veckans horoskop v3.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med. 
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får chansen att ta ansvar under veckan. Det blir en nyttig erfarenhet om du tackar ja. Tänk bara på att det finns risk för att du alltid får ta hand om den här uppgiften i framtiden. Till helgen kommer det att löna sig om du visar dig från din allra mest sociala sida. Det ser ut som om du kan komma att knyta viktiga kontakter, kanske inom arbetet men också på det romantiska planet om du är upplagd för det.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat. 
Väduren (21/3- 19/4)

Ta ett par lugna dagar i början av veckan för att reflektera och ladda batterierna. Allra bäst är om du får lite tid för dig själv, även om det kanske kan vara svårt att ordna. Försök under denna tid att knyta ihop alla lösa trådar som du har i huvudet. Om du lyckas med detta kommer du snart att upptäcka att det är en enorm stressdämpare och du kan ta dig an resten av veckans utmaningar med förnyad energi.
Oxen (20/4- 20/5)

Början på veckan ser ut att bli riktigt bra och du lyckas i nästan allt som du tar dig för. Slutet på veckan ser dock ut att bli lite tuffare. Det ser ut som om du kan dra på dig en mindre åkomma som till exempel en förkylning och detta påverkar antagligen din energi negativt. Försök därför att inte planera något viktigt till helgen utan hellre skjuta detta på framtiden ett tag.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till – det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt. 
Vågen (23/9 - 22/10)

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Skytten (22/11 - 21/12)

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya. 

Tisdag idag, förlåt att jag glömde hehe, men här är ert horoskop för veckan iallfall! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är din horoskop??

2011-01-18 @ 19:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />