avsluta en massa arbeten och smågrejer, så det känns superskönt att det tunnar av lite nu efter allt hårda arbete *host!* haha.


video från bussresan hem från törringelund.Såhär gick det till på den 15 minuters långa bussresan hem. Rastlösheten är igång igen, inte mycket att göra åt saken haha. fyfan, vilket härligt gäng! bara lyssna och se hur kul vi hade och hur mycket vi tramsade haha, och ja det är jag som sjunger/skriker närmastkameran haha, vi sjöng någon sån arabiska låt/visa eller vad fan man sak kalla det. men ja bilder kommer nog snart . pusssss

homeeeee!

gokväll kära läsare! Hoppas att ni har haft en superfin dag, det har iallafall jag haft. Vi var ju som sagt på Törringelund och dansade ikväll och det var verkligen jättetrevligt. -Kvällen bestod av en massa skratta, dans, musik, en och annan tår sippade fram hos en del, och ont i fötterna! Satan avd det värker i mina fötter nu efter de jävla killer-shoesen! Man ja, vill man vara fin så får man vadå... ? jo lida PIIN ! ;)

Ja iallfall så hade vi kul ikväll, och för att inte tala om bussresam hem var nog en de roligaste med kvällen, massa sång och skoj hehe, fyfan vad jag kommer sakna allihopa, kan verkligen inte tro att våra år tillsammans är slut... Inte förens idag i bussen när vi alla satt och skrattade insåg jag att det verkligen närmade sig slutet och jag får en klump i magen bara jag tänker på det... usch nej, nu blir jag tårögd. men fy satan vad vi ska röja i hästveda nästa vecka på vårt lilla läger! skoj ska det bli, just wait and seeee!!! :)

Är iallfall hemma nu och ska försöka lägga in lite bilder och videos från dagarna som gått, har ju lovat er det, sorry men har verkligen inte hunnit... (L)


stresss again!

fan avd jag alltid ska stressa när jag som minst behöver det ! Aja iallfall så har jag varit i skolan denna tråkiga och regniga dag, vi har övat på en massa dans och så inför balen, ska bil jättekul. Det närmar sig som fan ju, nästa vecka , ser fram emot det super! Iallfall så dansade vi en massa vals och annat skit, det var faktiskt också lite kul, men nu har jag bråttom eftersom att jag måste fixa mig, för att klockan sex ska vi samlas utanför skolan och så ska vi åka till Törringelund och dansa och sånt ikväll. Det ska nog också bli kul hoppas jag. Hinner inte skriva så mycket mer, men bloggar nog mer ikväll pussssssss!!!


RSS 2.0