idol!

sitter och kollar på idol just nu och jag tycker att alla borde ta och ringa och rösta på Michaela och hennes underbara röst!!! 09941402 , pusssssssss

sköniiiis!


I love the way you grind with that booty on me
shorty you a dime why you looking lonely
we’ll buy another round and it’s all on me
as long as I’m around put it down on me
just put it down on me
put it down on me
down down on me


dagens outfit&facelook.


fysatan vilken utväxt jag ligger inne med! haha

onsdag.

onsdaaaag idag ja!

är hemm nu. sitter med min halsduk virad runt halsen och halvsover, är så jävla trött! Vill bara krypa ner under mitt sköna täcka och förbli där i ett par månader, seriöst... Är iallfall hemma efter att ha varit i stan lite efter skolan, satt mest och möglade fast i Bk med resten av folket.

Pallade inte sitta mer så jag traskade hem och nu sitter jag här, som sagt. Ska snart upp och äta. Vad skönt att inte behöva plugga ikväll då, mitt pluggande igår gick sådär, hoppas det lönade sig idag på provet iallfall. Gick nog helt okej hoppas jag..

försöker fixa det här med jävla videoinläggskitet haha, men lyckas inte.. aja efterbliven chaaay här. pussa era tår!


me&polskii today!

hur kunde jag glömmaaaaaaa!!?

herregud, vill banska mitt huvud i väggen nu, jävla hemska person jag är alltså. förtjänar inte liv på denna jord. HUR i hela friden kune jag glömma att min bebis fyllde år igår!? eller alltså jag glömde inte, för jag tänkte på det i förregår men sen igår var det bara ur minnet på mig.. men iallfall så fyllde då my lovely Dwayne Michael Carter jr år igår. han blev hela 28 år gammal, grattis i efterskott mitt hjärta. Så synd att han ska behöva vara i ett jävla fängelse på sin födelsedag, men det är knappt en månad kvar.. Hoppas iallfall att han hade bästa födelsedagen någonsin!

http://www.lilwaynestyle.com/wp-content/uploads/2010/09/Untitled-15.jpg
biiig love to you my darling! såå vacker.

my new babiees!


hehe visst har jag världens mest underbara mamma som vet exakt hur man gör sin dotter lycklig?! jo klart som fan att jag har. ohh är helt kär i dem, går runt här fram och tillbaka framför spegeln och beundrar dem! Dom är baige färgade förresten, vet inte varför jag gjorde bilden svart/vit haha. de ska iallfalla nvändas flitigt... men frågan är bara nääär? har adopterat hem ett antal skor den senaste tiden som bara står fint uppställda i skorummet, dom kommer aldrig till andvändning. lite sad faktiskt :(

plugg plugg plugg pluggggg

ja har faktiskt tagit paus från mitt pluggande nu, orkar inte läsa mer! herregud. Har prov imorgon så det har varit fullt pluggeri här hemma haha. Nej men ska pausa lite för dagen nu, ska fortsätta lite till ikväll. Nu ska jag faktiskt gå och göra mig i ordning sen ska jag dra iväg snabbt och fixa lite saker . pussss

dagens outfit.

smultronsöt.

@ school.

hejhopp sockerbönor! (??)

hahaluuuu är i bibblan i skolan nu. Har ju den fetaste rasten och passar på att bloggi lite nu här va. Lite smådryg dag idag fan..pallar inte med någonting. Inte på "skolhumör", eller när fan är man det egentligen, men ja ni fattar. Jag orkar inte med något idag. inte min dag helt enkelt....

Går in klockan ett och då blir det ett jävligt långt pass med samhälle, wiihoo! eller inte. nej men samhällslektionerna är faktiskt ganska roliga, eller dock inet gårdagens, då vår lektion slutade med att vår stackars lärare packade ihop sina grejer och for ut ut klassrummet... ganska upprörd. haha. hade fan aldrig orkat vara lärare helt seriöst ..

nej nu ska jag dra på lektiooon pusssss


we love disney


åhh saknar alla dessa här filmernaaaa! har nästan glömt bort hur mycket jag älskar att kolla på tecknat, hur mycket jag fortfarande älskar askungen och rapunzel och snövit och hela gänget. Eller hur jag fortfarande kan nästan vartenda låt utav nästan alla disneyfilmer. ska fan ta och ha en disneyfilmkväll snart tycker jag, då jag kan friska upp minent och kolla på mina favoritklassiker ! :)

men en sak gör jag faktiskt fortfarande.... Jag kollar på disneychannel och älskar alla program som går där haha. Allt från kim possible till rasten och allt man kollade på när man var mindre, but i stilllll do it, and looove it! lite då och då måste man faktiskt släppa ut barnet i sig, jag är ju trots allt fortfarande 16 år bara, still a babyyy ju ! hehehe :)

dagens outfit.



körde lite halv casual/fint idag. underkjol från monki, svarta ljusa strumpebyxor, svart posig tröja, rebs stora halsduk som hon glömde hon mig, hehe. och såklart en massa ringar  !:)

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Väduren (21/3- 19/4)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Oxen (20/4- 20/5)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du har något känsligt att ta upp med en person så ser denna vecka ut att vara idealisk för detta. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad av hur förstående personen i fråga kan vara och det känns också mycket skönt att bli av med det här som har gått och tryckt dig en tid. På kärlekens område händer det inte mycket den här veckan, allt är sig likt och det kan du tycka är lite tråkigt, du hade faktiskt inte haft emot en del förändringar.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt sjävlförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.
juuustdet! höll fan på att glömma! Men icke! måndag idag ju, vi vet ju alla vad det betyder, veckaaans horoskop hehe :)

kommentarer&svar!

besökare om världsnyhet!:
jag älskar jersey shore!!
men kollar du på internet (isf vilken sida)
eller laddar du ner :)
SVAR; ja det är verkligen ett skitkul program! Kollar på en jättebra hemsida som heter www.ch131.com :)


Anonym om my new babies:
va det länge sen du köpte skorna, va kosta dom och finns dom kvar tror du (A)
SVAR; ja det var faktiskt ett tag sedan, var i somras jag köpte den, tror dock inte de finns kvar... :/


josefine om fredag!:
bra blogg! det skulle vara kul att se bilder på ditt rum. :)
SVAR; tack så mycket, kul att du gillar den! Ja kan nog försöka ta någon bild på mitt rum när jag städat det hehe. ser ut som ett bombnedslag med kläder just nu...


Anonym om fredag!:
var jobbar du nånstans ? hur länge ska du jobba ?
SVAR; jag jobbar på ett ställe som heter SUMO, och vi typ ringer runt och förnyar prenumerationer och bjuder våra kunder på premier och sånt där. Ni vet de jobbiga telefonförsäljarna som man alltid klickar, ja im one of them now! Och hur länge jag ska jobba? antagligen hur länge jag vill haha :)


Anonym om fredag!:
du ser inte ut som på bilder "/
SVAR; måste vara en jävlig besvikelse isåfalll haha, beklagar :)


Anonym om fredag!:
är det du på bilden?:)
SVAR; japp det är det, vadådå :) ?

"dagens outfit"- fredags.



glömde lägga upp outfitbilder i fredags så jag slänger upp dem nu istället hehe. :)

videoblogg he he he.


här är mitt klipp som egentligen skulle kommit upp innan idag. inte förens nu har det funkar, kasst. men ja.. här är det iallfall hehe. lägg märke till mitt otroligt gayiga skrik i början haha. :*

blablabla!

sitter och har väntat på att min jävla video ska upp så jag kan lägga in den här, men neeeej, den sathelvetet vill ju inte funka verkar det som. Så ni får vänta lite till tills jag slänger upp den. Jag som hade tänkt vara sådär småcool med att börja dagens bloggande med en "just nu bloggivdeo". jag är fail. haha.

Måndag idag iallfall dryg skoldag, slutade kl två, kom dock inte därirfrån förens halv fem. fråga inte varför. nu ska jag äta. pussss! oh ni ska få se mina nya skor lite senare ovkså hehe!


me and my polske huuur

jag är ett offer.


jag vet inte varför, har alltid vela testa det här som pippi gör, med att trycka upp en gräddbulle i ansiktet. Och som idioten jag är så var jag bara tvungen att testa detta, just precis. hahaha nu är det borta ifrån min checklista iallfall hehe, godnatt, nu ska jag sitta och slicka väck grädden ifrån my face!

jobb

nu drar hon till jubbbbb. kommer hem vid tio ikv, puss!

PIC's- insparksaktiviteter i pildamm.

här är lite bilder från våran inspark i tisdags. :)


här försöker vi göra vår otroligt misslyckade pyramid som jag trillade rakt fram på ansiktet ifrån, eftersom att den föll ihop sådär 100 gånger... efterbliven klass :)


är klöks jag av de 11 marshmallowsen som jag har i munnen haha


"fyra", vi börjar mjukt :)



såååå! :) här var lite bilder från våra insparksaktiviteter som vi hade väldig kul under haha.

söndag.

söndag idaaaaaaag då! ångestsöndag som vanligt. Förstår inte hur söndagar bara drar med sig den här rejäla ångesten... Aja sitter iallfall här nu och har ätit frukost och så för en stund sedan. Reb stack hem någongång imorse medans jag sov haha så hon syntes inte till idag.

Vi drog ut igår igen lite senare på kvällen igen och träffade nällls en liten stund, satt ute och snackade bara och så. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket, bara satt och töntade oss som vanligt. Tills vi däckade.

Ja nu ska jag väl bara sitta här och vänta på att klockan ska bli några timmar senare för att jag ska få känna mig en aning vuxnare... ska nämligen jobba idag hehe, så ska möta upp melzoo lite senare så drar vi till jobbet och träffar de andra gullungarna :*

ha en tråkig söndag !


right now määäääääääään


tjohopp i byxan! är med Y&R och vi typ gör ingenting annat än pillar varandra i stjärtarna, mycket praktiska övningar. Vi har vait ute och kom hem för en stund sen, trevlans på det också. och nu typ sitter vi och hör min systerson uppe i sitt rum sjunga till katy perry på absolut högsta volym.. mycket trevligt det också ska ni veta. Förövrigt är vi även ensamma hemma förutom monstret där uppe.. ja nu ska vi fortfätta stjärtpillandet hehe. pusssss!

ätaaaaaaaaaa





Leopardmönstrad sko kilklack stövlett












omgomgomg! alltså jag tror jag dör lite inombords. liite liite ii taget men det svider satan... ohh ge mig!


im the truth, whyu would i lieeeee




i månad och elva dagar baby... !

lördag.

ja alltså jag kunde inta blogga igår.
Det var meningen att jag skulle bli hemma och chilla med livet och bara göra ingenting, men senare på kvällen beslutade jag mig för att dra till oxie, träffade älskis och sov där. Vi var hos Marion lite på kvällen och så, vi satt i hennes mysiga rum och tjockade oss och bara hade lite trevligt. Efter det gick vi hem till rebs igen och då däckade vi dirrmode!
Pappa kom och hämtade oss för några timmar sen och nu är vi hos mig. Vi har även med oss angeline, rebeccas systers dotter, underbar unge alltså, hon har iallfall fått vara med oss idag och snart ska hennes pap hämta henne. Sen ikväll vet jag inte vad jag och rebecca ska sysselsätta oss med, men det blir säkert något kul, like always!
ha en fin lördag! (L)
dem tiderna saknar man juuu!

fredag!

hejhopp sockertoppar!
blev inget bloggande igår som ni säkert märkte. Stack hemifrån runt åtta på morgonen och kom inte hem förens tio på kvällen. Jobbade efter skolan och när jag kom hem var jag bokstavligen stendöd, så sjukt trött att jag däckade direkt! Jobbet gick iallfall skitbra och jag var jättenöjd efteråt haha, det är faktiskt skitkul att bara ringa runt och störa folk. nej kanske inte riktigt så men det är kul när man säljer bra, och jag sålde skitbra trots att det var min första vecka.. :)
en rolig sak med det jobbet jag har är namnen på folk som man ringer, till exempel igår fick ett namn på en man som hette "GAY" ja GAY, alltså man ba liksom "ehhm är g..ay hemma?" haha kunde inte låta bli att skratta mitt i samtalet... haha. eller de bitterfittorna man stöter på "nu är de jävlarna som ringer hit igen, vi vill inte ha något!" *klick!* haha ja en massa kulkul.
men ja, äntligen fredag iallafall, ingen aning om vad som händer ikväll faktiskt, har ett par alternativ som jag ska försöka välja mellan nu haha, annars får jag önska er en finfin fredagskväll! :*
miiisssssssssssssssssssssss

stendöd.

.

right now...


 wihoo vad kul jag har. värsta underhållningen ju förfan! nej men detta sysselsätter jag mig med förtillfället. Kom hem för någon timme sen, var och kollade skor och så. Blev dock inget köp eftersom att affären skulle stänga och jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle köpa så det blir nog köp imorgon hehe. Ja nu ska jag fortsätta med min jättesysselsättning, pussa er!

snyggisar från H&M.

ja alltså det är helt okej, jag hade verkligen inte tackat nej ! bara komkom till mama.

dagens outfit&facelook

såhär avr jag klädd idag då, och benvärmarna åkte på för första gången detta år! Det är nog en sak som man längtar efter inför kylan, de sköna benvärmarna under stövlarna hehe. Fast satan vad jag stektes på bussen hem. Förstår inte hur det kan vara så fruktansvärt kallt på morgonen och sen bara vänder det mot dagen och blir skitvamrt! aja ska väl inte klaga, det är ju värmen vi gillar, right? men den får heeelst komma med liite förvarning haha :*

jag väntar på att mitt äpple ska bli varmt...


jaa ni läste faktiskt rätt.. haha. Jag blev sjukt sugen på ett jävla äpple och lyckligt vis orkade jag röra på röven och hämta ett, men nu har vi ännu ett problem.. som alltid. Det är KALLT! hur fan ska jag nu äta det, om det är kallt!? Har lagt det i min ficka i mina mjukis och väntar på att det ska bli lite varmare så jag kan få äta det hehe. Anledningen till mina konstiga fasoner är att jag inte gillar att bita på kalla saker, gäller alla frukter, väntar alltid på att de ska bli liiite varmare innan jag äter haha, mm pusss!

http://filibabba.blogg.se/images/2009/apple_64150581.gif

aj aj aj.

gokväll mina kära läsare till denna otroligt kassa blogg. haha nej men jag har sugit bajs på att uppdatera de senaste dagarna förhelvete, vad kan det bero på tro...? ja inte vet jag iallfall... Jag drog ju till stallet innan som sagt och red, det gick ju ganska bra, till en början, så länge jag satt kvar på hästen då såklart hehe. haha nej men fick mig en lite flygtur ner i marken och nu värker båda rygg och knä.. ajaj man får vara försiktig med de busarna!

Har faktiskt tänkt på en sak, att rida är inte bara kul, man lär sig så mycket faktiskt. Inte bara att sitta och dra i rep som många tror. Utan jag iallfall, personligen har lärt mig en del. Inte bara inom ridningen menar jag utan allmänt. Jag har lärt mig att inte ge upp, om jag bestämmer mig för att klara en viss sak, då SKA jag klara det. Om jag ramlar av, ja då är det bara att borsta av sig och upp på ryggen igen! även om det händer en, två eller tre gånger, bara till att hoppa upp igen! mycket lärorikt vettni! =D


jag tror jag saknar sommaren sååå.....

tisdag, horsiehorsie!

är hemma från skolan nu, vi hade en aning annorlunda skoldag idag. vi höll till vid pildammarna och hade insparks aktiviteter. Vi hade faktiskt skitkul, gjorde allt ifrån att bygga pyramider, av oss själva då,(och såklart trilla och slå i ansiktet), trycka in så många marshmallows som det går i munnen, fick inte 11 stycken haha. Och en massa andra roliga aktiviteter. Och det har varit skitfint och stekigt väder idag, det var man inte beredd på så en aning stekt är jag nu, med tanke på att jag klädde mig som om det var vinter imorse haha.
IDAG SKA JAG INTE SOVA! det kan jag lova er för jag kommer vara sysselsatt om ca en timme. Ska dra till stallet strax och rida, trevlans hehe :) aja nu hinner jag inte skriva så mycket, måste gå och slänga på mig my ridingclothes, pusspuss! :* Vi hörs efter ridningen!

hahahha fan alltså

nej jag lovar att jag kommer köra med att sätta typ kackerlackor i sängen eller något i fortsättningen. Trots mitt jävla skitnsack om att inte sova, vadfan tror ni inte händer!? Jo jag skulle "bara vila ryggen lite" haha my ass! Vaknade nyss... jävla offerunge. Eller min syster kom ner opch väckte mig och frågade om jag ville hänga med hem till mina kusiner idag så självklart ville jag det, så vi ska dra dit om en stund och så. trevlans! :) Lika bra att göra det iochmed att jag inte komemr sova inatt! f*tta.


veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan kännas som om någon står ivägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner. 
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit. 
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållit ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.
Vågen (23/9 - 22/10)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Skytten (22/11 - 21/12)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.

Ja måndag som sagt, och det betyder ju såklart att jag slänger in Veckans horoskop som vanligt. Enjoy och läs nu hur det bliiiir :)

dagens outfit&facelook


med tanke på att jag vaknade tjugo minuter innan min buss skulle komma så var detta ändå helt okej haha. Stressade som sagt på som satan! Körde stickat stort och skönt idag, mysigt nu när skitkylan är på besök :)

what if...



skönis !

monday

hejhoppsan!

Måndag idag då, en ny vecka. Och som alltid sitter man trött som ett svin på måndagar, iallfall jag. Jag och syrran fick för oss att dra till våra kusiner igår kväll runt tio tiden och däriftån kom vi inte ifrån förens runt halv ett tiden så det blev sängdans ganska sent oxh försov mig halvt imorse så det blev stressigt som fan!

Skolan var helt ok idag iallfall, lite drygt bara. Är iallfall hemma nu och har ätit och så och jag är så jävla trött att jag skulle göra vad som helst för att få sova lite nu utan att det skulle påverka min nattsömn, men tyvärr går inte det. Så det gäller att hålla mig sysselsatt och borta från sängen tills ikväll. hehe får se hur duktig jag är där !


söndag.

hejhopppppp

söndag idag. tråkdag typ. nej men i vanligt fall brukar det vara en sådan ångest dag som man inte vet vad man ska ta sig till eller göra. Men min dag har varit lite annorlunda än vanliga dagar. Var ju på den jobbsaken och så. Åkte ner till stan med melzoo eftersom att hon också ska jobba där, i stan mötte vi upp nikki och chass som OCKSÅ ska jobba där. världen är liten.

haha iallfall så drog vi dit och så var det ett par andra ungdomar också som skulle jobba där. Vi satte oss vid varsin dator, de förklarade hur man gjorde och så sen var det bara att sätta igång med jobbandet. Trodder verkligen inte vi skulle börja första dagen men det gjorde vi minsann och det gick super bra faktiskt!

jävligt nervöst var det i början ska ni veta, men när man väl fick kläm på det var det skitkul! Och det är jättebra ställe att jobba på om man pluggar och så som jag gör. för man får varje vecka själv bestämma hur många dagar man vill jobba till veckan därefter så man kan liksom organisera och planera ifall man har mycket plugg ena veckan o inte andra. Ska börja jobba nu på riktigt på Torsdag som första jobbdagen, ser fram emot det...

Anonym om me, myself and i.:
Hur fixade du det sà snabbt?
funderar själv på att söka jobb men vet inte vart jag ska börja..
har du tips:-)?

Anonym om
världsnyhet!:
Vad e de för jobb?

alltså vi jobbar då med Bonnier Publications, som är sveriges största bok och tidningsförlaga och ringer kunder och erbjuder dem prenumerationer, premier osv. ganska lätt och roligt jobb faktiskt :)

världsnyhet!

gokväll folket!

Jag gick upp för att äta min middag och var jätteduktig att göra god mat och allting, satte mig i soffan och kollade VMA 2010 som gick på mtv för kaskse 100:nde gången de senaste dagarna, haha nej men efter det så sprang jag ner och kollade på mitt älskade Jersey Shore hehe. alltså jag blir helt lycklig av att kolla på de, känns som om de är min familj nu typ, efter alla avsnitt, vi har gått igenom vått och torrt tillsamans :$ haha jättetöntig är jag nu men fan alltså jag älskar det programmet!

och nu ska jag även informera er om en jävlans nyhet! Jag, RAGHAD ALMASHHADANI, har bestämt mig för att börja jobba! Hur sjukt är inte det egentligen, jo jätteeesjukt ska ni veta. Jag har varit så Anti-Jobb som det bara går. Hade fan planer på att att aldrig jobba, usch tanken får mig egentligen att bli ledsen, att jobba, för någon, som bestämmer över dig. nejnej!

men förra veckan vet jag fan vad som flög i mig och då tänkte jag, "nej nu jävlar vill jag jobba!", och nu är det fixat, imorgon ska jag på jobbintervju eller vad man ska kalla det. Alltså jag vet faktiskt inte ens varför jag vill jobba? vill bara helt enkelt. Ska fan visa att jag KAN jobba och kan ta ansvar för någonting, för alla er som tror jag är så efterbliven och värdelös ska ni nu få se! :) & jag ska plugga och sköta skolan lika bra och ännu bättre tillochmed! vänta och se bara. och nej jobbet kommer inte gå utöver skolan eftersom man själv får välja hur många dagar i veckan man vill jobba och det är efter skoltid.. ja nu fick ni veta så hoppas för mig att det ska gå bra imrogon. och det bästa är att några av mina vänner ska på samma imorgon, ska bli jättekul om alla får jobb där!



gammal bild från förra sommaren, misssssss


me, myself and i.

har varit för mig själv nästan hela dagen idag och det känns jätteskönt faktiskt. en ganska lugnt lördag om man säger så. Satte på min klassiska plugglåt "river flows in you" från Twilight, som jag alltid sätter på när jag ska plugga för den är så skön och lugn, och pluggade som bara den! Känner mig jätteduktig faktiskt, för jag är nästan klar med många av mina läxor för veckan hehe. Så det är nu avklarat och bortcheckat från min checklista för ikväll.

nu ska jag nog ta och tänka på mig själv lite till och gå upp och äta, har inte ätit något på hela dagen fan, känns lite tomt i magen tycker jag. Och eftersom att jag är ensam hemma blir det dinner for one, skönt faktiskt. Så ska upp och sätta mig ner och äta min middag i lugn och ro (låter som en jävla pensionäränka..) sen blir det fan att kolla Jersey shore på datorn, får fan inte nog! PERFEKT lördag för mig, imorgon är ju en lite speciell dag också hehe, berättar sen. jallajalla pusspuss!


pinkypinky


sitter och töntar mig med min webbkamera haha. Är hemma nu iallfall, konstigt nog så känns det som om jag varit i skolan för jag har den äckliga "trött-efter-skolan" känslan... Ja ska faktiskt ta och dra tummen ur söven och plugga lite granna & måste bara tillägga en mycke ointressant sak innan jag svlutar detta otroligt lärorika inlägg. Min ena hand är iskall och min andra är hyfsat varm, varför? är jag missbildad ? :(

i remember years ago



är helt fast för denna låt alltså. sjukt skön.

@ rebs place

godmorgon folket!


Är hos rebecca, sov här med jess igår. Nu är det bara jag och reb, hon ligger på andra soffan och leker mrs.duktig med sin bok i handen som hon läser. Och jag underhåller mig med min kass-uppdaterade blogg (hehe sorry). Åkte till oxie igår direkt efter skolan och blev fast här som vanligt hehe, men ska snart röra mig hemåt, men orka bara inte röra röven och resa mig haha. Önskar fan att jag ahde en privat chaufför som kunde köra och hämta mig när jag ville... förutom min stackars pappa som nästan redan är utsatt för det men ja...

ja men vi hörs när jag kommer hem era bajstollar, puss!


ohhh kolla vad jag hittade för bild i rebs data då. känns som ett jävla bra tag sedan detta alltså...


mitt id-kort


hehehe såhär ser det ut ja ! skitfult haha. visste fan inte att jag skulle fotograferas den dagen så jag gick ju självklart dit osminkad helt nyvaken och allt, svullen som en gris i ansiktet som ni ser osv. Sen så sa dom liksom "ja sätt dig där borta i fotobåset så ska vi ta kort till id-kort", "neeeeeeeej!" tänkte jag men vadfan vem bryr sig haha, inte så att hag ska gå runt och leka FBI och visa det till alla, det ligger säkert och gömt i min plånis...

ner mig en aning större nu hehe

IDOOOOOOOOOL!

nu slänger jag mig i soffan och njuter av en timmes underhållning från vår underbara stad Malmö, pusss!

dagens outfit&facelook.



såhär smög hon runt i Malmös gator idag.

jeans- ginatricot
linne- H&M
svart kofta &H&M
rosa converse
tunnt beige bälte- ?
min söta rosa klocka- ur&penn

1 mån, 21 dagar!

... ja så så länge är det kvar tills min älskade släpps! 5 november, då jävlar, då är han äntligen fri. Det gillas jävligt starkt. Han skulle ju egentligen sitta i ett år, men eftersom älskling sköter sig så fint där inne ska han få 4 månaders avdrag. good boy! Och inte nog med det, samma dag som han kommer ut ska han även släppa sitt nya album. Längtar tills jag får höra ! kan nog tänka mig att en jävla massa låtar kommer att handla om hans tid inne i fängeslet. ohh lite mer än en månad bara, så är han ute och gör musik för mitt hjärta igen. tror jag dör lite! gah.

dagens video!

hahahahah alltså ni anar inte hur mycket de här grabbarna har fått mig till att skratta! Fyfan säger jag bara. Satt i datorsalen i skolan igår med aff och så hittade vi den på facebook och snacka om att vi spolade om den ett antal gånger, och verkligen garvade sönder. hahah vet inte om vi var jävligt lättroade eller om det är så att killarna helt enkelt är sjukt roliga. den är lite dryg i början men på 2.26 så smäller det, omg jag skratatr bara jag tänker på det hahahha, ja pusss! enjoy!

dagens outfit.


grå mjukisoversize-H&M
mörkgråa "jeans"leggings- vero moda i think
gråa skinnskor- Någonstans i Polen

ops i did it again!

fanfanfan jävla mig alltså! jag råkade somna igen idag! Men jag vaknade perfekt tajming till Idol, så jag har nyss kollat klart på det och min ångest sitter fortfarande kvar att jag somnade haha. Alltså jag förstår inte att jag inte kan låta bli att lägga mig på den sköna svala och mysiga sängen och köra "ska bara blunda lite" och verkligen lura mig själv....
Aja fan nu då. Ska iallfall upp och duscha nu sen blir det nog TV eller något, och plugg hehe, Good girl här ja. Men puss på er iallafall!

onsdag.

saaaaaaatan vad trött jag är alltså. Helt sjukt ! Vill bara ta och lägga mig ner och sova nununu! Och har så jävla ont, det är skitkonstigt, känns typ som om jag får stick i hjärtat hela tiden, riktigt jobbigt.. ajja iallfall så tillbaka till my tiredness haha. Ska iallfall fan inte göra samma misstag som igår att jag "råkar" somna på soffan och vakna upp på kvällen som en idiot och tro att jag sovit i en kvart när jag i själva verket sovit i två timmar haha.
det blir liksom den "ähh jag ska bara lägga mig ner lite", "ska bara vända mig en liten stund", "ska bara blunda i ett par sekunder" och vóila! där har du fått världens powernap! :)
Har nyss iallfall ätit och så, ska plugga lite snart och ta det lugnt bara. tills det blir tillräckligt sent för att man ska få sova! :)
hehe hade råkat skriva Torsdag i rubrik fast än att det är onsdag idag, yrboll. Tur att jag har linne då som uppmärksammade mig om detta, så det är onsdag idag gott folk, inte torsdag! :)

dagens outfit



körde på stickat och mysigt idag !

jeans leggings-bikok
svart baslinne- ginatricot
svart stickad kofta. ginatricot i think
kort svart "jacka" över- nooo idea

förlåt att jag finns dååååå

hehehe ne
j men förlåt för min jävla kassa update idag. nu ska ni få höra varför, eller alltså om man tänker efter så har jag ngen riktig anledning men det började med att efter skolan så drog jcg och aff till stan och handlade lite och så, där möte vi även på Sandra. Vi drog och tog en mysig liten fika, lite senare kom även sandras vän Matea och gjorde oss sällskap. Vi satt där och hade jättetrevligt faktiskt, fikade, snackade skit och hade allmänt trevligt haha. :)

Efter några timamr med rövarna fastklistrade i espresso stolarna rörde vi oss hemåt. Min syster hämtade upp mig och alltså jag har varit så jävla klantig och dum idag. Min hjärna segar otroligt mycket när skolan är igång alltså. Till att börja med så kommer jag på en halvtimme innan jag ska börja att jag har en fucking ridlektion idag! jag missade den och blev så jävla irriterad, fan! Sen så kommer jag hem och vad tror ni itne händer då, jo idiot här (jag) somnaaaar, och jag vaknade runt nio tiden så verkligen guck luck med att jag ska sova inatt, mm ja pussa era skinkor. bullläge för mig nu alltså. skjut mig någon snälla.

har iallfall suttit och kollat på en film nu med syster, vet fock inte vad som händer härnäst! men vi höres pusssss


snyggaste jävla avataren någonsin!

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser ut att bjuda på möjligheter att ta över ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i organisationen. Din energi som har med arbete och studier att göra är extra hög nu och det passar ju bra då det nya ansvaret kan innebära en hel del extraarbete i början. Din tur ser också ut att vara bättre än vanligt den här veckan, speciellt i slutet av veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser du ut att ha ett mycket gott humör. Du är kanske lite väl lycklig och uppe i det blå och det kan få dig att bortse från saker som egentligen kräver din uppmärksamhet. Var noga med allt som rör pengar under den här tiden. Socialt är du på topp den här veckan. Din energi smittar av sig och många söker ditt sällskap.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar inte spela någon roll vad du gör. Under den tidiga veckan försöker du vara så trevlig som du kan, men ändå verkar det som om folk irriterar sig på dig. Kanske beror det på att du anstränger dig för mycket. Om du är lite avslappnad skall du se att det löser sig. Du kan känna dig rätt sliten i slutet på veckan men ditt humör är ändå på topp.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig inte alls särskild motiverad i ditt arbete eller dina studier för tillfället. Det går helt enkelt inte lika lätt som du önskar, i alla fall så är det känns. Det blir inte precis mer positivt av att vissa saker krånglar på hemmafronten. Kanske är det någon apparat som slutar att fungera – inga stora saker men ändå irriterande.
Vågen (23/9 - 22/10)

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.


varsågoda :*

big fail alltså. äckel.



hahahahahha alltså ska man skratta eller gråta för det är så jävla synd om vissa människor här ute i världen. så oerhört synd. Till att börja med så har denna pajasen som verkligen inte står för vem den är eftersom att han/hon skrivit från tre olika "personer", det är samma jävla ip-adress, när ska ni lära er att om ni nu ska försöka vara roliga och säga er åsikt, som jag egentligen skiter blanka fan i, så ser jag ip-adressen! amatör.

och för det andra så vet jag faktiskt att jag varken ser ut som en höna eller åsna och allt det där du skrev. har faktiskt en spegel hemma och om jag ska vara ärlig så är jag jävligt nöjd med vad jag ser så försök inte sitta här och skriva en massa skit och tro att jag sak ta åt mig för det gör jag inte :D!

& att jag härmar kenza? med vadfan då? haha , nej pallar egentligen inte lägga ner tid på sånthär, men det är skitkul fan. Och ja jag har bra svenska, borde jag inte ha det efter att ha bott här i nästan hela sitt liv? vad spelar det för någon jävla roll om jag är en irakare eller ej? och jag skämms verkligen inte för vart jag kommer ifrån och ser ingen anledning till att folk ska tro det. och tro mig stumpan, du känner varken mig eller min "horfamilj" som du uttrycker det, för hade du gjort det hade du fan inte skrivit sådär. äckel.

Och du har lagt ner en jävla massa tid på att skriva ner alla dessa kommentare, tack för att du slösar din tid av ditt värdefulla liv på att skriva ner bullshit om mig, uppskattar att jag har några sådana läsare. Och snälla ska du kommentera något mer så skriv ditt riktiga namn så jag vet vilken pajas det är som har så jävla mycket skit att säga, jaja puss på dig och jag ska be för dig inatt.. :(


måndag.

hejhopp alla ni där ute :)

kom hem för en stund sen, är så jävla trött, vill bara blunda och typ sova i några veckor. Aja iallfall så är jag nu då hemma, ensam, känns könt. Pallar inte med folk just nu, vill bara var i lugn och ro, har världens huvudvärk ska ni veta! ska nog upp och lägga mig och kolla på tv lite och ta det lugnt. Men jag kan fan inte sluta skratta alltså, satt nyss och läste mina kommentarer och fyfan vad underhållande det är ibland alltså hahahah, tror jag dör. eller nej tror jag inte alls, men ja ni får ha det super, och du med (du vet nog vem du är hihi :$) min lilla sötnoooooooooooos! anonyma h*ra.


såhär mycket skrattar jag just nu ! :D

i close my eyes and the flashback starts



gud vad denna låten påminner mig om somras, eller inte riktigt somras, utan perioden exakt innan och typ lite mer mot en "kalla" våren. Helt sjukt hut vissa låtar kan ge en riktiga flashbacks då det verkligen känns att man sitter där man var och känner exakt samma känslor. läskigt!

kommentarer&svar.

Anonym om fredag- outfit&facelook.:
har du linser där elr har du bara photoshopat bilderna på dina ögon ?? :)


SVAR: jag har linser på mig hehe, har varken PS eller vet hur man använder det haha :)


Filip om PIC's in school.:
Söta tjejer ni är;) diggar era siden kalsonger också:D


SVAR: tack så mycket :) ohh nu kollade jag på bilderna och fan vad jag saknar det. Vi var jättefinurliga ju!


Anonym om måndag!:
är det era killar ?


SVAR: haha nej, vi gick bara med dem på balen :)


malin om dagens outfit&facelook.:
var har du köpt väskan? rkt fin :)

SVAR: väskan är köpt ifråk GeKås i Ullared :)


you can be the teacher i'll do homework


fredag- outfit&facelook.



kändes jävligt sött med min kjol och mina babyrosa nys pumps! Såhär var jag iallfall klädd på Bajram, i fredags då vi åkte till mormor och träffade hela släkten och då jag senare cruisade vidare hem till aff på kvällen.

rosa pumps- någon afffär i Kista galleria i Sthlm
Kjol-H&M
bllus-H&M
strumpebyxor-H&M

fredags - at aff's place.


när jag kom dit så hade dom lagat mat och dukat fint, gullegrisar haha :)


vår efterrätt blev gladd med värmda bär, mums!



hahah upptäckte nyss att bilderna som togs hos afro bara bestod av bilder på maten som vi åt haha, så tyvärr har jag inga andra bilder frn det.. :( hehe

im home now

hejhopp fåglar!

är hemma nu faktiskt, är så jävla trött så det inte är sant. Drog ju till Bita med resten av folket, för hon fyller snart år. Vi hade jättetrevligt faktiskt, åt en massa (MASSA!) gott, snackade skit (hehe), och lite sånt, ja allmänt trevligt och kul iallfall! Efter att vi varit hos bitis så drog vi till stan lite, chillade med livet tills R kom och hämtade mig och rorsa..

Eftersom att jag bara sovit tre timmar så har jag varit jävligt trött hela kvällen vilket har varit lite störande så jag ska alldeles strax krypa ner i säng, äntligen min sköna egna, KALLA säng denna gången och inte i någons stekvarma rum! aja bilder och så kommer imorgon så håll utkik, både ifrån ikväll och igårkväll, pusss! :*


fan vad fula vi är, love us.


helgen är kassa bloggdagar

jajajaj jag veeeet min update suger nu förtiden! Men som sagt så kan jag inte siotta och blogga hela dagarna på helgerna vadfan. Har ju varit hos afro sen  torsdags eftersom att hennes pärson är i Dubai så vi har haft huset helt för oss själva hehe, coolinagr. nej men vi har varit duktiga faktiskt.

När jag kom dit igår kväll efter att jag varit hos min mormor så hade Aff och Adriana lagat tacos och dukat fram fint och så, jättegulliga haha. Så åt vi och så, sen hade vi det trevligt resten av kvällen. Adriana stack dock hem runt ett tiden så då var det bara jag och äff. Resten av natten är historia hahaha, kan bara säga att jag nog inte har skrattat så mycket som igår natt/morgon på jäävligt länge, och vi gick ju inte och la oss förens 8-9 tiden imorse så det är super! kom iallfall hem runt ett idag, och nu ska jag snart börja göra mig iordning, Bitis fyller år så ikväll ska vi hem till mögis och fira ! jalla puuss byee! lovar att det blir massa bilder och bloggande ikväll eller imorgon!


utgång

nu ska jag spendera kvällen med min underbara familj och mina släktingar hos min mormor. Ha en fin Eid allihopa!  pusshejjjjjjjj:*

finally friday! Eid mubarak.

hejhopp sötisar, fredag idag, känns skitskönt faktiskt, vet inte hur fan jag redan känner mig skoltrött men jag är riktigt jävla sonkig i skolan, vill bara sova haha. Aja men vad skönt att det är fredag idag då, ingen skola på ett par dagar. Ikv vet jag iallfall inte vad som händer, det är ju Bajram, så Eid Mubarak på alla er som firar det och hoppas ni får en jättetrevlig helg! :) ska iallfall nog först till min mormor som vi göra varje år och träffar alla släktingar och så, sen efter det vet jag inte vad som händer faktiskt...

efter skolan så drog vi till stan och tjockade oss på SUBWAY som vanligt, åh är helt in love i det stället fan, får aldrig nog. Bara man kommer in så känner man den goda lukten och bara ååhhh love is in the air! hehe. Iallfall efter vårt tjockande så drog vi vidare och bara var i stan och så, är hemma nu och nu ska jag upp för mina systrar är här och så, pussss!


@äffs house!

hejhopp!

sitter hos affs house nuuu! Hennes pap och resten av familjen är i Dhubai så we are all alone hehe! nej men det är faktiskt lite läskigt... palla att vi ska sova ensamma, vet inte varför jag gick med på detta häraaa men ja. haha nej jag är trött som ett äkta svajn nu ska ni veta så pussa era gumpor och godnatt! :*


gulligt värre..! :*


powernap!



satte på denna i en ganska lång spellista och la mig en stund. Har sovit i ca en timme, kändes skitskönt fan. Brukar alltid sätta på den när jag ska plugga ellers sova. Jag brukar aldrig vakna efter mina "powernaps" eller aldrig den tiden jag vill vakna eftersom jag blir så fastklistrad i sängen. Men inte denna gången nej, när man skriver på facebook att man vill bli väckt en viss tid, jaa då blir man det! folk attackerar med sms opch samtal som ingenting... haha :*

dagens outfit&facelook.


slitet denim.

baby boo.


you're so dope .

torsdag

hej..försöker..ha ögonen-- öpnna -.-

alltså shit avd trött man blir nu för tiden. Helt sjukt hut skolan liksom iktigt suuuuger ut all energi ut en. Fast det känns faktiskt ganska skönt att vara tött om jag ska vara ärlig, för då kan man bara gå in och lägga sig och vakna upp helt utvilad till nästa dag. hehe.

Är iallfall hemma nu. Efter skolan drog jag afrodite och reham till Videdalsskolan, vår gamsla skola dvs. Där mötte vi även upp adriana mögis som gjorde oss sällskap. Vi hälsade på några av lärarna som vi faktiskt saknat som fan, fast det är absolut inte likdant när vår älskade björna inte är där, vår mentor.. Och gud vad det kändes kosntigt att gå in i korridoren, helt så.. Saknar dom sonkiga bänkarna som man bara kunde gå ut och lägga sig på och skolka från lektionen när man inte pallade mer haha, våra fina korridorer och allt. jävla skitskola haha.

Aja det var kul iallfall, efter det stack vi till pizzerian och nu är jag hemma och är satans trött, ska försöka hålla mig vaken tills det blir tillräckligt sent och tillåtet att sova hehe, pusss! 


old times määäään...

2012


okeeeeej jag ska gå och lägga mig vadfaaaan! hahaha men jag lovar detta är sista inlägget, var bara tvungen att lägga in den, gillar den lite grovt för tillfället. och han jäveln är så söt! äta! :*

dagens outfit&facelook.


ja jag lägger in dagens outfit nu, är jag egentligen sa att jag skulle in och lägga mig för någon timme sen. Men jag fastnade fan här.. inte bra haha nej skojar men ska faktiskt in och lägga mig nu på riktigt efter att jag lagt in detta, godnatt!:*

i looooove them cheeseburgers!

igår kl ca halv elva på kvällen när jag äntligen bestämt mig för att lägga mig för jag var så jävla trött och skulle leka duktig..

R: raghad, jalla kom följ mad mig vi ska hämta raya!
Jag: nej vadfan jag orkar inte, jag skulle precis in och lägga mig...
R: men jo vadfan kom igen så taskig.
Jag: nej jag orkar verkligen inte, jag tänker inte följa med dig lägg av..
R: jag köper cheeseburgare till dig påvägen..?
Jag: *hoppar upp ur soffan, klär inte ens på mig normalt, tar med mig en filt för jag inte orkar ta jackan, hoppar in i bilen* okejdååå! =)
R: Cheeseburgarh**a.
Jag: hehe. :$
R: undra vad man kan få dig att göra om man ger dig cheeseburgare...?


Onsdag.

hejhopp i byxan!
ohh på tal om i byxan så har jag aldrig varit så kissig som jag var idag, fyfan. alltså detta är ju jätteintressant haha men jag måste berätta vilket turbarn jag är. not. Efter skolan drog jag, aff och sanna till stan och åt på subway (yummie!). Efter det skulle vi ta bussen hem och redan innan jag hade ätit var jag kissig som satan alltså. Sen när vi väl hoppas på bussen och lyckligtvis ska hem så jag kan få kissaaaaa så bara dör bussen mitt i vägen, helt sjukt, så vi fick alla hoppa av och stå och vänta i typ tio minuter en kvart på nästa buss, och det var en massa fontäner runt mig där det sprutaaade vatten, så det gjorde ju inte mitt hålla-mig-för-att-kissa-på-mig-kämpande bättre. alltså seriöst jag höll på att dö. Och när buss fittan väl kommer så är den proppfull så vi trängde ihop oss som sardiner där bak i den äckliga bussen, till sist kom vi hem och jag var lyckligast i världen.
Ska aldrig mer gå utanför huset utan att ha kissat hehe, lär er av mitt misstag! :(
aja nu sitter jag och väntar på att idol ska börja sen ska jag fanimig dirrmode ner i sängen! är skittrött, så det blir inte mycket bloggande idag, sorry, hehe. pussa er!

kommentarer&svar

anonym om måndag!:
Vad heter han längst till höger? Han var ju riktigt het.. Är han singel? :$

Anonym om måndag!:
Vad heter den läckerbiten till höger? Är han singel?
Anonym om måndag!:
Vad heter den läckerbiten till höger? Är han singel?
SVAR: läckerbiten till höger är min kära vän Christobal columbus. nej skojar Christoffer, och ja jag vet att det är du som själv skrivit det haha jävla kass är du alltså! :*
UPDATE: jag trodde det var chrille som själv kommenterat men så var inte fallet haha, det är någon som vill fixaaaaa ! :) men vem är du dåå ? (christobal tvingar mig till detta så ni vet, att ta reda på vem det är)


dagens outfit.

idag körde vi på spets och högmidjat!

my new babies - ginatricot.

här är mina nya jeans som jag köpte igår, snygga va!? dom är iallafall sjukt sköna, älskar dom. Hatar när jeans sitter för hårt och man knappt kan röra sig i dem, och man känner sig sååå stel, så är det på de flesta jeansen tycker jag. Men this one is MR.RIGHT for me hehe :)

onsdag!

hejjhopp sockertopp.
har nyss fyllt min mage med min mamis goda arabiska mat, ohh vad gott! Så nu sitter jag här helt glad och mätt haha. Innan det så duschade jag och innan det så var jag i stallet, hade ju ridning idag. Det var ett tag sen så det var skönt att vara tillbaka efter sommar pausen hehe.
Efter skolan så drog jag till stan med några från klassen för att ännu en gång gå till valstugan för Moderaterna och anteckna och leka politiker, valdebatten är ju på måndag. Sen blev det lite fika och så med ett par andra vänner. Det är fördelen med att gå i skola i stan, man har nära till allt hehe :)
Är iallfall skittrött nu faktiskt, vill bara krypa ner under mitt sköna täcke och sova, men ska nog vara vaken ett tag till, sen blire sängen dirrmode :)

kommentarer&svar.

Anonym om kvällens outfit igår.:
vatr får du din klädesinspiration ifrån? menar liksom du klär dig väldigt annorlunda från dag till dag. eller du har olika stilar varje dag typ vissa dagar har du en lite punkig om man säger så & andra dagen har du kanske street/dance-style och en annan kanske du har väldigt allmänt annorlunda. tycker det är ganska häftigt, gillar dina kläder :)

SVAR: hejsvej! ja jag kan hålla med om att jag inte har någon speciell "klädstil" om man säger så. Inte så att jag klär mig samma stil varje dag. Jag kör liksom mitt eget, lite blandat varje dag, baror på vad jag känner för. Om jag en dag känner för att se random ut så gör jag det, eller om jag känner för att se "punkig" ut, eller "street/dance" som du sa , så klär jag mig på det sättet haha, gäller att kunna variera. Min inspiration får jag från allt omkring mig, kan vara vadsom helst. Kanske en tant ute på gatan, min stora syster, någon kändis, eller vad somhelst egentligen :)


Amelia om @school.:
hejj raghad skulle bara fråga vilka smink använder du? asså masscara,puder och ögonskugga och sånt ? :D

SVAR: hejhej :) När jag sminkar mig så är det ganska olika ibland i vissa perioder. Men brukar oftast lägga solpuder/vanligt puder, lite rouge ibland, kajal och mascara. Ögonskugga kan väl hända ibland lite då och då.  Puder som jag använder är nog det maxfactor bronzing powder eller H&M's som också är bra. Mascara är min absoluta favorit, Telescopic, love it!


Anonym om dagens outfit&facelook.:
Hejhej, undrar vart tröjan kommer ifrån:-)

SVAR: tröjan (på bilden under) kommer ifrån GinaTricot. :)



paow&hugo - la isla bonita


här är den jävla låten alla väntat på, ialflall jag haha. Har suttit som ett djur och väntat på att den skulle komma ut hehe. Hade högsta föräväntningarna faktiskt, men jaja vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den var ganska bra, helt okej typ. vad tycket ni? =)

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Någon gång under måndag och tisdag kan du få tillfälle att hjälpa en vän eller arbetskollega. Det är nog bäst att du hjälper till, annars finns det risk för att din vän blir sur. Dessutom får du då chansen att öva på ett område som du inte behärskar helt och hållet. Om du är i ett förhållande ser det ut som om det kan bli ett litet gräl med din partner till helgen. Det är dock något ni kommer över rätt snart.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En person som du ser upp till visar dig uppmärksamhet under veckan. Det kan röra sig om något arbetsrelaterat men också om en flirt. Det är dock inte säkert att du har ett romantiskt intresse även om personen är någon du beundrar. Intressant blir det i alla fall, och du har inte emot lite spänning, det har det faktiskt varit lite dåligt med på sistone.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Oxen (20/4- 20/5)

En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.

börjar fan bli duktig på det här med veckans horoskop. Klarar det galant utan en massa arga människor som klagar haha. Min vecka ser iallfall ut att bli bra, hoppas bara att den blir så nu då hehe. :)

dagens outfit&facelook.


men tanke på att jag bara hade tjugo minuter på mig imorse på att fixa mig så är det ändå hyfsat bra hehe :)

måndag!

eheeeeellu babelos!

vad gör niiiiiiiii? Själv kom jag hem för en stund sen typ. Drog till stan efter skolan med maria, chasmine och äff. Köpte en ful present till reham som fyller år imorgon ju, haha nej skojar köpte iallfall en jättefin kofta till mögen. Om ni tror att jag är dum i huvudet nu som skriver det gär är det för att hon redan har fått presenten trots att hon fyller år imorgon, orkade fan inte gå runt o bära på en påse med kläder som ändå inte var till mig haha.

Fick även med mig ett par jeans, kände verkligen att jag behövde ett par nya. Har skitmånga men gud vad jag hatar jeansbyxor med jeanstyg (?), ja alltså sånt hårt äckligt, usch klarar inte av att inte kunna röra på mig som jag vill. Sprallig tjej. Så köpte ett par med lite stretchtyg, sånt gillas! :)

och måste bara säga att min dag började som ett helvete eftersom att jag vaknade 20 minuter innan jag skulle ta bussen så ni kan fatta hur f*cking stressigt jag hade det, och jag ääälskar ju stress. eller inte. nej men det blev en jobbig morgon som senare blev bättre hehe, aja puss på era skinkor nu! :*




stenful bild! men supersöta är vi iallfall! oh ångest...

för skööön


denna låten är helt sick alltså, love it! & den där nere är remix med nicki minaj som också är jättebra!

kvällens outfit igår.


... eller jag såg ut såhär iallafall första delen av kvällen haha :)

pic's roros b-day


me'n'love



fina flickor



gay



jag&adriana





gulligt värre...



hahaha här gör vi den klassiska macarena-dansen och vi gör den så fiiiint!



fråga inte ens haha.

söndag

goddag mina små kycklingar!
är vaken nu (nu!?), nej men vaknade för någon timme sen. Alltså ni fattar inte, jag försökte verkligen i timmmmar dra min feta röv upp ur sängen men nej det gick inte helt enkelt, jag bara låg som fastklistrad under mina två tecken hehe, så mysigt vettni!
Nej men nu är ja iallafall vaken och har tryckt i mig frukost, eller vad man nu ska kalla det. nu sitter jag och försöker skriva detta jävla inlägget som jag försökt göra klart i tio minuter men jag får upp nya jävla facebook.händelse hela tiden sen glömmer jag bort att jag håller på att skriva. men nej nu ska jag inte lämna skrivandet förens jag är klar här hehe, fan nej nu råkade jag göra det igen, okej hejdå jag avslutar här! haha

jajajajjajaaaaaaaaaaaa

chilla me dliveeet folk! attackera mig inte med klagomål om min update. mrs.busy här, kan inte hjälpa vadfan. Har ett hektiskt liv, hinner inte ens klia mig i huvudet. haha nej driver med er, men nu på helgerna så måste ni förstå att jag inte kan sitta och blogga hela dagarna, jag har faktiskt ett liv hehe..

igår efter skolan drog jag till ox o träffa älskling, sen sov jag där. Idag kom vi hit och mögi ska sova här inatt. Vi ahr varit hos reham, kom hem för en stund sedan och vi är cptrötta ska ni veta. mongot har redan däckat bakom mig så jag sitter här och hör de finfina snarkningarna! Vi hade iallfall jättekul därborta och så.

bilder och så från helgen kommer antingen ikv, tror dock inte, eller imorgon (söndag). Söndagar är sådana perfekta bloggadagar ni vet då man ändå bara ruttnar hemma ! :)

Jag hoppas iallfall att ni haft en kanonhelg!


en bild från idag :)

@school.

sitter i datorsalen i skolan just nu... vi har samhällskunskap och ska arbeta fritt om Valet 2010, vi ska ju som sagt ha valdebatt och jag ska representera Moderaterna. Så nu sitter vi här och typ har skrivit ut lite skit, resten av tiden spenderar vi på att kolla roliga klipp och bloggaaaa hehe. Nej men slutar fan jättesent idag. klockan tjugo över tre, jag tycker det är sent, för att vara en fredag! Men jaja, efter skolan drar jag nog till oxie och ska träffa älskis sen blire hemåt på kvällen. Nej nu ska jag fortsätta leka politiker och vara smart hehe, pusspusss! :*


kvällsrunda med gullemög.

helluuu!

kom nyss hem är så jävla trött! kom hem för en stund sen, har varit ute lite med äffff, och fyfan avd mycket vi har skrattat alltså. Vi skulle gå och köpa godis, men neeeej fittaffären var stängd så vi traskade vidare till macken och där började vår roliga resa. Vi skrattade åt en massa onödiga saker som inte ens är löna att ta upp. blev ju fan blöt i byxan av allt skratt ! hahahah nej men fyfan. och så snackade vi om en massa, bl.a om vår saknade klass, och skola och lärare. ohhhh fan alltså, jag saknar allting!

iallfall är så satans helvettes perkeleee trött att jag knappt ser bokstäverna, blir nog sängen för mig nu mofoos, pussssa era skinkor, en puss på varje! :*


i miss alanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

min älskling!


längtar till den dagen så jag får träffa min största idol! hahaha fyfan vad denna grabben har gett mig många skratt här i livet, mer såna här behövs! så gulliig!  mwah! :*

kommentar&svar- Jershey shore

kitty om dagens outfit&facelook.:
hejhje det är jag kitty igen. jag gillar dina inlägg och följer dig dagligen. ska bara fråga efter jersey shore 2 som du hade sett tidigare, vart någonstans fick tag i det jag kunde inte komma in i mtv i amerika och inte nerladdat heller.

SVAR: det finns en hemsida som heter www.ch131.com som är jättebra faktiskt, finns nästan alla serier och jättemånga filmer som man kan kolla online! Så där tjuvkollar jag på mina Jersey Shore avsnitt på hehe :)

here comes the rain and it keeps pouring downnnn!


denna låten är såå skön, riktig sommakänsla. fan vill inte att somamren ska vara slut. Känns lite mögaångest nu fan. Går ju nar i värsta depressionen under den äckliga vintern... :(

dagens outfit&facelook.



halvt genomsynliga leggings- H&M
svarta shorts- H&M i think
Pösig t-shirt med trck- GianTricot
Väska- ingen aning
vita textilskor

kööööööööööööööösh


torsdag.

hejhoppppppppppppppp!!

torsdag idag då, skönt att fredagen närmar sig! är sååå trött på skolan! haha nej jag skojar faktiskt, jag trivs jättebra i min skola, kanske lite stelt nu i början eftersom att man inte känner allihopa men ja, det funakr ganska bra, än så länge haha.

Iallfall så kom jag hem från skolan för ett tag sen, har ätit och så, nu sitter jag här och är sjukligt trött! Vill bara krypa ner under täcket och sova, men nej det ska jag fan inte göra, ska vänta på att tiden blir tillräckligt mycket för att man ska få lägga sig, då jävla ska jag hoppa i säng!

nu ska jag fortsätat lyssna lite musik och vhilla med livet hehe, pussa er!


jag..kan ...inte..andaaaaas


har fan gått loss här nere nu haha, dansat till denna jävla låten i 100 timmar, nej inte riktigt kasnke. men jävligt länge iallfall. gjorde något sjukt konstigt också, gick ner i spagat men råkade sätta mig på mitt eget jävla hår för det är så långt så jag drog av halva typ haha, satan vad ont det gjorde. OCH OCH så gjorde jag någon konstig rörelse med min rygg så nu e den typ halvt fuckad, ja puss på det. ska gå o kvida under mittt täcke pussssss!

right now:


hahahaah var bara tvungeen! såhär sysselsätter jag och min kära vän oss just nu!

sötttt 

min barndomsidol.


åh gud, jag älskade , verkligen älskade denna låten när jag var liten. Älskade videon, kommer ihåg hur jag bara väntade på den biten då de byter kläder på henne eller när hon klappar och dansar mot han killen haha. tyckte nog hon var en av de vackraste människorna jag sett. hon är ju såklart fortfarande jättevacker ! Iallfall, detta fpr bli dagens låt hehe

dagens outfit&facelook.


körde lite rosa och färgglatt idag! Vädret har ju varit jätteskönt de senasta dagrna, för att inte tala om hur varmt det är när vi slutata skolan och man tvingas sitta i de varma svettiga malmöbussarna haha. Man dår ju matcha vädret lite. så iallfall, körde på ganska basic idag, men ändå sött.. och rosa såklart (A)

kommentarer&svar.

Anonym om sneis.:
inte som att du bloggar så ofta så att du blir ens trött haha ?

Anonym om sneis.:
haha knappt bloggat juh :D

SVAR: haha du verkar ju gilla att kommentare typ alla inlägg med olika "personer" men ja. Jag skrev inte at jag hade tröttnat på att blogga eller så. Jag skrev att jag inte orkade, var inte på blogghumör igår och kände inte för att blogga helt enkelt.

onsdag!

hey darling!

Mina uppdateringar framöver lär nog bli såhär sena framöver eftersom att jag inte kan blogga förens nu, då jag går i skola och det tar en tid innan jag är hemma från stan och så. Är iallfall hemma nu, efter skolan drog jag till stan med mögarna m, r, a, c & c. Vi tog en liten fika på redfellas sen tog det lite lugnt bara och så i stan. Kolalde runt ilte, fyfan vad jag ville ha med mig nästan alla skor hem! alla fina boots, fina mysiga höstskooor! ååh! snart ska det shoppas, snart bajram ju, vilket betyder moooney moneey money, must be funnyyy!

Aja är iallfall hemma nu. igår efter skolan så drog jag och maria till stan för att prata lite med de i valstugan för Moderaterna, vi ska ha valdebatt i skolan och vi representerar Moderaterna. Vi stod där i över en timme och fyfan vad politik är intressant, det avr jättekul att prata med de, det visste jag inte! Tycker folk borde rösta på moderaterna faktiskt...

aja nu sitter jag här och ska sätta igång med mitt lilla pluggande, det börjar sakta men säkert... pussshaj!


RSS 2.0