wiiiiee,nolife!

hejhopp!

vetifan vad jag gör vaken nu faktiskt haha, klockan e snart fem och jag känner mig inte så trött, kan nog bero på att jag druckit lite mycket energitillförande drycker höhö, 2 koppar cappuchino och en red bull, jag mår faktiskt jätte illa nu, känns som om spyan e uppe i halsen, usch!! Måste gå och dricka lite vatten sen mååste jag tvinga mig själv till att sova.

natti.

utgång !

hejhopp,,, igen.

hinner inte blogga nu faktiskt men jag tänkte att jag slänger in ett litet snabbt inlägg innan jag sticker. Ska gå ner och fixa mig och sånt sen blir det av hem till Hasna, och så sak jag sova där. Jag ska åka en jävla massa bussar så jag hoppas jag hittar, eller överhuvudtaget överlever. Japp nu ska jag faktiskt gå, för jag hinner inte annars.

pussen!

sorrysorry!

guuuda vad dålig jag har blivit på det här med att uppdatera! Fy på mig. Ska faktiskt försöka förbättra mig. Men det är faktiskt så att jag inte har varit hemma och har därför inte haft tillfälla att blogga. Men nu så är jag äntligen hemma och det känns muchoo skönt, haha.

Jag stack ut igår runt åtta-tiden och mötte upp några kompisar. Reham var också där, hon kom ju hem i förregår natt från libanon, har saknat henne sjukt mycket. Har ju inte träffat henne på flera veckor. Vi gjorde inte så jättemycket, utan var typ bara ute och tog det lugnt och så. Lite senare började det regna så jag stack hem till melisa, och vi åt, fixade oss och lite sånt, sen bar det ut ännu en gång, dock bara jag och melisa denna gången. Vi promenixade lite, plockade körsbär tills vi blev blåa och så lite annat haha. Sen blev det hem igen en stund. Senare traffade vi afro som vi inte heller träffat på ett tag, och lite annat folk. Där tar det faktiskt stopp, restten är inget som skrivs på bloggen höhö.

Kan iallfall säga att det inte blev sängdags för mig och melisa förens klockan 6 imorse, och vi vaknade lite över tre. Så åt vi frukost, eller man kan ju inte kalla det frukost direkt men iallfall så fixade jag mig lite och så stack jag hem. Bloggar nog lite mer senare, och så kommer det så småningom lite bilder från kvällen.

puss.

citron.

http://www.bloggen.fi/svea/citron.jpg
Åh gud! Det känns som om min mage får ett hål närsom helst haha. Åt nyss en hel citron med en jävla massa salt, fy fan vad gott haha, men nu känns det som om det fräter på som satan där inne. Vet inte varför men jag känner mig sjukt yr just nu, inte bra, ska nog gå och lägga mig eller något...

Godnatt.


Micheal Jackson.




Hitatde två videosar på Youtube, Där olika fans har fått gått upp på scenen medans Micheal Jackson uppträtt, och fått krama honom och så. Dessa två videosar valde jag att lägga in här eftersom man verkligen blir rörd när man ser dom, ialflall jag. Blir lite smått ledsen faktiskt. Vet itne varför, men inte förens nu inser jag faktiskt att jag verkligen tyckte om Micheal jackson, okej jag har alltid älskat hans musik och så men inte förens nu fattar man verkligen det. MAn verkligen ser hur lyckliga dessa tjejer blir när de går upp till honom, det hade jag famimej också blivit! Hade nog dött på plats haha. Asså om man verkligen tänker efter så är alla de tusentals människorna där för att de beundrar en och samma person, som bara står på en scen och sjunger och dansar.
-R.I.P-


nannannan....



Sitter och lyssnar på denna låt, tycker den är jättebra faktiskt. Spola fram till 1.30 där de börjar sjunga, i början bara babblar de på.

 

i <3 skor.


dessa var då ballerina skorna som ni ser, De är gråa med typ svarta mönster och lite annat. De var jättesöta tycker jag.


Sen de här, svarta textilskorna också, bra att ha lite då & då :)




och till sist, dessa underbaringar! Visst e dom skitsnygga?, jag vet! :)

japp, detta var dagens köp, very nöjd faktiskt!



shoe-shopping.

hejhopp!

Är vääldigt happy just nu faktiskt höhö, och vet ni varför? Jag sa ju igår att jag kasnke skulle till oxie, om inte det skulle jag köpa skor med pappa, det blev skor idag, blir oxie imorgon istället. Iallfall så köpte vi tre par skor, i lovelove them! Köpte ett par fin skor, ett par vanliga ballerina, och ännu ett par tygskot, Vet inte varför men jag älskar de här textilskorna, tycker dom är så fina och bra. Fast denna gången köpte jag höga, asså att de går upp lite över ankeln. Kom iallfall hem för en stund sen, innan det gjorde jag inte så mycket. Vakande, åt, gick ut och solade lite, det var sjukt varmt ett litet tag. Sen hade jag inget att göra så jag tog fram kameran och fottade lite i trädgården haha, nolife! Nu sitter jag här och har typ inget att göra så jag får se avd som händer ikväll. Bilder kommer alldelles strax, sak bara fixa lite saker först, pussen!


Dagens låt.



Dagens låt får faktiskt bli denna, Love Game- Lady Gaga.
Gillar verkligen hennes låtar, man blir på danshumör nästan direkt.



pussiees.

....

hejhej bloggen.

Ingen bra update på sista tiden, höhö. Men det var faktiskt jättefint väder så jag har typ varit ute hela dagen och så med mina kusiner. Det blev skitvarmt idag helt plötsligt, vilket var väldigt skönt, men det helt plötsligt började det typ att regna lite, fast att det inte fanns ett enda moln på himmlen, dumma lur-väder. Men det blev fint igen efter en stund, haha. Vi gjorde så mycket, utan mest bara gått runt, cyklat och lite annat kul. Jag sov ju hos min kusin med min andra kusin igår, sen idag sover dom två hos mig. Har duschat och fixat mitt hår och lite sånt, sitter och äter, min mage spricker när som! Imorgon blir det nog att åka till oxie och lite sånt, om jag inte ska dit så blir det SKO SHOPPING med papi, han har lovat mig att vi ska ut och köpa skor till mig! Är very happy faktiskt. Har inte köpt skor på ett tag så det är på tiden.


pussen

utgång

Kom hem för någon timme sen från Rebecca, sov hos henne igår. Vi var ute och lite sånt, inte mycket mer. Kan inte skriva mer nu faktiskt, ska ut igen med kusin, bloggar mer sen om jag orkar,

pussen.


&NO!!!!!

NEJ NU ÄR JAG EVRKLIGEN TVUNGEN ATT LÄGGA IN EN SÅDAN LISTA MEN DENNA GÅNGEN ÄR DET BARA EN SAK SOM SKA VARA MED OCH DEN SKA VARA MED PÅ NOOO-LISTAN.

LURANDE DRÖMMAR- ÅH! FY PÅ ER ALLTSÅ! JAG HATAR HATAR VERKLIGEN DET! DÄR ÄR MAN HELT LYCKLIG I SIN JÄVLA BAJS DRÖM, SEN NÄR MAN VAKNAR INSER MAN ATT DET BARA VAR EN DRÖM OCH SÅ BLIR MAN VÄRSTA BESVIKEN OCH LEDSEN, DÄRFÖR BORDE INTE DESSA DUMMA DRÖMMAR EXISTERA, FÖRUTOM FÖR DOM SOM KASNKE VILL HA ÅNGEST OCH VARA LEDSNA DAGEN EFTER, DVS EMOSAR SKULLE GILLA DESSA DRÖMMAR, MEN IKKE JAG! FY TYCKER JAG. ÅH! HOPPA!



i'm alive.

hejhopp!

Asså jag måste verkligen bli bättre på det här med uppdatering och så, haha. Men idag har jag verkligen inte haft tid för varken data eller bloggen. Det var nämligen så att jag och min kusin fick för oss att åka ner till stan och shoppa lite. Det var ju jävligt längesen jag gjorde det och det började verkligen kännas desperat nu, verkligen! Så det var faktiskt på tiden, Det var iallfall fint väder idag... en stund! Det regnade ena stunden, sen andra var det hur fint som helst. Bajssommar-väder, orh, ska vi aldrig få nån riktig sommar här eller!?

som sagt så var vi ju i stan, eller Entré rättare sagt, köpte inte så jättemycket men blev ändå väldigt nöjd me mina köp. Var där i ungefär fem timmar haha. Snacka om att vi var trötta efteråt! Åh jag kan säga att min kusin fick släpa ut mig från varje skoaffär, hahah. Men åh, blev helt jävla hypnotiserad varje gång jag gick in i en skoaffär, mögii! Jag köpte en sak som jag faktiskt aldrig trodde att jag nånsin skulle köpa, nämligen dom där haremsbyxrna tror jag de heter. De som är väldigt pösiga, ser ut som typ alladin boxor haha. Iallfall ett par svarta sådana fick jag med mig hem, ett vanligt svart baslinne, VERKLIGEN användbart! Och så köpte jag en jätte fin t-shirt, som jag verkligen tyckte om! Den är så Raghaad, haha. Ja det var faktiskt allting, men vi åt, fikade och pratade en massa också som tog resten av tiden. Sen typ åkte vi ner till stan också och tog en runda på Tasty House, kom hem runt nio tiden.

Nu har jag duschat, fixat håret, naglarna och lite sånt. Sitter och trycker i mig det susta av min godispåse som jag säkert vilken minut som helt spyr upp igen haha, har ätit skitmycket godis nu fan! Och så sitter jag såklart och har lite ångest-talk med Melisa,,,, SOM VANLIGT! Vi borde fan ta och bilda en ångest/snackaskit-klubb! Ja nu ska jag faktiskt lägga in lite bilder från dagen , hihi pusses bitches!


my loveley boxyor, så sjukt härliga att ha på sig! Känns som om man inte har något på sig :D



wieeee, ME LOVE!


och detta helt vanliga svarta linne, som alltid kommer till användning!


TESTADE denna tunikan, vet faktiskt inte varför jag inte köpte den, den var jättesöt ju, dumma mig.


Ett MÅSTE om man är i Entré, fy fan vad goda deras smoothies är på Redfellas Juicebar, mums!
(täckte över nageln för den är HEMSK på bilden, ingenting att kolla på, kan jag lova)


Ja det var faktiskt allting som hänt idag. pussen hajen!


veckans skönhetstips.

-VITARE TÄNDER-

Ett tips för att få vita tänder är faktiskt salt. Dock inte äta då, utan man borstar tänderna med det. Det sliter lite på emaljen, så man bör ej göra det för ofta. Men tänderna blir faktiskt vitare, det är sant. Man gör då så att man lägger lite tandkräm på tandborsten så att hela ytan är täckt med ett ganska tunnt lager, sen häller man på salt, eller så kan man bara doppa tandborsta-spetsen i salt, så att den är täckt. Sen är det bara att borsta som vanligt.

OBS! Detta sliter lite på emaljen så det är inte bra att göra det för ofta. Ungefär 2 gånger i veckan räcker.



kommer slänga in lite såna hära skönhetstips lite då och då. Kul för er, i know!


rubrik.

Var nyss ute på en runda med baby samtidigt som jag följde Melisa en bit hem. Hon var ju här en stund, vi typ satt mest och snackade om det som hänt de senaste två veckor då vi inte setts. Hon berättade även en massa om barcelona, åh hon ahr haft så kul! En vacker dag skajag fan ta och åka dit har jag bestämt! Iallfall haha så på vägen hittade vi något heemsk! uheuheuheuhe!, säger jag bara. Stackars mig som alltid träffar på dessa busar.






my baby is back.

hejhopp.

sitter i syrrans rum nu på hennes dator, vet faktiskt inte varför jag inte sitter på mig egna. haha iallfall så har melisa äntligen kommit hem från barcelona hihi, saknat henne superduper mycket så hon är väl påväg hit närsomhelst. Ska bli skitkul att träffa henne, vi har säkert en massa att prata om, får ju liksom ta igen två veckors prat. :D



natti.

Sitter fortfarande och lyssnar på låten som jag la in i inlägget innan, kan inte sluta lyssna på den. Åh älskar den! Iallfall haha, så ska jag faktiskt in och sova nu, är inte så trött, men har inget att göra. Min dumma kusin har redan gått in och lagt sig, så nu ligger hon och snarkar i mitt rum. Ska nog gå och göra henne sällskap nu, hihi.

pussar&godnatt.


cappuchiono/cappuchino?




Drack ju te och så igår kväll med min kusin, men jag upptäckte faktiskt något kul haha. Lägg märke till att det står Cappuchio och inte Cappuchino, antingen har jag trott att det heter Cappuchino och haft fel hela livet eller så är det nog någon som har lite problem med stavningen som tillverkade dessa muggar, haha lite kul faktiskt.


bilder från förregår.


i love mina "slitna" jeans.


körsbär in the rain,


mmm,, me like!


tripple.


passade även på att ta litta ego-bilder hihi, min kusin var lite tråkig.


i love my hair!


Japp, så kan det se ut runt fem tiden på morgonen.



häftiga byggnader.

Kollade lite på google, och hittade lite bilder på några väldigt annorlunda och roliga byggnader. Här kommer några utav dem haha .

[CrazyBuildings.jpg]

http://equitygreen.typepad.com/photos/uncategorized/2007/11/19/synergy.jpg

http://itrocks.biteus.org/wp-content/uploads/2006/11/coolhouse.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_53z0e0yI-2I/SFkfmkuLadI/AAAAAAAAAm8/d_DFviC6WBw/s400/Amazing%2BBuildings8.jpg

http://www.indiastudychannel.com/pictures/gallery/satyen1983__images002.jpg

http://inlinethumb42.webshots.com/41385/2139905070102347975S600x600Q85.jpg


dagens låt.

 


Fick denna låt för nån dag sen av en person, och jag kan inte sluta lyssna på den. Spelar den om och om igen. Asså är verkligen helt beroende av denna låt. Jag förstår ju faktiskt texten även fast den är på danska, men låten är bara så sjukt härlig. Love it!

bajsväder.

hejhopp.

Ännu en gång, dålig update, i know! Iallfall så vaknade jag för ett tag sen, eller egentligen vaknade jag faktiskt runt ett tiden men jag halvsov till runt halv fyra tiden haha, börjar kännas lite konstigt nu med det här sova halva dagen och vara vaken halva morgonen. Får nog ta och rätta till mina dumma sov vanor snart tycker jag . Sitter just hemma, ensam med min kusin, och vi har absolut ingenting alls att göra, man kan ju inte heller gå ut pga det jävla bajs vädret, jävla skitsommar! Om man ens kan kalla det sommar. Bilder komemr sen.

pusses.


seg som fan, i knoow.

Asså har verkligen inte kunnat blogga, dels för att min kusins data e dum som fan, men jag kom hem idag ju, men jag har varit med yosur hela dagen så jag har inte hellar kunnat blogga. En liten bloggpaus helt enkelt. Men melisa skrev ett litet inlägg igår, tack. Åh hon har det super bra i Barcelona nu, din lille skit! Iallfall så ska jag faktiskt upp och göra en varm kopp te nu, sen blir det en snabb runda men baby.

pusses.


i'm here bitches!

tjuluuluulu!

skulle egetligen inte blogga idag eftersom jag inte trodde att denna dumma data skullefunka, men nu gör den det. Men vääldigt segtgår det kan jag säga. Iallfallså vill jag bara meddela alla att jag lever men jag kämpar för livet för att kunna skriva detta haha, så jag skriver mer imorgon när jag kommer hem, är hos min kusin just nu.

kisses ,don't miss me to mutch!

melisa skriver :D

Holaaaa :D
Nu är det såhära att raghad inte kan blogga förrens imorgon, så hon bad mig att meddela er om det.
Så jag skickar några varma hälsningar här från barcelona till er i åskiga malmö/sverige hehe.
Speciellt till afro raghad och roro, pussar /melisa

YES&NO

NO:

glömska människor-
ett stort no! Till exempel det som hände häromdagen som även har hänt förr, att föräldrarna glömt sina små barn i bilen så har de stackars barnen dött av värmen. Usch!

myggor&flugor-
Ahhh jag vill utrode de jobbiga fula små skitarna. De bara flyger runt och sticker en och lämnar en massa fulamärken som kliar, så det ser ut som om man har skabb eller någonting. Flugor däremot är ännu jobbigare, speciellt när man har en i rummet när man ska sova och där flyger den runt och surrar hela natten och störar sig.

YES:

Piggelin- haha nu har den lillalilla glassen äran att komma med på min YES lista. Men den är ju så söt och liten, och så är den ju bara sååå god. Har tyckt om den ända sen jag var liten. =)

skor&skor!-
Ja skor är fanimej något av det finaste som skapats, skulle kunna ha ett rum med bara skor, för att bara titta på dom. Som sagt jag älskar skor!, det gör säkert de flesta av er därute också hihi.

Gottluktande lotion-
Älskar det!, När man kommar ut ur duschen och bara smörjer in hela kroppen med en mjukgörande lotion som luktar gott, ja det är sååå skönt. Jag känner mig alltid helt fräsch och ren då :)


love.




underbaraste varelsen som finns ligger i mitt knä just nu. Åh bebisar är verkligen det sötaste som finns och jag är så glad att jag är moster till den här lille filuren! Älskar dig söte. <3

ego'pics.








haha ja, ännu en gång låg den busiga kameran framma, och dessutom FULLADDAD så ja, här har ni resultatet av vad som händer. Jag ahde faktiskt inget att göra så då är att ta ego bilder nog det bästa och roligaste alternativet.

i know you like it :)

rubrik?

hejhej!

kom hem för en stund sen. Var ju ute och träffade älsklingen som kom hem idag. Det blev en jääävla massa prat haha, det var ju fan skitlängesen. Iallfall så var vi bara ute och luffade typ, gjorde inte mycket, snackade nog för det mesta. Är iallfall hemma nu och är skittrött, i kroppen. Inte för att sova då men bara allmänt trött. iallfall så är jag sjukt hungrig åsså, har inte ätit någon sen frukosten, så jag måste upp och äta nåt innan jag dör av hungrighet haha !

pussen.

http://www.profeten.nu/Mat.gif

lördag.

tjohopp bloggen!

Vaknade för typ lite mer än en timme sen, börjar ju vänja mig vid det här med vara vaken halva morgonen och sova bort halva dagen haha. Vi la oss klockan fem igår ju, eller imorse rättare sagt. Har ätit "frukost" och fixat mig lite och så. Har även snackat med Afro, som kom hem runt elva tiden imorse. Ska träffa henne lite senare idag, ska bli sjukt kul för jag har en jävla massa som ska berättas och det har säkerligen hon också, med tanke på att vi inte har setts på ett jävligt långt tag. Jag skulle ju egentliten till Trelleborg idag med mami och storasyster, och gratulera min kusin för att ha blivit mamma, men jag stannar nog här med hon fisen istället. Jag ska läsa lite bloggar och lite annat nu, sen ska jag börja fixa mig litta och sånt hihih, kommer dock inte bli mycket bloggande idag i och med att jag nog inte kommer vara hemma,

pussssss.

jävla bajs!

Så nu har jag duschat och smort in mig med min loveley luktande body lotion som luktar passions frukt. Så nu är jag len och fin och allt det där haha. Så nu sitter vi här, båda två. En fasklistrad i sin mobil och den anda (jag) fastklistrad i datorn, Vi ska väl snart hoppa ner i sängen eller så. Fast inte riktigt än, höhö. Förresten vill jag önska min kusin ett stoort grattis till min kusin som gifte sig idag, synd bara att man själv inte var där. Varför ska allting bli så sjukt komplicerat?? Ja iallfall så vet jag att även om han absolut inte läser detta så vill jag ändå önska han grattis och hoppas att dom är lyckliga tillsammans ett bra tag framöver! Japp det var allt för mig. pussar.

nattdusch.

Nej nu jävlar, jag vet inte varför men jag känner att jag verkligen vill in och duscha nu så det ska jag göra också haha.


pusssssssssssss.

mjölk&mackor.

Sitter och äter, är skithungrig. Vi gick upp och gjorde goda mackor, och hällde upp var sitt glas med mjölk, hehe. Jag som aldrig dricker mjölk gör faktiskt det nu. En bra grej som finns är dessa sugrör med smak i, som man har i mjölk. haha mjölken blir skitgod ju! Finns olika smaker typ banan, choklad och jordgubb. Vi har jurdgubbssmak just nu,

muuuuuuuuuuuuuuu på er.

http://www.packnyheter.se/images/sugr%C3%B6r3.jpg

färgglatt värre!


Hahaha, kikade in på Expressen.se och hittade denna väldigt roliga bild. Haha fy vad sött asså, hade jag målat min hund hade jag lätt målat den rosa! :)

pumpapumpa.


Kom nyss hem, var ju ute på en sväng med baby, dansade även av mig lite därute haha. Iallfall så sitter vi just nu och pumpar denna underbara låt! Blir man inte på danshumör så är man fanimej inte normal, pusshej nu ska vi dansa av oss ännu mer haha!

pic's


me&love.


jag just nu.


pusses.


är med fisen nu. & Rebecca försöker få med mig till donken men det går inte, lite synd om henne där tycker jag. puss på dig betten, i know you understand. haha, ska ut en sväng med baby nu. puss

i miss u.

Kom nyss på att det är lördag imorgon! Och vet ni vad det betyder?! Älsklingen kommer hem imorgon. Fyfan vad jag har saknat henne. Hon kommer hem nån gång under dagen och ska jag förhoppningsvis träffa henne. Har varit så jävla tomt utan R,A eller M. Har verkligen varit ensamt, och fy satan vad jag saknar alla tre. Men äntligen imorgon ska jag få träffa baby.

<3


mrs. dålig uppdaterare!

hejhopp!

sorry för vääldigt dålig uppatering, men har inte haft möjlighet till data under hela natten och idag, men nu har jag det.  För jag är hemma. Jag skrev ju igår kväll att min kusin skulle sova här, men det blev visst inte så. Så vi smög ut runt ett tiden igår natt och stack hem till henne istället haha. Jag lämnade en fin liten lapp till mami&papi. Vi vaknade runt två tiden idag... igen. Så har vi varit ute med hundarna och tagit det lugnt, det har ju varit jättevarmt och skönt väder. Vi satte oss utanför Husie Livs och drack fullsize och åt massa godis. Kommer ihåg förra sommaren då vi gjorde det vartenda dag haha, luffare eller vad? Men iallfall så är vi lite hungriga nu och tänkte göra nåt att äta så vi ska faktiskt göra fattiga riddare, typ en av de få grejer jag kan laga. Aja sånt är livet. Pusspuss.

i know you want me, you know i want cha....

Asså den låten spelas om och om igen i mitt lillla huvud. Den är så sjukt bra. lovelovelove den! Haha iallafall så gick jag ut på en natt runda med baby för en stund sen och drog med kusin ut, så snackade vi och lite så. Sen lurade jag hit henne, mohaha. Så nu sitter vi här, hon ska nog sova här. Men nu kan jag faktiskt inte skriva mer.

pusses.

ren&fin.

När jag skulle ta in Baby från trädgården, vad tror ni jag får syn på? Jo, en lerboll! Vi har ju vattenspridaren på och ni kan ju gissa vad som händer när man blandar vatten och jord/gräs. Så han fick åka raka rvägen ner till duschen, och fick bli lite tvättat och ompysslad haha. Så nu är han ren och fin och LUKTAR gott! =)


pussen på dig söte.

i love shopping.

http://api.ning.com/files/duVGMIUBOuI2uGAOpjB-n6J-5FtsUwrhGanhn*TEdW7EwMPdqd2Bs80H-03jBwIs1i2ZmiIv89UWl4Yu3qFy1D96G2NVz1to/Shopping20Logo20TSS.jpg
Min syster kom hem för ett tag sen med några kassar med kläder och skor. Såklart blir jag avundsjuk jag vill ju förfan också shoppa! Åh jag önskar också jag hade ett jobb så jag fick lön och kunde shoppa sönder mig vart ändå j*vla månad! Men ja, jobb och lön kommer i den senare delan av mitt liv. Iallfall så ska jag och min storasyster dra ner till stan imorgon och då ska jag se om jag kan hitta några godingar som får följa med mig hem, hihi. Justdet, det blir ingenting ikväll, eller iallfall inte hem till syrran. Blir hemmakväll istället.

kissesonyou.

gårdagens pic's.





fick en jättesöt HelloKitty godis av min kusin, hihi. Åt upp den stackar'n .


ändrade planer.

Sjukt dålig uppdatering igår, i know! Men det var faktiskt så att mina kusiner skulle ju egentligen sova hos mig, men det blev lite ändrade planer så vi åkte dit istället och sov där, och så sjukt typiskt att exakt när jag får för mig att blogga lite så ska vi sätta på datorn, MEN DEN FUNKAR INTE! Den bara var stendöd, så jävla arg jag blev! Iallfall så typ, var vi ute lite, sen var vi lite hos hennes granne och satt lite där och drack cappuchino och massa annat kul. Sen var vi uppe till klockan 5 typ och gjorde massa dumma saker haha. Sen däckade allihopa , vi vaknade runt ett-tiden idag, sen har vi inte gjort mycket, typ varit ute och handlat och så. Jag kom nyss hem, min morbror lämnade mig. Är hemma själv, skitnice. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, drar nog hem till min stora syster eller något, får se sen vad som händer.

onsdag.

hejsan bloggen!

Idag har jag varit världens duktigaste tjej, jag klarade av den hemska tandläkaren! Dom lagade min dumma tand och då fick jag ju bedövning så nu går jag och lespar som en bebis, och har ingen känsel alls! Det känns verkligen konstigt i min mun just nu. Kom o tänka på en sak, haha. En lite dum grej men anyway så tänkte jag att om man är hade tänkt att pierca sig i tungan eller läppen så kan man planera in tiden efter ett tandläkarbesök, för då får man ju bedövning och då gör det ju inte ont , smart va!? Jag vet, jag är verkligen smart. Iallfall så sitter jag nu i systers rum på hennes nya dator, sitter med min kusin och snart så kommer min andra kusin också, så ska dom två nog sova här tror jag. Vad vi ska göra har vi inte planerat än, riktigt. Lite planer har vi ju faktiskt, men ingenting som jag tänker skriva här, höhö. Japp nu ska jag återgå till sängen hihi, är skittrött, så jag sak vila mig en stund.

pussar. 

nattii.

jag börjar faktiskt bli trött nu. Ska nog hoppa ner in da bed nu, mem först vill jag upp och dricka och så måste jag kolla vilken tid jag har tandläkare imorgon, kom på att jag hade det imogron. Oneeeeeeeeeeeeej, tandläkare är verkligen det läskigaste som finns, usch usch! Hatar det, men jag ska faktiskt vara en duktig tjej imorgon! Som alltid faktiskt, haha! JA nu kilar jag iväg, pussar skriver mer imorgon, om jag kommer hem levande från ni vet var =(

http://emzzan287.blogg.se/images/2008/garfield_dentist_1199267962_543220.jpg<--------- i don't like you!

plattat&klart.






the ring? hahaha.


plattat och klart hahah. Det tog faktiskt inte så lång tid, typ 20 minuter eller så, men det blev iallfall skitsnyggt. Jag älskar mitt hår, hehe. Vad tycker ni är finast, plattat eller lockigt hår, på mig då? Jag passade på att ta lite egobilder när jag ändå hade kameran uppe =)

platta håret.

hejhej.

fick nyss en idé. Det var ju sjukt längesen jag plattade mitt hår ju, så jag tänkte göra det nu och se hur långt det har blivit och så. Har ju förfan glömt bort hur mitt hår ser ut när det är plattat, men ja, det ska vi ta reda på alldelles strax. Så nu ska jag iväg och ta fram plattången och börja platta. Undra hur långt tid det kommer ta, men japp skriver mer senare kanske.

pussar.

sunny day. pic's




wiiiee! 



jag just nu. LUFFE- börjar faktiskt vänja mig vid luffe-stilen tycker jag haha.


pussies baby.

I love the sun.

hejhopp.

Solen skiner som bara den idag, fy fan vad skönt asså! Äntligen lite värme, tack! Det sägs att den värmen vi hade för någon vecka sen, kommer tillbaka snart. Det hoppas jag fanimej på! Iallfall så var det jättefint väder idag, perfekt för att sola. Vilket jag shälvklart gjorde. Låg ute och stekte hela dagen med kusin. Sen så har jag duschat och fixat mig lite och så. Ikväll händer nog inte mycket, eller jag vet faktiskt inte. Vi kanske drar ut eller något. Jag längtar iallfall sönder mig till lördag, då älsklingen kommer hem från libanon! Vi vaknade skitsent idag iallfall, typ runt 2 tiden så vi skyndade ut i solen för vi hade ju liksom redan sovit bort hälften av dagen redan, men vadfan, jag älskar att sova, inget är bättre ! Snart kommer litta bilder från idag

pusses.

godnatt?

JA godnatt kan man väl egenligen inte säga, klockan närmar sig halv fem på morgonen. Men jag och yosur börjar blir trötta så vi ska faktiskt hoppa ner i sängen nu och sleepa. Så godnatt på er sötnosar.

pusspuss.

i know you want me.


Har verkligen suttit och knarkat denna låten nu, gång efter gång. Älskar den superduper mycket. Man blir verkligen på bra humör. =)

woopa my ass!


Asså nu är jag skitsur. Faktiskt! Denna hemsidan suger ju bajs! Jag hann inte vara medlem på hemsidan i ens FEM minuter innan jag blir bannad på livstid? , och det roligaste är ju att man måste betala 50 kronor för att man ska kunna använda sin användare igen! HAHA snacka om att lura folk på pengar! Och anledningen till att jag blev "bannad" är för att jag råkade trycka på ett erbjudande två gånger, haha lite roligt faktiskt! Nej TUMMEN NER verkligen för den dumma hemsida.

puss på allihop, FÖRUTOM woopa! :)

my love.


just nu är den påväg down i min lilla mage ! :)

kvälssgrillning, pic's.


fick en fin bilda på elden.


raghaad kan grilla :)


haha nej tack.


me&love.


tittut.


fråga inte vad jag gör, hahaha



run bitch, run!




det var bilderna från grillningen. Nu ska vi faktiskt upp och tjocka oss med massa onyttigheter, hihi.
PUSSES!

kvällsgrillning- mysmys!

http://www.advance.org/attachments/wysiwyg/1380/BBQ.JPG
vet ni vad jag ska göra nu? Ni kasnke har fattat det om ni ser bilden ovan. Jag är med min kusin just nu och vi fick för oss att grilla, eftersom att vi är så sugna på det. Så det ska vi ut och göra nu, det har ju varit underbart väder idag, och det är det fortfarande. Inte soligt direkt , men absolut inte kallt som det varit sista tiden. Så man måsta ju passa på medans det fina vädret är här. Hihi kameran följer såklart med så det blir en massa bilder

pussar.

jag just nu.


japp , detta har jag på mig idag. Luffig.. igen. Men vadfan, palla fixa sig när man ändå inte ska någontstans. Kusin 'r påväg hit just nu. Har inte varit med henne på ett  tag som ni kanske märkt, men hon har varit i danmark. Har faktiskt saknat henne den lilla fisen. Japp nu ska jag gå upp och äta det godaste som finns i hela världen, nämligen BEN&JERRYS!, wihooo!

http://caessa.files.wordpress.com/2009/06/chocolate-fudge-brownie.jpg<------ den här busen ska ner på äventyr till min mage ni, höhö.

pic's filmkväll.


körsbär... mums!


ännu mer mums!



allt detta + en BEN&JERRY's, :)...& tro mig, jag hade ont i magen efteråt!, hahaha.

måndag.

hejhej.

Då var det en ny vecka ! Vädret idag är iallfall mycket finare än vad det har varit den sanaste tiden. Hoppas nu att det blir kvar. Iallfall så märkte jag att det knappt blev nån update igår här på bloggen, men vi hade inte tid för data nästan. Emma kom ju till mig runt nio tiden typ, så var vi ute lite och gjorde lite saker och så. Sen stack vi med mina systrar till konsum och köpte en jävla massa gott, haha. Vi kollade på film när vi kom hem. Det blev en skräckfilm som heter "100 feet", den var helt okey faktiskt. Efter filmen hände typ inte så mycket, jag och emma satt mest vid datorn och så , sen blev det sängen runt 4 tiden typ. Snart kommer lite bilder från kvällen.

pusses.

jag just nu... rosa luffare.


Japp, såhär ser jag ut just nu. Luffebyxor och min älskade rosa tröja. Asså jag har verkligen börjat gå in i dimman. Det ända jag gör är sover, och datan :|  Absolut inte bra, behöver faktiskt komma ut lite tror jag. Iallfall så ringde emma mig nyss, hon ska komma hit och sova här idag. Det var ju liksom ändå ett tag sen. Vad vi ska göra vet vi inte riktigt än faktiskt, men det löser vi när hon kommer hit. Nu ska jag gå och fixa till mina naglar eller någonting, har inget att göra.

pussar.

söndag.

tudiiluu.

Sitter med min tjocka flece kofta för att jag fryser som fan, mamma tror du är i turkiet eller nånting. Hon har alla fönster öppna och gå runt och klagar på att det är varmt. Ibland undrar jag vad som gänder i kvinnana kropp? Iallfall så vaknade jag för typ 40 minuter sen om jag ska vara exakt. Åt "frukost" och nu sitter jag här. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, får väl se vad som kommer upp. Har iallfall inte planerat någonting, än. Vi fick en ny teve igår förresten, skitsnygg hihi, och en till dator, så nu har jag och min syster varsin dator. Vilket betyder inga fler krig om vem som ska ha datorn ;)
Nej nu ska jag faktiskt städa mitt rum lite,

pussseeen.

lurade hihi.

haha Nej det gick inte at kolla på tv, fanns ingenting intressant. Så jag gick ut en liten runda med baby. Men jag har något mycket för mig just nu hahaha, me tyvärr får ni inte veta vad. Men måste bara säga att jag känner mig en aning dum eftersom jag sitter och skrattar med mig själv, *för mycket data*, hahaha. Men jag sitter även och äter, det är SÅÅ nyttigt att äta på natten för då sätter sig liksom inte fettet NÅGONSTANS, det visste ni väl? Nu ska jag på riktigt in och lägga mig innan jag blir knäpp.

pussar.

godnatt.

Asså jag har suttit vid datorn nu ända sen jag kom hem från rebecca. Tror mitt datanördanade börjar bli lite allvarligt! Asså det senaste tiden har jag varit som fastklistrad vid datorn, vetifan varför. Nej nu ska jag faktiskt ta ner lite på datandet tycker jag, det är sommarlov förfan.  Men nu ska jag faktiskt upp och kolla på teve eller någonting annat än datorn. Sen blir det förmodligen sängen för mig. Så natti.

pusshejsvej!

men herregud.


Hahaha har nog aldrig sett knasigare byxor än dessa så kallade "string jeans". Helt seriöst, vem fan skulle ta på sig något sånt här. Hittade denna bilden någonstans på google, och var bara tvungen att lägga in bilden här. Tycker de är skitroliga. Människor kan verkligen komma på underliga grejer.

take tha camera away!


pussen.


I love candy, u know.


altså såhär går det när jag har en full laddad kamera mitt framför näsan.


hihi.






Jag hade faktiskt tråkigt, och ligger det en kamera framför mig så kan det sluta såhär.
pusspusspusspuss.






ragge goes nyttig!


Japp ni läste RÄTT! Jag blev jävligt sugen på godis eller någonting gott, men hittade tyvärr ingenting här hemma så jag gjorde som jag brukade göra för längesen när jag ibland fick mina nyttighets-kickar, och helt plötsligt skulle äta nyttiga saker, haha . Iallfall så tog jag fram lite olika nötter, typ, valnötter, hasselnötter och lite annat, och så hällde jag över en massa russin och tadaa! Där har ni ett nyttigt källssnacks. Jag älskar nötter faktiskt, tycker mumsigt mycket om det!

Visst är  jag smart? :)
(ja)


R.I.P baby.



Sörjer just nu mina älskade rosa solglasögon som inte finns hos oss längre :( . Upptäckte denna hemska tradegi för nån dag sen. Oh varför lämna ni mig, jag som såg fram emot vår sommar rillsammans. Nej nu löjlar jag mig bara, haha! Men dom är faktiskt sönder, och jag är faktiskt inte så glad över det... mög!

hemma.

hejhej.

Kom hem från rebecca för en stund sen. Jätteskönt att vara hemma. Uppdateringen sög i stort sätt igår, sorry, haha. Iallfall så kom jag ju till rebecca runt 7 tiden tror jag, vi satt typ bara vid datorn och lite så, lite senare kom selene, så började vi fixa oss och lite sånt. Sen blev det utgång, vi träffade några av rebeccas kompisar och så. Gjorde en massa, vissa saker pinsammare än andra haha, men vi åt pizza, var ute och så. Tog det bara lugnt helt enkelt. Vi hade jättekul faktiskt. Vi kom hem runt elva tiden och bara satt hemma och tog det lugnt vid datorn, vi kollade även igenom en massa gamla videosar på mig och rebecca, fyfan vad jag skrattade asså. Grät så mycket som jag skrattade. I och för sig, gråter jag alltid när jag skrattar men men, haha. Sen typ satt vi vid datorn hela natten lång. Förresten fick vi besök runt tre tiden haha, vi gick ut i rebeccas trädgård och där träffade vi emma,ilona och nelly. Stod och snackade lite och så i ösregnet, sen stack dom så vi återgick till vårt datanördande, hade en massa kul på datorn iallfall, hihi :)

Denna fången fick faktiskt älsklings-kameran följa med, men dock så tog vi inte så jättemycket bilder, men ett par stycken blev det iallfall.
pusses.

hos rebecca pic's.



såhär såg snyggingen ut igår, älskar verkligen min nya koft/jacka, eller vad det nu är, hihi.


Ni vill inte se orginalbilden,tro mig! Ni hade ändå inte fått se vad vi gör, mohaha.


Min älskade ROSA klubba hihi, och såklart ville jag visa mina fina naglar som jag är så stolt över!


Denna bjuder jag verkligen på haha, vetifan vad jag håller på med faktiskt.


vi, luffandes på en bänk.


jag.. väldigt koncentrarad på klubbandet.


kolla vilka busar vi hittade på hemvägen. usch usch!


en närmare titt, tjohopp usch!


in the bed. Vi blev ju faktiskt ganska trötta efter en lång dag.


nattinatti.

mot rebecca.

hejhopp.

vaknade för en stund sen, eller egentligen så vaknade jag för väldigt längesen, men jag steg inte upp förens nyss. Iallfall så ska jag äta nu, sen ska jag fixa mig och lite så, sen lämnar pappa av mig hemma hos rebecca. Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, pussen.

natti.

Klockan närmar sig tre och jag börjar faktiskt bli trött, så jag tror det blir sängen för min del nu. Imorgon blir det vakna och börja fixa sig. Eftersom att ni har märkt de senaste dagarna hur sent jag har vaknat och jag ska till bättah på eftermiddagen, så jag kommer få ställa väckarklocka tror jag haha. Jag tror heller inte det kommer bli så mycket uppdatering imorgon för den delen faktiskt, eftersom att jag inte kommer att vara hemma. Men vi får se, förresten pratade jag nyss med melisa om åkte till Barcelona idag, ännu en gång buhuu på dig din jävel haha, nej skoja, hoppas du har en underbar resa hjärtat <3


och godnatt på er alla nattugglor.


natthunger,

Asså vad är det med mig och mat på natten, liksom så fort det blir natt börjar min mage skrika efter mat haha. Man jag förstår min mage, mat är så gott ju! Haha iallfall så slängde jag nyss in två goda ost/kalkon mackor i toastaren, så det blir varma mackor för min del inatt hihi... mums! =)


fresh&clean.




nyduschad och allting. skithärligt. Har fixat mitt hår, dock så orkade jag inte platta det så det fick bli lockigt, la i lite gelé och satte upp det i en boll. Enklaste sättet att få fina lockar. Ska fixa mina naglar och lite annat nu.

pusses

shower-time.

hejsan söte!

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och fixa mitt och lite annat. Ska ju sova hos älsklingen bättah imorgon. Efter det ska jag nog ta och fixa mina naglar och lite sånt hehe, skriver mer lite senare.

pusses på gumpan.

i love me.

tihihi, vet inte varför men jag tycker det är skitkul att ta bilder på mig själv. Okej, jag hör själv hur det låter. Lite egoistiskt, men vadfan, who cares? Lekte iallfall lite med kameran tidigare idag, här får ni en liten smygtitt, hihi.


pusses.


Svar på frågor.

Vilket djur skulle du vara om du fick välja?
svar: Om jag skulle få välja ett djur att vara skulle jag nog valt att vara fågel, så jag kan flyga hur jag vill och bara vara fri.

Hur länge har du bloggat?
svar: Jag har bloggat sen mars detta året, dvs 5 månader.

Har du några husdjur?
svar: Ja, jag har min älskade hund Baby.

Vad är din hund för ras?
svar: Min hund är en blandning mellan pekineze & tibetan spaniel.

Vad är ditt favoritdjur?
svar: Jag tycker om nästan alla djur egentligen men mina favoriter är nog hästar, jag tycker de är så vackra. Ohh såklart hundar, så söta och mysiga.

Tycker du om att fotografera?
svar: kul att någon frågade det. Jag älskar att fotografera, det är faktiskt inte många som vet det. Men jag gillar att fota nästan allting, naturen, blommor, allmän fotografering på vänner och så, och såklart gillar jag att fotografera mig själv, hihi.

Hur gammal var du när du lärde dig att skriva, läsa, simma, cykla ..?
svar: haha en lite svår fråga, kommer inte ihåg exakt men när jag lärde mig att skriva var jag väl ungefär 7 år tror jag, läsa lärde jag mig ungefär då också. Simma lärde jag mig när jag var typ 8 år, och cykla har jag nog kunnat så länge jag kan minnas haha.

Undrar lite om du har något speciell inriktning på din blogg?
svar: jag har nog ingen speciell inriktning på min blogg, jag bloggar om det som kommer upp i mitt liv och lite annat. Men jag skriver ju rätt ofta om kläder,mode och så.

Vad du har tänk att gå på för linje?
svar: det har jag tänkt på jättemycket, problemet är ju bara det att jag inte har en aning om vart jag vill gå. Det står helt tomt i mitt huvud angående det. Men det lutar nog lite åt Samhälle tror jag. Men jag har ändrat mig jättemycket så jag vet faktiskt inte, vi får väl sa hur det blir. :)
 
Varför började du blogga?
svar: Jag hade tråkigt en dag och kände för att skriva av mig. Det kändes skitskönt att skriva av sig lite då och då och därför fortsatte jag med det! =)

Hoppas svaren räckte till för era frågor. Tyckte det var kul med en massa frågor att svara på. Stanna gärna kvar som läsare och ni får jättegärna fälja min blogg med Bloglovin. (länk under profilbilden)

xoxoxoxo.

FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT!

Så, nu var det slut på frågestunden. Jag har fått rätt så många frågor och jag ska kolla igenom allihopa och så svarar jag på allihopa i ett inlägg så fort jag kan. Jättekul att jag fick en massa frågor, ska nog ta och göra om det här med frågestund lite oftare, hihi.

pussar.

Frågestund.

                                         

Har faktiskt ett tag tänkt på att ha en frågestund. Har inte riktigt haft tid eller så på sista tiden, men nu tänkte jag eftersom jag ändå inte har något bättre för mig testa för första gången att ha en frågestund, så kom igen nu alla tysta läsare, FRÅGA PÅ! Ni kan fråga nästan vadsom helst, t.ex, frågor angående bloggen, mig själv, eller ja vad ni vill helt enkelt.

pussen.


SVAREN PÅ FRÅGORNA SKRIVER JAG I ETT INLÄGG SENARE IKVÄLL SÅ KOLLA TILLBAKA SÅ NI SER SVAREN PÅ ERA FRÅGOR.

Knowing- sevärd!

Just det!, Filmen som vi såg igår heter "Knowing". Den var verkligen jättebra, jag älskade den! Allting såg så verkligt ut, den var helt enkelt jättebra. 9/10 får den faktiskt tycker jag! Här är trailern, så man kan se lite vad den handlar om och så.


Godmorgon.

Sovit gott? Det har iallfall INTE jag gjort kan jag lugnt säga! Mina kusiner kom över igår kväll och det blev rätt sent, vi kollade på film, gjorde fruktsallad och en massa annat. Efter filmen runt klockan 5 var vi helt slut så det blev raka vägen till sängen, och det var ju ljust ute så det var inte så lätt att somna, sen äntligen lyckades jag somna och drömma mig bort, hihi. Men jag sov inte så länge eftersom att min systers lilla unge vaknade och höll på och störa sif tidigt imorse, när han äntligen hållit tyst, så kommer min andra syster ham till oss skrikande och tror att vi ska vakna. Och jag blir så jävla förbannad när jag inte får sova, eller om någon fösöker väcka mig. Men iallfall, efter någon timme steg jag äntligen upp. Runt typ halv två tiden och nu sitter jag här. Ska göra mig lite i ordning nu.

pussen .

kvällens bilder.


vetifan vad jag gör?


wiiie!


jag,kusin och mina färgglada naglar! :)


hejhopp.


noooo.


japp, såhär spenderades kvällen. Ute luffandes i pyjamas med min kusin och min älskade kamera, hihi. :)

rubrik?

hej hopp, fågelsn*pp

sitter och tråkar med yosur, eller egenligen har vi inte så tråkigt. Men ja, inga detajler här va haha. Iallfall så skulle jag ju hjälpa melisa idag med packningen, men det hände en liten grej så det fick bli ändrade planer. Lite senare runt 8 tiden åkte jag hem till mina kusiner, och där hände en väldigt rolig grej haha. Det uppstod ett litet problem med min kusin och deras jobbiga grannkärring, det var skitkul att titta på, som grannfejden... Fast live, hahahah. Tycker sånt är skitroligt faktiskt, haha. Iallfall så stack vi ut lite senare och åt hamburgare och köpte massa godis och sånt. Sen blev det hemåt. Har varit med min kusin tills nu, vi har typ varit ute och hoppat på studsmattan och lite annat. Nu ska vi återgå till vårt datanördande, hihi.

puss på skinkan.

"morning?"

Hellusan i trosan.

Jag kan ju inte riktigt säga godmorgon, för det är det ju absolut inte. Kan inte fatta att jag vaknade nyss, har ju fan sovit bort hela dagen haha. Men det är väl vad sommarlov är till för, speciellt om vädret är skit så det finns väl inget annat att göra. Iallfall så har jag nyss ätit "frukost", eller vad jag nu ska kalla det. Vet inte vad jag ska göra nu, antagligen bara sitta vid datorn och tråka. Senare ska jag no kila hem till melisa och hjälpa henne med packningen som jag sa igår. MEn fram tills dess ska jag mögla här i data stolen, så det ska ju bli super trevligt haha.

pussen!


:'(

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5484575.ab

ÅH gud, jag börjar gråta så fort jag ser denna videon. Det är Paris, Michaal Jacksons 11 åriga dotter som står åp scen inför 11 000 personer och berättar hur mycket hon älskar sin pappa. Hon är så söt.


R.I.P Michael Jackson.

seg-dag.

tjenixen sötnos.

Kom hem för en stund sen, har varit ute med mina kusiner. Men jag orkade verkligen inte vara ute längre, så jag övergav dem och stack hem. Och nu sitter jag här, men badrocken på , har nyss hoppat ut ut duschen. Vet faktiskt inte vad det är med mig idag, är helt trött och tråkig verkar det som haha. Iallfall så ska jag hem till melisa mögen imorgon och hjälpa henne att packa eftersom hon ska åka till Barcelona om två dagar, buhuu på dig, din jävel! Jag vet att jag nyss kommit hem från turkiet men det känns fortfarande semestertomt om man kan säga så, 10 dagar i turkiet räckte inte helt enkelt. Iallfall nu ska jag fixa mig lite och så sen ska jag återgå till mitt datanördande.



pussen.

min dags-drog.


dagens drog.
Denna låten har jag lyssnat på om och om igen igår och idag.
Tycker den är så bra, och texten och videon är verkligen bra.


tisdag.

hejhopp bloggen.

Jag och min kusin vaknade för ungefär en timme sen, vi har ätit frukost och så, och nu sitter jag vid datorn... och hon inne i rummet och gnäller om att hon har ont och inte kan gå, hhhaha. Nej nu är jag lite taskig känner jag. Iallfall så kommer mina systrar hit snart så det kommer bli mycket folk här hemme tror jag, men jag ska nog ändå inte vara hemma. Ska nog ut med mina kusiner eller något, får se hur det blir med den saken. Ja nu tycker jag faktiskt lite synd om min stackars kusin så nu ska jag in och se vad hon vill, hon har kallat på mig i evigheter men jag låtsas att jag inte hör, mohahah (6)

pussen.

nattinatti.

Klockan börjar faktiskit bli mycket och jag börjar bli trött. Yosur är här.. IGEN, hahah hon ska sova här inatt igen. Anledningen till att vi är så ofta och att vi i stort sätt bor hos varandra är för att vi bor grannar haha. Faktiskt jättekul att bo så nära sin kusin, alltid någon att vara med. Iallfall så ska vi hoppa ner i sängen alldelles strax, pussar på er <3

dagens pic's.


denna bjuder jag på!, hahaha.


buhuu.


såhär såg lilla jag ut idag då =)

stan.

hejsan bloggen!

Kom nyss hem från stan. Börjar av denna dagen sög bajs kan man nog säga. Kusin sov ju här inatt, vi vaknade runt ett tiden och fram till klockan fem, då min syster frågade om vi ville med till stan och såklart sa vi desperat JA! Så först träffade jag melisa en stund och gav henne lite grejer och så snackade vi lite om allt mögigt som hänt sista tiden, sen gick jag hem och fixade mig och så, så åkte jag,min syster och min kusin ner till stan och åt på vårt favorit ställe, "Thamnack Thai" (felstavning?), sen gick vi runt lite och kollade runt i Triangeln och så, sen blev det en liten tur inne på Tasty house, halva affären fäljde med hem såklart hih, ja sen åkte vi hem. Förresten fick jag ett samtal när jag satt på bussen hem av min syster som ville att jag skulle passa lillskiten så han kommer närsom, därför ska jag kila nu så att jag hinner ta ut Baby en liten runda, puss.

ångest eller vad?

Sitter med yosur, och vi är liksom hyperaktiva nu. Varför får ni faktiskt inte veta mohaha! Sitter även och har lite smått ångest med melisa, ibland vill jag bara skjuta en viss folkart. Arh! . "De" borde utrotas tycker jag" Iallfall så har jag fixat mina naglar, kunde inte bestämma vilken färg, beslutsångest! så jag tog fem olika färger, en på varje nagel haha, lite coolt tycker jag. Hehe nu ska jag och yosur fortsatta att vara hyperaktiva och sen blir det sängen för oss. Pussar.


Och jag saknar oss!
m-r-a-r <3

me today.


luffe idag.


älskade hjärtat somnade i sin mosters famn.

dagens låt.


Älskar denna låten förtillfället. Har lyssnat på den sjukt mycket sen turkiet, den spelades hela tiden där, och då menar jag verkligen hela tiden haha. En annan låt som också spelades där verkligen hela tiden är Boom Boom Pow med Black Eyed Peace, haha jag lovar man hörde dessa låtar i vartenda bil som körde förbi, eller vartenda disco man gick förbi.

YES&NO

haha det var ett tag sen jag skrev mina dumma yes&no listor. Aja tycker faktiskt att det är dags för ännu en sådan hihi. Det har ju kommit upp en massa YES&NO tankar i mitt huvud så jag tycker faktiskt att jag kan dela dem med er hihi.

NO:

värme perioder- varför kan aldrig solen stanna ett långt tag? Det blir alltid såhär, en hel vecka med dödsvärme, sen ett långt tag med bara en massa piss-väder. Verkligen ett stort NO tycker jag !

solbränna- Ja nu menar jag ju såklart inte den solbrännan man vill ha då man får fin färg utan den riktiga BRÄNNAN. Då man verkligen bränner sig. Det är det värsta med sommaren, att bränna sig. Det gör så jävlans ont, man kan inte ha på sig vilka kläder man vill för då gör det ont, eller man kan inte sova som man vill, för då gör det ont.

efter ångest- Ni vet den ångest man får efter en resa eller så, att man bara vill tillbaka! Åh hatar det verkligen. Än så länge har jag haft denna sorts ångesten två gånger, en gång efter Urix, och nu efter min älskade Turkiet-resa. Orhh!

Nu räcker det med negativa tankar, här kommer min YES lista som förhoppningsvis är längre än NO listan.

YES:

Haremsbyxor- Ja dessa byxor ni vet som ser ut som om man har skitit i byxan eller nåt haha. Iallfall så har jag faktiskt ogillat dem väldigt mycket innan. Vet inte varför men nu tycker jag faktiskt dem är skitsnygga... och bekväma.

vattenmeloner&jordgubbar- godaste frukterna någonsin förfan! Verkligen sommarfruker. Inget är mysigare än att sitta ute en mysig sommardag med en ask jordgubbar och en god vattenmelon.... mums!

gladiatorskor- Samma som jag skrev på haremsbyxorna så har jag ogillat dessa skorna också. Tyckte inte om dom så mycket innan faktiskt, fast nu älskar jag dom haha, tycker dom är så fina. Jag kan väldigt snabbt ändra min åsikt om någonting har jag märkt, höhö.

det var allt för mig för denna gången, pusses.

söndag.

hejhej,

Vaknade för en stund sen, eller en timme sen rättare sagt. Har ätit frukost och så, och nu sitter jag här. Ser att det fina vädret som vi har haft en senaste tiden håller på att försvinna. Idag är det molnigt och tråkigt ute, fast det är inte kallt. Iallfall så kom vi hem rätt sent igår, runt två tiden. Vi hade jättekul, vi grillade en massa sjukt god mat, och en massa annat kul gjorde vi. Idag blir det ännu mer grillning, hihi. Mina systrar och lite folk ska komma hem till oss så ska vi grilla och så, ska bli jättekul. Åh vad jag älskar grillad mat!


kvällsgrillning... myys!

hellu!

Är hemma hos min storasyster justju. Kom hit för en stund sen, har varit och badat med familjen och min kusin. Efter badet var det snabbt att fixa sig och åka hit. Mina systrar och några kompisar och så ska komma hit så ska vi grilla och massa annat kul. Igår blev det inte som planerat, jag kom inte hit igår, utan var med min kusin och Desteny (hennes kompis), vi var ute till typ halv tolv eller så, det var så jävla fint väder. Sen stack vi hem till min kusin och sov över där.

Åh vädret har varit underbart här de senaste dagarna, synd bara att det ska regna rätt så mycket de kommanda dagarna, men en paus behövs väl haha.Hoppas bara att det fina vädret kommer tillbaka snart. Nu orkar jag faktiskt inte sitta vid datorn längre. Ska upp till de andra.

pusses.

mycket på en gång!

Äntligen paaus! Shit, jag är så otroligt trött nu haha, har inte ens haft tid att tänka de senaste tre dagarna. Det är därför ja inte ens har kunnat blogga. I förregår stack jag och min syster hem till min storasyster för att sova där, eftersom att vi tidigt igår morse åkte till Göteborg, Liseberg. Med några kompisar,kusiner och mina andra systrar. vi hade verkligen jättekul, åkte en jävla massa och skrattade en hel del. Det var så sjukt varmt, gud asså! Det kändes som om man inte var i sverige. Exakt när man kommer ut ur bilen känner man liksom hur den varma luften slår i ansiktet, exakt den känsla hade jag i turkiet, på tal om turkiet så har jag världens ångest, vill tillbaka förfan! Iallfall så kom vi inte hem förens runt tolv, ett tiden igår natt, sen vaknade vi tidigt idag igen och åkte och badade, och brände oss lite mer i solen. Mina axlar såg hemska ut igår, fast dom håller på att bli bättre nu, hoppas jag. Nu så är jag iallfall äntligen hemma. Men planerna är inte slut än för dagen haha, jag sak duscha, fräscha upp mig lite sen blir det iväg igen hem till syster men vet faktiskt inte vad vi ska göra. Men nu ska jag in i duschen.

pussar.



mysig dag.

hejsan.

Kom hem för en stund sedan. Har varit i dalby med familjen och melisa. Vi badade lite vilket var skitskönt, fast konstigt nog så började det ösregna helt plötligt haha, men nej inget stoppade oss haha. Efter att jag och melisa badade, satte vi oss uppe på klipporna och snackade lite om allt möjligt och njöt av den underbara solnedgången. En väldigt mysig dag kan man säga, och dagens extra bra grej var att vi tog en lite omväg med bilden in på donken och köpte en massa onyttig mat höhö, nu sitter jag här och ska alldelles strax hoppa in i duschen.

pusses.

http://elien.blogg.se/images/2009/dsc00778_35792883.jpg

dalby next.

hejhej.

Har faktiskt inte alls haft lust för att blogga idag. Iallfall så har jag bara suttit och gjort ingenting idag, kan inte vara ute eftersom mina jävla brännskador på axlarna och ansiktet inte får vara i stark sol. Men nu så tvingar mamma med mig till dalby, älskar det stället som fan. Men har absolut ingen lust alls att gå faktiskt, men jag måste, lovade att ta hand om min systerson där. Skriver kasnke mer ikväll om jag överlever denna ångestdag.
pussen.

RSS 2.0