.......

Åh, jag är så jävla förbannad nu asså. verkligen! Ibland så är vissa människor verkligen så jobbiga, att man bara vill stampa på de! Speciellt den typen av människor. Iallfall så orkar jag inte blogga nu längre eftersom jag ska upp och trycka i mig någonting att äta, har bara druckit en massa smoothies idag så jag är rätt så hungrig, sen ska jag fan gå och sova. Orkar inte mer.
hejdå.

äntligen här.

hejhopp!
kom nyss hem , har varit på sjukhuset och hälsat på min syster och vet ni vad. Lillskiten har äntligen kommit ut haha. Han föddes inatt klockan kvart i 2. Och han är så jävla underbart söt, älskar han redan. Efter att vi var på sjukhuset åt vi ute, och så träffade vi mina kusiner och så. Vi satt ute och åt men det var ett helvette, fyfan vad varmt det var! Asså gud, jag kände mig verkligen stekt. Men det är verkligen skönt med riktigt sommarväder. Hoppas bara att det håller sig ett tag, hihi.

Iallfall så sov jag över hos min kusin igår, vi gjorde smoothie och massa annat kul. Nu kommer lite bilder från igår och idag så ni får se Elias hehe. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt eller kanske ut eller något lite senare, men nu sak jag gå och kolla på Repris av Desperate Housewives,hihi . Puss.


Hos min kusin igår.


elias.


jag och elias.


elias igen. <3


gårdagens pic's.


gårdagens outfit.







Japp, detta var allt som behövdes för att ha en mysig film kväll med flickorna.
puss.

dålig uppdatering.

Japp, ännu en dag med superseg uppdatering men har faktiskt knappt varit hemma idag. Igår hade vi ju filmkväll hos mig och vi kollade på titanic och hade jättemysigt faktiskt. Haha kan säga att jag grät en hel del, men fyfan jag kan kolla på den filmen typ 100 gånger i rad och ändå tycka att det är lika sorligt. Jag älskar den helt enkelt. Iallfall efter filmen runt 11 tiden följde jag och melisa roro en bit hem sen promenixade jag och melisa en stund. Efter det stack vi hem till mig, vi gjorde inte så mycket, så gick vi in och la oss. Vi vaknade inte förent klockan halv två idag haha, så vi sov ju ut ordentligt kan man nog säga. Men så efter vi hade ätit och så, så cyklade vi hem till reham och stekte och badade i den sjuka värmen som vi hade i dag. Som tur fanns rehams pool så man kunde svalka av sig lite då och då, så det blev en massa solande och bad idag.
Fick skitmycket färg faktiskt. Hihi.
Efter att vi hade varit hos reham gick vi hem och fixade oss och så bar det av mot stan Där åt vi jättegod mat och så fikade vi och promenerade. Jättemysig helt med flickorna, imorgon ska vi nog göra någonting igen, men vad det vet vi inte, vå får se imorgon. snart kommer lite bilder från gårdagen och idag. Jag kommer nog inte blogga mer idag eftersom min kusin kommer hit nu och så ska vi snacka ut om en sak, och det kommer nog ta en tid. Förresten så vill jag uppdatera om min systers unge som fan inte vill komma ut, Men vi fick ett samal nu från sjukhuset och han har nog gett upp och är förhoppningsvis påväg ut, hihi skriver antingen imorgon eller senare ikväll om jag hör något mer.


puss.




ångestfilmkväll.

Hejhopp.
sitter hos titti älskii just nu faktiskt. Vi har ätit pyttipanna, och så har vi gjort smoothie. Skolan idag har varit väldigt okej. Vi slutade tidigare vilket också var skit skönt. Nu sitter vi här och lyssnar på musik och bara gör ingenting. Senare ikväll ska melisa och roro komma hem till mig så ska vi ha mys filmkväll och kolla på Titanic (ångestfilm), vilket passar till vår situation väldigt bra, hehe. Och så ska vi ha en massa onyttigheter som vi kan tröstäta till filmen. En riktig tjejkväll i sort sätt. Nej nu ska vi ta och gå ner lite. PUSSIES!

pictures.

Fick ju jättefina presenter från min syster idag när hon kom hem från turkiet. Bl.a fick jag dessa underbara skorna som jag velat ha så länge. Hon verkade ha läst mina tankar eftersom jag faktiskt hade tänkt att köpa dom häromdagen, som tur var gjorde ja inte det haha. Sen fick jag ett jättefint BjörnBorg linne :), sen kommer det bara lite bilder som jag tog nu med min saknade kamera som jag inte haft på länge eftersom min syster fick låna den när hon var i turkiet.



lovelove.




sen köpte hon denna jättefna svart/guldiga adidas kofta.


sen hände en hemsk sak, min nagel knäcktes :(, tänkte reparera den så jag
la ett plåster på den, hihi. Får se om den återupplivas! =)


raggebagge.



Tack syster för de fina sakerna, älskar dig!

gravida kvinnor.

Så nu är jag hemma fån sjukhset. Min syster mår bra och så fast hon har jätteont, så egentligen mår hon ju inte bra haha. Men det börjar bli bättre tror jag. Dom tror inte det blir idag utan antingen under natten eller imorgon. Hoppas det blir inatt, det är skitsynd om henne ju.

Fyfan vad jobbigt det är att liksom först gå runt och bära på en person till i nio månader, sen att behöva trycka den lilla rackar'n. Vill inte ens tänka mig hur ont det gör att föda barn, kvinnor som har fött barn är verkligen något att beundra, dom är verkligen starka. Speciellt de som har flera barn. Till exempel min mamma hon födde ju mig och mina fyra systrar, det är verkligen något att beundra. Att man vet att det gör så fruktansvärt ont, men ändå göra om det flera gången. Nu tänker jag hur fan ska jag kunna föda barn nån gång i framtiden, ajajaj! haha nej nu orkar jag inte tänka på sånt, usch. Pusshej.


sjukhus.

sitter påklädd och så, väntar på pappa så ska vi alldelles strax köra iväg till sjukhuset och se hur det går för min syster. Hopaas hon mår bra. Men usch jag hatar verkligen sjukhus, de bara luktar äckligt och ser alla alltid ut som om någon har dött eller något väldifgt allvarligt. Jag gillar inte sjukhus helt enkelt, ahah! Åh kom o tänka på att jag har tandläkartid nästa vecka, en annan sak som jag också verkligen hatar, TANDLÄKARE. Dom borde utrotas tycker jag. Iallfall nu ska jag gå pusspuss.

tidsmaskin, tack!

Och jag sitter och kollar igenom bilder från Urix... ångest asså! Asså jag vill fucking tillbaka. Asså jag märker att det är typ det ända vi tjejer har snackat om sen vi kom hem i söndags. Men liksom det var ju så underbart. Vi lärde känna en jävla massa nya och underbara människor på bara nårgra dagar. Man kom så nära, vissa mer än andra. Det var verkligen en ev de bästa resorna jag gjort i mitt liv faktiskt. Jag bara längtar till nästa år då det förhoppningsvis också blir ännu en Urix-festival. Nu ska jag fortsätta kolla igenom mina bilder och ångesta över lsituationen haha.

pussiiies.


i wish you were here, but we are stuck were we are.
it's so far, so hard, this long distance is killing me.

torsdag.

tjosan.

Sitter här och väntar på att min syster ska ringa så ska vi åka till sjukhuset, Hon ska ju flda idag. Eller det är vad dom säger iallfall, sen om lillskiten vill komma ut eller inte får vi helt enkelt vänta och se haha. Iallfall, idag har vädret varit piss, som vanligt. Helt jävla mög asså. Vädret liksom lurar oss hela tiden. Ena stunden är det hur fint som helst, medans andra stunden spöregnar det! Efter skolan cyklade jag snabbt in på konsum för att köpa min lovley "Ben&Jerr'y" som jag sitter och tröst äter just nu samtidigt som jag lyssnar på ångestmusik. Mår lite bättre idag faktiskt, vilket är väldigt bra.

Och så får jag ju inte glömma att säga att min syster som ser ut som en chokladboll kom hem idag från turkiet! Åh, jag vill fan också resa. Hon har blivit så otroligt brun och så har hon köpt en massa fina sker till oss. Lägger in bild senare på vad jag fick hehe. Nu ska jag sitta och kolla igenom lite bilder, pussar!

ihhhh

Hej hopp.
Kom hem från stallet för en stund sen, har ju ridit idag. Det gick bra, fast jag är jättetrött nu. Efter skolan var jag ute lite med några kompisar, det har varit ganska fint väder idag, fast ibland kan det helt plötligt börja regna eller blåsa som fan ahha. Iallafall så efter att jag kom hem, la jag mig lite ute i trädgården, och rätt som det var somnade jag till och vaknade efter en halvtimme, och eftersom jag somnade med tröjan uppdragen fick jag ganska mycket färg på magen hihi. Jag har verkligen inte haft lust för att blogga på sista tiden som nu säkerligen har märkt, allt har sina orsaker haha, vissa löjligare än andra. Men iallfall nu sak jag återgå till mitt tråkiga liv. Och en sak måste jag faktiskt berätta till er, IMIORGON FÖDER MIN STORASYSTER! ÄNTLIGEN KOMMER LILLA ELIAS UT! LÄÄNGTAR SOM FAN!
PUSS,

tisdag.

sitter vid datan och mögar som vanligt. Missade despetara hemmafruar pågrund av piss vädret, får väl kolla på repris som går på söndag. Ska sitta vid datan en liten stund till sen blir det nog sängen för mig, är ganska trött.

pusss...

ÅNGESTÅNGEST!!

åh!, Asså detta är världens ångest dag, jag och melisa har ångestat hela dagen och lyssnat på "long distance-brandy" . Skolan idag var helt okej, gick inte på alla lektioner för den delen,hade verkligen ingen lust alls! Vädret har varit superfint idag ända fram tills nu, kollade nyss klart på Ugly Betty och exakt när jag skulle kolla på desperate housewives så bara åskar det som fan och det fucking ösregnar! Asså riktigt mycket, värsta stormen ju... Man blir nästan lite rädd. Ursäkta språket men jag har lite damp nu samtidigt som jag är super glad, då hinner inte min hjärna tänka riktigt ordentligt haha.

Iallfall efter skolan så kände vi att vi hade deppat för mycket, så jag melisa och roro stack till pizzerian och tröst åt en massa pizza, sen gick vi och satta oss i en mysig park och fortsatte deppa. Lite senare kom titti och joinade oss med vårt ångest snack. Ja i princip så har min dag varit. Nu ska jag lyssna ännu mer på Long Distance.
PUSS!



datanörd.

hejhej.

Har fortfarande inte rest mig från datan, har faktiskt en anledning! Eller jo jag gick faktiskt ut och solade en stund innan men annars har det varit datan hela tiden förtutom när jag ätit och så. Har precis druckit upp min goda banan/jordgubbs- smoothie. Och nu sitter jag här och fortsätter att ha ångest och fortsätter datanörda mig.

Har faktiskt inte inte orkat blogga idag som ni säkert har märkt, men jag har verkligen inte lust till det just nu. Så nu ska jag fortsätta göra det jag gjorde på datan. Puss.

ångest!

hejhopp!

ingen skola för mig idag, var sjukt trött imorse. Så jag orkade verkligen inte gå till skolan. Jag har för det mesta kollat på tv och så. Asså jag har riktig ångest, jag vill bara spola tillbaka tiden som varit denna helgen. Vi hade så jävla kul. mög!

Iallfall, idag vet jag inte vad som händer. Kasnke bara ta det lungt eller något, har ingen aning faktiskt, Får se senare. Men just nu sitter jag iallfall och tröst äter en massa choklad. Har ni kännt den känslan när man verkligen ångrar att man inte gjort en sak, eller att man gjort det annorlunda. Japp, den sorts ångesten har jag just nu. åh! hejdå!

I'M BACK!

HELLUU!!

Åh gud, jag har saknat datan! Kom hem för en stund sen, möttes av en otroligt glad Bobbie, har saknat min lilla älskling. Jag är glad att jag är hemma men ärligt talat så har jag inte saknat det så mycket hehe, är mest glad att jag är hemma för att det har varit så jävla jobbigt med de tunga väskorna och och den långa resan. Sju timmar vafan, det är jobbigt! Men fyfan jag saknar redan Söderhamn och URIX-folket. Så jävla kul vi har haft att det inte är sant! Längtar verkligen till nästa år.  Skitkul att man får träffa så många ungdomar från hela sverige, alla var verkligen jättertevliga och underbara.

Jag är verkligen trött nu , tro mig jag har inte sovit mer än kasnke 6 timmar sammanlagt på dessa fyra timmar. första natten gick vi aldrig in och la oss utan vi var vakna till vi åt frukost och så var det en ny dag. Och sen restan av kvällarna har vi fått sova kanske 2-3 timmar. Förresten måste jag påpeka att jag luktar som ett gammalt mjlkpaket just nu, eftersom att NÅGON hällde grädde mig när jag sov. Så jag sak alldelles strax in och duscha och fräscha upp mig lite.

Nu när man har varit där och så har det kommit ungdomar från hela sverige så har man ju hört alla olika dialekter. Fyfan vad roligt det är asså! Vi pratar så sjukt olika. Hälften av resan gick ut på att jämföra dialekter och slangord med de från de andra städerna, haha. Åh nu ska jag sitta lite med mamim har faktiskt saknat henne. Skriver mer sen och lägger in bilder från resan.

PUSS.

STRESS till 100 %

Oh  guud!! Äntligen paus, paus från allting! Jag är så jävla trött att det inte är sant, inte trött sömnig utan min kropp vill bara dö! Såhär har min dag sett ut ungefär.

Vaknade först runt 5 tiden imorse av det otroligt läskiga åskan som kom. Låg vaken länge för jag var skiträdd, gud vad jag hatar åska och oväder. Iallafall så lyckades jag somna om till slut. Vaknade sen för att gå till skolan. Jag var så trött att det inte var sant, tänke först att inte gå men sen så kom jag på att jag har fysik prov idag, så jag var tvungen. (provet gick nog lite sisådär.)  Sen efter det stack jag och titti iväg till ungdomsmottagningen, sen var vi tillbaka till skolan. Ganska kort skoldag så det var skönt. Slutade klockan två. Efter det stack jag,roro,melisa, och titti till stan för att handla lite till imorgon, URIX! , Ska bli jättekul faktiskt. Iallfall så var vi hemma runt sju tiden. Där möttes jag av en hund på rymmen, nämligen bobbie fisen. Jag jagade honom en lång bit kan man nog säga, kändes som om jag skulle dö efter allt springande i vårt sjukt varma Malmö-väder. Sen har jag stressat som fan när jag kom hem, vilade mig en stund, typ några sekunder, sen börja packa lite, sen iväg med mamma igen och handla för jag glömde lite saker. Sen hem, äta, och så nu har jag duschat och fixat mitt hår och lite annat som man gör innan man ska åka iväg någonstans. Och nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna,men jag måste först ta ut bobbie på en kvällsrunda, sen blir det RAKA vägen till sängen för min del. Kommer tyvärr inte kunna blogga igen förens söndag kväll om jag ens orkar det, eftersom vi kommer hem på kvällen. Men ska försöka, och så ska jag ta en massa bilder så ni får se lite vad som hänt, men nu ska jag ut och gå lite med bobbie. Godnatt på er!

(skriver mer på söndag eller måndag)

fruit.

hejhopp.
Har suttit och tryckt i mig ett antal frukter nu. Jag tycker det är konstigt hur mätt man blir av frukt. Men iallfall, haha. Kollade på Ugly betty, desperata och så kollade jag även på Christine. Nu är jag ganska trött faktiskt, så jag ska nog in och lägga mig. Men först ska jag nog bara läsa på lite, till fysikprovet som vi har imorgon. Efter det blir det läggdags för mig så jag kommer förmodligen inte skriva mer idag.

godnatt&pussees.

TV

5 minuter remaining! Snart börjar Ugly Betty  och efter det börjar Desperate housewives. Lite lycka behövs verkligen! Och som tur var, ger tisdagar mig faktiskt det. Dagens Depesrata-avsnitt kommer att vara jättespännande! Oj nu började Ugly Betty, PUSS!

lovley.


Som sagt har jag ju kollat lite kläder på nätet och så och jag måste bara berätta att GinaTricot har fått in jättefina klänningar och tunikor. Jättefina färger, riktiga sommarfärger. Här är mina favoriter. Men av dessa tyckte jag bäst om de två längst till vänster.... Den rosa med vitt band är ju så söt! lovelove.

mix.


haha jeg vet faktiskt inte varför, men jag tycker att det är skitkul att mixa ihop egna outfits från olika klädeshemsidor. Här har jag bara slängt ihop någonting från ginatricot, h&m och skopunkten.

no school.

hejhej.
sitter och myser med bobbie i knäet. Idag blev det ingen skola för mig. Kände mig faktiskt lite dålig imorse, mådde ju illa igårkväll också. Och så är jag jätte förskyld. Typiskt att jag ska bli sjuk två dagar innan Urix. Men det blir säkert bättre tills dess, hoppas jag. Iallfall, så hade jag inget att göra igårkväll så jag började rita lite. Det var verkligen längesen. Kommer ihåg innan, då brukade jag alltid ta fram papper och penna och sätta mig & rita på kvällarna. Fast det var ett tag sen nu. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, kasnke ut eller något, det är ju så fint väder. Men nu måste jag sätta igång och plugga inför fysikprovet som vi ska ha imorgon.

pussses.


dagens YES&NO.

Nu har jag bestämt mig för att göra en YES&NO lista, fast denna gången en som handlar om min dag bara, vad som har varit bra och vad som har varit midre bra.

NO:

- Fick en ful kebab när jag var super sugen på en god!
- Jag mår illa.
- Jag har ätit en massa onyggheter, fast att jag sa att jag skulle sluta äta godis. Min tandläkare lär nog inte bli glad när jag går dit nästa gång, vilket jag hoppas är om en lång tid, för jag HATAR tandläkare!
- Har haft prov. Antagligen blir det ett stort IG på spanskan.

YES:


- Men däremot mitt Engelskaprov gick hur bra som helst.
- Jag träffade min kusin som jag inte träffat på länge.
- En dag mindre till Urix.
- Det har varit jättefint väder.
- Och sist, jag ska alldelles strax hoppa ner i sängen, vilket betyder ren LYCKA för mig!

Lite fler bra grejer än dåliga. Tänk positivt, haha. pusss,

trött.

hejsvejs!

Kom faktiskt hem för en stund sen , har varit hos mina kusiner. Vi gick ut och åt kebab och så. Blev skitförbannad för att jag var så sjukt sugen på en kebab och sen när jag får den smakar den möög! Brödet var brännt och den var liten som en morot, och jag hade lust att gå och trycka utt den i människans ansikte! Jag blir en aning sur när jag är hungrig hehe.

Iallfall, så mår jag faktiskt lite illa nu, kanske beror det på den äckliga kebaben jag åt eller någon annan orsak. Och så är jag verkligen jättetrött, vill in och soova! ska faktiskt ta och göra det om en stund. Och en sak som jag är supersugen på just nu är faktiskt SMOOTHIE! , Vill ha nununu!!!


...pusses.

dagens outfit.

idag såg man faktiskt ut såhär. Röd.
svart långlinne
röd/vit rutig skjorta
leggings
röda tygskor





smoofie,

helluuuu på er!
Sitter i faktiskt i min myspyjamas och dricker min SJUKT goda jordgubbssmoothie som jag gjorde nyss. Jag börjar ju bli duktig på det här haha, Iallfall så har vi haft en lång skoldag idag, slutade halv fyra, fast egentligen slutar vi klockan fyra. Och så hade vi ju prov idag! Spanskprovet gick typ åt helvete, men Engelskan blev jag faktiskt ganska nöjd med. Känns jätteskönt att inte behöva känna den pressen som jag kände imorse, men nu är det överstökad, Jävla prov! Fast jag är inte helt klar med proven, har fysik prov på onsdag ju, sen på måndag har jag biologi prov, haha men jag kan iallafall ta det lite lugnare denna gången.

.. kissesonyou.

streeesss!

Åh, har nyss avslutat mitt långa samtal med titti, vi har snackat en massa, bla om våra idiotprov imorgon! Asså jag lover jag får ångest så fort jag ser den fula spanskboken. Men titti hjälpte mig lite med engelskan, tack. Hoppas iallfall att det går bra imorgon. Har suttit och kopplat av lite nu en stund med min supergoda jordgubbssmoothie och så har jag målat naglarna, det blev rött denna gången hehe.

Jag kom hem runt nio tiden, efter att vi åt så stack vi ut lite. Har typ bara suttit och gjort ingenting på dagiset. Jag vet inte vad jag gjorde ute när jag egentligen borde ha pluggat. Men jag är sån, som bara skjuter fram saker och ting när jag inte orkar med. Inte bra haha, men japp så kan det gå ibland. Nu ska jag plugga lite iallfall så att jag förhoppningsvis kanske får ett G på provet . Godnatt och önska mig lycka till.


maaut.

tjosan i trosan!
Kom hem för en stund sen med melisa och roro, vi har varit ute en väldigt liten och tråkig stund. Ja, så kan det va ibland. Men så var vi jättehungriga när vi kom hem så vi bestämmde oss för att laga mat, nu är dom iväg och köper yoghurt, för man kan ju inte äta ris utan yoghurt!, hehe. Vi hade tänkt att göra ris med cevapcici.. mums! Jag är verkligen ingen duktig kock så jag har sprungit fram och tillbaka från spisen nu minst 10 gånger för att jag alltid på något konstigt sätt lyckas bränna maten. Så nu är det nog bäst att jag springer och kollar ännu en gång.
PUSS <3

utgång.

Har fixat mig och så, är nästan klar. Väntar på roro som är såå otroligt seeg! VAR ÄR DU MÄNNISKA! Sen ska vi ut med lite annat folk och så, kommer hem lite senare. Pussar på er.


Söndag.

hejhej.
Vaknade för ett tag sen, eller vaknade först klockan 6, sen somnade jag om efter en lång stund. Vaknade igen klockan 11 och så gick jag upp. Har duschat, ätet och nu sitter jag här och kollar på TV samtidigt som jag skriver. Kollar på ett program som heter "Miss Bold And Beautiful" , Som är en skönhetsshow för stora kvinnor, väldigt stora. Och som är väldigt nöjda med deras stora kroppar. Det är skitbra att det faktiskt finns folk som är väldigt nöjda och har så pass bra självförtroende fast att dom är väldigt stora, och att dom ställer upp i en skönhetstävling där det visar hur mycket de älskar sina kroppar. Väldigt bra faktiskt.

Iallfall, idag så är det mycket finare väder idag än vad det var igår. Idag är det soligt och fint. ska nog ta och gå ut eller så lite senare med några kompisar. Sen så är det ju söndag, vilket betyder en dag närmare måndag. PROV! åh orkar inte ens tänka på att plugga! Men jag måste verkligen råplugga ikväll till Eng-provet iallfall, för det avgör ju en del av mitt betyg.
Nu ska jag gå och kolla lite till på TV, pussiiie!

tråååk.

Åh man blir så deppig av vädret. Jag har absolut ingenting att göra nu, har bara suttit vid datorn sen jag vaknade. Känner mig lite som en datanörd just nu faktiskt. Men vad annars ska man göra när det inte finns någonting annat. Man kan ju absolut inte gå ut i detta vädret för det är bara blött och äckligt överallt. JAG VILL HA SOMMAR! Ah, jag könner att jag börjar mögla fast i datastolen så det är nog bäst att jag går upp och rör lite på mig hehe.

Puss.

YES&NO

NO:

Lindex
- deras kläder är verkligen dödstråkiga! Jag har nog aldrig i hela mitt liv hittat något fint där. eller jo nån gång då och då, men aldirg annars. Tycker deras kläder är lite efter om man säger så haha. Så ett stort NO för Lindex enligt mig.

TVtorka- Ja , TVtorka, när man har så pisstråkigt och vill kolla på tV men så finns det ingenting alls att kolla på förutom typ en massa försäljningsprogram och annat tråkigt.

REKLAM- Åh herre gud, det är så jävla jobbigt. Jag lovar, hade man tagit bort reklam hade TV-rutan stått svart hälften av dagen. Det är reklam hela tiden nästan. När man kollar på ett program typ Desparate housewives eller så, så är det reklam typ sammanlagt 30 minuter, det är såå jobbigt.

YES:

Ginatricot- Fi
nns ingen bättre affär! Där finns alltid någonting som man vill ha. Det finns kläder för alla stilar. Och så är det skitbra priser på sakerna också. Jag bara älskar deras kläder. När jag går in i en gina affär så kan jag bli där i inne i all evighet. så har blir det faktiskt ett stort YES för gina.

Smoothie- Japp som jag har nämnt ett antal gånger så har jag börjat dricka det mycket oftare. Tycker det är så sjukt gott ju. Speciellt om man har jordgubbar i, jordgubbar är ju gott till allting. Åh tänk att sitta i solen med en iskall jordgubbs smoothie i handen och bara njuta, muuums! Inte för att solen vill stanna här hos oss, men ja den kommer väl så småningom.

lördag.

hejhej.
Vaknade runt ett tiden idag. Eller egentligen typ vid tio, så kunde jag inte somna så bara låg jag där och vred och tillslut somnade jag, så gick jag upp runt ett. Har ätit frukost och så, och nu stter jag här. Har sååå tråkigt, vill ut eller något med det jävla pissvädret har kommit tillbaka igen! Det bara regnar och tråkar sig där ute. Så det får bli en tråkig hemma-dag idag antar jag. Kanske kolla på film eller något senare. Men nu ska jag faktiskt gå och kolla på tv en stund.
PUSS.

natti.

Nu är jag faktiskt skittrött, så jag tror att jag ska lägga mig nu, fast att det inte är så sent än. Men strunt i det haha. Skriver mer imorgon. PUSS!

godnatt.


cake.

http://www.londoncake.com/images/002374%20I-Pod%20Pink%20Birthday%20Cake.jpg

Haha titta vad jag hittade för en fin tårta, skulle lätt ätit den! Fast att jag hatar
tårtor så hade jag nog ändå ätit den. Skithäftigt ju. Och så är den ju rosa också!

Kollade lite på deras hemsida och dom har en jävla massa med jättefina
tårtor, för stora och små.
http://londoncake.com

swefox.se

Hitade en hemida med kläder, fast lite ovanligare kläder än vanligt haha, tyckte inte om så jättemånga. De flesta kläderna såg väldigt "för mycket"- ut om man säger så haha. Fast dessa två plaggen blev jag förälskad i. Baddräkten är så jävla fin att det inte är sant, och klänningen, lovleeey!

www.swefox.se

Festlig Miniklänning i Svart med Vita ränder
Baddräkt med Strass sten  i Svart & Silver

dagens outfit.

Idag var jag faktiskt grön. :)
Grönt långlinne - ginatricot
Svart linne- H&M
Grön bolero - H&M
Svarta le






i'm back.

Så, nu har jag faktiskt varit ute och joggat, blev skitförvånad att jag kunde jogga så mycket utan att bli trött. I vanliga fall orkar jag inte ens springa en liten bit utan att tro att jag håller på att dö haha. Men det var faktiskt jätteskönt att gå ut såhär på kvällen och springa lite. Ska nog ta och börja göra det liter oftare nu när det börjar bli varmt.

Min storasyster var hos oss idag, hon är ju gravid , så hon berättade att hon skulle troligen skulle föda näst nästa vecka på måndag. HOPPAS! Åh gud, det ska bli sjukt kul att få en till i familjen. Jag älskar ju bebisar så sjukt mycket,hehe. Dom är så underbara. Det blir iallfall en kille denna gången... IGEN! haha Snart är det dags för an flicka tycker jag. Men iallfall så ska han heta Elias, tror vi. Hon har ju ändrat sig sådär typ 100 gånger, men det lutar nog mest åt Elias, vilket jag tycker är ett jättefint namn. =)

joggajogga.

hellu.
kom hem för en stund sen, har varit ute med lite kompisar och så. Jätte härligt väder har det varit idag tycker jag, men nu hinner jag inte skriva mer faktiskt, haha. Ska ut och jogga en runda, skriver mer senare. PUSS!

utgång.

heejsvejs.
Sitter och har fixat mig och så. kom hem från skolan för ett tag sen, men nu så har jag bytt om och lite sånt. Ska alldelles strax ut med roro och lite annat folk, lite senare på kvällen blir det nog mys kväll och kolla på film hos roro, inte helt säkert men vi får se hur det blir med det. Iallfall så gick Eng-provet inte så bra tror jag, kunde typ ingenting, men vem fan hinner plugga till 4 prov på så kort tid?, Ja inte jag iallfall! Men nu ska jag faktiskt fortsätta fixa mig lite och så sen blir det utgång.
PUSS!

natti.

Nu orkar jag inte vara vakn längre, så godnatt.

PUSSSSSS på dig.

DISS!

Tänkte kolla om jag hittade något fint på Indiska, men ikke! Hittade dock de mest fruktansvärda leggingsen i historien, enligt mig! Tyckte absolut inte dom var fina någonstans. Gillar inte tights med mönster eller så, eller jo kanske något litet eller så, men absolut inte detta. Enligt mig är denna en stor DISS! Och så kostar dom sjukt mycket, 795 :- , inte alls vädra priset ! Usch, säger jag bara!
vad tycker ni då, Hiss/Diss?


H&M

Nu har H&M fått in ännu mera fina saker till sommaren. Sitter och kollar igenom deras nyheter och så. Kollade även nyss in Matthew Williamson's Kollektion del 2 som kom ut i butikerna idag. Faktiskt så tyckte jag inte denna kollektionen hade fina kläder, inte min smak iallfall. Förra var det massor av fina grejer, tyckte jag. Men så såg jag också att nästan allting redan var utsålt, det har ju gått jättefort. Men så kollade jag ju på H&M's vanliga kläder och så, och där hittade jag en massa finfina grejor. T.ex:



lyckat!

Ja har precis gjort klart mitt smoothie experiment, och vet ni vad? Det lyckades! Den blev fanimej lyckad, skitgott ju.

såhär gör ni världens snabbaste smoothie:

Skala två apelsiner och lägg dom i en mixer, häll över ca 2-4 dl naturell
yoghurt, tillsätt 1 tsk vaniljsocker och två matskedar vanligt socker. mixa, KLART!
supergott och super enkelt att göra. Nu ska jag njuta av min goda smoothie och
läsa runt lite på bloggar osv.
puss.


apelsin smoothie.

en sak som jag verkligen har börjat bli smått beroende av är faktiskt smoothie. Det är ju så sjukt gott, så jag ska fakiskt göra ett försök och prova att göra en apelsin smoothie, visst låter det gott? Har ingen aning om hur det kommer smaka för jag har faktiskt aldrig smakat det, men det får jag snart. Skriver sen om det blev lyckat ellre inte, hehe.
Puss.


dagens outfit. rött är sött!

Rött idag också, hehe.
Röd/vit tischa- Vero Moda
Vitt långlinne- H&M
Gråa strumpebyxor- ?





Torsdag.

helluu.
Sitter och kollar på gamla avsnitt av vänner, hahah dom såg ju skitroliga ut. Iallfall så kom jag hem för ett tag sen,  vi uppträdde ju idag med kören, det gick ju bra. Fast det var ju inte dom riktiga föreställningen, utan bara test uppvisning om man säger så. Dom riktiga uppvisningarna är första och andra juni.

Nu sitter jag här och försöker lista ut hur fan jag ska klara av fyra prov nästa vecka ! Ångest, verkligen! Imorgon ska jag ha ett litet test, sen på måndag har jag Spansk prov och Engelska prov på hela Great Britain, tisdag har jag Teknin prov, onsdag har jag Fysik prov ! Åh gud, jag fattar inte hur lärarna tänker, " hmm hur ska vi göra livet surt för de stackarns ungdomarna denna veckan då?, jo vi bombar med prov!" Något i den stilen måste det vara ju!


hoppla.

japp nu är jag påklädd och sånt, nu ska jag spronga ut till bilen så ska pappa köra mig till stallet.

pusspuss!

dagens beroende.



Detta är verkligen dagens beroende! Har lyssnat på den hela dagen. Älskar det så mycket,
den är så sjukt underbar. lovelovelovelove.

dagens outfit.

Såhär såg man väl ut idag.
röd tischa
långlinne
tights




Onsdag.

hejhopp.
Kom hem från skolan för ett tag sen. slutade klockan två idag , men stannade kvar lite och övade eftersom vi (kören) ska uppträda imorgon, skitkul... eller inte! Men iallfall, är hemma nu, har bytt om och så. ska alldelles strax äta, och så lite senare är blir det av till stallet eftersom jag rider ikväll. Vi har hoppning idag, får se hur det går. Hoppas bara det går bättre än sist vi hoppade då min rygg blev skadad. Men jag får väl ta det lite lungt eller så.

natti.

nu är det faktiskt dags för mig att hoppa i säng. Men först ska jag ut en liten snabbis med Bobbie så att han får kissa och så, hehe. Godnatt och puss på er! <3

natti.

nu är det faktiskt dags för mig att hoppa i säng. Men först ska jag ut en liten snabbis med Bobbie så att han får kissa och så, hehe. Godnatt och puss på er! <3

Dagens Outfit.


Idag var jag faktiskt grön/guldig. Har märkt att jag har avrit väldigt färgglad på sistone,
men sommaren är ju faktiskt påväg och man måste ju vara lite somrig, tycker jag.

Gårdagens outfit.

Japp, såhär såg man aktiskt ut igår. såg ut som en liten smurf, hehe.
Svart baslinne- H&M
Blå "skjorta"- H&M
Jeansleggings- Vila




finally...

Såå nu är jag äntligen klar med allting som skulle bli gjort idag, eheh. Var först i skolan, sen hemåt, sen till titti en stund, därifrån åkte vi till fritidsgården för möte. Sen kom jag hem och sprang raka vägen till TV:n där Ugly Betty var på, sen tog Desperate Housewives slut, och detta avsnittet var verkligen spännande. Iallfall... så ska jag upp och hämta min USB sladd så att jag kan lägga in bilderna här.
PUSS.

stress!

Åhh, orka slänga in såna hära snabba inlägg, men tyvärr! Har varit så dålig på att uppdatera på sistone,men skitsamma. Iallfall, så ska jag nu alldelles strax iväg till titti, så ska vi sticka till fritidsgården för möte inför Urix, som är nästa vecka. Längtar! Jaa, och idag har skoldagen varit lite sisådär, mycket pågång. Skulle egentligen ha prov men ja, det blev inget av den saken. Ska ha prov på måndag och massa annat. Men jag håller fan ut, det är bara fyra veckor kvar till sommaren! Tisdag idag ju, Ugly Betty & Desperate housewifes ikväll ju, väldigt bra. så man får lite annat att tänka på, hehe. Sen kommer jag slänga in massa bilder också ikväll. Men nu måste jag verkligen gå, så puss på er!

titti. <3

hejhej.
Mrs. Dålig uppdatering här! Ville bara säga att jag lever, för er som börjat misstänka att jag ruttnat bort eller så. Jag har verkligen inte haft tid att blogga både igår och idag kommer jag inte heller ha tid för så mycket bloggande. Är hos titti nu och vi har nyss ätit , ska göra smoothie nu hehe, sen ska vi baka eftersom vi måste ta med det till skolan imorgon för att tjäna in pengar till vår klassresa. På tal om skolan så är jag så otroligt trött på allt skolande. Jag har så mycket att komma ifatt med, ska ha ett jävla prov imorgon, sen på måndag ännu ett prov. Sen en massa uppsattser och uppgifter! MÖG! Så jag och titti måste verkligen råplugga idag - OM vi nu hinner. Men det får vi se hur det blir med det. Förresten ville jag tillägga att jag "snubblade" idag och nu är mitt knä lila och jag har svinont! (tyck synd om mig!) Justdet ikväll är det ju "ballar av stål" hehe, på kanal 5 klockan fem i tio. Iallfall nu ska jag och fisen därborta börja göra smoothie.
PUSS!

Zylber.com

Bild Bild

BildBild

Allt detta och mycket mer finns på Zylber.com. Trk på "Zylber" ikonen i menyn så kommer du till sidan. Finns massor av accesoarer och söta smycken.
 
 

 

The uninvited.

Tjingeling!
Vaknade för en stund sen, har ätit min goda frukost och nu sitter jag här. Vet faktiskt inte varför jag sitter inne när det är så fint väder. Men jaja, ska väl ut snart eller nåt. Iallfall så såg vi ju film igår, det blev "The uninvited" , jag kan inte säga så jättemycket för jag satt med händerna för både öron och ögon under typ halva filmen haha. Men annars var den jättebra faktiskt, spännande och LÄSKIG!, Tyckte jag iallfall, jag är skiträdd när det gäller skräckfilmer, men tycker ändå det är kul att kolla på dom och bli lite rädd. Fast man blir väldigt förvirrad och chockad i slutet, men den är verkligen sevärd enligt mig!


"Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus, pga mammans död.
Hemma så möts hon av sin kyliga pappa och hans nya fru, som försöker ta över
mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett
spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att
styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin
pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever. "

För er som inte har sett den, har får ni ett smakprov :)



 

movie time.

Go'kväll på er.
sitter med min kusin, har nyss druckit upp vår goda smoothie och så sak vi alldelles strax sätta på en film. Vilken vet vi inte än, men det blir antingen "the Unborn", "The Uninvited", eller "Bröllopsduellen", så antingen skräck eller en riktig tjejfilm. Jag tror fatiskt inte att jag kommer skriva mer ikväll eftersom vi säkert kommer vara super trötta efter filmen. Så godnatt och pusses.

raghaad.

Och så lekte jag lite med kameran och så tog jag faktiskt några ego bilder också. Vissa oseriösare än andra. Och NEJ det är inte löshår som väldigt många har fått för sig, det är 100% mitt riktiga ;)









kissesonyou,



summer.

som sagt, jag fotade lite sommriga bilder när jag var ute i trädgården idag hihi. Tyckte faktiskt dom blev ganska fina och sommriga.











tog även en bild på min sötnos.

dålig uppdatering.

hejhopp!
Väldigt dåligt med uppdateringar idag tycker jag. Men jag har faktiskt inte haft så mycket tid till datorn när det äntligen är fint väder. Jag kom faktiskt precis hem, har varit ute med några kompisar och så. Men nu är jag hemma och snart ska min kusin kanske komma hit. Så ska vi hitta på någonting eller så. Innan jag stack ut satt jag typ ute i trädgården ocg gjorde ingenting, bara lyssande på musik, tog det lungt och så tog jag lite bilder på allt möjligt. Ska snart leta fram min usb kabel så ska jag lägga in lite bilder från dagen, hehe. Sen ska jag äte för jag är verkligen hungrig.
PUSS!

Lördag.

Oh vad härligt med en rejäl sovmorgon! Jag vaknade klockan ett, sen åt jag min goda frukost och nu sitter jag här och kollar på en prinnsessas dagbok, älskar den filmen, kollade alltid på den när jag var mindre, hihi. iallfall, idag är det väldigt fint väder, har verkligen lust att gå ut eller något. Men jag vet inte riktigt än vad som händer idag. Förhoppningsvis ut eller någonting. Vad ska ni själva göra idag?

pussen.

dagen outfit: luffe.


Dagens raghaad.


dagens outfit.

vilken dag!

Oh gud, jag är så glad att jag är hemma! Min dag har varit så lång känns det som. Först skola, sen kom jag hem, va ute lite, gick hem, åkte och handlade lite snabbt med mamma och syster, och efter det stack jag direkt ut med reham, robin, okan, hardy, amir m.m , sen stack dom så kom en massa annat folk. Och sånt, och jag är helt jävla slut nu. Har träffat en massa människor idag. En väldigt bra fredag kan man nog säga. Just nu sitter jag och tar det lungt med en supergod smoothie och luffekläder! Ska upp och göra mig ännu mer smoothie nu, hihi. börjar bli smått beroende tycker jag. Men iallfall, jag skriver nog mer senare. PUSS sötnosar!


flickorna. <3



ONEJ!


DETTA HITTADE JAG PÅ WWW.THEVOICE.SE! Asså nej nu är jag skitförbannad, vadfan ska jag göra utan The Voice, jag är ju liksom helt beroende av den satans radiokanalen. Det går inte en sag utan att jag lyssnar på dom. Jag märkte det för någon dag sen när jag satta på radion sp kom det inget ljud från kanalen, så tänkte jag "äh tillfälligt fel kanske" , sen efter nån timme kollade jag igen men det var samma sak, helt tyst. Sen kollade jag efter nån dag och så var det ROCKLÅTAR! Jag blev helt chockad för dom spelar ju inte rock så jag gick in på hemsidan nyss, och fick reda på det värsta någonsin! Thevoice går inte längre varken i Malmö eller Göteborg, vilket är så lågt! Och dom bara försvann helt plötsligt, utan att säga någonting till deras trogna lyssnare. Nu måste jag lyssna på NRJ eller Din Gata, får väl vänja mig =(

dagens låt...

Superhuman-Chris Brown & Keri Hilson.


Älskar denna låten så mycket, den är så härlig. En riktig Ta-det-lungt-låt.
Den påminner mig lite om jullovet, lyssnade på den non-stop då,
Asså ibland har jag vissa perioder där jag kan lyssna på samma låt om och om igen
i flera dagar, ibland veckor. Sen till slut tröttnar jag och bytar till nästa låt.
Iallfall... lyssna och njuut! pussees.


solen är tillbaka.

hejhopp!
Kom precis hem typ, efter skolan träffade jag och afrodite robin en liten stund. Vi typ bara körde runt lite och så, Det fina vädret börjar ju komma tillbaka, vilket är väldigt bra, för att man blir så jävla påverkad av vädret tycker jag, man blir helt trött och tråkig när det bara regnar och tråkar sig där uppe i det blå, eller i det GRÅ kanske man borde säga. Iallfall, så är jag hemma nu, skitskönt! För jag är helt slut, vet faktiskt inte varför man jag blir alltid trött och vill sova efter att jag har ätit, haha. Vi hade sån kamratstödjar dag i skolan idag, skönt utan lektioner. Nu ska jag nog typ läsa vidare lite eller ta mig en tupplur, PUSS!

my day.

Hejsan. Snart är det lägg dags för mig, så att jag inte snoozar för mycket imorgon också hehe. Iallfall så kom jag hemför en stund sen,har varit hos min kusin. Vi stack till konsum och köpte ett kilo jordgubbar (som jag har varit så sugen på så länge) , och så köpte vi yoghurt, och kan ni gissa vad vi gjorde? Nämligen världens godaste smoothie. Fy satan vad gott det blev, jag drack två och ett halvt STORA glas och tills nu känner jag smaken, känner att jag vill kasta upp allting igen haha, min mage är inte glad just nu kan jag säga er. Men det var värt det, hihi. Gjorde även min egna middag idag,stolt, haha.


Om ni undrar vad det vita är så är det vanlig mild yoghurt, jag vet inte varför
 men jag äter det till nästan allting, ris,makaroner, ja allt möjligt.. mums!


min luffar outfit. Hade på mig mukiskläder idag eftersom at jag inte
skulle någonstans anyway så , ibland kan man faktiskt vara luffig.


smoothie steg 1.


smoothie steg 2. Visst blir man sugen?!


Där har ni den godaste smoothien någonsin!


Såhär gör man en delikat smoothie, eller såhär gjorde iallfall jag:

du behöver:
ett kilo jordgubbar. (vi hade frysta, men det går bra med färska)
ett paket med yoghurt, Vi tog bärsmak eftersom det skulle bli mer
smak i den men om man vill kan man ta annan typ vanilj eller så.
socker
en mixer


Häll upp yoghurten i en mixer, tillsätt sedan så mycket jorgubbar ni vill, vi hällde i hela påsen. Sen mixar man, smakar och ser om man vill ha den sötare, och håller då i så mycket socker som man vill ha. Man behöver egentligen inte ha så mycket jordgubbar som vi hade, det går bra med färre jordgubbar eller vilken frukt man nu ska ha, men det blev sjuk mycket, det räckte till ca åtta, väldigt stora glas.

Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen och sova så jag inte försover mig imorgon hehe. Puss och godnatt!

my new dress.

Tog på mig min söta klänning för att tasta den och se hur jag såg ut i den, så jag passade på att ta lite bilder också hehe. Den satt skitsnyggt tyckte jag. längtar verkligen till sommaren då jag kan använda den. Den är ju absolut ingenting för vårt väder för tillfället. Men snart så!






ooooh, me like! Nu ska jag gå och trycka i mig mitt absolut favorit choklad!
kissesonyou.

de gör allt för sina filmroller.


Den kurviga sångerskan Beyonce Knowles, 26, gick ner 9 kilo inför rollen som Deena Jones i filmen "Dreamgirls". Knowles använde sig av Master Cleanse - dieten som går ut på att inte äta fast föda utan citronjuice, sirap, vatten och cayennepeppar är det enda som är tillåtet, vilket inte är en sund diet. Sångerskan håller med om att Master Cleanse inte är hälsosam och rekommenderar den inte. "Jag skulle inte rekommendera den här dieten för någon om det inte är så att personen i fråga behöver tappa kilon snabbt inför en filmroll", sade Beyonce Knowles till US magazine i en gammal intervju.


Christian Bale är väl mest känd som Batman i "Batman Begins" och "The Dark Knight". Men innan dess, år 2004, fick han rollen i den omtalade "The Machinist". I filmen spelar Bale en anorektisk fabriksarbetare som tror sig se spöken och för att göra karaktären så trovärdig som möjligt gick stjärnan ner 28 kilo och vägde tillslut endast 58 kilo.


- Gud!, han ser ju äckligt smal ut. Jag hade verkligen itne svält mig så för en filmroll!

Källa: Improveme.se

kvällen bestod av...

Jag duschade igår kväll, och plattade håret och lite sånt. Skulle egentligen fixa mina naglar men jag hann inte för jag var jätte trött, men idag ska jag nog fixa till dom.


(plattade dock inte håret när det var blött, bara tog bilden.)


tadaaaa.


mitt hår blivit så långt!

no school.

Japp , ingen skola idag heller. Jag börjar bli så jävla bra på att trycka på den dumma snooze-knappen.Jag vaknade först klockan sju, så snoozade jag, och sen vaknade jag klockans halv två! Så sent vaknar jag inte ens på helgen. Men jag var så sjukt trött. Men nu sitter jag och kollat på lite gamla Ugly Betty avsnitt. Vädret är iallfall lite finare idag, hoppas himlen har slu på regn ellre någonting för jag orkar verkligen inte med detta pissvädret som vi har haft,

PUSS!


nytt i garderoben.

-Nytt i garderoben-
Jag köpte detta klänning från Gina Tricot för ett tag sen men glömde det hemma hos min kusin, så hon tog med det hit nyss. Den är inte som den färgen på första bilden utan den är mer ljus orange. Perfekt för sommaren, så söt!

annorlunda skor eller?

Haha, Lite konstiga skor eller vad säger ni själva? Skulle vara
kul att gå ut med någon av dessa och se hur folk reagerade.



Shoes socks
Funny ladies shoes - Giraffe skin with heals
see through healed shoes with spider and bugs

dagens låt.


En låt som jag verkligen har fastnat för är Freeze med Chris brown och T-pain.
Den låten spelas verkligen om och om i mitt huvud. Tycker den är så bra!
Båda Chris Brown och T-pain är ju skit duktiga,älskar deras musik och jag
tykcer i princip alla deras låtar är bra faktiskt. Så denna låten får äran att bli
"dagens låt" ! vad har ni för favoritlåtar?

ons.

Tjosan i trosan.
Kom hem från stallet för en stund sen. Ridningen gick ganska bra idag, har inte ont i ryggen som förra veckan. Är hemma själv, vilket är väldigt jobbigt just nu. Väntar på att någon ska komma hem så att jag kan hoppa in i duschen. Vill inte duscha om ingen är hemma haha, vet faktiskt inte varför, men tycker det är lite obehagligt. Jag är lite konstig, jag vet. annars brukar jag älska att vara hemma ensam. Sitter och kollar på TV samtidigt som jag skriver, men nu sak jag kolla vidare. Så pusspuss på er.

dagens outfit.



Såhär såg jag faktiskt ut idag. Rosa!
Rosa kofta med hjärtan på- New Yorker
Svart tischa- H&M
Cheap Monday jeans.
Svart tunnt bälte.


... THINK PINK BABY!

vågade kläder.



Vi har ju säkert allihopa märkt att Rihanna vill sticka ut och se lite annorlunda ut. Hon har ju många gånger haft på sig väldigt annorlunda kläder, men detta är väl ännu mer annorlunda än vad hon brukar, eller? Shortsen och glasögonen var nog det ändå som var fint enligt mig med denna outfiten. Stövlarna var lite sådär, men var är det för nåt som går hela vägen upp till låren?, Är det väldigt höga knä strumpor, eller är det själva skorna? Och vad är det med örhänget som går från det ena örat till det andra. Tvättbjörns-håret. Det är ju kul att hon vill se annorlunda ut och sticka ut lite, men sådär hade jag nog inte kunnar gå klädd.. Hade ni kanske, hehe?

Onsdag

hejhej.
Har prescis ätit klart, Kom hem från skola för ett tag sen. Skolan var helt okej idag. Vi övade lite på kören också iochmed att vi ska ha våra föreställningar om nån vecka. Imorgon ska vi till ungdoms mottagningen, så det blir en lite annorlunda skoldag imorgon. Min rygg är mycket bättre nu så jag tror jag ska rida idag, men jag hoppas verkligen inte att det blir som förra veckan att jag får skitont direkt efter. Men jag får se hur det blir sen, kanske inte ens rider. Vädret idag har varit piss. Det har ösregnat nästan hela dagen, men nu har de gråa molnen minskat och det är lite klarare ute, fast det blåser som satan. Ska läsa vidare lite nu och svara på komentarer.
PUSS!

godnatt.

Japp då var det dags för mig att krypa ner i sängen. Hann inte göra så mycket faktiskt. Är ganska trött och jag ska ändå upp tidigt imorgon,så godnatt och dröm sött!

rubrik.

Nu har jag kollat klart på desperate housewives,ugly betty och så har jag ätit och lite så. Min kusin och min syster kom typ nyss hit, vi kanske ska kolla på film eller något lite senare. Om det inte blir allt för sent, med tanke på att jag har skola imorgon bitti och måste upp klockan sju. Men dom är inte hemma just nu, de stack nyss ut, vetifan vart dom skulle. Men dom kommer väl snart igen antar jag. Nu har jag typ ingenting att göra, så jag ska försöka pilla lite med blogg designen och så. Sen kanske jag fixar naglarna och pysslar om mig lite om jag hinner. Skriver mer sen.
Kissesonyou.


think pink,baby.

TV-time.

Nu ska jag slänga mig på soffan framför teven och så blir det först Ugly Betty sen Desperate Jousewives.
Pussar på er sötnosar!

älska.


Nu sitter jag och äter min himmelska Kladdkaka, ååh så gott!
Dock ser den tyvärr inte ut som den på bilden, men min duger, hehe.
Alltså jag älskar verkligen när kakan är sådär lite seg inuti, sjukt gott!

kladdkaka.

Kladdkaka recept
Nej, nu fick jag ett j*vla sug på något riktigt sött och onyttigt!
Så jag bestämt mig för att göra en av mina absolut favorit
kakor - Kladdkaka! Muums, så sjukt gott är det.

freestreet.se


Titta vad som trillade ner i brevlådan till mig! =)
En bok."Sommarbarn" heter, den handlar om en flicka
och hennes familj som flyr till Sverige från tjeckislovakien.
Den verkar bra, ska nog ta och läsa den. Jag fick ju välja
vilken bok jag ville ha själv, Jag fick den och ett komviq Kontant
kort som tack för att jag varit med i en undersökning på
http://www.freestreet.se/?r=3327, samtidigt som jag deltog i
undersökningen fick jag några poäng och snart har jag fått ihop
poäng till ett presentkort. Bli medlem det är verkligen skitenkelt
att samla poäng!

slitna jeans.

Jag fixade ju till min jeans så att dom blev "slitna" eller vad man nu ska kalla det. Jag blev faktiskt ganska nöjd för jag tyckte det blev skitsnyggt. Jag testade som alla sa att man skulle göra med ett rivjärn men det funkade piss. Så det var inte ett bra sätt. Det bästa sättet enligt mig är att ta en sån liten, vass ögonbrynssax. Och så klipp små hål (ca 1-2 cm) bredvid varandra typ såhär -> -- -- -- , hur många hål du gör beror på hur långt du vill att "hacket" ska vara. Sen tog jag sandpapper och sandpapprade över det. Så gjorde jag iallfall och jag blev supernöjd. Det är de svarta byxorna på bilderna nedan som jag har gjort om.


Om man vill typ att det ska vara trådar i hålen så får man typ sitta och pilla ut trådarna en och en, lite jobbigt. Men detta kräver verkligen tålamod hehe.

klänningar.


Kollade runt lite på olika klänningar. Hittade några som jag tykte om lite extra mycket. Kanske något för alla er som är på jakt efter studentklänningar just nu, eller kasnke för dom som bara allmänt vill ha en söt klänning? Egentligen ska ju studentklänningarna vara vita men who cares, varför ska alla gå runt i nästan likadana vita klänningar. Min studentklänning ska iallfall helt klart ha färg, typ babyrosa, såklart. Men jag får nog vänta några år till, hehe.

morning.

hejsan.
Det blev ingen skola för mig idag, har så otroligt ont i min mage... möög! Iallfall så har jag typ bara legat och kollat på tv och läst lite bloggar och så ända sen jag vaknade. Idag ska jag nog inte göra någonting annat än bara vara hemma och ta det lungt. Sen är det ju tisdag idag vilket betyder Ugly Betty och Desperate housewives, mycket uppmuntrande! Fy för vädret idag, det bara regnar och är grått. Vart tog den fina solen vägen om jag får fråga? Jag har även kollat vädret på nätet för de kommande dagarna, och det sägs att det ska vara såhär ett bra tag till. Hoppas verkligen inte på det!

Justdet, kom på en gej. Igår när jag kollade på Ballar av stål så tänkte jag att jag kunde göra något gott att äta. Så jag gjorde en fruktsallad, och så testade jag någonting nytt, jag hällde mjölk i. Och vet ni vad? Det blev skitgott faktiskt!
Fruktsalladen bestod av äpple,päron och banan. muums!

Ballar av stål.

hejhopp.
Sitter och väntar på att "ballar av stål" Ska börja, om typ en kvart, men nu ska jag gå så att jag hinner ta ut Bobbie på en snabbisrunda, han stål och skäller vid dörren. Skriver mer sen. PUSS!

Grattis mitt hjärta!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA,
JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR,
JAVISST SKA HON LEVA,
JAVISST SKA HON LEVA,
JAVISST SKA HON LEVA
UT I HUNDRADE ÅR!

Grattis Afrodite, hoppas du får en underbar födelsedag, älskar dig.

pumps&smycken.


Pumps och smycken är verkligen något bra att ha! För att liksom med det kan man göra nästan vilken vardaglig outfit som helst lite finare och festligare. Om man typ har på sig någon vanlig t-shirt och ett par jeans är det ju hur vanligt som helst, men läggar bar bara till ett par fina pumps och lite fina smycken så blir det superfint. Det blir liksom enkelt men ändå fint!
Visst?, eller vad tycker ni?


mixmix.


Mixade ihop en egen fin Outfit av några av kläderna som jag såg idag.
Tyckte glasögon-halsbandet var skitsnyggt faktiskt, finns även i rosa
Men det vita passade bättre till denna outfiten, även om rosa är mycket
finare är vitt, hehe.

fika.

hellu.
Kom hem för ett tag sen, var i stan med melisa. Vi åt och sen fikade vi på Barista, sen kollade vi runt lite i affärerna och så. Hittade så många fina saker i olika affärer. Speciellt skor och klänningar som passar perfekt nu till sommaren, det finns så många fina saker just nu typ lite överallt. 
 
Men nu är jag så sjukt trött, kunde knappt hålla ögonen öppna på bussen påväg hem. Jag hade tänkt att sova en stund men jag vet att om jag gör det kommer jag inte vakna förens ikväll och så kommer jag inte heller kunan somna senare, så det är nog bäst jag håller mig vaken tills det är dags att sova på riktigt hehe.



mmmuuums! Jag har varit så otroligt sugen på jordgubbar hela dagen.
Som tur var köpte jag en supergodpaj bär med vaniljsås från Barista.


ZzzZzzZzz....

Hello sweetie.

Sitter och typ halvsover framför datorn nu hehe. Ska snart in och lägga mig, skola imorgon ju. Fast imorgon är det ingen vanlig skoldag. Vi ska ha nån Elevensval dag så det blir inga lektioner, syslöjd hela dagen. kulkul. Får väl sy klart kjolen som jag håller på att göra. Ohh, nu när jag tänker på allt som jag måste göra så snabbt så möjligt får jag ju panik! Jag måste göra en Slöjduppsats, och jag inte ens börjat. Sen har jag dom jävla uppgifterna man ocksåmåste göra för att kunna få godkännt i ämnet. Sen har jag omprovet som jag inte klarade i Engelska om hela Great Britain och så en massa annat. Jag måste verkligen plugga på nu de sista veckorna innan skolan är slut. Japp nu orkar jag verkligen inte va uppe mer så här tar det slut för min del. Godnatt på er allihopa! pusspus.

Hiss/Diss?


Tycker ni det är snyggt med slitna/söndriga jeansbyxor? Själv tycker jag att det är skitsnyggt. Fast inte när blir för mycket hål. Typ exakt under rumpan eller så, tycker det se för trashigt ut då. Alla sådana här jeans har ju tagit slut jättesnabbt i nästan alla affärer. Men jag har nu börjat på mina tredje jeans som jag har försökt göra håliga på ett fint sätt. De andra har jag fått slänge eftersom det blev skitfult. Men nu ska jag ner och göra ännu ett försök. hoppas jag lyckas denna gången.

Så vad tycker ni, Hiss/Diss? =)

YES&NO

NO:

Håliga nylonstrumpor- Detta är verkligen något som jag säkert tror alla tjejer inte tycker om. När man på tillexempel en fest eller ute eller så, och så kanske man har finkläder och nylon strumpor. Och sen så för minsta lilla, man kanske råkar gå in i ett bord eller vad som helt så bara "ksshht!", och så blir det ett jätte hål. Inte kul alls!

Folk som inte är på humör- När folk inte är på humör och tar ut det på folk i omgivningen. Det är verkligen så jobbigt. Pain in the ass!

YES:

Hippieband-
Ja ni vet ett sånt band man har på pannan. Jag tycker att det är så fint. Speciellt när det är typ en fläta eller ett läderband. Men själv så passar jag faktiskt inte så bra i det.. tror jag iallfall.

Vårt underbara Malmö-väder- Kärlek till solen. Verkligen! Det fina vädret som vi har haft den senaste tiden har verkligen varit underbart. Hoppas det håller sig hela sommaren. Sommar,sol,bad,glass,shopping. Tummen upp!

Uteserveringar- Mm, det är verkligen en bra sak, speciellt nu när sommarvärmen är här så är det inte så skönt att sitta inomhus. Då är det ju helt klart skönast att sitta på någon mysig uteservering och fika och mysa i solen. Men det är också mysigt på vintern då man tillexempel sitter med en filt och värmepannorna omkring sig och en varm latte. myyys!

vilken kväll!

Hejsan nu är jag hemma. Eller egentligen kom jag hem för ett tag sen men jag har ätit och städat lite och så. Men nu är jag klar med allting. Har nyss kollat igenom bilderna från gårdagens fest. Vi hade skitkul igår iallfall. Jag stack dit runt sex-tiden för att vi tjejer skulle grilla och så innan alla de andra kom. Lite senare kom resten av folket. Och vi hade verkligen kul. Kvällens roligaste var helt klart när stackars adrijana blev iputtad i poolen mitt under festen, med kläder och smink och allting, hahah lite synd faktiskt. När alla hade gått hem så stannade jag,melisa och adrijana för vi skulle sova där, så vi tog ett kvällsdopp i poolen... jättemysigt. Sen efter det gick vi upp i rummet och gjorde inget annat än bara flummade och skrattade konstant, iallfall jag och melisa haha. Det togs ju en massa roliga bilder unde rkvällen som man bara inte kunda låta bli att skratta åt. Sen så typ hände inte mycket mer, eller jo förresten så vaknade jag klockan fyra av att dom idioterna satt och skrattade åt mig för att jag pratade i sömnen, vilket jag alltid gör.

Idag blir det grillning med familjen och lite så, mysmys. Sen är det ju söndag idag vilket betyder , trååååk! Men jag ska duscha, fixa mig och bara ta det lungt. skola imorgon ju....buhu. Men jag sak inteklaga, det är bara  någon vecka kvar till sommarlovet. Här kommer lite bilder från igår. Jag glömde bort kameran nästan helt igår så det blev inte så värst många



Såhär såg jag ut igårkväll. Tubtopp tunika, svarta tights, och svart/silver armband.


haha, denna bjuder jag på! Titta vad glad man kan vara.


poolrummet. Det var innan alla hade kommit.


Sen trillade någon in i poolen. =)


kvällsdopp.

Ja , det var väl alla bilder från igår som går att lägga upp såhär offentligt, resten behåller jag för mig själv hihi, ni ska jag ut i det fina vädret och sola lite. Sen blir det grillning.

PUSS!



sminkmiss


Det var en trött Christina Aguilera som natten till onsdag fångades på bild utanför nattklubben The Room.
Haha någon behöver visst en sminkspegel, eller vad säger ni?  =)


Fest idag!

hejhopp.
Vaknade för ett tag, har ätit frukost och kollat på tv och lite sånt. Sitter vid datorn och försöker fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, för jag har inte en blekaste aning! Dittan fyller ju år på måndag så hon ska ha födelsedags fest idag. Ohhh, jag ska ner nu och försöka komma på vad jag ska ha på mig. Förresten så kommer kameran med ikväll så det blir en massa bilder.

puss.

1 Maj.

tjohoo.

Sitter hemma hos min storasyster just nu, med mina systrar ovh lite kompisar och så. Vi ska alldelles strax grilla en massa god mat och så. Sen ikväll ska jag och syster kolla på film, tror det blir Bröllopsduellen eller någon annan rolig film, hehe. Vad ska ni själva hitta på för något idag då? Japp nu ska jag ut och sätta mig med de andra.
skriver sen.

PUSS!


Gårdagens Outfit.





Såhär såg jag ut igår. Jag hade tjugo minuter på mig att ta fram grillsakerna
och fixa mig så jag hann inte ta något annat, det fick duga såhär.

Linne- H&M
Skjorta- Rotade fram den i mammas garderob. Ibland hittar man faktiskt någonting om letar riktigt noga, hehe.
Korta jeans- H&M tror jag
Sen ahde jag även mina rösa tygskor från skopunkten.

Valborg bilder.

Så nu är jag äntligen vaken, så jag lägger in bilderna lite snabbt från igår. Sen ska jag ut i det fina vädret och äte frukost.


Bo01- Turning Turso.


Vattnet var så skönt.




Japp, såhär kan man väl också göra ibland, haha.


mussel-undersökning pågår.

jag och titti hjärtat.


melisa och bita.


fick även några fina bilder på den underbara utsikten.


solnedgång.

Så, där fick ni bilderna från min Valborg dag. En sak som jag verkligen sak göra
om typ tusen gånger i sommar är helt klart att grilla på Bo01, det är så mysigt!

RSS 2.0