what a night!

herregud! eller hej till att börja med, är vaken nu, ja jag vaknade nyss för vi stack ju inte därifrån förens någongång efter klockan två inatt. Var så jävla trött att jag bara direkt slängde av mig skorna, klänningen och hoppade rakt ner i sängen, så sitter här med gårdagens frisyr och smink, palla att det har hållt hela natten också haha. Nej men en sak säger jag till er, om ni ska på fest som varar minst NIO timmar så ha förfan med er ett par andra skor än 14 cm höga klackar som ni annars kommer få tvingas dansa i i så många timmar! helvete alltså, hade ingen känsel i mina fötter efter den traumatiska händelsen... haha. Men fyfan vad kul vi hade, riktigt kul faktiskt, och jag önskar paret all lycka i framtiden och ett stort grattis!

Nej men nu ska jag kolla igenom bilderna från igår kväll och kanske lägga upp några här, får se ifall jag hinner, jobbar ju sen så måste göra mig i ordning, annars kommer de upp ikväll! :*


lördagmorgon.

godmorgon på er!
Sovit gott? det har iallafall jag, har sovit som en stock, fan vad jag älskar att sova alltså, skulle sovit hela livet ifall jag kunde. haha nej skojar men är iallafall vaken nu och har nyss tagit mig en uppfriskande skön morgondusch. snart ska jag bege mig hem till Sandra, där kommer jag att spendera hälften av min dag, för vi ska göra oss iordning tillsammans inför festen ikväll. Nu ska jag springa och trycka i mig lite frukost sen dra jag, får se ifall det blir något mer bloggande idag, men det blir det iallfall imorgon, kameran följer med ikväll och då blire massa bilder!
pusspuss!

i got my jacket!


äntligen har jag den! helvete alltså, folk slukade den som om jag vet inte vad ju! Sen tog den korta modellen slut i min storlek, som jag egentligen ville ha, så hade tänkt åka till Löddeköpinge och kolla på Center Syd men köpte den långa modellen istället och det var ett mycket smartare drag faktiskt, den värmer rumpan haha, men ja, nu har jag äntligen köpt min jacka som jag ville ha, *happyface* !


*tidsinställt inlägg* - sitter förmodligen uppe med våra gäster från London och över lite på min Engelska!

kommentarer&svar.

Anonym om imorgon åker deeeet!:
kort & mööörkt bruunt skulle passat dig sjuuuuukt!!
SVAR: kort hade jag aldrig vågat klippa, är alldeles för mesig för det. Vill nästan gråta nu över mitt hår som jag klippte bort! Men mörkt har jag funderat på faktiskt... :(
Anonym om ni troddeeeee!:
du är skiiiiit sööt så vad du än gör med de så kommer de att bli fint för du är vaker så vad du än gör de kommer fortfarande passa dig <33

SVAR: aww tusen tack! :*
malmoecity  ([email protected]) om pic's. hos adel.:
hejsan, du jag ville ba fraga hur lange du har vatt i malmo? haru bott i malmo hela tiden?? :)
ha dt bast!
sorry for the swedish but this tangen thingy hasn't got swedish letters!
tc
SVAR: jag har bott i Malmö sedan 1997 år, dvs hela min tid i Sverige, innan dess bodde jag i Jordanien & Irak :)
hej  ([email protected]) om ni troddeeeee!:
jag tyckte du passade bättre i de korta håret faktiskt:d

SVAR: ja alltså jag har testat att se hur det blir på mig och så och måste hålla med om att jag tycker jag passar i det också, men hade verkligen aldrig vågat klipp av så mycket av mitt hår ! :O

my new eyebrows (stavning)


fy helvete vad ont det gjorde! haha ville dö på plats, jag är så himla känslig när det gäller att någon gör det på mig, men när jag själv gör det tycker jag inte alls att det gör ont.. men de blev jättefina tycker jag så smärtan gjorde det värt iallfall, vad tycker ni då? :)

dagens outfit.


såhär dags på året älskar jag att ha såna hära outfit, stora sköna koftor med leggings och linne bara, och stooora sköna halsdukar till såklart!

nya koftan från Bikbok.
gråa tights
svart baslinne
vita tygskor

lite bilder från igår.


såhär kul har jag och sels på jobb!




och här är två random bilder från fikan jag tog efter skolan med Ellojs, Chrille, Lollo och Af. Det var överlängesen vi var samlade, vårt söta lilla gäng från grundskolan, fan vad jag saknar det... Så det bar jättekul att träffas och så hehe :*

omgomgomg

alltså boxa mig så jävla hårt att jag blir medvetslös... min uppdateringen suger typ.. röv? men alltså, denna veckan har varit så jävla stressig att det inte är sant, har inte ens hunnit klia mitt huvud. Först min kusins förlovning, sen jobbade jag igår kväll, idag gick jag modevisning, var utklädd till brottsling, och det gick ju skitbra, speciellt när man nästan trillar ner från podiet tre gånger och drar med sig den som är framför haha, misslyckad unge min mamma har fött alltså, duger inte åt någonting :( hahaha. Jaja det var en kul grej iallfall.
Efter modevisnignen sprang jag snabbt iväg för jag hade tid hos en sån här dam ni vet, som plockar ögonbrynen, har ju odlat mina i typ en månad nu haha, såg ut som ali baba, men nu är dom fräscha och fina! Nu är jag hemma och snart kommer våra gäster,mina kusiner, dvs bruden som ska ha förlovningsfesten imorgon och hennes familj så nu måste jag sluta med att trycka i mig mina chips och gå och göra mig i ordning!

lite bilder från igår.


jag och my cousins.


jag och Maes


sandra, maes & jag.  

me&my sisters  



ja här är lite bilder från igår kväll, oarkar inte lägga upp alla men jaa.. nu ska jag ätaaa puss!

hehe

vilken regnig onsdag vi har!! (försöker låta som han i ronja rövardotter hehe), vilken tur att man stack osminkad till skolan idag då så man slapp allt kladd som säkerligen hade kommit till ifall jag varit sminkad i ösregnet!
 Efter att ha avrit utelåst i en kvar då jag kommer hem och upptäcker att ignen är hemma så komemr pappa och lämnar nycklar och nu är jag äntligen hemma i värmen, ska snart upp och göra mig något att äta och så ska jag kolla igenom bilderna ifrån igår kväll, sen så slänger jag nog upp några här hehe, pusss!


LUNCH!

palla, två timmars rast, ska tjocka mig nu, pussa eeeer!


dödstrött!

ja är hemma nu, kom nyss innanför dörren, har inte ens tagit av min jacka ännu. Vi har haft jättekul idag tycker jag, kul att träffa och umgås med kusiner som man annars inte har så bra kontakt med och så. Vi åt iallfall en massa god mat och allt sånt där, fast detta var ju inte den riktiga festen utan det var då brudgummen skulle "be om brudens hand" hos pappan, ni vet som araber gör haha. Den riktiga festen är på lördag och då är det i lokal och sånt, ser fram emot det jättemycket fakt6iskt, aja men jag pallar nog inte blogga mer ikväll är skittrött så jag säger godnatt här! :*

Hejhopp! Godmorgon kanske man borde säga? Klockan är ju ändå ganska mycket haha. Ligger iallafall i min säng och vilar, vet inte om jag vill sova eller vad. Syster sitter en meter ifrån mig och försöker få mig att kolla på film med henne men jag orkar inte just nu, min svala, sköna säng tilltalar mig lite mer än en film i det har läget faktiskt... Får damp på mina flätor, de kliar när de nuddar mig, nästan så jag vill slita av dem , Nej men ska vänta tills imorgon så ska jag fixa till dom, eller ska ta ut dom så får vi se ifall jag får stort hår eller ej haha.       Åt förresten min sista måltid för typ en timme sen, nästa gång jag får äta är klockan nio på kvällen haha, får se ifall jag överlever detta! Puss och godnatt sålänge!:*

stresssss!!

helvete, jag kom nyss hem från skolan, om två och en halvtimme ska jag vara klar, smink, håret kläder och allt! Min kusin ska förlova sig så vi ska på sån sak hemma hos dem och vet ni vad the funny part is?! jag ahr inte en jävla aning om vadfan jag ska ha på mig! Så jag måste gå och byta om och göra mig i ordning och så nu, blir jag klar i tid och hinner blogga lite innan så får ni se vad det blev för outfit, annars får ni vänta till ikväll, pussss!


för typ ett år sen exakt efter att jag vart och klippt mig, ser ni jag har haft samma jävla frisyr i 58 år!


look what i've got for yooou!!!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation. 
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig. 
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig. 
Kräftan (21/6 - 22/7) 

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den. 
Vågen (23/9 - 22/10)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan. 
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.


kolla här förresten, här får ni veckans horoskop som ni säkert saknat i massor, det har klyddat de två senaste veckorna, men här får ni det, varsågoda, pusss!

ilskaaa, helvete!

alltså vad har jag för familj egentligen, en efterbliven sådan måste jag medkänna! Trots att de vet att jag hatar att sova ensam hemma eller att vakna upp ensam hemma så går de ut och lämnar mig så fort törnrosa somnat! Satt och pluggade var det sista jag kommer ihåg, nu vaknar jag med boken uppe i nyllet för tio minuter sen, verkar inte ha fått någonting utav pluggandet för det ända som har fastnat i mitt huvud är att klorofyll är det som gör växter gröna.. eller något liknanade.
Ja tillbaka till min kris! Jag vaknar och ser att inte en jävel är hemma, börjar typ smått "mammaaaa?" inget svar.. "pappaaa?", inget jävla svar.. ""hallåå?", inte etttt jävla svar! Panik, ringer mamma och kollar, men nääänää då är dom hos mina kusiner och chillar röven av sig medans jag är här och har låst fast mig själv i nedervåningen för att jag inte vågar gå upp ensam..
HÖR DÖRREN. PAPPAS NYCKLAR. JAG KÄNNER IGEN DEM!!! WIIHO, nu ska jag fortsätta sova pussss! =) (lycka)
sottis bild från somras på min och nomnom.

ni troddeeeee!

hahaha palla att ni ens gick på det.. känner ni inte mig tillräckligt bra för att veta att mitt hår är mitt allt och att jag aldrig någonsin skulle klippa bort allting sådär bara... hell no! Skojade bara lite med er, förlåt var tvungen haha! Men här är den riktiga klippningen iallfall, det är exakt under brösten, fortfarande ganska kort tycker jag, jämfört med vad det var innan idag, buhuu! men ja, vad tycker ni?? =)

gaaaaaaaaah!!!!


tror jag ångrar det rejält snart...

KLIPPT MIG!

är hemmaaaa! nyklippt och fräsch! Vet dock inte om det är en grej jag ska vara glad över eller gråta över, det blev helt kort känns det som ju förhelvete... Men klippningen blev ganska fin annars. aja det växer ut igen, känns iallfall skönt, lägger in bilder strax ska bara skicka min dansvideo till Jasmin som hon tjatar om, pusssss!


ciiiioling!

ville bara vara cool ock typ utnyttja det här med tidsinställda inlägg så mycket som möjlig, så nu ligger jag antagligen och sover då detta inlägg kommer upp. hehe! Ligger väl och drömmer min sjunde dröm, det där var typ ett arabiskt ordsråk eller vadfan man ska kalla det. "i sjunde drömmen", "bl sabe4 7elem"... haha finurlig jag är, jalla nu ska jag fortsätta drömma. boseee. :*

nattinatti


har nyss kommit ut ur duschen, blev en ganska sen dusch men kände för en liten refresher! Så ahr jag bara slängt ihop lite random/gay bilder här uppe yill er, hahaha märkte det nyss men det ser fan ut som om jag göra reklam för någon jävla tandkräm, whats up with the smiiile!? aja jag har skola klockan 8.20 (ångest!) imorgon så bäst att jag hoppar i säng, sleep tight!

round and round we go !


imorgon åker deeeet!

håret alltså... vet dock inte vadfan jag ska göra med det, eller hur det ska klippas. Men det SKA klippas iallafall, är trött på det, så ni har på er ikväll att komma med tips!! :)

söndag.

ja alltså fy skämms på mig och min helvetes kassa uppdatering, förlåt! Men helgerna är lite sega blogg-dagar, man sitter ju inte inne hela dagarna och bloggar, speciellt inte om sitt tråkiga liv hehe. Kom hem nyss iallfall, sov ju hos rebecca, jag brukar vanligtvis inte vara där på söndagar till såhär sent, men vågade inte ta bussen ensam hem (laserfittbögen), så väntade på att min syster skulle sluta jobb och hämta mig. Så är hemma nu.
Vaknade och drog och tog en till 20-minutare idag i solariumet, kändes så jävla skönt att bränna bort det bleka fula haha. Så är lagom brun nu, ska fortsätta med denna rutin regelbundet tror jag, vill hålla mig brun och snyggis! ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, sen får jag se vad som händer, hoppas iallafall att ni haft en finfin helg, för det har jag haft! :*

@ rebs place mofoo

pilla er i näsan i fem sekunder innan ni börjar läsa detta inlägg!

så... hej på er busungar!? vad har ni för er en natt som denna? Ja inte sitter och läser min blogg iallfall, sitter iallafall hos reb nu, ska sova här. Mögen dök upp hos mig igår kväll runt elva tiden och vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt bara och så. När vi vaknade drog vi till stan med Linnea, sen drog vi hem till reb där vi är juuuust nu!

Vi gick och solade en 20-minutare innan också, det var fan på tiden! Känner mig som den vitaste människan på jorden, typ michael jackson (rip) vit... Så nu har jag fått lite färg iallfall, måste sola ett par gånger nu den kommande veckan innan festen nästa vecka där jag inte kan gå runt med vita bara ben förhelvete!

varit ute lite men vädret var ju så jävla mysigt att vi rörde våra nerkylda rövar hem och nu sitter vi och lyssnar på den fina melodin våra kurrande magar skapar... ska nog ta och göra något åt saken, nu kan nu ännu en gång pilla i näsorna i ytteligare fem sekunder så lovar jag ett ni får lättare att sova! (L)


bjuder på en söt undervattens bild från tuurkeym fan vad jag vill tillbaka!


hahaha jag e så riiiiioolig!


haha herreguud, visste inte att man kunde ha så kul med sig själv! Här har ni resultatat av att lämna mig ensam hemma en kväll med en massa te och choklad koppar! kan inte låta bli att skratta åt tredje bilden, den till vänster längst ner. fick ju största huvudet någonsin! Den påminner om en bekant, kan dock inte skriva namn men vissa kommer nog att förstå, säger bara Stewie... hahahahahahaha fyfan nu skrattar jag bara ännu mer, förlåt, hejdå ahhahahahhaha!

kommentarer&svar.

Anonym om dagens outfit.:
dina skor är ju öppen tå har du typ svarta strumpor eller ?? :D

SVAR: ohh no, im busted! haha nej skojar men japp skorna är egentligen öppna vid tårna där framme, men det är såå kyligt nuförtiden att man inte vågar gå utan strumpor, iallfall inte jag, det syns ju ändå inte då det bara är ett litet hår och strumporna är ju samma färg :)

inea om freesh to the death!:
vilken jacka ska du köpa ? :)

SVAR: det får ni se när jag köpt den hihi :), OM den är kvar dvs, vilket jag hoppas att den är, annars tar jag mitt liv...

vartfan är världen påväg?!


alltså helt seriöst, förstår inte mig på detta. Jävla idioter, som inte förtjänar att leva eller andas för en sekund ens! Som tror sig ha rätten att gå och döda och skjuta oskyldiga människor för att de har utländsk bekgrund.. helt jävla sinnessjukt. sånt här har man fan sett på filmer, inget man kunde tro skulle hända i vårt lilla Malmö...

För er andra som inte vet, vilket säkert inte är många då det har snackats en hel del om de den senasta veckan, men er som kanske inte bor i Malmö, så är det någon som går runt och skjuter folk i Malmö med utländsk bakgrund, Än så länge 14 offer, 1 död. Liksom ska man vara rädd för att vistat ute nu eller, helt sinnessjukt...

HÄR KAN NI LÄSA LITE MER OM DET.

tidsinställda inlägg?


har dem infört det nu även på blogg.se? Antar att den lilla almenackan med klockslag och sånt betyder att man kan numera ställa in sina inlägg?, Isåfall så är det skitbra faktiskt! Tummen upp för detta verkligen.. För ibland kanske man går i skolan till sent, sen är man inte hemma förens ännu senare, eller helt enkelt bara inte hinner blogga en dag, då om man vet med sig detta dagen innan kan man slänga in några tidsinställda inlägg, vilket är skitbra! tycker ni inte deet? :)

helvetes f*tta!

jag skrev nytt världens inlägg så bara dampar datorn och allt försvinner, varför har jag alltid otur med sånt skit!? Är iallfall hemma nu och sitter och lyssnar på det fina ljudet av min mage som kurrar då jag inte ätit sen klockan elva imorse, nog dags nu... Är iallfall ensam hemma ikväll och det är så jävla skönt med fredag, vill bara slänga mig i väggen av glädje, men ska inte göra det.

nu har jag tillochmed glömt vadfan jag skrev i mitt förra inlägg så har inget vettigt att skriva här eftersom jag klippte ut allt från min hjärna och klistrade in det i det förra inlägget.. ja nu ska jag gå och byta om till mjukis kläder och samtidigt tänka ut vad jag ska göra i detta stor hus ensam ikväll... ?


haha söt bild på mig och nelly när vi skulle visa våra skiills i spagat..

if i were a boy...

ja if i were a boy.. hade fan varit skönt!! Är hemma nu, och har inte varit hemma sen åtta imorse, hektiskt liv som sagt. Nej men jobabde idag, och efter halva passet så drog jag hem, mådde verkligen bajs! min mage värkte så in i, ja varför får vi tjejer allt skit, hade lika bra kunnat vara killen som ska bajsa ut den jäävla ungen! min stackars lilla mage...

Efter skolan drog jag och fikade med chass och maria, satt ute och tog det lugnt (i kylan) i Espresso House med typ 10 filtar var runt om oss och hade det mysigt med vår mudcake och mocca latte. Efter det blev det jobb och nu är jag hemma. Som ni säkert märkt så är torsdagar lite sega och dryga bloggdagar för denna blogg.. men nu är jag iallfall hemma och funderar på om jag ska unna min mage lite mat då den inte fått i sig något sen den äckliga skollunchen som bestod av äcklig soppa, vad säger ni?!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1044888/images/2010/dscf9138_78021324.jpg

ohh my god, så fkn dope



jag blir galen av hans underbart underbara röst!

freesh to the death!

hellu fooolkss!

sitter här, nyduschad och känner mig som född på nytt! fyfan vad man känner sig.... hmm fräsch efter att man har duschat, vill bara springa ett varv naken runt mitt hus! haha nej skojar, men älskar känslan efter att man duschet, blött hår, ny skön pyjamas och nyinsmörd i skönaste lotion!

drog iallfall till stan efter att ha ätit innan, med mina tre systrar, fattades bara den sista så hade de vi varit complete. Men idag var vi bara fyra stycken som gick runt och gjorde Entré osäkert, haha nej men vi sprang runt som galningar i alla affärer och kollade och köpte och allt vad det nu var, min jävla jacka var slut i min storlek så måste åka hela vägen till Löddeköpinge till Center Syd för att hoppas för livet att den finns där! annars får de fan ta och tillverka en till mig på nytt, jag ska ha den...

roligaste idag: vi är i en affär och pläötsligt hittar vi inte min systers fyra åriga son, efter en stund kommer han in i butiken med ett par skor från en annan affär, hahaha pinsamma helvetes unge.


osminkade sanningeeeeeeeeeen!

sister on besök!


min syster och hennes lilla snorunge, mitt lilla hjärta är på besök. nu ska jag upp och äta med familjen, och pussa sönder min lilla tjockisunge, pusspuss!

jag kan inte se dig något mer.


ohh gud jag ryser varje gång jag hör denna låten, den är så sjukt fin. och hennes röst är helt såå, perfekt för låten. Verkligen jättebra är den.

Den fick mig att tänka på mitt lilla hjärta som jag saknar så oerhört, galet mycket! Det känns verkligen så tomt att vara i stallet, att gå förbi boxen där han stod, och att det står någon annan där. Som dessutom är lite lik honom, man får liksom en chock varje gång man går förbi för man tror för en sekund att det är han, men icke.. Ibland så tillochmed glömmer jag att han inte är kvar och nästan håller på att säga "nu går jag lite och myser med...", avbryter mig själv och kommer ihåg, han är ju inte ens där. min lilla ögonsten jag saknar dig så det gör ont.


kreativitet.


mysig outfit.

tandläkare, banankräm muuums!

sitter och tuggar lite på banankrämen jag nyss avrit och fått av tandläkaren. Hon fyllde hela min käft med den supergoda krämen haha, alltså är det bara jag som tycker att det är gott...?! anyway så har jag som sagt varit hos tandläkaren och nu är jag hemma, sitter och funderar ut vad jag ska sysselsätta mig med.. tror det lutar år pluggandet, har fortfarande lite saker som jag måste ha gjort till veckans slut, och veckans sliut närmar sig så det är nog dags att sätta igång!


tv!

om tio minuter börjar desperate housewives, och efter det är det cougar town! Ska upp snabbt och plocka ihop lite gott som jag kan tjocka mig med medans jag kollar, och så ska jag gräva ner mig i soffan, ha en fin kväll allihopa, pusspuss!


riktigt jävla stenfula.

It's Young Money, motherf-cker



16 dagar älskling, sen är du fri... ♥♥

dagens outfit.

a


kunde jag inte haft på mig detta igåååår!? då vi fottades. helvete. haha måste erkänna att jag gillade min outift idag ganska mycket. :)

hade iallfall på mig:
höga jeans- ginatricot
transparent blus- H&M
kilklackar-DinSko

haha


haha ja fråga mig inte. De ser dock mycket hemskare ut på bilden än vad de egentligen är. Lite kul tyckte jag, ville bara göra något fult med mina naglar. Skojar bara, tycker faktiskt inte att det är så fult, fan vad jag är cool!

gårdagens outfit.



ja detta lyckades jag slänga på mig igår när jag bara hade tip minuter på mig att göra mi i ordning till skolan! helvetes skit vad stressigt det var...

lycklig idag.

äntligen tisdag, äntligen... jag älskar tisdagar. jag känner mig så lycklig på tisdagar. Att vad som än händer under min dag så kan inget förstöra den, och vet ni varför, för jag har något att se fram emot mot kvällen, nämligen Desperate Houiseives&Cougar town! ooo pirrar i min lilla mage så fort jag tänker på det! haha jag är inte psykisk störd....

nej men jag har iallfall varit i skolan, efter skolan drog jag till stan med chassi, jasmin, af, och maria. Vi slog oss ner på uteserveringen (ja UTEserveringen, i kylan!) till Espresso Hose och tog det lugnt lite, åt och tjockade oss för fullt och nu är jag hemma. Skulle egentligen rida idag men min axel känns inte helt läkt och jag har så jävla ont så jag tycker jag borde vila lite till innan jag sätter igång igen och förstör den ännu mer!

Ja nu sitter jag bara här som sagt och väntar på att klockan ska bli nio så min myskväll kan börja!


@ school.

vad gör ni busar?! De flesta av er är säkert i skolan eller jobb eller vart fan ni nu håller hus om dagarna. Jag är iallfall i skolan och har en jääävligt lång rast framför mig. Började för typ en timme sen, vi hade matteprov och jag blev klar ganska snabbt och gick ut, så nu har vi rast till klockan ett..

Sysselsätter mig med att plugga (eller blogga) lite och göra klart lite arbeten här i biblioteket, så jag får någonting gjort för en gångs skull hehe. Nu har det tagit mig hela tjugo minuter att skriva ut två papper, får väl se vad jag ska göra härnäst :)

Ja snart har jag även lunch, eller jag ahr egentligen lunch rast nu men är dock inte så hungrig så jag blir nog här inne en stund till sen rör jag min röv neråt, men ni går ha det såbra sålänge, och sköt er nu i skolan!


jävla rubrik

vad gör ni mina kära bönor!? hoppas alltå är bra med er, allt är iallafall bra här, kom hem för en stund sen. Var hos Y en liten stund,är ganska trött så jag kom hem och såklart fastanade jag vid datorn hehe, man kan bara inte låta bli den här jävla apparaten! Sitter iallfall och kollar på roliga klipp på youtube för att underhålla mig själv och fyfan vad jag sitter och skrattar röven av mig ska ni veta, nu delar jag med mig lite åt er också så ni lättroade där ute också kan ha kul hehe, puss!


jävla rubrik

vad gör ni mina kära bönor!? hoppas alltå är bra med er, allt är iallafall bra här, kom hem för en stund sen. Var hos Y en liten stund,är ganska trött så jag kom hem och såklart fastanade jag vid datorn hehe, man kan bara inte låta bli den här jävla apparaten! Sitter iallfall och kollar på roliga klipp på youtube för att underhålla mig själv och fyfan vad jag sitter och skrattar röven av mig ska ni veta, nu delar jag med mig lite åt er också så ni lättroade där ute också kan ha kul hehe, puss!


pic's @ afro



lite bilder från i fredags när vi var hos aff och hade myskväll med nachos och cuacamole! Fyfan vad gott, får den sura smaken nu i munnen, sitter och dreglar som ett svin snart haha! Kameran var hemma hos afro så fick itne den och kunde inte lägga in bilderna förens nu, men pusshajjj!

SVAR PÅ frågestunden!

Anonym om ett tag sedan.:
Var kommer du ifrån =D ? Äckligt vacker är du !

SVAR: Jag är ifrån Irak, och tack så jättemycket, tar det som en komplimang haha :) !

Anonym om ett tag sedan.:
hur länge har du haft din blogg? :D

SVAR: jag har bloggat sen mars förra året typ, så ett och ett halvt år :)

Anonym om ett tag sedan.:
e du kristen?

vilket program läser du?

hur lång är du?

SVAR: jag är inte kristen nej, jag är muslim. Och jag läser samhälle/mänskliga rättigheter/internationella relationer. Jag är faktiskt hela 167 cm kort haha, hade dock inte tackat nej till ett par cm till :(

TIEPAMANDAHH  om ett tag sedan.:
ditt superfina hår, är det ditt egna? eller hårförlängnging?<3

SVAR: Tack så jättemycket, det är faktiskt mitt egna hår, har aldrig haft löshår eller liknanade :)

Anonym om ett tag sedan.:
dina föräldrar verkar låta dig göra det meesta, typ sova över, komma hem sent, ut o festa o massa annat har du överbeskyddande föräldrar ? :)
undrar bara thih

SVAR: mina förädrar låter mig gära ganska mycket ja, för de litar på mig och vet att jag inte skulle utnyttja deras tillit till något annat. Sova borta gillar de inte egentligen att jag gör så mycket som jag gör, men det är oftast hos mina närmaste vänner bara som jag brukar göra det, och eftersom att de känner mina vänner tillräckligt bra och sånt så är det inga problem. Komma hem sent tvekar jag på haha, de är ganska tråkiga när det gäller tider, de gillar inte att jag är ute ensam med mina vänner på kvällarna, eller kväll för araber är när solen gått ner haha, så de är helt paranoida. Men det beror på VART jag är, är det hos vänner som bor nära så jag slipper gå hem sent ensam så är det inga problem om jag är där till sent, men om jag bara är ute och "ränner" i området så vill de helst att jag är hemma i tid. Och festa, jag är ju ingen festprisse direkt, ute o festar vartenda helg eller så. Men när mina vänner har fester och så så är det klart att jag får gå, bara de vet vem det är jag ska till och när jag ska hem&vilka som ska vara där osv. De är ganska överbeskyddnade, men på ett mildt sätt :) Har däremot min storasyster (snarare som en bror) som är mer överbeskyddande när det gäller sånt haha.

Anonym om ett tag sedan.:
kan du vissa en nild på din kropp asså med kläder på sidan du värkar ha jätte fin kropp mashalla btw dit hår dödar

SVAR: haha hmm det var en rolig fråga, men visst, kan väl ta en bild och lägga upp lite senare. Och tack så mycket :)

hej om ett tag sedan.:
hej, vad för sorts plattång andvnd du?
hur mågna läsare har du på blogen? hur mkt får du inkomst varje månad?

SVAR: jag andvänder Babyliss iCurl plattång, skitbra är den! Alltså jag har ingen "blogginkomst" eller så. Jag hade en liten men eftersom att hela min hotmail klyddade och blev hackad så kommer jag inte in på mitt konto där jag har pengarna för min blogg av reklamen som jag haft. Ni ser ju att jag tagit bort all reklam. Men ska göra nytt konto och börja om, så det var lite tråkigt faktiskt haha.

en läsare om ett tag sedan.:
har du en kille elr har du haft ? :)
btw. rkt bra blogg !

SVAR: Nopes ingen kille här :), tack så mycket!

Anonym om ett tag sedan.:
vart jobbar du, o känar du bra ? :)
och omkring hur många läasare har du per dag , vad visar statistiken ? =)

SVAR: Jag jobbar på Sumo, ett telemarketing företag eller vad man ska kalla det. Min blogg är ju inte så stor, men jag ett .... antal läsare, har tillräckligt för att känna att jag vill blogga mer och mer varje dag hehe :)

Anonym om ett tag sedan.:
Hur gick du tillväga när du ditt jobb? Alltså hur gjorde du?

SVAR: En kille i min klass jobbade där, så fixade han jobb åt en annan kompis i min klass, sen så ville jag också testa så hon gav mitt nummer till de så ringde de upp mig och vi kom överens om att jag skulle dit och typ på någon "utbildning" för att testa och så gick jag dit och nu jobbar jag där :)

Anonym om ett tag sedan.:
Brukar killar kolla mkt på dig och hålla på o säga saker ? Vad brukar du göra då? Jag hatar det o blir skt sur :/

SVAR: haha okej detta var den roligaste (&skummaste) frågan hittills. Men alltså, killar är killar, håller på med allt som rör sig, så visst händer det att någon är sliskig då och då, det är vi väl alla med om nån gång haha. Jag brukar antingen bara ignorera det och gå, eller om jag är på cphumör så slänger jag väl någon dum kommentar tillbaka haha :)

Anonym om ett tag sedan.:
är du nöjd med dig själv, dvs utseende personlighet osv?

SVAR: aa den frågan kom till slut iallfall haha... men alltså jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv, förstår inte vad du menade med personlighet men om du menar hur jag är och så, så är jag ganska nöjd, jag är ju en ganska glad och positiv tjej och det gillas ju! Utseende mässigt så är jag väl nöjd, har inget som är västa "uueee skitfult", men om man hade fått så hade man väl ändrat lite här och där, men inget stort :)

Anonym om ett tag sedan.:
efter att du skrev inlägget om att det kom fram ett par läsare till dig i stan och hälsade på dig så har jag sett dig i stan ett par gånger typ när du varit med dina vänner och fikat och såna saker. jag bara undrar ifall du blir sur ifall jag hade kommit och hälsat eller så :P?

SVAR: haha oj.. alltså jag blev ju ganska chockad om man säger så när de tjejerna kom fram till mig, men jätteglad, trodde inte att folk läste min blogg och tyckte om den så pass mycket att de skulle komma fram och hälsa i stan. Självklart hade jag inte blivit sur, tvärtom! :)

Chrilliboooi om ett tag sedan.:
NÄR FAN SKA DU JAG ELIAS OCH AFRO TRÄFFAS JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA TOMTE

SVAR: ooo måste vara chrillebooi här alltså.. när han spännbögen inte är uppe i gymmets rövhål, och du inte är fastklistrad vid din dator! dvs, nästa decenium :) ?

måndag!

hejhopp!

vilken måndag alltså, har nu för första gången på hela dagen äntligen fått sitta ner och andaaas och ta det lugnt!

Min stressiga helvetees dag började med att jag får ett sms på morgonen där det står att vi ska fotograferas till klassfotot om en halvtimme, en f*cking halvtimme! Jag hopppppar upp ur sängen, slänger på mig kläderna, o springer ut till bussen. och JA osminkad! haha, varken smink eller fixat håret, satt i bussen och försökte göra det bästa av situationen och fixade mig smått. Kutandes som en idiot upp till aulan där alla väntade och jag står där, pudrig i hela ansiktet, maskara ner till näsan, runt ögonen, och håret som en pudel. Så ni som tyvärr kommer få se fotot, vilket är alla i Malmö då skolkatalogen ges ut till alla gymnasie elever, ja ni får ursäkta ifall ni får hjärtattack då ni se fotot...

efter skolan så drog jag även till sjukhuset då jag hade tid för hjärta och lungor, fick ta en massa tester, EKG, blodtryck osv. Resultat: jag har nåt som kallas Paniksattack. skumt... ovanligt namn. PS, ahhaha nej skojar nu imiterade jag bara Pierre videon. Iallfall tillbaka till allvaret, jag har då som sagt paniksattacker sa han och de ska skicka mig vidare för att kolla närmre på mitt hjärta och lungor och ta fler tester i stora sjukhuset. trevligt :)

Är iallfall hemma nu och ahr nyss ätit och så, nu ska jag plugga lite, senare svarar jag på frågorna från frågestunden! :)


thank me later

sitter med mitt otroligt goda kvällsmål som jag kränger i mig. Efter jobb är man hungrig, efter fyra timmars babbel i telefon så är man verkligen det kan jag lova!

*arabiskt bröd
*smör
*ost
*martadella (arabiskt kött)
*tomat
*grillkrydda
* in i ugnen i fem minuter, loooooove it baby!

nu måste jag faktiskt ta och springa upp och hoppa in i duschen. Känner mig lagom sonkig och äcklig efter dagen haha. Men ni kan tacka mig för detta goda recept efter att ni testat det, u will not regret it, believe me! jalla pusspuss på er sötisar! :*

FÖRRESTEN SÅ KOMMER JAG INTE SVARA PÅ FRÅGORNA FRÅN FRÅGESTUNDEN IKVÄLL, DÅ JAG INTE HINNER KLOCKAN ÄR GANSKA MYCKET, OCH ATT JAG INTE TYCKER ATT DET ÄR TILLRÄCKLIGT MÅNGA FRÅGOR, SÅ ÖS PÅ MER SÅ JAG KAN SVARA ! :*


söndag.

åhhh får ångest av de här jävla söndagarna! Har iallfall nyss slängt i mig lite frukost och nu sitter jag bara vid datorn och typ gör inget vettigt.... i väntan på att klockan ska bli tillräckligt mycket för mig för att dra till jobb. Mitt söta lilla jobb haha. Ska nog också sätta igång och plugga lite innan jag drar, duktiga flickan här...

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva i detta otroligt tråkiga och dryga inlägg, vill bara skriva något men min sega hjärna vill inte klämma fram något vettigt så ni får detta fina "morgoninlägget".

GLÖM FÖRRESTEN INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I MIN FRÅGESTUND SOM JAG TROLIGEN AVSLUTAR IKVÄLL!


BILD SEN I SOMRAS

ett tag sedan.



ja det var ett tag sen jag körde med en sånhär, svarar när jag tycker att jag har tillräckligt med frågor så fråga på nu så det ryker!! Nu har ni chansen att fråga mig om allt mellan himmel och jord hehe, så passa på. pusspusss!

sälen 2010.

oooohh sitter och kollar igenom bilderna från vår sälen resa vi gjorde tidigare i år. Fan vad jag saknar allihopa, hela högen! Vi hade så jävla kul och detta var verkligen en resa man aldrig glömmer.. hahaha fyfan, sitter och tänker på alla sjuka saker vi gjorde, vill bara spola tillbaka tiden tills då vi satt i bussen och slängde i oss cuacamole dippa i väntan på att de 11 timmarna tills vi var framme skulle gå fort! men ja.. lova ya all iallfall, saknar er oerhört.


en hemligheeeeeeeeeeet!!


* nu ska ni få veta en sak... haha vet inte riktigt hur jag ska tala om detta men som sagt så är jag sjuukt rädd för att sova ensam och mörker, och de två kombinationerna är det västa som finns enligt mig. Och under de sju åren som jag bott i detta huset har jag ALDRIG sovit i mitt egna rum, ensam. aldrig. Jag vet inte varför men hatar mitt rum och klarar inte av att vara ensam där. Fram tills en dag denna veckan då jag faktiskt bestämde mig för att försöka sova där ensam, så jag tände lampan, satte på musik och tände lamporna utanför rummet och till min jävligt stora förvåning somnade jag till slut, efter typ en timmes tittande i taket så somnade jag! helt ärligt är jag jävligt stolt över mig själv eftersom att jag är världens mes när det gäller att vara ensam, och förhelvete jag är 17 år! Så nu har jag äntligen klarat det, har sovit i mitt egna rum tre nätter i rad helt ensam! oo nu känns det skönt att ha fått ut det haha, ja jag är en speciellt barn.. ett underligt barn.


underhållning!



hahahahahaha säger jag bara alltså! hahaha vi satt verkligen och skrattade tillls döds åt denna video, antingen så är den jävligt rolig eller så kan det bero på att vi är lite lättroade.. avgör själva!

lördag!

helluuuuu!

Vaknade för en stund sen, hatar när jag vaknar såhär sent. Eller alltså jag vaknade halv tolv men så skulle jag tvunget envisas med att ligga kvar i sängen, ni vet den här då man lurar sig själv "ähh bara tjugo minuter till", sen  helt plötsligt vaknar men tre timmar senare och vill slå sig själv med en arabisk toffla i huvudet...

mamma väckte mig iallfall nyss med en påse med en klänning till mig som hon varit och köpt, min underbara snälla mamma! Min kusin ska ju förlova sig snart så, eller kusiner rättare sagt, har ganska många kusiner som fått för sig att förlova och gifta sig de kommande året, så det lär behövas en massa klänningar. Vi börjar redan nästa vecka då min ena kusin ska förlova sig.så nu har jag iallfall ett par klänningar jag kan välja mellan till den festen. Kan visa er bild på den sen :)

Justdeeeet, jag glömde ju berätta om igår kväll också haha, som sagt så drog jag hem till aff vid 8 tiden, där gjorde vi nachos och åt massa cuacamole och annat gott! Sen bara satt vi och tog det lugnt och umgicks, lite senare kom adriana och sällskapade oss också, vi hade jättekul faktiskt. Satt och skrattade åt torra videosar från youtube och annat trams. Kom iallfall hem runt ett tiden och kollade film sen däckade jag direkt..

nu blev detta inlägget lite drygt och långt men ja, hoppas att någon iallfall orkat läsa hela vägen ner hit haha, puss!


myskväll med mina tjejer.

mina planer för ikväll är nu planerade! Det är nämligen så att jag, rorsa och melisa ska dra hem till vår kära vän afrodite och ha lite myskväll! Det var ett tag sen vi fyra var så det ska bli jättekul, det är lite tråkigt att vi alla inte hinner vara lika mycket nuförtiden då vi alla inte går i samma klass längre som innan. Bara jag och afrso som går i samma klass, melisa går ju i en annan skola och reham går i vår skola men en anann klass. Så ja det ska bli kul att spendera lite tid med mina tre bästa vänner, love u!


bild tagen för nästan exat ett år sen

im not a human beeing.



babyboo, i love u!

tadaaaaa


såhär ser jag ut nu förresten. Som ett jävla handikapp. tycker så synd om mig själv! Har gått runt och spänt min axel och arm för att jag inte vågat slappna av i armen för jag får skitont när den bara hänger så det har slutat med att jag fått en jävla kramp o hela axeln och bak mot skulderbladen, och så har jag skitont i hela jävla armen. Måste ha landat hårt på den från hästajäveln, bra jobabt raghad!

fredag sucker!

så jävla skönt med fredag alltså! Bloggade inte igår jag veeet, men jag jobbade till ganska sen så jag pallade inte när jag kom hem. Men nu så är jag hemma och ska blogga lite granna för er hehe. Var i skolan idag efter det så har jag bara rännt runt lite och nu är jag hemma. Har nyss ätit och så, sitter och försöker planera min fredagskväll, vet inte vad jag ska hitta på....

Vi kommer ha en massa folk hos oss och jag pallar inte med det så jag får se ifall jag kommer loss på något sätt hehe, aa jag får väl då önska er en fortsatt trevlig fredagskväll och hoppas ni har kul ikväll! puss.


gay, random. bög.

I see your body lighting up in the moonlight as a ghost story you stop in the moonlight



denna låten har så fått mig caught in a spell! kan inte sluta lyssna på den! man förstår inte riktigt vad han säger hela tiden men han sjunger den så mkujk och fiiint. love it!

laila bagge. föreläasning.



haha coolingarna jag&aff med Laila Bagge. Efter föreläsningen så kunde man gå fram och prata lite med henne och ta bild ifall man ville, så varför inte liksom. blev ju dock stenful på bilden men skit i det vaaa haha :)

video med nelly från igår


här babblar jag nelly lite strunt efter min ridning påväg hem från terrängen in till stallet. Så berättar jag lite haha, random video. Men kolla in lilla sötis, visst är han fin? han påminner så mycket om min älskling... som jag saknar så oerhört mycket.

dagens outfit.



idagt fick min sköna dunväst åka på. Har velat ha på mig den skitmånga gånger men har alltid tänkt att antingen kommer det bli för kallt då det inte finns några armar, eller att det skulle blivit för varmt då det är dun ifall jag skulle vela ha den på somamren. Så idag fyllde jag på med en långarmad tjock tröja under och tjock halsduk. Och tror ni inte att det är svinvarmt när jag väl går ut?! jo precis så var det! Höll på att smälta på bussen haha, konstigt, trots att det är mitten av october så har vi fortfarande fint väder, aja får väl hoppas att det håller sig! :)

lite bilder från ridningen igår.



jag passade på att fota lite medans jag ändå satt enr och kollade på haha, meningen var ju att det skulle finnas bilder på MIg när jag hoppasde, men så långt hann vi inte komma denna gång hehe :(

onsdag.

hejhopp!

klockan är halv sju nu och jag kom hem från skolan för någon timme sen. Slutade inte förens fem idag. Vi började halv två och hade föreläsning till klockan fem, av ingen mindre än bl.a Laila Bagge, så det var jättekul faktiskt, hon pratade om henne väg till där hon var nu, och massa annat.

Känner mig lite handikappad nu för jag kan inte skriva normalt för min arm känns helt död efter gårdagens fall, vaknade idag och hade riktigt ont i min arm, kan knappt lyfta något med den och har inte så mycket kraft. Känns jättejobbigt faktiskt... :(


dagens outfit.

hade på mig den nya tröjan från H&M som jag ville slita sönder för den kliade som stan haha. Vill man vara fin får man lida pin.
kilklackar- dinsko
tights- bikbok
randig stivkad tröja- H&M
svart kort "jacka" - ginatricot

kommentar&svar.

Anonym om otursbarn.:
var är veckans horoskop?
alltså jag fattar inte varför men det går inte att lägga upp det, har försökt sen igår, flera gånger. Det står bara att det inte funkar!, ska försöka senare igen så kolla in då och se ifall den är uppe! :)

kommentar&svar.

Anonym om otursbarn.:
var är veckans horoskop?
alltså jag fattar inte varför men det går inte att lägga upp det, har försökt sen igår, flera gånger. Det står bara att det inte funkar!, ska försöka senare igen så kolla in då och se ifall den är uppe! :)

gårdagens outfit.

nitar&shit, dope.

otursbarn.

ja vad sa jaaaag!!?!?! i told ya'll! jag sa att jag inte skulle komma hem hel, och hade jag rätt?! klart som fan haha! Vi skulle ju som sagt ha hoppning och vilken överraskning jag får när jag kommer dit, jo vi skulle nämligen ha TERÄNGHOPPNING, ute på terrängen. Och såklart blir ju hästarna lite mer störda där ute än vanligt. Och min häst var ju absolut inte tillräckligt störd inomhus att jag skulle hoppa honom utomhus.
Så ja efter en liten stund och en jävla massa kramp och dragande i händerna så sticker hästjäveln och slänger av mig mitt på åkern, och där ligger jag, och har tappat andan och han springer fritt fram och tillbaka som om jag vet inte vad. aja slutet av lektionen bestod av att jag bara stod och höll honom och gick runt små promenader för jag kunde inte rida mer efter det, fick så jävla ont! Och jag brukar verkligen ALDRIG hoppa av eller ge upp när sånt händer men nu fick jag så jävlans ont så jag kunde inte.. stackars mig! :(
aja nu har jag duschat och så, har fortfarande ont fan... väntar på Desperate housewives som börjar om en timme, tills dess ska jag blogga lite hehe pussss!

tisdag!

hejhopp , detta kan mycket möjlöigt vara mitt sista blogginlägg... någonsin. Det är ju tisdag vilket betyder ridning för min del. Så alldeles strax ska jag traska iväg till stallet, och idag har vi ju då hoppning, därav anledningen till varför detta skulle kunna vara mitt sista inlägg haha.. Aja får väl hoppas på att jag kommer hem hel ikväll hehe.

Sitter iallafall med ridkläderna på och väntar på att nelly ska komma hit sen så drar vi, skolan idag var helt okej, lite smådryg och väääldigt sömnig. Kom hem för ett tag sen och har ätit och laddat upp inför dagens ridlektion, vi hörs ikväll (om i survive), pusssss sålänge!
bild sen somras...

dagens fkn video!



hahahahahahahahaha fyfan alltså jag kan bara inte sluta skratta åt mig själv. så jävla misslyckad unge att det inte är sant!, för er som inte fattar så är detta jag för typ 5-6 år sedan. Så gulligt jag pratade, liten bebis juu

" av vilken reason man ska ha hjälm!", hahaha så jävla sötttttt!

måndag.

Sitter och knaprar på lite nötter hehe, känner mig som en liten ekorre. mums. Är iallfall hemma från skolan sen ett tag tillbaka. Måndag idag då, ny vecka, nya läxor, nytt skit. Ska strax sätta mig och plugga då jag har prov på torsdag. Men innan det måste jag fortsätta kolla lite på mitt roliga klipp som jag kollat på hundra gånger sen igår och skrattat sönder, ni som har mig på facebook har säkert redan sett det då jag la ut det där igår kväll, ska strax dela med mig av det här på bloggen också så jag kan sprida lite skratt åt er haha!

annars idag så är jag jävligt trött och idag blir det sängen tidig för min del!


bjuder på en bild på mitt lilla hjärta!

tha last song.




puuuuuul


änts, me, reb, nälls.


hahaha såhär såg jag ut när jag kollade mig själv i spegeln efter att ha sett den jävla filmen, fan vad jag älskar den! Alltså alla ni som inte sett den, rekomenderar den starkt, så se den! :*

hemma. mätt. självmordsbenägen.

hej vänner!

jag har inte bloggat så mycket idag jag vet, fast att jag sa att jag skulle blogga en del, men ja... Jag drog ju som sagt inte till jobb, var hemma lite o fick spel så drog med nälls ut på en runda.

Vi gick o handlade och var ute lite, kom hem och har ätit nu och nu sitter jag här och kollar igenom ett memorystick som jag för 5 år sedan råkade trycka in i datorn (fråga mig inte hur dum jag är), det var ett sånt litet och jag dumma jag trodde att det skulle gå att trycka in det i det stora hålet och där har det varit i fem år, nu kollar jag igenom bilder och videos och jag kissar snart på mig! ska lägga upp lite snart så ska ni få se! hahaha. Är iallfall helt stendöd nu , skittrött och vill bara in i duschen, vilket jag alldeles strax ska göra!



kommentar&svar.

Anonym om gårdagens outfit&facelook.:
Raghad vad gör du med ditt hår efter att du har plattat det? Altså för att det inte ska bli så platt där uppe?:D

SVAR: för att håret ska vara platt men inte så jävla slickat och dött så brukar jag sätta upp det i en hög hästsvans och platta allt som hänger, eller det mesta iallfall. Mest längst nere och plattar mindre och mindre ju högre upp jag går. Sen släpper jag ut det och på så sätt blir håret platt men volymen är kvar i håret högst upp ! Och så plattar jag lite på håret som är uppe ytterst så det inte är fluffigt. Hoppas du fattar för jag suger på att förklara haha :)


you're so poisonous just like a cigarette




söndag.

hejhopp, ja jag lever faktiskt. trots att jag inte bloggat på två dagar. Men ahr faktiskt inte varit hemma så det hade varit lite svårt. I fredes så var ju nelly, antonia och rebecca här och vi hade filmkväll. Vi kollade på the last song, andra gången jag ser den nu och jag gråter bara mer och mer varje gång ! Vi satt som ett gäng barnungar som lipade som idioter haha, rolig syn... men vi hade jättetrevligt faktiskt.
Igår så sov jag även hos rebecca och kom hem för en stund sen. Ska egentligen vara påväg till jobb nu men orkar verkligen inte, mår skit. Ska vila mig idag och hoppas att jag mår bättre till skolan imorgon. Så nu sitter jag iallfall här och funderar på vad jag ska göra härnäst... aja tror det blir att gå upp och kolla tv lite eller så bara bloggis jag kvällen lång. pussssa er!
& hoppas att ni haft en underbar helg!

right now, i väntan


sitter och har tråkigt kul med min webbkamera. väntar på att rebecca, nelly och antonia ska röra sina rövar hitåt. här ska vi hålla hus ikväll iallfall. hoppas ni får en fin fredagskväll, för det ska vi ha!!

gårdagens outfit&facelook.



bubbly.



som sagt så hann jag inte blogga igår så jag slänger upp gårdagens outfit idag istället hehe. sött. Plattade mitt hår lite, eller topparna och eftersom att jag inte har gjort det på sjukt länge märkte jag att mitt hår har växt sjukt mycket, jag klippte det fan i augusti! sjukt.. måste ta och klippa det nu igen snart tror jag. page blir det nog denna gång!

fredag suckers!

äntliiigen fredag förhelvete, orkar inte livet !

min dag har varit ganska skön och chill! Fast började med att jag ville skjuta mig själv, seriöst. jag trodde jag började klockan halv nio imorse så jag gick upp och skulle göra mig iordning helt jävla stendöd, eftersom att det var fullt hus här igår och jag la mig sent så var jag så stentrött! Sen kommer jag då på imorse att jag egentligen inte börjar förens några timmar! Boxade mig själv i huvudet och fortsatte min sömn!

då jag väl var i skolan senare gick det super, fick VG på min presentation som jag inte kom på att jag hade förens i bussen till skolan. Improvisioooon ! Lekte att jag hade förberett i veckor, men ickee! haha stolt över mig själv, nu ska jag unna mig kladdkaka, pussa era små skinkor!

Förresten så bloggade jag inget igår eftersom att jag direkt efter skolan drog till jobb och kom inte hem förens ganska sen och då var det fullt upp här hemma.


hahaha kommer ihåg när denna bilden togs, natten då jag kom hem helt stendöd efter affs fest, fattar inte hur jag pallade ta bild i mitt läga, mitt tröttaaaa läge


stupid cupid

plattis håret nun och lyssnar på en gammal gammal låt, som alltid får mig att må lika bra! Står här som i filmer ni vet, då tjejen står framför spegeln med en borste i handen och låsatat att det är en mikrofon och dansar och sjunger till allt vad hon kan. föreställ er !  Ja ska fortsätta nu med mitt plattande och dansande hehe, puss!


shw used o be the sweetest girl



råkade nyss somna gär på sängen, vill bara att klockan ska bli lite sent så jag kan få lägga mig haha. åumpar iallfall denna låt nu, störtskön! aja nu ska jag fortsätta ligga i sängen och bara tänka på mitt intressanta liv och vila lite... ont i magen :(

!!!!!!!

Lil Wayne till isoleringscell

"Rapparen Lil Wayne har flyttats till en isoleringscell i fängelset där han sitter av ett årslångt straff för olaga vapeninnehav, skriver New York Magazine. Anledningen är att han i maj bröt mot fängelsets regler då han blev påkommen med en mp3-spelare med tillhörande hörlurar. Att straffet har dröjt så länge beror på att det inte har funnits några lediga isoleringsceller tillgängliga. Lil Wayne kommer att spendera 23 timmar per dag i cellen fram tills dess att han avtjänat sitt straff den 4 november."

källa: metro.

herreguuuud! ser ni!? ser ni!? varje gång jag har sagt "åh min stackars älskling helt ensam i mörkret och har det tråkigt i fängeslset", så har någon sagt "men han är ju inte i någon jävla isoleringscell!", men nu är han ju det! stackars lilla hjärtat.. en hel månad nu kvar, 23 timmar om dagen, hurfan kan man göra så :(


onsdag menar jag hehe

hejsvejs din söta gay.

Är hemma och sitter mätt och belåten och helt jävla proppfull i magen. Har ätit som ett svin då jag var så jävla hungrig! nu ångrar jag dock sista måltiden. vill bara lägga mig ner och sova, sova till imorgon! Har iallfall varit jävligt mycket fram och tillbaka i sjukhus&vårdcentaler idag. kulkul. Aja nästa besök blir snart om någon vecka :)

Nu ska jag sitta och trycka i mig lite maränger och bli feeeet! pussa er :*


ohhhhhhhhh


alltså jag tror jag döör lite! ja jag dör lite inombords när jag hör hans underbara, hesa, mjuuuka, ätbara röst. jag blir galen! mindre än en månad kvar baby.... min stackare, helt leden säkert där borta, och dina flätor är säkert helt risiiiga och fula nu :(

veckan horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har lätt för att irritera dig den här veckan och verkar tolka allting som andra säger som kritik. Till och med komplimanger kan uppfattas som negativa eller ironiska. Detta kan få dig att behandla de som du tycker allra mest om som sämst och dessa skuldkänslor gör inte precis ditt humör bättre. För att inte tära på dina relationer för mycket bör du nog hålla dig för dig själv så mycket som möjligt. Försök också att senarelägga sociala aktiviteter – då kommer du nog kunna njuta av dem bättre.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den. 
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre. 
Väduren (21/3- 19/4)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det. 
Oxen (20/4- 20/5)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen. 
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka. 
Lejonet (23/7 - 22/8)

Alla sociala aktiviteter under veckan ser att bli riktigt lyckade. Du som har en fest inplanerad till helgen kan också glädja dig åt att kärlekslivet kan få en knuff framåt då. Din energi när det gäller arbete och skola är tyvärr inte särskilt hög, synd då du känner att du skulle behöva få gjort en hel del för att kunna slappna av ordentligt. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga.

det gick inte att lägga in dagens horsoskop igår. av någn anledning... Men bättre sent än aldrig så här får ni det iallafall hehe sorry! :*

dagens outfit&facelook.



idag använde jag min söta blommiga klänning som jag köpte igår! Önskar att jag köpt den i somras typ, då hade den användts flitigt ska ni veta! Japp men såhär såg jag iallfall ut idag då.  :*

tisdag!

hellu broder från en annan moder!

vad gör ni era busar?! själv sitter jag som en taliban med handduken virad runt huvudet, mysigt huh! Som ni förhoppningsvis förstod så har jag nyss duschat. Innan det var jag i stallet, red ju idag. Och fysana, idag var nog en av de mest jobbiga ridturerna!  1. har fått blåsor på händerna så mycket som hästjäveln drog och jag fick hålla emot! 2. har så jävla ont i min axel så mycket som jag fått spänna den. 3. mitt knä känns typ löst? aja skadad chey här!

aja ätr iallfall hemma och tar nyss tagit en varm skön dusch och nu ska jag äntligen få äta min goda (nyttiga) pasta sallad som jag väntat på hela dagen hehe! Imorgon bitti blir det att dra mot farbror doktor, gillas inte. men ja. puss!


detta fick jag med mig hem idag...

japp detta är vad jag lyckades dra med mig hem idag då. Den röda klänningen var jättesuttiiig så avr bara tvungen att köpa den, plus den hade roligt tyg haha. Och den svart/vita vet jag egentligen inte varför jag köpte, bara drog med den till kassan. Sen tightsen är ett måste, måste fylla på med jämna mellanrum, lite basicstuff är alltid bra att ha. Och sen till sist min stora, älskade kofta som är såå mysig! :)

dagens outfit.



låte blått och färgglatt idag hehe! & har äntligen fått mitt älskade linne som har varit på semester hos linnea sen i somras! :)

åh sötis !


alltså är helt kär i denna video, så jävla söt! finns det någon som han här tror ni? så underbar. Och han är så charmig, med hans lilla hatt och allting haha.

"when i see your face, there is not a thing i would change, cuz you're amazing just the way you are
and when you smile, the whole world stops and stare for a while"

home from my shoppingrunda!

hejhopp!
känner mig lycklig och nöjd helt och hållet nu vettni! Nämligen så att jag efter skolan tog mig mig en liten shoppingrunda i stan, ensam! haha eller jag var med aff i lite i början men sen så traskade jag runt där i Malmös gator ensam med bara mig själv, mina hörlurar och mina påsar. Ibland är det faktiskt så mycket bättre att shoppa ensam, för då slipper man allt det här ni vet " åh jag orkar inte vänta på att du sak prova allt det där" eller, "vi tar en paus nu, pallar inte mer..", vilket jag får höra ofta då jag är som ett djur när jag handlar kläder, pausar aldrig, och genomsöker affär efter affär noooga haha. Så fick mig iallfall en runda för mig själv, skönt faktiskt. Visar sen vad jag fick med mig hem då.
hände även en rolig sak haha. när jag stod inne i affären så kom det fram ett par söta läsare och frågade mig ifall det var jag som var "den där bloggaren" som drev denna blogg och jag blev faktiskt jätteförvånad haha, dem såg jätteblyga ut också faktiskt, men tyckte det var jättekul att ni kom fram ! :) kram!

okej avr bara tvungen...


att lägga in en sista sånhär right now-bild haha, tvångstanke. puss & godnatt nu på riktigt hehehe

home.


åhh äntligen hemma! har duschat, ätit och äntligen blivit klar med allt nu! Nu ska jag bara ta det lugnt lite här och nörda mig framför datorn sen blir det sängen dirrmode! puss och godnatt!

söndag

hejhopp uppe i trädet!

vad har ni för er dåå!? Själv sitter jag här och gör absolut ingenting. Är ensam hemma, skönt. Vaknade runt halv ett tiden typ och har legat och degat mig fram tills för ett tag sen, har ätit och så.

Ant&Nälls kom förbi en sväng igår kväll och var här till runt eller så tror jag. Var ju ensam hemma och behövde lite sällskap. Vi satt här och chillade med livet och skrattade ganska ganska mycket haha. Åt jätteonödiga saker faktiskt, men när natthumorn har tagit över så finns det inget annat att göra vetni!


hahaha fan alltså jag kan inte sluta skratta.... denna var en av sakerna vi kollade på om och om igen igår kväll.

sleepoverparty with myself...



detta har jag sysselsatt mig med kväll. Och även gjort en god middag till mig själv, skönt med lite tid för mig själv. Nu ska jag upp och mysa lite framför tvn nergrävd i soffan. Snart kanske även Nälls kommer förbi och gör mig sällskap, om jag inte hinner somna hehe. puss!

OFFER!


PIC's- in school.


my polske huuur.


pussa oss


nikki.

lite randombilder som vi knäppt i skolan hehe. :)

ginatricot.


dessa tröjorna ger en sån mysig jul/vinter/höst känsla. Vet inte riktigt varför men de ser ut att vara ganska mysiga haha, gillar inte såna här tröjor i vanligt fall, men drogs lite till dessa.. :)

kvällens nyhet.

nu är det såhär att jag nyss fick reda på att ikväll blir jag helt jävla lonely hemma. alla ska ut och jag har ingen jävla aning om vad jag ska hitta på. Vet inte om jag ska ta tillfället i akt och utnyttja att jag är ensam hemma och dra hit folk, eller om jag ska vara ensam och bara ta det lugnt och ha en mysig lördagskväll mad myself and I. aja svårt beslut, någonting händer iallfall ikväll, vet dock inte vad!


ljusen är tända för de som har lämnat..



denna låten är bara sååå bra! får sån kick av den, vill bara upp och hoppa haha. Och när han sjunger refrängen, oooo rösten gillar vi stakrt! han sjunger den på ett "argt" sätt typ eller hur fan jag ska förklara, men jävligt bra låter det iallfall!

hon är en i gänget nuuu!


hahah äntligen har jag dragit tummen ur röven och skaffat mig Spotify! eller min kusin fixade det åt mig rättare sagt men anyways, stolt spotify:are nu alltså. Här ska lyssnas på musik :*

herreguuud jag lever!

ojojoj vilken kass update! sorryy! har fan inte hunnit klia mig i huvudet sen i onsdags. Har haft skitmycket att göra. Torsdag efter skolan blev det jobb direkt, kom hem ganska sent så hann inte blogga för jag var så trött och gick in och la mig direkt! Igår efter skolan åkte jag till ox och träffade hjärtat mitt. Efter det så drog vi alla hem till Linnea och hade massa trevligt!

Början av kvällen sög balle för jag mådde så jävla dåligt, kände mig helt febrig och yr. men sen så gick det över och då hade vi faktiskt jättekul! Kom iallfall hem nyss, eller för en stund sen. Och idag ska jag blogga så jävla mycket ska ni få se, bara för att ta igen lite hehe :) jaja pussss hoppas att ni hade en fin fredagskväll! för det hade jag :*


RSS 2.0