tyvärr.

Nej tyvärr jag orkar inte lägga in alla bilder nu, det är många och jag är jätte trött. Jag ska snart in och sova, men jag lägger in allihopa imorgon då vi ändå är lediga från skolan.

Godnatt.

Valborg.

hejsan.
Är på toppenhumör just nu faktiskt. Kom nyss hem från Bo01, har "firat" valborg där med tjejerna, eller fira kan man väl inte säga men vi hade det jättemysigt där iallfall. Vi grillade god mat, snackade en massa, tog en masssa roliga bilder och bara hade allmänt mysigt. Utsikten mot havet var ju så jävla underbar också. Vad har ni själva, eller ska ni göra ikväll då? Ska alldeles strax lägga in bilderna här ska bara lägga in dom först.

bilder kommer strax...

puuss!

no pictures.

Gokväll sötnos!

Sitter här och är väldigt trött, vill bara slänga mig i sängen nu. Ska faktiskt ta och göra det alldelles strax. Var nyss ute med bobbie på en snabb kvällsrunda. Jag kom hem från staller runt halv nio tiden, sen snackade jag lite med melisa om valborg imorgon, det ska bli jätteroligt... hoppas jag haha. Vi sak dra till Bo01 och så ska vi grilla och mysa med tjejerna. Gud vad jag har saknat bo01, har inte varit där sen somras sist.

Iallfall så provade jag lite kläder inför imorgon och så, det blev blått! Ett par vita tights, en blå skjort-klänning, vitt linne under och min blåa väska. Testade det och det blev jättefint faktiskt. Jag hade faktiskt tänkt att lägga in bilder på min Dags-Outfit men bilderna är i den andra datorn och jag är waay to trött för att gå upp och sätta på den nu så jag får väl ta och avsluta här för dagen. Men jag lovar att det blir en massa massa bilder imorgon, Kameran är på laddning redan nu.

godnatt och dröm sött!

Fin bloggdesign.

BloggaSnyggt.se
Ville tipsa om en jättebra hemsida att fixa sin bloggdesign på. Jätte enkelt, bara att välja vilken man vill ha, sen kopierar man koden och klistrar in den i kodmallen så ha man den. =)

onsdag.- rida?

hejhopp sötnosar!

Har precis ätit magen full. Kom hem från skolan för nån timme sen. Höll fan på att dö på hemvägen, det är så sjukt varmt idag. Man mår illa när det är så äckligt varmt, men jag ska faktiskt inte klaga. Vi ville ju alla ha värme. Faktiskt så är det så att jag har märkt att vi nästan aldrig är nöjda, antingen går vi runt och klagar på att det är för kallt eller så håller man på och tjatar om att det är för vamt. Men idag är det verkligen vaarmt! Det är ju valborg imorgon, vad ska ni hitta på för kul? Själv ska jag nog grilla med tjejerna eller något, får se hur det blir med det imorgon. Sen på fredag är vi lediga, vilket är skitskönt. Sen på lördag är det fest hon afro eftersom att hon fyller år på måndag, så det blir ju fullt upp hela helgen. Har dock ingen idé om vad jag sak ha på mig på hennes fest, jag tänkte ha något somrigt och färggladd i och med att dolen har börjat titta fram. Men det är ju nån dag till så jag hinner tänka mer på den saken.

Iallfall så är det ju Onsdag idag vilket i vanliga fall betyder ridning för mig, men eftersom min rygg fortfarande är lite dålig så vet jag inte om jag sak rida ikväll. Men jag har faktiskt inte kryckor längre så jag får se ikväll hur det blir. Nu ska jag gå och ta mig en citron med salt, mums!

pussar!

godnatt.

Nu ska jag sova, har inte hunnit skriva mycket idag, tyvärr. Skriver mer imorgon.

PUSS!

Tisdag.

hejsvejs.
Kom nyss hem från konsum, var med pappa och handlade BEN OCH JERRYS's eftersom jag fick ett jävlans sug! Iallfall så va skolan rätt så okej idag, vi var på nån sån trafiksäkerthets sak, där vi fick sitta i en bil som typ rullade runt och så, så att man fick känna hur det var att volta med bilen. Fast bilen voltade ju inte på marken, det var en sorts maskin som höll den, men det var iallfall jättekul haha, Förresten så har jag fått gå i kryckor de senaste dagarna eftersom min jävla rygg fortfarande är dålig.

Åh äntligen tisdag idag iallfall, en av de bästa dagarna i veckan. Ikväll är det som alla andra tisdagar, en "tv-mys-dag" med Ugly betty och 'Desperate housewives på kanal 5, och såklart en Ben och Jerry glass i hande. Japp nu sak jag springa ut i trädgården och sitta lite med mamma och mina systrar.

puss!

THEY'RE BACK!

MAMMAOCH PAPPA ÄR ÄNTLIGEN HÄR!! SÅ GLAD JAG ÄR, FYFAN! DE HAR HÄMTAT EN MASSA GOOODA GREJER, SKA GÅ OCH KRAMAS MED DOM LITE NU, FY VAD JAG HAR SAKNAR DON!! =) <33

rosa rosa... & ännu mer rosa!





Om det är något jag ska ha när jag flyttar hemifrån så är den helt klart rosa möbler! Som ni kanske har märkt så älskar jag verkligen rosa. Färgen är så fin, man blir helt glad av rosa tycker jag haha, iallfall jag. Men ofta förknippas faktiskt färgen med dumhet eller som "bimbofärg", varför vet man ju inte. Blå hade ju lika mycket kunnat vara det. Men iallfall så tycker jag ändå om rosa mycket mycket.

Vilken färg skulle ni vela ha på möblerna i ert hem? =)

baka baka liten kaka.

Japp, som rubriken säger, baka baka liten kaka, eller i detta fallet är det kakor. Jag och syster håller på att baka lite goda tårtliknande saker , hehe. Sen kommer mina andra systrar över ch så ska vi 'ntligen få träffa mamma och pappa som kommer snart. =)

Gillar ni att baka? =)

min bebis blir ett år.


Ja må han leva,
ja må han leva,
ja må han leva ut i hundrade år,
javisst ska han leva,
jasvisst ska han leva,
jasvisst ska han leva ut i hundrade år!

GRATTIS MITT HJÄRTA! <3

Älskling fyllde år igår, dumma mig trodde det var 27 april men det var 26 april.
Men iallfall nu är min sötnos ett helt år! Älskar dig så mycket din lilla skit!´<3

Beauty tips.

Hittade några bra hårtips. Jag brukar oftast ta hand om mitt hår, dvs inte platta det ofta, eller inte borsta när det är blött eller nåt annat som sliter. Men tillexempel nu efter att jag slingar håret blir det som förra gången jag slingade det, jag tappat skitmycket. Det är no eftersom färgningen sliter så mycket. Men man får ju göra inpackningar och så för att hålla det friskt och fint. Här kommer lite tips för vad man kan göra för att ha friskt hår =)

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

bränd eller?


Kim Kardashian glömde visst solkrämen hemma när hon solade.,haha.
Inte så smart med tanke på att solstrolarna faktiskt inte går igenom
solglasögonen som hon antagligen bar. Känns nog inte så skönt i ansiktet
när man är så bränd som hon är. Och sen är det ju skitfarligt att bränna sig sådär
i solen.

Måndag.

hejhopp!
 
Shit! Klockan är redan sex. Tiden har gått jättesnabbt tycker jag. Lsutade klockan fyra idag iallfall, kom hem åt och nu sitter jag här. Har fått ha på mig dom satans kryckorna för min rygg var såå stel när jag vaknade och jag har skitont. Vi ska på en sån sak imorgon imorgon med klassen, nånting om trafiksäkerthet så ska man typ sitta i bilar och så ska man "krocka" och sånt för att veta hur det är och så. Jag kasnke inte kan vara med på det ju eftersom min rygg. Men jag får se imorgon hur det blir med det.

Klcokan närmar sig åtta och då ska vi ner till Centralstationen och hämta mamma och pappa! Åh, jag har saknat dom såååå mycket!


natttii.

Gokväll.

Sitter med mina söta pippiflätor droppandes. Har nyss kommit ut ur duschen. Ska krypa ner i sängen alldelles strax, men först ska jag bara dricka någonting för jag är svintörstig. Måste lägga mig lite tidigt idag eftersom det är skola imorgon. Inte för att det är värst tidigt nu men ändå hehe. Nattinatti.

(jag vet att det har varit väääldigt sålig uppdatering under helgen men jag har inte haft tid för datan när det varit så fint väder)

proppmätt!

Åh, jag spricker verkligen snart! Jag har ätit såå mycket haha, fyfan vad gott det var med grillad kebab och kyckling... mums! Det blir alltid så för mig, att jag äter och blir mätt , men eftersom att det är så gott så äter jag ännu mer och till slut mår jag illa, vilket jag gör nu, hehe. Åt även nyss en hel citron med en massa salt, ååh så otroligt gott det är! =)

Iallfall, söndag idag ju, så snart är det dags för mig att gå ner och duscha och fixa mig och lite sånt, för imorgon är det skola ju. Har inte varit i skolan på tre veckor eftersom vi först hade påsklov sen prao två veckor. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan. Och det är ju inte heller långt till SOMMARLOVET, sju veckor. Det låter faktiskt lite länge men tro mig tiden såå snabbt.

Söndag.

Godmorgon.
Vaknade för en stund sen. Det blev gasnka sent igår kväll. Jag la mig inte förens klockan halv fyra och så har jag inte alls sovit bra för jag har så otroligt ont i min sygg! Kan knappt röra mig. Nu har det spridit sig till andra sidan ryggen och ner mot låret. Så jag har verkligen ont. Måste ta och kolla upp det så fort mamma och pappa kommer hem.

Iallfall har allihopa vaknat nu och nu ska ska vi göra i ordning frukosten. Och så ska vi grilla senare idag. Det är jättefint väder idag fast lite molnigt, men när det blåser, blåser det varm luft verkar det som haha. JApp, nu måste jag iväg och hjälpa de andra.

PUSS.


Ät dig till vackrare hy.

Boosta huden med mat. Cosmo tipsar om godingarna som gör dig snyggare och får dig att må kalasbra.

 

MOT ENVISA FINNAR

Socker höjer känsligheten för inflammationer. Håll dig till frukter som körsbär och prova även hela korn av spannmål.

 

MOT INTENSIV TORRHET

Ladda upp med mat som är rik på omega 3, som nötter, lax och sojabönor. Det boostar återfuktningen och kan sänka stressen.

 

MOT SKADLIGT PILLANDE

Använd en ansiktskräm som innehåller grönt te eller lakritsextrakt, vilket hjälper till att bleka ärr som uppstått på huden av allt pillande.

 

MOT KLIANDE UTSLAG

Mosa en skalad gurka och lägg på huden. Låt det sitta på några minuter för att lugna ner det röda och irriterade partiet.

 

Lite bra tips för er som har lite jobbig hy, eller er som bara allmänt vill ta hand om ansiktet. =)


utgång.

Sitter halvt påklädd, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Får panik för att jag ska vara klar om mindre än en timme och jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig eller något alls. Nu är huset iallfall tomt från alla människor, men inte länge till. De kommer tillbaka inatt hehe. Vi ska ut nu, så ska vi träffa allihopa igen hos min systers mans syster, haha lite komplicerat. Men iallfall så ska alla vi som var här till de idag, men vi kommer hem senare så jag kommer förmodlingen inte att skriva så mycket mer idag.

Imorgon blir det ännu en gång att vara ute i det fina vädret. Vi ska grilla imorgon. Sen är det bara en dag tills mamma och pappa kommer hem. Åh gud vad jag saknar dom, fyfan! Men oj nu hinner jag verkligen inte skriva mer, ska skynda mig och försöka bli klar i tid. Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

PUSS!

skillnad eller vad?!

Stor skillnad - K-Fed anno 2004 och 2009
Stor skillnad - K-Fed 2004 och 2009

Kevin Federline ska bli smal igen - och inspirera andra överviktiga män att banta.  

Det har väl knappast undgått någon att K-Fed, som numera kallas XL-Fed, har lagt på sig några kilon sedan tiden då han var Britney Spears make. Enligt en insider har den före detta dansaren gått upp 18 kilo. 

- Jävlar!, vilken skillnad. Kände inte ens igen honom. Hur kan man ha den fina&vältränade kroppen och sen få den där?


godmorgon.

Godmorgon.
Här sitter jag och är vääldigt nyvaken. Lite svårt att sova med alla skitungar som skriker. Men nu är jag iallfall vaken och alla är har, mina systrar,barnen,deras män och lite kompisar. De håller på att fixa frukosten så ska vi ut och sitta i trädgården och äta. Lite senare kommer lite mer folk så ska vi grilla och ha massa kul. Det är skitfint väder ute, fast det blåser lite :(, men jag sak ändå ut och lägga mig i solstolen,
PUSS!

massa folk.

Idag kommer det att vara väldigt fullpackat här i vårt hus. I och med att mamma och pappa är bortresta så har jag och min syster hela huset för oss själva, men inte idag hehe. Det är nämligen så att alla mina systrar ska komma hit. Med deras män och barn. Kaos kan man nog säga. Dom ska stanna här över helgen. Det ska faktiskt bli jättekul tycker jag. Fast ibland är det ju lite jobbigt när man är så många. Men egentligen är det faktiskt inte så hemskt som det låter att ha fyra systrar, men jag tycker nog lite synd om pappa som har levt ensam med 6 tjejer, nu räknar jag ju med mamma. Haha tänk att få uppforsta 5 tjejer, stackars lilla pappa.

Oh jag har saknat pappa och mamma så otroligt mycket, fast dom kommer ju hem på Måndag så det är inte långt kvar. =)

dagens outfit.


såhär såg man väl ut idag. en massa prickar.

prickig kofta- H&M
grått linne- H&M
mörkgråa jeans- Cheap Monday.

äntligen fredag.

godag!
Sitter och väntar på att maten ska bli klar sen sak jag äta för jag är skithungrig! Äntligen fredag! Ska bli jätteskönt att få sova ut imorgon. Idag var sista dagen på prao, kommer sakna alla söta hundar. På min lunch idag fick jag värsta suget på min favoritmat, så jag stack till "thaimack thai" och åt det vanliga. Åh deras mat är ju så jävla god, men av någon konstig anledning får jag alltid ont i magen när jag har ätit där hehe, men det är ändå värt det! mums! Det har varit så jävla varmt idag asså, jag höll på att dä, och det ska bli ännu varmare imorgon, här i Malmö iallfall. Förresten så idag började det brinna på en sån fabrik ller nåt sånt nära stan, och jag praoar ju i stan så man såg ett skitstort svart moln (trodde jag att det var), och så var det nån äcklig rök som spred sig också. Trodde först det var ett regnmoln, blev skitarg, trodde det skulle börja regna eller nåt.

När jag kom hem gick jag reka vägen och bytte om sen direkt ut till solstolen, och där blev jag i en och en halv timme, åh somnade nästan så härligt som det var att bara ligga där och stekas i den heeeta solen.


lunch.

oooh, kommer sakna dig så mycket sötnos.  (banjo)


såhär blir det om man ligger tillräckligt länge i solen. =)
Bilden är inte så bra tyvärr men ja, ni fattar iallfall.


nighty nighty,

Här är lite bilder som jag har tagit under dagen... enjoy,


jag och sötnosen banjo. (prao)

glass i stan. smak: regnbåge,passionsfrukt & körsbär. mmm!

ännu mer jordgubbar i stan.

MITT NÄSTA MÅL ÄR ATT ÄTA MER BEN&JERRY'S PRECIS NU! <3

Ja det var nog allt tror jag, för ni kan inte ana hur jävla trött jag är! Har bara väntat på att det ska iallfall bli mörkt innan jag lägger mig. Men nu kan jag inte hålla ögonen öppna mer så jag ger upp. Ska ut på en kvällsrunda med Baby (
bobbie) sen blir det sängeeen för min del!
 pusss och godnatt!

shorts?

Nej, nu är jag verkligen arg! Jag har experimenterat med två av mina byxor och försökt göra "slitna jeans" av dom, men det bli bara fel hela tiden! Jag försökte göra så som hon tjejen hade gjort så jag hade lagt in ett inlägg om. Men det blev inte så förens jag redan hade haft sönder två par byxor. Och ett par av dom var mina miss sixty jeans, men dom fick bli shorts istället haha. Dom andra är det inte ens lönt att berätta om, ser fan ut som om ett troll har tuggat på dom. Men jag blev ändå ganska nöjd med de andra byxorna som blev shorts.


Ett par väääldigt gamla byxor kan bli.....

ett par shorts! =)


jeans-experiment.

Hade tänkt o försöka fixa till mina fula jenas kanske, ska se vad jag kan göra. Skriver mer sanare.
pusspuss,


Matthew Williamsson.


Kollade även lite på H&M och såg att Matthew Williamssons dam kollektion har har börjat säljas. De säljs i 13 utvalda butiker i Sverige just nu. Favoriten var ju helt klart den superfina rosa klänningen, så söt! Hade gärna tagit med mig den hem. Detta är hans första kollektion på H&M, det kommer en mer sommrig kollektion den 14:de maj, då är det dam OCH herr käder. Så var beredda på ännu mer av hans kläder, då kommer det ju vara mer klänningar,bikini,glasögon ovs. Den andra kollektionen kommer även vara lite billigare än den som är aktuell nu. Herr kläderna kommer även vara inspirerade av en "Bohemisk Johnny Depp".
Var det någon där ute som köpte någonting av kläderna? =)

sommaren är här?

Åh, denna helgen sägs vara den varmaste på hittils på hela året här i Malmö. Det ska bli upp till ca 22 grader står det i tidningen. Men man vet ju aldrig ibland blir det helt tvärtom än det som står i tidningarna, men vi får verkligen hoppas på att det blir så fint väder som det står att det ska bli! =)

Torsdag.

hejsan. Dålig uppdatering idag.. IGEN! Men jag slutade praoen så stack jag lite till stan och kollade runt lite, det finns såå mycket fina grejer i affärerna just nu. Blev skitsur att jag inte hade mina pengar med mig så jag kunde köpa någonting, så där gick jag helt deprimerad och kollade på alla fina grejer jag inte kunde köpa. Iallfall, efter att jag slutat prao så sms:ade min syster mig och frågade om jag ville med ut och äta och så med henne och min andra syster. Så lite senare mötte jag upp em och så gick vi och åt supergod China Box, älskar det! Sen gick vi och satte och lite, det är skitfint väder idag. Så köpte vi jordgubbar, jättegoda var dom. Efter det köpte vi glass och sen kom min systers man och hämtade oss. Sitter här nu och håller på att spy av allting som jag har stoppat i mig idag.

stresss.

hejsvejs!
Kom nyss hem från stallet, och jag har så satans ont i ryggen! Det blev en massa krångel när det gällre ridningen idag. först fick jag en häst att rida, och när vi väl har kommit igång och börjat så upptäcker vi att den är halt (skadad) så jag fick springa ner med honom och ta en annan stor fet lat jävel. Sen så nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen nu sen blir det ut och tjocka mig med mina godsaker som jag köpte tidigare idag. Jordgubbar och Ben&Jerry's glass.. mums! Ja tyvärr så har det varit väldigt dålig uppdatering idag jag vet, men jag har haft det jättestressigt med praoen och ridningen och allting, men nu sak jag kila iväg. Kasnke inte hinner skriva mer för dagen så jag säger godnatt med en gång.

pusspuss.


ben&jerry's.







Åh jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa älsklingarna!
Än så länge så har jag faktiskt inte smakat så många, jag har hållit
mig till NY super fudge chunk och Chocolate fudge brownie, köper
alltid någon av dessa två. Jag vill så gärna testa någon ny men det
slutar alltid med att jag köper en av dom, haha. Men vilka brukar ni köpa?
vilka är era favoriter? =)







pic's



mmmmmmm...

den är så jävla good! =)

Onsdag.

tjingeling!
Kom hem för ett tag sen. Åt nyss, jag var ju så jävla hungrig! Åt bara två mackor på praoen. Iallfall det gick ganska bra på praoen idag ju. Fick sluta klockan två istället för tre, härligt! Så gick jag och kollade lite i stan och promenerade lite och så. Och eftersom jag fick ett jävlans sug på Ben och Jerry's igår kväll så var jag tvungen att springa in i deras glassbar och köpa mig en burk efter att jag hade slutat praoen, hihi. Och när jag ändå var igång med godsakerna gick jag och köpte mig en ask med stora goda italienska jordgubbar. Allt detta ska jag tjocka mig med ikväll, mums! Kollade även in en liten sund på pizzerian som adrijana och afrodite praoar på, dom verkar ha det rätt så kul. Det är sjuukt tråkigt väder idag förretsen, det var lite finare tidigare idag men nu småregnar det ute, buuhuu!

Ringde upp Mamma och Pappa för en stund sen och snackade lite med dom, dom har det jättebra i fina Antalya. Dom kommer hem på måndag kväll, längtar, har faktiskt saknat dom en hel del. Iallfall snart ska Ilona komma hit så ska vi dra till stallet, vi rider ju ikväll. Jag har fortfarande lite ont i ryggen sen förra veckan men det gör ingenting, får väl ta det lite lugnare idag antar jag hehe. Nu ska jag springa ner och hämta min USB-kabel så att jag kan lägga in lite bilder.


pusssses.


blir tjocka för filmer.

Här är några av de kändisar som har fått gå upp i vikt för att passa till olika roller. Vissa av dom har ju fått lägga på sig ganska många kilon.


Matt Damon, 37, drack mycket öl och åt hamburgare flera gånger
om dagen för att bli plufsig inför sin filmroll i thrillern "The Informant".


Selma Blair, 36, gick upp i vikt inför hennes roll i den australiensiska tv-serien "Kath & Kim". "Jag fick skärsår av shortsen för att de var så tajta", berättade Selma när hon beskrev sin viktuppgång för de amerikanska tidningarna.


Jared Leto, 36, gick upp hela 28 kilo för filmen Chapter 27 år 2007. "Jag åt en stor pizza varje kväll. Jag tvingade mig själv att äta stora mängder mat och jag njöt inte över huvud taget." sade Jared Leto i en intervju till Sirius Satellite Radio.


Renee Zellweger, 39, hade inget emot att gå upp ett par kilon inför den knubbiga karaktären Bridget i Bridget Jones's Diary år 2001. "Känslomässigt, påverkade det mig inte alls", sade hon i en tidigare intervju till US Magazine.

Bilder och text lånad från www.improveme.se

Ugly Betty.

Ugly Betty på tv just nu, kanal 5, sen börjar desperate housewives ! =)
Love tisdagar.

YES&NO.

NO:

jackor!- Varför? Varför har man på sig det nu? Jag har sett flera människor som går runt med JACKOR!, och inte vilka jackor som helst, tjocka dessutom, Vad tänker folk med? Jag satt och solade idag och hade kavlat upp byxorna och linnet så vamt som det var så ser jag två tjejer som går med Éverest jackor. I denna värmen! Så folket, ni som inte har fattat att tjocka jack-perioden är slut, av med dom!

Fläckar- Ah, det är så jobbigt när man får fläckar av BrunUtanSol krämer, specciellt om man får det i ansiktet.

YES:

100
tummar upp för det underbara vädret som vi har här i Malmö och förhoppningsvis i resten av landet.

i love min mammas symaskin, hehe. Ja det är faktiskt skitbra att ha en mamma eller någon som syr mycket i familjen. T.ex när jag behöver sy in mina byxor eller bara vill piffa till något tråkigt klädesplagg så är det bara att ta fram symaskinen och köra igång.

Vänner- Nu snackar jag inte om kompisar utan serien "vänner", det är så jävla roligt! Älskar det. Jag har aldrig kollat på det utan att skratta. Jag blir på så bra humör när jag ser det. =)

Japp, det här var ännu en "YES&NO"- lista. Som sagt har jag en massa saker i huvudet som behöver komma ut lite då och då. =)

beauty tips - Citron.

Det finns så mycket "skönhetsmedel" i matprudukter eller sånt som man oftast redan har hemma. Citron är fasktiskt ett av dem, Det kan användas på många olika sätt. Här kommer några bra tips. Dock har jag inte provat alla. Däremot har jag provat det i håret som

-Hudtyp Särskilt för grovporig hy och hy med pormaskar - låt sitta på en minut, skölj

 av och gnid in en fuktande kräm efteråt. 


 

- Hårvård Tonande hårsköljningsmedel som bleker håret, framför allt om man låter det torka i solen - kläm ut saften ur några citroner i en skål, lägg sedan i hela håret, Ha i några timmar, helst i solen. Eller så kan du rulla in det i handduk eller liknande och ha över natten eller så länge som möjligt. Skölj sedan noggrannt, gör en inpackning efter så att det inte sliter så mycket. Man kan göra detta flera gånger, beroende på hur mycket ljusare man vill ha det. Gör det dock inte för ofta, då sliter det. GLÖM INTE INPACKNIG EFTER!
 

- Tandvård Saftens blekande effekt har använts i tandvård - den tar t ex bort fläckar

 av blåbär från tänder och tunga och förbättrar också andredräkten. Man sköljer munnen

 eller borstar tänderna med saften, eller gnider tänderna med en citronklyfta eller skalets

 insida - inte oftare än en gång i veckan.


glöm inte.

Shiit, jag glömde att det redan var tisdag idag! Ni vet ju vad tisdagar innebär?, TV-time såklart men desperate housewives och nya ugly betty säsongen. Får absolut inte missa det denna veckan också. Så till alla ni som är glömska (som mig) glöm inte idag klockan 20.00 Ulgy Betty och Desperate housewives klockan 21.00! =)


summertime.

hejsvejs, idag blev det ingen prao för mig del. Kände mig lite dålig imorse, men jag mår bättre nu faktiskt. Kom precis in från trädgården har solat i typ två timmar! Jag är nästan svart på magen, hehe. Men mer färg ska det bli, tro mig! Vädret är så jävla underbart. Man bara ligger där och känner hur det bränns på kroppen... aaah heaven! Man känner verkligen att sommaren är påväg. Iallfall sitter här och kollar nyss på Tyra Banks show, och så sitter jag med en bricka full med citronskivor och salt, så otroligt gott det är!, mums!

Asså jag fyllde på med ett sånt Comviq Amigo kort för att kunna ringa till mina föräldrar nu när de är i turkiet, men när jag ringer kommer det bara en sån kvinna som säger "numret du ringer kan inte nås för tillfället" eller nåt sånt typ! Åh blir så jävla arg, hur sak jag få tag på dom nu ? =(


Detta kallar jag skillnad! =)

muuuuuums!

flyg fula fluga.

Sitter och tråkar lite här ja. Ska nog ta och underhålla mig själv med lite singstar eller någonting hehe. Nu kliver mamma och pappa antagligen på flyget i Köpenhamn =), Dom sitter säkert och längtar ihjäl sig. Kommer själv ihåg når vi skulle till Egypten, då satt jag pigg och glad och sprallig som fan, i timmar innan vi ens skulle åka. Men en sak som jag verkligen inte såg fram emot var den 6 timmar långa flygresan, jag är så jävla rädd för flygplan! Tycker det är så otäckt och sitta där uppe i luften, mitt i ingenstans. Jag vågade knappt gå på flygplanet när vi skulle till Egypten. I och för sig så älskar jag ju långa resor men helst med bil eller buss eller någonting som iallfall håller sig på marken, hehe.
Nu ska jag gå och sjunga av mig lite grann, pussar.

trashiga byxor, så fint!

Såg en sak som en tjej som heter Lindahade gjort, egna trasiga byxor med spets under. Det blev såå fint tyckte jag. Väldigt smart faktiskt. Jag ska nog också ta och testa experimentera lite med mina byxor. Hoppas bara det blir fint.

Såhär har tjejen gjort ( jag har kopierat bild och text:

  

Jag började med att leta upp ett offer. Köp spets eller sno en duk av mormor.      


  

Mordvapnet i hand. Sen gällde det att riva sönder jeansen mer än fingrarna.

Inte det lättaste.


     

Textillim, spets och sax var allt som behövdes. Lite tålamod också förresten.  


          

Vräng offret och sen är det bara klä på sig det nya plagget =)

Vad tycks?


beautytips från Cosmo

Här är några bra beautytips från Cosmo. =)

1. Beige eller vit kajal
Varför? Öppnar upp ögat och får dig att se pigg ut utan större ansträngning.
Hur?  Måla innanför franskanten och borsta på mascara på över- och underfransarna.
Cosmos favorit: Isadora Inliner kajal, 69 kronor.


2. Rosa rouge
Varför? Ger dig en sund och frisk look och är perfekt när du inte vill vara för sminkad men ändå vill ha lite färg.
Hur? Glöm 80-talet och satsa istället på äppelkindslooken.  Borsta på med en liten mjuk rougeborste och jobba i cirklar på mitten av kinden. Se upp för överdos och börja i liten skala.
Cosmos favorit: Rouge från Face i färgen Rosa, 155 kronor.


3. Parfymerad bodylotion
Varför? Billigare alternativ än en parfym och är mjukgörande samtidigt som den ger din kropp en härlig doft.

Hur? Smörj in hela dig eller bara på de ställen där du vill dofta extra gott, till exempel i nacken, i svanken och på axlarna.
Cosmos favorit: Body butter från Björk & Berries i doften Wild strawberry, 260 kronor.


4. Välmanikyrerade naglar
Varför? En välvårdad nagel i fin form och färg kan göra lika mycket för din look som den snyggaste designerväskan gör som accessoar till din outfit.
Hur? Korta och rundfilade naglar är ultimat för höstens mörka eller metalliska lack. Om lacket kommer utanför väntar du tills det torkat för att sedan skölja händerna under varmt vatten och skrapa lite lätt på det. Perfekt lackning utan ansträngning.
Cosmos favorit: Maybelline forever strong i färgen Midnightred, 79 kronor.

              
5. Strama knuten
Varför? Håller det mest bångstyriga håret på plats och ger ansiktet ett lyft.
Hur? Samla allt hår bak på hjässan och borsta det stramt med en mjuk borste. Spreja ordentligt över hela håret och fäst med en snodd. Snurra tofsen kring fästet och håll på plats med hårnålar.


6. Perfekta bryn
Varför?
Om brynen är snyggt formade ramar de in ögonen så pass bra att mascara är överflödigt.
Hur? Måla med en ljus kajal där du vill ta bort stråna och fyll i brynen i en snygg form så kan du enkelt plocka bort det som är överflödigt.  Fyll ut med brynskugga i samma nyans som ditt hår och borsta in ordentligt med en brynborste.


7.  Plattång
Varför? Tar bort frissigt hår och kan samtidigt forma din frisyr på flera olika sätt.
Hur? Fördela en värmeskyddande produkt i hela håret och borsta igenom. Sätt upp det övre håret med klämmor och platta slinga för slinga tills allt underhår är rakt. Fortsätt på samma sätt med överhåret. Avsluta gärna med att vika in topparna när du plattar så får du en klassisk form på håret.
Cosmos favorit: Ghd IV Styler dark, limited edition, 1999 kronor.


8. Glittrande mascara
Varför? Ger en vardaglig makeup det lilla extra
Hur? Låt den glittra till i det annars ganska naket målade ansiktet. För starkare effekt målar du med en glittrande eyeliner närmast fransraden innan du borstar på mascaran.
Cosmos favorit: Lancôme Virtuôse i färgen Gold topcoat, 265 kronor.


9. Lysterkräm
Varför? Ger din hud en riktig se- pigg- ut-boost och räddar dig från en glåmig dag.
Hur? Stryk över kindben, näsben och i ögonvrån eller blanda med din foundation och använd över hela ansiktet. Proffsens favoritknep!
Cosmos favorit: Accentuating colorstick från Shiseido i färgen Champagne flush, 310 kronor.


10.  Håraccessoarer
Varför? Det kanske snabbaste knepet att uppdatera stilen med.
Hur? Satsa på den frisyr som du vill ha (gärna en stram knut eller ett hår med mycket volym) och fäst accessoarer som till exempel gamla broscher med hjälp av hårnålar på utvalda ställen.


dagens bilder.

Jag är så snäll och låtar mamma och pappa ha min kamera under deras resa eftersom vår andra kamera är lite sönder så ni får tyvärr stå ut med mina kassa mobilbilder i en hel vecka. sorry, men så är det! =) Här kommer iallfall lite bilder från min dag. Bl.a kommer bilder på de supersöta hundarna på hunddagiset och lite annat.

söta, fläckiga vanna.

lilla stumpan.

siri, sååå underbart söt.

åhh, min goda kaka som jag köpte. Ge mig nunu!! =)

KOLLA IN MIN BRÄNNA! =)

no way!

kollade nyss in www.msn.se och läste lite om den så kallade "fisk pedikyren" dvs, en fotpedikyr som innebär att sätta ner fötterna i en hink med små små pirayor som äter upp döda hud celler och dött hår. Fyfan vad äckligt det låter, usch! Stackars små fiskar säger jag bara!Sen är det sånna sån jobbar där som smörjer in kundernas fötter och så. Jag har hade ALDRIG någonsin rört nån annan fötter, ucsh ucsh! Jag hatar verkligen fötter, dom är så äckliga, vet faktiskt inte varför jag hade värsta skräcken för fötter men ja sånt är livet. Har ni någonting som ni verkligen hatar, nån fobi eller så?
Själv så är mörkar och fötter det värsta jag vet! 


 

Klicka här för att se hur en "fiskpedikyr" går till


loveley!

Min dag har varit underbar idag! Är på så bra humör idag, vet faktiskt inte varför. Kanske beror det på det underbara vädret?iallfall, ungefär såhär har dagen sett ut. Först gick jag upp klockan lite över sju. Så fixade jag mig och sånt, åt frukost sen stack jag till bussen och åkte iväg till praoen. Jag praoar ju på ett hunddagis i stan. Det har varit jättkul och ta hand om alla söta hundar och gå ut och promenera och så. Tro mig jag har promenerat en heeel del! Men det har iallafall varit roligt. Fick sluta tidigt från praoan, slutade runt halv tre typ. gick runt i stan och promenerade lite för mig själv, sen fikade jag också. Det var ändå ganska skönt att vara ensam faktiskt hehe. Iallfall, sen åkte jag hemåt. Eftersom att vädret fortfarande var jättefint, gick jag ner och bytte om till "solkläder", och gick ut och la mig i solen. Och jag var såå trött att jag tillochmed somnade i solstolen, ja så när jag vaknade kan ni ju tänka er hur min mage hade stekt ihjäl sig. Så nu har jag en fin gyllenbrun färg på min lilla mage, och så nu sitter jag här och säger hejdå till mamma och pappa, dom ska snart åka till flygplatsen sen blir det Antalya för deras del, glad för deras skull men ändå lite smått avundsjuk, hehe jag vill ju förfan också resa. Men ja, dom får ha det så kul. Nu ska jag bara springa ut och säga hejdå igen innan dom hoppar in i bilen, en hel vecka utan dom ska jag vara faktiskt.
puss.

hål i näsan.

Åh jag har alltid vela ta hål i näsan. Jag har sagt tusen gånger att jag ska göra det men kommer alltid på en ursäkt eftersom jag är så feg hehe, men nu jävlar har jag bestämt mig för att jag SKA ta hål i näsan... tror jag :$ , nej men allvar jag ska göra det! Det är det att jag inte vet om jag passar i det eller inte, men då kan man väl bara ta ut den om man inte vill ha kvar den. Men jag får se hur det blir, ska nog tänka LITE till på saken =)

todays me.


Min mysiga dags-outfit.

Grått linne - h&m
mörkgrå tjocke kofta -
mörkgråa cheap monday jeans

ge mig värme!

hello blogen.
Här sitter jag och har kollat klart på Ugly betty och två avsnitt av Desperate housewives, En härlig söndag kan man lätt säga! Iallfall nu vet jag inte vad jag ska göra, jag har tryckt i mig den goda cheescake liknande saken från igår och tro mig!, DEN VAR GOD! Ska nog ta och göra en till om någon dag eller så.

Iallfall. Nu är det helt säkert, mamma och pappa åker imorgon till Antalya tror jag det hette, i turkiet och ska vara där i en hel vecka. Jag vill också åka förfan! Men denna gången får dom faktiskt åka själva hehe, tror nog inte heller jag skulle haft så kul med dom två tråkmånsarna, men vi kanske ska åka till sommaren med mina kusiner eller något, vi får se hur det blir med det. Tänkte gå ut och sätta mig i trädgåden eller så, men det är inte lika fint väder idag som det har varit, det blåser lite mer idag. Men jag ska ändå ut nu, vet inte var, men ut iallfall. Får väl sätta på mig någonting extra så jag inte fryser ihjäl.


Världens godaste juice.

Igår när mina systrar var här så gjorde en mina systrar en otroligt god juice. Iskall ohc bara sååå god!
Teste och gör en själva, det går jätte snabbt och det är enkelt.

Du behöver:

5 citroner
5-8 dl apelsinjuice
socker
florsocker

Gör såhär:
*Dela citronerna i och lägg in dom i en mixer
*Häll över apelsinjuicen
* mixa.
*häll över ca. 1 dl socker och ½ dl florsocker.
*Häll i en massa iskuber.
* mixa.
* häll upp och njuuuut!

Om man inte tycker det är tillräckligt sött så kan man lägga till mer socker,
man behöver inte ha exakt som det står på receptet.

Ugly Betty & Desperate Housewives.

Idag äntligen är det repris på Ugly Betty och Desperata hemmafruar, som jag har väntat på såå länge! Förrförra gången var det ju någon jävla Ishockey och sist missade jag det, men inte idag nej! Sitter och väntar på det nu faktiskt, för att det börjar om tjugo minuter på kanal 5, så alla ni desperata som missade det glöm inte att kolla nu! =)

Prao imorgon.

Justdet! Nu är det slut på ledighet för mig ju, hehe kom på det innan idag. För att imorgon börjar jag praoa. Börjar klockan nio och slutar klockan tre, ändå ganska bra tider faktiskt. Men i och med att det ligger i stan så får jag ju ändå gå upp rätt tidigt. Bussen tar ju typ 20 minuter tror jag. Jag ska ju praoa på ett hunddagis så det ska bli jättekul tycker jag. Tycker det är så kul med djur och sånt. Ja vi får väl se hur det går imorgon. =)

gårdagens bilder.




god citron/apelsinjuice gjordes.

glass i stora lass.

Den underbara saken som vi gjorde. ååh give me!

lilla jag. =)

japp, det var nog det!

Söndag

hellu!
Sitter och håller på att spricka så mätt som jag är just nu. Åt världens godaste lasange, som min syster har gjort. Iallfall så kom jag hem för en stund sen, har varit och handlat och lite sånt med min familj. Har inte sovit särskilt bra inatt kan man nog säga, Jag och min kusin gick in och la oss runt två tiden . Sen väckte hon mig klockan lite över fem imorse eftersom att hennes näspiercing som hon tog i förregår hade åkt av och det blödde och massa sånt. Så det har varit en jobbig natt.

Jag fick även nyss reda på en sak som kom väääldigt plötsligt. Resan com mina föräldrar ska åka på blir kanake imorgon!, Till Antalya i Turkiet åker dom isåfall. Guad vad härligt, jag vill också resa! Men det kommer ända bli härligt, en hel vecka utan dom, hihi. Kommer iallfall sakna dom.

I nästa inlägg kommer lite bilder från gårdagen. =)

goodnight.

Tjenixen!
Sitter och försöker hålla mina små ögon öppna, är väldigt trött kan jag säga er. Min kusin är hos mig och hon sak sova här. vi kom hem fö en stund sen, vi har varit hos henne och sjungt singstar och haft massa kul. Och så bakade vi en sjukt god sak, med jordgubbar och massa massa gott! Den måste vara i kylen över natten så jag är lite angry för jag vill ha nununu! Men ja, jag får väl hålla mig tills imorgon.  Det är en massa bilder och sånt från idag som jag tydligen kommer att lägga in imogron. Men nu orkar jag verkligen inte sitta uppe mer, så nu sak vi sova.
godnatt sötnosar och dröm sött!

myspys.

hejhej bloggen!
Hur har eran dag varit? Min har varit underbar! Först spenderades den med alla min FYRA systrar och deras barn. Vi grillade och hade en massa massa kul. Snackade lite om att resa i sommar, åh gud hoppas verkligen det blir av, vill verligen bort härifrån ett tag. Vill till sol och värme! I och för sig så har vi också haft jättefint väder men inte riktigt badväder och sånt, så en resa skulle sitta fint!

Iallfall sen så fyller ju min papi år om ett tag så har mina systrar bestämt att ge honom och mamma en resa till Grekland i en vecka som födelsedagspresent. Sitter nu med min kusin och hon ska nog sova här ikväll så ska vi typ göra massa goda grejer och mysa och ha kul. skriver mer senare ikväll.
Pussar på er!

familyday

Hejsvejs!
Blev inte mycket skrivande igår märkte jag hehe, men jag visste faktiskt inte att jag skulle iväg så plötsligt, jag spv hos min kusin. Vi hade jättekul igårkväll. Men hon somnade typ runt två så jag satte på en film som heter " mina,dina och våra", ganska rolig film. Sen somna jag runt halv fem, men sov inte ett skit. Har varit vaken och försökt somna om sen klockan nio tack vare Bobbie. Han fick såklart också följa med. Men det var första och sista gången!. haha. Nu är alla mina systrar här och vi ska ha en riktig familjedag kan man väl säga, vi ska grilla och massa annat.Det är så underbart väder också ju. Så det blir inte så mycket bloggande under dagen men jag skriver och lägger in bilder från dagen lite senare ikväll.
Pussar, ha en underbar dag! <3


lite nitar.


Ojojoj! Det är ju inte lite nitar som Rihanna har på sig. Det är säkert ganska
tungt kan jag tänka mig. Skulle nog inte vara så kul att krocka med henne i den klädseln.

HISS/DISS?

Det som från början var ett underklädesplagg för att trimma den kvinnliga figuren har nu blivit en topp som med kjol eller byxor funkar utmärkt som partystass. På röda mattan ses korsetten allt oftare, men stjärnorna gillar även att matcha den med jeans till vardags. Vad tycker du om trenden? Själv tycker jag inte alls att det är så fint att ha korsett som topp. Det ser så konstigt ut.
HISS eller DISS?


helt sjuk...

Läste tidigare idag att i Afghanistan har det kommit en lag som tillåter män att kräva sex från sin kvinna var fjärde dag. Det är ju så j*vla fel, ren våldtäkt! Vilka idioter kom på den lagen, varför skulle en man ens över huvudtagen vela ha sex med sin kvinna om hon inte vill eller om han måste tvinga henne. Har dom något vett i huvudet över huvudtaget?! Nej det verkar absolut inte som om dom har det. Det var en massa kvinnor som var modiga och vågade sig ut och protestera mot lagen, medans ännu fler kvinnor var FÖR lagen! Det är ju sjukt, hur kan en kvinna tycka det är okej att hennes man tvingar henne till någonting som hon inte vill?



God morgon...?

God morgon!
Eller morgon kan jag väl inte säga haha, men jag vaknade iallfall nyss och sitter och äter frukost här. Har sovit som en gris inatt, verkligen. Men jag har fortfarande lika j*vla ont i min rygg. Jag har lagt på sån smärtstillande salva, få väl se om det hjälper.
 
Ja då var det väl fredag.. igen. Sköntskönt. Inte för att det känns så mycket skillnad från de senaste två veckorna, har ju varit ledig hela tiden, hihi. Men ja fredagar är alltid lite bättre. Idag vet jag inte vad som händer, har inte planerat något specciellt, men jag vill grilla eller något senare på kvällen, får väl se om jag kan dra med mig någon. Vad ska ni själva göra idag? Det är ju jättefint väder nu, jämfört med vad det varit de senaste dagarna.  Ska snart ut i trädgården och borsta bobbie med hans roliga borste hehe, nej men han fäller så sjukt mycket så det är nog bäst att jag gör så. Nu ska jag faktiskt läsa vidare lite, får se om jag hittar något intressant.
puss.


min frukost bestod av kalkon/tomat mackor. ..mums!


kvällspyssel

Hejhej. Som jag skrev tidigare skulle jag fixa mina naglar och lite sånt. Jag kollade även på en film med min syster. " The sassy girl", hette den och den var ganska bra faktiskt. en kärleksilm var det iallfall. Sen efter det så städade jag lite i mitt stökiga rum, egentligen var de inte så stökigt men eftersom jag inte klarar av att det är lite stökigt och inte HELT rent i rummet så städade jag lite extra, hehe. Sen har jag målat naglarna och pysslat om mig själv lite grann. kommer lite bilder här så ni får se.


Såhär många fina och färgglada nagellack har jag, fast lite fler egentligen,
men jag hittade inte allihopa, men det är nästan alla.


Rosa blev det såklart. <3


tadaa! Mina är dock dom där korta fula naglarna haha, de röda är min systers.


PUSS på denna jättebra krämen som gör ansiktet mjukt och fint.


Såhär blev mitt hår. Eftersom att när jag duschade igårkväll bara satte upp det
i en knut direkt när jag kom ut så blir det såhär dagen efter :)

Japp, det var allt för dagen sötnosar! Nu sak jag gå och kolla på ännu en film med min storasyster, vet dock inte vilken det blir men vi får se. Skriver mer imorgon, pusspuss och godnatt.

nothing to do

hejhej bloggen.
 Jag har sjukt tråkigt just nu, verkligen. Ska nog ner och fixa mina naglar eller någonting, skriver mer senare.
pusspuss.

......

Asså helt seriöst, ibland gör folk verkligen vad som helst för att få uppmärksamhet.


ZARA kopierar





Ja ni ser ju själva hur bra ZARA är på att fösöka göra kopior.
Finast tyckte jag ju helt klart att Balmain klänningen var, och kopian
som ZARA har gjort. Jag hade inte blivit särsklit glad om nån hade
kopierat mina kläder sådär , men ja, sånt är livet! =)

färgglatt ska det va!



Kollade in på Urbanoutfitters.com och hittade dessa fina smyckena. Min favorit är ju helt klart det färgglada hjärtat med pilen i mitten. Jag älskar färgglada smycken. Om man har en outfit som kanske är lite tråkig eller så, så kan man alltid piffa till det med någon förgglatt smycke! De rosa/oranga armbanden var också jättesöta. Allt detta och mer kan ni hitta på Urbanoutfitters.com.
Vilket tycker ni är finast?

Gratisbio.

Bli medlemmar på Gratisbio.se och samla poäng och vinn gratis presentkort. Jag vet att det finns så många andra "gratissajter" men denna är verkligen så mycket bättre än de andra! Det går jättesnabbt att samlma poäng och så vipps får du ett presentkort eller massa andra fina priser. Bli medlem du också och testa själv!
Klicka här för att bli medlem ------> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56616 =)


BÄSTA KÄRLEKSFILMERNA?!


 

Jag älskar verkligen kärleksfilmer, spcciellt sånna man kan sitta och lipa till i timmar. Dessa filmer ovan är nog några av historiens största och bästa kärleksfimer. Min favorit är Titanic, men egentligen står det melllan Titanic och Sevens Pounds. Båda två är så otroligt bra,det är allt jag kan säga. Och båda två är verkligen sånna som man gråååteer till. Dessa filmer är verkligen sånna som jag kan se om och om utan att tröttna. Annars i vanliga fall när det gäller filmer måsta jag vänta tills jag har glömt hur filmen är, innan jag kan se om den igen. Sevens Pounds är ju rätt så ny så jag har inte hunnit se den så många gånger ännu, Titanic är ju rätt så gammal & jag har sett den minst 10 gånger men den
kommer alltid att vara en favorit enligt mig.


Så nu är frågan vilken är den bästa kärleksfilmen enligt er?!

torsdag

Hejhej.
nu har jag äntligen sovit ut ordentligen, jag var ju så otroligt trött! Men jag har fortfarande skitont i min rygg. Asså riktigt ont! Har ni kännt ibland när ni har ont i ryggen så typ när ni böjer er så bara får ni sån typ ryck i ryggen, som om någon sticker in en kniv, hehe. Ja iallfall så har jag såfort jag rör mig =(, Iallfall, nu så sitter jag här hemma vaknade för en stund sen. Är ensam hemma, skitskönt, älskar att vara hemma själv. Vad händer today då?, själv ska jag nog bara ta det lugnt och vara hemma eftersom jag inte kan göra så speciellt mycket med min dumma rygg. Ska kolla lite saker i datan och sånt nu.
puss.


*ont*

hejhej.
Jag sa ju att det skulle bli dåligt med inlägg idag, tyvärr. iallfall så kom jag hem från stallet. Sitter här med emma. Jag åkte dit runt halv tio tiden imorse och kom nyss, hem, är så jävla trött att det inte är sant. Och så la jag mig klockan tre så jag har bara sovit sex timmar, jag kollade på en film som heter The Woos, så jävla bra och rolig den är. Men ganaka gammal, hehe. Men den är verkligen sevärd!, satt och skratta typ skitmycket med mig själv. Iallfall, så har jag även sjukt ont i ryggen just nu. Vi hade balanshoppning, så vi hoppade men massa utan händer och så hände en lite olycka och så har jag skadat ryggen nu, kan knappt böja mig! Åjajaj! Ska hoppa in i duscen och skölja ryggen med varmvatten och se hur det blir sen. skriver lite mer sen, om jag orkar annars blir det super mycket bloggande imorgon ska ni se!
pussar.

godnatt

Nu ska jag och emmsipems upp och äta något för vi är svin hungriga, sen blir det ut en liten runda med bobbie. Sen ska vi ner och kolla på Fucking Åmål, en sjukt gammal film, men jag älskar den. Har sett den typ 100 gånger. Ja sen blir det upp tidigt imorgon och åka till stallet. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga så mycket imorgon eftersom jag har ridning senare på dagen så jag kommer vara där från morgon till kväll, men jag bloggar extra mycket åp kvällen och överimorgon.
Äähh ni klarar er väl! =) haha pussar och godnatt.

UGLY BETTY IS BACK!

Åh idag började Ugly Betty igen, som har varit sååååå efterlängtat! Och sen var det dubbelasvsnitt av Desparete Housewives, men vet ni vad?!, jag missade alla tre! Fanfanfan! Får väl se repris som går på söndag som börjar typ 15.20 eller något. Iallfall nu ska jag och emma göra något.
Pussar!

Tisdag.

Hellu!
Dålig uppdatering idag, i know! Iallfall så stack jag till fritidgården runt fem tiden och så hade vi först ett möte med nån man som hette Sten som snackade om vår stadsdel och hur vi ska kunna göra den bättre och massa sånt tråkigt. Sen fick vi paus, sen började ett annat möte med en jävla massa politiker, vi snackade lite om allt möjligt, sen snackade vi även lite om Urix-resan. Efter mötet stack jag och några vänner till pizzerian. Sen kom emma och hennes mamma och hämtade mig så körde vi hem till mig. Och nu sitter vi här ! =), Imorgon har jag bestämt att jag sak vara snäll och följa med emma till hennes prao, som då är stallet så ska jag hjälpa henne lite. Vad har ni gjort idag då? =)

mellanmål sen fixfix,

Är jättejättehungrig! Ska upp och äta mellanmål eller vad man nu sak kalla det. se ska jag gå ner och börja göra mig i ordning. Sen ska jag träffa titti och så ska vi sticka till ungdomsrådet. Vad sak ni själva hitta på idag då?, Det är ju jättefint väder idag också, solsolsol <3

pusses.

varför?

http://storabh.files.wordpress.com/2009/03/anorexia_narrowweb__300x47901.jpghttp://www.cautionband.com.br/beto_archives/Anorexia.JPG

Varför? Varför vill man se ut sådär? Hur kan man vela vara så smal. Jag tycker verkligen synd om dem asså, verkligen.
Jag vet att tillexempel om man ska vara modell, så vill agenturerna och så nästan alltid ha smala tjejer. Men de tjejer som går på runway, hur kan de bli så smala. Varför skadar man sin kropp så otroligt mycket för att för bära kläder som är några storlekar mindra än vanligt? Det är sjukt, jag skulle aldig någonsin kunna tänka mig att bli så smal eller skada mig själv så pass mycket bara för få gära det de tjejerna gör på bilderna ovan. Gör de det för att de tycker att det är fint eller för att annars kan de inte bära de små kläderna?

Man hör så otroligt mycket tjejer i min ålder typ som egentligen det inte alls är fel på, klaga på sina kroppar, "åh mina lår är så feta", "jag har för mycket fett på magen" Varför är man inta bara nöjd med sig själv? Här sitter folk och tänker att de inte ska äta och massa sånt, medans andra folk inte vill något hellre. Folk som inte ens har tillgång till den maten vi har. Mycket med att man svälter sig handlar nog om grupptrypp och, men varför ska man se ut som de andra, Var nöjda med er själva och låt ingen trycka ner er för ert utseende!
kram.

Hoppade ner bland isbjörnar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4883220.ab  <-----
På zoo i Berlin hoppar en 32-årig kvinna ner i det iskalla vattnet bland isbjörnarna. Smart?, nej verkligen inte. Hon höll på att dö. Björnarna gick till attack direkt när hon hoppade ner. Det bet henne och slet i henne. Och när de försökte dra upp henne tappade hon greppet om repet och föll ner i vattnet igen och björnen attackerade henne ännu en gång. Men helt seriöst, en människa med vett i huvudet hoppar väl ändå inte in bland isbjörnar. Fast att dom är jättesöta och ser väldigt gosiga ut så är dom tyvärr inte det. Hur tänker människor nuförtiden?



Tisdag.

hejsan sötnosar.
Vaknade för ca en timme sen, mitt lov är förtfarande igång,hehe. Tycker synd om alla er där ute som är i skolan just nu på någon tråkig lektion.iallfall, jag åt min goda frukost för en stund sen. Frukosten bestod då av: Två vändstekta ägg, ett glas multivitamin juice och en bulle! Så nu är jag mätt, kan man nog säga. Emma åkte till sin prao imorse men hon kommer tillbaka snart sen ska hon hem för att gå på nån konfirmations sak, men kommer tillbaka igen ikväll. För er som undrar varför hon är här så mycket nu är för att hon inte bor i Malmö och hennes praoplats är bara 5 minuter från mig så hon är här så att hon har närmre till praoen.

Ja, idag är det möte med ungdomsrådet klockan fem , vi ska träffa en massa politiker och så kommer det lite tidningar som ska fotta och skriva lite och sånt. Kulkul. Det är ju inte mycket kvar till Urix, längtar. Ska bli skitkul. För er som inte vet vad Urix är så kan ni kolla på www.urix.se, asså det är typ en Åsiktsfestival där ungdomar från Sveriga träffas och typ går på worshops och sånt på dagarna, men på kvällarna är det massa kul grejer. Jag har ju aldrig varit där så jag vet inte riktigt, men vad jag har hört av folk som vatt där har det varit jättekul.


pussar.

Natti.

Hej hej.
Sitter med emma nu och vi är skittrötta. Hon kom till mig vid sju-tiden, sen har vi inte gjort speciellt mycket. Vi har varit ute och så, sen han vi sjungit lite singstar med mina kusiner och syster. Nu är jag för trött för att skriva någonting, men jag lägger in bilder från dagen och sånt imorgon, sov gott .
pusss.

gunga mig till sömns

Jag mår illa av allt godis som jag har ätit nu haha. Jag har märkt en sak, att under denna veckan har jag bara suttit som fastklistrad framför datorn, nästan. Nej men allvar, jag har knappt rört på mig eller så specciellt mycket. Ja det är väl sån lovet är till för, antar jag hehe. Iallfall nu så ska jag ut och lägga mig i hamocken (stavning?) och ta mig en tupplur, det är så skönt att sova på dagen. Inte för att jag kommer hinna sova specciellt mycket,snart kommer emma hit hon är påväg. Men det tar ju typ lite mer än en timme hemifrån henne så jag hinner en snabbis. Skriver mer senare, gonatt? =)
pussiiis.

top model

Har ätit klart min lasange och är proppmätt, Men en sak som jag alltid har plats för och är sugen på efter maten är faktiskt godis :$, borde inte äta så mycket godis eftersom jag börjar känna att jag får lite ont i tanden, håål on way! Jag faktiskt inte varför, men jag får alltid värsta godissuget när jag har ätit. Sitter nu med min godispåse i och ska snart slänga mig i soffan och kolla på top model 5 som är på tv nu. Jag har redan sett alla säsonger men jag har ändå hunnit glömma den här säsongen för det var jättelängesen. När börjar nästa säsong av Top Model, någon som vet? Det börjar väl bli dags snart tycker jag, älskar det! Nu ska jag gå och hämta nåt att dricka sen blir det tv.
Pusssar

LASANGE!

Åh nu ska jag gå och äta lasange, mohaha, älskaälska! Det är så jävla gott ju! ska nog ta och gå ut och sätta mig i solen där ute i trädgården. Ha det så kul medans jag sitter och njuter av min goda måltid i det underbara vädret. 
pussar.

Paow & Dessie!

Helt jävla seriöst asså, hur tänker dom två tjejerna. Vad fan menar dom med att lägga in ett videoklipp där dom säger deras åsikter om "blattar"!? Okej, alla har rätt att tänka och tycka som de vill men vafan hälten av det dom säger i inlägget stämmer inte det minsta! Och det är fan inte alla utländska som inte gillar svenskar, det är minst lika många svenskar som har nåt emot utlänningar så kom fan inte och säg att vi inte har rätt till att vara i Sveriga för vi är SVENSKA medborgare. Vadå "Bara för att ni inte får ha dom kläderna vi har" , "bara för att ni inte kan bli blondiner som oss" Tror ni att att det står nån jävla lag "blattar får inte ha kort kjol och blondt hår", tror ni att det bara är blattar som vandaliserar och våldtar SVENSKA flickor som ni säger!? Då tror ni verkligen fel, ska jag säga er! Det är faktiskt FLER svenskar som våldtar. Och som Pussblondie har skrivit, Dessie, om du nu är så emot utlänningar vadfan för går du och steker ihjäl dig i solarium för du ska se ut som en "niggah"? Jag har absolut inte något emot Svenskar eftersom jag bor här och jag har väldigt många svenska kompisar men jag menar det är väldigt onödig att lägga ut ett sådant videoinlägg. Asså helt seriöst man blir så irriterad. Helt jävla respektlöst asså! Ta och väx upp! Alla är lika mycket värda.

Har ni inte sett deras omogna inlägg så kommer det här:


mat i ansiktet?



* Uma Thurman gröper ur innehållet i gurkor och använder det som en ansiktsmask.
*Catherine Zeta-Jones tvättar håret i öl och smetar in iransk Beluga-kaviar som sägs stimulera hårsäckarna.
*En annan kvinna som använder kaviar är supermodellen Cindy Crawford. Hon använder kaviar i ansiktet och gnuggar in sina lår med kaffesump, som ska vara bra för huden och motverka celluliter.
*Modellen Caprice Bourret föredrar vita bönor i håret. Hon menar att proteinet bygger upp håret.
*Hollywoodaktrisen Zsa Zsa Gabor mosade banan som hon regelbundet smetade in kropp och ansikte i.


Läste på msn.se att många av kändisarna i Hollywood använder mat som skönhetsprodukter. Lite annolunda grejer än vad man brukar andvända men man vet aldrig, det finns ju massa mat som är bra för huden, hehe. Kanske ska man ta och prova någonting av detta? Brukar ni använda mat i ansiktet? Vad isåfall? Kul o veta :)
kissesonyou.

home sweet home.

Så nu är jag äntligen hemma, mamma och pappa kom direkt efter att jag hade lagt in förra inlägget. Äntligen ska jag få sova i min älskade säng inatt och inte på nån jävla soffa haha. Vädret är underbart idag, ingen blåst eller någonting, bara den fina solen som skiner. Ah jag vill till stan och fika, det var skitlängesen, och jag är på fikhumör just nu. Får väl ta det någon dag under veckan isåfall. Är jätte hungrig nu, så jag ska upp och äta något.
pusspuss.


Måndag

Så!, nu har jag varit ute på en liten runda med hjärtat. Smart är jag och glömmer nycklarn till porten, fick plinga på någon annan i byggnaden och be dom öppna dörren och säga att jag hade glömt mina nycklar, haha pinsamt! Sitter påklädd och fixad, snart kommer mamma och pappa och hämtar mig. Imorgon börjar skolan för alla er som inte ska praoa de kommande två veckorna, åh orkar inte ens tänka på skolan. Iallfall så kommer Emma hem till mig idag och ska sova här , hon kommer väl lite senare under dagen. Ver faktiskt inte vad vi ska hitta på men det kommer säkert någonting. Nu ska jag gå in på msn.se och läsa lite svaller, det finns säkert något intressant. :)
kisses.

Hos syster

God morgon !
Vaknade för ett tag sen men har försökt att somna om igen men det går inte, har bara legat och vridit. Iallfall så är jag hos min syster just nu, det blev för sent igår kväll så jag orkade inte åka hem så jag sov här istället. De andra åkte hem runt tre-tiden. Vi hade jättekul igår också. Som sagt blev det mycket UNO-spelande, musik, och god mat. Ja nu tror jag att det är dags för mig att ta ut Bobbie en sväng innan han kissar ner min systers lägenhet hehe. Skriver mer sen.
Pusssar.


kvällsplaner...

Vad har ni planer inför kvällen då? Det är ju sista kvällen man kan göra någonting innan skolan börjar igen. Men dock inte för mig, jag har prao i två veckor så :), Men iallfall ikväll så ska vi som var hos min syster igår kväll vara hos min andra syster ikväll igen haha. Äta massa mat, lyssna på musik, spela kort och säkert annat kul. Ska ta lite mer bilder ikväll iallfall hehe, Det börjar nog bli dags för mig att börja fixa mig och så, skriver kanske mer senare ikväll, tror nog inte det blir mer skrivande eftersom jag kommer nog komma hem sent, men ni får ha det så bra ikväll!
Puussar.


fixfix dags nu.

YES&NO

NO:

Lurande väderprognoser-

buhu för det asså! Kan räkna upp tusen gånger då jag kollat vädret på datan eller text tv eller något annat och så kanske man planerar att göra något dagen efter eftersom det ska bli fint väder, men när det väl är nästa dag så det himlen ut som skit!

Morgonkyla-
Gud vad jag hatar när jag typ har tagit ut något fint eller inte så tjockt att ta på sig kvällen innan skolan sen när man vaknar på morgonen fryser jag skitmycket så jag tar på mig något fult och tjockt, sen mitt under skoldagen ångrar man sig rejält eftersom det egentligen inte är så kallt som man trodde.

YES:

Varm sommarkväll-
Verkligen yes för varma sommarkvällar då man kan sitta framför en öppen eld på stranden eller någon annanstans, med filt runt omkring sig, lite skön musik och grillpinnar med massa gott på....heaven!

Varmt strandvaten-

Visst älskar nästan alla att bada, men en sak hatar jag att ibland är det vissa ställen i vattnet där det är iskallt!, inte kul alls. Men ibland kommer man till dom platserna där vattnet är ljummet och mysigt, där vill man klart inte röra sig ur fläcken.

Här var ju en rolig "YES&NO" lista hehe, kommer nog att lägga in sådans lite då och då, tro mig jag har mycket YES&NO i mitt huvud som kommer att behöva komma ut ibland.

you're so beautiful.


Sitter och lyssnar på denna låten, den spelar sig om och om i mitt huvud.
Vet faktiskt inte varför jag har fastnat för den. Men den är ju så sjukt bra.


rött är sött.


Ah detta skulle jag verkligen vela ha på mig i sommar!
Allting kommer från gina tricot förutom skorna som är från skopunkten.

sminkkurs?

Var inne och kollade lite på improveme.se, kul att läsa kändisskvaller, men iallfall så hittade jag detta. Kändisarnas sämsta sminkningar. Håller verkligen med! Skulle kanske behöva gå på en eller två sminkkusrser. Jag valde ut de jag tyckte var värst. Vilken tycker ni är absolut värst? Själv tycker jag Kelly Osborne verkligen borde tänka om när det gäller sminkningen. Har hon kanske hamnat i slagsmål med läppstiftet&ögonskuggan .



vårbilder.

Var ute och fotade lite igår :)


Gårdagens outfit.


Man ser inte så mycket på bilden eftersom jag tåkade göra någonting med bilden så att den blav mindre.
Men iallfall man ser ju vad jag har på mig hehe. Ifall ni inte ser så bra så har jag vanliga jeans, en mörkblå och gråtrutig kortamad skjorta, svart linne, svart tunnt midjebälte och mitt svart/silvriga armband , Jag ser ut som om jag har sett ett spöke på bilden men det får ni leva med haha :)

bilder.


Jag innan utgång, :)

Haha, detta var väl Amirs livs händelse, han har alltid varit jätterädd för
hunden men nu äntligen vågar han klappa honom så det var han SÅ glad för! =)
Älskar dig din lilla fis.

wonderful day

hejhej bloggen
Det blev tyvärr inget sista inlägg igår eftersom att vi kom hem runt halv fem tiden och tro mig, jag var TRÖTT! Jag ville bara hem till min sköna säng, och så har jag sovit som en stock :), Vaknade klockan halv ett vilket är ganaka tidigt tycker jag med tanke på när jag la mig igår, eller imorse rättare sagt. iallfall vi hade skitkul igår, såhär såg kvällen ut ungefär, Vi åkte dit runt tio tiden och där var massa kompisar och mina systrar och deras män, sen så åt vi runt tolv tiden haha, skitgod mat!, Sen blev det massa musik, Uno-spelande och massa annat kul. Jag har ätit "frukost" eller vad man ska kalla det för en stund sen och så kom min systers underbara unge hit. Den lilla skiten springer där ute och plågar min älskade bobbie så det är nog bäst att jag går ut dit snart hehe. Förresten så är den jättefint väder idag, IGEN! =)
Ja nu hör jag lite oljud utifrån så det är nog bäst att jag går nu hehe
.
pussar.

hurry up!

Hinner egentligen absolut inte blogga nu eftersom att jag ska vara klar om cirka en timme och jag har bara hunnit platta håret än sålänge. Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig ikväll men jag ska gå och rota fram någonting fint iallfall,  JA nu måste jag verkligen gå och börja fixa mig. Puss på er sålänge och ha en fortsatt bra kväll! <3

Besöksrekord!

Besöksrekord idag ju! Jättekul med nya läsare, hoppas ni fortsätter att läsa min blogg!
Puss på er alla nya läsare.
<3

April 2009




Fotograf: Ahmed Kadhem.

Vad tycker ni? =)

oktober 2008


Fotograf: Ahmed Kadhem.

Hiss/Diss?

Kollade in på msn.se och såg artikeln "Här är de 10 bäst klädde kvinnorna just nu", Var ju bara tvungen att kolla lite. Jag hittade den sötaste klänning jag någonsin sett. Aaah, jag är verkligen in love asså. Skulle ni kunna tacka nej till denna godbiten?! Nej inte jag heller, GE MIG!!


Alexa Chung.

En sak som jag blev chockad över är ju att Katie holmes med den klädelns nedan utnämdes till bäst klädda kvinna.
Det finns fler bilder på henne där hon har fina kläder men jag tycker absolut inte denna borde vara med. Tyvärr men jag tycker hennes outfit här är fruktansvärd!, Mina åsikter iallfall, vad tycker ni?

Katie Holmes.

gårdagens bilder.


Jag och min kusins hund , Diva =)


Hehe, min kusins underbart söta bumullstuss Snövit :)


såhär såg mitt hår ut igår efter plattningen. loveley.


lördag

hej bloggen!
Vet verkligen inte varför jag sitter inomhus i detta underbara väder, det är jättefint och soligt. Kom nyss in från trädgården, har grillat med familjen och några släktingar som är på besök. Är proppmätt nu, åt en jättegod grillad kyckling! Jag älskar verkligen att grilla, maten får en helt annan smak tycker jag och så smakar det mer somrigt om man säger så haha. Bobbie har också väldigt kul där ute med sin nya vän Gottie som min kusins söta chihuahua. Ska ut och hoppa av mig lite eller något med min syster. Vad ska ni själva göra en sån underbar lördag? (a)

dagens låt är ju klart.
Jättebra text och hon sjunger jättefint.
 

GLAD PÅSK!

Go dag!
Hann inte skriva igår kväll eftersom att den jävla internetsaken pajades och dog. Ja, så där fick vi vara utan internet en hel kväll :(, Iallfall vi vaknade för en stund sen, vår frukost var ju inte så nyttig kan jag säga er, Marabou choklad Amigo, hehe, men fyfan vad gott det är. Min papi ska snart hämta mig sen blir det hemåt , ska fixa mig och lite sånt för att ikväll blir det hem till storasyster med alla mina systrar och lite kompisar och sånt. Det ska bli kulkul. Plattade håret igår kväll, åh vad snyggt det är med mina nya slingor! love it! Hehe ja så kan man ju också uttrycka sig. Men shit vad snabbt mitt hår har vuxit, jag klippte mig för typ bara två månader sen och det har redan vuxit sig lika långt som innan. GLAD PÅSK på er alla förresten! Japp, nu ska jag gå och hjälpa min kusin med att städa lite. pussar.

Lyssnar på just nu : Avril Lvinge- girlfriend. Älskar den låten!


loong shower

hejhej!
Kom nyss ut ur det 1 och en halv timmes badet. Jag och min kusin kände för att bara koppla av och ta det lugnt så vi slängde på oss bikinin och hoppade ner i badkaret. Såå jävla härligt asså. Jag har inte badat i badkar på skitlänge för vi har inte det hemma utan mina föräldrar ville ju tvunget ha duschar. Men iallfall i en och en halv timme har vi legat där inne, jag ser ut som ett jävla russin nu, hehe :)
Vi har töntat oss lite där inne och så gjorde vi en rolig sak, vi satte på iskallt vatten och såg vem som kunde vara i längst,och sen med svinvarmt vatten haha. Sånt gjorde man fan när man var liten men ja, ibland kan man väl få barnsla sig lite grann. Haha kom å tänkte på en sak vi alltid gjorde när vi var små. Vi brukade alltid lägga tvål på ni vet den där kanten som man lutar sig mot och så åkte vi ner på den som en rutschbana, haha. JA tillbaka till verkligheten nu,

i love marsmallows.

Hej hopp!
Sitter hos min kusin nu, vi kom hem precis. Vi har varit hos min andra kusin och grillat och annat kul. Snart ska vi gå och köpa marsmallows, sen ikväll, då jävlar ska det grillas tills vi spyr. Men det är ju så sjukt gott! Får aldrig nog av det, haha. Börjar nog bli lite beroende, har ätit det jättemycket på sista tiden ju. Vad ska ni själva göra en sån här fin dag? eller   snarare kväll.

Min kusin kom nyss in i rummet och fick för sig att hon ska färga håret så nu gör hon det där ute i köket, ska gå och se hur det går. Ha det bra sålänge skriver mer lite senare.
Puuussss.

ready to go.

Har legat ute på studsmattan och solat med bobbie en liten stund. Ah, det är så underbart väder! Man känner verkligen att sommaren är påväg nu, och det är ju verkligen inte långt till sammarlovat som ät så efterlängtat!
Efter att jag solade gick jag ner, fixade mig och så, snart ska jag äta sen ska min morbror hämta mig så ska jag åka hem till min kusin. Jag ska sova där, Det blir visst inget barnpassande ikväll *glad*, ahha men helt seriöst vem orkar sitta hemma och passa barn på en fredag. Det var faktiskt min syster som sa att hon nt behövde barnvakt,inte jag. Så jag hade ändå ställt upp om hon hade behövt! Ja, jag vet, jag är väldigt omtänksam och snäll! =)
 Japp nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, ska fylla magen med goda saker. Bloggar mer ikväll. Ha en underbar dag, som jag förmodligen också kommer att ha!


hello summer!



kraam.

sotade ögon.


Jag tycker det är skifint med sotade ögon. Man kan ha det nästan varsomhelst. Det är inte för mycket eller så, utan enkelt och fint! Jag har testat att göra det på mig själv men det blir aldirg fint för jag är inte specciellt bra på att sminka och så. Så jag gick in på Youtube och kollade lite om någon visade bra hur man gör och så och så hittade jag detta videoinlägget, en jättesöt tjej som visar hur man gör steg för steg! Jag tycker faktiskt det är jättebra att det finns folk som tar sin tid att göra videosar och lägga in dom så folk får hjälp med olika saker.

dumma eller?

Asså ibland stör jag mig sjukt mycket på folk som är väldigt dumma, rent ut sagt! Tillexempel det här med att vara överviktig och så brukar vara ett problem för många och om någon är överviktig så brukar man ju liksom inte gå och säga "Fan va tjock du är, gå ner i vikt!", eller så, klart att personen blir sårad då, men det är fan samma sak för många underviktiga som VILL gå upp i vikt. Bara för att man är smal betyder det inte att folk ska hålla på och säga " jävla pinne, gå upp i vikt,", eller liknande och tro att människan inte ska bli ledsen, för det sårar en minst lika mycket då. Men väldigt många fattar inte sånt.

Läste lite på aftonbladet om man vill gå UPP i vikt och sånt, här är lite tips.

Ändra vanorna - gå upp i vikt .
Människor som är smala av naturen tillhör inte riskgruppen "underviktig" på pappret, skriver Aftonbladet. Det gör endast personer med ätstörningar eller de som har för hög ämnesomsättning. Smala personer har i regel tunnare benstomme eller liten muskulatur vilket gör att de anses som normalviktiga utifrån deras fysiska egenskaper.

Att gå upp i vikt är lika svårt som att gå ner i vikt.
Att hetsäta kakor och bakverk är dock inget att rekommendera. Den ökande fetthalten i blodet kan leda till åderförkalkning som i sin tur kan leda till stroke.

Regelbundna matvanor med fler kalorier och större portioner är lösningen.
Ät minst tre mål om dagen, mellanmål och tillskillnad från den som vill gå ner i vikt är kvällsmål bra. Känner du dig mätt kan mellanmålet bestå utav en smörgås med ost eller en energikaka. Tallriken ska bestå av 2/4 kolhydrater från ris, potatis eller pasta, 1/4 protein och 1/4 grönsaker.

Byt ut dina lightprodukter till standardalternativ. Välj fetter i alla de slag, såsom fet fisk, avokado, grädde i maten, bröd med nötter och så vidare. Drick mjölk eller juice - inte läsk.


Tänk på att  
1. Vi får acceptera att vi är olika. Vissa är lite smalare och andra lite rundare.
2. Viktuppgång tar tid, och precis som vid övervikt krävs det att du ändrar dina vanor.
3. Planering är nyckeln till effektiva resultat.
4. Om ditt BMI ligger mellan 18,5 och 25 ligger du inom normalgränsen. Är ditt BMI 18 så är detta inte livshotande, däremot börjar det bli farligt om ditt BMI understiger 17.

kram.

Blått är flott!


Yes, please!

yesterdays me - GoPink!


good morning.

Tjingeling!
Vaknade för en stund sen, har ätit frukost och nu sitter jag här. Har sovit såå bra inatt. Jag va så sjukt trött igår kväll ju!Iallfall, nu ska jag berätta lite mer om gårdagen. Jag blev upphämtad runt halv nio tiden så åkte vi till nån park med vattenfall och så, jättefint men svinkallt haha. VI tog lite bilder när jag typ satt på stenar i vettnet och sen fick jag klättra i träd och sånt. Lite annorlunda bilder, hihi. Jag har fått några bilder men inte på denna datorn, utan på den andra så jag kan inte lägga in dom nu. Lägger in dom senare, så får ni se.

Vet faktiskt inte varför jag sitter inomhus i detta underbara väder, Får se om jag ska hitta på nåt ute eller så. Men senare ikväll sak jag nog passa min storasysters barn. Ser ni så snäll jag är!? På en FREDAG dessutom! (a). Har faktiskt lite ont i halsen, kan bero på kylan igår kväll, vi var ju ute till rätt sen, runt elva tiden var det tror jag och jag hade ju inte direkt mycket kläder på mig heller.


i'm back!

Åh Jag kom nyss hem från att ha fotogaferats utomhus. Det har varit så sjuuukt kallt attt jag knappt kan skriva så stela min fingrar är nu, haha. Men det har varit jättekul också. Har fått klättra i träd och lite annat roligt haha. Hinnr tyvärr inte lägga in bilder just nu för jag är verkligen jättetrött, men jag lovar att jag lägger in tomorrow. Nu sak jag gå och äta något snabbt sen in och lägga mig.
Godnatt <3

ready, go!

Sitter här och är helt klar, har tagit på mig den rosa tröjan jag köpte förra veckan,ett par konstiga skor haha, jeansjacka, och lite annat konstigt. Hinner inte lägga in bilder nu tyvärr. Jag blir upphämtad om en liten stund, sen bär det av mot stan. Ska fotograferas på något konstig ställe där. Är lite nervös om jag ska vara helt ärligt, men det kommer säkert gå bra. Wish me luck!
Pussen.

naglar på tork.

hejhej!
Fotogfareringen är ikväll så jag behövde inte alls stressa. Har tänkt lite på vad jag ska ha på mig. Jag skulle ha något "extraordinärt", men jag är lite förvirras för jag vet inte om jag har något som är "extraordinärt". Iallafall , har målat naglarna och fräcshat upp mig lite grann. Ska nog ut det underbara vädret nu, ska hoppa av mig lite lelr något.
 Pussen.


wiiiie.

modell today

Nu vet jag vad som händer idag! *glad!* Det kom upp en väldigt plötslig grej, jag ska stå som modell nånstans i stan. Så nu har jag VÄLDIGT bråttom att fixa mig. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig iheller. Skriver senare hur det gick.
Pusss.


beautiful morning.

Hello!
Solen skiner och det är skitfint väder ute. Hoppas bara inte vädret överraskar oss som igår, haha. Vaknade för nån timme sen, har sovit som en pinne inatt,stel och frusen. Har slåtts om täcket i sömnen med min kusin. Vad händer idag då?, själv ska jag nog inte göra någo specciellt tror jag. Får se senare, kanske ska hitta på något med mina kusiner. Nu ska jag kolla lite kläder på nätet och se om jag hittar något fint att klicka hem.
Pussss.

goodnight.

Har svinont i halsen av allt singstar sjungande, hihi. Man måste sjunga sjukt ljust på dom indiska låtarna. Fattar inte hur dom tjejerna kommer upp i såna toner. Men helt ärligt så låter dom likadant allihopa. Fast dom är jätteduktiga också, jag älskar indisk musik och indiska filmer. Indiska filmer är så bra för dom sjunger så mycket och det är nästan alltid om kärlek och sånt som man tycker är mysigt. =) Iallfall nu är jag jättetrött och skithungrig så jag sak upp och göra nånting att äta snabbt sen blir det the bed for me!
kisseesonyou.

Är so in love i min nya rosa tröja! <3

ösregn! :(

Hann inte skriva innan hur mitt hår blev, tyvärr, jag fick skynda iväg till stallet. Men jag blev skitnöjd faktiskt!  Inte helt som jag ville men det kommer säkert bli bättre snart, det blir alltind krångligt i början. Direkt efter att jag kom hem från stallet promenerade jag och Bobbie hem till min kusin och han fick leka lite med deras hund. Sen följde mina två kusiner med mig hem och vi har suttit och haft det jättemysigt och grillat marsmellows ända tills det helt plösligt började ÖSREGNA!, Jag blev sjukt chockad det bara föll ner som små stenar. Så vi kom nyss in helt dy blöta, och nu kom min syster och min andra kusin hem så vi ska sjunga lite singstar och ha lite kulkul.
Här kommer lite bilder på hur mitt hår blev =)


Nytvättat så man ser inte så jättebra men jag hade bråttom.

Inte mycket bättre bild men ni får vänta tills imorgon eller senare isåfall haha.
 Nu sitter dom och väntar på mig därinna. Nu ska jag sjunga lite indiska låtar!

Vad tycker ni förresten?
kissesonyou.


shower.

Japp nu är det dags, ska hoppa in i duschen och tvätta bort allt äckligt kladd som jag har på huvudet nu. I'll be right back, skriver sen hur det blev! :)
puss.

påse på huvudet.

Här sitter jag med den fula hättan på huvudet som man har när man slingar haha. Fy f*n vad det gjorde ont när mamma drog igenom den jävla kroken i dom hålen på hättan, *aaaj!* Jag ska ha i det i 40 minuter, så det är ett bra tag till :) Jag hoppas verkligen att det blir fint.

Förresten funderar jag på att klippa mig. Jag är ganaka trött på att ha långt hår, har ju haft det ganaka länge. Men jag vet att ändå om jag klipper mig så växer mitt hår ut skitsnabbt igen.  Men jag tänkte att kanske ha det kort denna sommaren. Jag får nog tänka lite till innan jag bestämmer mig. Vad tycker ni? Ska jag klippa mig eller inte?

Ni får JÄTTEGÄRNA komentera haha. Jag har märkt att jag bara har en massa smygläsare som inte säger någonting alls. Jag skulle vilja veta vilka det är som läser min blogg så kan ni inte bara lämna en komentar, bara skriv "hej" eller nåt annnat tråkigt haha så jag vet att ni existerar över huvud taget? (a)

pussen.


grattis syster.

Förresten så fyller min storasyster år idag! Hon blir 23 år.
Grattis syster, jag älskar dig otroligt mycket, hoppas du får en underbar dag! <3

onsdag

hellow.
Här sitter jag och äter min frukost och dricker ett glas juice. Har sovit skitbra inatt, fast jag har haft väldigt konstiga drömmar haha. Hur ser eran dag ut idag då? Själv ska jag snart slinga mitt hår, och lite senare ska jag åka till stallet. Ridning ikväll. Det är inte alls lika fint väder som det har varit på sista tiden :(, det regnade lite innan idag och nu är det typ grått. Men jag ser att solen är påväg att titta fram om ett tag, hoppas att det blir finare senare då. Japp nu ska jag kalla på min mami så ska hon fixa mitt hår. Kolla hit sen så får ni se resultatet. =)
PUSS.


lurade.

Nej jag lurade er, jag gick inte alls in och la mig haha. Fixade lite med designen, NU äntligen förstår jag! Ska se om jag kan fixa det lite mer finare imorgon. Men inte mer för mig idag iallfall, kan knappt hålla ögonen öppna nu haha. su nu på riktigt, GODNATT. <3

DESPERATA!?

Glömde skriva om denna hemska händelse som hände mig! Jag var helt glad för att det var Tisdag, ni vet ju vad det innebär. Desperata Hemmafruar. Så strax innan klockan blir nio tar jag fram min Ben&Jerrys, och ska mysa framför teven med dom desperata fruarna på kanal 5. Men så helt plötslig kommer det några j*vla gubbar på en isbana! Jag blev skitsur så kollar jag på text-tv för att vara säker så står det "ISHOCKEY", Och där satt jag, helt krossad. Liksom vad hände. Var det bara jag som blev så ledsen eller? =(, haha känner att jag överreagerar nu men vadf*n, här har man suttit och väntat en hel vecka och så dyker det upp några gubbar som åker runt på en isbana! Men samtidigt blev jag lite glad eftersom jag äntligen kan få se "The mentalist", Den är så bra! Men det är det att jag inte har kunnat kolla på den så mycket eftersom den är samtidigt som DHW så jag har fått sitta och zappa mellan kanalerna under reklamen. Nu ska jag nog hoppa ner i sängen och läsa lite sen ska jag sova.
godnatt.

veckans mellanmål.

Jag har fått tillbaka min aptit lite mer tror jag. Idag har jag ätit frukost, middag och så lite smått och gått lite då och då. Min kvällsmat blev som den varit den senaste tiden. Ruculla/Isbergssallad, åh det är såååå gott! Jag älskar salt&surt. Jag äter ju salt till nästan allting, äpple,gurka,och massa annat. Man kan göra det om man inte har tid att göra något som tar mycket tid eller om man bara är sugen på något gott. Dock ska man ju inte äta det som en middag eller så, det är ju inte bra, Man måste ju äta riktig mat då. Om man inte bantar förståss. Men jag brukar äta det typ på kvällen eller som mellanmål.

Såhär gör du världens godaste snabbis-sallad:
 
Isbergssallad (så mycket som du vill ha)
Ruculla (så mycket som du vill ha)
½ Citron
Salt
Olivolja

1.Hacka först isbergssalladen och rucullan och blanda ihop.
2. Pressa citronen över.
3. Häll så mycket salt som du tycker om.
4 Häll till sist lite olivolja över allting.
5. Blanda ihop allting och VOÍLA, där har du en supergod sallad.
=)

love it.


Inte för att låta ego eller så haha, men jag älskar mitt hår! Men visst har jag mina dagar då jag vill bränna upp det helt och hållet. Men sen tänker man efter, "tänk om vi inte skulle haft hår", haha vi hade nog sett väldigt räliga ut tror jag. Iallfall så kom min söta mamma hem med ett paket med färg till slingor. Jag ska slinga om håret imorgon,blondt. Slingade ju det sist i somras, och gissa om jag har utväxt?! Haha så det är nog dags igen. Men det är det som är dåligt med slingor, gör man dom måste man göra om det sen för att annars har man en fruktansvärd utväxt och man kan ju inte gå runt med en ful utväxt i flera månader tills håret växt ut igen, iallfall inte jag. Men denna gången sak jag göra fler än sist så det kommer bli ljusare denna gången. Ja så ni får se imorgon hur det blir.Tror ni det kommer att bli fint?, svarat får ni tomorrow! Pusssss.

hellospring.


VÅR, eller vad kallar ni det? Påskliljor är så fina tycker jag. Jag kommer ihåg när man gick på dagis så gjorde man alltid "påskliljor" av typ muffins former och gult papper och massa sånt haha. Fan va kul man hade på dagis om man tänker efter. Ibland vill man väl endå bara spola tillbaka tiden till dagistiden då man bara kunde tramsa och ha sig utan att folk brydde sig ett skit, till skillnad från nu. :)

vårgrill.

hello sweetie.
Vad har ni haft för er denna underbara dag? :), Själv har jag spenderat dagen med min söta kusin. Vi har haft en massa kul. Vi har bl.a grillat marsmallows (felstavning?), i den fina vårsolen, mysig eller vad?! Sen har vi varit ute i det fina vädret och hoppat , sjungit Indiska låtar på singstar, sjukt kul!, men jävligt svårt om man inte kan texterna sen innan haha och så har vi gjort en massa annat.här kommer lite bilder från dagen =)


superman! :)                                                              

   
Jag är ju duktig på att grilla... ibland :$

Singstar Bollywood, ett MÅSTE om man vill ha roligt!

Som sagt, IBLAND är jag duktig på att grilla! :)

ja, tack!


Skulle verkligen inte tacka nej till detta!. Ibland kommre H&M med väldigt fina överraskningar. =)

Veckans favoritlåt.

Denna låten är så sjukt bra ju. love it! =)

tråk.

Ah, jag ruttnar snrt fast i datastolen. Har ingenting att göra. Har hjälpt mamma att bära ut saker och sånt från förrådet och nu har jag skitont i ryggen. Jag ska snart äta sen blir det utgång med min kusin. Ha en bra dag. puss.

tisdag den sjunde.

hejhej.
Har suttit och försökt fixa min konstiga blogg design, jag fattar ingenting. iallfall, Vaknade för typ två timmar sen. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, har inga planer. Jag får se vad som händer. Det är iallfall jättefint väder ute, så jag ska nog ut eller någonting. Ska kanske träffa min kusin lite senare. Nu sak jag fortsätta försöka fixa min bloggdesign.
kram.

Blondiner+rosa= dumma?

Har tänkt på en sak ganska länge faktiskt haha. Det är liksom nästan alltid så i filmer att om det är någon som ska spela dum eller liknande så är det alltid en blondin med rosa kläder och chihuahua. Undrar faktiskt varför. Och sen är det oftast att om man gillar rosa och sånt så tror folk att man är korkad? Det hade lika gärna kunnat vara en mörkhårig tjej med pitbull som är dum. Jag vet faktiskt inte varför jag skrev detta men jag satt och tänkte på det, hihi.

Ben & jerry's!

Hellu!
Jag ät skittrött nu haha, först promenerade jag,min syster och bobbie till konsum och köpte "ben & jerry's" med såna brownie bitar i, åååh den är himelsk! haha, sen har jag varit ute och hoppat ihjäl mig med min syster. Är riktigt trött nu. Asså klockan är kvart över åtta nu och jar har inte ätit sen frukost :S . Vet faktiskt inte varför jag inte har blivit hungrig. Får väl upp och tvinga i mig någonting haha. Iallfall, ska snart träffa min kusin, vi ska väl ut eller någonting, får se när hon kommer.

ursäkta dåliga mobil bilder, glömde kameran hemma. Btw försöker jag lära bobbie att gå utan koppel, går ganska bra faktiskt. Men han får för sig att springa iväg lite då och då haha. Han lär väl sig med tiden :)

Våååår.

Ah man känner verkligen att det är vår nu. Var precis ute och hoppade på studsmattan med min stora syster. Och så har
jag lekt lite med Bobbie. Just nu sitter jag och dricker ett glas med iskall Tropicana apelsin juice, mums! Ska snart dra iväg och köpa mitt beroende för tillfället " Ben & Jerry's" , de är så underbart goda ju.


GE MIG!

veckans tips.

Det händer ju skitmycket våldtäkter, övergrepp och massa sån skit överallt. Läste på en blogg om en självförsvarsspray som man sprayar på någon om man blir överfallen eller något. Det är faktiskt skitbra att det finns sånt tycker jag. Man går ju inte alltid säker på kvällarna, eller dagarna. Man vet ju att det finns idioter där ute. Men denna sprayen är med färg också som sitter kvar i några dagar vilket gör det lättare att hitta personen. Så tummen upp för den!

finns att köpa på: Bodyguard.nu



måndag.

Hejhej
Vanligtvis skulle jag väl varit på någon tråkig lektion eller något vid den här tiden. Jag vaknade för typ en timme sen, har ätit frukost och så och nu sitter jag här. Hann inte skriva ett sista inlägg igår kväll eftersom att efter att jag hade duschat och sånt så fixade jag mina naglar och lite annat och sen efter det var jag helt slut. Jag orkade inte sätta på datorn så jag gick in och la mig direkt. Men min kväll bestod av:


Måla naglarna ROSA,
Smörja in mig med  B-U-S, jag ser ju ut som en blekfis, haha.
Fixa håret.
m.m :)

puuusss.


Freeesh

Kom hem för en liten stund sen. Har varit ute lite med melisa. Frös nästan ihjäl mig. Tog på mig LITE för somriga kläder haha.  Så kan det gå när man längtar så mycket. Iallfall sitter och äter nudlar nu sen när jag är klar så ska jag upp och göra en helkroppsrenovering som jag kallar det haha dvs Duscha, fixa naglarna, göra ansiktsmask, smörja in mig och massa annat uppfräschande. Det är såå härligt faktiskt, då känner man liksom att man är helt ren. =)

tråktråk.

Det har blivit fint väder nu! =) Sitter här med min systers sånt bälte typ som vibrerar magen, haha skitkul. Fast det kittlas riktigt mycket. Just nu har jag ingenting annat för mig så jag ska nog ut hoppa lite på studsmattan eftersom jag är sååå sjukt uttråkad. PUSS. <3

I'm back.

Hejsan allihopa.
Nu är jag äntligen hemma. Vi hade skitkul igår hos min kusin. Kom hem för ett tag sen sen har jag ätit för jag var jättehungrig, och nu sitter jag här! Det är inte lika fint väder idag som det har varit på sista tiden :( Det är lite grått och molnigt, hoppas det blir finare väder imorgon då. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. I vanliga fall skulle jag nog ha förberett mig för skola imorgon men inte idag, nej! För det är ju påsklov, ska bli skithärligt! Ska nog bara ta det lugnt idag tror jag, om det inte kommer upp något mot kvällen. Jag tänkte att jag skulle lägga in bilder från gårdagen, så varsågoda!


köpte detta fina linnet, tyckte speciellt om axelhålen i banden, love it!     från GinaTricot.

Köpte även denna tröja, inte direkt somrig men tyckte ändå att den var jätte fin. & dessutom är den ju rosa!  från NewYorker.

Äntligen köpte jag jeansleggings som jag väntat på så länge. Men jag blev skitsur för jag ville egentligen inte ha dessa, utan jag ville ha de andra som typ såg ut som gamla jeans. Dom ljusa med lite mörkade söm på sidorna. Men de fanns inte i min storlek så det fick bli dessa, :(, men bättre det än ingenting.       från Vila.

LOVE! Jag blev helt förälskad i denna tröjan! Var bara tvungen att ha den. Den fanns även i vit, sen såg jag den rosa, så självklart blev det denna =)   från GinaTricot.

Och så köpte jag ett par svarta leggings.    från ginatricot.

Puuuss! , dessa bilder bjuder jag på! =)

Det blev en hel del smoothie drickande på "Redfellas Juicebar", De gör skitgoda smoothies. :)

maaat

Aah jag är svinigt hungrig, väntar på min sega kusin, så ska vi göra god mat, sen ska vi göra frukt smoothie. Förhoppningsvis blir den lika god som den vi köpte tidigare idag. =) Så nu äntligen är hon här och nu ska vi gå och äta.
Och förresten vill jag säga att min kusins lillasyster fick en otroligt söt liten kanin unge för en stund sen, den är vit och fluffig och vi döpte den till snövit,den är sååå söt hihi, lägger in bilder på hela dagen imorgon.
Pusss. <3


shopping today.

hejhej. Hann inte skriva imorse eftersom jag var jättestressad och skulle iväg med mina två kusiner. Jag är hos mig kusin nu och jag ska sova här. Vi kom hem för ett tag sen från Entré. Är skittrött, har varit där sen klockan tolv. Handlade ganska mycket, blev väldigt nöjd med mina köp. Åh jag är helt lättad nu att jag har shoppat lite, har inte gjort det på ett bra tag. Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag kan inte ta bild och lägga in på vad jag köpt så ni får vänta tills imorgon när jag kommer hem. VI fikade även och lite så. Vet inte vad som händer ikväll, men vi får se. Vi ska väl hitta på något senare eller nåt. Ska gå nu, pussen på er. <3

Godnatt.

Är väldigt trött faktiskt. Vaknade ju ganska tidigt idag. Och min dumma kusin har redan somnat då nu är jag själv. Ska väcka henne, mohah! Ska tvinga henne att följa med mig ut på en snabbis runda med Bobbie innan jag också ska in och lägga mig. Skriver mer imorgon och lägger såklart bilder på det jag köpt. Puss på er, godnatt <3

todays me


Dagens outfit.
randigt idag.
randig top
svatr kofta
silver/svart armband
+ Äntligen är det dags för solgasögonen, så dom åkte även på idag! :)

FREDAG!

Så nu är jag äntligen klar med det mesta för dagen. Jag är så sjukt trött och mår illa som fan. Efter skolan hände en jävla massa, kan jag säga er! Först när jag var påväg hem upptäckte jag att jag hade glömt roro'a cykel i skolan. Jag skulle cykla hem den för hon åkte iväg under skoldagen. Så gick vi hem till titti, tog hennes moppe och så iväg till skolan igen. Så cyklade jag hemåt med henne bredvid mig med moppen. Så skulle vi "tävla" lite på skoj. Så tog dumma jag en annan väg för att gena, men så ser jag att hon har stannat en bit bort, så skulle jag kolla vad hon gjorde så jag fortsatte att cykla och såg inte vad jag cyklade. Helt plötsligt "boom!" in i en buske och ner på gatan! *pinsamt!*  Skrapade upp min lilla hand. Sen cyklar jag halvdöd hemåt. Hann inte äta något eller så, utan hon kom förbi igen och så skulle iväg. Så träffade vi adrijana,melisa,filip och rami. Så var vi ute med dom. Har gungat jättemycket och jag mår fortfarande illa. Men vi har haft skitkul. Kom hem för en stund sen och nu är min kusin hos mig. Hon ska sova här, sen imorgon ska vi SHOPPA! =)
Sitter och lyssna på "honey honey", man blir på så bra humör av den låten :), och det var såååå otroligt underbart väder idag. Ska bli ännu finare imorgon hörde jag. Man blir så påverkad av vädret, man märker att alla är mycket gladare och piggare nu! Äntligen fredag och äntligen påsklov! Ska ni hitta på något speciellt under lovet då? Själv ska jag nog bara ta det lugnt.
Men nu ska jag ut en runda med älsklingen, ha en bra kväll!. puss. <3

idrott? nej tack!

Go kväll.
Äntligen fredag imorgon, sen är man borta från skolan i tre veckor, häärligt!
Nu ska jag nog gå in och lägga mig eller något alldeles strax, Jag är skittrött.
Börjar klockan åtta imoron, har idrott direkt. Wiee.. eller inte! Vem orkar helt seriöst
gå upp så tidigt och direkt ha idrott?!, Ja inte jag iallafall. Skriver tomorrow.
kissesonyou.

HJÄLP!?

Åh!,  Jag fattar verkligen ingenting med boggdesign och sånt, Det är verkligen jätte krångligt med alla koder och siffror och sånt. Därför ser min blogg tyvärr ut som den gör. Skulle någon väldigt super snäll människa som vet hur man fixar till det lite kunna hjälpa mig kanske?
taack så mycket isåfall.

some pic's


Dagens


dålig mobil bild, tyvärr hann jag inte ladda kameran innan skolan.
Såhär såg jag ut idag i skolan.
Gråa strumpebyxor
svart långt linne
"rutig" rosa/grå kofta
guldigt halsband.
=)

längta! =)

Ahh gud vad tiden går fort asså! Det känns som om det var för ett tag sen vi började andra terminen av åttan och nu är den redan snart slut! Det är skithärligt att imorgon är sista dagen, sen påsklov en vecka, sen prao två veckor. Sen efter är det typ bara fya veckor kvar till Urix och efter Urix är det typ tre veckor till sommarlovet tror jag. Så det är mycket på gång nu. =)

Torsdag

Hejhej. dålig uppdatering? JO tack jag vet!, haha ska blogga lite extra nu bara för det. Har inte haft tid för data idag faktiskt. Det har varit så jävla fint väder ju! Då ska man ju klart vara ute i den fina solen. Ah, jag är skitglad att det har börjar bli varmt nu, äntligen. Bara att vänta på den sega sommaren som verkligen är på gång att komma fram. Har varit ute med några kompisar och bara suttit och snackat och haft massa kul. Och jag har fått märke av mitt linne på ryggen, fick lite färg! Haha helt sjukt ju, men jag får så jävla lätt färg av solen. Kom hem för ett tag sen, tvingade min älskade mamma att köra mig till konsum så jag kunde köpa två älskade Ben&Jerry's glass, börjar nog bli beroende eller något.

Igårkväll hann jag inte skriva ett sista inlägg, kom upp en VÄLDIGT överraskande sak. Så jag och syrran gick iväg och fixade lite saker, kom hem vid tolvtiden. Sen la jag inte mig förens ett - halv två tiden så jag missade första lektionen idag också. Måste skärpa mig, verkligen! Hade även utvecklingssamtal idag, gick ju skitbra faktiskt. Jag har höjt mig jättemycket sen sjuan, då jag knappt var i skolan. Men jag är väldigt glad över mina betyg än så länge haha. Men jag ska höja mig ännu mer. Ja det var väl det senaste, vet inte vad som händer nu ska väl bara ta det lungt och lite senare hoppa ner i sängen, börjar bli lite trött. <3

Onsdag 1/4

Go kväll på er.
Kom hem från stallet för en stund sen, ska hoppa in i duschen alldelles strax. Skola imorgon då igen, buhu! Börjar klockan åtta :| , Det blev visst ingen Entré för mig idag. Ska åka dit på lördag istället och köpa upp ALLA mina födelsedags pengar!
En sak som jag verkligen MÅSTEMÅSTE köpa är ett par jeans leggings som jag har väntat på såå länge. Iallfall, sak hoppa in i duschen sen sak jag äte och fixa lite saker, så jag vet inte om jag kommer skriva mer ikväll, men puss sålänge! <3

ler-monster

Skulle ta in bobbie fö en stund sen från trädgården och fyfan som han såg ut!, Han var helt gråtäckt av lera. Jag fick ta en handduk att linda in honom i för att kunna bära in honom. RAKA vägen till duschen, kan jag säga er! Tvättade av honom ordentligt!, Så nu är han fin och ren!

BOBBIE! =(

asså jag skulle ut och ta in baby för det var inte så fint väder så ser jag att några brädor av staketet är borta! Han var inte i trädgården. Sen såg jag honom en bit ner för gatan så började han springa och jag sprang efter sen bara sprang han in i en sån stor gata med massor av små gator, jag har letat skitlänge men jag hittar inte honom!!!! Och vill ni veta en till sak!





APRILAPRIL! ,hahahah förlåt var bara tvungen, jag har verkligen ingenting att göra, som ni säkert märker, haha. Ska gå ner och dra samma löng för syrran nu. Bobbie mår hur bra som helst och han har inte alls sprungit bort! =), haha pussen på er.

IPRED!?

Inatt, natten mellan onsdag och torsdag börjar IPRED-lagen gälla. Vilket betyder att de kan spåra upp era IP-adresser till datorerna om ni laddar ner mucik och filmer. Så för alla er som laddar ner musik och filmer, VAR FÖRSIKTIGA! Det är stora summor på böter kan jag säga er.

Men helt seriöst det är ju flera miljoner över hela världen som laddar ner, vadå, ska dom ge böter till allihopa eller?
Men egentligen förstår jag dem eftersom att tänk er att vara tillexempel sångerska och göra musik och så. Men ingen köper den, utan laddar ner istället. Dom förlorar ju jättemycket på det. Men det är nog inte folk som ladddar ner som de vill åt det är nog de som laddar upp filerna.
IPRED-LAGEN!


Veckans vill ha.



Från: hm

God "morgon"

Hejsan allihopa.
Vaknade för typ en timme sen. Gick inte till skolan idag. Har bara legat och vridit i sängen hela natten så när jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen. Jag var så sjuukt trött. Men nu har jag sovit ut ordentligt! Ska åka till Entré sen mad mamma och mina två systrar´. Sen är det ju också onsdag idag så jag ska rida ikväll. Vad ska ni göra idag då? =)

RSS 2.0