veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.
Väduren (21/3- 19/4)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.
Oxen (20/4- 20/5)

En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.


vet att det är tisdag idag och att detta egentligen ska upp på måndagar men bättre sent än aldrig visst? Så varsågod, kolla hur eran vecka kommer att bli... eller inte bli! haha...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />