veckans horoskop...

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Väduren (21/3- 19/4)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det här är en tid då du har mycket energi och verkligen kan sätta tänderna i problem som du tidigare har ryggat undan för. Efter att du har löst några av dessa känner du mycket nöjd med dig själv och kan ägna resten av veckan åt att ta det lugnt med gott samvete. Personer runt omkring dig ser ut att imponeras av din plötsliga energi och problemlösningsförmåga.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Utan dina vänner hade veckan blivit en seg historia. Du känner dig överarbetad och har svårt att samla den energi som krävs för att vara kreativ. Tur då att någon annan hittar på en kul aktivitet. Du kanske inte känner för att följa med direkt men allt tyder på att det kommer att bli riktigt kul om du gör det.
Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.



Måndag idag juuue, vilket betyder att slänga in veckans horoskop. Jahapp min vecka verkar bli ganska tråkig, får väl se hur det blir med den haha. Men avrsågoda ni resten och kolla om er vecka kasnke blir lite roligare än min, eller kasnke inte det haha... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />