veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Oxen (20/4- 20/5)

Någon i din närhet ser ut att bära på en del information som är utomordentligt värdefull för dig. Det verkar vara någon som du ser upp till som har ett råd eller som kan vägleda dig i ett viktigt beslut som ligger framför dig. Under helgen kommer du känna att du vill slå av hjärnan och bara ägna dig åt sådan underhållning som inte kräver för mycket tankeverksamhet.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.
Skytten (22/11 - 21/12)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.

förlåt glömde att lägga in det igår, men här är det iallfall. Veckans horoskop, så varsågoda och kolla hur er vecka kommer bli... eller inte bli! :D

Kommentarer
Postat av: crem - music & a bit of fashion

sv: Härligt:). Ne jag skall ha fest på fredag hehe sen kanske dra ut och dansa med folket:). Sen kanske det blir lite shopping hehe själv då?

2010-08-04 @ 11:13:10
URL: http://cremak.blogg.se/
Postat av: Antonioirmelin

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2011-06-29 @ 09:36:59
URL: http://antonioirmelin.blogpaint.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
/> /> />