min mamma säger att man inte får ha plastpåse över huvudet.....


... men ändåååå gör linnea och julle det... haha nej men det ösregnade som satan och vi var ute och vandrade, så var tvungen att filma lite och visa hur det går till när man inte har ett paraply till hands... :)

kvällens outift.


såhär traskade jag omkring ikväll då, rosettig och allmänt random eller något. haha nej men klädde mig lite annorlunda ikväll än vad jag brukar. Pappa tillochmed halvt mobbade mig innan jag skulle ut och frågade ifall jag skämtade eller ej, förstår mig inte på dagens föraldrar ncncnc... haha nej men ja här var lite bilder på kvällens outfit iallfall. pusspuss! :*

tralalala
jahapp, detta sitter vi förtillfället och lyssnar på, eller jag iallfall, rebecca ligger i sängen och krämar in sig själv eller vad hon nu sysslar med. Vi kom hem för en stund typ, efter att vi kom hem gick vi ut en snabbis och träffade Y&H, snackade lite och så bara. ÄR ganska trött faktiskt, tror det blir läggdags snart, konstigt att jag är trött faktiskt, vaknade klockan ett på eftermiddagen idag... ja iallfall hos Aylin var det också jättetrevligt, vi kollade på film och åt massa gott, en mysig hemmakväll dvs, hoppas att ni också haft en fin kväll! :)

bilderna är förresten tagna för två minuter sen hehe


at ayes place!

helluuu!! mitt internet hemma är fucked up så har inte kunnat blogga eller något, ahr inte haft tid heller för den delan för exakt när vi kom hem till mig idag så började vi fixa oss för att vi skulle dra till aylin där vi är just nu med de andra. Vi har ätit en god middag och så och nu ska vi fortsätta med vår trevliga kväll, hoppas ni också får en fin kväll, pusspuss!!!!!!


bild på mig&cus :*


PIC's. right now:

jappp dettaär kanske fem sekunde sedan hehe, smygtog lite bilder med webbcamen
huvudet som ni ser att jag pekar på är rebeccas, mögisen ligger och snarkar i mitt knä, nej skojar, hon snarkar inte, lite kanske... haha Märkte nyss hur rolig och knasig bilden ser ut men ja sånt är livet.


och på den andra soffan ligger den andra rebecca och sovit. Alla ligger fan och sover, känns som en jävla deppdag, alla ligger i varsitt hörn och sover, de andra två har smygt upp och däckat, dvs julle&linnea. barajg so överlevt!


ser att någon är halvvaken och ligger och sms:ar!


PEEACE OUT!!

veckans (sena) horsoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Väduren (21/3- 19/4)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.
Oxen (20/4- 20/5)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Vågen (23/9 - 22/10)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En möjlighet kan uppenbara sig under veckans första del. Du funderar kanske på om du vågar ta chansen, men alla tecken tyder på att det är en mycket bra väg att gå. Du är till din fördel i sport och spel under slutet av veckan och kan bli riktigt imponerad av vad du själv åstadkommit. Tyvärr är en vän inte lika glad över dina framgångar.
Skytten (22/11 - 21/12)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.

jaaa förlåt att jag finns! nej men har inte kunnat lägga upp detta skitet förens nu för att det inte har funkat, men nu äntligen funkade det. Så bättre sent än aldrig, visstvisstvistvisst? :)

my love


dhshfuhsgfuhf, jag har inget mer att säga än njuuuutttttttt!!!!

at sels place !

helluuuuusan!

Blev ingen update igår märkte jag och jag har fått en massa arga sms om min kassa uppdatring, sorry haha. menmen mitt liv kretsar faktiskt inte kring denna lilla skitblogg haha. Pappa körde mig till älskling igår på morgonen iallafall, mysigt.. Sen efter gjorde vi inte så mycket, vi var ute lite bara sen blev det hemåt och soooova! därför har jag inte skrivit eller så..

Är iallfall hos selene just nu, dvs fortfarande kvar i oxie. Ska sova hos reb inatt igen, nu sitter vi bara här och chillar med livet, det ösregnar fan där ute så det finns inte mycket att göra. Egentligen är det sånt här väder då man bara ska sitta hemma och kolla på film och mysa... hehe. Men nej inte för oss iallfall, vi blir nog här en stund sen vet jag inte, drar hem till rebz eller något.


nyduschad och klar!


rastläsrastlösrastlös, vad ska jag ta mig till! har duschat och gjort allt som man ska, smort in mig i min otroligt godluktande lotion, fixat håret och sånt ni vet. Och även Har jag typ skuttat runt i rummet och försökt bli trött så att jag ska sova och vakna upp till morgondagen som jag vill ska vara här nu. Ska till älskling och det gillas super ! :*

hellu gorgeous!


ohh skorna var bara... såå.. yummie!

just nu:


japp såhär sitter jag just nu och rastlösheten tar över min kropp! Slängde nyss på lite mer bekväma kläder för här ska dansas vettni! hehe min sätt att fördriva tiden, ett jävligt roligt sätt dock, så pussieees sålänge! :*

who does'nt long for someone to hold who knows how to love you without being told


there's enough for everyone but im still waiting in line.

hellu!
Vaknade för ett tag sen, men har bara legat i sängen och inte orkat resa mig upp förent ca lite mer än en timmes vridande... aja är uppe nu och har nyss tryckt i mig lite käk. Nu sitter jag bara här och funderar på hur jag ska spendera min dag... Skulle egentligen träffa en vän men det blir nog inte av, får väl se vad min hjärna kommer med för idéer haha, för sitta hemma hela dagen och inte göra något, ja det tänker jag inte göra!

Alltså fan avd vädret är tråkigt, jag menar fullasta allvar att jag faktiskt får ångest av det. Jag mår dåligt! kan ingen fatta det och typ skruva upp sol-o-metern lite granna! ouff vad jag blir arg, soljävel!


hehe längesen jag körde en sådan...* jag hatar mörka rum eller mörker överhuvudtaget, speciellt när jag är ensam. Det är anledningem till att jag ej sover ensam...
* jag älskar tecknade filmer, och animerade, eller alla såna här barnsliga filmer. Min favoritfilm är helt klart askungen av alla tecknade. Och såklart resten av de andra också, ni vet törnrosa, snövit, ariel osv, love'em hehe!
* jag älskar bilar! det kanske ni inte visste men i really do. snabba, vita bilar ska det va! ohh me like!
* jag har slutat dricka läsk sen ca två månader tillbaka, delvis för att det gör en fet så in i helvete, och för att det bara är allmänt onyttigt, ville utmana mig själv..
* jag tycker inte att jag är tjock eller så, absolut inte, men skulle ändå gärna vela gå ner ett par kilo faktiskt.
* jag har slut på sanningar om mig förtillfället för det är så sent och jag är så trött haha så denna gången har vi bara några sanningar! :*
*
*
*
*

eller ni kanske har sanningar om mig som jag glömt? skriv isåfall haha så får vi se vad ni har att komma med :)

planet 51!

de senaste två timamrna har jag och syrran suttit nergrävda i sängen och kollat på den här filmen, Planet 51. Den var jättebra faktiskt, jag älskar såna här animerade fimer haha, jävla barnunge! :) så alla ni som gillar animerade filmer, se den!


underbart
alltså denna tjejen har fan verkligen talang, hon sjunger så jävla vackert! Förstår inte hur vi ibland kan höra folk med så otroligt kassa röster i radio eller tv, medans det finns dolda skatter som denna som sitter och har sina videosar på youtube bara. tummen upp för denna tösen ialfall!

ny design!ny design var det här ja! Tycker denna är mer jag, mer Raghaad liksom. Och sen så var det ju på tiden att ändra lite i bloggen, jag tröttnar så snabbt. Har velat ändra ett bra tag men har bara inte orkat, men nu tog jag äntligen tatg i det! Den jag hade nyss har jag ju haft sen dagen efter nyår så det är ändå ett bra tag haha, men vad tycker ni om min nya design då? :)

pic's. egotime.

det är såhär jag underhåller mig när jag inte har något annat att göra.succeeeeeees

woohooo gissa vilken låt jag sitter och pumpar ju nu, fullt ös här nere i min källare!


... ingen mindre än Succes med Kiss hahahha, alltså jag vat inte av jag ska säga. Den är ganska dålig MEN man fastnar lite smått för den om jag ska vara helt ärlig. Och jag vet hur många som har sagt "åh den är bra, hade det varit kenza eller någon annan som sjungit den så hade ni tyckt den var skitbra", men nä faktiskt inte, även om Kenza hade sjungit den såhär så hade den varit lika kass. men vad tycker ni då, om kissans låt? :)

26 juli♥

hejsvej sötnosar!

vad har ni för en en tråkig och ful dag som denna? ja själv är jag ganska nyvaken och sitter bara och chilalr mde livet. Vet inte om jag orkar resa på mig feta röv och gå och äta fruksot eller ej, äsch det får vänta lite tycker jag haha. Iallfall så vill jag fortsätta klaga! ni vet mitt inlägg igårnatt? ja jag kan gärna fortsätta till att börja med, min mammaaaaa, ja min mamma är en liten filur som tror hon vet allt men det är ju precis det hon inte gör!

ja skit i det nu, jag vet inte vad jag ska göra idag, hade tänkt att dra till en viss tös men neeenee, får se hur det blir med det, men jag vill härifrååån! orkar inte sitta hemma vadfan, min mamma vill göra min psykiskt sjuk, men vänta och se så ska hon få en psykisk dotter, just wait and seee... =)

nu känner jag att jag vill dansa lite faktiskt så det ska jag ta och göra, ska väl dansa bort dagen eller något, aja pusspuss på er! :*


hehe thanks för denna rebzz

få se här nu....

ja få se om jag kan få ihop och skrapa fram till ett vettigt inlägg, lyckas nog inte så bra med den saken men jaja lets goooo! haha nej skojar men allvar, vet inte vad jag gör, vill bara skriva av mig lite faktiskt, jag behöver klaga, klaga på allt som stör mig just nu, listan kan göras jääävligt lång ska ni veta men det kan jag inte skriva här i bloggen, iallfall inte allt.

1. jag stör mig på jävla äckel f*ttvädret! blir galen!
2. jag får damp på att sommarlovet snart är slut för jag vill inteee börja gymnasie!
3. människor i denna värld blir med komplicerade för varje sekund som går.
4. mitt öga vill inte funka som det ska just nu, det är suddigt.

ja alltså min lista kan göras jättelång men vill inte ångesta ner er så jag tar ut min ångest på min nalle som jag ska gå och prata med nu, han är den ändå som lyssnar ordentlige och aldrig säger vidare mina hemlisar, i love melker forever, godnattttttt!!!


love u gay

ohh yeeeah, we like!


audi r8audi a5

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
!

fråga&svar

Anonym om vilken färg?:
wow, var får du all inspiration ifrån :), hehe var kommer du ifrån och varför söker du ej till modell :D

svar: haha ingen aning faktiskt, den bara ploppar upp i huvuvdet på mig. Jag kommer ifrån Irak, eller mina päron är födda där, men jag själv är född i Jordanien. Och det här med modellandet... jag ville det sjukt gärna innan, verkligen. Sen vet jag inte, tröttnade på hela den här grejen med att kolla agenturer och så men har varit hos en agantur och blivit fotad och fått kontrakt men har inte skrivit på, vet inte varför, kände bara att jag inte ville just då. Men jag älskar faktiskt att fotas och så, tycker det är skitkul! :)två bilder som jag tog förra året, fy satan vad kallt det var kommer jag ihåg...

finfula skor?


vet inte varför men jag har fastnat för denna typen sv skor. De här fin/fula skorna. Som egentligen bara ser klumpiga ut, ser ju nästan ut som att man bara har en klump runt ankeln, men fan vad snygga de är. gillar dem stakrt iallfall, vad tycker ni om de här finfula skorna?

dagens outfit.såhär traskade hon omkring idag faktiskt. hade ingen ork alls att fixa mig så det blev bara min lilla köttbulle på huvudet och den osminkade sanningen var på vift hehe :)

blå leggings- bikbok
svart linne-gina
beigeblommig "jacka"- H&M

siden du gik, har jeg savnet din arme"Synes du selv du gjorde det godt da du gik fra mig
Synes du selv du gjorde det godt
Hey, baby synes du selv det var betænksomt da du slog op
Synes du selv at det var flot"


proppmätt&tjock nu!

jaaa jag spricker typ när som helst ska ni veta! Nej men ahr faktiskt nyss varit hemma hos min syster, avr bjuden på middag där med hela familjen så det var fullt hus. Har iallfall haft det trevligt och så och nu är jag hemma, vet inte avd som händer ikväll faktiskt, orkar inte göra något om jag ska vara ärlig, vill bara vara hemma för mig själv och vila.

Trots att jag har sovit jättemycket de senaste dagarna, menar då inte på nätterna utan har tagit mina små powernaps då och då på dagen, trots det så har jag varit ganska trött på senaste tiden. Iallfall så drog jag ut igår vid tio tiden och träffade Y en stund, vi typ var ute och snackade och så, det blåste alldelles för mycket så vi drog hem till mögen ist.

Sen försökte jag få med den jäveln hit men neeeeej, inte ville filuren sova hos mig så jag drog hem vid tolv och satt och hade fett tråkigt så senare runt halv två tiden inatt när mina päron hade lagt sig och somnat så smög jag ut så kom raya&rana och hämtade mig så drog vi hem till rim där jag spenderade natten och vet ni det väärsta! När jag kom hem idag så hade mina föräldrar inte ens märkt att jag inte var hemma ! hahaha blåsta eller vad?


vilken färg?


dessa skorna är enligt mig suuupersnygga! Hade verkligen inte tackat ner till dem, eller faktiskt så är de lite fin/fula fast jag diggar dem starkt faktiskt. Jag gillar att de är ganska enkla och simpla men ändå snygga som satan, på ett konstigt sätt. Iallfall, frågan är den att vilken färg man hade valt. Vilken är snygagst. Enligt mig så säger jag nog helt klart den rosa haha men att det är mocca faller mig inte i smaken faktiskt, tycker den isåfall borde antingen vara skinn eller som de leopardmönstrade som iförsig också är jävligt läckra! :)

vilka tycker ni är snyggast om ni fick välja ett par?

frågor&svar.1. haha ja jag har hört det ett antal gånger faktiskt, tycker det faktiskt inte så mycket själv men visst blir jag glad, komplimang till max ju. Hon är ju otroligt vacker :) så tack!

2. i väskan hade jag inte några jätte värdefulla saker men några av mina favorit kläder, ångest! och mest ångest är min PARFYYYYYYYYYM! som jag har snålat med att spruta vid speciella tillfällen eller bara lite haha,. nu är den borta, hoppas att någon jävel njuter av den goda lukten dåå! och så hade jag underkläder och så, så det hoppas jag också att någon tycker om ... haha

3. har faktiskt ingen aning om vart den är köpt eller hur mycket den kostade tyvärr. :(, men tack så mycket och kul att du gillar bloggen! :)

calling, calling, calling for my angel...


åh herregud... alltså denna låten, jag bara älskar den för mycket. Jag vill bara krypa under täcket och lyssna på den om och om igen, så skön !

vilken kväll!

hejhopp!

Sitter här vid datorn med mitt dunkade jävla skithuvud, har så ont i huvuvdet, mår illa, och känner mig allmänt kass! hoppas bara jag inte dragit på mig något virus eller håller på att bli sjuk. idag blir det nog tadetlugnt-dag, på riktigt denna gången. Igår skulle jag och reb egentligen ta det lugnt bara, men sen fick vi connection med de andra mögarna så ni kan ju själv fatta att det inte blev något "ta det lugnt"..

iallfall, så drog vi ut till de andra igen igår kväll och fy satan vad kul vi hade. Orkar inte sitta och berätta detaljer och sånt vad vi gjorde och så haha, men vi... umgicks och hade kul helt enkelt! Det blev sängdags ganska sent iallfall och mycket sovande blev det inte, vi sov fyra stycken i en och samma jävla säng, på bredden, hahah ja en jävligt knasig natt var det, hoppas ni sovit bättre och haft en trevlig fredagskväll, för det hade vi! :)


PIC's.


jäzzo hade kul i filten


naomi, världens gulligaste !


kalkan


jag och nomnom som somnade i famnen på mig


jag är bäst!


men nu måste vi verkligen kila för de andra väntar på oss, pusspuss!!! :*

never ever babyhehe sorry nellsan snodde, denna från dig he hee. but i liiiked this song sooo mutch! Den kvinnan är så jävla vacker alltså herregud och hon har en gudomlig kropp, mashalla ! haha nej men puss på din panna vackra varelse!

förlåt förlåt!

för min kassa uppdatering , men har inte varit hemma som ni kanske märkt. Har varit hos rebecca och vi har haft en massa kul. vi var ju i kalkbrottet igår och badade och det var sjukt skönt faktiskt, det var jättefint i vattnet och det var allmänt skönt... När vi drog hem var vi bara ute och tog det lugnt med folket och så.

vi kom hem till mig idag och vi ahr varit ute hela dagen, vi träffade melisa som jag inte sett på sjukt länge, sen skolavslutnignen var det nog, för den jäveln resta och kom hem för nån dag sen, så jag melisa och rebecca ahr suttit ute och tagit det lugnt och pratat och så. Lite senare kom jäzzo och gjorde sällskap, saknat den busen också ja. Så det var faktiskt skönt att träffas nu efter ett bra tag. Vi har nyss ätit och så, så ska vi snart dra ut igen sen hem till melisa och där blir vi resten av kvällen så tyvärr blir det inte mycket bloggande :/

men jag hoppas ni får en fin fredagsklväll! ta hand om er :*


Gaaaah!

Såhär arg är jag nu, eller nej ännu mer vadfan! Herregud, jag råka lämna min väska i mindre än fem min och den försvinner. Någon äcklig f*ttunge tar den.ahhhh! Om någon ni känner säger att de hittat en beige väska med mörkt band och kedja i gustav adolfs torg så boxa den ifrån mig så ska du få en present. Ps. Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt rrrr!! :(

Bajs

Ja, såhär sitter vi nu! På trottoaren vid kalkbrottet i klagshamn, vi trivs inte här så nu väntar vi på att gud ska skicka ner en bil eller något, nej skojar men vi ska snart röra vara stora rövar och börja ta oss mot klagshamn stranden, får se se hur vi överlever detta äventyret haha och det är skitvarmt också ja. Ja pusspuss så hörs vi sen, hoppas vi :*

veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Oxen (20/4- 20/5)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Tag tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan ser du ut att kunna lära dig något om dig själv som du tidigare inte visste. En vän eller släkting till dig lyckas få dig uppmärksam på detta. Det är inget negativt utan snarare en egenskap som du inte tänkt på innan. Nu när du får reda på det kan du tycka att det stämmer ganska så bra. För övrigt är du rätt så sällskapssjuk den här veckan och i slutet av veckan så bör du umgås med vänner för att må riktigt bra.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.


VARSÅGOOOD HHH! det har inte gått att ladda upp detta här, ellar det gick inte igår iallfall, men försökte nu igen och det gick, så varsågoda och var inte arga på mig, SOM VILLA BLIR! haha :*

KLAAAAAAR! FKN KLAAAR!

WIIHOO! förtjänar faktiskt en pusss.. eller en annanas, är faktiskt fortfarande jävligt sugen på ananas, fan alltså! Ja skit i ananas nu, är iallfall klar nu med mitt rum, har städat och fixat och sorterat och allt det där tråkiga ni vet.. Nu känns mitt rum så ordentligt, stilrent och allmänt i ordning.


drog ut hela jävla garderoben och vek om allting på nyttt!allt detta ska slängas, fula grejer, eller fick inte plats helt enkelt haha.


här har det också städats en del, dock inte av mig hehe. ren lycka!

PIC's. igår med ämz


lite bilder från igår när jag var hos ämz och badade :)

dagens video! SÄNK LJUDET om ni inte vill ha tinitus :)denna här videon har jag faktiskt itne lagt in haha, komemr ihåg att jag skulle lägga in den efter hästveda men glömde bort det, men här får ni den istället haha, skrattar lika mycket varje gång jag ser den, och TRO mig jag har sett den ett 100-tals gånger!, nu ska jag hoppa in i duschen så ni får skratta lite medans jag är borta. pusssssss!

förresten så är det Elias som duschar då jag kommer in och skrämmer honom, fy satan vad kul det var. Och ursäkta mitt jättestörda skratt, kan inte hjälpa att jag är speciell.

kommentar.

Anonym om hur jag fixar mitt hår...:
tack :D , måste bara säga att du har en sjukt bra blogg!

svar: varsågod! och tack så mycket! Det gick faktiskt bra med den här töntiga videon jag gjorde haha, så om det är något mer eller så så är det bara att fråga på! :)

20 juli

godmorgon? nej goddag.

jag vaknade iallfall för en stund sen, fan att jag ahr börjat vakna så sent, pallar inte med sånt.. Aja ska väl typ försöka sätta på väckarklocka eller något hädanefter. Iallfall så vaknade jag ju för ett tag sen, har ätit och så, nu sitter jag vid datorn bara och lyssnar på skön musik och tar det lugnt, vet inte avd som händer idag, kanske bara blir en ta-det-lugnt-dag? ja får se vad som kommer upp mot kvällen eller så. :)


... i wanna grow old with you, i wanna die lying in your arms

korvmonster,

palla att jag sitter och äter korv med bröd såhär klockan två natten... ska ta min cosmopolitan tidning och krypa ner i mig kalla säng nu, godnatt och pussar på er! :*


hur jag fixar mitt hår...fick ju en fråga på frågestunden om att lägga in hur jag fixar mitt hår så här är en video jag gjorde tidigare idag, haha ja jag har bikini fortfarande på mig för jag hade nyss kommit hem från emma och vi badade ju. Osminkad är hon ju också, osminkade sanningen... haha nej men ja videon är bara allmänt gay men ni får leva med det, pusseen på gumpen! :*

badat med ämz.

hellu!

Är ensam hemma nu, fan vad skönt det känns, bara pumpar min musik hur högt som helst och gör vad jag vill utan att någon är i min väg hehe. Kom hem för ett tag iallfall, Stack hem till emma (elmegren), fan vad förvirrande när man är med två emmor, vi får döpa om dom vadfan. Elmegren kallas numera ämz och oloffson kallas Emski :)

Var iallfall hos ämz, vi cyklade dit och badade i hennes pool och det var sjukt skönt, och så har vi ätit och så bara allmänt tramsat och skrattat, åt samma jävla sak sen igår, kan fan inte fatta det, nej nu sitter jag och börjar skratta igen, ensam. fan haha. ja men vi är ju lättroade typ. haha :)


igår. emma och emma :)


me haha, lite gay bild men whatever.

svar på frågestunden!

         hejsan svejsan om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):
omg? e det ditt riktiga hår?, shit vad fint, jag har alltid trott att det är löshår. men har du självlockar eller är det du som lockar det så?
kan inte du lägga in nått inlägg på hur du fixar ditt hår ? :D

svar: japp det är mitt riktiga hår hehe, tack så mycket! Mitt hår är självlockigt faktiskt, men inte riktigt lockar utan det är mest som lite utdragna skruvar om du fattar vad jag menar, jo självklart kan jag lägga in ett inlägg, dock inte just nu, ska svara klart på frågorna sen kanske. :)

nicke nyfiken om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

jag såg att i din förra frågestund så hoppade du över ett par frågor om ett visst
ämne host, varför vill du inte svara på de frågor i bloggen???

svar: jag hoppade över vissa frågor eftersom det inte är nödvändigt för alla som läser min blogg att veta vissa saker.. Och jag tror nog att den som ställde frågorna förra gången själv vet svaren ;)

Emilia om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

Hur sköter du ditt hår då det är så långt? :)

svar: jag sköter det nog som vanligt hår antar jag haha, fast att jag kanske är lite mer noggrann med plattningen och så. Jag plattar väldigt sällan mitt hår, väldigt väldigt sällan faktiskt. plattar oftast bara luggen :)

Anonym om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

vilken skola och linje ska du börja på?
fastar du?
bor du i villa och var?

svar:  jag ska gå på Malmö Latinskola- samhälle mänskliga rättigheter/internationella relationer.

nej jag fastar tyvärr inte, jagt önskar ibland att jag kunde, men klarar inte av det, speciellt inte när jag går i skolan och så, blir jättejobbigt när jag inte får dricka eller äta och så och då kan jag inte koncentrara mig ordentligt. plus så älskar jag mat alldeles för mycket he he :$

japp jag bor i villa i Videdal.

annonyyyyym om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

vad är det största misstaget du har gjort?
önskar du att du kunde spola tillbaka tiden ?

svar: hmm det var nog en svår en... har nog inget sådant "big mistake" som jag gjort, det är nog saker och ting som har samma handlig typ, att då jag väl gör små misstag är det oftast samma. Jag brukar dock inte ångra mig för jag lär mig av mina misstag, dock inte första gången, kanske inte andra eller tredje, men så småningom så lär jag mig. En gång har jag nog gjort ett misstag och ångrat mig, tror det är ända gången..

demet&shanique om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

1, hur länge har du bloggat?
2. har du haft nån annan blogg innan denna du har nu?
3. hu rmånga syskon har du :)

svar: jag har bloggat i lite mer än ett år ungefär. Jag och min vän hade en blogg för ca 3 år sedan, men vill inte ens gå in och kolla där för jag vet vilka bilder som väntar mig.. Och jag har faktiskt fyra systrar, jag är minsta :)

Anonym om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

Ber du ?

svar: jag vet inte riktigt vad du menar, men om du menar sådär som muslimer gör 6 gånger om dagen så nej det gör jag faktiskt inte... kan inte så många såna böner eller vad man ska kalla det, hade gärna velat kunna de..

Du vet vem om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

Älskar du ..... Fortfarande?

svar: jag vet faktiskt inte vem ..... är? så kan tyvärr inte svara på det.

julia om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

favoritparfym?;D

svar: måste nog vara britney spears fantasy, älskar den! Dolce&Gabbane, The One är också helt underbar. Och har faktiskt två killparfymer som jag bara älskar fööör mycket, One million & Versace Man Eau Fraiche. Tycker faktiskt killparfymer är godare än tjej ibland, de håller tillochmed längre...

Rebecca Nilsson om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

1- när du gjorde din piercring hur många veckor/månader väntade du tills du fick ta av den?
2- var piercade du nånstans?
3- var rekommenderar du nånstans att pierca sig förutom där stället du piercade dej? asså triangel elr arlöv exempel?
4- tänker du färgat håret helt nångång ? isf vilken färg? :)

hoppas du svarar på de här frågorna så e du jätte snäll o jätte gullig puss o kramar o fortsätt blogga tills du blir gammal haha ;)/ ALLA ÄLSKAR DIN BLOGG

svar: 1. efter att jag gjort min piercing skulle det ta typ 2 månader innan jag fick byta, men jag bytte tidigare eftersom att jag kände att min nästan var färdigläkt. 2. Jag piercade mig i en studio i Limnhamn. 3. jag vet faktiskt inte eftersom att jag bara ahr piercat mig där i limnhamn, men indiska i triangeln kanske? 3. Har funderat på att göra det helfärgat brunt någongång, men än så länge tycker jag om att vara halvblond haha, med hjärnan kan man väl säga helblond :)

haha tack så myycket, kram! :*

Dubbel W  om FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :):

1 Var bor du ? - jag bor i Videdal
2 hur gammal e du ? - 16 år.
3 ditt namn för och efter ? - Raghad Alamshadani
4 Hur mycke väger du ? - 50 kg haha
5 vad äter du ? - fågelmat.
6 e du tillsammans med någon ? - no.
7 Om inte vem tycker du e fin eller gillar ? - tycker det finns en massa fina person runt omkring faktiskt. :)ja detta var val frågorna för denna frågestunden, haha förlåt att jag svarat lite sent men här är det iallfall, bättre sent än aldrig :)

baby toniiiiigghht the dj got us falling in love again


19 juli ♥

hej vänner!

är vaken nu faktiskt, det är första gången på hela sommarlovet som jag svoer såhär sent... får lite ångest när jag sover bort dagarna haha. Iallfall så stack jag ut igår med emma och emma, vi var ute och cyklade, sen drog vi hem till emski lite och åt och så, eller vi försökte äta, det gick inte så bra...haha. sen drog vi ute igen och sen blev det hem till mig, vi var ensamma tills kvällen, så kollade vi film och så tills vi däckade. Men när jag vaknade så var det bara en emma som låg i sängen, den andra jäveln hade stuckit hem haha, fyy!

sitter iallfall nu och väntar på att hon andra ska vakna, ni anar inte hur roligt tjejen sover, med handen över ansiktet och sånt, vetifan vad hon sysslar med haha...

förersten så lover jag att svara på rågestunden idaaaaaaaag! så kolla in sen igen. :)
ni kanske blir förvirrade med alla emmor, men detta är emma som ligger kvar här :)

DAGENS VIDEEEEEO


hahahah fan vad jag bjuder på mia själv, det är helt sjukt va! Ni önskar säkert ni var lika tuffa som mig och vägade lägga ut sånt här haha, nej skojar men ja här är en liten video nellsan filmade igår när vi satt ute, dom tyckte det var kul när jag slickade mig runt munnen? skumt folk...

MEN FAN VaD ROLIG JAG ÄR ALLLLTSÅ! skrattade tills tårarna sprutade, bokstavligen.

vad säger ni, ska det bli fler såna hära bögiga videosar eller?

utelåstaaaa! + man ser klippningen haha


haha ja vi filmade faktiskt vår roliga inbrottshändelse, jag är fan duktig på dethär. Kanske borde satsa på sånt? Hemlig agent och sånt.. hmm, ja får tänka över det. nej men här ser ni även hur mitt hår blev bättre än på bilden, det ser faktiskt jätte platinablondt ut i videon uppe vid huvudet men så blond äör jag faktiskt inte. Men ja, enjoy my viiiiiidoe :*

PIC's.


nu jävlar! nu ska ni få höra en rolig grej. Vi var utelåste imorse och vi var skitkissiga, helt seriöst visste vi inte vad vi skulle ta oss till och rebeccas föräldrar skulle inte komma förens ett tag så vi bestämde oss för att bryta oss in eftersom att ena fönstret (ett minimalt) var öppet, men det fanns ett jävla myggnät ivägen, så till slut slet vi bort det och så fick jag (såklart!) hoppa in genom det minimala fönstret, och bara så att ni vet så det fönstret ni ser på bilden, det är det fönstret men det fanns en metallstång i mitten så jag fick krypa in igenom halvaaaaaaa! smidig tös...
här är även bild på mitt hår, men man ser inte alls på bilden hur det blev, lägger snart in en video där man ser mycket bättre :)
söta lilla tyson, rebeccas kusins hund :)här var bara lite bilder som tagits här och där :*

helllu boobies!

hejhhhhhopp!

hemma nu! och jag går som en kärring med böjd rygg, kan inte sträcka upp mig har så jävla ont i min rygg efter allt skit, måste verkligen ta det lugnt nästa gång. Oh herrejisses, jag är så trött att jag inte ens är trött längre och jag vat inte vad jag ska ta mig till, vill bara slå med en gurka på mitt huvud. Varför, det jag inte faktiskt..  Mitt rum är typ omrenoverat så mamma tvingar mig att städa mitt ruuuuum, ni anar inte hur detta känns för mig, jag blir djupt sårad, jag måste städa och jag evt inte vart jag ska börja för det ligger saker överallt!

Iallfall så har det varit en jävligt lång natt/morgon för oss och den ska vi inte prata om för då blir jag bara ännu mer trött haha nej men jag orkar faktiskt inte skriva ut allting och så, men vi träffade upp resten av mögisarna igår och så hade vi en massa kul, slutade dock med att vi la occ klockan sju imorse och steg upp igen klockan tio, vilken grej va vavavava!!

nej men mitt humör är lite skadat nu som ni säkert fattar, brist på energi och allt annat som krävs för en normal kropp ska funka. Inte för att jag kan påstå att jag är normal men jaja whatever...

snart kommer lite bilder och sånt från dagarna som varit...

pussieeee!


Godmorgon suckeeers!

Vad fan gör jag vaken nu? Ja det vet jag inte... Faktiskt inte. Det här är omänskligt! Pussa er och godnatt, eller godmorgon rättare sagt.. :)

vi såg ett glödande kloooot

oh oh oh vet ni vet ni vet ni vad som hände igår!? vi var ju ute, rebs och jag, så var det ju mörkt och stjärnorna lyste och var helt underbara. Men så helt plötsligt bara kommer det som ett typ oranget glödande klot och flyger öveross och bort, vi trodde det var en fallande stjärna eller något så vi stod där och önskade oss. Sen så går vi några meter så bara kommer det EEEN till! det var helt sjukt, ett likadant oranget glödande klot över oss som flög samma väg. Vi visste jufan inte vad det var så vi önskade faktiskt oss igen hehe. Men tror faktiskt inte det var stjärnfall, men vad kan det ha varit? typ komet eller nåt? eller eller kanske uuufoooo?! mycket tankar kring detta faktiskt haha, har legat och filosoferat över detta inatt... :) men vaad tror ni?


at bäths place.

hejhej bloggis. sorry att jag knappt bloggade något eller la in bilder igår, men har inte min jävla sladd med mig haha men ska nog fixa det på något sätt. Iallafall så är jag hos rebs nu och vi har ätit frukost och så, och nu sitter vi bara och töntar oss vid varsin dator i knät och glor TV, finns ju inte mycket mer man kan göra när det är sånt här väder...

Och måste tala om för er att båda jag och rebs är helt förstörda nu, jag har så jävla ont i min rygg att jag knappt kan böja mig, och för att inte tala om rebecca som inte kan röra nacken, så när man kallar på henne ser hon ut som en robot för hon vänder hela kroppen och inte bara nacken haha, lite synd där faktiskt...

och kan ni gissa anledningen till detta?  JO det ska jag tala om för er, det är så att de har en fotbollsplan här vid henne som är av plast, dvs konstgräsplan. och vi haade inget att göra igår kvälloch ni vet väl vad vi gör när vi har tråkigt, dansar! Så vi stack ut dit och sattepå våra störda musik och gick loss, dansade och vadfan vi gjorde, till slut dödde vi och slutade tyvärr som vi är i detta läget... haha så kan det gå typ.


Färdigklippt och klar!

Sitter i bussen nu, har nyss varit hos min frisör och äntligen klippt mig! Fan vad skönt och fräscht det känns! Åh är helt glad nu, har velat klippa mig överlänge men har inte riktigt orkat, eller vågat för den delen. Men nu så, nu är det gjort. Det är ganska uppklippt där uppe och tunnat där nere. Det blev jättefint iallafall, lägger in bild sen så ni får se, vi hörs sen puss puss :*

dagens outfit.här är lite bilder från dagens outfit.

jeansshorts- klippt själva
pösig toversize- BikBok
Vitt linne- H&M
Vite tygskor
vit väska- mamis

PIC's. day with bäth.

här är lite bilder som tagits den senaste tiden, de flesta är ifrån idag :)love u.

home.

hellluuuuuuu!
är hemma hos mig nu men rebbs, vi har haft en trevlig och mysig dag i stan, fast det roliga är inje slut ännu vettni! vi ska vara igång all night long. haha. Vi drog ju som sagt ner till stan, köpa chinabox och gick och satte oss vid kanalen och åt i lugn och ro tills de jävla fiskmåsarna dök upp och attackerade oss.. not cool!

Nu sitter vi iallfall här och bögar oss för fullt. Alldelles strax ska vi upp och äta något och tjocka oss, vi ska bli feeeeeeeeeeeta! Vi har tagit bilder och så idag, de kommer upp lite senare då jag nog även svarar på frågestunden, vi hörs snart! :)


utgång med babyyyyyy nu puss!

pussheej, vi ses i Malmös gator, eller Barista rättare sagt haha :)


fett fula är vi! love us

min fråga.

MIN FRÅGA TILL ER!:D

eftersom att ni har fått ställa så många frågor till mig på min frågestund som jag alldelles strax ska svara på, så är det faktiskt min tur nu, jag ska bara ställa en fråga till er. Jag är bara lite nyfiken på vart ni som läser min blogg är ifrån, alltså Malmö, göteborg, eller vart i sverige läser ni ifrån?  :)

my hair. -byebye ♥

ja som sagt så ska jag ju klippa mig, för jag tycker helt seriöst att det börjar bli för mycket haha. När jag ahr det utsläappt känns det fan nästan som om jag har en filt hängandes på ryggen. Och för att inte tala om hur jobbigt det är nu på sommaren när det är så varmt. Får ju gå med uppsatt hela tiden nästan. Så nu har jag bestämt mig för att klippa, men vet inte hur. Om det ska bli kort, eller uppklippt på nytt, eller hur jag ska göra så ni får gärna komma med tips och hjälpa mig, taaaaaaaaaaaack! :*

här ser ni hur långt det blir när jag plattat det, och denna bilden är taget för ca 2-3 månader sen så tänk att det är ännu längre nu!


15 juli♥

goooodag sötnosar!
höll nästan på att säga godmorgon, men ickee. Vaknade iförsig för ett tag sen, första gången jag sover så länge detta sommarlovet faktiskt. Men har varit helt isolerad inne i mitt sköööna kalla mörka rum där man bara inte vill stiga upp. Har iallfall tryckt i mig rukost och nu vet jag inte vad jag gör, sitter bara vid datorn och så...

Idag är vädret ganska fint också, men lite mlnigt, fast ändå ganska varmt och skönt. Tycker det är skönt med såna här "svala" pauser om man kan säga så. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog gå och klippa mig idag för jag pallar helt seriöst inte med mitt hår längre, vill bara slita av det.. men ja får se hur det blir med det.

hoppas ni får en fin dag! 


mätt&belåten!

ohh nu har jag tjockat mig klart för idag! Ajabaja raghad, inte bra att äta såhär sent, men fyfan vad jag älskar nättkäk, hehe. Känns liksom som om det smakar en gnutta godare på något sätt.

Kommer ihåg förra sommaren som var hemsk för mig, höll allvarligt talat på att bli galen. Jag var vaken till 7 eller 8 på morgonen och sov till kanske fyra eller fem på eftermiddagen. Jag umgicks knappt med mina vänner, förutom kvällarna. Knappt med min familj eller någon alls.. Bara satt vaken ensam på nätterna, eller oftast med min kusin, så satt vi vid datorn, åt, tramsade eller annat skit... never igen att jag ska ha liknande skitvanor. Nej nu är det att sova på kvällarna och vara vaken på dagrna ffs! nej nu ska jag gå och lägga mig puss och godnatttt

glöm inte frågestundeeeeeeen suckers! :)


snygg väska.♥

 
denna fransväskan var så snygg att jag vill kidnappa den meddetsamma. Ska nog adoptera den så fort jag besöker staun i think, har funderat på en fransväska ett tag nu, fast har tänkt lite mer på en brun, fast svart funkar nog också bra, snygg var den iallfall, och billig. 99:- på H&M ♥


PIC's. stranden.

golkväll!
är hemma nu, eller för en stund sen, från en underbar och skön dag på stranden med en massa bad, sol, glass och annat skoj. Oh snacka om att jag har ont i huvudet nu, vet inte om det beror på att jag har svalt så jävla mycket saltvatten eller om det är solen, för jag kan ju inte vara i solen förlänge... aja det går nog över snart, ska sitta lite här vida datorn och koppla av lite sen blir det nog läggdags med en film eller något :*
Mobilblogg, på stranden..

Ligger på stranden och njuter av den underbara solen och sköna värmen, nu är det inte sån äcklig värme utan skön men ändå varm, jättemysigt. Har badat lite också, fan vad skönt det var att svalka sig lite, men man får gå skitlångt ut i vattnet för att det ska bli tillräckligt djupt haha men stranden här är jättedin faktiskt och ren, båda i vattnet och folkmässigt... Ja nu ska vi gå och köpa glass pusspuss!:*

Mobilblogg, i bussen..

Hej hopp! Jävla fittskit, skrev nyss ett helt jävla inlägg och så försvinner det. Helvete. Iallafall så sitter jag nu i denna hettan i en av malmös sonkiga och schvettiga bussar, mysigt. Ska till södervärn och möta upp resten av folket så ska vi dra till lomma strand och det ska bli sjukt skönt. Pallar inte med värmen fan. Tycker synd om alla som jobbar.. Ska fan gifta mig med en stenrik jävel, eller hinna bli kändis innan jag ska behöva jobba. :) oh herre detta är jätte kul åkte nyss igenom rosengård och snacka om sliskigt folk med vax och backslick, oo sånt gillas starkt!:) Haha nej men ska avsluta nu, ni får ha en underbar dag för det ska jag ha på stranden med mina vänner:*

FRÅÅÅÅÅGA SÅ DET RYKER! :)


japp jag fick min korv! sitter och gottar mig nu och slänger in detta inlägg, så här har ni en frågestund. Som sagt så var det ju ett bra tag sedan så ni kanske har något ni undrar eller så, så fråga på nu om allt mellan himmel och jord så ska jag svara så ärligt som möjligt när jag tycker att jag ahr tillräckligt många frågor :)

liten promenix.

hejhopp och gokväll!

min dag har varit ganska lugn idag faktiskt, har för det mesta bara tagit det lugnt och så. Kom hem för en stund sen, var ute lite med hassan, vi bara promenerade lite och så, det var faktiskt skönt att få komma ut lite. Man tröttnar ju efter att ha suttit vid datorn och tv:n i ett par timmar, så det var skönt...

Nu sitter jag här bara och har läst lite olika bloggar och så tar jag hand om min egna lilla haha, tänkte kanske köra igång med en frågestund eller så, eftersom att nu den senaste tiden har ni ju själva märkt att jag inte bloggat lika mycket som jag brukar, men det blir ju så på somrara, man har ju inte tid att bara sitta vid datorn när det är så fint väder. Men iallfall så det kanske hade varit kul med en frågestund, det var ju ändå ett tag sen... :)

men nu blev jag faktiskt sugen på korv med bröd, ska gå och rota i kylen och se vad jag hittar hehe pusss!

i wanna celebrate and live my life, saying eeyoo!


veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan ta det lugnt den här veckan. Det mesta flyter på bra i ditt liv för tillfället och du kan med gott samvete luta dig tillbaka och låta andra i din omgivning stå för besluten. Till helgen kan du dock tvingas ta en något mer aktiv roll då en vän rådfrågar dig i en lite känslig fråga. Du finner det inte helt lätt att ge ett svar men kan efter lite betänketid ändå hjälpa din vän.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Väduren (21/3- 19/4)

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Vågen (23/9 - 22/10)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Skytten (22/11 - 21/12)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.

förlåt att jag har glömt att lägga in veckans horoskoppå någon vecka, men ena gångeen funkade det inte, andra gången glömde jag och sånt, men här är den iallfall för denna veckan. Så varsågoda och kolla hur eran vecka kommer bli... eller inte bli ! :)

no beach... :(

god eftermiddag folket!

jag höll helt seriöst på att dö av värmen igår, satte inte min fot utanför huset för att jag gömde mig från solen så mycket som det bara gick! Till slut fick jag nog och höll på att dö av uttråkighet så jag drog hem till rebu och här är jag nu, vi höll oss ockå inne igår för det mesta förutom senare på kvällen då vi gick ut och satte oss och tog det lugnt bara. Nu är vi vakna och vädret har förstört våra dagsplaner, vi hade egentligen tänkt att dra till lomma strand men det är regnigt så antagligen inget väder för strand eller utgång överhuvudtaget, så det blir väl en mysig innedag med film och så :)

faktiskt är det liiiite lite skönt att det inte är så varmt idag, eller jo varmt är det faktiskt, eller kvavt rättare sagt. Men att det regnar lite så vi få lite paus från hettan, för har helt allvar inte kunnat sova de senasta dagarna ...jag&äff. miss u määäään.

denim.


kom hit, du får gärna flytta in hos mig! :)


kan..inte..röra mig.

oh herreeegud! jag vet inte vart jag ska ta vägen, alltså jag klarar inte av denna värmen. min kropp tål det inte! Nu tycker ni säkert "men det är inte så jätte varmt ens" o blabla men hell yeah att det är vaaaarmt. Jag har alltid varit jättekänslig för värme, sover tillochmed med fläkt på vintern. Sov med två fläktar riktade mot mig igårkväll och jag kan säga att jag inte sov ett piss, för jag la och kallsvettades och vände och vred hela natten...

nu sitter jag här nere och gömmer mig för värmen, vet inte vad jag ska hitta på idag, för vågar fan inte gå utanför dörren haha. psykfall här ja! men vadfan, ohh.... men jag ska inte klaga faktiskt, det är inte ofta vi har det så varmt här och det var nog på tiden att vi fick lite mycket värme :)


YEEEEEEEESSSS!!!

jag visste det, jag visste deeeet! klart som fan att spanien skulle vinna matchen! klart som fan! haha vi har haft ett jävla kriiig här hemma, mina två systrar och mammi har hejat på Holland medans jag och pappa har hejat på SPANIEEEEN så ni kan tänka er hur det har låtit här hemma haha! ohh nej alltså, ja exakt, nej palla med datan nu haha pussssssssss!

 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bra jobbat, dumhuve!


japp! såhär söt och liten är min läpp nu. Var med i värsta slagsmålet, fick en riktig fet höger. Nej skojar haha, jag är bara dum helt enkelt. Jag simmade in rakt ner i marken idag. Jag skulle leka cool och stå på händer vilket jag klarade galant, men sen vet jag inte vad som hände jag bara simmade ner och ner och till slut var det *boom!*... tycker synd om mig själv.

åska&fotboll!

hejhopp nu ska jag bara slänga in ett snabbis inlägg för matchen (spanien holland) började för en stund sedan! Vi har suttit och försökt fixa jävla antennskitet för det åskar och regnar som fan där ute, har nog aldrig sett så mycket regn i Sverige, det är helt sjuukt alltså! Jag är jättetrött nu faktiskt, de senasta dagarna har varit underbara fan och jag har inte sattit mig ner i mer än en halvtimme sammanlagt kanske!

har varit igång hela tiden, det har ju varit så sinnessjukt varmt att man inte kunnat sitta stilla, har inte orkat annat än att bara ligge vid poolen i badet och steka och bada. Har varit hos rebecca nu de senaste dgarna och vi har hittat på en massa kul. och har inte sovit gott alls heller för den delen, man kan ju förhelvete inte sova av värmen, ohh jag blir galen om jag sover utan fläkt som är riktad mot mig, men den fisen kan ju inte sova med fläkt så jag har bara legat och klibbat i sängen natt efter natt haha. men ikväll, då jävlar ska jag ha så mycket fläkt att jag ska frysa! aja nu ska jag återgå till matchen som vi hoppas att SPANIEEEEEN ska vinna, pussss!


ginatricot ♥


är helt fast för denna typen av modell på tröjor. De som är såhär ganska tunna ni vet och pösiga och stora, så otroligt sköna att ha på sig nu på sommaren när det är så varmt. Har användt de flitigt med shorts och så. Jag har ju flera stycken i olika färger och former så tummen upp för dem, de finns på ginatricot för endast 149:- ! ♥ :

...


vet inte hur jag har råkat klicka mig in på denna videon ett flertal gånger. Och har faktiskt blivit lika chockad och upprörd varje gång jag sett den, när jag tänker efter så vet jag att sånt här händer VARJE dag runt om i världen, kan ni tänka er, varje dag... helt sjukt. den biten som jag mest hatar i denna videon är när flickan och hennes pojkvän står vid muren, usch!

Låten som spelas i bakgrunden kunde jag inte lyssna på fram tills ett tag sedan, har aldrig kunnat lyssna på den, varken när jag var liten eller som sagt fram tills ett tag sedan. Min syster har alltid älskat den låten men varje gång hon satte på den kommer jag ihåg att jag började gråta och hålla för öronen för jag inte ville höra på den, men jag tycker faktiskt om den jättemycket nu, och när den spelas till denna videon så blir man ännu mer ledsen haha. skum typ är jag.

dontdrinkanddrive

JAG VILL REEEEEEEEEEESAA!!!

åhh vaaadfan jag vill resa igen och igen och igen! Bara komma bort från allt och alla här, bara lämna vårt lilla malmö och komma bort ett bra tag. Aldrig igen en vecka på semester, det är alldelles för lite och ger för mycket ångest, nästa gång blir det fan minst tio dagar eller två veckor. Kan ignen bara slänga ner en väska med ca 15.000 :- till mig så lovar jag att jag tar första bästa flyg härifrån...
airplane airplane sorry im late, im on my way so dont close that gate


och om man blir beroende av en låt då, vad gör man då?

8 juli

goddag mina vänner!

vilken underbar dag vi har haft idag då, har bara legat ute och tagit det lugnt i den sköna solen med mina fyra systrar som alla kommit på besök. mysigt med en stor familj. vi har iallfall legat ute och stekt och så i solen och solat, lyssnat på musik och lekt med vattenspridaren hehe.

Nu har vi ätit en fet god middag och jag spricker vilken sekund som helst haha. Sitter och chillar lite vid datorn och lyssnar på skön musik och kolalr lite bilder och så som jag knäppt de senasta dagarna, hoppas ni får en fin dag! :*


fan vad vi är ciiiooooola


PIC's. day on the beach


har presic kommit ut ur duschen och sitter med den feta handduken runt mitt huvud. Kom hem från stranden för en stund sedan, det var faktiskt jättekul, vi grillade god mat, spelade brännboll och tog ett kvällsdopp i det sköna vattnet som solen värmt upp hela dagen. mysig dag såattsäga... förutom de satans flugorna som bildade moln över oss och förföljde oss haha. Varje år är det någon liten parasit som bestämmer sig för att erövra Malmö, detta året är det antagligen bananflugorna, kommer ihåg förra året då det var nyckelpigor överallt, bokstavligen öveeerallt!

jaja iallfall så är jag faktiskt jättetrött trots att klockan bara är elva men jag ska nog sitta kvar en liten stund till sen kryper jag ner under mitt sköna kalla täcka och drömmer mig bort tills imorgon bitti, ni får ha det så bra tills dess, puss!PIC's. Turkeeeey

VARSÅGOOOOOOODA! Här får ni äntligen era bilder som ni så gärna velat se haha, detta är dock inte alla, men alla ska nog inte heller upp här. Inget bloggmaterial om man säger så haha, puss!
såhär glad är jag för att åka skitflygplan!


utsikt från rummet, underbart!


coolingarna.


swagga jackers pay attention!


ohh give meeee


mysigt att det ösregnade första kvällen haha, men det var faktiskt jätteskönt för det var såååå avrmt!


äkta sliskig turk här vaa :)


robin hoodlas vegas


dont even ask haha


buuuuuuuuuuuu!!!


vår drog på flyget och bussen! :)

gårdagens outfit.my new babies fick följa med såklart hehe, men så bekväma var dom inte, men vill man vara fin, får man lida piiiiin!

PIC's - yesterday.


7 juli

hejhopp!

Är hemma nu, vaknade kl 10 hos R sen traskade jag hem, nu sitter jag här vid min älskade dator som jag faktiskt har saknat. Ska nog blogga lite och lägga in lite bilder och så, har ju inte gjort det på ett tag. Och jag har ju inget bättre för mig så kan ju lika bra göra det. Ska till stranden senare ikväll så tills dess ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, har ju knappt varit hemma de senaste dagarna så det är nog dags nu :)

iallfall så träffade vi ett par vänner igår och grillade och så, jättemysigt faktiskt, sen efter det var vi typ bara ute och så på kvällen, det var ju ganska skönt väder, fast dock inte lika fint som det har varit den senaste veckan men hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart igen...


my new babieskolla vilka sötisar jag adopterade ! luv'em.

från dinsko.

gårdagens outfit.


fy satan vad brun jag är i ansiktet haha.

svarta shorts- BikBok
höga gladiatior - no idea
tischa- New Yorker

this time for africa


we like this song !

5 juli.

jaha, jag vet! jag förtjänar inte att ha denna blogg! Jag är kass på att uppdatera haha, men har fan inte pallaaaat. Har knappt varit hemma ju, imorse drog jag till stan med bäth, japp i denna värmen! Fattar inte vad jag tänkte på, jag stektes som satan! Men fan vad skönt med värme nu, kan ju nästan inte tro att det är Sverige vi befinner oss i! Tummen upp !

sitter iallfall med mögisen bäth nu och vi är typ halvt slut, solen suger ut all energi faktiskt... vi sitter bara och chillar iallfall för fullt. Lyssnar skön musik och pillar varandra i näsorna :D

nej men jag har faktiskt tänkt att lägga in bilderna från de senasta dagarna (och turkiet) snart men har nyss lagt upp de på facebook och pallar inte gå igenom samma jävla process igen så jag gör det senare haha, pussies sålänge !


en bild från turkan :)

find your loveim more than just an option, refuse to be forgotten..

4 juli

hejhopp!
fan vad jag suger på att uppdatera... Men vadfan det har varit så fint väder de senaste dagarna att jag inte ens har pallat sinna inne, och ännu mindre sitta vid datorn.

Igår drog vi iallfall till Svedala och badade sen sov jag hos bäth, idag drog jag hem till reham med bettan och där badade vi även i rehams pool och snackade och hade kul. Det var ju ett tag sen jag träffade fisarna så det var på tiden. Fan avd skönt att vi har haft fint väder de senaste dagarna, hoppas det stananr ett jävla bra tag.

Emmsi är iallfall här nu, hon ahr ju flyttat tillbaka hit för guds skull! Hon bodde ju här innan men för fyra år sen fick de för sig att flytta, ingen bra idé dock, men nu efter fyra år är de tillbaka, mycket bra. Så nu sitter vi iallfall här och ska nog snart köra ut en sväng med R, får se vad vi hittar på... bilder från turkiet kommer snart typ haha. puss! :*


paranormal fkn activity!

Hej alla små grodor!
vad har ni för er en natt som denna? Jo själv sitter jag är försöker distrahera mig själv från tv:n och försöka konsentrera mig på datorn för jag är hemma hos min syster och de kollar på Paranormal activity som jag sa minst 100 gånger att jag INTE ville kolla på, men jag har ju fan ingen talan verkar det som haha.

Jag glömmer aldrig den kvällen då jag, melisa och rebecca kollade på den och snacka om att vi bokstavligen nästan sket på oss så rädda som vi var och jag svor på att aldrig mer kolla på den men nehe here i am again, men jag kollar faktiskt knappt, bara sitter och bloggis och så.

har inte hunnit blogga så mycket idag men det har varit alldelles för fint väder för att sitta vid datorn. Gick ut och la mig i solen direkt när jag vaknade och där har jag varit nästan hela dagen, sen drog jag och köpte skor med mina systrar, oh älskar mina nys skor, sjuukt snygga är dem! tycker jag iallfall, hehe, nej nu ska jag nog ta och sätta mig under täcket och kasnke kolla liiite på filmen trots allt, är jättetrött!

förresten så vill jag säga att jag kom in på mitt förstahandsval , så till höst blir det Mänskliga rättigheter på Malmö Latinskola! :) kom ni också in på ert förstahandsval?


shopping in turkey.


här är lite av det jag köpte när jag var därborta, köpte inte så jättemycket till mig själv faktiskt, men ett par saker fick jag iallfall mad mig hem hehe :)

ps. på andra bilden v isat jag bara hur brun jag har blivit haha, inget shoppat på den bilden nej. Har fan tappat mycket färg jämfört med när vi var där :(

BABY IM BAAAAAAAACK! ( :( )

ja halleeeeeeeeeeeo!
Är back home in malmoe again! Vet inte om det är en bra eller dålig grej.. Alltså ni anar inte vilken jävla skitångeeeest jag har, den äter mig typ inifrån! haha nej men seriöst, en vecka i Alanya är verkligen inte tillräckligt, det räcker verkligen inte, jag behöver meeer alanya, mer bada i poolen, mer sliskiga turkar (haha) och mer av allt! åhhhh..

nej men det känns faktiskt ändå lite skönt att vara hemma, har egentligen inte saknat en jävel (nästan höhö) men ändå lite skönt att komma till min egna kalla säng (inte för att jag sover i den), till min mamis goda arabiska mat åååh, och såklart min syster (!!) och resten av familjen! och det bästa av allt är att det är skitfint väder hemma nu, solen skiner och i malmö har vi ju fan 30+, underbart!

ja iallfall så har min resa varit helt för jävlans underbar att jag inte vet hur jag ska förklara det. Vi har gjort så jävla mycket att jag inte ens har något minne av hälften hehe, nej men vi har badat, solat, fest, ätit&druckit en jääävla massa gott, shoppat, sett en massa sliskiga turkar, varit uppe i 34 timmar i sträck, nästan pissat på oss så mycket som vi har skrattat och allmänt bara haft en underbar semester!

Dagen vi skulle hem som då var igår skulle vi upp klockan sex för att checka ut från hotellet och så, och kan ni gissa när fan vi gick in och la oss, eller kom hem rättare sagt. Jo vi kom hem klockan fyra på morgonen och somnade fem och gick upp sex för att packa och dra! Så snacka om att vi var stendöda när vi kom hem. glömde tillochmed lite kläder och skor där haha, fan att jag glömde min nya bikini! :(

jaja jag tror inte ens att någon jävel har pallat läsa hela vägen ner hit så jag avslutar detta inlägg haha, pussa er på gumpen! speciellt till Rebu som jag har haft så kul med denna veckan och älskar siiioper mycket !


nu drar jag och shake some till denna låt som vi har pumpat heela veckan!

RSS 2.0