♥fall♥


Nu är sommaren (som vi aldrig fick), slut i stort sätt, vilken oftast är så dåligt. Men en av grejersna som får mig att längta till hösten och vintern är helt klart alla fina höst/vinter-kläder,skor och accesoarer som alla affärer får in. Speciellt tycker jag om alla mysiga koftor som regnar ner i nästan alla butiker. Ohh jag älskar långa mysiga fina stickade koftor. De är så sköna att ha på sig, speciellt när man går runt och småfryser lite då och då, då är det bara att stoppa om sig i en sån här stor och mysig stickad kofta tycker jag. Så tummen upp för the big cardigans! Sen är det såklart sjukt fina skor som man hittar också, alla fina stövlar eller boots. Så det finns faktiskt en hel del bra grejer med den sista delan av året. Jag saknar faktiskt att stå där på morgonen och frysa och sen bara dra på mig de varma kläderna, mina benvärmare och stövlarna, min stora tjocka vinterjacka och gå mot skolan, hihi.



trött som f*n!

Åh gud jag e så otroligt trött. Men vill inte gå och sova. För då vet jag att jag inte kommer kunna somna inatt. Så därför har jag bestämt att jag ska försöka hålla mig sysselsatt tills det är dags för att lägga sig haha. Får väl se hur det går med det...

Iallfall så kom jag hem från skolan runt fam tiden. Sjukt sen, jag vet. Man kan nästan tro att jag går på högskola eller nåt ju!, Jävla bajs schema. Men vi slutade faktiskt klockan fyra idag, vi var ju och badade på segevångsbadet så det tog en tid att basta och ta sig hem och allt det där höhö. Simtestet gick allmänt bra tror jag, tror jag fick godkänt på det haha, inte som förra gången då jag fick göra om det satans sim testet tusen gånger. Åh trodde nästan jag skulle dö idag när vi skulle simma 200 m :|, mm jag vet, dålig kondition! Men ja, sånt e livet.

Nu sitter jag här och tråkar röven av mig, ska snart upp och äta eller något. Så att tiden fördröjs haha, vadå desperat? 8-)


dagens låt.



Detta är då dagens drog. Eller inte dagens, utan helgens rättare sagt. Har suttit och lyssnat på den hela helgen. Den är så bra och gullig. Jag blir helt glad och sprallig när jag hör den haha, men jag älskar såna låtar. Och jag har faktiskt märkt att de flesta av Taylor Swift's låtar har sån country-musik känsla faktiskt. hihi (a)

donken my love.


Att denna lilla påsen kan göra en människa så lycklig! :), haha skojar. Men jag fick ett jävla donkan sug för en stund sen, så jag tvingade med mig mamma hihi, min snälla mamma körde mig till donkan så köpte jag och blev världens lyckligste. Har nyss suttit och tryckt i mig det sista som fick plats i min magsäck, kan säga att jag är proppmätt nu! Köpte två cheesburgare och en pommes, åt faktiskt upp båda cheesburgarna och halva pommesen. Så nu sitter jag och väntar på att min mage ska lugna ner sig haha, nej men jag har typ tagit ut kläder och så inför imorgon till skolan. Så ska vi ju också åka och bada och sånt. Så det e lite grejer jag måste fixa.


MJ - 51 år.


Sitter och lyssnar på denna låten, tycker texten är så fin, och låten är ju självklart allmänt bra, liksom all musik som han gjort. Jag blir faktiskt ledsen när jag lyssnar på denna och ser videon, varför vet jag inte. Förresten så skulle han ha fyllt 51 år idag, 29/08, grattis....

r.i.p. :(

pic's -turkey presents.




haha lite sent nu kanske, men detta fick jag iallfall av min syster när hon kom hem från turkiet för typ två veckor sen. Jag köpte ju också såna BjörnBorg trosor när jag var där, men jag gillar dom jättemycket och ångrar att jag inte köpte fler, så jag bad min syster köpa hem fler åt mig när hon ändå var där, hihi :)

pic's. - The Studio.






ego bilder på toalettan ja!






detta var ju dock inte bilderna som blev tagna idag, eller jo, fast av mig. I väntan på min tur måste jag ju liksom sysselsätta mig, och med vad, om inte fota egobilder haha.


im the best!

Fan vad jag är bra, har fixat min jävla mög sladd. Eller ja fixat och fixat, jag har bara insett att jag gjort fel senaste gångerna, och därför har den inte funkat haha. Men nu jävla, är det en massa bilder som behöver komma upp någonstans, och bloggen är ju antagligen bästa alternativet, eftersom jag fått en jävla massa påhopp om att jag aldrig lägger in bilder haha, men nu ska jag faktiskt lägga in en massa. Elelr ja kanske inte exakt nu men så fort jag orkar. Kanske imorgon, pussiieeees!


the studio.

hejhopp.

Idag har jag varit och blivit fotograferad i turning turso. Var i The Studio. Tyckte faktiskt det var jättekul. Först när vi kom fick vi fylla i lite saker och så, sen blev jag sminkad av en sminkös, som var väldigt duktig. Efter det fanns det typ platt/lock-änger, spray och allt det där som behlvs för att fixa håret så det gjorde jag också. Sen var det bara att vänta på sin tur.

Fotograferingen var i ett rum, med olika väggar och färger och sånt med soffor, stolar och så. Fotografen var jättesnäll, och det var ju såklart de andra som jobbade där också, men dock så var sminkösen en aning stressande och verkade allmänt sur. Men annars var allt annat helt okej. I slutet av fotograferingen så frågade fotografen om jag ville skriva kontrakt om att han fick änvända mina bilder och sånt skit, och såklart ville jag det, höhö. Så pappa fick åka dit och skriva på massa papper. Sen fick vi gå in i ett litet rum och kolla på bilderna och så, blev faktiskt inte så nöjd med de flesta bilderna, men de va ändå okej. Men jag kände inte att jag ville ha med någon hem faktiskt. Och bilderna var ju åsså sjukt dyra, liksom ca 385 för en bild?, överdrivet faktiskt! Hela besöket tog ca 4 timmar och jag kom hem för ett tag sen, åkte dit vid 12 tiden i förmiddags.

Nu sitter jag och har typ inget att göra hemma, men snart kommer mina systrar hit och så ska vi äta middag och lite sånt. skriver nog lite mer sen, och lägger nog in lite bilder.


pic's - fotografering i skolan.


såhär såg jag ut innan man "spökade" ut sig, som min lärare säger.
och ja!, jag bjuder på denna!


fatta hur modig jag är nu som lägger upp dessa bilder på bloggen. Men ja, jag har förminskat dem lite faktiskt haha. Men sådär hade jag faktiskt tänkt att se ut! .... MODIGT! oh gud, hur fan kan man vela se ut sådär på fotograferingen, kändes nästan lite tungt i huvet med allt smink :)... och jag fattar fortfarande inte att jag lägger ut dessa bilder :| jag bjuder verkligen på mig själv haha. men jag tycker faktiskt jag liknar en viss liten tös på den högra lilla bilden, tycker ni inte det?

PS. Måste bara säga att jag aldrig någonsin i mitt förhoppningsvis långa liv, ALDRIG nånsin kommer ens tänka tanken på att verkligen spöka ut mig sådär i verkligen, dvs att jag sminkar mig så pass mkt att det blir för tungt för huvudet :), var bara tvungen att informera er, så ni inte tror jag ahr nån skada i huvudet och tror att jag går sådär bland folk, nejnej!


pic's -dagen.


påväg hem från skolan. beccie. <3


träffade denna sötnosen sen. <3


japp, denna bjuder jag helt klart på hihi.


det var så sjukt varmt idag, kan jag säga er.


my love.


baby fick såklart också följa med.


vem kan det vara? (a)



im back on tack.

hahah Ja jag hoppas det iallfall, men jag ahr verkligen inte orkat med bloggen på sista tiden. Speciellt inte när min j*vla kamera-sladd itne vill funka, då kan jag ju inte lägga i bilder. Och det är ju direkt inte så kul att bara lägga in en massa texter, liksom vem pallar sitta och läsa om min vardag hela tiden haha. Men jag har fått ta bilder och så med min mobil nu medans sladden inte funkar.

Iallfall så var skolan idag skitdag! Hatar torsdag, börjar åtta och slutar fem över fyra, rena tortyren förfan! Och liksom vi har kasnke fem minuter bara mellan varje lektion, buhuu! Men en sak som gjorde min skol dag lite bättre idag var nog att jag fick ett samtal av "The Studio", och blev erbjuden att bli fotograferad och såklart tackade jag ja hihi. Så på lördag ska jag åka till Turning Turso där de har sin studio och så ska jag fotograferas där, ser faktiskt fram emot det, ska bli jättekul.

Kom hem för en stund sen, var ute med roro lite, vi gjorde inte så mycket. Satt mest och snackade och luffade på dagiset, som vanligt. Är så sjukt trött nu faktiskt, men jag måste hålla mig vaken. för att om jag somnar nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll när jag verkligen måste sova. Ska faktiskt springaupp och hämta mobilen, sen har jag tänkt att lägga in lite bilder och så som tagits under senaste tiden då jag varit väldigt frånvarande från bloggen.


*muuuu*


Jag diggar denna killen starkt asså, verkligen! haha han är så jävla rolig, fyfan asså. Detta e mitt favorit klipp, och antagligens bettans också. Spola fram till 4.00 och därifrån är fan det roligaste som finns! *muuu* Hahaha jag fick detta klippet av bettan för väldigt längesen och jag kommer ihåg att jag satt och skrattade sönder mig, satt liksom och skrattade med mig själv i sisådär några minuter, och varje gång jag ser det skrattar jag ännu mer. hahah ni skulle allt vela se hur jag sitter just nu och skrattar.

detta inlägget är tillägnat till rebecca.k. happy? (a)



tisdag.

hejhopp.

Äntligen hemma! Efter skolan sov jag en stund, jag var verkligen jättetrött, så jag sov till typ halv fyra tror jag, sen stack jag hem till min kusin. Det var ett tag sen ju så vi snackade och massa så. Skolan idag var helt okej typ, bortsett från att hela fotograferingen gick åt helvete. Jävla f*tt-rektorn. Men jag och aylin och dittan klädde ändå ut oss, men såklart var lärarna tvugna att förstöra allting, så ja allt gick åt skogen. Jag som hade klätt ut mig så fint,och dittan var ju en söt pocahontas (stavning?), jag lägger KANSKE upp nån bild på hur jag skulle se ut haha , om jag vågar lite senare. Iallfall så blev ju allting fucked up så jag fixade till mina kläder lite, fixade kladdet i huvet och blev fotograferad som en jävla missbildad varelse.

Oxh jag måste bara säga att min kamera sladd inte vill fungera på min data, så det är faktiskt anledningen till att jag inte kunnat lägga in bilder på ett tag, men sak snart fixa den. Tills dess får ni leva med mina superduper bra mobil-kamera bilder, hihi.


hoppaaaaaaaaa.

hejsan.
Slutade typ vid halv fyra idag, kom hem för ett tag sen, har ätit och lite sånt. Har försökt fixa min jävla kamera sladd, men den vill inte funka, är riktigt irriterad just nu! Iallfall så ska vi fotograferas i skolan imorgon. Såg faktiskt fram emot nians klassfoto, men inte nu längre! Jävla f*tt skola, just nu, detta året, typiskt när vi blir nior så får vi en jävla rektor som helt plötsligt inte låter oss ta spex-foto, dvs klassfoto när alla kläs ut sig. Så jävla onödigt likson, det har ju varit en tradition väldigt länge i vår skola så bara kommer hon och förstör allting, jävla bajs! Ingen bra dag idag kan jag säga er, har väldigt mycket spel på min mamma just nu också. Ibland önskar jag att jag bara kunde låsa in henne i en låda eller något, för jag pallar helt seriöst inte med henne, gud varför är mammor så jobbiga!

iallfall så har jag änligen hittat min usb-sladd till mobilen, så jag lägger snart in lite bilder och från paddlingen. Men inte just nu, orkar verkligen inte.


YES&NO- Malmöfestivalen.

Ja som sagt så är det skitkul att vara på Malmöfestivalen tycker jag, men det finns väldigt mycket grejer som inte är bra med malmöfestivalen också. Har har jag gjort en liten lista på både positiva och negativa sker när det gäller Malmöfestivalen, hihi. Jag och mina listor...

NO:

*Alla jävla fjortisar som springer runt med gummiband upp till röven, bandana på låren, 2 kg brunkräm, håret stort och kletigt som fan, cider/öl flaskor i handen och knappt kan stå upp. Usch säger jag bara!

*Kööööerna!
Det tar halva dagen för att man vill köpa donuts, eller brändla mandlar eller vad det nu är för gott som man tyvärr får tå ut med köerna för.

*Folkmassan som aldrig tar slut! Vart man än går är det kasnke 100 personer på just den platsen man är. Okej jag vet det är en del av festivalen att det ska vara mycket folk, men när man vill ta sig någonstans går alla människor huller om buller över hela gatan, HÖGERTRAFIK finns faktiskt!

*Dyra karuseller suger! Liksom 100 kronor för att åka Booster i knappt två minuter? 120 kr sista dagen dessutom. Sinnessjukt. Det blir bara dyrare och syrare för varje år. Förra året var det typ 80 eller nåt.

YES:

*Den sjukt goda maten
som finns på festivalen är nog en av de anledningarna till att väldigt många går dit tror jag. Det finns så otroligt mycket att välja på och nästan allting ser så gott ut att man står där och har beslutsångest över vad man ska äta.

*Mini-donuts, å
h fyfan har nog aldrig ätit något godare än de små söta mini-donutsen som säljs på  Malmöfestivalen, himmelska!

*Mycket musik&dans.
Det är alltid någonting som är igång när det gäller musik eller dans. Antingen det ena eller det andra, så det finns alltid något att lyssna på eller dansa till, vilket jag tycket är skitbra!





Självklart finns det mycket mer grejer som är både bra och dåligt, men jag kommer inte på så mycket just nu faktiskt. Detta var iallfall min lista för denna gången.




sladdjävel.

Såå! Nu har jag ätit, gjort lite annat på datan och så. Pizzan blev fanimej lyckad, haha! Den blev skitogd faktiskt, till min väldigt stora förvåning. Är iallfall mätt och tjock nu, sitter och kollar igenom lite bilder och så från dagarna som varit. Hittar inte min jävla sladd till mobilen så jag kan inte lägga in bilder. Men jag lägger in de så fort jag hittat sladden.

Igårvar ju sista dagen på Malmöfestivalen, så jag stack dit med afro och roro, lite senare kom melisa. Vi träffade även en massa annat folk där och så som vi avr med. Jag och dittan åkte BOOSTER haha... igen, för mig då! Har åkt den 4 gånger nu. Så jävla rolig den är, men jag skrek halsen av mig fan. Efter det åkte vi alla en till karusell och sen gick vi runt och massa sånt vanligt som man gör på en festival. Kom hem runt ett tiden och var jävliigt trött så det blev the bed på sekunden för min del!



vi träffade även på Lazee <3





raghaad the cook.

hejhopp!

Vet ni vad jag har gjort? Nej det vet ni självklart inte höhö, men det är faktiskt så att JAG Raghaad håller på att laga mat! Och inte vilken maträtt som helst utan pizza! Vi gjorde nämligen det i torsdags i skolan och ja tyckte det blev skitgott och dessutom så är det verkligen lätt att göra så jag bestämde mig för att göra ett försök. Jag hoppas bara det blir en aning lyckat haha. Nu ligger degen iallfall och sover så att den ska växa till sig lite grann sen kan man börja knåda och allt det där, men jag har faktiskt ingen aning om vad som ska vara på den så det är nog bäst att jag går upp och förbereder det sålänge tills den har sovit klart.

http://www.yorkblog.com/onlyyork/Pizza-Capricciosa.jpg

off to Malmöfestivalen.

Sitter här, påklädd och fixat och allt det där. Sitter och väntar på reham som är påväg hit just nu, sen ska vi möta afro sen blir det ner mot stan. Sista dagen på malmöfestivalen ju :(, gud vad tiden går snabbt tycker jag, har det reeedan gått en hel vecka? sick....Oh det har regnat lite nu, hoppas bara det inte börjar regna när vi är där, då kommer jag jävligt irritread. Iallfall nu måste hinner jag faktiskt inte skriva mer eftersom jag ska gå nu typ. Vill bara önska er alla en skön kväll <3


im back.

hejhopp.

Jag förtjänar verkligen inte att ha denna blogg haha, har verkligen varit urusel på att uppdatera och så. Jag var ju och paddlade i Rönne Å i tisdags, det gick ju hyfsat bra bortsett från alla äckliga spindlar som besökte oss, och att jag och afro inte är de bästa personerna att sätta i en paddel båt. Haha men det var faktiskt jättekul. Vi sov i vindskydd, men jag och afro satte upp vårt minitält INNE i vindskyddet som i stort sätt var en trä koja, men det gick bra när vi sov och så. Vi badade även i det rätt så kalla vattnet, och så gick vi spök runda i skogen på natten och massa annat kul haha. Vi hade väldigt kul, vilket jag inte trodde att vi skulle ha.

Iallfall så kom vi hem i förregår, så blev vi hämtade av hennes pappa i skolan, sen blev det raka vägen hem, duscha, vila, göra sig i ordning , sen bar det av mot Malmöfestivalen med roro och melisa. Vi kollade på NRJ in tje park. Som var helt okej detta året faktiskt. Kunde dock ha varit lite bättre.

Skolan igår gick också bra, vi gjorde dock unte mycket, hade lite hemkunskap sen slutade vi runt 11 tiden. Så jag och dittan gick ut och la oss och stekte på skolgården till typ 3 tiden, haha. Snacka om att jag har fått färg! Idag skulle vi egentligen åkte och badat med klassen men det blev inställt pga av pissvädret så vi är lediga idag, sköönt! Idag är även sist dagen på Malmöfestivalen, så jag ska dit ikväll med flickorna. aja nu ska jag faktiskt äta frukost, pussen.


ZzzzZzZz...

tjosii!

Kom  nyss hem från yosur, sitter och äter. Staack hem till henne en stund innan så snackade vi lite och så, sen så däckade båda två helt plötsligt, haha. Vi vaknade för typ en kvart sen så stack jag hem. OCh jag är fortfarande så jävla trött att jag inte kan öppna ögonen länge till. Så jag ska fortsätta packa klart och sånt inför imorgon, sen blir det sängen för mig tror jag. Ska verkligen bli skönt att få sova ut...


dagens outfit.





jeans tights.
röd/orange lång linne.
svart baslinne.
blommig jack/kofta.

ångest skola!

hejhopp.

Började klockan nio idag, vi gjorde inte så mycket typ. Fick schema, pratade, bl.a om vår klassresa i februari som jag längtar sååå mycket till! Iallfall så snackade vi om typ vad som ska hände kommande veckan och lite sånt. Det var kul att träffa alla igen efter sommaren, men det är alltid kul första veckan sen är det ångest på livet igen... Och vi fick ett jävla bajs schema! Såna helvetesdagar och sånt, från 8 till 4 ooch såå! Tror nog lärarna vill ta död på oss eller någonting.

IAllfall så slutade vi runt 11 tiden så stack jag och afro hem och gjorde mat för vi var hungriga som satan! Vi gjorde, eller rättare sagt JAG gjorde spagetti med köttfärssås, och det blev faktiskt skitgott, konstigt noog! Vi åt och sånt, sen tvingade gon med mig till skolan och hämta hennes lillebror, sen köpte vi glass och snackade en massa påvägen hem. Nu är jag hemma och är svintrött, och det känns faktiskt jätteskönt att vara trött så att jag kan sova tidigt idag.

Iallfall så ska vi åka och paddla imorgon, det är någonting som alla nior gör. Vi ska paddal i Rönne Å (tror jag det heter) haha, och vi ska paddla i sex timmar!, Dom vill verkligen ta död på oss! Vi måste packa ner kläder och sånt i plastpåsar, jävla bönder! Haha ja men det kommer säkert bli kulkul med idoterna från klassen.Hoppas jag iallfall :)


gulligt värre!


Hahaha, jag kollade lite på Youtube och hittade denna videon på en KILLE som dansar till Beyonce's låt Single Ladies, trodde först att det var en tjej, men sen märkte jag att "hon" inte hade bröst och ltie manlig kropp. Haha men han är faktiskt jätteduktig ! :) Ellar vad tycker ni?

dagens låt - infunanya.


Sitter och lyssnar på denna låten, har lyssnat på den om och om igen så den får faktiskt bli dagens låt tyckrer jag. Den är jättebra och skön, helt lugnt men ändå lite svängig haha om man kan säga så. :)



hämnden är ljuuuuuuuuv!

Var ju på Malmöfestivalen idag igen, gjorde typ samma som igår, åkte en hel del, gick runt, åt och massa annat. Systers kille körde hem mig och min kusin sen, och hon ska sova här, vi kom hem runt tolv tiden typ, så stack vi ut och träffade min andra kusin som kom hem idag, och vi snackade en heeel del, behövdes verkligen.

Iallfall så stack vi hem till mig sen och nu så somnade hon fisen och lämnade mig... som vanligt! Så nu har jag faktiskt fått nog och har bestämt mig för att hämnas lite, ska busa lite på henne när hon sover, hihi kulkul! Får se vad jag hittar på, nu ska jag gå och smida en elak plan (6)

förresten fick jag nyss ett sms av min syster av dom är framme i turkiet nu, ahh aviiis! :(
Skola imorgon åsså ju, ångest på livet helt fan!


malmöfestivalen... igen.

Skulle egentligen inte till Malmöfestivalen idag, orkade inte. Men jag ska nog ändå dit en stund, ska dit med min storasyster och min kusin. Vet faktiskt inte varför men jag har ingen lust att gå egentligen... Men ja , bättre det än att sitta hemma och tråka. Nu ska jag gå och börja fixa mig lite och sånt. Ha en bra kväll.



nails.



Har precis gjort klart mina naglar, ville göra något lite annolunda denna gången så jag gjorde fransk manikyr liknande sak denna gången haha, i vanliga fall är det ju vitt på tipparna men jag gjorde svart bas och rosa tippar. Det ser faktiskit mycket finare ut i verkligheten än på bilden. Jag var tvungen att ta med min dåliga mobil-kamera eftersom min syster tog med min kamera till turkiet, så ni kommer få se kassa mobil-bilder i en hel vecka, höhö :)

blogg tips.

Hej i min blogg skriver jag om mitt liv som tonåring
om hur jobbigt allt kan vara,
och det jag vill förmedla är att nästan alla
i den här åldern mår dåligt över något,
pressen med skolan sin kropp killar kompisar
och alkohol. den handlar även om min vardag
hur jag mår och hur jag känner
kolla den gärna och om du vill kan vi följa varandra
med bloglovin:) / http://www.sagharauseus.blogg.se/

you spin my head right round...

hejhopp.

Sitter och gör ingenting faktiskt, vaknade för ett tag sen, men jag har kollat på tv och sånt. Sitter med min syster nu och säger hejdå, hon åker till turkiet om nån timme, fyfan vad avundsjuk jag är! Jag vill ju åsså! Och så åker hon till samma hotell som vi var på så det är ännu mer ångest :(, haha nej nu sak jag inte vara taskig, jag hoppas hon har det kul där.

iallfall så kom jag hem runt ett, halv två tiden igår natt, var ju på malmöfestivalen. Det var faktiskt jättekul. Jag åkte dit med melisa och reham men vi träffade massa folk där också. Och vet ni vad?! Jag åkte Booster, fyfan vad jag skrek asså fyfan haha, jag och melisa såg ut som två skräckslagna idioter i chocktillstånd, vi satt och höll hand och skrek allt vad vi kunde, sen efter det åkte vi en till karusell. Sen typ gick vi runt, åt och massa sånt.

Lite senare träffade jag mina systrar och var med dom, och då åkte vi ännu en karusell. Asså jag lovar jag har nog aldrig varit med om något snabbare! Ett tag trodde jag att karusellen hade hackat upp sig och skulle typ slänga av oss eller någonting hahah, och jag som aldrig är rädd för karuseller blev rädd som fan just då! Det blev iallfall en jävla massa snurrande igår kväll, hade en jävlans huvudvärk efteråt kan jag säga er! När jag kom hem satt jag vid datorn till typ fyra tiden sen däckade jag, var sjukt trött. ÅH idag är sista natten som man kan vara uppe länge, sen börjar f*tt skolan! :(

Ikväll kommer även min kusin hem från Stockholm, har inte träffat henne på ett tag så jag ska nog träffa henne ikväll, det ska blir kulkul.


malmöfestivalen idag.

hejhopp!

Vakande för en stund sen, eller egentligen vaknade jag för ganska längesen faktiskt. Men jag la kvar i sängen och snackade i telefon en bra stund. Måste bara säga att det är otroligt hur lågt vissa människor kan sjunka. helt otroligt...

Iallfall så har jag ätit frukost och så, och nu så satte jag mig vid datorn. Vet inte vad jag sak göra nu under dagen, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt och göra mig iordning i lugn och ro inför ikväll, då det är malmöfestivalen. Ska gå dit med melisa och roro, sen så kommer vi ju säkert träffa en massa där också. Det är också en av de bra grejerna med malmöfestivalen, man träffar så mycket folk som man känner :)

Har inget bättre för mig nu så jag tänkte kolla lite vad det finns för kläder på nätet , alltid en kul grej! :)


agent 007!

helluu!

Börjar bli lite trött, äntligen!! Haha men jag ska faktiskt upp och spela James Bond på Playstation sen blir det THE BED för mig, vare sig jag vill det eller inte haha, asså nej orkar helt seriöst inte skriva mer nu höhö pussen!


utgång.

Hinner egentligen inte skriva men jag slänger in ett snabbt inlägg, jag sak dra hem till min stora syster nu. Jag ska nog sova där. Skriver kasnke när jag är hos henne on jag inte är för upptagen med lillfisen Elias, hihi.


svar på frågor.



Fick lite frågor, men "anita" har antagligen ingen blogg så jag svarar i ett inlägg och hoppas hon tittar in igen och får svar på sin fråga haha =)

jag vet inte om hon menade att jag skulle skriva ner lite låtar som jag lyssnar på eller vad, men jag chansar på det haha. Just nu är det ganska många bra låtar som är mitt huvud faktiskt, båda gamla och nya. Några av dem är:

* Love story- Taylor swift.
* Always be my baby- Mariah carey.
* So fine- Sean Paul.
* Falling down- Space Cowboys.
* Better on the other side- The Game.
* Kun for mig- Medina.
* El strip club- Erick Right
* Standing Soldier- Demarco.

japp, dessa är faktiskt några av låtarna som har varit igång in my head den senaste tiden.

Och som svar på de andra två frågorna om skolan så vet jag faktiskt inte vilken linje jag vill gå, tycker det är så jobbigt att behöva välja linje för vad man ska utbilda sig till redan nu, det är väldigt komplicerat. Men jag har tänkt på vilka skolor jag skulle kunna tänka mig gå i och de är Latin eller Borgar... Bara en tanke. Men man vet aldrig med tiden. =)

pic's.









haha ja vad kan man säga?, jag hade lite tråkigt så ja underhöll mig med min älskade vän - KAMERAN! <3

blev faktiskt nöjd med bilderna. =)



1 day left.

hejhopp!

Har i stort sätt inte gjort ett piss idag, vaknade runt tre tiden. Åh jag hatar mina dumma sovvanor. Jag vaknade 11 igår för att jag tänkte att jag kanske skulle lägga mig tidigar, men ikke! Jag kunde inte somna förens fyra imorse. Däeför vaknade jag så sent som jag gjorde. Jag vet inte hur jag ska fixa det här. Skolan börjar ju lixom om 3 dagar. "/

Sitter just nu och lägger in lite bilder i datorn som jag har tagit under denna tråkdag. Lägger nog in några här lite senare haha. Asså helt seriöst så börjar jag bli vääldigt rastlös nu, har tråktråk. Vill ut, men jag orkar inte. Orkar inte göra något alls! Ska nog bara vara hemma och ta det lugnt och så tror jag. Ja nu sak jag faktiskt fortsätta med mina bilder!


tralallalalaa.

Gissa vad jag gör, just nu är jag en väldigt dum flicka. Jag sitter nämligen och laddar ner musik, som jag gjort de senaste timmarna höhö. *fyy!* Ja men vadfan, sånt e livet haha, jag har inte haft något annat att göra så det fick faktiskt bli det. Har iallfall laddat ner en jävla massa Michael Jackson låtar, gud vad jag älskar den människans musik!
http://gullefia.blogg.se/images/2008/noter_stor_21834075.gifhttp://gullefia.blogg.se/images/2008/noter_stor_21834075.gifhttp://gullefia.blogg.se/images/2008/noter_stor_21834075.gif

back to school.

Så! Nu har jag duschat och fixat till mig och lite sånt. Var verkligen skönt att duscha! Sitter och har typ ingenting att göra, sitter och lyssnar på lite mucik och sånt. Japp, då var det Malmöfrstivalen snart, på fredag. Längtaar faktiskt. Älskar att vara där. Även fast att det är samma männiksor, samma mat, samma saker som händer. Så tycker jag faktiskt ändå att det är kul.

Japp, tre dagar efter att fativalen har börjat så börjar ju skolan, buhuu! Åhh asså jag får ångest bara jag tänker på skolan, får liksom en klump i magen. Sommarlovet har gått så jävla fort, vart fan har tiden tagit vägen!? Och man kan ju inte heller kalla det för sommarlov, snarare regnlov. För det har ju faktiskt regnea den största delen av det så kallade "sommarlov", iallfall här i Malmö. Speciellt de senaste dagarna! Det har verkligen reeegnat! Nu ska jag knarka michael jackson låtar, hehe pussen!


back to the horsie.

hejhej.

Fy skämms på mig! Verkligen haha, bad update...igen! Det är faktiskt så att jag har varit hos min kusin i tre dagar och deras jävla internet bestämmer sig för att inte fungera just när jag är där. Så det är faktiskt anledningen till att jag inte skrivit någonting i bloggen på ett tag.

Men nu är jag faktiskt hemm och det känns jätteskönt, är verkligen supertrött. Idag började ju första ridlektionen för denna terminen. Det känns faktiskt skönt att vara tillbaka tycker jag. Vi red out och så, så det var jättekul tyckte jag, gick ju dock lite vildt til men det var kulkul haha. Iallfall så är jag hemma nu och ska alldelles strax hoppa in i duschen, det stänkte ju en jävla massa lera på mig och så när vi var ute. Nej jag står inte ut med mig själv, måste in och duscha haha. skriver mer sen.

pussen.


pics. today.














pic's. BBQ.

Här är lite bilder från vår lyckade dag igår haha.




om man glömmer nåt på grillen kan det bli såhär... :( hahah


min metod att få igång grillen hihi (a)


min jävla nagel smälteee! =(


man ser inte texten men det ska stå "själmords leksak!" haha.


bad update.

hejhopp!

Dålig update igen, jag vet! Melisa sv ju hos mig i förregår, sen när vi vaknade igår så drog vi till afro en stund, sen så fortsatte jag och afro mot konsum medans melisa gick hem och skulle byta och och ltie sånt. Jag och afro köpte engångsgrill och lite grillsaker så stack vi till en mysig liten park aktig plat, sen kom melisa och så grillade vi, ellar vi försökte ju iallfall haha. Det tog en jävlans tid att försöka få igång den dumma grillen, men vi lyckades till slut, höhö!

Iallafall så grillade vi och åt och typ satt och hade det mysigt ett långt tag, sen fick vi plötsligt för oss att vi ville leka lite så vi drog till närmaste lekplats och hade en massa kul, man kan verkligen säga att barnen i oss hoppade fram där haha. Vi blev iallfall kvar dät ett tag. Det var kul att vara med my girls faktiskt, har inte varit med dom två själv på ett låångt tag, bara vi tr då. så det var jättekul.

Efter att vi grillade och hade lekt färdigt klart så stack vi hem till afro, så träffade vi aylin som itne inte sett sen somamrlovet börjat, har faktiskt saknat henne an massa. Vi satt hos afro ett tag sen stack vi hem till mig, och hade väldigt kul med baby, eller melisa hade det iallfall. hahaha. Sen stack vi ut en sväng runt halv elva tiden, efter det stack melisa och aylin hem så jag och afro fortsatte att vara ute lite till sen stack vi hem till henne, vi åt typ, satt vid datan och gjorde lite annat kul haha, men ni får inte veta vad mohaha! Det blev sängen för oss runt fem imorse, så vaknade vi inte förens ett tiden och jag vakande av att hon fisen satt och smaskade och sa " raghad dina kalaspuffar smälter snart", drog hem efter att vi suttit och kollat gymnasielinjer och ltie annat på datorn.

När jag kom hem duschade jag och fixade mig ltie sen blev det av hem till min syster, för att min systers dotter fyllde 5 år så vi hade ltie kalas för henne. En jävla massa jobbiga ungar kan jag säga er, ungar är gulliga tills dom blir 2 år, sen är som bara pain in the ass, enligt mig ! Men jag älskar fakttiskt bebisar. Min kusin kom även hem till mig efter kalaset så nu är hon här och ska sova här.

Bilder från de två senaste dagarna kommer senare ikväll eller kaaaanske imorgon, sorry för den dåliga updaten men aja! pussiiiees.




godnatt/morgon.

höhö klockan är typ sex och det börjar nog bli dags för oss att hoppa ner i sängen tycker jag faktiskt haha, är sjukt trött nu. Vi tog en massa bilder och så men dom kommer inte upp förens imorgon, eller idag rättare sagt haha. Godnatt.




datanördar.



hejhopp!
Sitter med melisa just nu och vi bara data-nördar oss. Mi systers man körde hem oss runt två tiden, så körde han först oss hem till melisa så hämtade vi henns dator, sen lämnade han hem oss till mig fär vi är nu, vi har typ ätit, suttit vid datorn, suttit vid datorn och suttit vid datorn haha :)

Nu ska vi faktiskt gå och roa oss med kameran,! (K)


Rocky Balboa.

Sitter hos min syster med melisa och vi kollar på Rocky Balboa som går på kanal fem just nu. Har faktiskt aldrig sett någon av filmerna, kosntigt nog. Men de verkar jättebra faktiskt. Filmen är snart slut, det är sista matchen nu och Rocky och Drago ska slåss! Nu ska jag fortsätta kolla klart, innan jag blir aggressiv vilket jag alltid blir när någon slåss på tv haha.

pussen!

waiting on melisa.

tjosan i trosan.

Har nyss gjort mig i ording och lite sånt, sitter och väntar på melisa som är påväg hem till mig nu. Alldelles strax så kommer min storasyster och hämtar mig och melisa så ska vi dra hem till min syster och passa hennes barn, kulkul!... eller itne haha! Ja men vi kommer säkert ha kul, vi är hemma själva och så det blir säkert kul hihi. Nu sak vi dra, pussen!


haha.




hahah jag har verkligen lite för mycket fritid! Men jag gillar faktiskt min fina saga och jag vet att ni också gillar den! :D

pic's. - hos roro.

Vi stack hem till roro igår och solade och tog det lugnt & hade det kul. Tog inte så många bilder men jag fick iallfall några haha.


hej hopp, varma sol!






denna BJUUDEEEER jag på! =D

sorry sorry!

Hej hopp.

Som melisa säger så förjänar jag inte att ha min blogg, för jag har blivit så sjukt kass på det här med uppdatering och så. Men det är ju faktiskt så att jag knappt har varit hemma den senaste veckan, har typ sovit hos min syster, mina kusiner, kompisar och lite sånt.

Iallfall så kom jag hem för en stund sen från rebecca, jag har sovit där. Vi hade verkligen sjukt kul igår kan jag säga, men jag e så jävla trött i kroppen och benen nu! haha vi somnade runt fyra, helv fem tiden typ och så vaknade vi runt halv två idag. Så gjorde vi frukost och sen gick vi ut i henes trädgård och solade och tog det lugnt, det är ju sååå varmt idag! Det var rätt så varmt igår åccå, men mycket mer idag. Jag läste i tidningarna att det skulle bli jätte varmt i augusti så det börjar väl visa sig nu. Vilket är superskönt för jag är så jävla trött på vårt pissväder!

Ikväll så kommer min syster och hämtar mig och melisa så ska vi hem till min syster och passa hennes barn och ltie sånt, kolla så snäll jag är! Spenderar min fredag kväll hos min syster och passar hennes batn!, Jag är en ängel (a) ! Haha nu ska jag typ lägga in lite bilder och så, det var ju ett tag sen. pussen.


kniven i hjärtat.

Har nu suttit och kollat kniven i hjärtat, en serie som gick på tv innan. Älskar den serien, fattar inte varför den slutade visas. Den är ju riktigt bra. Saknade den iallfall väldigt mycket, så nu har jag börjat om igen från avsnitt ett och har kommit en bra bit nu, vill faktiskt kolla just nu men ändå så vill jag inte, vill inte att den ska ta slut haha.
http://pic.undertexter.se/filmbild/knivenhjartat.jpg


bloggtorka.

hejhopp.

Dålig update, jag veeeeet! Trots att jag suttit vid datorn rätt så mycket idah så har jag faktiskt inte orkar blogga, vet inte varför. Men jag får vissa dagar den känslan av att jag verkligen inte orkar att blogga så det får ni faktiskt ta och leva med haha! Iallfall så sitter jag med min kusin.... som vanligt haha, är på lite torris-humör just nu faktiskt.

Iallfall så har vi inte gjort så mycket idag, typ mest varit ute och så, inte gjort så mycket ute heller för den delen. Men jaja, hon ska iallfall sova här inatt och så. Asså jag harverkligen ingenting att blogga om så jag borde nog sluta här innan jag tråkar ut er, haha skriver kasnke imorgon eller senare ikväll om min bloggtorka har lagt av.

pussen

bilkrock.

Ni anar inte vad som nyss hände. Min systerson kom nyss in skrikande på mig. så springer jag efter han ut utanför huset, där var typ två ambulanser och brandbilar och så har två bilar krockat, exakt utanför vårt hus. Det var itne så jätteallvarligt men ändå. Bilarna var lite söndriga där framme, och det satt ett litet barn i framsätet i en ena bilen. Blev verkligen chockad när jag gick ut. Tog iallfall några bilder hihi, papprazzi. Jag hoppas iallfall att det gick bra och ingen blev skadad.












pic's.







Ego bilder här, ja! haha.


bloggpaus.

Som ni kasnke har märkt så har jag inte bloggat på två dagar. Har verkligen inte haft lust eller tid för att blogga. Efter att jag sov hos min kusin så kom hon hem till mig och så sov vi här, Sen på morgonen gjorde jag mig i orning och lite sånt, sen åkte jag till oxie, och träffade Rebecca och några andra. Pappa kom och hämtade mig och rebecca runt sju tiden. Så åkte vi tillbaka till vide. Vi gjorde oss i ordning och sånt, sen bar det ut igen. Träffade två andra kompisar som vi var med, åt på pizzerian, satt ute bara och tog det lugnt och lite sånt. En lyckad kväll iallfall. Vi kom hem nångång på kvällen, och sen satt vi bara här och satt vid datorn och så, vi var uppe till typ fem imorse och jag vaknade inte förens typ halv tre tiden. Nu gäller det på de två vekor som är kvar av sommalovet (buhuu) att försöka rätta till mina sov-vanor. Iallfall så vaknade jag och alla mina systrar var här och vi grillade och hade det trevligt, sen så stack de nu för en stund sen, och jag har absolut inget att göra haha. Skulle egentligen ut men det blev inte av så det blir väl tråkig hemmakväll idag.


RSS 2.0