look what i've got for yooou!!!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation. 
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig. 
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig. 
Kräftan (21/6 - 22/7) 

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den. 
Vågen (23/9 - 22/10)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan. 
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.


kolla här förresten, här får ni veckans horoskop som ni säkert saknat i massor, det har klyddat de två senaste veckorna, men här får ni det, varsågoda, pusss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />