PIC's. TREY SONZ konsert köpenhamn 30/5

här är lite bilder från igår, dock inte så jättebra, jag var alldeles för upptagen med att skrika och have some eye-candy he he heeee



oh herreguuuud, hello hendsome!


jag&rorsa, tack för kvällen ! love u.

what a night!

vilken kväll igår alltså! Fy satan vad kul vi hade, orkar inte sitta och berätta allt för jag är ett jävla bajshuve som nyss råkade radera hela inlägget som jag höll på att skriva så nu har mitt tålamod tagt slut, haha. Men iallfall så åkte vi till danmark då vid åtta tiden och var exakt i tid för snyggingen, och hell yeah att han var snygging. Fyfan ni skulle sett, herregud säger jag bara! *dräggeeeel*

Kortfttat om igår kväll så hade vi jättekul med massa god mat, dricka, musik, skratt och skrik ! Efter konserten så drog vi ut lite in Copenhagens gator och hittade ett mysigt litet matställe där vi åt och så, efter det bar det av mot Sweden again hehe, och det lev ju rätt sent så snacka om att jag (och halva skolan) var sten trött imorse ! satans perkeles!

Är iallfall hemma från skolan nu och jäzzo följde med mig hem, vi fixade ett par saker och så sen gick mögen. Nu sitter jag här och har nyss "ätit" min sista helium ballong och underhållit mig själv med den satans roliga rösten man får haha, fan vad lättroad jag är !

snart slänger jag nog in en massa bilder, från igårkväll/natt och förmodligen från bröllopet som jag var på i fredags, någon ville så gärna se bilderna :) pussaaaaaa


kvällens facelook&outfit.


såhär ser jag ut ikväll. Vet liksom inte om det blir kallt eller så så jag tar med en kofta över tröjan ifall att. Och såklart skinnjacka också. Är inte riktigt klar än, har bara håret kvar, det är inte mycket, bara att ta ut flätan sen är det klart haha. Hade bara fläta för jag orkar inter ha håret hängandes överallt nu när ja sminkade mig och så. Så nu återstår bara att fixa det sista, gå upp och rensa mammas/pappas plånböcker och sen vänta på rorsan och hennes brother&cousin. Hoppas ni alla får en förhoppningsvis lika fin kväll som oss! ♥


OBS! TILL SYSTER: VA VAKEN TILLS JAG KOMMER HEM! HEHE PUSS! :*

frågor&svar.


helluuu snygging!




yupyup, denna här godbiten ska man få se ikväll! äkta snygging ju , sånt gillassss! :*

kvällens outfit.(igår)


såhär såg ja uta igårkväll !

midjekjol från monki, svart linnefrån H&M, svarta pumps.

sunday, ångestdag? hell no! impulsiva beslut som gäller

ja hejhopp, vet ni vad som är kul ? nej det ska jag tala om för er, när ens syster smsar en från jobbet och ber en att blogga för att hon har tråkigt, det är skitkul tycker jag haha. så nu ska jag blogga lite för you sistah!

Vaknade klockan ett idag typ, så gick jag upp och åt och så. Igår fick jag för mig att jag ville gå på Trey Songz konsert som är idag i Köpenhamn, så idag gick jag och köpte biljett till det haha. Så jag gick och mötte filip för att hämta min biljett och nu är jag hemma, ska snart kanske börja göra mig i ordning eller så. Ska dit med Roro och hennes bror och kusin som kommit på besök från Dubai. Ser faktiskt fram emot ikväll och hoppas vi har kul.

Så tyvärr syster, du kommer få spendera kvällen hemma ensam utan mig hehe. Men vet ni vad, jag älskar såna hära snabba beslut som kommer. Orka sitta och planera sen långt innan och bara sitta och vänta och vänta. Lika bra att ta det som det kommer, sånt gillar vi !


PIC'S. koki 1 år


födelsedagsgrisen himself! love u ♥


♥♥


man ser inte en röda texten men det står "det ska egentligen stå elias, vem fan är aleos haha!" Ja dom som jade gjort tårtan som vi beställt ifrån hade skrivit fel namn, jättebra jobbat!


koki, jag & syster ♥


jag och älskling ♥


haha dont even ask.


ohhja sånt gillas!


si senortia.




♥♥

här är lite bilder från kvällen, är helt slut nu så jag hoppar rakt ner i sängen, gondatt! ♥

i'm home!

gokväääääälll my fiends haha !

Kom nyss hem typ, var på födelsedags fest för min systerson som blivit ett år, åh min lilla prins har vuxit till sig lite! Men fyfan vad snabbt tiden har gått. Det känns som om det var någon månad sen bara vi var på sjukhuset och väntatade på lillskiten. Men nu är han iallfall ett år, grattis till min älskling! ♥

Iallfall så hade vi fett kul på bröllopet igår, men snacka om att jag hade f*ckung ont i fötterna efter sju timmar i de jävla killer-shoesen, satans perkeles alltså! Men annars så var det jättekul, ví dansade en massa och hade allmänt kul. Paret var såå söta, älskar bröllop för man ser alltid hur glada de som ska gifta sig är och man blir helt så happy, man får sån bra känsla. grattis till dem iallafall! Sen efter allting så drog vi till donken vid tre tiden typ, sen blev det raka vägen hemåt och däcka för vi var sååå slut!

det var min fredagskväll det, nu är det lördag och jag sitter och mögar här med Y, vi däckar när som helsth hhe men först ska jag bara lägga in lite bilder till er sockertoppar! ♥


streeeeeessss



är hos äff nu, har sjukt brottom, vi ska vara klara om mminmdre än en timme och jag ahr inte börjat med ett skit, men ville bara visa vad jag skulle ha på mig ikväll. pusssssss

dagens outfit.



såhär såg ja ut idag men pusssssssssssss har brottom nu ska dra till äff, pussa! :*

it's no pretty...


denna låten är så skön att lyssna på, men videon är hemsk. Jag seriöst ont när jag ser den faktiskt, jag blir så arg! Vet att videon inte är på riktigt, hoppas jag iallfall. Men vet att sånt här händer dagligen runt om oss utan att vi ser det. I vissa tillfällen ser folk utan att agera, sånt är bara för hemskt fan... men låten är jättebra iallafall

friday finally!!

äntligen fredag, fy fan vad skönt ! Kom hem från skolan nyss typ och har ätit och vi har lilla soc-damen på besök så har pratat lite granna med henne och nu sitter jag har och ska blogga lite innan jag senare måste fixa mig och så inför tonight, det ska bli jättekul faktisk. Måste börja fixa mig i god tid denna gången så jag inte behöver stressa som jag alltid måste göra för att jag inbillar mig att jag har tillräckligt med tid på mig vilket jag aldrig har haha. Och mitt hår tar ju e jävlans tid vettni, eller nej faktiskt inte så värst, men en stund iallfall, om jag vill få det riktigt snyggt. Och det vill jag verkligen ikväll hehe ;) Vad ska ni själva hitta på ikväll?

vad det nu än är så hoppas jag att ni får en fin fredagskväll! ♥


babeloooo&me

jag är så jävla bäst!



alltså jag förtjänar en stooooor hink med Ben & Jerry's ! Denna låten har jag letat efter som ett svin i ett tag nu. Eller jag och rebecca har letat. Den heter "Track 03" bara i våra mobiler, inget namn eller så på varken låten artisten med den gudomliga rösten! Så jävla frustrerande ! Till slut satt jag och lyssnade på vartenda ord och skrev ner det och hittade det genom my best friend, GOOOOGLE! heheh rebecca du behöver inte tacka mig, jag vet ändå i'm the f*cking best! :)

men helt seriöst bara lyssna på hans små söta ljudeffekter och helt så mjukt och ahhhh haha. lovely! :*

frågor&svar

Har varit och solat i 20 minuter, behöver fan färg på kroppen till balen. Kan ju inte gå runt och se ut som en blekfis, fan heller, så den kommande veckan ska det solas en jävla massa! Och så har jag även pluggat en massa, är slut nu, eller min hjärna är det iallfall så ska koppla av nu lite med en varm dusch. pussshaj! (L)



navelsmycke i örat!


hahaha kolla vad kul det ser ur fyfan. Testade att sätta in navelismycketi örat igår, ja det gjorde lite ont eftersom att man måste töja ut hålet lite. Tessan hade det så igår så jag var bara tvungen att testa och jag tyckte jag kunde ha kvar det så et tag haha, lite coolt är det ändå, det måste ni erkänna!? :)

my new nails.



Såhär ser mina naglar ut nu iallfall, fixade vid dem igår. Snacka om att det är skönt att klia sig nu hehe, speciellt sådär när man kliar sakta typ på magen eller någon ohh äkta skönt! Vad tycker ni, visst är mina nya naglar snygga!? :)

dagens outfit.



såhär färgglad var hon idag ! Tycker fler folk borde klä sig lite mer färgglatt för att pigga upp det lite, det ser så tråkigt ut när himlen är grå och alla människor likaså, nej färgglatt ska det va! =)

tordaaaaag

tjosan i trosan!

Sitter här och kämpar med att försöka att trycka på endast en tagent åt gången. Har ju fixat naglarna så det är skitlånga nu så är helt ovan och det känns jättekonstigt haha. De blev iallfall jättesnygga tycker jag, det var på tiden tycker jag. Måste ju ha fina naglar till imorgon kväll.

Är iallfall hemma nu och mina systrar är här och så, vi har nyss ätit oss mätta och snart spricker jag ! Nej men jag smög ner snabbt för att göra ett snabbisinlägg åt er sötisar. Är skittrött idag så ska snart plugga och lite sånt sen måst jag fixa lite grejer inför imorgon. Det är fredag ju, så jag och äff är bjudna på ett Bröllop som vi ska på. Det ska bli jättekul hoppas jag. Älskar ju bröllop hehe. Så jag vet inte om det blir mycket bloggande imorgon. Så jag tror jag slänger in en frågestund imorgon som varar under helgen eller så. Men ni får ha en in fortsatt kväll pussaaa :*


me&äm, love u <3

freeeshooooo

jajamensan! jag ät trött och halvt död så in i nu ! Kom hem från stallet för en stund sen så gick jag ut lite snabbt och träffade Y en stund och nu är jag hemma. Har ridit och har helt slut kan jag tala om för er. Har kämpat som ett djur idag och hela min kropp värker, men har varit så duktig idag att jag ska belöna mig själv med en helkroppsbehandling nu, ska ta en varm dusch, fixa håret, naglarna och allt sånt mysigt ni vet. Sånt som man behöver ibland, liksom som en freshkick haha. Aja ni får också ha en fortsatt fin kväll sen vet jag inte om det blir mycket bloggnade ikväll, måste plugga också, har en del grejer som jag måste fixa innan terminen är slut, dvs försöka få bort mina IG:n :$ jaja puss!


 ... & så bjuder jag på en skön låt också :)


we like jojo

hade en period då jag alltid lyssnade på Jojo, fast vet inte hur jag slutade. aja iallfall det jag ville säga var att jag tycker att denna tjejen har en otroligt vacker röst och hennes låtar är alltid så fina och känsliga. Sån här musik faller mig jättemycket i smaken, då jag gillar att lyssna på lugn och skön musik ibland, eller ganska oftast faktiskt. Gillar att lyssna på texterna, orden, försöka klura ut i mitt huvud vad artisten vill få sagt eller vad låten betyder osv. Här är några av mina favoritlåtar som sjungs av JoJo:





onsdag

oh satans vad varm jag är ! Kom nyss innanför dörren och bara slängde av mig skinnjackan, stektes fan som en gris. Det var lite blåsigt imorse när jag drog till skolan så jag klädde mig varmt, för vamt tydligen för jag har gått och stekts som en gris hela vägen hem nu när solen tittat fram! Iallfall så är jag hemma nu, ensam. Känns skönt att komma hem till tysnaden haha, orkar inte med folk och massa prat nu när jag är så trött som jag är efter skolan.

Onsdag idag, vilket betyder ridning för mig. Gick ju inte förra veckan för jag orkade inte men jag längtar verkligen till ikväll, känner mig helt naken när jag inte har ridit på två veckor. Det har liksom blivit en livsrutin för mig. Så jag ser fram emot dagens lektion he he :)


love you boo (L) (bilden är sådär tre-fyra år gammal)

right now


såhär såg jag även ut idag. Mjukiskläder (vaknade en halvtimme innan jag började), och osminkad haha.

japp såhär rastlös är jag nu, vänar på mögis Y. vi ska träffas en stund. Bajsen har varit i Stockholm hela helgen så vi har inte haft någon tid att träffas typ förutom igår kväll en liten stund. Men nu ska jag ut och så ska vi träffas och snacka och så lite puss love ya! (L)

tvåflugoriensmäll


jahaaa, två snyggingar i en och samma låt, sånt gillar vi, inte sant!? :) Jag gör iallfall hehe. Fast den ena snyggingen är inte med någonting på videon, det är bara hans änglalika röst som hörs, but love it anyway, as long as it's my baby! (L)
(nu talas det on weezy baby ofc)

härskadetståenrubrikegentligenmendetskiterjagi

satans helvetes perkeles, är trött som en.. ja vet inte vad ! men jävligt trött är jag iallfall. Har typ kämpat med att hålla ögonen öppna hela dagen, och jag ska fan heller låta min kropp ta kontrollen och somna. Då slutar det med att jag vaknar jättesent och då har jag missat mina tv-program och då kommer jag aldrig kunna sova inatt, så det gäller att vara på hugget idag. Ska typ bitch-slapa mig själv varje gång jag försöker blunda i mer än en sekund! :)


... you're just like poison.

@ school määän

hejhopp, sitter just nu i datorsalen i skolan och ska egentligen arbeta, men äsch vadfan, lika bra att slänge in ett inlägg till er stackars små söta läsare hehe. Är iallfall cp trött eftersom att jagvar vaken till typ två igår och vaknade sju imorse, så jag är typ stendöd nu! Menmen det ända som får mig att vilja leva idag är kvällens Ugly betty, desperate housewives och cougar town hehe, mitt liv är super ! haha nej men alltså jag lovar att tisdagar får mig att må bättre, ett stort tack till kanal5! =D

nej tycker fan synd om min vikarie, han har ingen chans i denna klass. Det har ingen vikare heller för den delen. Vet inte varför men jag har alltid felt sorry for vikarier, ohh gud nu när jag tänker efter vad min klass har utsatt vikarier för. Vi har haft dem utspringande ur klassrummet gråtandes, skrikandes, rasande, och ja allt möjligt ni kan komma på... he he :)


denna pumpar vi för fullt här in videhoodskolans datasal! nej skojar, lyssnar på den tyst och lagom nivå hehe, vill inte störa de andra studerande eleverna som förhoppningsvis vill ha en framtid :) eller om jag ska vara ärlig så lyssnar jag inte på den, jag lyssnar på shakira-hips dont lie, men då jag skrev den första meningen så lyssnade jag faktiskt på den, så i stort sett ljuger jag inte haha, okej ska hålla käft nu pussa!




här bjuds på några otroligt seriösa bilder från denna otroligt seriösa lektion!! pussa er på gumpen! :*

frågor&svar. (sorry hehe)



har fått lite frågor igenom dagarna som jag bara inte hunnit svara på eller så, har absolut inte ignorerat dem haha. sorry. Men jag tänkte svara på ett par nu, de är nog mest angående min piercing som jag la in video på häromdagen.

fråga1: som sagt, sorry har inte hunnit. :( hoppas du läser svaren nu iallfall.

fråga2:  kommer faktiskt inte ihåg. senil eller något, haha nej men har för mig att jag inte behövde, elelr har faktiskt ingen aning.

fråga3:hejsan, kul at du gilalr min blogg! :), nej jag fick som tur var inga infiktioner efter att jag piercat mig. Det gäller att tvätta ordentligt som piercaren säger åt dig att du ska göra och hur och hur ofta. med rätt medel och sånt. Min mage var ömtålig i ett par dagar, men inte så värst, mest att jag inte kunde böja mig så hastigt eller slå något mot magen, annars var det helt vanligt. Jättemånga sa i början så "ja du kommer inte kunna ligga på magen" o blabla, så jag tänkte shitt, jag som alltid sover på magen, men det gick helt okej att ligga på magen, gjorde inte ont. :)

fråga4: Min mage är inte på humör för bild just nu haha så jag får se kanske senare. Jag gjorde min i en studio som ligger vid Limnhamn tror jag, hos en kille som heter Emilio, han är ganska bra, de flesta av mina vänner har gjort hos honom. I navel, tunga, läpp, osv. Det kostade 200:-, fast då får man ta med egen läkestav, annars kostar det 300:- tror jag. Jag hade bedövning, Emla tror jag den heter, den finns att köpa på apoteket. Den hjälpte ganska mycket tycker jag, men asså även om det gör suuuperont så varar inte smärtan i mer än 2 sekunder typ sen är det klart så man hinner inte känna av något haha.

Hoppas ni fick svar på det ni ville, och är det något mer ni undrar så är det bara att fråga på! :)


miss my hair!



åh hittade denna gamla bilden från i somras, dasknar mitt hår ! Vet inte varför. Det är inte så att jag har tappat det eller så (som tur är!) men det känns inte riktigt som mitt gamla raghaad-hår, kolla bara på bilden, det var skitsnyggt ju, hur fan fick jag till de lockarna?! ähh måste komma på ett sätt igen nu för i miss it as hell!

summertime



åh fan vad dessa låtarna påminner mig om somrarna för några år sedan, riktiga minnen. Det är verkligen riktiga sommarlåtar. Kan bara tänka mig dessa i hög musik på stranden en varm sommardag eller i Västa hamnen, åh fyfan vad skönt, men snart kommer det, inte långt kvar! Har ni inte såna riktiga SOMMARLÅTAR som påminner er om sommaren eller så, har verkligen brist på musikinspiration nu så ni får jätteeeegärna komma med tips! puss :*

veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det ser ut att bli en riktigt mysig vecka. Du får tid att ägna dig åt familj och vänner och det är något du verkligen trivs med. Positivt är också att om det är något du har gått och oroat dig för den här veckan så finns det chans att detta löser sig, helt utan att du behöver göra något. Ytterligare ett stressmoment mindre, men du inser att du bör förbereda dig bättre för att slippa den här oron nästa gång.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Väduren (21/3- 19/4)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Oxen (20/4- 20/5)

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Utan dina vänner hade veckan blivit en seg historia. Du känner dig överarbetad och har svårt att samla den energi som krävs för att vara kreativ. Tur då att någon annan hittar på en kul aktivitet. Du kanske inte känner för att följa med direkt men allt tyder på att det kommer att bli riktigt kul om du gör det.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din vilja att utforska världen omkring dig är större än vanligt den här veckan och du kan lätt få lust att planera framtida äventyr och resor. Bli inte besviken om möjliga reskamrater inte helt och hållet delar din entusiasm. Låt inte dem hålla tillbaka dina högtflygande planer utan planera själv om så krävs, så får de ansluta senare när de ser hur roliga dina framtida äventyr faktiskt kommer att bli.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.

förra veckan var jättekrånglig så det blev inget "veckans horoskop" tyvärr, förlåt alla ni som väntade på det, jag vet att ett par styckna bliev lite besvikna hehe. Men här är denna veckan horoskop iallfall. varsågoda och se hur er vecka komemr bli... eller inte bli! :)

todays outfit



blå leggings från bikBok, Vitt baslinne från Ginatricot, grönt linne/tunika från ingen aning faktiskt haha, gröna tygskor från Skopunkten.

såhär smyger jag omkring idag !
lite småsomrig och söt hehe.

måndag!

jahapp måndag idag då. trevligt... eller inte. nej men det är fan bara denna veckan och nästa sen är det slut för denna jävla terminen, då är det slut för oss på Videdalskolan och slut för grundskolan. nbhu... ett steg in i vuxen världen som jag verkligen inte vill komma in i, iallfall inte nu, och inte på ett bra jävla tag! Man borde typ kuna stanna sig själv i den åldern man är i ett tag, eller så länge man vill och sedan fortsätta, det hade varit super. Då hade man sluppit all stress och press fan!

Ja tillbaka to reality, är iallfall hemma nu efter ännu en dag i skolan. Denna veckan ska jag fan skärpa mig, har så mycket jag måste bli klar med och ta igen, så det blir ingen hemmadag för mig denna veckan ! haha. Solen är inte lika fin och varm idag som den har varit den senaste tiden . lite ledsnigt faktiskt, hoppas det vänder och blir supervamrt snart igen för det gillas dunder !


fresh to the death!

gokvvvvvvvvvvälll mina läsare! Ska alldelles strax hoppa in i duschen. Fixa hårinpackning, fixa håret, smörja in mig med min goda Britney spears lotion, lyssna på skön musik och allt sånt mysigt man gör i duschen ni vet haha. Älskar söndagsduschen, helt avkopplande och allmänt omtyckt av mig. Ni får ha en fortsatt härlig kväll, pusssss !


spidermaaaaan

alltså för helvete, avd är det med alla spindlar. De liksom dras till mig på något sätt. Okej att jag inte är livrädd för dem som vissa är men det betyder fan inte att jag gillar dem! Igårkväll, eller typ fem imorse så låg jag och mögis i sängen och skulle sova, eller vi bara låg och prata lite och så så bara får jag syn på en fet jävla äcklig spindel på väggen! Jag var bara tvungen att fota den för att jag ville skicka den till Äff och skrämmas lite för jag vet ju hur mycket hon älskar spindlar (skämt åsido), men exakt när jag närmar kameran mot den så bara hoppar den jäveln på min hand (KARMA)!! OMG vilken fu*king panik jag fick, så jag slängde bort den med handen och vart tror ni den hamnar, jo i vår SÄNG! Vi skakade av allt som fanns på den satans sängen till vi hittade spindeln och dödade den. Fatta vilken lättnad jag kände när den dödde, fast lite synd var det.. :( eller inte!




ville bara dela med mig av denna hemska händelse... :(

kvällens outfit


svarta leggings från BikBok, svart baslinne grån Ginatricot & stor oversize från H&M. Hade inte kameran med mig igår så det blev inte många bilder, men hann ändå smyga bort från folkmassan in på toan och smygfota my outfit hehe :*

söndag!

hellu hej tjosan i trosan hejsan hejsvej!
sorry för min kassa uppdateringering idag och igår. Drog hem till Rebecca igår efter att hon sov här. Hennes mamma fyllde år igår så det var fullt ös och kaos in da house till halv fem imorse typ, så snacka om att jag är så jävla tröttttt idag! Men vi hade jättetrevligt faktiskt, skitkul. Var ute ganska mycket också i och med att det var så fint väder så det var superskönt.

Vi gick även ut en liten runda och träffade några vänner och hade det lite mysigt haha, det var jätteskönt väder igår faktiskt, fast det bliev lite dimmigt på kvällen, eller natten rättare sagt. Sen så åt vi en jävla massa sjukt jävla god mat, alltså rebeccas mammas mat är himmelsk, jag lovar! Åt så jävla mycket att jag till och med var mätt imorse när jag vaknade så jag har inte ätit något sen festen igår, börjar dock bli lite hungrig nu hehe.

Sitetr iallfall och väntar på att mamma och pappa ska komma hem emd syster, de har hämtat henne från Centralstationen för hon ahr varit i Stockholm, skulle egetligen också åkt med men det blevinte av, men snart så, då jävlar kommer jag och besöker er era jävlar! =)


- snacka om att vara fast för en låt !

in dah beeeead

hejhopp! vetifan vad jag gör vaken nu men kan fantamej inte somna! jävla fanbajsskit. Ligger iallfall i sängen så jag ska slå huvudet i väggen nu och sedan tvinga mig till sömns om jag så måste kväva mig själv under kudden. jaja puss på er alla som säkert ligger och sover så fint nu :(

pic's. with baby

gokväll!!
Kom in för en stund sen, har suttit ute med rebecca i det härliga vädret och bara lyssnat på musik och pratat och diskuterat om hur jävla kul vi ska ha i sommar! Vi har även varit och ätit pizza och fyllt våra magar tills vi mått illa. Allmänt har vi bara tagit det lugnt och chillat idag, det har varit fint väder så vi har spenderat det mesta av dagen ute. Här kommer lite bilder från dagen som varit ! :)



underbart fin!



gud vad här bjuds på oss! sötisar på hög nivå!



när vi kom hem väntade lilla älsklingen där hemma med mina systrar som var på besökför att hälsa på mami&papi.


SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTT



(L)

dagens video! paaaaain


hahaha här är videon från när jag piercade mig i naveln, lite bögi kan man gott säga , menmen! Är ganska aggressiv av mig märker jag haha. Och som idioten jag är så ber jag om att få kolla på nålen innan han sticker in den, mycket smart ju! =) så alla ni som har skadeglädje, njuuut!

freeedag?

äntligen fredag ! Eller alltså ska jag vara ärlig så känns det ingen skillnad eller något speciellt med idag, ingen aning varför men det känns inte riktigt som det brukar när det är FREDAG. Kan bero på att i vanliga fall så är jag helt utmattad efter en hel veckan gående i skolan, men eftersom att denna veckan varit lite annorlunda för mig så är jag inte lika trött? ja vem vet kanske beror det på det haha.

Iallfall är iallfall hemma nu och sitter och väntar på älskis R som ska komma och göra mig sällskap tonight :), idag kommer även mina päron hem, har saknar dem massor faktiskt! Har varit helt tomt utan min söta lilla mamma som går runt och skäller på mig för att jag är så lat eller min pappas otroligt torra humor hehe. Men ikväll kommer dem iallfall och det ska bli superkul att se dem. Eller det kommer vara det den första timmen sen får jag nog lust att skicka iväg dem igen haha, nej skojar ju bara! Men det har varit skönt att ha huset för sig själv nu i en vecka, gona miss that alot! :( , inget mer gå runt och prata med sig själv, pumpa superhög musik eller allt annat crazy jag har för mig...


smygare

hehehee raghad vet icke att ja skriver nu hon spelar därför blir de snabbt inlägg im tha best puss / ÄFf

cameltoe!


HAHAHHAHAHAHAHAHAH jag dööööööööööööööööööööööööööööööööör! tycker synd om mig själv nu faktiskt som underhåller mig själv med sånt här nu såhär dags, men vem ska man skylla på... ja det kan man undra. puss!

hos äff!

nej jag skojade innan när jag skrev att inlägget var "dagens skratt" , dagen skratt kommer nu: lyssna här, afro ringer mig och störtbölar och skriker i telefonen och så frågar jag vad det är.

afro: - ahhhhh!! omg snälla *gråååtgrååååt* kom hit och hjälp mig!
raghad: - vad är det?!
afro: - en.... spindel i ... mitt rum!! *gtååååååt!*
raghad:- hahahahha omg skojar du!?
afro: - nej snälla jag ber dig kom hit o döda den!!!

hahah ja ni ser själva, årets skratt här! Och som den underbara vännen jag är så sprang jag hela vägen hem till henne för att få bort den satans spindeln! Men vi hittade inte den jäveln, efter att ha letat igenom hela rummet, kläderna, sängen o.s.v, så hon tvingar mig att sova här inatt IFALL den skulle dyka upp igen, så ja, inatt är jag spidervakt,fyfan vad jag känner mig omtänksam ! :) KARMAAA!

nu sitter vi iallfall och chillar dillar, vi ska väl lägga oss, så småningom eller nåt med tanke på att vi börjar 8 imorgon haha. pusspuss och godnatt! (L)


me&bebzzz

frågor&svar.



fråga1: haha nja jag önskar jag kunde, nej men jag kan faktiskt dansa lite granna om jag ska vara heeelt ärlig hehe :)

fråga2: jag har inget löshår så allt hår som ni ser på bilder är 100 % mitt egna!

fråga3: nej...

fråga4: jag har bestämt mig för vilken jag ska ha, tror jag iallfall, men vill inte visa den haha vet itne varför, men kanske lite senare, det är ju inte kul om alla ser nu hur jag kommer att se ut hehe

fråga5: på äff's fest som jag var på sist där jag hade jättelockigthår var inte mina naturliga lockar, mina är mer störra skruvar om man ska säga så, utan p festen hade jag sovit med flätor och sen fixat det med mouse och så :)

fråga6: har fått denna fråga flera gånger, förstår inte varför det är så intressant att veta men visst, min mamma jobbar inte, hon är hemma, för hon är sjukskriven. Och papi är företagare tror jag, vet inte riktigt vad han sysslar med haha men han har typ företag och en bilverkstad och sånt skit :)

dagens skratt!

hahaha asså jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser dessa två viderosarna! Den första är under vår dansträning i skolan till dansuppvisningen på idrotten. !. aylin (hon till vänster) ser ut som den yraste människan på jorden, men jag kan inte blame her, hon är turk det förklarar allt haha nej skojar sötis men hon ser bara allmänt dum ut! 2. Rövningen på äff i slutet är bara fööör rolig, jag fick ont i magen så mycket som jag skrattade då alltså guud.

Och den andra videon är resultatet av all träning, alltså uppvisningen. Den var fanimej för bra, speciellt vår "slänga av kläderna"-grej där i slutet, ser ut som små FBI-spioner när vi springer fram efter att ha klätt av oss, och sen lägg märke till att jag hoppar för högt och nästan flyger över bocken haha, och sen vårt lilla "snap!" i slutet haha, nej vi är för söta, bara kolla och enjooooy! :)



sun&benjerry's

såhär fint har solen lyst hos oss i fina Malmö! :)



och SÅHÄR mycket gilar vi ben&jerry's :)

thursday, no time for data

hejhopp! Ännu en lycklig dag här hos mig! Solen skiner, igen, och snacka om hur glad det gör en. Jag vaknade runt ett tiden, japp jag var inte i skolan idag heller för er som undrar. Vet inte vad det är med mig nu förtiden, ena dagen mår jag bra och andra mår jag kasst, idag var väl en av mina kassa dagar haha. Men jag blev ganska snabbt bra igen när min Y kom och gjorde mig sällskap ända sen jag vaknade. Och jag trodde det skulle vara skitväder idag eftersom att det stod att det skulle bli det i väderprognosen, men till min stora förvåning gick jag upp och var beredd på fult väder, överraskas jag av den mest skinande solen, och då blev jag ännu bättre ju! :)

Känns verkligen bra att sommaren äntligen är påväg, och hoppas inte den vänder lika snabbt som den har kommit, det är vi ju vana vid att det händer. buhu för det. Nej men har legat hela dagen och bara stekt i solen och det har avrit såååå skönt. Man känner fortfarande nu när man går ut att solen skiner lite grann och luften är varm, superhärligt!


någon dag sen när jag var hos bäth (L)

skön runda i det fina vädret...

hejhej gokväll folket!

Blev ingen ridning för mig idag, blev lite ändrat. Istället kom älskis Yosi över och gjorde mig sällskap och vi har haft massa trevligtheter, ätit ben&jerry's, tacos och gjort annat kul. Kom även nyss hem efter att ha varit ute och träffat Hassan lite, vi promenerade en liten runda och satte oss bara och luffade på dagiset och chillade lite granna. Även fast att det inte är soligt så är det fortfarande varmt i luften, jätteskönt faktiskt. Nu är jag iallafall hemma igen och Y är här med mig, igen! haha vi mår båda lite smått illa efter allt vi har ätit idag så nu ska vi väl bara lägga oss lite och vila eller något, hoppas ni alla får en fortsatt fin kväll för det ska jag haaa! pussa era söta små gumpor (L)


pic's del 2, grillning med gay's



ja här var lite fler bilder från iförregår ! :)

say hello to my little friends!



heee hee heee, är dom inte underbara?! Jo klart som fan att dom är, det tycker jag iallfall, älskar dom! Mina ögon har alltid varit lite exkta öppna varje gång jag sett dom och har alltid blivit lite småkär i dem när jag sett dem, och nu äntligen är dem mina! Ska ta hand om dom så fint och de ska trivas super med resten av familjen "skosamling" här hemma, pussen på er mah babes! skorna alltså, inte ni ^^

dagens outfit&facelook


såhär smyger hon omkring i malmötrakterna denna härliga dag! Färgglatt och somrigt, behövdes verkligen en sån här outfit tyckte jag, har varit så mycket grått och svart & annat tråkigt den senaste tiden. Den jackan är helt underbar, älskar den, det var nog ett av förra årets bästa köp. Shortsen är egentligen min storasysters och dom var jävligt stora kan jag tala om för er men med lite styling a lá Raggz så blir det perfa!

onsdag

heluuuuuuuu! idag är min lycklighetsnivå nästan på topp, det mesta tack vare det fina vädret vi har haft idag. Blev otroligt chockad imorse när jag gick till skolan, det var supervamrt. Redan vid 9 tiden, så varmt brukar det inte vara vid den tiden. Solen sken och den varma luften var superskön! :)

Jag hade det lite stressigt i morse och jag hatar att stressa, men ändå hann jag som tur var göra min älskade jordgubbs smoothie (eller smoofie som jag säger hehe) som blev min goda frukost, så en bra start på dagen, uppfriskande smoothie och härligt soligt väder, det gillas!

dagen i sig har varit ganska skön, kort och så, hade även nationella i fysik, det gick väl typ sådär haha, men orka helt seriöst. Jag ahr fanimej börjat snea på skolan nu den senasta tiden och vet inte om jag orkar hålla ut i ytterligare tre veckor till! men i will make it, de sista två veckorna kommer bli superkul, läger, karneval, danskväll på törringe lund, bal och massa annat skoj så jag ser ändå fram emot de två sista veckorna :)

Ja vad gör jag nu? sitter med min goda kopp te (börjar nog bli beroende av te) och lyssnar på music och ska plugga lite, jaja my ass att jag kommer plugga, vem försöker jag lura haha! men ska ta det lugnt resten av dagen, sen ikväll blir det mot stallet och rida, kulkul! pusspuss! (L)


älskar&saknar dig mitt hjärta...♥

pic's today.

kom ju som sagt hem för en stund sen. Såg att solen sken så fint ute och jag fick lite ångest att jag satt här inne helt ensam, så jag gjorde mig en kopp te och gick ut och satte mig på terassen och njöt av den härliga solen och lite skön musik. Lite tänketid och ensamhet är skönt faktiskt.

Fast rätt som det var så hände en jättesjuk sak, jag sitter där och dricker mitt te och så helt plötsligt kräktes jag ! usch säger jag bara, det var så äckligt, som tur var så var jag ute och inte inomhus haha, nej usch nu blev jag äcklad igen. Ugly betty börjar alldeles strax å jag ska springa upp och gräva ner mig i soffan, ha en fin kväll (hoppas ni får en kräkfri kväll)!

ca fem sek innan spyan kom upp! :) haha så äcklig jag är fyfan, förlåt


tea in da sun is the shit!


dagens outfit.



my lovely äff ♥

strawberry & ben&jerry's


helluuuuu! Är tillbaka från en mysig liten runda i stan med äff, det var skitlängesen vi två var ute i stan eller så, så det var ganska kuli. Vi började med att gå till frisören och klippa mögens otroligt slitna hår. Efter det var vi på jakt efter SKOOOOR for meee, blir glad i magen så fort jag tänker på mina älskade skor hehe. Fick iallfall med mig ett par som var äkta bäzzzz, oh me like! Ni ska alldelles strax få se snyggingarna.

Iallafall efter att vi köpt skor så tog vi paus och åt i vår älskade thaithai restaurang, sen gick vi bara och kollade runt lite här och där, och nu är hon hemma. Är trött så in i helvete. Sitter nu här med min jordgubbs ask och min lovely Ben&Jerry's som jag ska upp och lägga i kylen, så jag har något att smaska på ikväll. Det är ju tisdag och vi alla vet att det betydet TV-DAG, wiiee puss! (L)

dont box me!


aahhh afro hade nog dödat mig om hon ser att jag bloggar nu för jag ska stå ute vid bussen om mindre än fem min, men såhär ser ja ut idag , och den jäveln som sa att jag inte bjuder på mig själv, stoppa huver i röven och leta efter något vettigt! PUSSSSSS LOVE YA

vi ses i stan!



nu ska jag börja göra mig i ordniong sen drar jag ner mot stan, pussssssssss! Står btw och fixar mig till denna låten nu hehe (K)

pic's del 1, grillning med gay's



en dag kan jag lova er att jag ska BADA i guacamoledippa, ohh mums!



lägg märke till att jag har två olika skor på mig! haha. :D




detta är inte alla bilder, fler kommer kanske senare när jag fått dom, puss sålänge! (K)

tisdag

haha förlåt för att jag lurade er igår, jag la aldrig in bilderna som jag sa att jag skulle. Men min bögiga syster kom och distraherade mig aldelles för mycket. Mögis gick iallafall nyss hem efter att ha sovit här inatt, och Y var här till ett igår natt. Nu sitter jag iallfall ensam och har nyss ätit frukost, och Ja jag har inte varit i skolan idag, *hemlig orsak*, haha nej skojis men ja skit i det nu. :)

Ringde nyss och väckte min andra mögis, Äff nämligen. Man sover förfan inte till ett på eftermiddagen på en vardag. (den jäveln var inte heller i skolan idag haha) så vi ska snart dra oss ner mot stan, vi har några äranden att ta hand om, mrs.Busy är igång ni vet ;) nej nu skojar jag igen, fan vad jag ask skoja hela tiden haha, nej men vi sak faktiskt fixa ett par saker, hon ska bl.a klippa sig och jag måste byta mina älsklingar och litta sånt.


måndag, skjut mig!

hejhopp alla gays out there!

vad har ni för er en måndagskväll som denna? Ja själv sitter jag nere vid datorn och mögar mig, medans Y&R itter uppe och kollar på film. Har faktiskt inte bloggat på skitlänge, som ni märkt, så jag lämnade dem en liten stund, de klarar sig säkert fint utan mig hehe.

Iallfall så har dagen varit ganska skön och chill! Det har äntligen varit lite fint väder idag, eller fint kan jag ju inte direkt kalla det, inte jämfört med vad de jävlarna i stockholm har det, förtsår inte detta faktiskt. Hur kan de som är högre upp i landet ha finare väder än oss som är närmre ekvatorn??? :(

Ja, några vänner kom iallfall över och vi grillade och åt och drack en massa gott och bara tog det lugnt. Nu är vi proppmätta och belåtna, eller iallafall jag, har typ grillat 20 kg marshmallows och tryckt i mig de som en fatkid! satan vad gottis det är! ^^

nu ska jag kolla igenom bilderna som togs idag och se ifall jag kan slänge in några här hehe, puss sålänge.

sorry

har varit jävligt kass på uppdateringen de senaste dagarna, men har inte haft tid för att sitta vid datorn eller så. Är inte hemma heller, bloggar mer imorgon, ville bara tala om att jag faktiskt lever ifall ni börjat misstänka att jag döddit eller något liknanade, pusssen på gumpen

marmaris next! för mami&papi..


ja dom jävlarna ger sig visst inte haha! Det har inte gått tjugo dagarn sen de kom hem från deras två veckors långa semester, och nu ska de åka igen, denna gången till Marmaris in Turkeeey, oh my favourite place :(, tycker fan det är orättvist, jag vill också åka utomlands men kan ju fan inte det nej, jävla skitskola! Vänta bara till sommaren då jävlar vad det ska resas! me&my babe! så ja, de åker nu på fredag redan, men aja man får väl hoppas att gamlingarna har kul därborta. Det positiva (förutom att päronen är där och har det hur skönt om helst i utlandet, de förtjänar det faktiskt) är att vi har huset för oss själva, IGEN haha, snacka om skönt! =)

dagens låt- my baby




älskar orginalversionen av denna låt, vet inte varför men jag tröttnar aldrig på den, ni vet den gamla med Timberland. Den är så skön och allmänt bra, men denna, denna måste jag säga är liiite bättre, min älsklings röst gör ju hela låten till underbar så ja ... :*

dagens outfit.


den (halvt) osminkade sanningen haha



lila strumpebyxor
svart baslinne
grå lång kofta
svart halsduk
svarta tygskor

tisdag.

hejhopp sockertopp!

har märkt att mitt bloggande har vatt liksom varannan sag eller så. Faktiskt inte planerat, har tydligen inte tid varje dag antagligen, mrs. BUSY här ni vet ;), haha nej skojar bara men har haft mycket med skolan och så på sista tiden, och ska inte stå här och ljuga och låtsas att jag pluggar haha, menmen. ja skit i det nu.

Är hemma nu efter att ha varit på en liten "kolla-skor"-runda med my sistah hittade inte så mycket, var ju i stan igår också och kollade, köpte med mig en jättesöt klänning och ett par sjukt snygga skor, som jag är helt kär i! Skorna är till balen som är om mindre än en månad (omg!), men klänningen vet jag inte riktigt, den var söt, och ROSA (daaah) så därför fick den såklart också åka med hem, tyckte synd om den he he!

Men om det blir akut och jag inte hittar någon annan klänning till balen så blir det nog den ag köpte igår eller min klänning som jag köpte i polen som också är rosa hehe, den här jag ändå inte hunnit änvända, prislappen hänger fan fortfarande kvar. Typiskt mig att dra ut på det så länge innan jag använder något nytt som jag köpt.

Men saken är att jag har mixat ihop outfit'sen i mit huvud så jävla perfekt, men är fortfarande lite osäker. För jag har tre festtillfällen som jag behöver klänning till den kommande månaden och jag har tre klänningar så nu gäller det bara att pussla ihop vilken klänning till vilket tillfälle haha. :)


haha den ska faktiskt förbli hemlig tills jag bestämt mig om jag ska ha den på balen eller inte. Om jag ska ha den på balen så får ni inte se den förens då, annars visar jag självklart den :)


HE HE HE, samma med skorna! pusssssssss

please dont stop the music




några av låtarna som spelades igår som vi nog hade mest kul till. :)


PIC'S. äff's party



ja här är typ en tiondel av alla bilder som togs igårkväll, men jag känner att det tar stopp här, orkar inte lägga ut alla och vill inte heller för den delen, ersten av bilderna är nog inte riktigt "blogg-material" om man kan säga så haha, men ja här är några stycken iallfall, pusspuss! (L)

kvällens outfit.



oh jag var så söt igår, måste erkänna det faktiskt haha! kände att det var lite längesen som jag fixade mig så mycket så jag tyckte det var dags nu hehe, min syster sminkade mig också, skitsnyggt blev det faktiskt. :)

hade iallafall:
svarta pumps
svarta nylonleggings
svart midjekjol
randtig tubtopp

SÖNDAG

ja hej hopp!

vet inte vart jag ska börja, men måste säga att jag har haft en toppen helg! Den bästa på länge faktiskt. Var på fest hos äff igår och snacka om att vi hade kul, jättetrevligt faktiskt. Vi grillade och åt (för mycket), sen dansade vi en jävla massa och hade allmänt kul! Men man blev ju sjukt trött efter ett bra tag, så jag drog hem runt ett-tiden tror jag och jag däckade direkt! Jag var helt slut, ville bara hem till min lovely bed som var kall och skön när jag kom hem hehe.  Men fyfan vad det värker i hela kroppen, mina armar mest, shit, vet inte varför men det gör satans ont haha! fattar inee ens varför jag tyckte det var kul , men men. tjejen är inte normal... hoppas iallafall att ni alla hade en superhelg och att ni har haft lika kul som mig och mina fina vänner, (L) Tack för en fin kväll allihopa.


my day in pic's

jahapp, min dag blev verkligen inte som planerat. SKulle ju vara hemma och bara ta det lugnt, men icka sa nicke haha! Min systers jobbkamrats hund har varit här hela dagen, jag ska passa henne tills imorgon på dagen, verkligen en dundersötbit! Bella heter hon och helt underbar hehe, så vi har varit ute en hel del och lekt och sprungit i parken, hon tyckte det var jättekul, jag med för den delen haha, ja resten av dagen förblir oskriven, är iallfall hemma nu med Y som ska sova här och hålla mig sällskap ikväll, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort mitt ångest. pusa er! <3


ja inga kommentarer om min utväxt tack!


me and hunnybunny :*


mina två fina töser :*


och vadfan vill du!? haha nej skojar, men vi är jättesöta när vi skojar!


me&bella, pussieees! (L)

hissar&dissar, längesen haha

* Att vi har fått lite sol på sista tiden, jätteskönt ju! Våren är påväg och sommarlovet närmar sig, fyfan vad det ska bli skönt med sommalov! ska bli ett superlov detta året, det har jag bestämt! :)

* att tänka positivt - ja alltså det är så jobbigt när man hela tiden tror det dåliga om saker och ting, tänker man negativt hela tiden så slutar det till slut dåligt, det gäller i princip allting. Tänk positivt istället så bli det oftast bra, för mig är det iallfall så haha.

* Dwayne Michael Carter, ja mer behöver jag inte skriva, förutom att jag älskar denne man och hans musik, big love to you baby!

* Fredag, ja här behöver jag inte heller skriva så mycket egentligen men fredagar är nog det bästa som finns, att äntligen känna att det inte är skola dagen efter, att man kan ta det hur lugnt (eller vildt) som helst och bara göra ingenting! Tycker även fredagar går så snabbt, tror det beror på att man är å positiv inför dagen (oftast) som man tycker det går snabbt.



* Detta skitväder som kommer på besök lite då och då och bara förstör den sköna stämmningen som vi äntligen börjat få, så jävla jobbigt! som idag tillexempel. man bara liksom Välkommen till Malmö, vi har året runt på en och samma dag, suug!

* att vi ska sluta nian.... buhu som fan faktiskt! Visst ska det bli skitkul att börja ny skola, lära känna nytt folk och så, men det är liksom ett stort steg ändå, ett steg närmre in till vuxenvärlden, dit vill jag verkligen inte! vill vara skitunge föralltid. Och sen att min klass ska splittras, nej det vill jag inte, önskar man typ kunde packa ner alla och ha med sig dem till gymnasiet. Min klass alltså, bästa ever, alla är så jävla olika men ändå inte, en skön blandning faktiskt. Och så har man kommt så mycket närmre de flesta nu sista året. Vet inte hur ledsen jag kommer vara på avslutningen, men gosh alltså vill inte heller lämna min snake'iga skola, Videdal. ohh ... :(


att sakna

att sakna, ja det är jobbigt. sjukt jävla jobbigt är det. speciellt när man inte kan göra något åt det, och förmodligen vet att man inte kommer kunna det. det gör ont så in i helvete, det vet ni säkert alla, eftersom att jag kan slå vad om att de flesta av er varit med om någon liknanade. Att inte uppskatta någonting förens det är borta är ännu jobbigare. Det är oftast då man inser hur mycket det betytt eller hur mycket man behövt det. Att ena dagen ha det hos sig och vara världens lyckligaste kan ändras på några få timmar, då man andra sekunden är så långt bort ifrån det som möjligt. Att veta att man aldrig kommer komma dit igen eller känna det igen. Visst läker saker och ting med tiden, men ärret finns alltid kvar och det tar nog mycket lång tid innan det är helt igen. Man kan önska och hoppas men egentligen vet man att det inte kommar bli så igen. Vissa saker har man verkligen tagit för givet att de alltid ska finnas där, även småsaker som egentligen betyder så mycket mer än man tror, som en dag helt plötsligt bara försvinner, då har man inte det längre och i vissa fall kommer det aldrig tillbaka. Man har inte hunnit säga hejdå, eller brytt sig tillräckligt förens det är borta och då är det egentligen inte lönt. Det ända positiva är ju att man lär sig en läxa och vet hur man ska uppskatta de saker och personer som man redan har. vissa saker kan glömmas för stunden, men de finns vissa få grejer som ändå är kvar där inne och det kommer alltid att vara en tom plats för just det som varit där, vissa grejer går helt enkelt inte att ersätta, inte med någonting i hela världen...

Vet faktiskt inte varför jag skrev allt detta, satt bara och funderade och ville bara skriva av mig lite.... men glöm inte att de personer som ni har i er omgivning som ni bryr er om är så mycket mer värdefulla än ni tror, ta väl hand om era nära och kära!♥♥


rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

NÅGON SOM HITTAT BALKLÄNNINGAR!?

tror nog jag är en av de väldigt få som är ute och letar såhär sent, men alltså jag får helt seriöst panik snart för att det är snart EN månad kvar bara tills balen och jag har varken fixat dittan eller dattan. Har inte ens köpt klänning än, och har ingen aning om vilken jag ska köpa iheller! Jag hittar förfasiken inte någon fin som kallar på mig! Vet ni några bra hemsidor eller någon affär som har fina klänningar så får ni mer än gärna ipsa mig, för annars slutar det att jag går till balen i pyjamas! :(


music make me loose control


love.love.love.love.love.love.love.love.love.love.love.love.






fredag finally, ingen bra start dock!

ja.. hej.. på er! *andas som ett svin*, är så jävla trött att jag knappt kan snacka haha. vilken helvetes dag jag och D har varit med om, helt jävla sjukt! Nu ska jag berätta för er så ni kan tycka synd om mig... jo såhär började det, jag skulle ju till bokskogen för att göra orienteringen, annars får jag inte godkändt i Idrott, så jag och D tog bussen dit klockan halv nio imorse, men bussf*ttan släppte av oss i BARA så vi gick hela vägen från Bara till Torup, med våra fötter! i regnet, och vinden som typ nästan välte omkull mig, usch usch, jag var så nära på att ge upp, men fan heller, jag är ingen ge upp-are! så vi kämpade hela vägen tills vi kom fram och gjorde den jävla orienteringen, jobbigt som satan men we did it! Känns faktiskt som en lättnad nu att det är avklarat, ska aldrig mer skjuta upp någonting viktigt, för det bara förföljer en anyway! Är iallfall hemma nu efter ca. 3 timmars nonstop gående, och det känns super att bara ligga nu och relaxa för fullt!

Har bestämmt att jag inte ska göra ett piss idag, ingen utgång eller någonting, ska bara vara hemma och ta det lugnt, (det o-lugna får vänta tills imorgon he he!), så idag blir det väl vara hemma, kanske kolla film, SOVA(!!), eller bara pyssla om my self, det behövs, tycker jag borde spendera lite mer tid med mig själv, det är faktiskt ganska skönt... hoppas iallfall ni har en fin fredag! :)


älskis was here!

sitter nu och är supertrött faktiskt, ska snart typ äta något litet sen bli det nog läggdags för min del. ska ju upp tidigt imrgon bitti och åka iväg och orientera i skitskogen, åhh får ångest bara jag tänker på det. Min dag har iallfall varit helt chill, hade ingenting för mig tills min älskis kom på besök, vi har saknat varandra för mycket så mögis kom hit och vi bara satt och snackade skit om folk (like always), haha nej skojar, men vi pratade och åt och hade some quality time together höhö, nu är mögis iallfall borta från mig och jag är uttråkad så nu ska jag gå och dö, pusshej ha ett bra liv!


dissapearing in your love, wilder than my wildest dreams

 


ohh gud jag är kär, i himmelen! titta vad fina bilder jag nyss sprang ut och knäppte! helt jävla underbart ju, tycker ni inte det? Hade inte suttit fel nu med att sitta på någon mysig klippa (dalbyyyyyyyyy) eller stranden med en mysig filt och någon av dessa sköna låtarna... jorden anropar raghad, back to reality. Min fantasi drar iväg mig alldelles för mycekt ibland hehe. Nej men helt underbart faktiskt. älskar när det blir såhär, helt pinky och grejer... supermysigt ju, hade inte tackat nej till en åktur upp dit nu, verkligen inte, och fått stanna där ett jävla bra tag, typ föralltid? om jag hade fått ta med mig någon hade det helt klart varit min mögis, vi hade haft så kul i det rosa, just you and me, hade hittat på en massa dumheter och haft så kul, like always, vi hade nog klarat oss utan någon förutom varandra, visst babelooo?! love u din gris :)


dagens låt- my baby!

lil_wayne_3090807125016.jpg lil wayne image by mrmodel1992lil_wayne_3090807125016.jpg lil wayne image by mrmodel1992

dagens låt sjungs inte av någon mindre än mitt älskade hjärta, självaste lil wayne, michael dwayne carter

dagens "outfit"


okej man kan verkligen inte kalla detta för outfit, snarare skitfit, haha nej men jag orkade inte fixa mig imorse fast att jag hade lång sovmorgon så jag bara slängde på mig leggings, linne och min stora hoodie, mysigt och skönt, but not so classy! haha. 

torsdag.

HELLU DE LAS BLÖÖGOOOZZ!

haha ja exakt! nej men tjena på er mögelitoz, jag är så jävla rastlös nu att det kliar i röven! okej ska sluta utt med mitt dumma snack och skriva normalt.. jag kan dock absolut inte påstå att jag är fullt normal men anyway, alltså helt seriöst varför läser ni min blogg?, den suger balle, jag hade inte läst den om jag var er om jag ska vara ärlig, bara en massa babbel och skitnsack som ni inte ens fattar, VIISST?! hahaha nej skojar klart ni sak läsa min blogg, jag är så fruktansvärt söt ju, håller ni itne med!, klart som fan att ni gör! =)

nej men ja, det är torsdag idag och jag kom typ hem från skolan för ett tag, men jag var så satans varm när jag kom så jag la mig i sängen och satte på fläkten med kall luft direkt riktad mot mig så jag har legat och kylat ner mig lite haha, mycket mysigt. Nu sitter jag och lyssnar på musico och mögar för fullt, justdet! Jag hade provitos (prov) idag och snacka om att jag fick blackout när jag satte mig ner med pennan och pappret, men det löste sig till slut och jag tror det gick bra!

Imorgon ska jag f*cking orientera i jävla skit Bokskogen, det passa mig verkligen inte. Har liksom undvikit det i tre år och nu är tiden inne. Fan jag borde ha lyssnat på mina lärare och gjort det när vi egentligen skulle gjort det istället för att skjuta upp det till nu. Man kan aldrig komma undan helt, bara skjuta fram det. ncncnc gör inte samma misstag som jag säger jag bara! Amen helt seriöst vadfan ska jag göra i bokskogen, kommer ju gå vilse eller något som sist (hahaha vilka minnen!), så om ni hör en galen tjej som skriker efter hjälp i skogen så är det jag!

pussa er på armbågarna!


music á la raggz


dagens låt har vi här ja! haa ohh jaa jag älskar när han pratar i början =)

dagens outfit.



solen sken lite extra mycket idag så mina shades åkte på! vi gillar solen, det gör vi verkligen, tror bara inte den vet om det för den är så jävla blyg.. :( idag slängde jag iallfall på min randiga oversize, svart långt linne, svarta leggings, och vita tygskor, plus skinnjackan då såklart. Och lite krimskrams på armarna fick också åka på idag, för det gillas ju.. =)

onsdag.

godag busar!

Vad har ni för er, ja de flesta av er är väl i skolan eller jobbar eller något. Men inte jaag! Nej men har varit i skolan en liten stund idag, eller lite stund var det ju inte, hade nationella prov (hata!) och det var man tvungen att sitta på i två jävla timmar och jag var klar efter typ trekvart. Vi fick iallfall sluta direkt efter det och nu är jag hemma, känns skönt tycker jag. De senaste dagarna har varit lite konstiga i skolan, vi har typ varit lediga från lektioner jättemycket och så, en massa långa håltimmar och sovmornar, jäteskönt, mer sånt! :)

Är iallfall hemma nu och sitter och kvider här för jag har ont i ryggen som jag vet inte vad, och har haft det sen i måndags! Snacka om att jag har tortyrtankar om en viss gingerman nu...! haha. Nej men satan alltså, får väl gå upp och smörja på nån skitkräm som ska låtsas hjälpa mot ryggont.

Onsdag idag ju, vilket i vanliga fall betyder iväg till stallet och rida ikväll. Men vet inte om jag vill dit.. Det kommer kännas jättekonstigt, efter allting som hänt nu. Vill faktiskt fortfarande inte tro att det är sant, det har inte hänt på riktigt i mitt huvud... aja nu har jag ingen lust att skriva nå mer, pussa er.


älskling, du och jag genom allt! Vet inte vad jag hade gjort utan dig, tillsammans klarar vi allt, älskar dig...♥


DAGENS SKRATT!

hahahahahhahah oh min guud alltså, jag kan inte sluta skratta! sitter här med mig själv och typ ser knappt pga alla tårar som är i ögonen på mig! hahah fan ta dig nelly, kan inte sluta kolla på denna videon nu, har kollat på den om och om igen kanske tre gånger! gud alltså, om ni inte tycker att den är superrolig så får ni aldrig mer läsa min blogg hahahah, nej men kan inte skriva mer, ska fortsätta skratta. Jag vet att jag egentligen skulle sova men det gick verkligen inte hahahah


fyfan avád jag älskar när folk skrattar , blir så jävla glad haha! =D

tv-mys.

i told you! Kolla vad gott man kunde göra med glass och jordgubbar och godis. Detta har jag suttit och tjockat mig med de senaste tre timmarna. Tisdags-mys is the shit! Nu är jag typ sådär proppmätt och ganska trött, passar ju perfekt med en stor skön säng nu. Så snart ska jag slänga mig i sängen och blunda i ett par timmar och rensa mitt tunga huvud, godnatt på er sålänge ifall jag inte bloggar mer ikväll! (L



dagens outfit...


idag syntes hon i :
gråa strumpebyxor
stor pösig tischa
svart långs linne
vita tygskor

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Väduren (21/3- 19/4)

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.
Oxen (20/4- 20/5)

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.

haha jag har folk som klagar på att jag inte har lagt in veckans horoskop, förlåt mig, hade inte tid att blogga igår. Men här är det iallfall, så varsågoda och kolla hur eran vecka kommer bli, eller inte bli, hehe! :)

GRATTIS ÄFF&ASEEL!

ja må dom leva, ja må dom leva, ja må dom leva ut i hundrade år, ja visst ska som leva, ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva ut i hundrade åårrrr!! Grattis till min älskade syster och en av mina allra bästa vänner, ni betyder guld, hoppas att ni får en underbar födelsedag och önskar er all lycka i livet! <3


me&äff.

tisdag.

hejhopp era bönder!

vad har ni för er en tisdagskväll som den här. Ja det finns inte mycket att göra eftersom att det regnar, eller det gjorde det sist jag kollade ut från fönstret iallfall. Är iallfall hemma nu och har inte varit det på hela dagen nästan. Mrs.busy här, haha nej skojar men efter skolan så stack jag direkt hem till yosur och var där en stund. Sen drog vi hemåt mot mig en stund sen tog vi med älskling elias hem till Y och där har vi spenderat det mesta av dagen.

Sen har vi även varit och handlat lite och massa sånt. Jag handlade lite inför ikväll, ni vet ju att det är tisdag och det betyder ju TV-TITTANADe för fullt! först ut är ugly betty, sen desperata och sedan cougar town. Asså Kanal 5 gör mitt liv så mycket lättare! pussa er! Köpte iallfall hem en massa gott, bl.a en godispåse, ett glass paket, och en stor påse JORDGUBBAR. ni kan ju tänka er vad för gott man kan göra med lassen och jordgubbarna, oohh yeah! =)

Nu ska jag alldelles strax upp och mixa ihop någonting gott och sedan slänga mig i soffan, det tycker jag att ni också borde göra! ha en fin kväll allihopa! (L)


they got nothing on you babe!


siiter och lyssnar på denna låten som jag har tykct om lite mycket på senaste tiden, den får en att bli på bra humör tycker jag, eller iallfall mig hehe. Sitter och funderar på hur jag ska spendera denna söndagskväll, och kom nyss på att älskade Jersey Shore går på tv ikväll och nu är jag jätteglad! Sitter alltid som fastklistrad i soffan när det går, så glöm inte, ikväll klockan 20.50 på MTV. ha det bra sålänge! pussiiii

valborg 2010. bilder del 1.

här är några bilder sen valborg, jag lägger ut ett par stycken bara för jag tror nog att folket skulle döda mig ifall jag la ut alla som finns på kameran, haha! så jag låter bli, men nöj er med dessa sålänge så kommer det fler senare som de ska skicka till mig. :)



valborg-outfit.


såhär söt var jag i fredags haha, eller iallfall när jag drog hemifrån. När jag var framme såg jag ut allt annat än såhär, nej skojar men vinden typ förstörde mitt hår lite granna, mm puss på det! hade iallfall min orange/röda stora tischa, svart långt linne, svarta srumpebyxor, nitbälte och svarta pumps :)

lite off typ..

ja hej hopp! vet att jag varit lite frånvarande från bloggen de senaste dagarna, men det har varit som en liten paus. Har hänt lite grejer som gjort att jag varken orkat eller kunnat blogga... iallfall, skit i det nu.

Hoppas att ni alla mår bra! Solen skiner iallfall i vårt fina Malmö (och förhoppnignsvis i resten av sverige också) och det får mig att må toppen! Har varit ute och legat i trädgården med min mumsiga Ben'N'Jerry's och tagit det lugnt i det underbara vädret med mina kusiner. Rebecca sov även här igår och vi var för det mesta med mina kusiner, ute och lite så, vi drog även till dom på kvällen och kom hem runt halv ett tiden typ. Vi gjorde inte mycket när vi kom hem bara satt och pratade och så tills vi däckade.

Jag sov ju hos rebecca i förregår till igår. Efter Valborgs-firandet eller vad man ska kalla det? I fredags så drog vi iallfall på fest hos en vän, där var en massa trevligt folk och vi hade faktiskt jättekul. Fast vi var inte fär så jättelänge, senare på kvällen drog vi vidare och var ute lite och så, sen blev det för kallt så vi drog hemåt. Vi stack då hem till mögis och sov där. Hoppas att ni också har haft en fin valborg, och att ni tagit det lugnt och varit rädda om er själva, som väldigt många inte gör på Valborg ha ha :)

ohh just ja! det hände en sjuk sak igår när jag var hos rebecca, vi skulle gå och sola hade vi tänkt så när vi gick in i solariumet så mår jag helt plötsligt jättedåligt, jag började skaka, andas konstigt och blev jätteyr. Kunde inte ens stå på mina ben och blev superblek i huvuvdet. Till slut trilla jag nästan omkull så jag fick lägga mig ner och vila lite där, sen när vi typ skulle börja röra oss efter en stund för jag mådde bättre, men exakt när vi går ut blir jag yr igen och fick lägga mig ner utanför solariumet, UTOMHUS, på marken. så mögis fick springa och köpa vatten och godis åt mig, hon tyckte jag behövde godis, vet dock inte varför, men det hjälpte haha. Så där blev vi kvar ett tag, sittandes på marken, i väntan på att jag skulle blir bätte, ända tills jag blev det och vi släpade oss hemåt. det var inte alls en mysig upplevelse kan jag gott tala om för er! :(


Nu är jag iallfall ensam hemma och ska snart upp och tjocka mig med något, har fanintet ätit något idag sen frukosten så det är nog på tiden! pussa er! (L)



RSS 2.0