back to town.

godmorgon alla därute som förhoppningsvis sovit ut bättre än jag själv har gjort... Var uppe och kollade på film igår natt med min syster och somnade inte förräns runt klockan 4 tror jag, och då sov jag typ en timme sen vaknade jag, och somnade ytterligare någon timme och vaknade. Så min sömn har inte direkt varit den bästa.
Men nu är jag uppe iallfall och ska alldelles strax dra och hämta upp melisa, sen drar vi till stan och ska fixa ett par grejer. t.ex. Hennes naglar, sen ska vi sola, förhoppningsvis äta också. Sen ska jag möta upp rebecca och då ska hennes naglar fixas och en massa annat så det blir mycket idag... jävla nyår, sätter stress på människor för fullt!
jaja nu måste jag kila men ni får ha en fin dag !

icurl.


jag skulle ju som sagt ha håret på nyår så som någon utav de videosarna jag la in häromdagen. Testade den första och det blev faktiskt riktigt snyggt, och det var ganska enkelt att göra. Fast ska pyssla om den lite grann bara, några få ändringar. Dock ser det lite konstigt ut på bilderna men det ser mycket bättre ut i verkligheten. Bäst att ha frisyren testad och bestämd redan nu så man inte får panik samma dag, så börja trixa och testa med kläder, smink, hår och allt vad det nu är! :*

akut hårkur! behövs ibland.

Efter allt spray, mousse, plattande, lockade, mina blonda slingor, alla blekningar så slits håret faktiskt ganska mycket och blir ganska torrt. Jag använder hårinpackning tre gånger i veckan, fick höra för någon dag sen att det absolut inte var bra att använda så ofta så ska väl tagga ner med det lite, och så har jag ju börjat med balsammetoden för att de ifall den funkar. Men här är också lite tips på kurer mot torrt och slitet hår om jag tänkte testa, så tänkte dela med mig lite till er också :)

Orsaker till torrt hår

Den vanligaste orsaken är för mycket schampo för ofta. Schampo löser upp och för bort de oljor som skyddar håret och hårbotten. Andra vanliga orsaker är permentning, färgning, hårspray och andra behandlingar som kan innehålla uttorkande och irriterande ämnen.

Tvätta håret rätt

Använd inte schampo i onödan utan bara när håret behöver göras rent från smuts. De flesta gånger du duschar räcker det med lite balsam.När du schamponerar ska du alltid använda ett balsam efteråt för att föra in nya oljor. Regelbundet kan du göra en inpackning för att återfetta hår och hårbotten ordentligt.

Inpackning med olivolja

Den akuta orsaken till torrt hår är brist på oljor. Den enklaste effektiva inpackningen behöver därför inte innehålla något mer än en vegetabilisk olja. Ställ ner en flaska olivolja i varmt vatten så att oljan blir lätt att massera in. Massera in olivoljan i håret och vira in det i en handduk och ha i ett par timmar, eller sov med det för bästa resultat. Tvätta sedan bort det, men håret kommer fortfarande vara lite oljigt så det är bra att göra inpackningen en kväll när man inte ska göra något särskilt. Efter några timmar eller morgonen därpå har det sista av oljan sugits upp och håret är som vanligt igen fast mer återfuktat och friskare!

Återfettande balsam med olivolja

Du kan tillsätta några matskedar olivolja till ditt vanliga balsam. Det gör att det blir mer återfettande och du kan sedan använda det som vanligt.

ja det var lite tips det, hoppas det hjälper er alla där ute som har lika slitet hår som mig :)


hade fan inte tackat nej till detta underbara håret...


we ♥ bianco.


hey gorgeous !

back from town.

hej bloggi!
hoppas ni haft en bra dag, det har iallfall jag, förutom att jag kännt att jag ska kräka var tionde minut efter allt jag åt. haha fyfan. När jag väl börjar äta sushi kan jag inte sluta.

Som sagt så var jag och åt lunch i stan med reb och min syster, och det smakade super! Efter det gick vi runt lite i stan och så, och nu äntligen är jag hemma igen. Är så fruktansvärt trött ska ni veta, vill bara krypa ner under täcket och sova ett par timmar.. ska gå och mysa lite med min lilla Milo nu :*


älskar er era små råa fiskbitar som smakar så himmelskt...

sushitimeeeeeee!!!

nu är vi vakna och har nyss gjort oss i ordning, nu blir det dags för en god "frukost" på Rose Garden där jag ska äta sushi tills jag förvandlas till en risklump! Efter det ska vi nog gå runt lite i stan och så. Och med "vi" så menar jag förresten jag, rebecca och my sister. Men ja, ni får ha en fin dag! pusspuss


mina bebisar sover så fint...



mina två gullegrisar ligger och snarkar på sängen bredvid mig, och jag har jättelust att bara krypa ner bakom och sällskapa. Så tror nog jag ska göra det. Så godnatt på er, eller "godmorgon" och sov så gott de få timmarna som är kvar att få sova, pusspuss.

shopaholic.


jag blev nog mest glad över mina super fina, snygga, underbara jacka jag investerade mina pengar på fint igår! Dock är det en sommar/vår jacka, men kunde fan bara inte låta bli. Har snyggaste outfitsen i huvudet till den...


fråga mig inte varför jag köpte RÖDA strumpebyxor, men ja blev ganska glad när jag kom hem att jag ändå hade köpt dem, gillar färgglatt och så ändå, har några söta outfits i huvudet till den också.


en svart vanlig stickad kofta sitter aldrig fel i garerobe.


.. och inte denna här söta ovrsize-toppen för en delen. Den är randig med vanligt tyg och spetstyg som är genomsynligt, så passar perfekt till sommaren!


och detta jävla linnet har jag haft ögonen på ett bra tag, vet bara inte avrför jag inte köpt det. men nu så! nu är det mitt :)


och till sist, den här basebolljackan. Köpte den egentligen "bara för att", behövde fylla ut mina händer med påsar, känns så skönt att gå med många påsar så man känner sig tillräckligt nöjd, men den är ganska fräsig ju så varför inte? :)

ja har inget bättre för mig såhär klockan halv fem på morgonen så bjuder på lite bilder på vad jag köpte i förregår :*

hahaha dagens omg!


detta är verkligen dagens omg! Kollade nyss igenom mina bilder från i somras och kolla vad jag hittade! Bilden från när jag spräckte läppen och såg ut som om jag hade gjort en misslyckad läppförstorning. Och gissa på vilket jävla sätt jag lyckades med det? pinsamt att säga men jag símmade rakt ner i marken i simbassängen, jag trodde ju inte att marken var sååå nära :(

jag lever, jag lovar !

hej bloggeeeen!!

har saknat att skriva av mig ! Nu är jag faktiskt tillbaka, missed me hehe (a)? Stackars er som har fått överleva med min systers random inlägg om sminktips och allt vad hon nu har tvingat er att läsa.. :( haha nej skojar, bra att hon upddaterar lite då jag inte kan blogga, hektiskt liv! okej skoj igen! ska sluta skoja, tillbaka till allvaret.

Har inte varit hemma på tre dagar, har sovit hos min prinsessa reb. I förregår var vi och shoppade en hel del med Sandra, och igår kom sandra även igen och gjorde oss sällskap och vi sov hos rebecca. Vi kollade på filmer och tjockade oss jättemycket. Har ätit äckligt mycket dessa två dagarna, och då menar jag inte mat, utan massa skiit! Ostbricka två gånger, maasssa chips och godis och sammanlagt kanske 15 energidrickor, som då varit anledningen till att varit vakna till 6 på morgonen varje dag.. men kul ahr vi iallfall haft.

Ikväll har vi varit hemma hos mig, melisa kom också över och gjorde oss sällskap och vi har suttit och pratat och taggat inför nyår som är på fredag, ska bli jättekul, hope so iallfall :) Nu har vi iallfall varit ute på en sista runda med Milo och reb ligger och halsover på sängen, ska lägga in lite bilder på my shopping också snart :*


'
jag&min kära vän reham, som just nu är påväg till fina dubai, ha så kul ditt svin! :*

Tips inför nyår... Nenaa inlägg!

Förstoring av läppar utan operationer och botax :D
Alla är så inne nu på o ha stora läppar o nt mindre populärt blev det när Kissie o gänget körde med babian rumpor till läppar....
Nu kör vi..
Ni lär behöva läpp penna( samma färg som er läpp), läppstift i samma färg som pennan fast lite ljusare och även läppglans kan användas OM ni nt söker den så jätte naturliga looken.
(Hittar ni ingen penna som stämmer överens med era läppar kan ni hämta den som liknar mest och applicera lite foundation/brunkräm på läppen innan appliceringen av penna och läppstift.
Steg 1.
  • Fyll i läppkonturen utanpå läppen. Du kan även prova med att måla lite utanför den- kan se naturligt ut på vissa. Se till och måla stadigt och jämnt så det nt ser alltför fake ut.
  • Applicera läppstift. Kreativitet skadar aldrig (Du kan prova med olika läppstift, försök att blanda för o få fram den önskade färgen.)
  • Applicera sedan läppglans i mitten av underläppen för att få den att se större ut, lite mer pluttig.
Ljusa färger ger alltid bättre "större läpp" effekt än mörka färger.

Kan även göras med andra färger än färgen på ens läpp, samma procedur men då får färgerna mellan pennan och läppstift vara lite mer jämna.



Visste ni att... Nenaa inlägg!



läppstift använts sedan antikens egypten. Det var både män o kvinnor under tiden som använde sig av SMINK.. det visade tydligen att man kom från den högre klassen...

Man använde genom tiderna ingredienser som röd ockra som blandade med vatten eller tillverkades det av blod och fett, ibland tillsammans med arsenik samt krossade fiskfjäll...

Men det vi använder idag som vi kallar för läppstift uppfanns i Frankrike 1883. Då tillverkades det av bivax och ricinolja blandat med färg..
Detta blev populärt på teatern genom att skådespelerskan Sarah Bernhardt först använde det.




Läppstift blev mode först på 1920-talet... Coolt vah? Vem visste då att det de uppfann skulle bli så himla populärt.. Intressant tycker jag..





Mobilblogg from the bed

Godmorgon alla läsare! Ja jag säger godmorgon eftersom att klockan är 5 på morgonen och jag är hos reb, vilket är anledningen till att jag inte bloggat idag. Jag kan tala om för er att jag mår så illa nu att jag måste sova, ville bara vara cool och mobilblogga. Puss och godnatt!

förberedelser inför nyår. the hair.

ahh jag har typ världens dilemma, vetifan hur jag ska ha håret på nyår så jag är fullt sysselsatt med att kolla runt för tips och så. Så här kommer jag med några video-tips till er andra förvirrade där ute.


en ganska vanlig frisyr, locka bara men jag tycker det är så fint när man har volym uppe och fixar det fint, så detta är ju ett alternativ.


uppsättningar är jättefina också, tyckte om denna ganska mycket och den verkade ganska enkel att göra så ska ge mig på att försöka prova den någon gång för att se ifall jag lyckas göra den lika bra, är ganska kass på sånt..


denna är ganska lik den över, men här visar hon två grejer man kan göra, så det kasnke också var något! jaja hoppas videorna kom till lita nytta iallfall :)

krativitet.



titta vad kreativ jag är ! detta gjorde jag utav ett par örhängen och en liten bit kedja, kanske borde börja tillverka egna smycken?

inspo

Vintage Vial Necklace, Jc Litas, American Apparel Tank, Thrifted Open Knit Cape
om vädret ändå bara tillät detta...

balsammetoden- för lockigt hår.

Igår la jag ju in en klagobild då jag skrev att jag saknade mitt gamla lockiga hår, nu har jag surfat runt lite och försökt hitta något passande och hamnade på en hemsida som jag brukade vara inne på förr också. En hemsida för lockigt hår. Det gfinns en metod man avvänder för att håret ska vara lockigt och inte fluffigt och risigt, denna metoden testade jag en gån för längesedan men ska jag vara ärlig så har jag glömt resultatet så jag tänkte ge mig in på den ännu en gång, den kallas Balsammetoden. Det innebär att man slutar använda schampoo och bara balsam istället, jag vet det låter lite nasty men läs här så ska ni få se att det inte alls är det. Kan ju lika bra att passa på experimentera de här vockorna som jag ändå inte går i skolan haha. Och denna metoden passar oftast de som har lockigt hår men det står även hur ni med rakt hår kan göra så kika in vettja :)

GÅ IN HÄR OCH LÄS MER OM HUR MAN GÖR EXAKT OCH SÅ!
testa ni också och skicka gärna bilder på om ni ser resultat på ert hår :)



här är en tjej som testat detta och hon ahr ju fått resultat evrkar det som !


källa: lockig.se

yummie!



vettni, jag hatar brie ost! Men rebecca tvinagde mig äta det för ett tag sen och jag typ lärde mig att tycka om det, och igår gjorde jag och mina systrar de godaste mackorna! Ni vet hur det är när man är svinhungrig sent på kvällen men inte vill äta för att man tänker att det är det onyttigaste som finns och att allt kommer lägga sig på en under natten..

Men detta är ju fan inte onyttigt, jag tryckte i mig TRE stycken såna här igår kväll haha, fyfan vad gott det var! Alltså egentligen så vet jag inte ifall detta är så nyttigt som jag tror att det är, men nyttigare än de 10 skålarna med gröt som jag annars trycker i mig, med massa sylt, mjölk och socker. så detta måste iallfall vara betydligt nyttigare! :)

fashionize.



ibland blir man faktiskt lite trött på att när man vill nätshoppa så finns det bara de vanliga tråkiga hemsidorna man redan känenr till, Jag hittade en häromdagen som jag inte sett innan men som faktiskt har en masssa snyggt, och inte bara kläder, utan nästan allt möjligt. Smink, kläder, skor, smycken, parfymer osv. Och priserna är inte heller så farliga de heller ! Ta en titt vettja!

Och det finns en bra sak till! Om man är medlem på hemsidan så får man poäng för varje vara du köper där som du sedan byter ut mot presentkort, skitbra ju! :)

 klicka på Fashionize ikonen till under så kommer ni till hemsidan! :)

Fashionize.se

kommentarer&svar.

Anonym om julbilder.♥:
hur kommer det sig att du är muslim men firar jul? passar inte ihop liksom!

SV, visste att denna frågan skulle komma haha. Men det är faktiskt såhär, liksom att "fira jul", vad är det? Typ ha familjen samlad, äta middag tillsammans, öppna julklappar och umgås. Eller så har jag iallfall uppfattat det. Och bara för att vi har en annan religion, islam i detta fallet, så behöver ju inte det hindra oss från att äta middag och dela ut julklappar. Och vi bor ju också i Sverige faktiskt, inte så att vi är muslimer i Irak, då hade det varit lite random att fira jul. Så liksom jag ser ingen anledning till att vi inte skulle få "fira jul" på det sättet vi gör bara för att vi är muslimer. Julen är ju en jättemysig dag! :)

Fanny om vad fan hände?:
Suttit och beundrat ditt hår många ggr:) Mkt vackert. Är allt ditt egna? Har du så fina lockar naturligt eller lockar du? Har själv lockigt hår, men alldeles vilt, därför jag frågar ^^,

SV; Tack så mycket du! :), det är faktiskt mitt egna hår, alltihopa. Mitt hår är lockigt av sig själv, eller mer vågigt. Men eftersom att jag så ofta har det uppsatt i boll så tar det ganska mycket form och blir väldigt lockigt hehe

Anonym om vad fan hände?:
ja gudddd behöver också tips. vill få lite mer volym till min lockar o så. skriv tips som du får så man kan läsa o lära sig haha :D

SV; Kolla in senare idag så har jag nog lagt upp lite tips ;)

Anonym om förberedelser inför nyår. the shoe.:
Vad ska du göra på nyår?

SV; nyår ska jag spendera med min bästa vän, vi ska först vara hemma hos henne med hennes söta familj som förra året och äte hennes mamma gudomliga mat, resten lämnar vi åt ödet haha :)

Anonym om pic's. danmark med spirorna.:
vad använder du för mascara :D?

SV; jag använder Telescopic, den savrt/guldiga, den är grym! Men jag brukar först kleta på vilken mascara som helst bara för att få själva kletet på ögonfransarna, sen formar jag och rättar till med telescopic, blir jättesnyggt!

tror det är dags att säga godnatt och somna om



är snäll bjuder på lite skön musik . Älskar denna låten, så skön. Nu känner jag att det är ett tillfälle då man vill säga godnatt och somna om, speciellt när det är så mörkt och tråkigt ute... och jag är jävligt trött för den delen. Blir nog en mysig innedag men film och så, on inget annat roligare kommer upp

julbilder.♥

Här kommer lite bilder från igår, julafton, då familjen var här. Här är några av julkapparna som jag fick, min glömska syster glömde smin julklapp hemma hos sig, min andra ska ge mig en till idag och jag fick ju en massa julkappar förra månaden som jag egentligen inte skulle öppnat förräns julafton, men jag tjatade tills jag fick öppna dem då istället. Det var ju då hängslerna, rosa öronmuffarna, locktången, morgonrocken osv. Och så får vi inte glömma lilla Milo som var den finaste julklappen i år! :)


och dessa har jag velat ha riktigt länge, vet faktiskt inte varför jag bara inte köpt dem haha, men tur att jag fick dem nu då :)


örhängena jag hade på bilden igår då någon gick på att jag hade stoppat in en skruv i örat haha, ascoolt örhänge ju. Jag älskar såna här lite annorlunda smycken !


mina systrars fina barn♥





julklapp No1 !

aoooch that hurt.


gillar att experimentera med nya smycken, kreativt.

hon hissar&dissar.


* äckliga Sverigevädreeeet! alltså egentligen behöver jag inte säga mer än det, men fyfan. Har aldrig varit med om något liknanade under mina 13 år i detta avlånga söta land. Jag är så trött på kylan, trött på att behöva gå fult klädd bara för att jag ska hålla mig varm med en massa koftor och jackor, trött på att tappa känseln i mina små fötter pga kylan.. Det är äckligt kallt föhelvete. Jag har svurit på att inte åka buss eller gå ut en ända gång under detta jullov ifall jag inte får skjutts med bil FRAM&TILLBAKA. och det håller jag fast vid tills vidare... det ända som är nära på att förstöra denna rutin är att jag vill åka till min älskade tös Rebecca som man tyvärr måste ta buss till, TVÅ bussar tillochmed. men nej fan, pappa får köra mig, eller taxijäveln...

* SKÅNETRAFIKEN!, mer än så behöver jag verkligen inte säga...

* Mardrömmar. Usch, det är det värsta... Drömde en jättehemsk dröm häromdagen, jag grät när jag vaknade, helt blöt under ögonen. Har hänt mig någon enstaka gång att jag trott att varit på riktigt och vaknat mitt i natten och gått upp för att se ifall det vart sant, usch för såna drömmar...



* detta är fortsättningen på "mardrömmen" fast det jag hissar här känslan man får när man vaknar upp och inser att det bara varit en hemsk mardröm och att allting är som det ska. Fyfan vad skönt det är, en riktig lättnad. Man känner att det har hänt på ritkigt men att man fått en ny chans!..

* pälsjackor. De här stora fluffiga päljackorna har grävt sig djupt in i mitt hjärta den senaste tiden ska ni veta. Dock INTE riktig päls, för det är jag emot. Men fejkpäls bär jag gärna, det är så snyggt trots att det ser så klumpigt ut, åh är verkligen på jakt efter en pälsjacka nu !

* Jeffrey Campbell skorna. Ja de jävlarna också, de har också på något sätt lyckats gräva sig in i mitt hjärta. Tycker de är så fina, ser lite konstiga ut men på något ätt är de superläckra!



vad fan hände?


helvete, jag saknar mitt fluffiga hår. Men helt seriöst vad fan hände? Detta var bara ett år sedan, jag har fan glömt hur jag brukade göra för att få det sådär fluffigt och fint. Har ni några tips får ni gärna komma med ett par eller två ... :(


förberedelser inför nyår. the shoe.


så jävla trött!

jag fattar inte hur och varför i hela friden jag är dödstrött nu?! Jag vaknade för guds skull klockan två idag och ändå håller mina ögonlock på att stängas alldelles strax.. Jag har ätit som ett svin idag och känner hela tiden att maten är påväg upp, fyfan...

Annars har min dag varit jättebra tycker jag, jättemysigt då alla mina systrara och deras barn&män kom hit. Åt middag här och öppnade julklapparna och hade det trevligt resten av kvällen. Men tur att Julafton är en gång om året, för att ha hela jävla familjen här på en och samma gång med alla barn, det är kaos ska ni veta! Typiskt araber, inte kan de ha 2-3 barn nej, det ska fantamig vara fem stycken! haha, men min familj är ändå så underbar så hade inte bytt bort en enda :*



ispiration.

Black Wedge BootsAlpinestars Jacket From Http://Www.Alpinestars.Com/Alpinestarsbydenisefocil.Htm Sweater From Beyond Retro, Jeans From Weekday

some inspiration from lookbook.nu

ho ho ho


här är det julstämmning upp till öronen!

pic's. danmark med spirorna.

här är lite bilder vi knäppte under vår danmark resa med klassen i Måndags :)



såhär turistiga var vi i Topshop. Jag skulle behöva en heldag bara på topshop och inte ens det skulle räcka..



så sockersöta och gulliga att jag ville ta sönder glaset och ta med alla hem

God Jul! Dagens blogg....






Tänkte önska er en så god jul bland era nära o kära. Hoppas ni spenderar denna dag på bästa sätt...


Natale hilare, Shub Naya Baras, Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun, Vesele Vanoce, Feliz Navidad, Gun Tso Sun Tan'Gung Haw Sun....

Ovan står God jul på olika språk, den som gissar vilka språk varje mening kommer ifrån blir dagens blogg... Och får en länk på min blogg....

tjejen som gissade rätt är : http://marsvinflickan.blogg.se/ :)

men ja som sagt, ha en jättefin dag med er familj och era nära och kära och hoppas ni får en massa fina julklappar! :)





vad sysslar jag med?

vetifan vad jag gör vaken nu förhelvete. Svinen ligger bakom mig och snarkar medans jag sitter här och hör ljud från andra våninge och pissar snart på mig av rädsla, helvete! jag e ju för kissig på ritkigt, men inte vågar jag resa min feta röv och gå på toa nej, för då kommer spökhelvetet och tar mig ju.. ja godnatt nu då isåfallllll. och förresten så är det den 24 Deember nu så GOOOD JUL på er alla! :*


kommentarer&svar.

Anonym om surpriseee:
Är du muslim?

SV; japp det är jag :)

Anonym om surpriseee:
kookkiii

SV; detta var angående frågan om vad min hund skulle heta, men kan nog inte kalla min hund samma sak som jag kallar min systerson haha, gulligt namn annars :/

Anonym om wonderful day:
visa vad du har shoppat i danmark ,blir kul o se vad man hittar där hahaha

SV; jag köpte faktiskt inget i danmark haha, men det fanns mycket fina grejer. Men det var så stressig för vi ville hinna kolla runt överallt och ssånt så jag blev jättestressan och kunde inte köpa något.. :(

Anonym om gårdagens partyoutfit.:
hur lång är du?:)

SV; sist jag mätte mig var jag ca 167 har jag för mig, skulle gärna vela ha ett par cm till. Kanske 7 till hade varit perfa..


bloggpaus idag sorry.

min kusin  är på besök idag s det blir inget bloggande ikväll. Bloggar nog inte heller så mycket imorgon men önskar er alla en jättegod jul! hoppas ni får en finfinfinfin dag med familjen! :*

Dag 22 - det här upprör mig.

SKÅNETRAFIKEN! herregud, alla jävla skitbussar som kommer och går när fan de vill, som inte tänker på att folk går i skolan och har jobb och ahr tider att passa. Det är så jävla irriterande ni fattar inte, att stå på morgonen, då man är som mest irriterad på allt och alla, då man kan få stå och vänta i upp till 40 minuter på skitbussen som kommer. Eller som värst, då den KOMMER och åker förbi bara, då står man där som en jävla idiot och inte tror sina ögon... Fyfan vad man blir sur alltså, lite skrattretande ibland. Och varje gång tänker jag "detta är fan sista gången jag åker buss!!", sen är man dum och står där igen i ytterligare 40 minuter och väntar på bussjäveln. Vill bara åka till skånatrafikens huvudkontor och bränna ner hela skitet...

Och jag vet att busschaufförerna inte kan hjälpa det när de väl kommer men ändå ahr man en sån jävla lust att skrika på dem och smälla dem med skon i huvuvdet. Jag blir arg bara av att prata om detta haha, så slut på diskussionen.


ostbricka och mys



min syster har bjudit över några vänner ikväll, och så har vi stått och bakat och gjort massa gott, bla ostbricka, kladdkaka, äppelpaj och massa sallader, mums! Så nu ska jag upp och bli fet hehe :*

hey my love !



mina älsklingar kom idag, dom är så fina! Kämpade ut i snön och allting och körde till posten för att hämta ut mina bebisar, och bilderna gör dem faktiskt inte rättvisa, de är mycket snyggare i verkligheten. En sak som är konstigt är bara att tårna inte når hela vägen fram fast de sitter jättebra runt foten och så, man tror nästan de är för stora men hade jag tagit en storlek mindre hade varit för små runt foten. Men ja..  sjukt snygga var de iallfall, tycker de är så "raghaad-skor", love'em :*

vad tycks?

gårdagens partyoutfit.



såhär såg jag ut igår kväll då! Körde på rött och svart, rött läppstift är ju fan ett måste enligt mig. så jävla snyggt! Kände mig faktiskt lite som i Grease filmen, axeltröjan och höga byxorna haha. Men ja, snyggt var det iallfall. Med tanke på att jag en timme innan festen kom på att jag ville dra dit och fixade mig ganska snabbt. Hade verkligen inte lust för kjol, nylon, klänning eller något sånt så det blev jeans, instoppad tröja, röda skinn handskar, svarta stövletter emd nitar & ros-halsband :)

dagens omg.

detta var nog anledningen till att jag skapade denna kategori, för jag vet att det finns jättemycket såna här sjuka grejer, så jag tänkte jag kunde dela med mig av ett varje dag. Här får ni mitt första OMG-inlägg. Förstår inte vad det är för fel på mannen, hur fan kan man göra sådär med ett barn? Jag satt och höll andan nästan igenom hela videon för jag var hela tiden säker på att huvudet skulle flyga in i väggen eller något...

ny kategori i familjen!

har gjort en ny kategori som heter "dagens OMG", eftersom att jag varje dag ser och hör saker som ckockerar mig på ett eller annat sätt, både negativt och positivt. Så jag tänkte att jag lägger upp en "omg"-sak i denna kategori varje dag, så får vi se hur jag lyckas med detta nu då! jag och mina kreativa ideér...

dag 1 på lovet.

godmorgon bloggen!

ja jag säger godmorgon klockan lite innan fyra eftersom att jag vaknade för en stund sen, hur fan lyckad man. Usch känns så äckligt att sova bort hela dagen vadfan. Men det finns ju verkligen inget annat att göra, för att gå ut, det tänker jag verkligen inte göra! Big NONO på den där...Får väl ruttna inomhus hela lovet med min lilla Milo, så vi lär känna varandra!

Drog på festen igår ju, hade egentligen inte alls lust för fest som jag sa men sen bestämde jag och afro oss för att dra ändå, och vadfan tror ni inte händer, vi fastnar med bilen i snön i en jävla halvtimme påväg dit. Stog ute och skrapade bort snön med mina klackar, helvetes skit. Jag är så jävla trött på skitvädret! Kom loss till slut och begav oss dit, var inte där så länge, sen drog vi hem igen. Vi var verkligen inte på festhumör om man säger så...

Jag är iallfall vaken nu och ska snart upp och äta och myspysa lite här hemma med familjen i think!


hade verkligen inte tackat nej till den här skinande solen nu...

dag 1 på lovet.

godmorgon bloggen!

ja jag säger godmorgon klockan lite innan fyra eftersom att jag vaknade för en stund sen, hur fan lyckad man. Usch känns så äckligt att sova bort hela dagen vadfan. Men det finns ju verkligen inget annat att göra, för att gå ut, det tänker jag verkligen inte göra! Big NONO på den där...Får väl ruttna inomhus hela lovet med min lilla Milo, så vi lär känna varandra!

Drog på festen igår ju, hade egentligen inte alls lust för fest som jag sa men sen bestämde jag och afro oss för att dra ändå, och vadfan tror ni inte händer, vi fastnar med bilen i snön i en jävla halvtimme påväg dit. Stog ute och skrapade bort snön med mina klackar, helvetes skit. Jag är så jävla trött på skitvädret! Kom loss till slut och begav oss dit, var inte där så länge, sen drog vi hem igen. Vi var verkligen inte på festhumör om man säger så...

Jag är iallfall vaken nu och ska snart upp och äta och myspysa lite här hemma med familjen i think!


hade verkligen inte tackat nej till den här skinande solen nu...

natthumor.


hahaha jag skrattar så tårarna rinner nu alltså! Vet inte ifall det är pga min natthumor eller om detta bara är sjukt kul. Så jävla slickig jag ser ut i videon, klicka HÄR för att testa göra det själv, troo mig, ni lär få ett gott skratt!

aldrig mer förhelvete!

jävla skit är så jävla förbannad, kan fan knappt skriva, har ingen känsel i mina ben och fingrar! Fattar inte detta med de helvetes bussarna, de kommer ju fan adlrig. Stof och väntade på bussen i över en timme, stod och bokstavligen GRÄT för jag frös så mycket, jag grät! Och det värsta var att jag höll på att svimma, blev så helvetes yr och kunde inte se något, började vingla och gå som ett jävla fyllo men inte en jävel som var runt omkring frågade eller ens undrade.. vadfan är det för fel på samhället?

Taxi kunde man fan inte heller ringa för alla var ju upptagna, helvetes skit. Och bilarna skulle inte vara lediga förräns ca en timme så där fick man ju bli ett jävla bra tag !

usch nej jag har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv, brrrr! Jag skakar fortfarande, äntligen kom jag in i kylan nu, fick ringa min syster i panik så hon kom och hämtade mig. Ska ju på fest ikväll egentligen men helt seriöst vet jag inte ifall jag har lust.. får se ikväll hur det blir, men mitt jullov har iallfall börjat, dock inte på ett bra sätt men hoppas det blir bättre mot kvällen..



milo&me

Ber så mycket om ursäkt!

Efter mitt senaste inlägg igår så har jag blivit kontaktad av den andra som jag inte trodde lämnat länk i samband tävlingen som gjorde igår.

Jag ber så mycket om ursäkt, inlägget gjordes sent på natten o jag har faktiskt inget annat skylla på än just det.
Men hoppas detta gör saken bättre :)

Här länkar jag av den riktiga vinnaren av gårdagens tävling... Alla är en vinnare på sitt sätt...

http://nikolinefredskov.wordpress.com


Dagen tips! Nenaa Inlägg

Torr hy

Har du torr hy så rekomenderas det att du använder en foundation med lite olja eller som tillför fukt. Du kan även prova med att blanda din foundation med din dagkräm. Använd en pensel, stryck ett tunt lager.

Själv så använder jag Nivea´s produkter Nivea Beauty Lift nr 09 eller Tent Delight, osäker på nr.
Riktigt bra bägge två, passar torr hy bra. Huden är fuktig o mjuk dagen lång.
                                                


Den mjuka/rena huden handlar nt endast om en bra foundation. Grund basen spelar en stor roll.
Smörj huden med en fuktkräm innan applicering av foundation.
Var försiktig med den regöringskrämen/rengöringsmedel som du använder. Exmpel på bra rengöringsmedel är Vitamin E Cream Cleanser. Använder du någon annan så se till så den är alkohol fri.
Som ansikts tvätt som jag tidigare tipsat om som funkar perfekt för min hy är Garnier Pure Active. Tar bort all orenheter.

Har även använt Max Factor Mineral Powder, riktigt bra o fin hy under dagen dock riktigt torr hy i slutet av dagen. Den torkar ut ansiktet tycker jag.


Det var allt för idag, tack och hej....


surpriseee



här ser ni min lilla älskling. Min fina Milo. Tomtarna läste tydligen min önskelista hehe. Tyckte han såg ut som en Milo, men eftersom att han bara är några veckor gammal så lyssanr han fortfarande inte till namnet s¨ni kan gärna komma med fler förslag. tänk att ha den äran att ha bestämt namnet på miiin hund ! herregud... haha.

Och ja kom nu inte och säg "varför köper du en ny hund när du sålde din för ca ett år sen" och blablabla, eftersom att 1. jag fick den i julklapp. 2.min mamma blev sjuk då vi fick sälja Baby och det var anledningen, eftersom att hon inte kunde ta ut honom medans jag var i skolan. Nu är mamma som tur är frisk och hemma på dagarna så hon KAN gå ut och ta hand om lillskiten. för ärligt så börjar det bli lite jobbigt med hur många attackerar direkt för att jag fått en ny hund, jag klarar mig fint själv faktiskt :)

och det var fakiskt TVÅ personer som gissade rätt, den ena skrev tyvärr anonymt och den andra skrev med bloggadress, så du får en länkning eftersom att min storasyster tog sig friheten att lova en länkning till den sm gissade rätt haha, varsågod : http://wrapmywords.blogg.se/

NAMNFÖRSLAG?

Kom igen..

Ingen som kunnat gissa sig fram till nåt?

Vad kan ha flyttat in till mig som en tidig julklapp? Första som gissar rätt får en Dagens Blogg länk här....


?????????????????????????????????????????????????????????????????







wonderful day

hej mina kära vänner!

Har inte kunnat blogga idag som ni säkert märkt, dels för att jag varit i danmark hela dagen nästan och dels för att jag ahr fått vänta på fittbussen i 40 minuter i denna äckliga kylan vid Centralen, det var inte kul kan jag säga er. Jävla skitsystem dem har alltså...

så var smått förbannad när jag kom hem men ilskan gick över fort som satan när jag såg vad som väntade här hemma, en tidig julklapp har flyttat in, kan ni gissa vadfan det ääär?! haha, lägger snart in bild så får ni se, håll er tills vidare.

Förövrigt så hade vi verkligen superkul idag i Köpenhamn, gjorde en massa, vi givk även i det kända H.C Andersen muséet som var superhäftigt, trodde inte jag skulle gilla det men i did! Gick någon mysig julmarknad och resten av tiden var shopping och mat&dricka och  äntligen fick man besöka jävla Topshop som gav mig hjärtattack... herregud såna affärer kan inte vara bra för någons hälsa någonstans!

aja kommer snart emd mer update om min julklapp!


kommentarer&svar.

M om julkul i snön.:
Var har du köpt dina röda hanskar? mycket snygga! :)

SV; Mina supersnygga handskar är köpta i New York er :)

Anonym om @affs place:
Var kommer alla ni ifrån ?

SV; fattar tyvärr inte haha...vem menar du med "alla ni"?

Anonym om förberedelser inför nyår. the dress.:
jag hittar nte den svarta klänningen högst uppe :(

SV; alltså jag har faktiskt försökt hitta klänningen så jag kunde länka åt dig, men jävligt konstigt nog så hittar jag inte någon av de klänningarna som jag lagt, de finns fan inte på hemsidan verkar det som... :/ konstigt.

Anonym om påväg hem till mig...:
vart ifrån har du beställt dessa skor ?

SV, de finns på www.nelly.se :)

every rose has its thorn.



Jag har faktiskt alltid tyckt om Miley Cyrus, Fast det känns helt annorlunda att se hennes nya musikvideosar där hon är lite äldre nu och har helt annorlunda videos jämfört med förr då jag alltid sett henne som den lilla oskyldiga flickan "Hannah Montana", Och jag fattar inte varför alla nya unga tjejartister går i samma spår. Oskyldiga, börjar vika ut sig, ta droger och sen bli skit. Videon har ju redan läckt ut på henne där hon röker på och blir hög, hoppas bara hon inte blir som Lindsay Lohan, Britney och resten av den högen... Hennes musik är ju fortfarande jättebra men tycker bara att det är så synd eftersom att hon har så otroligt många småflickor som ser upp till henne...

förberedelser inför nyår. the makeup.


lekte lite med sminket eftersom att jag gör alltid det misstaget när jag ska på fest. Jag testar sminket som jag planerat att ha SAMMA dag, vilket alltid blir så jävla fel och så har jag inga fler idéer och bryter ut i panik.
Därför testade jag redan nu hur jag ska sminka mig på nyår. Testade två olika, ifall man ska ha en svart basfärgad klänning blir det fint med sminkningen till vänster då den är färgglad, eller om man ska ha färgglad klänning kan man ha sminkningen till höger då det är svarta sotade ögon. Det ser ut som lite grönt men det är svart i verkligheten. Och det ser jätteglittrigt ut, så typiskt arabiskt haha, men det är inte så i verkligheten, det är lampan som fick det att se ut så :)

julkul i snön.



haha fråga fan inte vad vi höll på med igår kväll. Min syster tvinagde med mig ut i kylan i detta för att hon ville ta bilder. Alltså ska jag vara ärlig så var det inte så kallt, förutom när man tog i snön såklart. Men iallfall, vi gick ut och tramsade en massa i snön, och byggde snögubbar och allt vad det nu var. Här är några utav bilderna :*

söndag.

godnorgon på er! ja godmorgon trots att klockan är lite över tre men vadfan... Jag kom hem från aff runt tre tiden igår och däckade direkt när jag kom hem, var så helvetes trött. Fick sova ut rejält iallfall eftersom att jag nyss vaknat.

Fortfarande lika snöigt och äckligt ut så en innedag blir det idag igen, får se vad jag hittar på. Jag har fått för mig att jag har Jullov men det har jag ju fan inte förräns tisdag. Imorgon blir det Köpenhamn, ska faktiskt bli kul, klassens första "resa" tillsammans. Om man nu kan kalla det för det, men att vi iallfall lämnar skolan tillsammans haha. jaja nu ska jag kolla igenom bilderna från igår så slänger jag nog utt några här hehehe!


detta hade INTE suttit fel nu...

@affs place

gookväääälll!

är hos afrodittan just nu och jag typ sitter såhär smått och torkar mina tårar, ni vet att jag han en tendens att börja böla när jag skrattar.. eller ni som har varit med mig när det hänt vet mycket väl hur jag är när jag skrattar.

Vi sitter just nu och är ganska utmattade efter allt skit vi har ätit. såhär var det, vi var hungriga så vi bestämde oss för att försöka ge oss på att göra ungspannkaka, och hur den samkade ska vi inte ens börja prata om för då mår jag bara illa..

Iallfall så medans den var i ugnen så började vi experimentera med fetaost och tomat för att vi var så hungriga, det som hände var ju att vi blev mätte på själva osten och tomaten istället för maten så nu sitter vi här uppblåsta av feta ost och vet inte vad vi ska göra härnast så hejdå och pussa på era bilnycklar innan ni går in och lägger er, annras får ni en satans huvudvärk imorgon bitti !


en bild från när vi vänta på bussen första dagen i skolan i somras, fatta att vi gick utan jacka! jävla ångest jag får nu...


jeffrey campbell vs nelly

 

Ni har säkert sett de här stora klumpiga Jeffrey Campbell skorna som många har gått och köpt nu. Av någon konstig anledning tycker jag faktiskt om dem, dock bara de som är stängda runt hela foten, gilalr inte skor som är öppna i vanligt fall heller, och absolut inte på dessa. de är liksom lite fin/fula, ja jag kan inte förklara på vilket jävla sätt de faller mig i smaken men i like'em anyway.

Men Nelly.se har också gjort "Jeffrey Campbell" skor, eller de ser nästan exakt likadana ut bara att de inte är Jeffrey Campbell, utan "Nelly Shoes", och såklart betydligt billigare. Så skorna ni ser ovan som är på vänster sida är Nelly Shoes, förutom de rosa längst ner, som var mina favoriter från kollektionen.

Tycker ni om jeffrey campbell skorna?

forever.



denna låten påminner så jävla mycket om sommaren 2008, vet inte varför men den gör det bara. Inte bara om 08, utan om sommar överhuvudtaget vilket jag gärna inte hade tackat nej till just nu... den är så skön.

påväg hem till mig...


Kunde bara fan inte låta bli att klicka hem dessa ! Vill bara tugga på dem för de är så söta. De är nästan lite för söta, liksom såna man vill ha i fönsterkarmen bara och inte använda. Men denna helgen har varit lite tråkig och deprimerande tycker jag, så detta förtjänade jag faktiskt ! Så inom en snar framtid, dvs ett par dagar, är de här hemma hos deras nya sko-familj :)

vad tycker ni ?

haha det var ju faktiskt på skoj...

trodde ni skulle förstå min sarkasm i det hela.... Jag skojade när jag la ut en bild där jag har en jätttestor jacka på mig samtidigt som jag skriver att den är förliten. Jag fick frågor om vart jag köpt den och hur mycket den kostade och därför tyckte jag att jag skulle säga att det var ett skämt, hahahaha.
Jackan är inte min heller, det är en killes i min skola som jag fick låna lite och passade på att ta bild i eftersom att jag såg ut som en sumobrottare, men jag har tyvärr ingen aning om vart den är köpt.. Men det är ju en fjällräven jacka, de brukar väl säljas på Stadium och liknande?

Dag 17 – Mitt favoritminne.

ush jag gillar inte såna här frågor då man ska väla ETT favoritminne eller så, för jag har haft såå många fina minnen genom mina nästan 17 år. Så jag kan nog inte välja ett bara men jag kan berätta lite smått om några olika av alla mina fina minnen.. få se här vad jag kan lyckas få fram:




detta var när jag var i Turkiet 2009 med mina kusiner, denna resan var verkligen någonting jag aldrig glömmer, aldrig nånsin. Trots att mitt och min kusins bagage kom bort på flygplatsen och vi var utan våra grejer i tolv dagar. Vi hade så otroligt jävla kul och än idag kan jag sitta och bli så jävla nostalgisk när jag gör någonting som påminner mig eller när jag hör en låt som påminner om det. oförglömligt.



denna dagen var faktiskt en dag jag också minns ganska klart. Satt i timmar inne hos mitt lilla hjärta och bara myste, det var så mysigt. Bara satt i hörnet av boxen med hörlurarna i örat och lyssnade på musik medans min nallebjörn satt och nosade och pussade på mig. fan vad jag saknar dig.




haha detta var den konstigasta resan jag varit med om, men vi hade jädrans kul också ! På spa resa var vi här i Polen förra vintern, det va så skönt med massage, och honungsbehandling och allt vad det var. Helvetet slog ner på oss när vi skulle hem då vi blev fast i polen i två dagar pga snöstorm, och det var den hemskaste flygresan jag någonsin varit med om. men kul hade vi !


åhh blir helt ledsen nu fan. Detta var nog en av de roligaste resan jag gjort, en vecka i Sälen med min älskade klass var så jävla kul! Saknar min klass så in i helvete. 9C var verkligen en perfekt klass, en lite annorlunda, men underbar klass! Men denna resan alltså, vi hittade på så mycket dumt och roligt att det inte är sant, minne för livet.



alanya 2010 med min bästa vän, mer än så behöver jag inte säga förutom att vi två, kommer ha en jävla massa resor tillsammans i vårt liv! älskar dig min stjärna.
Ja detta var några stycken av alllla underbara minnen jag haft, valde ut de bästa. Jag är en sån person som inte kan välja ett alternativ, måste ha flera saker att kunna välja mellan så ni får nöja er ned detta haha :)

facebookförfrågan.

Anonym om don frie gnocchi !:
hej raghad :D du asså jag har bara en liten fråga.. tar du emot kompisinviter på facebook från dina läsare? jag undrar om jag kan få adda dig på fb även om du inte vet vem jag är :$

SV; hejhej! ja självklart kan du skicka vänförfrågan, går hur bra som helst :)

trååååk.



är sp uttråkad att jag har suttit och ätit tre morötter, duschat två gånger, låtsats att jag är en kanin och ni har jag fått nog! Im outta here, drar hem till min syster! :*

don frie gnocchi !



hahaha vet inte hur många gånger jag har spolat om scenen där han börjar skratta och skrattat med fast tio gånger mer. hahah fyfan alltså orkar inte skratta mer nu, mina tårar har typ börjat spruta... lättroade helvete!

förberedelser inför nyår. the dress.



ohhhh nyår närmar sig ovh säkert är där många fler än mig som längtar ganska mycket. Jag älskar nyår, tycker det är så kul med allt förberedande, eller det är egentligen det roligaste haha. Köpa skor, klännig, smycken och allt vad man nu ska ha. Hoppas bara att min nyår inte blir som den sista jag och reb fick uppleva, herregud, aldrig mer! haha...

Men ja iallfall, har ni klänningen redo än? Har kollat runt en massa och har märkt att jättemånga klänningar har samma typ av "stil", det är antingen axelbandslösa på ena sidan bara, eller så är det mycket med transparetna bitar på klänninge och så, vissa är lite mycket faktiskt. Men ja här har jag valt ut ett par som jag tycker är jättefina. Favoriterna är helt klart de två blåa högst upp, så snygga!

Min känning är förresten redan köpt hehe, jag är i god tid klar med den biten detta året. Den är en liten blandning mellan den svarta där uppe, och den svarta med transparent bit vid brösten. mer än så får ni inte veta förräns nyårskvällen är här då jag tar på mig den !

black'n'pink


jag ska alltid hålla på att experimentera och fixa och trixa med mian naglar, och igår blev jag rastlös så satte mig ner och kladdade lite. Den rosa färgen är mycket finare i verklighete än på bilden, den är så riktigt klar tydlig babyrosa, love it ! men det blev fint iallfall, tycker jag iallfall :)

varför ska man tänka på nån annan än sig själv? ego.



rösten som den tjejen har, är bara underbar.

för liten..


fan! tror min nya jacka är för liten, hoppas jag hinner till affären och att det finns kvar i större storlekar... :/

gårdagens outfit&facelook.



missade dagens outfit igår så ni får den här istället. plaskade runt i snö&slaskpölar i detta då : gummistövlar, svarta leggings, superstor bondeskjorta, krimskrams på fingrar och runt halsen :)

hemma!

herregud vad jävla äckligt helvetes fkn kallllllt det är! jag tror jag dör lite varje gång jag sätter min fot utanför detta hus. Usch säger jag bara! Är iallfall hemma nu och slängt på mig tjockaste mjukiskläderna och allt som heter värmande.. och såhär lär jag sitta resten av kvällen tror jag. har inga planer för denna tråkiga fredag, hoppas något kommer upp mot kvällen.

för er flesta är det jullov nu men dock inte för mig, två dagar kvar, måndag och tisdag, sen äntligen. På måndag blir det ju också Köpenhamn så det ska bli jättekul, hoppas jag haha. Hoppas bara inte att kylan förstör för oss där borta heller, hade varit lite tråkigt ju.. tror jag ska upp och göra en kopp te nu, ni får ha det så bra1 :*


Dagens tips! Nenaa Inlägg

Hej allihopa!

Tänkte dela med mig igen :D

Tänkte berätta om en av de bästa mascaror jag använt (heter det så förresten??).
Använt en hel del som är bra mina favoriter är nog


Loreal Volume Million Lashes Mascara som jag faktiskt använder nu.. Långa och fint böjda ögonfransar... Naturligt fina blir de..

Sedan så har vi Lancome Hypnose Mascara som kan läggas med flera utan att fransarna blir ihopklippade. Ger en Fjäril effekt... ögon fransarna ser ut som en fjärrilvinge tycker jaag :D


Prova de ni lär inte ångra er. Kostnaden brukar ligga mellan 99-135 kr styck. Kan hittas billigare på nätet...

Tack och hej!


för en minut sen var du min.


herregud, ser ni!? jag kan bara inte hjälpa det. Blivit lite smått förälskad i svensk musik, eller så har jag bara insett att det finns annan musik än amerikansk? Men ni måste fan hålla med om att denna låten är så jävla skön!
Detta är förresten en tidsinställt inlägg, jag är väl säkert och ruttnar i något klassrum eller något just nu men jag bjuder på lite uppiggande musik såhär på morgonkvisten! :)

nattbloooogg!

vad fan gör ni vakna nu om ni nu är vakna!? Gå och lägg er förhelvete, klockan är över tre och vi har skola och jobb och allt vad det nu är imorgon bitti, eller om någon timme rättare sagt.. Så fråga mig fan inte varför jag är vaken. Är ju hos min syster och vi har ätit, tjockat oss och nu ligger bögarna och masserar varandra medan jag sitter här och gör er lyckliga med mitt inlägg, men ja nu ska jag göra något annat än datorn, förhoppningsvis försöka sova så godnatt på er! :*

för dig ska jag göra det tusen gånger om...

vad är det med mig?? brukar faktiskt vanligtvis inte tycka om svensk musik speciellt mycket. Men det har fanimej vänt helt.. Helt plötsligt sitter jag och lyssnar på September, Veronica Maggio och den här killen... Aja i varje fall så gillar jag det. Iallfall denna låten, är ju helt fast!

torsdag.

hej bloggen!
Förlåt för min kassa uppdatering men har inte varit hemma och är fortfarande inte det.... Efter skolan så stannade jag i skolan och kollade fotbollsmatchen som vår skola spelade mot Borgar. Efter det var det egentligen tänkt att åka hem men har man en klantig vän som glömmer sin jacka inne i skolan och den stängs så får man köra hem jäveln också.. jag är en jävligt bra vän ska ni veta ! omtänksam jävel.
som sagt så är jag inte hemma, drog hem till min syster och ska sova här inatt med min andra syster och min kusin. Blir väl en trevlig kväll med the gays. Börjar inte tidigt imorgon heller så det känns ännu skönare, sen är det äntligen helg! Sen bara två daga kvar och då har vi vårt looooov! fan vad jag längtar...
just nu hos syster, och för er som inte förstår vad det är på andra bilden till höger, det är min årliga chokladkalender :*

Morgon tips! Nenaa inlägg

Godmorgon och goddag till er allihopa...
Sitter på jobb o sliter samtidigt som jag har världens ångest angående vädret...

Blev dock glad eller nöjd då jag för en stund sedan kände på mitt ansikte som är så underbart lent och mjukt.
Tänkte dela med mig lite och berätta för er om den bästa produkten för mitt ansikte då.Produkten heter Garnier Pure Active.







Passar perfekt för torr o egentligen så passar den alla hudtyper. Har du problem med porrer så är den verkligen perfekt. Mjukt o lent blir det. Ge det en chans o prova :D

Det var allt från mig skickar över micken till Raghaad.



applåder till mig!


alltså jag är en sånhär person ska ni veta, om mitt rum är minsta lilla stökigt måste jag rätta till det, får panik annars. Blir det för mycket så får jag ännu mer panik och slutar vara inne i rummet och på så sätt blir det skitigare med tiden, till slut måste jag dra huvet ur röven och verkigen gå in och göra det ända rätta, STÄDA DET! Fast alltså om jag tänker efter så händer detta väldigt sällan då min mamma oftast städar det åt mig när jag är i skolan, så jag kommer hem till ett fint och rent rum, men iiiibland händer det där hemska... men igår underlättade jag det en aning för mami, stackaren. så jag gjorde det själv, duktig va? :)

Rummet känns så skönt och frächt när man städat det, efter jag har städat så brukar jag tända ljus och släcka lamporna och bara ligga och tänka, sjukt skönt faktiskt..

sister on besök!

Har ni märkt hur man alltid när man talar om en dator så säger man "han"?
Varför gör man det :S??? heter nt en dator för DATOR varför ska vi säga HAN?
De ringer in och påbörjar samtalet med "jag blir galen,HAN vill nt starta" eller "han hackar sig när jag öppnar upp Internet sidan". Men herregud det heter DATORN och inget annat så sluta upp med det...


Förresten, vart skall alla på nyår? och med vem ska ni spendera nyår med? I Sverige eller reser ni någonstans?

Moi!!!

kommentarer&svar.

Anonym om lion.:
hur gör du ditt hår så för kag har också lockigt hår och kan du ge tips på hur du annars brukar göra de för vet inte ricktigt hur man ka görav nåt fint med mitt lockiga hår

du är så fin och vill gärna ha ett snabbt svar PUSS <<3

SV; hej och förlåt att jag inte svarat snabbare, glömde helt bort men hoppas du läser svaret nu iallfall. Mitt hår får för sig ibland att vara jättedumt och då är det inte lockigt helt utan jävligt rufsigt också vilket är sjukt jobbigt, så jag brukar göra så att när jag duschar så torkar jag håret lite med handduk, smetar ut gelé med fingrarna lite överallt i håret, sen flätar jag det, släpper ut det nästa dag och plattar luggen och topparna så blir det lockigt men fint ! Det var nog mitt enklasta tips, hoppas det hjälper! tacktack :*

nerd.



halkade runt i detta idag. Skjorta instoppad i jeans, svarta hänglsen, skinnhandskar, stövlar. nej nu måste jag rusa, min gröt väntar där uppe ! :)

Dag 15 – Mina drömmar

hmmm mina drömmar. Här hade jag kunnat skriva en hel jävla lista tror jag, men ska försöka göra det så kortfattat som möjligt. Jag är en drömamre, det är jag verkligen. Jag tror verkligen att om man har en dröm som man kämpar för så lär den nog en dag bli uppfylld. Och då menar jag inte såna drömmar "jag önskar jag kunde flyga", utan riktiga drömmar om vad man vill göra med sitt liv, vad man vill ha upplevt när man ligger där på dödsbädden. Så man inte ligger där och tänker "fan jag borde ha gjort det!" eller "varför hoppade jag aldrig fallskärm när jag ahde chansen", sådär vill jag aldrig tänka. Vill aldrig tänka tillbaka och ångra att jag "inte gjort det", vad det nu är...

Några av mina drömmar är att jag inte vill ha en typiskt liv. Som alla andra.. Ett tråkigt jävla liv som gått ut på att nästan hälften av sin livstid gått ut på att utbilda sig, sen efter det få ett tråkigt kontorsjobb, hitta en man, gifta mig och få barn. Sen finns det fan inte mycket kvar antar jag.

Nej usch så vill jag inte ha det ! jag vill ha GJORT något, jag vill resa, upptäcka platser i världen, jag vill hjälpa till, förändra, uppleva massor av upplevelser, göra en massa galna grejer. Så när jag blir en gammal kärring som sitter och stickar med 10 katter omkring mig ska jag tänka "vilken jävel jag var, men fyfan avd kul jag har haft!", och tillochmed då ska jag vara en cool jävla kärring, en pensionärjävel, det är vad jag ska bli...

det, mina vänner, är mina drömmar!
vad är era, något speciellt ni vill hinna göra innan ni säger byebye till jorden?


to do what you like is freedom, to like what you do is happiness.

onsdag.

hej mina sockertoppar! hoppas att allt är bra med er, här är det iallfall toppen. Kom nyss in från kylan som höll på att ha ihjäl mig, fyfan alltså. jag hade gjort vad som helst för lite värme och sol nu, typ en eller två veckor i Thailand hade inte skadat...

Iallfall, hade prov i psykologi idag, det gick faktiskt ganska bra kändes det som, håller tummarna för att resultatet blir detsamma. Lätt hänt att man tror man har gjort skitbra ifrån sig sen får man det där fula jävla IG:et haha.... Har tänkt att gå upp och slänga i mig lite gröt, är sjukt hungrig. Har börjat äta onyggheter som ett jävla svin fan, måste tagga ner lite, så där passar gröten bra in som middag :)


ny header!

Ser ni min nya header!? visst är den snygg? ja det är den fan. Min kära vän Akram klagade så mycket på min förra så han gjorde en ny åt mig som blev jättefin, så den fick bli min nya hehe, så än en gång tack så mycket akke :*


vilken är snyggast, den nya eller den jag hade? (bilden ovan)

Nenaa på besök igen, skriver nåt smartare en annan gång :D

Hello och VARFÖR sover ni inte?
Får nog ställa samma fråga till mig själv, har dock inget svar :S..
Förresten, är nt raghad. Syrran på besök igen...
Ja här sitter man kl 23:11 och skall upp 06:30 imorn, nt särskilt smart men det är sånt man får ta....
Sitter o funderar på dagens senaste händelser, ju självmordsbombaren. Tänker nt skydda honom eller säga det han gjorde var rätt, tänker endast säga det jag själv känner o tänker just nu.
Jo många skyller o säger nu "vad var det vi sa" eller saker som muslimer/blattar kan inget bättre.
Men helt seriöst, EN INDIVID, EN PERSON aggerar fel och alla andra blir drabbade?
Tänk, tror ni verkligen att den svartskallen ni såg tidigare idag ensam gående är en självmordsbombare? eller kvinnan med sjalen o hennes 9 barn planerar att bomba sig själv mitt i stan? eller barnen som springer runt o leker och hoppar runt som alla andra barn är såna? NEJ
Alla vi människor tänker olika många tänker rätt o många fel den här personen tänkte EXTREMT fel om han nu ens använde hans hjärna, i alla fall nt på rätt sätt...
Alla människor svenskar, araber, albaner och turkar osv. ALLA tänkte herregud. Detta kan nt ske, nt i vårt land. Sverige vårt land. VI är nt härifrån vi är nt födda här. Vi har vår ursprung kanske andra sidan jorden men Sverige är vårt land nu. Det är här jag lever det här jag bor, det är här jag växer o blir den människa är o kommer bli. Vill jag att någon ska dö för att någon annan andra sidan världen dör? Det är ju just det vi har lämnat, just det många har flytt ifrån döden. varför skulle vi i guds namn vilja ha med oss det här hit? Där vi vill leva o våra barn och barnsbarn ska leva?
Tyvärr så är det så att många religioner, länder, grupper osv har en del som vänder o förvränger allt så som de vill och tyvärr så utmärks kanske självmordsbombarna mer än han som våldtog barnen, eller han som dödade folk med pistol eller han/hon som misshandlat någon och även det är fel...
Vart vi än kommer ifrån o har för ursprung så ska vi nu egentligen stå hand i hand o KÄMPA mot våld, all sorts våld stort som litet. Inget löser sig om alla i ringer vänder sig o börjar skylla på varandra o ifrån sig. Vi ska stå hand i hand o visa att det här TILLÅTER INTE SVERIGE, svensk, blatte eller muslim. Annars kommer nån sida bli starkare, den som bombar o förvrängd eller den som vill kasta ut o hänga ut de oskyldiga. Vi tillsammans ska gå emot dessa o visa att vi tillsammans är starkare o kan få vår trygga Sverige igen. Nt leverera oss o vårt liv i deras händer.
Alla kan göra fel, vi ska helt enkelt lära oss att bete oss rätt....
PEACE AND OUT

pink aint just a color, it's an attitude.



rosa och sött ska det vara ! Vetifan vad jag egentligen ahde på mig idag, blandade lite hit och dit. Resultater blev ju då en söt rosa klänning med volanger, svart kavaj, svarta strumpbyxor, babyrosa converse, och ofc my pink bag, lyckades matcha det ganska fint tycker jag. Och såklart min rosa halsduk och rosa öronmuffar haha. För mycket rosa blir det bara inte...

tisdag- no time!

oh herregud, förlåt för min superkassa uppdatering idagh. Har inte varit hemma och har haft mycket att göra. Först skolan, sen stack jag hem till rebecca för hon skulle tattuera sig så självklart måste jag vara där och hålla hennes hand, hem, ut igen med syster och köpa på Donken, kom hem för en stund sen, har nyss tjockat mig coh NU äntligen kan jag sätta mig ner och blogga, så sorry evrkligen för den kassa uppdateringen...

annars då, hur mår mina små änglar? hoppas allt är bra med er, själv är det jävligt stressigt, måste hinna duscha snabbt sen sätta mig ner och plugga röven av mig för jag har psykologi prov imorgon, håll tummarna för att det går bra!


& jag som trodde jag hade besöksrekord förra veckan...



welcome all my new friends!

siktar mot toppen så långt jag kan nå



fan alltså, jag har också fallit för September - Mikrofonkåt. Hade bestämt mig för att inte gilla den för den gick mig på nerverna när den hela tiden kom i Spotify reklamen, men till slut sög den sig in till mitt hjärta. Kan ju bara inte låta bli att spela den om och om igen...

lion.



vilket jävla fluff jag hade i håret idag alltså haha, kunde ju fan inte ens ha det nersläppt, såg ut som lejonkungen. Körde iallfall lita basic gällande outfiten så körde på koftan med söta små pärlor på, en ljus pösig tröja under, strumpebyxor och stövlar :)

veckans horoskop !

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat
Väduren (21/3- 19/4)

Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området.
Vågen (23/9 - 22/10)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.
Skytten (22/11 - 21/12)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.

Ni tror väl inte att jag har glöööömt bort veckan horoskop, nejnej, måndag är det idag och såklart slänger jag in detta! :)

kommentarer&svar.

Anonym om MCR julshow 2010.:
känner du julia? isf hur?:)

SV; julia har jag känt i ett par år faktiskt. Jag började ju rida för sju år sedan, efter ett tag började emma, Julias syster, Och då brukade julia alltid följa med henne till stallet. Sedan började Julia också rida. Kommer ihåg vilka skitungar vi var när vi sprang runt i stallet förr, haha.. Innan var vi faktiskt ganska bra vänner, men sedan när hon och emma slutade rida så blev det att man inte sågs lika ofta så det var ju lite synd. Men jättegulliga tjejer faktiskt båda två :*

sara om Gästbloggar!!!:
vacker stora syster..kan inte du börja blogga också??ni e så vackra

SV; ja visst är hon, världens bästa syster också ! Hon har faktiskt en blogg men den har hon för sig själv och den har hon typ skrivit två inlägg i bara , tråkig chey... och tack så mycket

Raya om Gästbloggar!!!:
Herreguuud va bögigt rana hahahahahah

samar om Gästbloggar!!!:
Rana du e fett mobbad hahahah

SV; sluta mobba min syster herregud, bara för att ni inte har gulliga systrar som skriver söta saker om er :), hon är ju lite gay kan jag hålla med om , men liksom vadfan, vi tar henne som vi får henne...

sara om some pic's from the weekend.:
vart åt ni sushi?

SV; den otroligt goda sushin åt vi i Rose Garden, en restaurang som ligger vid Gustav.

Jessica om söndag.:
ååhhhh guud ! du har super fina ögon & ögonfransar vilken mascara andvänder du ? 1 eller flera ?

SV; tack så mycket ! jag använder faktiskt två mascaror oftast, men händer att jag tar en bara. Jag gör så att jag smetar på vilken mascara som helst bara för att det ska bli "mascarigt" ¨på fransarna, sen tar jag Telescopic, den svart/guldiga och formar och rättar ut. Den är så bra ! :)

hehe om fail.:
hejsan raghad! jag är en ny läsare i din blogg och du har fångat mitt intresse. jag tycker du har sjukt fin blogg, riktigt fin stil och du är really beautiful också.

jag har bara ett par frågor,
1. hur är du som person?
2. vilken skola gick du på innan du började gymnasiet?
3. hur är du när det gäller kläder? är du sån som måste ha märkeskläder, eller gillar du bara modernt och det som passar dig?

det var allt, keep it up med bloggen jag älskar verkligen att läsa den ska du veta!
puss <3

SV; hejsan! jättekul att många nya läsare hittat hit, och hoppas att jag fångar intresset hos fler! Tack så mycket, blir så glad av era fina kommentarer! keep it up with them hehe :* självklart svarar jag på dina frågor också:

1. hmm som person är jag nog ganska rolig, glad, barnslig oftast, och allmänt galen! Har mina stunder då jag är lite söt också hehe. Jag vill ofta prova på saker, ska alltid testa och se "vad som händer ifall...", vare sig det är något bra eller ej, så är en ganska nyfiken person, och sjuukt snäll! :)
2.Innan gymnasiet, dvs i grundskolan gick jag först i Rörsjöskolan som ligger i Värnhem, Sedan Husieskolan, sen Videdalskolan nu senaste innan Latinskolan som jag går i nu.
3.hmm kläder är jag lite knepig med. Dock absolut inte en som bara har märkeskläder. Hittar jag något snyggt så köper jag det vare sig det är märke eller inte, vem bryr sig liksom? Jag har väldigt blandad klädstil, jag får ny inspiration varje dag, så jag följer inte någon speciell "stil", ena dagen kan mina kläder luta åt lite punkiga hållet, medans jag andra dagen går med rosetter och vad det nu är, så jag klär mig i det jag tycker är bekvämt och det känner för att ha.

Hoppas svaren räckte , och ännu en gång, tusen tack!!

måndag !

och så var måndagen här igen då! efterlängtade jävla måndag.. ny vecka, med nytt plugg och annat tråk. Men ser fram emot näcta vecka då vi äntligen får jullov! Så en vecka till klarar jag säkert.. hoppas jag iallfall. Det är ju inte direkt så att lärarna rundar av med läxor och sånt bara för det är sista evckan, nejnej! De öser på för fullt med prov och annat skit.

Är iallfall hemma nu, ganska sent idag eftersom det avr fotbolssmatch efter skolan som vi också kollade på. Men är iallfall äntligen hemma nu. Ska nog sätta mig och plugga lite ikväll eller snart, ska först bara blogga lite till. Och svara på alla kommentarer och frågor, vad ni är duktiga nu örtiden. puss till er :*


tider då man kunde sitta ute i skolgården utan att frysa röven av sig.

MCR julshow 2010.



här är lite bilder jag knäppte på julshowen idag med min otroligt kassa kamera, men ja, NÖJ ER! =)

back from the horses

äntligen inne! Inne i värmen, har frysit som ett jävla svin och mina fingarar & tår känns som isglassar. Har ju som sagt varit i stallet och kollat på julshowen, lika mysigt som alltid. Fick äntligen dricka min efterlängtade glögg, och äta pepparkakor och dricka varm choklad och annat mysigt, samtidigt som jag var med mina vänner. Så min söndag har varit ganska bra om man ska säga så. Hinner tyvärr itne blogga mer just nu för stunden eftersom jag stinker stall så vill helst hoppa in i duschen och sedan bloggar jag mer.

Och jag säger bara att era fina kommentarer är guld värda, tack så jättemycket!


Gästbloggar!!!

Hellooo alla fåglar därute....

Raghad vet inget om detta. Är hennes stora syster och hon har glömt bloggen inloggad. Tänkte köra mitt eget o skriva en rad eller två :D    Hon är världens jobbigaste, mest älskade,roligaste, skönaste syster man kan ha och det kan även hennes vänner hålla med om :D och jag är så stolt över att ha henne som en lilla syster med hennes negativa o positiva sidor för utan de hade hon nt varit Raghad :D    





Älskar dig syrran!!!  PS. PLOCKA UPP MADRASSEN EFTER DIG

fail.


skulle leka cool och leka lite med min bild. detta blev då mitt misslyckade resultat :), bilden är förresten ifrån karnevalen, kan ni gissa vad jag skulle föreställa? :) den som gissar rätt får en kaka.

dag 12 - i min handväska.


alltså dessa vet jag egentligen inte vadfan de gör i min väska, som att jag går och markerar med pennorna hela dagarna? verkligen inte, men kan komma tilla användning ibland faktiskt.


parfym är ju också ett måste.


och my most important things ! for my lips. har typ tusen såna här liggandes i väskan. Vaselinet är den viktigaste, har jag inte väska med mig har jag den i fickan. not a step whitout you haha


och mitt "for BIG mistakes" suddgummi. Kan vara bra att ha så det ligger också och skräpar i väskan.


ja mina också klubbor såklart, måste alltid ha några i reserv in my bag. hehe


min kalender som jag har ALLT nerskrivet i, dvs planer, läxor, prov och allting. tror en del av mig dör ifall den försvinner...


min plånbok som jag har allt i, kort, pengar, busskort, kvitton m.m

detta befinner sig då i min väska som jag bär dagligen. Dock inte bara detta, men orkade inte ta bild på alla småsaker (klämmor+tuggumi+annat småskit) så tog det viktigaste typ, kommer inte på ifall det är något jag har missat?

some pic's from the weekend.



detta är en liten del av vad som hittats på denna helg som till största del har spenderats med antonia&nelly och emma ena dagen, haft det ganska mysigt iallfall! :*

söndag.

söndag här då... ångest dag, like always. Tycker fan synd om söndagarna, stackars söndagar.... De är så utsatta för hat. Men ser det ändå från den ljusa sidan, detta betyder ju att vi är en vecka ifrån jullovet. Och det ser jag verkligen fram emot, ska bli så skönt!

Är iallfall nyvaken nu och typ gör absolutligen ingenting. Tror jag ska röra mig uppåt och göra en mysig frukost snart eller något. Idag är det även julshow i stallet så dit ska jag senare ikväll. Lucia tåg och massa glögg, lussekatter, och annat julgott! En gång om året har vi denna show. Kommer ihåg när jag var liten, då brukade jag såklart vara med i showen, det var typ såhär årets höjdpunkt att vänta och öva inför julshowen, men inte i år nej! Detta året ska jag tillochmed vara en bra moster och ta med min systerdotter dit :)


kommentarer&svar.

Malin L  ([email protected]) om på med stövlarna och ut !:
ÄR det inte kallt med gummistövlar ?
Vad har du för några ?

Jättefin blogg föresten !

SV; Nej faktiskt inte, det är vanliga guumistövlar med ett tunnt foder inuti. Men eftersom att det inte läcker in vatten och jag har ganska tjocka strumpor under så blir det inte kallt om fötterna :) Tack så mycket!

Anonym om Dag 05 – Vad är kärlek?:
du vet hon med rosa kjol typ, o hon med vita tröja över dig, har någon av dom blogg?: )

SV; nej tyvärr, ingen av de tråkmånsarna bloggar :/

Anonym om spripes.:
Gud vilket hår du har! Äkta eller ? =)

SV; tack så mycket, japp det är 100 % mitt riktiga :)

Anonym om min önskelista hehe:
var e skorna från

SV; de är ifrån nelly.se

Anonym om min önskelista hehe:
jag varnar dig raghad, den datan suger som fan!
ja har den och ångrar de grovt! asså den hackar hela tiden, asså inget virus eller ngt, den e fett slö, man vill ba slänga den på någon, lovar dig, den dator är verkligen inte ett bra köp! bara så du vet(a)
älskar din blogg förresten:*

SV; jag hade faktiskt inte tänkt köpa just den jag hade lagt ut, menade att jag ville ha en rosa bärbar dator haha, men tack så mycket ändå för tipset! Vilka snälla läsare det finns här, väldigt hjälpsamma :) och tack så mycket för den sista söta lilla kommentaren :*

home sweet home!

är hemma nu ifrån Nelly. Har spenderat kvällen där med emma och antonia, och fy datan avd mycket vi har ätit. Eller alltså speciellt jag. Idag illafall jag, har ätit för en hel månad! Först sushi lunchen idag, åt så jävla mycket för det var så helvetes gott! Sen hos nelly beställde de familjepizza men det år jag inte, kladdkaka stoppade vi också i oss i massor, grädde, glass, godis, två flaskor läsk. Herregud mår illa bara jag tänker på det haha.. Men ahde iallfall jättetrevligt ikväll, massa skratt, kortspelade och mat blev det. En ganska lugn och skön helg..
Men ja är iallfall hemma och och är supertrött så ska nog slänga mig i sängs och sätta på en film att somna till med syster, hoppas ni har haft en fin kväll iallfall. pusspuss!

lördagsbilder del 1.



här är lite bilder som tagits ikväll. lägger nog upp fler imorgon eller något, för nu låter inte nelly mig sitta vid datorn längre för hon tycker vi är för osciala, så pussshaj och godnatt på er! :*

@ nälls place.

gokväll alla nördar som sitter en lördagskväll och läser min intressanta blogg! Vad har ni för er denna kväll då? Själv sitter jag hos nelly med ants och emma, de sitter och tjockar sig med pizza medans jag sitter och försöker att inte tänka på mat för då spyr jag. Åt så jävla mycket innan så jag lär vara mätt en hel vecka nu...

Ikväll håller vi till här då, mys med film, kladdkaka, godis och massa annat kul. Som ni märkt själva så har det inte varit mycket bloggande idag, vilket beror på att jag inte har suttit vid datorn så mycket. Får se ifall jag bloggar mer ikväll, annars blir det bildbomb imorgon från de två senaste kvällarna. ha en fin kväll ! :*


en gammal bild på oss...

lördag.

vaken nu efter att ha få sovit ut ganska fint. Nelly och Antonia stack hem runt tre tiden imorse, vi hade mucho trevligt faktiskt. Massa skratt och mys blev det. Vi hittade egentligen inte på något vettigt som man vanligtvis brukar göra men kul hade vi iallfa.. En och annan tår kom lite lite här och där också haha..

aja är iallfall vaken nu och snart dra iväg och äta lunch med mina systrar, ha en fin lördag ! :*


sällskap påväg!

nu kommer mina två fina töser och gör mig sällskap, äntligen någon som räddar mig från att ta livet av mig! Så nu går jag upp och förbereder varm choklad till oss så vi kan mysa i lugn och ro, pussshaj! :*


baby you're a firework !



tycker denna låten är så fin. Gillar låtar med bra videosar, videosar som man följer under hela låten och kollar på hela. Och detta var en sådan, tyckte om den jättemycket, låten var jättefin. Katy Perry har verkligen bra låtar har jag märkt, hon har oftast någon bra mening med låten hon sjunger. jaja enjoy :)

min önskelista hehe



Hmm nu är vi tillbaka med det här med julklappar, alltså önskar jag mig inget såhär värsta speciellt för jag har det mesta som jag vill ha tycker jag, och vissa saker kan jag ju köpa själv men "bara för att" önska mig något så fick detta vara min lista. Hunden där nere ville jag lägga till för jag saknar min baby sååå sååå mycket... :( så coolt om det bara hade hoppat upp en från en låda, som i filmer ni vet... keep dreaming. hade ändå inte haft tid, mycket med skolan och sånt, så mina bilder på Baby är det närmsta jag får komma en hund :) haha, ja men sen the secret t-shirt är en grej jag velat ha såå länge men bara aldrig tagit tummARNA ur röven och beställt. så ja.. maybe tomten kan vara lite snäll i år (en stor jävla PIK till en viss syster, en av alla fyra) hehe.

Önskar nu att mami&papi kanske läste denna lista haha.

vad är er största önskan i jul? :)

roses.


haha och här har vi hästaflabben igen...

denna söta "klänningen" strassade jag runt i idag. Lite fredagsfin måste man väl vara. Och måste bara notera att jag tycker att mitt hår växt sjukt mycket sen jag klippte det herregud. Klippte det för ungefär en månad sen och då klippte jag så det var exakt under brösten, och nu är det inte ens helt plattat och det är redan långt under..

"klänning"- Bikbok
svarta tights- ??
Stövletter- DinSko
+ krimskrams på händer&fingrar :)

shaking mofo

herregud vad jag skakar, ingen jävla aning men mina händer skakar som ett par jävla hula hula dansare. De vill inte trycka på rätt knapp och grejer, vadfan är det som händer med min konstiga lilla kropp haha..

Kom iallfall nyss hem efter en lång jävla dag. Först skolan och så, till klockan halv fem, vetifan varför man stannar kvar i rasthallen när man slutat timmar tidigare, jävla no lifers. nej men det är faktiskt kul att sitta och chilla och spela kort och sådär. Efter det skulle jag och nikk's ut och äta sushi i nån restaurang, helt jävla tagagde var vi för att vi skulle äta god mat och så. men den jävlen visade sig vara stängd och skulle inte öppna förrän klockan halv sex, så lite jävla bull var det! frustrerad och arg traskade vi runt i gustav och sedan blev det hemåt där jag är nu.

så nu sitter jag och rullar på tummarna och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, äntligen fredag, så jävla skönt ! Ska nog sätta på mig mjukisdressen, ladda ner någon skön film och sitta och tjocka mig med myself och nallen. eller så kasnke jag ber någon komma över och sällskapa mig, någon frivillig får gärna höra av sig för jag har inget bättre för mig :) 

ja nu ska jag och fylla tomrummet jag ahde sparat i magen för den jävla sushin, istället får jag fylla på med mamis mat, alltid lika gott! :*


take me to alanya !!!!

ive been gone for to long, think its time i bring back



alltså denna kvinnan har ju fan snyggaste kroppen någonsin ! Hon är så jävla vacker, dansar så jävla fint och är bara helt jävla grym på allt. Och videon var sjukt grym faktiskt, dansen med snygginagrna och allt det där, sånt gillar vi ju. nu ska jag kolla på videon några gånger till så jag kan dansen hehe, puss!

Dag 09 – Min tro

hmm min tro, vart fan ska man börja. ja jag kan ju börja med att skriva att jag är Muslim och jag tror på Gud. Jag tror på att det finns något större än oss där uppe, jag tror på ett liv efter döden. Eller kanske inte riktigt ett liv, men iallfall att något händer därefter, inte att man bara ligger och ät stendöd i en kista eller vart man nu håller hus...

Jag tror även på övernaturliga krafter, vet inte riktigt hur jag ska förklara mig här, sånt här är jättekomplicerat och det är jättesvårt att förstå helt ifall man inte är inuti min hjärna.. Men alltså jag menar inte såna här spöket-laban som flyger runt här och där. Utan jag tror att man kan få kontakt med de från andra sidan på något sätt, jag tror det är möjligt. Vissa saker är jättesvårt att förstå när det gäller tro och allt sånt här, man måste oftast ha egna upplevelser för att förstå vad jag menar. Men vissa av er har säkert det och ni förstår iallfall.

En sak till som jag också tror på, som egentligen inte har att göra med "tro" men jag tror på människan, jag tror på mig själv. Jag tror att om man verkligen vill något och verkligen kämpar så kan man åstadkomma allt, vad man än vill, bara man har viljan. Vi människor ger upp alldelles för snabbt tycker jag, eller många av oss, vi försöker en grej som vi tror oss vela ha tillräckligt mycket eller mål vi vill uppnå, men många tror bara inte på sig själva och det är exakt det som gör att det inte blir möjligt.

detta var vad jag hade att skriva om min tro, både religiös tro och allmän tro...

(orkar inte skriva ordet "tro" mer nu, det börjar låta för konstigt i mitt huvud haha)


min fina ring med en text ur koranen, hitatr inte ringen :(

ta mig dit, snälla, jag gör vad som helst.



hade kunnat sitta ensam där i en vecka, med mig själv och ca 1000 timmars batteritid i min musikspelare.

spent some time with melzo. ♥



nu har fisen äntligen gått! så skönt.. haha nej skojar, det var kul att ha henne här, det var så längesen vi träffades. Blivit så nu när skolan börjat och allting. Vi började med en liten mysig promenad i vårt lilla Videdal i kylan, efter det bar det av hem mot mig där vi åt mamis goda mat och sen har vi bara suttit och snackat skit och umgåtts, trevlgit trevligt, pysslade även lite i hennes hår och experimenterade med locktången, detta här kom vi fram till hehe, duktig jag är. :)

på med stövlarna och ut !



nu ska jag och min kära vän melisa ut och gå en runda i snön, så jag har slängt på mina gummistövlar, halsduken och ska strax på med jackan för melisa börjar skriva ord på spanska som jag förmodar betyder att jag ska skynda mig elelr nåt. så vi hörs senare. puss! :*

spripes.



min nya tröja jag köpte förra veckan åkte på idag, och trots att jag försöv mig tusen gåner och vaknade waaay to late så hann jag fixa mig, applåder där vettni, för ni vet hur mycket jag hatar att stressa!

Tröja med väst- New Yorker
Jeansleggings-GinaTricot
Tunnt skärp- ingen aning
Vita benvärmare-H&M
Stövlar- DinSko

torsdag.

hej mina kära vänner!

allt bra med er idag!? jag hoppas det iallfall, med mig är det helt okej, blir lite depprimenar av vädret alltså.. annars funakr det nog prima. Idag har det varit skola som vanligt, efter det tog jag bussen hem med jenny, har skrattat så sjukt mycket idag att jag inte behöver skratta på tre dagar nu. hahaha roligaste grejen hände, vi sitter på bussen och driver och snackar om laserturken och vad tror ni inte händer om inte självaste laserturken hoppar på och sätter sig bakom oss, hahaha det där gjorde nog min dag alltså! antingen är jag så jävla torr med min humor elelr så var det för jag är så jävla trött och då tycker man aåklart att allting är överdrivet roligt...

Är iallfall hemma nu och sitter bara och lyssnar på lite skön musik och tar det lugnt. Ska bli jätteskönt med fredag imrogon, efter skolan har jag lite ärenden som ska tas hand om så i hope it goes super! hehe. Ja nu ska jag fortsätta mitt musimysande och blogga lite till! :*


be a tiiiger for the cameraaa !

yummie !


kvällens nattkäk är mannagrynsgröt, påminner mig om mina dagis/förskole tider när vi alltid åt det, fan vad gott det är hehe. Det var ganska längesen jag åt det faktiskt, men till min stora förvåning står min söta mami där uppe " raghaaad, kom och eeet!", "nej är inte hungrig, mamma!", "det er grooooot! jättegod", hahaha där sprang jag upp och fyllde min skål med gröt, mjölk och sylt, och nu sitter jag proppmätt, fast att jag egentligen inte ens var hungrig, var ju bara tvungen!

och en sak måste jag bara säga, jag älskar gröt, mannagryn/havregryn, men RISGRYNSGRÖT. herregud det är min största fobi, jag fick en period innan då jag smakade det och tyckte det var så äckligt att jag kräkte varje gång jag kände smaken i munnen eller tänkte på det, usch usch usch, de små äcklig klumparna i munnen, uääk!

kommentarer&svar.

hondendar om chessssss.:
aaaah snyggt! ^^ Alltid lika sött när du har benvärmare som sticker upp lite ur kanten på stövlarna. Nu vill jag se när du ha så till uggs oxå =P

Men dina stövlar! OMG.. jag blir yr O.O hah

SV; tackar ! ^^, åhh slängde mina uggs för ett par veckor sen, jävla idiot jag är, trots att de var lite rostiga så ade jag ju ändå kunnat ha dem på mig lite till. Så har tyvärr inga uggs, kanske kan vi hoppas att någon snäll tomte slänger ner ett par under granen i år? & ja stövlarna är liteeee skumma att kolla på haha!

sara  om denim+denim.:
Hej, vart har du köpt dina skor? :D

SV; mami köpte de åt mig, men har faktiskt ingen aning om vart .... sorry.

Anonym om dagens look. all natural baby.:
kan du tipsa om några bra bloggar :)?

SV; jag läser de vanliga bloggarna som säkert ni andra också läser haha, de är ju då Kenzas, Paow's, Dessies ibland, läste mer innan men tycker hon har blivit så tantig. inte lika kul att läsa längre, men tittar in ibland. Kissies läser jag också ofc haha, hugo rosas ibland, anaginas :)

Anonym om onsdaggg:
varför gjorde du sån ultraljudsundersökning? (:

SV; en bulle i ugnen.. :/, nej fan heller haha skoja bara för guds skull. Nej men det är för mitt hjärta, har ju fått göra massa sånt, EKG-undersöningar, ultraljud, astmatest och allt vad det nu är, snart är det äntligen över med alla dessa jävla sjukhusbesök hoppas jag :)

Beundrare om dagens outfit.:
Du är väldigt fin ska du veta =D

SV; fick denna kommentaren häromdagen, blev helt så glad haha, vet egentligen inte varför, får ju snälla kommantarer av er ganska ofta men just denna blev jag lite extra glad av faktiskt, tusen tack :*


duktig jag är !

den senaste timmen har jag suttit sysselsatt med att fixa headern till en väns blogg. Med lite krångel och arga utbrott har jag fixat det ganska fint tycker jag, jag är ju inte direkt expert på sånt här krångel med bilder och så, jag har så kasst tålamof... Men kolla gärna in hennes blogg HÄR. =)


Dag 08 – Ett ögonblick

hmm alltså ni kan inte ana hur länge jag nu suttit och försökt komma på ett jävla ögonblick som jag kan skriva ner. Hlla har ju säkert en massa både fina och mindre fina ögonblick och minnen, men tycärr är det ofta de dåliga ögonblicken som har en tendens att sätta sig djupare i huvudet.. och jag har tänkt att berätta ETT ögonblick av alla mina..

Det var faktiskt 29 april detta året. Som jag fick ett sms av en vän som också red med mig innan. "jag måste prata med dig, det har hänt en sak.." och då hade jag mobilförbud så kunde inte svara eller något, sen efter en stund fick jag ett till "det handlar om Rupert..", ni vet min sköthäst jag hade. Och då sprang jag till telefonen och ringde emma och då berättade hon det, "rupert har dött", ni kanske inte kan känna medkänsla eller så nu för många av er vet inte vad för band man faktiskt kan ha mellan ett djur och en människa. Hur starkt ett band kan vara.

Jag sa om och om igen "skojar du? du ljuger väl inte?", och nej klart inte, varför skulle hon ljuga om något sånt. Och då bara grät jag ännu mer och la på telefonen. Helt seriöst satt jag i kanske tio minuter och bara stirrade och grät, jag var så chockad! jag grät så otroligt mycket, och den tiden var inte heller den bästa i mitt liv allmänt så detta var bara salt över såret. herregud vad mycket jag grät. Jag kunde bara inte fatta det, att min lilla ögonsten som jag tagit hand om i sex år nu var borta, föralltid.. Ni förstår inte jag lovar haha, känner mig egentligen dum att jag skriver ett inlägg om en häst, men den lilla skiten var faktiskt mer än en häst för mig. han var som min vän, min tröst, mitt hjärta.

Och ni vet när man brukar säga "ett ögonblick kan ändra allting", detta var nog ett sådant ögonblick. detta skulle ändra mina rutiner som jag haft de senaste sex åren, att åka till stallet varje vecka för att sköta och mysa med min lilla älskling. Och vet ni, tankarna som jag fick då jag fick reda på att han ahde dött var liksom "omg jag visste att något var fel", för jag kan lova er att när jag varit där några dagar innan tog jag en bild på honom där han såg så jävla ledsen ut, han var så annorlunda. Han bet i mina kläder och drog tillbaka mig när jag skulle gå, det fick mig att stanna ännu längre och bara krama honom innan jag skulle hem. Och jag blev så arg på mig själv! för den sista tiden hade jag inte varit där lika ofta, hade inte varit hos honom lika ofta som jag brukade och borde. jag blev så srg på mig själv och fick skuldkänslor... och detta fick mig även att inse meningen med "ta hand om dina nära och kära för du vet ALDRIG när du mister dem", det kan lika bra vara en förälder, en vän, ett djur eller vad som i hela världen...

Innan kunde jag sitta i timmar i hörnet av boxen, hörlurarna i öronen och bara sitta och kolla på honom, bara stå och krama honom, min fina nallebjörn som luktade så gott och alltid var så varm och naffsig. en av anledningarna till att jag blev så chockad som jag blev avr att jag aldrig tänkt tanken att han skulle dö, vet itne varför, men såg det aldrig som möjligt. Flera hästar i stallet dog under åren och vissa var sjuka och så men han var alltid frisk och därför trodde jag ALDRIG att det skulle hända, jag var så glad att just min älskling av ALLA mådde prima för det mesta. Tillit är jättviktigt när man rider ska ni veta, att kunna lita på hästen för att känna sig säker sär uppe. Den hästen kunde jag lite på till hundra! Hade kunnat lägga mig i boxen under honom och veta att han inte hade för en sekund hade gjort någonting! Kunde sitta på honom och blunda och känna mig säker mer än vad jag gör i min egna säng! Nu förtiden när jag rider känner jag inte den tilliten till någon, känns så annorlunda, så tomt... Men ändå finns där en lättnad att han inte lider mer och är uppe bland de stora gröna ängarna.

Detta blev ett jävligt långt inlägg märker jag, tror inte en jävel kommer orka läsa ner hit när de sett på vad jag valt att skriva om, men jag känner att jag ändå vill dela med mig av detta ögonblick. som fortfarande gör jätteont inom mig. Som sagt, vi har alla fina och mindre fina minnen, men tyvärr så sätter sig de negativa djupare i huvudet...


detta var den sista bilden som togs på min ängel.

when life gives you 100 reasons to cry, give life 1000 reasons to smile..


dagens look. all natural baby.



kände för lite slappig klädsel idag så jag körde på osminkad och chillkläder, så idag har jag traskat runt i detta

Svarta tights, eller egentligen är det svart udnerställ men det ser ju ut som tights och dessutom värmer det extra mycket! smart där vettni.
Grå tischa- no idea
Gråa benvärmare- H&M
Stövlar- DinSko
Svart kofta- H&M
halsduk+ lite krimskrams på fingrar och runt handen.

i dont say hi, i say "keys to the benz"



en sak att säga bara, Nicki Minaj är så grym!

onsdaggg

hej blogggisen!

Är äntligen hemkommen efter en sjukt onödig dag.. Första skola, gick inte förräns klockan halv ett typ, ja så kan det bli ibland haha. Men ja sen så skulle jag ha en lektion men neeeeej inte helelr det, skulle bara in och ha ett fem minuters samtal med läraren så denna dagen kändes så jävla onödig att det inte är sant...

Satt iallafall kvar i skolan till klockan lite över två typ sen kom papi och hämtade mig så bar det av mot sjukhuset. hade ju tid idag för min ultraljudsundersökning, sjukt äckligt med den kalla gelen hon smorde in mig med, men ja så är det klart iallfall. Är hemma nu och ska alldelles strax upp och äta sen vet jag inte vad so händer, antagligen datorn eller något, pussaa er! :*


sovdaaaaaaaaaaags for sure.

ojj kan inte fatta att klockan redan är ett! Min syste skrek nyss raghad, klockan är ett så du vet, gå in och lägg dig!", men jag trodde klockan på denna datorn gick en timme för snabbt, men ikkeee! Klockan är verkligen ett och bara för att jag kollarpå klockan och inser hur mycket klockan är så blir jag trött. så jag säger nog godnatt nu mina små sockrtoppar och kryper ner under mitt täcka med tanke på att jag ska upp om sex timamr, tycker alla ni som är vakna och ahr jobb/skola imrogon också borde göra det. godnat!! :*


just nu...


sitter med min söta lilla bricka med lite kvällskäk, har inte ätit sen efter skolan. Har ju ridit och amssa sånt och arh blivit av med en jävla massa energi så det var på tiden att få i mig lite mat nu hehe. Och moroten har jag fått som en vana, jag äter det nästan varje dag, älskar det! en morot varje kväll haha, alltså jag har hört att man blir brun av det, också en av anledningarna till att jag äter mycket morötter. Tar alltid jättemycket i skolan på lunchen, är det sant eller har jag bara blivit blåst..? haha.

jag vill gå i ide.


amen vadå sommarkänsla till denna låten! helvete, jag vill slicka på väggen nu så mycket som jag vill ha bort den äckliga vinteeern som ger mig ångest, gör mig deppig, får mig att vilja kräkas,  gör mig sinnessjuk, ja ni fattar vinkeln. Den gör inget annat än negativa grejer.

Har glömt hur det känns att gå ute i shorts, solbrända gyllenbruna ben, en tunnt skönt pösigt linne, håret uppsatt fär att det är för varmt att ha nersläppt, gå till Gustav Adolfs torg och köpa en ask jorgubbar och sätta sig vid kanalen och njuta av den sköna värmen och vårt underbara Malmö.. påminn mig någon !

lets have some fun with the camera!

vi hade lite kul på mattelektionen, kameran vart vårt ända vittne...





 

long, long time ago..

vilken söt jävla unge jag är var alltså! kolla bara min fula tröja som jag säkert tyckte var jättesnygg, och för att inte tala om min söta hästsvans som sitter uppe i taket.. Så jävla oskyldig jag såg ut, trots att jag var så jävlig. Tänk om man kunde trycka på en knapp så var tillbaka man där fotot togs, det hade varit något...

stinkbomb.

Kom nyss hem från stallet, sitter med ridkläder, skyddsväst och hjälm på, sprang bara ner snabbt till datorn nu innan jag hoppar in i duschen. Måste seriöst göra det. Har egentligen lust att hoppa in med kläderna men ska ta mig genom processen att klä av mig dem också. Känns som om jag har en osynlig häst bredvid, för det luktar som om den förföljer mig haha. Luktar stall så in i helvete, men jag älskar faktiskt stallukten, så mysig när man kommer in och det luktar hö och ensilage, mmm! Fast de här hemma uppskattar dock inte det så jag hoppar in i duschen nu och gör de en tjänst haha, vi höres snart pussssss!!


Dag 07 – Min bästa vän.

jag kan inte säga min bästa vän, utan mina bästa vänner. har aldrig riktigt varit den som haft EN person bara som som jag kallar för min bästa vän. Jo klart jag har en vän som är det där lilla extra men jag har ett par vänner som står mig närmast hjärtat. Och de vännerna än fyra stycken. melisa, reham, afrodite och rebecca ofc.

Melisa,reham och afrodite har jag gått i samma klass med och gått i samma skola med sen lååångt tillbaka. Längst har jag känt melisa, vi blev vänner första dagen när jag började i deras klass i trean, hon skulle visa mig runt i skolan och det klickade mellan oss ditek. Jättesynd att vi liksom glidit ifrån varandra så som vi gjort, eftersom vi nu går olika skolor och vi har jättemycket plugg och så, men det som är bra att när vi väl ses, även fast att det gått ett tag så känns det som om det vora igår, vi snackar om allt och skrattar åt allt som vanligt. miss u faktiskt..

Reham började i vår skola i femman eller fyran har jag för mig och vi blev ju också ganska bra vänner, som tur är så går hon i min paralellklassän idag så henne slipper jag inte, haha nej skojar men jättekul att vi kommer gå ytterligare tre år till tillsamamns. En ganska rolig och älskvärd person, en konstig arab, men det är vad som gör mina vänenr speciella, ingen av dem är normala, but still love them.

Afrodite kom lite senare i historien, hon är vår senaste nykompling om man säger så. Hon började hos oss i sexan och kommer ihåg att jag och melisa planerade dagen innan när vi i skolan fick reda på att en "afrodite" skulle börja i vår klass, vi planerade att vi skulle haffa henne direkt och make her one of us. På den tiden var vi då jätteovänner med reham och resten av tjejerna så vi skulle ta aff direkt så hon inte blev "lika dum som dom", sa vi. haha jävla skitungar. Ja och än idag har vi hållt ihop, samma klass tillochmed :) henne saknar jag verkligen not, ser svinet varje dag, vare sig jag vill eller inte.. haha. nog anlednignen till att vi ibland (ca 10 gånger om dagen) vill ha ihjäl varandra, nej men love ya, ska inte vara taskig nu.

Och Rebecca, haha vår vänskap började jätteroligt. Tycker det är sjukt hur vår vänskap blev så jävla bra som den blev trots att det började som det gjorde. Det började med ett tjaffs i stallet, jag störde mig sjukt mycket på att hon alltid stod vid min sköthäst, Rupert. Att hon alltid stod och klappade honom och så, det jag inte visste var att hon också tyckte om honom, men nejnej jag ville ah honom för mig själv så jag började bråka med henne och fick jättemånga andra att bråka med henne också, vände jättemånga emot henne, fan vilken elak unge jag var.. (är) hehe. Men iallfall efter ett jävligt långt bråk, fleeera veckor, massa elaka sms, attacker på Lunarstorm och allt vad det nu var. till slut gav vi båda upp och blev vänner, och sen den dagen har det liksom varit vi två Raghad&Rebecca, vi är nog som en person tillsammans. tror hon vet mer om mig än avd jag själv gör.. Så mycket vi har gjort tillsammans, dumt&bra, roligt, tråkigt, delat glädjetårar, sorgetårar och allt vad riktiga vänner gör! det är riktig kärlek vettni.

ja det var lite om mina bästa vänner, fyra änglar som betyder guld för mig!


denim+denim.



ja idag gjorde jag något liite annorlunda. brukar inte gilla att blanda jeans med jeans. Alltå jeansskjorta/blus med ett par jeans byxor eller så, tycker det blir för mycket. Men idag gick det utam problem minsann! Och så stövlarna passar ju egentlige inte till men det fick bli en liten ice-breaker där! så idag traskade jag runt i detta:

jeans blus- Vero Moda
Jeansleggings/byxor- GinaTricot
Nitbälte- noo idea faktiskt
Vita benvärmare- H&M
Gummistävlar

tisdag sucker.

hej bloggen!

kom nyss hem från skolan, sitter tillochmed nästan med ytterkläderna på, sitter och försöker sparka av de satans stövlarna samtidigt som jag skriver haha. hoppas ni haft en fin arbets/skol-dag ! Min har varit ganska bra faktiskt, la mig ganska tidigt igår ju så fick sova ut ordentligt så det kan nog vara en av anledningarna till att min dag var bra kan jag tro.. ser ni, det lönar sig att lägga sig i tid!

Idag är det tisdag så senare drar jag iväg mot det kyliga stallet där jag ska hopplahoppla, dvs rida. Idag är det hoppning så jag hoppas det går bra, sist jag hoppade, eller försökte, jag kom ju inte så långt, trillade ju av och skadade axeln, u remember?? aja idag kommer det säkert gå galant! :)


if i look this good, i wonder how it taste..



störtskön är denna låten alltså! Verkligen en sån man bara vill krypa ner i sängen till, bara ligga och drömma sig bort och sova skööönt. Det är prescis avd jag egentligen vill just nu, men jag ska vara stark och hålla ut några timmar till! jag ska inte sova förräns det är läggdags och då ska jag sova tills natten är slut  hehe. jävla powernaps..

welcome my new friends!


statistiken har stigit extremt den senaste dagen, jättekul ju! hope you enjoy it and stay! :*

coooookiemonster !


u want some !?

december 09.

här är lite bilder från devember förra året, lite kul att se hur mycket man försändrats. Tycker ändå jag försändrats en del, utseendemässigt såklart. fortfarande lika efterbliven och allmänt konstig :)




ohh bilderna med baby får mig att bli liiiide ledsen, misss u hun! :(, vet ingen vart denna jävla hund finns just nu?!! blev av med numret efter att vi sålt honom och nu vill jag boxa mig själv i huvudet när jag tänker på att jag inte sparade numret... :(

chessssss.


som någon sa i skolan idag jag ser verkligen ut som ett schackbräde haha. Eller man blir lite yr i ögat när man kollar på alla mönster noga. Äntligen kunde jag plaska och hoppa i snön och slasket idag utan att oroa mig för att det ska läcka in i skorna som det annars gör. Men inte med gummistövlar, inte! Så idag gled jag rnt i detta:

Mina nya gummistövlar från jag vet inte, mami bought them for me!
Vita benvärmare- H&M
Svarta strumpebyxor- H&M
Tröja- Bikbok

veckans horoskop !

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig inte alls särskild motiverad i ditt arbete eller dina studier för tillfället. Det går helt enkelt inte lika lätt som du önskar, i alla fall så är det känns. Det blir inte precis mer positivt av att vissa saker krånglar på hemmafronten. Kanske är det någon apparat som slutar att fungera – inga stora saker men ändå irriterande.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vanlig vänlighet kan den här veckan uppfattas som kärleksförklaringar, se därför upp med vilka signaler du sänder annars kan du tvingas att i klartext meddela någon att du faktiskt inte är intresserad och det kan bli rätt pinsamt. Förutom detta lilla missöde har du en något bättre tur än vanligt och detta påverkar det mesta du tar dig för.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Väduren (21/3- 19/4)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du köper något tidigt under veckan så verkar det som om ditt omdöme är något dimmigt. Det blir inte alls bra och du vill helst inte kännas vid det där köpet senare. Du som är i ett förhållande kan under den tidiga veckan tycka att din partner inte har hållit ett löfte eller brutit mot ett avtal som ni har satt ihop tillsammans. Det stör dig mycket men du kan senare på veckan inse att det egentligen inte var något att hänga upp sig på.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner att du har varit riktigt flitig på sistone men kan bli lite missnöjd med att du inte får något kvitto på det. På något sätt verkar det som om de du arbetar med har svårt att ge respons. Du kan nog råda bot på detta genom att själv tänka på att säga vad du tycker och inte hålla inne med dina omdömen. Det kan bli en lite omställning i början men efter ett tag kan du vara säker på att det blir positivt för alla parter.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.


veckan horoskop är här nu igen ! nu blir ni allt glada vaa? :), fan vad mycket min stämde in på mig, läskigt med sånt här ibland.. Är Vädur förresten. Tror ni på sånt här med hoskop och allt detta? :)


måndag.

ohh gud jag är helt sluuuut! har suttit hela bussresan hem och försökt hålla ögonen öppna, så jävla trött är jag på måndagar ska ni veta. Och plus att jag gått en hel dag i skolan ahde vi Stalker-Gala efteråt, där det var modevisnging och masssa annat kul. Därför jag kom hem såhär sent, har nyss ätit och nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna ännu en gång, är så helvetes trött. Ska försöka vara vaken några timmar till sen däckar jag nog!


pain, pain, pain !



ajj nu börjar den här jobbiga eftersmärtan komma i näsan, kan inte ens röra den, eller typ spänna den eller vad fan man ska kalla de, hör ni hur jag låter "spänna näsan" vem fan spänner näsan? jävla missfoster haha. nej men jag har ont, ni behöver veta det, be för mig inatt att jag ska vakna upp imorgon bitti och att min näsa varken är svullen eller att jag har ont..

Dag 05 – Vad är kärlek?

kärlek. hmm hur ska vi förklara ordet kärlek. enligt mig så kan kärlek vara otroligt mycket, det behöver absolut inte vara kärlek mellan en tjej och kille. eller kille/kille och tjej/tjej. alltså menar att det inte behöver vara att man är förälskad i någon. men det kan också vara det såklart, när två personer bli en. en tillsammans. När man känner den speciella känslan när man ser en viss person, när allting runt omkring en suddas bort i personens närhet, när hjärtat hoppar över ett slag, det kan vara en viss kärlek. Man kan ha kärlek till föräldrar, vänner, djur, musik, kläder, ja listan kan göras jävligt lång.. man kan nog själv bestämma vad kärlek är för var och en.... Och kärlek behöver inte alltid vara bra eller något kul. I vissa tillfällen kan det nog vara det värsta som finns, men det kommer en dag då det är det bästa du vet ...






ja detta kan vara vad kärlek betyder. Detta är iallfall en liiiten del av mitt arkiv "kärlek" som jag har inom mig.

vårt fina malmö.



ja vårt fina Malmö, är ännu finare under juletider! Man blir glad av att gå i stan på kvällarna, så otroligt mysigt, om man bortser från äckelsnön då. De fina julbelysningarna i träden, de fina ljusen de tänt över hela gräsmattan, isbanan i stortorget, julstånden, och allt annat julmys.. we like !

karma is a bitch !



hahahahaha. ja alltså jag kan ju inte vara frisk, nu är det bekräftat! jag vet att jag alltid misstänkt det och folk omkringa mig sagt det men nej nu jävlar, nu är det hundra procent säkert att jag inte är frisk! Såhär ser min näsa ut nu, eller gjorde för en kvart sen, nu är den bara svullen och ful...

vi stod i hallen hemma hos min syster för att säga hekdå så skrattar jag åt min mamma för en grej och jag har en jävla tendens att blunda när jag skrattar och böja mig fram och tillbaka, och rätt som det var "BOOM!" och så blev det svart, och ingen skrattade längre.. Sen öppna jag ögonen och där var den jävla metallstången som jag hade svingat mitt huvud rakt in i! och då jävlar, då skrattade jag tio gånger mer än vad jag gjorde innan jag slog i mig.. karma säger jag mina vänner, karmaaa!, skratta aldrig åt era föräldrar...

och jag har suttit hela bilresan hem och bara skrattat i baksätet åt mig själv..

kommentarer&svar.

Anonym om still not home...:
hahahahahaha käära nån Raghad vad hände med dig på skolfotot?:$

SVAR: hahah oh no någon har fått syn på det ! my biggest fear. trodde inte ni skulle hitta mig haha. Men vadfan, jag får ett sms när jag ligger hemma och sover en HALVTIMME innan fotograferingen att vi ska fotas, jag åkte osminkad till skolan mitt hår var fluffigt och jag såg ut som ett missfoster, ser ju fan att som om jag har ont i axeln eller något... och det ser inte en ut som mig på bilden :(

karolina om nu har jag äntligen sett den !:
Hej,du har jätte fint hår och älskar din blogg.Det är så att jag också har lockigt hår men när jag släpper ut det blir det jätte tjockt och det sticker ut. Jag undar hur du får det att hänga rakt ner använder du något spec?

SVAR: hejhe! åh tusen tack, vad kul! alltså mitt hår är lockigt men på ett lite skruvat sätt, jag gör iallfall så att när jag duschar så bara sätter jag upp det i en boll och låter det självtorka, eller så torkar jag det pyttelite med hårfön och sen lägger upp det i en boll tills det torkat. Sen släpper jag ut det och plattar topparna och luggen på sidorna, på så sätt är det lockigt men fortfarande nere och inte så fluffigt, nu vet jag inte riktigt vad du har för hårtyp så jag vet inte exakt hur jag ska hjälpa dig men om du vill får du jättegärna skicka en bild till min bloggmail [email protected] på ditt hår så kan jag svara lite bättre :)

sara om godmorgon !:
fin still du har

SVAR: tack så mycket !


im sitting here going half crazy !



Trey Songz's album passion, pain and pleasure är helt grymt måste jag bara säga !

my pic on kenz's blog.

haha jag har fått båda kommentarer och sms om att mina bilder fanns på Kenzas blogg, märkte faktiskt inte själv ifall det inte vore för er som told me, tack för det! kan säga att jag blev en aning chockad när jag såg dem där, först den svartvita exakt när hon kom in bland folkmassan och sen bilden på oss två tillsammans, men vad kul att hon la upp dem iallafall !

och jag har fått en massa fina kommentarer de senaste dagarna, har mina läsare blivit snälla? haha tack så mycket, ni är jättegulliga! :)


middag hos syster

min mageeee! herregud den kommer sprängas när som helst! Är hemma hos min syster nu, var bjuden på middag här och snacka om att den människan gör god mat, har ätit mig proppmätt nu! Sitter nu med labtopen och kan ine resa mig ur soffan, kännar att maten kommer spruta ur öronen på mig haha.

vill bara hem till min sköna säng och sova nu, så fint det hade suttit alltså, verkligen! ska ligga och tjocka mig i soffan nu tills maten smälts lite.. ha en fin söndag! :*



still not home...

ja jag är fortfarande inte hemma än, fortfarande hos rebecca. Vi skulle egentligen hem till mig igår men vi drog till stan istället på kvällen och fikade med ett par vänner, gick runt i stan bara och hade det trevligt. Efter det så åkte vi tillbaka till oxie och träffade resten av tjejerna som vi inte sett på ett tag så det var kulkul. Fyfan vad mycket jag har skrattat de två senaste dagarna, pallar inte mer haha.

till att börja med mååste jag berätta om rebecca igår, okej hon kommer döda mig nu men hon vet att det som händer i min närvaro, lär skrivas på bloggen! Vi hoppar av bussen i gustav adolfs torg så ser vi hur fint allt är med julbelysningar och ljus så går vi helt romatiska och gulliga, sen så ska hon visa mig nåt så hon skriker "kolla däär!", och vad tror ni inte händer då, jo BOOM rakt fram trillar hon ner på marken. MITT i gustav, fyfan vad jag skrattade, mina tårar sprutade, herregud haha...

aja snart kommer mina päron och hämtar mig så då drar jag hem och ikväll ska jag blogga bra, i promise! :*


nu har jag äntligen sett den !



rebecca har dödat mig med denna filmen ska ni veta, "alltså du måste se den!", och blablabla! Jag vet faktiskt inte varför jag inte velat se den men jag drog äntligen tummen ur röven igår och vi kollade på den. Den var faktiskt jättebra tyckte jag, så ni som inte har sett den, se den ! :)

godmorgon !

godmorgon folket!
har ni sovit gottt?, ja det har jag iallfall, det var så skönt att bara slänga sig i sängen igår efter den kalla dagen och nu är jag utvilad och mår bra! sitter förövrigt inne i badrummet med rebecca för att hon duschar och tvingar mig sitta här inne för hon vill inte sitta själv haha, så jag sitter med labtopen i knät på golvet och bloggar, direkt from the bathroom! haha.

Och jag har fått tusen kommentarer angåenda mjukisdressen jag köpte haha, förlåt att jag inte kunnat svara men jag har knappt suttit vi datorn, det blir så på helgerna oftats. men iallfall de är köpta på H&M i Entré, och det fanns ganska många kvar har jag för mig, och de hade erbjudande nu så att man fick hela setet för endast 150 :-, viket kap va!? :) så om ni vill ha såna och så får ni skynda er dit och se ifall det finns kvar, kan tänka mig att många gick loss på dem haha.


@ älskis place!

hejhopp gullingar! freeedag idag, känns så jävla skönt, fyfan! sååå skönt. Har inte blivit mycket bloggande idag eftersom att jag inte har varit hemma och är fortfarande inte det. Efter skolan drog jag hit till rebecca som jag inte varit hos på sjukt länge, så det var på tiden att träffa min lilla sockertopp! Sitter iallfall hos henne nu och emilia gör oss sällskap, vi bara sitter och snackar skit och har trevligt med vår ostbricka som reb gör i ordning nu. vetifan vad den tjejen sysslar mede, hon tvingar mig att äta sylt, lök brieost och kex, på samma gång! Känner mig en aning utsatt, men ja, rebecca och hennes idéer ...

Ikväll ska vi nog bara mysa och ha kul här, finns inte mycket man kan göra, inte så att man kan gå ut eller något i denna äckelkylan så vi blir nog här.

Och förresten så vill jag bara säga tack så mycket för alla fina och snälla kommentarer jag får, blir jätteglad. Vet att jag får en del mindre snälla, men ni andra, jättegulliga, tusen tack till er! Och jag välkommnar alla mina nya läsare och hoppas att i stannar och tycker om det jag skriver! pusss på er alla och ha en superfin fredags kväll!! :* :*


kommentarer&svar.

Anonym om dagens köp.:
heej Raghaad, vilka färger fanns mjukisdressen i?:) otroligt tacksam för snabbt svar

SV: så sjuk jag var här, så jävla snabbt jag svarar! haha nej men de fanns typ i olivgrön, vit svart tror jag :)

sara om dagens köp.:
hej var har du köpt dina handskar o hur mkt kostar de?

Anonym om dagens köp.:
vart köpte du skinnhandskarna från :)?

SV: köpte de i New Yorker, fick de för bästaste priset ska ni veta, fast vet dock inte om de finns kvar. men de kostade iallfall runt 80 :- ! vilket kap! :)

GAHHAHAHA  ([email protected]) om videoinlägg.:
AHAHAHAHAHA KISSIE NR 2 !!!
haahaha va leker du svenne din blattehuve fan så skämmig, va e de för video du lägger upp du kunde lika bra skjutit dig , hade gjort dig sj en tjänst hoeee

SV: haha som sagt, stooop hating. tro inte för en sekund att jag lägger energi på sånt här, för i just dont give a f*ck. jag leker verkligen inte svenne, 100 % arab, en väldigt stolt sådan också. :) haha vad tjänar ni på sånt här barnsligt helt ärligt?

pic's, Kenza in entré.


i väntan på söta damen.. precis när vi fått reda på att hon lär bli ca två timmar försenad.


fulaste bilden ever på mig, men tykcer ändå den förtjänar att vara med här. helvete vad den tjejen är vacker.


som sagt, när man vänar på något för länge blir man lite smått rastlös ska ni veta. jag och reham: "ska vi tramsa?, vi har ändå inget bättre för oss".. detta blev då resultatet. 


exakt när hon kom in :)

ja det togs en jävla massa bilder och det blixtrae som fan där inne, men alla bilder ser ju nästan likadana ut så dessa fick bli de som hamnar här på bloggen1 :)

Dag 01 – Om mig

eftersom att jag inte kom igång igår så kör jag idag istället med den här listan som jag la ut. Idag ska jag alltså berätta något om mig! :)


Raghad heter jag, fyller 17 år nu till våren, 27 mars, och bor i Malmö, Videdal. I en villa med mina föräldrar och min äldre syster. Har fyra systrar men resten har flyttat hemifrån. Är inte född i Sverige, utan i Jordanien (jävla flykting! haha), men har även bott i Irak. Kom till Sverige när jag var tre år gammal. Då bodde vi först i Nydala, flyttade sedan till Värnhem och för sju år sen flyttade vi till Videdal där vi bor nu.

Jag rider även och ahr gjort det i sju år, ända sen jag flyttade hit. På min fritid gillar (älskar!) jag även att dansa (dancehall), sjunga och shoppa. Är jag ensam i mitt rum och det kommer en bra danslåt på radion, ja då jävlar!, då är jag igång... hehe. Och spend some time with my friends såklart!

Jag är en glad och pigg tjej som alltid går med ett leende på läpparna och är glad för det mesta. Ganska sprallig och lättroad, lite för mycket tillochmed. Jag älskar att skratta och gillar även allmänt att roa andra och ha kul! Jag älskar även att resa och vill upptäcka världen och resa så mycket som det bara går när jag bli lite äldre. Är en väldigt äventyrlig tjej som gillar att prova på nya saker, spännande saker. .. Och jag tar även varje dag som den kommer, dvs inte den typen som hakar upp mig på grejer och deppar om det inte är värsta allvarligt, utan jag försöker alltid se det positiva i allt. Och om man lär känna mig så är jag faktiskt en ganska godhjärtad och rolig person, ävan fast att man kanske inte alltid får det intrycket men så är det, jag är sjukt snäll jag lovar!

ja det avr en liten del om mig, typ det mesta jag kunde klämma fram! Är det något mer ni undrar så bara fråga på hehe, men ja nu blire film med kusin och syster, pusspusss! :*


dagens outfit.



idag kände jag mig en aning snygg ifall jag får vara lite ärlig haha. Men bekvämt avr det dock inte, men vill man vara fin får man lida pin!

gick iallfall idag runt i :

Svarta stövletter- Dinsko
Jeansleggings- GinaTricot
Svart baströja- H&M
Gråa Hängslen- Ullared
Halva skinnhandskar- New Yorker

meeting kenza.

herregud! Att gå i klackar sen klockan åtta imorse tills nu är verklinge inte OK, helt ärligt... fy vad ont jag har, skorna är dessutom nya så det gör ännu mer ont eftersom att jag inte hunnit gå in dom eller vänja mig vid dom..

aja är iallfall hemma nu, efter skolan drog jag till Entré, vi hade tänkt träffa Kenza. Hon skulle ju komma klockan tre, men Sturup, flygplatsen, var stängd så det blev massa krångel, så hon kom inte förräns klockan halv sex typ. Lite dryg att vänta men men.. vi gjorde det iallfall haha. Fy vad mycket folk det var som bara väntade och väntade. Vi hade iallfall tur oh stod längst fram i kön så vi var då en av de första som fick gå och få en bild signerad, krama henne och ta bild. Hon var jättetrevlig och söt och det var faktiskt kul.. :), vilka av er var där?

är iallfall hemma nu och är heeelt slut kan jag tala om för er, helt jävla slut! Mina ben värker, mina skulderblad gör ont och jag är trött! Ska kolla lite på bilderna nu som vi tog idag så lägger jag nog upp några här... :*


dagens köp.



köpte detta idag då. Mest glad blev jag för mina ascoola skinnhandskar som bara skrek "KÖP OSS SNÄLLA!", så jag köpte ett par rösa och ett par svarta hehe. Och bilden på tightsen gör dom verkligen ingen rättvisa då dom absolut inte är den färgen de ser ut att vara, utan de är olivgröna. OCh så köpte jag även en mjukisdress, vet egentligen inte varför jag köpte den, ahr massa mjukiskläder, men den bara fick följa med hem, ska nog köpa i roooosa också hehe, men det fanns inga i rosa idag, buhuu på det... och så den tröjan med västen till köpte jag också. :)

efter min lilla shoppingrunda idag känner jag mig nu nöjd och lycklig!, blir inte ni lyckliga ända ner i fötterna som jag blir av att köpa kläder?! =)

dagens outfit.

körde väääldigt chill idag, orkade inget värsta. Man har ju fan inte lust till något i denna äckliga kylan. Mest av allt vill man krypa ner i en stor morgonrock och bara dra till skolan i den och uggs eller såna hemmatofflor som är varma och mjuka, men det går ju verkligen inte...

fick även en kommentar om att jag skulle skriva vart jag har köpt kläderna och så, så jag tänkte göra det.

Kofta- någonstans i Polen
Svart baslinne- Ginatricot
Svart/gråa tights- H&M
Svart halsduk- H&M

onsdag.

hej sockertoppar!
förlåt för min verkligen superkassa uppdate idag ! men har inte suttit hemma alls typ. Kom hem från skolan, väntade på mina systrar så drog vi till Entré och shoppade lite, jag måste sluta med detta nu alltså.. Varje gång jag säger "okej Raghad, idag ska vi ta det lugnt och sluta köpa så mycket" så blir det bara ännu mer.. ajabaja!
så ja som ni säkert förstår fick jag med mig en del saker hem också, som jag alldeles strax ska visa er hihi. Måste även påpeka att idag var världens onödigaste skoldag, Hade en lektion, klockan ett till två. egentligen hade jag lektioner som vanligt men jag kom inte upp imorse så jag sket i första lektionen men när jag väl går till skolan får jag reda på att den ändå var inställd, vilken tur jag hade där, där ser ni! att skolka lönar sig ibland... skämt åsido haha, skolka inte nu småbarn!

RSS 2.0