veckans horoskop v4.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Var försiktig och undvik om möjligt att ta några viktiga beslut den här veckan. Vissa oväntade händelser kan nämligen ställa till det för dig och du är inte riktigt i form för att hantera dessa för tillfället. Tyvärr är det nästan inte något som går lätt denna vecka – du är tvungen att lägga ned mycket jobb för att komma framåt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det verkar som om någon i din närhet inte riktigt är den som han eller hon utger sig för att vara. Det ser ut som om den här personen har andra avsikter och kanske försöker lura dig. Se upp med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna, sannolikheten är hög att det är just vad de är. Positivt den här veckan är i alla fall att kärlekslivet fungerar bättre än vanligt. Det gäller både för dig som är i ett förhållande och för dig som är singel.
Väduren (21/3- 19/4)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Oxen (20/4- 20/5)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.
Vågen (23/9 - 22/10)

Någon gång under måndag och tisdag kan du få tillfälle att hjälpa en vän eller arbetskollega. Det är nog bäst att du hjälper till, annars finns det risk för att din vän blir sur. Dessutom får du då chansen att öva på ett område som du inte behärskar helt och hållet. Om du är i ett förhållande ser det ut som om det kan bli ett litet gräl med din partner till helgen. Det är dock något ni kommer över rätt snart.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.

JA MINSANN! tro inte att jag glömmer horoskop hehe ! Vad är det för snack om att alla har fått sina stjärntecken ändrade? Jag är fortfarande vädur ju ?

Kommentarer
Postat av: chrille

dem har inte uppdaterat datumen på vissa sidor. har stått på internet osv att det kommer ta ett tag innan dem ändrar det

2011-01-24 @ 18:53:12
Postat av: Mina

hallå kan du inte lägga upp bilder på ditt rum? Av de lilla man får se då o då verkar de fint!

2011-01-24 @ 18:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />