dagens låt



denna låten har jag knarkat hela veckan och lite mer, den är så härlig. Mycket mer än så behöver jag inte säga, just enjoy it, pusselipusspuss! (L)

kvällsmys.


kom nyss hem, har först avrit och hälsat på mina kusiner som är på besök från Stockholm, sen har jag och Y varit ute och myst och pratat lite med filtar och lite annat gott. Vi satte oss ute på vår studsmatta och satte på härlig musimoch bara tog det lugnt, behövdes verkligen lite sånt nu tycker jag. aja nu ska vi fortsätta vår myskväll, vi ska nog göra lite te och annat sånt där ni vet, pusspuss, ha en fortsatt fin kväll! (L)

jäzzo's place.


jag och roro hos mig innan vi stack till jäzz. (L)



avslutar med denna bilden på världens härligaste tjejer, love u guys(L)

pic's stan- lördags.




japp här ahr ni lite bilder på vad jag köpte i lördags, ni kasnke inte ser det så mycket men den gråa tröjan med puffiga armar är lite smutsig haha, (JA REBECCA HADE DEN I ETT PAR TIMMAR). Jeansleggingsen längst ner köpte jag också men glömde ta bild på dom haha så det blev en från nätet men dom ser iallfall likadana ut.

pussiees (L)

heeeeeeeeeeeeeey

hejhejhejhej!

nu är jag äntligen hemma! haha är sjukt trött, har knappt sovit ända sen i fredags, har varit fullt ös alla dagar. Nu ska jag bara lite kortfattat berätta om min "långhelg" började ju i fredags med tjejerna, det har ni redan sett bilder ifrån och, sen på lördagen drog jag och R till Entré och där köpte jag en hel del, bilder kommer strax.

Efter det drog vi hem till älsklingen där vi firade min födelsedag lite extra med linnea som också fyllde år och rebeccas pappa, vi hade skitkul faktiskt. Blev en lång natt kan jag säga, ända tills vi däckade nångång vid tre-fyra tiden tror jag. Efter några timmars sömn gick vi ut lite i det fina vädret och bara tog det lugnt, sen hem till mig och gjorde oss i ordning sen bar det av mot jäzzo's place, där vi firade sötnosens födelsedag. Händelserik kväll det också haha. aja senare på kvällen drog jag och R hem till mig igen och sov här, sen på morgonen åkte vi hem till henne och där har vi varit i tre dagar.

Har varit ganska fint väder och man räknar bort de små regndropparna som trillade ner lite då och då, annars var det ganska skönt faktiskt, inatt gjorde även Eva oss sällskap hos rebecca, och kvällen innan det var emma med oss, så ja vi har haft hyfsat trevligt ändå. Nu blir det en jävla massa bilder ska ni få se. puss sålänge! (L)

mrs dålig update här!

ja förlåt för min super kassa update babes, men har inte haft tid för hos för datorn de tre senate dagarna faktiskt, och kommer inte kunna blogga så mycket idag heller, är inte hemma just nu. Är hos R och ska sova här, men imorgon när jag ska hem så blir det att ladda upp en jävla massa bilder sen helgen (och på allt som jag shoppat mohaha) så håll ut haha, nej skojar men ha det bra sålänge snyggingar, pusspus (L)


utekväll med girlsen



gäller och bjuda på sig själv darling!



jag och jazzo fick varsin fin ram av roro och afro, dom var verkligen jättefina, med en massa bilder på oss som vi har tagit genom åren. Älskar verkligen såna "personliga" presenter, jättegulligt av er, love u guys! (L)


här är även lite bilder från ikväll, tack för en fin kväll my friends!
hade jättetrevligt, pusspusspuss på er och mig som nu officielt har
levt i sexton hela år :D

pic's from school.



här är lite härliga bilder från skoldagen i det fina vädret idag. pussiiies! (L)


V-blogg from school.


japp har får ni en misslyckad hälsning från oss idag när vi var i skolan, dock lite tramsig haha, men live with it! puss!

dagens



såhär vart hon klädd idag då, lite halvsomrig och chill.

randig oversize- ginatricot
jenasleggings- vila
skinnjacka- H&M
väska- ullared i think haha

puss(L)

fredag!- med älskling.

hejhopp, är super glad för vet ni vaaaad, det är äntligen fredaag! Och så är vi lediga i tio dagar, det gillas supermycket faktiskt! Aja skulle egentligen ha nationella prov idag egentligen men som tur var (eller inte riktigt) så var ju inte bra att hon var sjuk men att vi slapp det haha.

Iallfall så slutade jag klockan ett men kom inte hem från skolan förens nu, ja man kan ju undra vad fan vi gjorde kvar i skolan, men vi bara tramsade oss, solade i det fina vädret och spelade in random videos haha. Sitter iallfall med älsklinga rebecca nu och vi ska äta och sånt snart, sen blir det att göra oss i ordning och ikväll dra ner och ränna runt i stan med resten av folket. Eller inte riktigt, men vi ska bara ut och ha lide kul för hon (jag) fyller faktiskt år imorgon! så det ska bli trevligt faktiskt...

En annan sak som jag måste tillägga är att jag tycker det är så häftigt att så många fyller år samma dag som mig, tillexempel så vet jag 7 stycken som fyller år samtidigt som jag, och inte liksom då såna som jag inte vem dom är, utan vissa är vänner, eller vänners föräldrar, t.ex rebeccas pappa :) haha mycket intressant va, *intressesmurfarna antecknar!*


jag och rebecca på nyår (L)

Checka in snyggingens blogg HÄR!

to DONKEEEEN



mohahahha, nu dra jag till donkan med syster, vi blev lite sugna på skräpmat så det blir gasen i botten full fart och tjooocka oss, pusspuss, jag vet att ni är sååå jävla avundsjuka så det inte är sant!

having fun with me, myself and i.



sitter här med ansiktsmask (som luktar skitgott) i huvudett, någon sån från döda havet, låter bra ju haha. Och så sitter jag och lyssnar på skön musik och läser i min tidning samtidigt som jag pysslar om mig själv på alla möjliga sätt, nagellack, jävligt godluktande lotion, och annat pyssleri hehe. Känner för att göra en rejäl hårinpackning faktiskt också. Känns skönt ibland att bara ta paus liksom och ta hand om sig själv, för en gångs skull kan får man tänka på sig själv bara och bara vara lite ifred. mycket skönt faktiskt. Nu känner jag lite hur det känns sjukt kallt och stelt in mah face haha, så äckligt det känns, aja bör nog gå och tvätta bort kletet jag har i ansiktet, hoppas ni har haft en fin torsdagskväll, pusspuss! (L)

I♥shopping


har nyss kollat runt lite på H&M och lita andra butiker på nätet och har hittat en massa massa söta grejer som jag verkligen inte skulle tacka nej till! Önskar ibland bara typ så att gud bara slängde ner en väska full med pengar som jag hade kunnat göra vad jag vill med, då jävlar vad jag hade shoppat. Ohh livet hade varit mycket bättre då....Åhhh tänk detta till solblekt hår och bruna ben...  jaja back to reality nu raghad haha, här är iallafall lite sötsaker era ögon kan njuta av.

2 days left - 16 år suckers!


japp det stämmer faktiskt, det är bara två dagar kvar tills jag fyller år! Då blir hon faktiskt 16 år, ojoj börjar ju bli stor flicka nu! Usch nej, vill inte. Om jag ska vara ärlig hade jag gärna pausat 14-15 års tiden i ett par år haha. Bästa tiden någonsin ju, men ganska jobbig också haha.

Iallfall, så skulle jag ju ha en stor lokalfest (super sweet sixteen haha) men det blev en jävla massa krångel och sånt så det sket sig. Men istället kommer min dag firas under hela helgen typ, först imorgon med mina flickor, då drar vi ner till stan på kvällen och hittar på en massa kul, och på lördag, då det egentligen är min födelsedag, och då drar jag till rebecca och fortsätter vårt kalasande där.

Shit asså, om jag blickar tillbaka för exakt ett år sen så är det såååå mycket som förändrats. otroligt ju. både utseende mässigt och allmänt jag, inte riktigt helt, är ju såklart same old raggz, men ändå lite förändringar här och där... :)



jag för ca ett år sen haha.

dagens skratt!



hahaha här är en liten videosnutt på koki igår när vi lekte lite haha. Jag älskar verkligen bebisar, speciellt när de skrattar. Den ungen kan inte skratta som normala bebisar gör men fyfan vad söt han är anyway! Liksom man vet inte om han vill skratta eller hålla det inne, men konstiga ljud gör han iallfall, haha.

puss på dig min sockeropp! (L)

dagens outfit.



Lång tröja/topp- Lindex
Svarta leggings- ginatricot
koftkappa- ?
svarta converse"

torsdag.

hejsveejjs!

Torsdag idag japp, kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag bara och tjockar mig på läsk och godis, usch asså jag måste verkligen sluta med det där småätandet av godis som jag hela tiden får för mig. Så kan man ju inte hålla på såhär dags på året när sommaren (förhoppningsvis) närmar sig.

Det kändes verkligen skönt idag påväg till skolan och bara känna hur solen värmde min skinnhacka så det blev alldelles varmt på ryggen. Och att vi sedan ÄNTLIGEN kunde sätta oss på skolgården som vi brukar göra p sommrarna. gillaaaaas muutchooo.

Är ensam hemma nu så det är också jätteskönt så nu ska jag som jag brukar göra när jag inte har något att göra för att bli av med min energi. Dvs dansa/träna lite haha, tycker synd om mig själv ibland att jag har så mycket fritid, men vadfan, its so fuuuun. pusssiees!


DANCEDANCE




 NOOW SHAAAAAKE IT!

ohh ja nu ska jag gå och dansa bort min överflödiga energi till denna låten. pusssiiie!!


dagens outfit.



körde lite halvmysigt idag, men ändå lite fint. Fint väder idag också ju så man frös ju liksom inte heller, det gillas!

kofta-?
svrta leggings- ginatricot
gråa skor-?

onsdag- nationella f*cking prov!

heluuu bebes!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Fyfan vad skoldagen kändes lång idag kan jag tala om för er! Vi hade nationella prov idag som säkert många av er andra stackars nior också hade. Så jävla långtråkigt att sitta i en timme och tjugo minuter och bara skriva en uppsats om sin framtid... aja det gick ganska bra iallfall, eller jag hoppas det iallfall. Skrev typ fem sidor haha så hoppas det räckte.

På väg hem från skolan började jag och melisa snacka om en massa, och det ena ledde till det andra och vi kunde inte sluta prata så vi fortsatte hem till mig istället för att gå skilda väger och vi har bara babblat och babblat. Såna hära pratstunder kan bahövas ibland tycker jag, då det har gått ett tag sen sist haha. Och medans vårt babblande åt vi även en jävla massa, så nu är hon mätt och belåten också!

Nu fick vi även lite besök in da house, elias is here haha, min sumobrottare, har saknat han mycket mycket, så nu blir det upp att mysa lite granna, pussaaaaaar sålänge! (L)


jag i söndags, ohh vill snagga mig på sidan, ser lite ut så på bilden för jag hade exparimenterat lite och försökt kolla hur jag såg ut i det, och ja! jag passade i det, villvillvill... :(

to my schnygging now....

Drar hem till Y nu och vi ska laga en god middag tillsammans, pusspuss sålänge hehe! (L)


dagens låt



gud vad jag älskade denna låten förr, och det gör jag fortfarande. Fast ibland händer det att man glömmer bort en låt, eller att den finns sen bara man hittar den, som nu tillexempel och ohhh, blir helt så nostalgisk, för den påminner om en massaaa minnen.... love it. Och jag har alltid tyckt om Fergie, hon är så jävla vacker den kvinnan alltså fyfan.


"its time to be a big girl now"


today's outfit



skinnjacka- H&M
rutig lång skjorttunika- Vero moda
svarta strumpebyxor- H&M
gråa skor?

japp, lite såhär små vårigt var man klädd idag då. Det kändes hur härligt som helst att känna solen värma ryggen på morgonen påväg till skolan, våren är förhoppingsvis påväg, äntligen!

tisdag- hello sunshine

hejhopp!

Är hemma från en ganska kort skoldag. mycket skönt faktistk. Sitter och lyssnar på musik och ångestar för fullt. Dock har jag ingen aning om varför faktiskt, är bara inte på humör just nu i think. Aja lite skön musik och min Cosmopolitan tidning gör nog saken bättre inom en stund ska ni få se.

En sak som jag är superglad över är att vädret börjar bli så fint, hoppas bara det håller nu (pepparpeppar ta i trä), solen sken så fint imorse när jag skulle till skolan så jag skippade my vinterjacka och för första gången i hela mitt liv tog jag på mig SKINNJACKA, har alltid tyckt att jag ser jättekonstig ut i det och inte passar, men nu de senaste dagarna har den faktiskt suttit jättefint on me, hehe.



bild från i fredags.

såg ni jersey shore igår?!


... det gjorde iallfall jag! Fan vad jag älskar såna program, såna här, typ som big Brother, och liknanade. Händer alltid en massa drama och annat kul att kolla på.  För er som inte vet vad "jersey shore" är så är det ett nytt program som börjat på mtv, som handlar om åtta amerikan/italienar-ungdomar som får bo i ett hus tillsammans under en hel månad under en sommar, resten kan ni lista ut själva tror jag. Tyckte iallfall jättemycket om programmet och tror nog inte jag är den ända haha. Kollade ni på det? vad tyckte ni om det då? :)

veckans horoskop v12

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det ser ut att bli en ganska långsam och seg vecka. Din energi och ditt humör är det dock inget fel på, det är snarare omgivningen som inte bjuder på några utmaningar alls. Helgen blir något bättre, mest för att din charm fungerar extra bra under den här tiden. Om du är på jakt efter ett nytt förhållande eller bara en flirt, så kan det komma bra till pass.
Väduren (21/3- 19/4)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Oxen (20/4- 20/5)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Dina pågående projekt rör sig knappast framåt alls den här veckan. Det är åtminstone så det känns. För att bryta detta dödläge är det en god idé att rådfråga andra i din omgivning om hur de ser på saken. Du vill helst sköta detta själv utan någon annans inblandning men ibland är det faktiskt nödvändigt att be om hjälp.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din vilja att utforska världen omkring dig är större än vanligt den här veckan och du kan lätt få lust att planera framtida äventyr och resor. Bli inte besviken om möjliga reskamrater inte helt och hållet delar din entusiasm. Låt inte dem hålla tillbaka dina högtflygande planer utan planera själv om så krävs, så får de ansluta senare när de ser hur roliga dina framtida äventyr faktiskt kommer att bli.
Lejonet (23/7 - 22/8)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg. Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager. Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts. Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.

måndag idag då, vilket betyder att slänga in ett nytt "veskans hororskop", här är det då. Jahapp , hoppas att min vecka (väduren) blir som det står att den ska bli, dvs bra. Varsågoda och kolla nu hur eran vecka blir.. eller inte blir! ;)

dagens outfit.



svart linne- H&M
röd tischa med "slips"- H&
kavajkofta?
gråa strumpebyxor?
svarta höga skinnstövlar- skopunkten
vita benvärmare- H&M

måndaaaaaaaaaaaag, missed me?

hellu darlingss!

gud vad dum jag har varit, helt jävla frånvarande här juu! *fyy ragge* Aja det ahr iallfall avrit en massa stress i helgen så jag har inte kunnat blogga eller så, eller jo jag ahr kunnat men inte orkat bara.

Fredags: så fyllde ju min ksuin år som sagt så vi drog dit och firade henne, ganska trevligt var det faktiskt, rebecca kom även dit sen efter det, stack vi hem till mig sov här.

Lördag: vi vaknade vid två tiden sen så hämtade rebeccas pappa oss så åkte vi iväg med hennes förädrar och åt kina mat och annat gott, så kollade vi runt lite på skor och annat. Efter det stack vi hem till henne och där gjorde vi inte så mycket. Emma kom också dit, henne har jag inte träffat på länge så det var jättekul. Vi gjorde inte så mycket, typ bara var ute lite och så...

Japp det var min helg, ganska kortfattad dvs. men kul hade vi iallfall. Måndag idag då, bara denna veckan kvar sen är det påsklov, jätteskönt ska det bli faktiskt. Det har gått så snabbt sen vårt senaste lov, bra att tiden går fort ju.

ha en fin måndag! (L)


tik tok...


fredag, stress!

hejhopp!


Äntligen fredah idag då, skithärligt! Vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost och kollat lite tv. Var inte i skolan idag. Vaknade på natten flera gånger och så av att jag hade ont i magen så jag blev hemma och vilade idag istället. Men nu är hon mirskulöst bra igen haha, mycket bra eftersom vem fan palalr vara dålig på en fredag?! ja inte jag iallfall...


Är lite smått stressad nu faktiskt, blir upphämtad om typ en timme sen blir det av hem till Y och vara där och så, sen ska vi göra oss i ordning för ikväll. Idag fyllar min fina kusin år, grattis hjärtat! Så vi drar dit ikväll och ska fira henne och så, blir säkert jättetrevligt.

Jaja hoppas att ni alla får en jättefin fredag allihopa, pussssssar! (L)


dagens outfit&facelook.


torsdag, nästan fredag

halluu

torsdag idag då, veckan har gått snabbt faktiskt, redan fredag imorgon ju, jätteskönt fan! Hade ytterligare ett prov idag, biologi denna gången, det gick ganska bra tror jag. Hoppas det iallfall. Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt med lite musiiiico och sånt, ska alldelles strax in i duschen med Baby, får nog tvinga in honom. Så det blir ju trevligt, haha. eller inte.

Nej men skriver lite senare om jag överlever, pussar sålänge! (L)


just for you RRRRR.

Fick ett sms av min stora syster där det stod "blogga då din böööög", så detta är för min stackars syster som säkert sitter på sitt tråkiga jobb och väntar på att hennes favoritblogg ska uppdatera så då gör jag det! just for you my love! haha är iallfall hemma från ridningen nu, och kan säga att det gick kaos på hoppningen, jättetrevligt ju haha. men vadfan, jag kan inte riktigt det där med vänster och höger....

aja nu måste jag bara ta ut min glädje lite häääär! Jag brukar alltid sitta o säga "åh vill skicka mina föräldrar i en låda till sibirien i ett tag", oftast när jag får svampdamp på dom, men nu idag gick min dröm halvt i uppfyllelse, de ska resa till Syrien (låter ju nästan som sibirien så gud lyssnade nog halvt på mig) i två veckoooooor! Och jag och syster bli ensamma hemma då, i TVÅ VECKOR, haha party all night! haha nej skojar men det ska faktiskt bli skönt att få sakna dom lite (eller bara att få vara ensam hemma mohaha), haha nej nu låter jag nästan som ett monster som hatar mina föräldrar, men ikke, de är bästaste i världen, men inte alltid, det är inga försäldrar haha. Bara huset inte är uppochnet när de är tillbaka, kan mycket möjligt hända haha...

Men men, japp, ville bara dela med mig lite här. Så syster hoppas du blev glad nu över mitt fina inlägg som säkert blirr en överaskning till dig eftersom att du inte vet något ännu om detta, så gör nu inte för många glädjeskutt på jobb!!


cookie daawww


onsdag!

hellu babes.

är hemma från skolan sen en stund tillbaja. Sitter nu här och har nyss ätit mig proppmätt! Har fet jävla lust att bara lägga mig i den sköna sängen bakom mig som kallar "kom och lägg dig!", men nej! jag ska stå emot haha. måste plugga och lite sånt, har ju prov imorgon. blööööö. Fan vad lärarna har bombaderat oss med prov och läxor nu, tror nästan att de har planerat under derar lärarfikor "hmm hur ska vi göra livet ännu svårare än vad det redan är för skitungarna denna gången då?"

För vi hade ju liksom prov igår, idag och så ska vi ha imorgon och förhör på fredag. jäteeetrevligt ju. Ser så mycket fram emot det. eller inte. Aja det är inte så jättemycket kvar, vi har ju trots allt bara tre månader och lite till kvar, sen är det slut, slut föralltid! ja nu ska jag faktiskt gå och prata lite med min biologibok, pussar ! (L)


här är en gammal bild på mig. hej old times...


right now...


japp detta sysselsätter jag (osminkad och fresh to the death) mig med förtillfället. Ska snart ut och promenera lite med A och få lite frisk luft och prata lite grannaaaaa, efter det ska jag bara dega i soffan o kolla på desperata sen cougar town som ni inte får missa haha. pussss! (L)

dagens låt.



eller dagens "B"-låt haha, nej men den känns lite B tycker jag, fast den är ganska bra, mycket bättre är den versionen när Milow sjunger den, vetifan varför men jag får ångest när jag hör hans fula version haha, så jag tycker den får ta och bli dagens låt. pussss

plugging with edward&bella.



haha nej inte riktigt kasnke men halvt. Detta är en av mina absolut favorit "låtar", eller melodier kanske man borde kalla det. Älskar den iallfall. Kan lyssna på den i timmar. Så avkopplande och skön är den ju! Har iallfall suttit nu med en lååååång spellista med bara denna om och om igen på lite låg volym och så har jag suttit och pluggat, jätteskönt faktiskt. Känns lite lättare att plugga till en sånhär "låt " än till en riktig, för då blir jag alltid så distraherad av texten i låten och ska alltid sjunga med och då glömmer jag bort det jag egentligen skulle göra, dvs plugga! så japp tummen upp för denna härliga melodi och börja plugga nu allihopa! *nu leker hon duktig haha* :*


tisdag- nationella!

helluuuuuuuuu!

jahapp är hemma nu efter en ganska kort dag, men den har kännts som en evighet med de jävla nationella proven. Jag kämpade under hela tiden med att försöka hålla mina ögon öppna, fyfan vad jobbigt det var. Och jag vetifan varför jag blev så sjukt trött just när vi ska ha prov... Men jag gjorde typ mitt bästa så jag hoppas resultaten blir bra,

men hur gick det för alla er andra nervösa nior som säkert också gjorde nationella idag? =D


har typ inga nya pics här så jag slänger in denna på
mig och sels sen i helgen. jättesöta, verkligen. puss :*

veckans horoskop...

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Väduren (21/3- 19/4)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Utan dina vänner hade veckan blivit en seg historia. Du känner dig överarbetad och har svårt att samla den energi som krävs för att vara kreativ. Tur då att någon annan hittar på en kul aktivitet. Du kanske inte känner för att följa med direkt men allt tyder på att det kommer att bli riktigt kul om du gör det.
Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.



Måndag idag juuue, vilket betyder att slänga in veckans horoskop. Jahapp min vecka verkar bli ganska tråkig, får väl se hur det blir med den haha. Men avrsågoda ni resten och kolla om er vecka kasnke blir lite roligare än min, eller kasnke inte det haha... :)

dagens outfit.



lite vårig idag haha, strumpebyxor och grejer juuu!
lila strumpebyxor
svart lös tekvarts tröja
nitbälte
gråa skor

tycker det är skitskönt att solen börjar titta fram lite och värmen är smått på gång, *pepparpeppar ta i trä* haha. Då orkar man ta på sig lite mer våriga kläder och slipper bara de tråkiga, tjocka vinterkläderna, så tummen upp för att våren är påväg ! :)

hemma nu!

japp är hemma från mitt och J's lilla adventure. Kom dock inget fram till så mycket, så vi får se hur våra planer blir. hoppas på det bästa iallfall. Aja sitter nu iallfall här och äter ballerina kladdkaka och doppar i mjölk, överpuligt fan! hehe, känner mig som ett litet barn.

Är skittrött nu och har ont i min piercing så det är tummen ner där faktiskt. Justdet, jag hann aldrig berätta vart jag piercade mig haha. Gjorde det i naveln iallfall. Har tänkt på det ett tag men inte riktigt vågat, jättetöntigt jag vet. Men till slut bestämde jag mig äntligen, men snacka om att jag bombade med bedövning haha, men det gick jättebra och den är jättesöt :D


vad tycker ni? :)


hejhopp, utgång.

Hellu, slänger in ett snabbt inläg nu, för mer hinner jag inte, ska ut på ett väldigt viktigt ärende nu höhö och hoppas det går bra, puss sålänge!

fredagskvällens låt.



japp denna låten pumpade vi en hel del i fredags, så ni kan väl bara tänka ut resten hur alla blåmärkena kom till och all nacksmärta haha. Fyfan vad jag blir på danshumör nu när jag hör den, men är alldelles för trött för det, jag vet inte om det är min trötthet som gör detta eller om jag verkligen håller på att bli blind, men det är faktiskt så att jag just nu ser superdåligt haha, det känns som om jag typ är blendad, fast hela tiden. Skitskumt fan. aja ska däcka nu haha puss och godnatt! (L)

PIC'S -fredag.








kungarna av dansgolvet visar deras skills i vighet! haha


fråga inte. haha.


strike a pose!









tack för en fin kväll allihopa. (L)

fredagskvällens outift&facelook.



såhär söt var hon då hehe. Min nya prickiga topp med uringad ryck, och min svarta höga kjol, och såklart min fina lilla rosett på the head, muuucho sött tycker hon faktiskt! :)

home again babes!

helluu snyggiiiiis!

Har inte kunnat blogga under hela helgen p.g.a av att jag inte varit hemma typ och så. Men nu är hon här, helgen har varit väldigt händelserik kan jag verkligen tala om för er, ungefär såhär har den spenderats.

Fredag: Hem till ilona med resten av folket och äta god middag och sedan hade vi en massa kul. Och snacka om att vi dansade söndeeeeeeer , så fyfan vad jag har ont i min nacke nu, och en jävla massa blåmärken på knäna. Men vi hade jättetrevligt faktiskt, trots all pain..

Lördag: Hem till älskling r, var ute lite och så, och sedan på kvällen hem till hennes syster och äta en supergod middag. Senare stack henne syster och hennes man ut på fest så vi stannade hemma och passade deras dotter, Eva kom även och gjorde oss sällskap, lite senare kom två andra vänner också. Mycket trevlig kväll faktiskt. Vid tre tiden inatt pallrade vi oss hemåt och däckade direkt och idag har vi bara suttit ute i det fina vädret och tagit det lugnt... Mycket lyckad helg faktiskt.

japp det var min helg det, hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag! (L)

nu är hon piercaaaad, utgång next!

Japp har nyss varit och piercat mig haha, tro det eller ej! But i did it. Det är snabba beslut som gäller, bestämde mig igår kväll faktiskt haha, så nu har jag varit och gjort det äntligen. GISSA VART?! Ni får ha något att tänka på tills jag är hemma igen. För nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa mig och sminka mig och allting sen blir det av mot Ilonas place med en massa annat folk, ni får ha en fin fredagskväll, för det ska jag ha , pussssss! (L)


svar på tal.



 svar på fråga 1: Såhär gick det till typ, i sjuan var jag och mina tjejkompisar med i något som kallas "Husie tjejgrupp", där vi var ett gäng tjejer med en fritidsledare. Och vi hade möte varje vecka och gjorde olika aktiviteter och snackade om allt mellan himmel och jord och gjorde massa annat kul, efter sjunde klass går man ut ur tjejgruppen och då kan man gå vidare om man vill till "Husie Ungdomsråd" där vi då är idag, där vi typ pratar om hur vi har det i vår stadsdel och försöker göra det bättre och så, och så gör vi en massa kul tillsammans också, tillexempel Urix 2009 var med Ungdomsrådet. Fast det var ju bara så några av oss kom med, resten av killarna t-ex har väl frågat om de får gå med och snackat med fritidsledarna som håller i det. långt svar men hoppas ni fattar haha.

svar på fråga 2: Agenturen heter Heartland Model Agancy och ligger inne i stan, vid Hansa companiet typ.

svar på fråga 3: Tröjan är nog köpt i BikBok har jag för mig. så typiskt BikBok att ha såna kläder haha :)







ja här är lite frågor och svar som jag fått och svarat på :)

pusselipusspuss.

dagens låt.



åh snacka om att hon är fast för denna låten alltså! Den är så härlig och den är väldigt somrig och happy tycker jag, behövs jävligt mycket nu kan jag säga er. Sitter iallfall med kusin och knarkar denna låt, och nu ska vi upp och tjocka oss. Är ganska hungrig faktiskt, åt senast den äckliga tomatsoppan i skolan idag. pusspus!

dagens outfit.



jahapp, mjukis som gällde idag hehe. Orkade inte göra mig i ordning så mycket idag faktiskt. Så jag bara slängde på mig mina byxor med mitt fina namn på och ett vanligt linne och en vanlig stickat kofta som jag aldrig mer ska ha, den sticks som fan! haha

torsdag 11/3.

hejhopp!

Torsdag idag då, kom nyss hem från en väldigt ansträngande danslektion in school, har övat på vår jävla dans och äntligen börjar vi få kläm på det haha, men fyfan jag är helt slut nu kan jag tala om för er. Iallfall så sitter jag bara och gör ingenting, lyssnar bara på skön musik och chillavanillar...

Hade även prov i skolan idag ju, det gick helt ok... tror jag haha. aja hoppas att det gick bra iallfall. Och jag har på mig världens mest oskönaste och stickigaste kofta nu ska ni veta och jag får damp snart om jag inte går och går och bytar om haha, sliter av mig den snart. intressesmurfarna antecknar va?! hahaha. naae nu går jag, ahr inget vettigt att skriva pusssssssssiie.


dagens outfit.



japp såhär såg hon även ut idag. har varit väldigt mycket grått och basic på sista tiden har jag märkt. Får nog bli något färgglatt imorgon då haha. aja ska lägga mig nu, skola imorgon ju. godnatt pusspuss! (L
)

varit på möte.

hejhopp.

Har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom att idag ha hon varit mrs.busy, ahha nej skojar, men har inte haft tid. Har inte varit hemma sen igår. Sov hos Y inatt ju, stack därifrån runt fyra tiden i eftermiddags ,så skynadde jag mig hem för att göra mig i ordning hem till A och "plugga" lite och sånt sen bar det av mot mötet med Ungdomsrådet. Japp där har ni min händelserika dag. Eller missade en del, att vi stack och köpte pizza efter mötet så nu är hon även mätt och belåten. *hehe*

Nu sitetr jag här och slänger in lite bilder i datorn och lyssnar på ångestmusik, mycket mysigt faktiskt haha. Nej men det är skitskönt att bara sitta emd släckta lampor och allt och bara lyssna på lugn härlig musi. Ska även alldelles strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite och så. Var ju ledig från skolan idag, har varit jätteskönt med en liten paus mitt i veckan, tycker vi borde ha såna oftare...




dagens låtar. lite annorlunda.



Dagens låt blir lite anorluna an vanligt. Dagens låt blir en arabisk, jag har suttit och knarkat den ett tag nu. oh vad jag tycker denna låten är bra, texten är väldigt fin. Och jag gillar allmänt Nancy Ajrams musik, har alltid gjort.
Va tycker ni, tycker ni om utländsk musik? och med utländsk menar jag inte engelska haha :)

förutom arabisk musik brukar jag faktiskt lyssna på indisk musik, älskar det! Och indiska filmer, åh så jävla bra indiska filmer är alltså. Allt började med indisk musik och filmer för ett par år sedan då mina systrar fick mig att börja kolla på indiska filmer då de alltid har gjort det, och sen dess har jag älskat deras musik och filmer. De är så häftiga tycker jag, med deras fina kläder och allt som nu är. Här får ni en av mina favoritlåtar på indiska: 




love it.

dagens outfit&facelook.



jahapp såhär såg hon ut idag då. Ganska basic, grått och svart. Medans jag skulle ta "dagens outfit"-bilder så bara råkade jag ta lite allmänt ego-pics också. haha. alltid lika trevligt ju. Så japp, slängde upp dem också här. pusspussssss.

tisdag.

Helluuuuuu!

allt bra med er sötisar? Här är iallfall allt bra. Sitter hemma hos Y och vi gör typ inte så mycket, har ätit middag och nu ligger vi bara här och lyssnar på skön musik och tar det lugnt, mysigt. Tisdag idag då, kort och skön dag, ännu kortare än vanligt för min del, missade första lektionen av att jag försov mig *ajabaja* haha. Måste verkligen börja skärpa mig nu och sätta fart som fan och få ordning på mig själv i skolan. Det är ju förfan bara ett par månader kvar tills vi får slutbetygen och sen är det kört haha.


igår.

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det verkar som om någon i din närhet inte riktigt är den som han eller hon utger sig för att vara. Det ser ut som om den här personen har andra avsikter och kanske försöker lura dig. Se upp med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna, sannolikheten är hög att det är just vad de är. Positivt den här veckan är i alla fall att kärlekslivet fungerar bättre än vanligt. Det gäller både för dig som är i ett förhållande och för dig som är singel.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Oxen (20/4- 20/5)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.

shit alltså jag blir nästan lite rädd när jag läser sånt här ibland, för ibland stämmer det in så sjukt mycket. aja här får ni iallfall veckans horoskop, så varsågoda och kolla hur eran vecka kommer bli, eller inte bli! :)

svar på tal.



SVAR; jag mailade med agenturen innan jag gick på casting och
 då sa de att de inte hade några längdkrav, men jag är 166 cm.

måndag.

hejhej, är hemma från skolan efter en väldigt ansträngande danslektion, är helt slut nu. Har dansat och dansat så vaderna och låren gör ont, men kul hade vi iallfall. Skrattade en jävla massa haha.

Är iallfall hemma nu och sak strax upp och fylla min fede mage med någonting, för jag känner inte hunger så jag får väl gissa att min mage vill ha påfyllning eller nåt. Ny vecka då, nya läxor och nytt skit, men en sak som är superhärligt är att vi har studiedag på onsdag så det är tummen upp där.


finally!



äntligen kan man hitta musikvdeon till "drop the world", har letat och letat. Hittade den igår och är superglad. Att jag äntligen kan se videon till min favoritlåt med min favoritälskling. Fängelse nu för honom då... jätteledsnigt faktiskt! Att han inte kommer kunna göra musik på ett jävligt långt tag, om han inte kommer ut på något annat sätt då. ohh stackaren, kan se ett fängelse framför mig, en ful kall liten cell där han har tråkigt i kylan, *snyft*

Dwayne Michael Carter.♥

modelcasting igår.

justdet, glömde säga att jag även var på en Modelcasting igår inne i stan. Gick dit och blev fotograferad och så, det gick ganska bra faktiskt och hon fick med sig ett och annat papper hem. Men är lite osäker fortfarande, får nog tänka lite mer innan jag fyller i något haha. här är två bilder på my oufit, min snygga tröja som jag köpte in poleeen. Och så hade jag också min stora fina rosett som folk verkade tycka såg väldigt rolig ut, tillochmed mina föräldrar, de trodde jag skulle skämta med dem när jag satte på mig den och skulle ut hahaha, men ickeee!







helluuuuuu.

ja hejhopp, har duschat och gjort mig lite i ordning och lite sånt. Smort in mig med BUS-kräm, och fixat lite annat. Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt tills det är dags att nanna kudde. Sitter även och äter min "middag" eller vadfan man kan kalla det. En banan. Åt två mackor imorse som frukost, och inte förens nu kommer jag på att jag inte ätit ett piss efter det, konstigt att jag inte heller har blivit hungrig. Japp så jag tryckte i mig banan nu bara för att. haha. Ska alldelles strax sätta in lite bilder och så, sålänge får ni vänta pusselipusspuss.


home now. utgång igen.

Är hemma nu, skönt.. Vi har haft en massa kul. Inte gjort något speciellt typ, eller jo vi började dagen i stan sen fortsatte vi hemåt till R, en jävla massa har vi skrattat iallfall. Like always with gay hehe. Är iallfall hemma nu och ska ut en snabbis igen, ska ut med baby lite så detta blir inget långt inlägg, lite mer som ett "yes jag lever!"-inlägg. Bloggar mer senare ikväll o lägger in bilder och berättar lite mer om gårdagen heeh pusspuss sålänge! (K)


no blogging today. hos älskling (L)

blir inget bloggande idag. ha en fin lördag allihopa! pusspusssss

dagens outfit.




brunt, svart vitt is the shit! haha nej men körde på oversize och väst idag. Tyckte min outfit var lite vårig så
det var ju trevligt va, nej men ja nu ahr jag inget vettigt att skriv så vi drar ut, pussar&tussar!

FREDAG! ♥

fredag idag då, skitskönt! Sitter mer rebecca nu som kom till mig för ett tag sen. Hon ska sova här today, det var på tiden att leka igen tyckte vi höhö. Men vad vi ska hitta på ikväll har vi ingen aning om, vi får väl se vad som kommer upp mot kvällen, tills dess ska vi bara luffa här hemma i think. Kanske blir att dra hem till en tjejkompis, men inte riktigt säkert, får se hur det blir med det.

Började tio idag, vilket var skitskönt faktiskt, behövde inte stressa på morgonen eller så. Och solen är fullt igång och det gillas supermycket ju! Man känner nu att våren pyttelite är påväg typ, puss på det ja! aja nu ska vi upp och tjocka oss, pussar och ha en jättefin fredag!


omoget.



hahaha måste verkligen påpeka att vissa människor inte har något liv. som sitter och slösar bort tid på att låtsas vara någon annan för att skriva dumma grejer. T.ex den kommentaren längst ner, har någon skrivit o skrivit att det är från mig. Men som idioten inte fattar är det inte min IP-adress. eller den översta kommentaren, som att jag skulle tro på att en vuxen gift kvinna med barn skulle skriva något sånt till mig? haha helt jävla patetiskt säger jag bara. men keep going den som har kul.. pussies på dig baby! (K) ;)

dagens outfit. rock'n'roll baby.



körde på detta idag. för första gången fick min snygga nya slitna jeans väst åka på över en skjorta, jeansleggings och linne. hehe. dagens roliga skämt om min outfit var fanimej att jag går tillbaka med den till H&M och säger typ

-ursäkta men jag såg inte detta förens jag kom hem, men jag tror att västen är en aning sönder.

HAHAHAH. o tro mig, jag skrattade så tårarna rann! hahahahha. torr humor , i know.

we love smoothie.



japp såhär mycket smoothie har jag druckit! Eller nej det har jag inte gjort. Men jag och Y har druckit två glas var, vår fina middag hehe. Nyttigt folk ni vet. Vi har nyss kommit in i värmen efter en liten promenad i vinterkylan som tar död på mig. Hoppas iallafall att alla ni därhemma sitetr och har det varmt och mysigt ♥♥

tordag.

hejhopp. Är hemma efter ett väldigt ansträmgande träningspass i skolan, shit alltså, jag är helt slut nu. Sitter och kollade nyss igenom lite komentarer och så, vissa var konstigare än andra men det tar jag itu mad när jag kommer hem haha, nu ska jag hem till baby Y o ha myyyyyyyyyys. puss love.



godnattpuss.



japp här får ni en godnattpuss av mig, har nyss duschat efter att ha ännu en gång suttit med blekningsmedel i håret. Tycker jätesynd om mitt hår som har fått stå ut med detta i två dagar, ska gottgöra det med en massa inpackningar snart. Har redan haft i en hårinpackning idag, men believe det behövs mer haha. Anledningen till att jag gjorde fler slingor nu är för att ni vet mitt underhår, där blev det inga slingor efter som att det första paketet inte räckte till, (mitt hår var för långt och tjockt hehe), men nu så fixade jag det och det ser en aning bättre ut.

Men nu säger jag godnatt och hoppar ner i säng med min cosmopolitan tidning hehe, pusssses!

we like dagens snyggingar.



jag blir helt happy av att se alla nya fina vårkläder som kommer ut i butikerna. Än så länge har jag bara hunnit kolla på H&M, och är redan helt kär i jättemycket av deras vårkläder. Har tagit ut några av alla fina grejer som fanns. Märker att det kommer vara mycket blommigt i vår/sommar. Tycker faktiskt det är skitnsyggt med de här "tantblommorna"  eller vad man ska kalla dem haha, de ser lite tantiga ut, men skitsöta!

ohh ge mig sommar så man kan börja använda alla fina sakeeeeeeeer!

no school.

Mådde inte så bra imorse när jag vaknade så det blev att ligga kvar i sängen och fortsätta min sömn, dvs ingen skola för min del.. Nu sitter jag här och göra ingenting, ska strax upp och äta. Min syster och hennes lilla unge är på besök också, och skitungen ligger och sover bakom mig så jag försöker så gott jag kan att trycka på tagentbordet så nätt som möjligt, ser ni vad omtänksam jag är! haha.

Solen skiner idag och det gör mig faktiskt superglad! Onsdag idag då, ridning ikväll, vet inte säkert om jag ska gå, men tror det iallfall. Aah nu dör jag snart av hunger, har inte ätit frukost, ska upp och äta nu pussies.



TV-TIME!



äntligen är de vanliga tisdagarna tillbaka, med en massa bra på TV. Synd bara att inte Ugly Betty inte går, nån som vet om det börjar igen? Men desperata är iallafall tillbaka och snacka om att jag har väntat och väntat, tror dock inte jag är den ända, så hur många fler än mig där ute ska sitta bänkade framför TV:N ikväll? Sen den här nya Cougar Town verkar bra också så den ska jag också kolla på hehe, ville bara påminne folket så ni inte glömmer. kissees


dagens låt.



denna låten får jag verkligen aldrig nog av, jag skulle kunna lyssna på den, eller se filmen om och om igen i all evighet. Så sjukt bra är den, helt avkopplande och bara så fin. love it... Tycker om såna här gamla klassiker som är jättegamla men som man ändå alltid kan lyssna på. kom gärna med tips:

 Vad finns det mer för såna här låtar enligt er, dvs en gammal låt ni aldrig tröttnar på? ♥

dagens outfit.



wiho, första gången jag äntligen använder min kofta som jag köpte i Polen, älskar den. Den sitter riktigt snyggt & så är den jätteskön också höhö. Sen ett par vanliga svarta jeans och svarta skinnstövlar. mucho nice.

kisseees.

tisdag.

shululul tisdag idag då.
Ännu en skoldag avklarad, dock somnade jag på sista lektionen haha, kommer ihåg mina perioder i sjunde klass då jag altid somnade på lektioner och då verkligen SOV fint! haha, det var tider det... nu är det bara en massa skit-stress-ångest och annat jobbigt.

aja tillbaka till verkligheten, sitter och lyssnar lite på musik, ska bara sitta och göra ingenting idag, ska vänta på att vi ska iväg till flygplatsen och hämta upp min älskade syster som jag saknat supermycket. Hon har varit i Stocholm ett par dagar, hon skulle egentligen kommit hem igår, men apan missade flyget. Så hoppas hon kommer idag haha.

Vaknade idag av att solen faktiskt sken i vårt fina Malmö. Det känndes skithärligt att stå och byta om och så och solen bara sken. Det har man inte varit med om på ett jävligt långt tag, hoppas nu vädret vänder dig och börjar bli mer "vårigt".


kisses.


veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du får svar på en fråga den här veckan som du har gått och grunnat på ett bra tag. Även om svaret inte riktigt var vad du hade tänkt så känns det skönt att gå vidare. Din arbetsmotivation är högst i mitten på veckan och då kan du få riktigt mycket gjort. Om du har planerat att hitta på något gemensamt med vänner måste du planera detta tidigt på veckan för att försäkra dig om att alla kan vara med.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.
Väduren (21/3- 19/4)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Oxen (20/4- 20/5)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det ser ut som om flera personer kring dig har utvecklat ett intresse för dig på det romantiska planet. Du som är i ett förhållande tycker nog det bara är lite jobbigt, men du som är singel har all anledning att trivas. Se bara till att smida medan järnet är varmt – intresset kanske svalnar snabbare än vad du tror.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Skytten (22/11 - 21/12)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.


wiiie, måndag idag ju, ni vet vad det betyder. VECKANS HOROSKOP åker in här på bloggen så ni söta människor som läser kan kolla hur er vecka kommer att bli... eller inte att bli höhö! (K)

dagens outfit.



todays raggz.
pussiesssSSSS.

gårdagens shopping.- all pink baby.


älskar såna tröjor som är öppna både fram och bak, så den första bästa fick åka med hem, o så var det söta rosa små prickar på den hehe!




WIEEE! I finally found them suckeeeeeers! titta vad söta dom är hehe, ville gentligen ha helt rosa men hittade ingenstans! :(, men vad säger ni, supersöta huh?


hi sweet thang! love mitt nya rosa armband med nitar på, rosa och nitar i ett, bättre än så blir det inte fan ! love it!

detta var ingen stor shoppingrunda, bara en liten. Skulle egentligen bara kolla en grej, sen så hittade jag lite saker som i liked o när man ändå hade mami och papi till hands så varför inte hehe?


hey mrs.blondie.



tadaaaaaaaaa! vad tycks? Det är inte precis sådär heltblondt som det ser ut att vara, jag skojade faktiskt med er igår när jag sa det där om att jag skulle bli blondin, och att det för "bloggens image" haha. För er som inte fattade det då.

Men som jag inte hade planerat blev det jävligt blond ändå, på vissa ställen är jag fan helt jävla platinablond, och det känns jätteovanligt att se mig såhär. Fick mig en chock när jag tvättade av blekningsmedlet haha. Nu ser jag ännu mer "oarabisk" ut än vad jag gjorde. Men blev ganska nöjd faktiskt. Men vad tycker ni då, är det fint eller borde jag ha låtit det vara som det var? =)

måndag.

hejhopp snygging!

Har inte hunnit blogga idag eftersom att jag har varit hos min nya bästis tredje gången under en vecka nämligen solariumet. Så nu är hon brun och fin hehe! Sitter just nu med D och Y och vi bara gör ingenting. Måndag idag då och lovet är slut, lite tråkigt, men nu närmar sig bara tiden mer mot nästa lov haha, så det är bara att hålla ut.

Aja orkar faktiskt inte skriva så mycket nu, vill bara slänga in bilderna på mitt nya hår hehehe! kommer strax ska bara hämta datasladden pusssen.




RSS 2.0