jag vill också!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

vadfan, alla kör ju med denna nu. har sett den på flera bloggar så jag ger mig väl också in på den haha. Kommer säkert missa någon här och där men det gör säkert ingenting, så imorgon, 1 December börjar jag med denna lista! hehe puss!


kommentarer&svar.

skitduidet om dagens outfit &facelook.:
hur fan orkar du med dig själv, helt allvar...

Tamara om videoinlägg.:
Gå och dö , rkt hora , slisk och allt
ps sluta blondera dig , tro inte du inte är irakier bara för de

SV; haha stooop hating... :*

Anonym om new in the closet.:
vart har du köpt dina stövlar <3 <3 <3

SV; stövlarna finns på skopunkten och DinSko :)

Anonym om "gone but not forgotten":
Vem är christel?

SV; chrsitel är en vän till mig, hon jobbade i cafeterian i stallet när jag var nio år och började rida där, och vi brukade allid gå upp och vara med henne och hjälpa henne, hon är verkligen en underbar människa som man verkligen tror är en tonåring haha, en cool brud det där! :* 

Anonym om tidiga julklappar.:
vart är dom öronmuffarna köpta ifrån ?:)

SV; de är ifrån Ullared :)

Anonym
om nytt hål!:
någon kommenterade för ett tag sen att du skulle lägga in bild på din garderob ifall vi fick se. du sa att du skulle lägga in det i ett annat inlägg, när har du tänkt göra det????

SV;

oh mama mama mama i just shot a man down...rihannas nya album är verkligen grymt! gillar hennes nya låtar jättemycket faktiskt...

kenza i entré!

som många av er reden vet så ska Kenza vara i Entré i Malmö på torsdag, den 2 december. Hon ska vara i guldfynd och göra något med sin smyckeskollektione eller nåt sånt har jag för mig. Hon ska iallfall vara där mellan klockan 15.00 - 18.00, någon som ska dit ? =)


nytt hål!

haha ni måste höra en rolig grej nu vettni! Måste bara säga att jag är en person som, om jag får för mig något och vill göra det, då gör jag det! Så snabbt som möjligt ovkså. Och igår satt jag och pillade på mitt hål i örat, mitt andra hål som jag gjorde själv en gång i tiden, det hade tydligen stängts så jag försökte öppna bakifrån genom att trycka igenom ett örhänge sen mitt i alltign så märker jag att det tydligen inte var stängt så jag drog ut den, och så nu har jag tre fina hål på baksidan av örat och två på framsidan, ifall ni fattar vad som händer haha, men ja det stängs väl så småning om!

och så en annan grej, angående det här med att jag gör snabba beslut, fick för mig att jag ville ha ett till hål i örat, fast högre upp, så jag gjorde även det igår kväll, själv haha.. kanske ska öppna piervingstudio, vad säger ni, hade ni kommit och piercat er hos mig? (A)
fint det blev va? Gjorde inte ont när jag gjorde det, bara sen när jag skulle sova på det och när jag imorse råkade dra tröjan över det, fyfan vad äckligt ont det gjorde, blev fan illamående av smärtan... usch!

dagens outfit &facelook.idag gled jag runt i detta då! gasnka basic.. igen! ja men det blir så nu desa mörka tiderna.. Bara massa grått och svart och avd alla tråkiga färger nu heter. Så idag körde jag på svart baströja, lite pösig, tight jeanskjol, strumpebyxor, benvärmare och my lovely boots+ lite krimskrams på armarna och runt halsen !

onsdag.

tjatja!

Kom hem frpnån skolan för en stund sen, blev ganska sent idag. Stannade kar efter skolan i biblioteket med en vän och pluggade lite och så, försökte få lite saker gjort, orkar verkligen inte med alla läxor. Vill bara ha lov nu, även fast att vi nyss haft lov, men det räckte fan inte. Vill ha vårt efterlängtande sköna jullov, julafton, nyår och allt annat mys...

Sitter iallafall hemma nu och har nyss ätit, nu sitter jag och kollar igenom lite bilder och så i datorn sen sommaren, fyfan vad jag saknar det, helt jävla sinnessjukt. Jag känner att vi inte tar vara på sommaren tillräckligt. Jag vet med mig själv att jag är en sån jävla latmask då jag kan få perioder då trots att det är stekvarmt och skönt ute, sitter jag inne och ruttnar framför TV:n eller datorn, men nästa sommar, då jävlar, ska inte sitta hemma en sekund ifall det är fint väder, ska suga i mig all sol-energi som finns så den räcker året om tills nästa sommar kommer! vänta ska ni se... vi måste bara ta oss igenom denna hemska och kyliga vinter.


new in the closet.fick dessa superfina tightsen av min kära storasyster igår, har faktiskt funderat på att köpa liknanade fast med skinn där det svarta är, tur att jag har systrar som känner vad jag är i behov av ibland hehe. tack asil :*

this life dont last forever, hold my hand...i really like this one !, hans röst är så... hmm hur ska jag säga, ren, mjuk.. underbar.

no good...ja bilder förklarar ju et mesta kan jag tro, men vadfan alltså, jag kan bara inte hålla mig borta från sängen.. kommer typ kleta in den i något riktigt äckligt så jag inte lägger mig i den förhelvete! vill skjuta mig själv i pannan just nu.. dumma arab, du lär dig aldrig.

dagens outfit &facelook.idag användes mina snygga nya stövlar som jag köpte i helgen, svart baslinne, stickade varma tights och en fin lång kofta till. ganska basic om man säger så... :)

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.
Väduren (21/3- 19/4)

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan blir tung att ta sig igenom speciellt när det gäller arbete och studier. Du är helt enkelt trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara dåligt väder som påverkar ditt humör. Försök bara att inte låta ditt humör gå ut över andra så att den här veckan får effekter som sträcker sig längre än dess sju dagar.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Vågen (23/9 - 22/10)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.


hehe förra veckan glömde jag, förlåt. men här komemr denna veckans horoskop iallfall! så varsågoda! :)

måndag.

måndag måndag måndag, och måndaaaaag!
efterlängtade måndag, äntligen är du här. Vi har saknat dig oerhört..eller inte. Fy jag orkar inte, orkar inte kliva upp på morgonen när jag ser hur kallt och vitt det är där ute, orkar inte resa mig från min varma sköna säng när jag vet vad som väntar, ännu en dag i skolan fullspäckad med läxor och plugg, usch sånt vill jag bara slänga i väggen !

Är iallfall hemma nu från skolan, sitter med mina isbitar till tår och har satt på mig typ 10 par strumpor, men det verkar ju fan inte hjälpa, vad är detta!? håller Malmö på att gå under, till någon sorts isvärld? hjälp oss snälla, ni från ovan.. :(

Ska upp göra mig en kopp varm choklad nu hehe, ni får inteeee !


tiderna då vi fortfarande kunde gå i skinnjackor, saknar...

"gone but not forgotten"


.. så stod det på stenen. Det var verkligen jättefint, alltihop, så var tvungen att ta en bild för att visa. många kramar till dig Christel, som är en helt underbar människa och som säkert är en ännu underbarare mamma! och såklart till alla er som förlorat någon ni stått nära ! ♥

söndag.

gokväll på er sötnosar!
Brrrr vad kallt det är ute, fyfan! Har ingen känsel i mina tår ska ni veta... Igår kväll vid halv elva tiden fick jag spel på livet för att jag hade så jävla tråkigt så jag tog bussen hem till min mormor där mina två kusiner var, vi kollade på filmer och hade det trevligt. Helvete vad mycket vi skrattade, fattar inte att man kan skratta så mycket av att kolla på film haha. lättroade araber...

Aja idag vakande jag och så åkte jag upp till stan och mötte upp Tessan, fyfan avd julstämmningen är igång nu. Man känner det verkligen, alla julstånd, julpyntade träd, jul-körsångerna och allt vad det nu är. jaja mysigt iallfall, förutom allt slask och äcklig snö. Vi gick iallafall och köpte blommor och sen åkte vi till kyrkogården, Daniels minnesstund, en väldigt nära vän till oss son. Det var verkligen jättefint, Vila i frid.

nu är jag iallfall hemma och fryser bokstavligen röven av mig, ska snart hoppa in i duschen och sen ut och läsa lite eller något. puss!


some thoughts.

måste bara ta upp en grej tycker jag. Jag förstår mig inte på vissa människor, jag förstår inte hur de ibland kan säga/skriva saker till folk som om de kände dem, som om de vet vilka personen är. Speciellt skriva ord som man tydligen inte förstår meningen på. För folk använder fel ord så jävla ofta nuförtiden, alldelles för ofta... T.ex det här med att kalla någon för "hora", någon man inte känner, någon man säkert inte ens träffat eller umgåtts med i en sekund för att få uppfattningen om att hon är en "hora". Vet ni vad hora betyder?, jo det är en person som säljer sex för pengar, en som säljer sin kropp. Inte någon ni är arga på för stunden eller irriterar er på och tror er ha rätten att kalla personen för hora, för det har ni verkligen inte...

Så tänk efter folk, innan ni öppnar käften, stämmer verkligen det ni säger? För det finns faktist vissa folk som tar åt sig och blir ledsna, fast att man verkligen inte borde göra det, speciellt inte ifall man blir kallad något sånt av en person som inte känner en eller har en jävla aning om vad ordet betyder. Jag, personligen tar verkligen aldrig åt mig av såna dumheter, det kan vara vad som helst. för jag vet själv vad jag är och inte är, så att ta åt sig av någon annans osäkerhet och låta det dra ner en, det är bara dumt !!

new in the closet.

välkomna till familjen mina älsklingar! Grejerna under adopterade jag igår och idag. Mest glad är jag faktiskt för skorna hehe, ett par stövlar var jag tvungen att ha då äckelsnön är här och de andra, ja de var bara snygga så de fick också följa med hem till resten av sko-familjen, sen fick jag emd mig ett par stickade tights också, brukar inte köpa såna, utan brukar köpa vanliga tyg leggings från bikbok eller så, men testade dessa nu, får se ifall de värmer bättre iochmed de är stickade. Och till sist skjort/blusen som jag tyckte var lite gulligbulli, ja det var dagens shopping, mina vänner. puss!äntligen hemma, från kylan och snön!

hejhopp mina kära vänner!

Äntligen är jag inne, inne från kylan, snön, slasket och allt annat äckligt som händer där ute i Malmös gator. Eller säkert i resten av Sverige också, men än så länge har jag bara upplevt Malmös äckliga vinter... Är iallfall hemma nu, kan börja berätta om min dag från igår.

Efter skiolan drog jag hem och här var mina systrar, så drog vi och shoppade lite granna, senare på kvällen stack jag och min syster in till stan för att möta upp mina kusiner och några andra så stack vi på bio och kollade på Harry Potter, till min stora förvåning tyckte jag om filmen! Vill bara se nästa nununu! Har inte sett alla andra delar så fick bara hoppa in och låtsas att jag hängde med i hea filmen, den var super iallfall!

Vägen hem igår var ett jävla helvete, först kör vi rakt in i en container (hoppas inte pappa läser detta), det var hans bil he he. Sen så får vi typ köra i 20 hela vägen hem för det gick bara inte att köra rakt på vägarna, bilar flög hit och dit och gled som ingenting, herregud vad läskigt det är att åka bil på vintern..

Iallfall så drog vi hem till min andra syster och sov där, jag och mina två systrar och min kusin. Imorse drog vi upp och fortsatte vårt shoppande, men idag i Mobilia, så där har jag spenderat det mesta av min dag, fick med med ett par grejer hem, visar strax. Nu är jag äntligen hemma och har inga planer för kvällen, vad som händer sen får jag helt enkelt vänta och se, puss!


förlåtförlåt!

ja jag vet min uppdateringen har varit urursel ! är hos min syster nu och har sovit här. Alltså om man tittar ut från fönstret så är hela jävla världen vit! aja har inte fått bästa sömnen då min syster bor i södevärn och bussarna här utanför låter så in i helvete ! men ja som sagt förlåt för uppdateringen, bloggar mer sen, nu ska jag umgås med mina systrar, puss !

dagens outfit.


körde på hänglen och höga byxor idag, till det hade jag en pösig tischa under och lite krimskrams på fingrarna och armarna såklart, och mina kilklackar som jag ångrar mde livet att jag tog, fyfan vad kallt det var! Borde ta en trip till någon skoaffär och köpa med mig ett par snygga (och VÄRMANDE) skor. Och eftersom att lönen kom in idag så blir det inga problem med den saken, hoho :*

har ni kanake tips på några snygga och varma skor man kan ha till detta skitväder vi har? länka gärna :)

videoinlägg.


jag och videoinlägg funkar inte ihop, efter tio försök lyckades jag få fram detta... enjoy eller hoppa! haha.

having some oreo-time.Sitter i rummet och myser med mig själv och mina små söta kex. Sitter med mjölkglaset bredvid och de får sig varsitt litet dopp innan de åker ner till resten av familjen i min mage hehe.. Trots att jag vaknade klockan tre idag så känner jag mig ändå lite trött, konstigt ju. Ska väl ta min bok snart och krypa ner i sängen och läsa lite sen däckar jag förmodligen, imorgon slipper jag tyvärr inte skolan, måste dit, buhuu, man har verkligen ingen lust när det är så snöigt och slaskigt ute, helvete!

big love baby.You tie my hands what am I gonna be?
What have I done so bad?
What is my destiny?
You tie my hands what I am I suppose to see?
What have I done so bad?
What am I gonna be?


gårdagens (söta) outfit.naw såhär söt var jag igår. en liten bakelse. haha nej men hade på mig mina söta rosa öronmuffar som jag fick av min snälla syster. Är helt förälskad i dem, så superöta! och till det hade jag min stora oversize tröja som är jätteskön, rosa converse och rosa väska, och såklart min rosa rosettklocka som tyvärr inte syns på någon av bilderna.. men ja, puss :*

tidiga julklappar.Min syster var och stor handlade för någo ndag sen, och köpte med sig lite grejer här till mig, tidiga julklappar eller vad kan kalla det, jättefina grejer iallfall. Saker som jag verkligen behövde, t.ex locktången, jag har ju fått den här kicken att locka mitt hår hela tiden så det var bra, och hängslena var perfekta, för jag var på jakt efter att par faktiskt, och sen de rosa öronmuffarna var bara pricken över I:et, helt underbara! Och så såklart den mysiga mjuka morgonrocken som kommer användas flitigt i vinter när man är hemma och vill värma sig. Tack för allting syster ! ♥

onsdag.

tjenixen !

onsdag idag, har vi varit i skolan? nej det har vi inte, och varför inte det då? jo för vi är sjuuuka! Vi bara sitter med pappersrullen och snyter oss och hostar och har oss... herregud! Och vädret utanför mitt fönster gör inte saken bättre, det är helt jävla vitt och snöigt.. usch får ångest! Fan vad jag hatar snö, jag hatar det verkligen...

Det blev ingen bloggning igår eftersom att efter skolan drog jag till stallet direkt, red (i kylan), fick en jävla massa träningsvärk och traskade åter hem igen.. Kolalde film emd min syster och däckade runt tre tiden imrose. 

Sitter iallfall bara hemma nu och sitter och typ gör ingenting.. har nyss druckit en kopp te så jag blir lite bättre i halsen och nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik bara.. ska upp och göra en till kopp, vill bli helfrisk!!


imorgon...

imorgon bloggar jag, dock inte ikväll. godnatt

@shcool !

godmorgon!
Sovit gott? det har verkligen inte jag, la och vred fram och tillbaka och hostade fram till klockan sex imorse.. jaja är i skolan nu så jag slänger in ett snabbt inlägg här medans vi har paus i vår två och en halvtimems långa redovisningslektion. Har nyss haft redovisning om Barnens Rättigheter oh sånt skit, det gick ju ganska bra, tror jag. Lite sådär småjobbigt när rektorn satt framför en med en systenkamera och fotade haha, men ja...

Sitter iallafall i biblioteket nu och väntar på att vi ska gå in, vilket vi gör när som helst så det är bäst att jag beger mig mot klassrummet snart, men ja hoppas ni får en fin dag allihopa, sköt er nu i skolan och jobb! pussups! :*


mc&ballerina.lycka, ren lycka säger jag bara ! Min underbara syster kom hem för ett tag sen och drog med sig sin sjuka stackars syster (mig) till Donkan, och så kollade vi i Preem macken ifall de hade Oreos men det hade de fan inte, jävla idioter, blev så jävla arg ! Så fick ta ballerina kladdkaka istället, Så har nyss suttit och tjockat mig med mc-mat, och nu sitter jag och doppar mina kex i mjölk och njuter samtidigt som jag sitter och snackar med min fula grek i telefon. Men vi har skola imorgon så det är nog dags för mig att hoppa i säng, kommer sova så fint nu efter min fina måltid! godnatt ! :*

i really wanna see if u can go downtown with a girl like me


the box under the bed.

för ett tag sen städade jag (ofrivilligt, mamma tvingade mig, annars skulle hon slänga allt sa hon) min låda under sängen och några andra lådor med gamla grejer som legat och samlats sen jag föddes typ nej men ja ni fattar haha. Tog lite bilder på vissa av grejerna, faktisk jättekul att kolla igenom sånt gammalt, men blir helt nostalgisk och börjar tänka som ett jävla fån haha.


haha kommer ihåg hur jag och melisa stylade och klippte håret på dessa dockor och döpte dom till alla oss tjejer, vi som umgicks innan. herregud...


jag och emma avr bästisar var och varannan dag, vi bråkade konstant och blev !icke-bästisar" ca fem gånger om dagen, haha jävla skitungar vi var. tur att vi än idag är vänner!


tror inte att det bara är jag som har en sånhär låda som är gömd någonstans i rummet, som inenhåller en jääävla massa gamla skitsaker från förr. Tog mig ett år att rensa denna ska ni veta, för varje sak jag hittade där i satt jag och tänkte på i en kvart "åh det var då" eller "ahh det kommer jag ihåååg".


hahahahaha detta måste vara det roligaste jag hittade! Jag och melisa ville ha ett sommarjobb, bara läs och kolla vad vi skrev haha, vilke pajaser. Vem fan lämnar bort sina ungar med ett par 14-åringar SAMTIDIGT som de har en främmande hund med sig? ja märks att vi inte tänkte speciellt bra då..


ohhh detta är min fina älskade docka! fick den på min 8-årsdag av mami! fyfan vad glad jag blev för den, har ALDRIG lekt med den för jag har alltid tyckt att den varit för fin, och var så rädd att någon skulle ta sönder den
så den har bara fått följa med och ligga och sova hela livet! :)och till sist mina söta ponnysar som jag och melisa klippte manen och svansen på för att göra dom finare, melisa klippte alldelles för kort kommer jag ihåg och minns hur sur jag blev på henne för det hahaha!kommentarer&svar.

Anonym om godnatt sucker, måste vila ut lite:
man ser hut du anstränger dig för att få smile gropar hahah

SVAR: FAKTISKT så har jag smilegropar som syns ganska mycket när jag ler, men dom vill bara inte bli fångade på bild dom jävlarna, så fick anstränga mig lite granna för att trycka fram dem på denna bilden eftersom att jag tycker att det är så fint mad smilegropar så ville jag att mina sötisar skulle synas.


Anonym om onsdag.:
din lilla snotunge, du är 17 år och kan inte röra röven och göra något själv! har märkt att du aldrig gör något själv, tårkar din mamma dig i röven efter att du vart på toaletten också eller?

"väntar på att mamma ska göra maaaat for me"
"nu skriker min mage så jag ska fasktiskt gå upp och se vad mami sysslar meeeeed! :("

herregud harde du vart min dotter hade du fått på käften

SVAR: haha oj herregud! nej min mamma torkar mig verkligen inte i röven och jag gör faktiskt en massa saker själv, bara för att min mamma ganska ofta gör saker åt mig betyder det inte att jag inte kan göra det, som liksom laga mat och så, vadå ska jag stå och laga mat själv eller? har bara tur att ha en snäll mam som tycker om att vara mamma helt enkelt. Och tror inte du hade gett ditt barn på käften pga av någonting sånt här, isåfall hade det verkligen varit synd om ditt barn...

Anonym om dagens outfit:
var är rosetten från

SVAR: den är ifrån H&m


music makes me loose control.


hahaha vi har så kul när vi pluggarja det märks verkligen ! Vi satt och pluggade i bibblan inför provet vi skulle ha nästa lektion, sen kom musiken och då fick vi fnatt. finns inte mycket man kan göra åt det faktiskt hahaha, roligast är fan i slutet då jag trodde att hon precis hade börjat filma, därav mitt efterblivna skratt...

helt otroligt.

det finns en blogg som jag har följt ett tag faktiskt, har suttit dag in, dag ut och bara väntat. Bloggen skrivs av en 15-årig tjej som blev gravid när hon var 14 år. Hon valde att behålla barnet, och ända sen jag första gången hittade till bloggen har jag kollat in varje dag och läst hur det är med henne och väntat på att hon ska föda. Tycker det är helt otroligt att man blir mamma när man är så ung, när man själv är ett barn. Och nu är det såhär att den här tjejen faktiskt födde idag, imorse så jag tycker att ni borde skriva en liten grattiskommentar till henne!=D

Jag hade själv inte velat bli mamma som ung, men beundrar tjejer som klarar av att ta hand om ett barn redan i så ung ålder. Och önskar denna tjejen all lycka i framtiden med detta barn !

kolla in hennes blogg här !


sjuk.ja såhär lycklig och glad är jag just nu, eller inte..! Är sjuk förfan. Blev hemma från skolan idag, jag har bara hostat och hostat. Vaknade flera gånger inatt av att jag kallsvettades som ett svin, och pappersrullen är min bästa vän för tillfället! Jag bara älskar att vara sjuk ju.. skämt åsido. Känner mig så jävla ofräsch, ush.

Alltså jag tänker alltid såhär när jag är sjuk "VARFÖR uppskattar jag inte det när jag är frisk!?", jävla idiot. fan vad bra det skulle varit ifall någon bara knackade på med ett paket Oreos, omg vet ni hur lycklig jag hade varit !! fan nu ska jag fortsätta slå mitt huvud i väggen, hörs sen mofos.

vilken kväll !

hejhopp! är stendöd nu så ni får verkligen ta och ursäkta min kassa uppdatering idag, eller hela denna helgen rättare sagt. Men jag har gått och blivit sjuk och hostar snart upp mina inälvor så tyck synd om mig förfan, istället för att säga att min blogg är kass pga av att jag inte bloggat så mycket som jag borde.. mongo.
Aja, ja jag sov hos Sandra igår efter festen, vilken kväll säger jag bara! Kom inte i sängs förräns klockan sex imorse så snacka om att jag är stendöd, TROTS att jag är sjuk så var jag fullt igång igårkväll, vilket resulterade att jag blev tio gånger sjukare.. Nothing can stop me när musiken väl är igång ! men ja, blir väl frisk någon gång hoppas jag. Men jag hade iallafall superkul igår, verkligen! :)
Så min helg blev lyckad till max, och jag hoppas att eran helg också blev det. Nu ska jag hoppa in och ta en varm dusch och gå ut och dricka lite te så jag förhoppningsvis mår bättre för jag mår såå illa nu!

lördag, tagga!

hejhopp fåglar och frön! vadfan jag gör vaken såhär tidigt, JA det är tidigt för mig, på en HELG! Och med tanke på att jag inte kom i säng förräns klockan fyra imorse. Eller alltså jag vaknade inte nu, utan för lite mer än en timme sen då min systers fula unge börja böla och ha sig på morgonen!

Så japp nu är jag uppe, gör inte så mycket, dricker nån hemmagjord te som mami gjort till mig för jag börjar bli sjuk. Vaknade med världens äckligaste hosta och krassliga lungor så det är ju jättemysigt. Och TROTS detta så ska jag ut ikväll, fest hos Sandra som jag sa igår, grisen fyller ju år imorgon. Så det blir en masssa koppar te nu på dagen så jag kan ladda upp så jag inte säckar ihop och däckar ikväll som någon jävla sjukling!

Aja nu ska jag slänga i mig lite frukost, ha det bra sålänge, pussaaa!

hehe en fin bild på mig och mitt hjärta, söta är vi !

home now !

Är hemma nu ! fyfan vad trött jag är, vill bara slänga mig i sängen och sova i några veckor eller liknanade... så trött är jag! Vi har iallfall haft kul ikväll, en ganska lugn och mysig kväll at Y's place, nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längra så jag säger godnatt och adjö, puss!
ta mig tillbaka till Alanya... :/

utgång nu, pusshaj!

drar hem till Y nu, resten av högen är där, pallar inte sitta hemma. Har nyss ätit mig proppmätt så traskar jag iväg, pusss!

cuz im your baby, your baby, your baby, your baby !Fan vad charmig han är alltså ! ll Cool J alltså, alltså han har ett sånt jävla babyface samtidigt som han är så sjukt charmig. love it !

dagens "outfit"hade verkligen ingen insiration eller ork eller lust till att fixa mig något värsta idag ! Slängde bara på mig något av varje slag, lite av varje färg och det blev som det nu blev haha, så ja..såhär såg jag då ut idag. puss!

äntligen fredag.

fredag, äntligen är efterlängtade, älskade fredag här... äntligen!

Är hemma nu, äntligen inne i värmen, från den hemska kylan som drar över Malmö. Och som bara bli värre och värre med dagarna som går. Till min stora förvåning vaknade jag imorse och tittade ut genom fönstret och vet ni vad jag såg?, VITT!, jag såg VITT! det var snö.. tragiskt nog.

Aja efter skoldagen som var ganska okej, eller väldigt okej faktiskt, ganska stolt över min senaste insats att skriva fyra sidor på en timme bara. Iallfall, efter skolan så drog jag till stan med äff&chassi och fixade lite grejer och så, köpte present till Sandra som fyller år och som ska firas fint imorgon!

Och som sagt så är jag äntligen hemma nu och jag är sjukt trött, idag kan jag faktiskt ta en jävla powernap ifall jag vill det.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på, får se vad som händer ikväll, aja ha det fint sålänge! :*


skolan !

Ännu en gång sitter jag i biblitoeket och bloggar. Börjar bli någon slags vana ju, haha nej men har nyss haft prov så vi som var klara fick gå. Ja på tal om provet så gick det väl helt okej tror jag, eller nej gjorde det inte alls. Eller nej jag skojar, det gick faktiskt bra, nej nu ska jag in på min andra lektion så jag hinner inte blogga mer, vi hör sen pussupss ! :*

plugg&smoothie !sitter och pluggar och äter min "middag" samtidigt. Min superduper goda smoothie som jag gjorde, för att jag typ skulle få någon jävla energi och skulle leka nyttig så slängde jag ihop en massa frukter och lite gott ! Så nu ska jag fortsätta plugga till mitt helvetes prov imorgon... :*

crazy but u like it


@school.

godmorgon på er! Vad har ni för er en morgon som denna, ja själv sitter jag i bibliokteket i skolan. Har egentligen lektion men vi får "jobba fritt" och eftersom att jag inte har så mycket att göra, skönt... plus så har jag en jävla rygg och magvärk, helvete et suger att vara tjej ibland !

La mig sjuukt tidigt igår alltså, helt jävla stört. Jag skulle plugga, men som vanligt så däckar jag mitt på boken i sängen. Alltså det här med att plugga och ligga i sängen samtidigt funkar inte för mig börjar jag märka, för det sluta alltid emd att jag vaknar med huvudet nere i boken dreglandes.. haha. Nej men jag somnar alltid.

Jag skulle plugga runt åtta tiden och somnade då, så jag har sovit elva timmar inatt, sjukt skönt och utvilande. Fast det konstiga är att jag ändå var jättetrött när jag vaknade imorse. Vet inte varför det blir så med mig, när jag sover lite är jag jättepigg när jag vaknar men sover jag tvärtom så är det motsatsen. fast ja, skönt var det iallfall..

SNART lunch, är ganska hungrig så nu ska jag fördröja tiden med lite läsning här i biblioteket sen drar jag och äter, hörs sen, pusssss!


blondie kan faktiskt också arabiska!

Nu ska ni få höra en rolig grej som hände idag. eller alltså det händer sjukt ofta men idag var ju nog roligaste. Vissa människor kan bara inte tro eller ens tänka tanken att jag KAN arabiska, att jag förstår och kan tala språket. Speciellt inte araber haha.

T.ex idag i skolan, vi har en klass i skolan med typ folk som kan mindre svenska än resten av klasserna, typ en föberedelseklass elelr vetifan vad det är egentligen, men de kan iallfall inte svenska, och nästan vaaaarjee gång jag går förbi slänger de ur sig kommentarer på arabiska om typ mina kläder, mina klämmor eller vadfan det nu är, men det de egentligen inte fattar är att jag både hör och förstår allt. Och detta händer jätteofta i stan och så också, att araber snackar en massa om en utan att veta att man fattar. Och TROO mig, det är sjukt kul att sitta och lyssna på idioterna som bara gör bort dig och låtsas som att man inte förstår.. nästa gång har jag bestämt mig för att svara tillbaka på arabiska så ska vi se hur överraskade och förvånade de blir över att BLONDINEN inte är efterbliven eller att hon faktiskt sitt eget språk, dumbass.. haha.
jag pallar inte.hahahha alltså denna videon, jag får aldrig nog av den, seriöst. Har sett den kasnke 1000 gånger men kan bara inte låta bli att kolla "en sista gång" hahaha ! Kolla bara på ungen förhelvete, så jävla ball.. nej jag pallar inte skratta mer nuuuu ju :(

dagens outfitsåhär traskade jag runt i skolan och stan idag då. Lite blandat mellan typ gullig (rosetten) och typ, vetifan avd jag ska kalla det, men ja haha... 

svart kavaj- JC
pösigt linne med text-
rebs garderon hehe
svart underkjol-monki
svarta nylon/tigths- H&M
babyrosa converse
vita höga benvärmare 


MWAAHHH! :*

onsdag.

hejsvej alla sockertoppar!

Vad har ni för er denna onsdags eftermiddag? Sälv sitter jag och dör av svält, väntar på att mamma ska göra maaaat for me, tycker hon borde skynda sig lite nu faktiskt... Är iallfall hemma från skolan som ni säkert fattar och jag är så jävla trött, men ska verkligen inte låta tröttheten lura mig till en powernap som jag vet att jag inte kommer att vakna ur i tid så jag låter bli idag...

Justdet, igår.. Det var ju bajram, eller Eid som det heter på arabiska, så vi drog ut med min farbror och hans familj och min familj och åt på restaurang. Ska verkligen inte ta upp allt som hände, men en helvetesdag var det kan jag lugnt säga er. Halva dagen blev förstörd, men vi gjorde såklart det bästa av situationen och fortsatte ha en trevlig kväll med familjen ! :)

nu skriker min mage så jag ska fasktiskt gå upp och se vad mami sysslar meeeeed! :(


utgång nu, pusshaj!


ready to go, middag nu. ha en fin kväll med era nära och kära, för det ska jag haaa ! :*

oreos gör mig lycklig!


ohhhh jag har fjärliar i magen ! ska upp och hälla upp ett glas mjölk och sitta och feta mig i soffan och kolla på Pensionärsjävlar med mina Oreos. Ringde syrran och hon kom och körde mig först till donkan sen gick vi och köpte oreos. Och allt detta pga att jag drömde om oreos och cheeseburgare som jag var tvungen att ha det på riktigt, hehe puss !

polis och tjuv.haha här är lite gaybilder från modevisningen som vi helt jävla totalt failade på ! Men det var ändå kul så vem bryr dig, förutom alla de som satt och kollade när jag nästan trillade ner tre gånger och drog med mig aff..haha.

Iallfall så är jag vaken nu efter min powernap. Fan jag ångrar att jag somnade, skulle bara sova en timme, sov i
typ tre timmar, helvetes skit.. aja, får väl gå ut och springa 50 varv runt huset ikväll så jag blir trött och somnar..

godnatt sucker, måste vila ut liteja alltså jag är helt jävla slut, alldelles för trött och för stendöd för att fortsätta dagen utan en power nap. Men mina power naps är inte nyttiga för jag har ett jävla problem med att ta mig ur dem, dvs att jag inte vaknar förens sen på kvällen och då kan jag int somna på natten... Så därför har jag gjort så att jag ahr skrivit på facebook att någon snäll jävel får ringa eller smsa och väcka mig om ca en timme, så pusspuss ochgodnatt för någon timme nu

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

På arbetet är det inte riktigt toppen för tillfället. Du verkar upptäcka fel på de flesta i din omgivning. Nu är det inte så att alla plötsligt har börjat uppföra sig annorlunda och börjat prestera sämre – nej, det har snarare med din inställning och ditt humör att göra. Försök att bara ta dig igenom veckan utan att skapa några onödiga gräl eller dispyter så skall du se att du ser ljusare på situationen inom en snar framtid. Positivt är i alla fall att du och din partner kommer mycket bra överens under hela veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordenligt.
Väduren (21/3- 19/4)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan ser du att möta någon från en annat land eller en annan stad. Ta tillfället i akt och umgås med den här personen, det verkar kunna bli riktigt trevligt. Om du är singel så finns chansen att attraktion uppstår, men utsikterna för ett längre förhållande är tyvärr inte så goda.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan ser ut att bjuda på möjligheter att ta över ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i organisationen. Din energi som har med arbete och studier att göra är extra hög nu och det passar ju bra då det nya ansvaret kan innebära en hel del extraarbete i början. Din tur ser också ut att vara bättre än vanligt den här veckan, speciellt i slutet av veckan.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din logiska del och dina känslor kan hamna i konflikt den här veckan. Du har vissa situationer framför dig där du vet hur du skall agera – eller rättare sagt borde agera. Av någon anledning så blir det ändå svårt, du kan inte förmå dig att göra rätt sak utan tvingas i många av de här fallen att följa dina känslor.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

ja! jag kom ihåg det i tid denna gången! verkligen Oscar for med nu! Min vecka ser ju ut att bli utan problem hehe, det gillas ju, varsågoda och kolla hur er fattiga vecka kommer bli... :*

dagens outfit.trots min jävla stress imorse lyckades jag fint med mig själv haha, nej men med tanke på att jag bara hade en kvart att göra mig i ordning så.. Oscar for me! haha nej skojar igen, helvete, fan vad jag ska skoja hela tiden..

Iallfall så hade jag detta på mig idag.

Svarta leggings med skinndelar- veromoda i think
Svart baslinne- H&M
grå tischa med tryck- ingen jävla aning, typ erövrad från syster eller nåt.
svart kofta- veromoda
svarta kilklackar- DinSko

måndag!

blablablabla hejhopp1 tråkig jävla måndag. Eller när fan är en måndag rolig egentligen? aja är iallfall hemma ifrån skolan nu ovh jag är så jävla äckligt trött, halvsov på sista lektionen.. Alltså ni fattar inte, alltid om jag innan jag lägger mig tänker "jag kommer inte kunna somna inatt", så kan jag inte det ! sjukt irriterande, och jag kan ju inte låta bli att tänka att jag INTE ska tänka så det blir så automatiskt. Sov ingenting inatt, verkligen ingenting, och jag hade bara en massa kosntiga amrdrömmar, usch !

Så ni kan ju gissa att jag vaknade en kvart innan bussen skulle gått, och ni vet hur mycket jag haaatar att stressa, och jag trodde jag skulle ha prov så jag blev ännu mer upprörd över att jag försovit mig och trodde jag skulle missa det. Så jag ringde taxi istället för att slippa stressa ut till bussen, Efter en stund kom den fula lilla bilen och körde mig till skolan, och inte nog med att jag hade en efterbliven busschaufför som pratade med sig själv om skandaler&vägarbetet... aja ingen bra start på dagen..

nu ska jag äta! puss!


saltiga kinder.

hejhopp och gokväll på er små sockertoppar!

Kom hem för en liten stund sen och känner fortfarande hur mina kinder är saltiga och klibbiga, efter tårar ni vet. haha har nämligen skrattat så mycket att mian tårar sprutat. Drog hem till Y och var där hela kvällen med H också, det var längesen vi tre var tillsammans så det var kulkul. Vi åt och tog upp gamla och roliga minnen, så det har blivit en amssa skratt ikväll !

Kom iallfall hem nu typ och nu sitter jag bara och degar här, lite smått rastlös. Ska nog lägga mig snart eller något, tills dess ska jag snoka vidare på min händelsefulla facebook profil, pusss!


whatcha saaaaaaaaaaaayja jag bloggade ju inte igår, man gårdagens "dagens outfit" kommer ändå. Så detta traskade jag runt i igår.

kavaj-veromoda
ittlinne med väst på- ingen aning
leggins-bikbok
vita höga strumpor-H&M
svarta kilklackar- DinSko

lördag.

är hemma nu efter en lång dag, har varit med min älskling hela dagen typ, sen hämtade min syster mig och så åkte vi till XXXLutz, ni vet den nya affären som ersatte IKEA här vid oss typ. Och den är grymt mycket roligare ju! tråkig jag är nu, snackar om en möbelaffär, men jag blev kär i affären, sjukt snygga möbler, ville bara ta med mig hela skitet hem!

Och för att inte taaaala om massage avdelningen... De har en avdelning med automatiska massagestolar, jag kan gott säga att jag blev fast där medans min familj kollade runt, fyfan vad skönt det var, nästan så jag ville gråta när mamma ringer och säger "ja, vi står i kassan kom nu vi ska hem!" aja... är iallfall hemma nu.

Vad som sker ikväll är inte säkert, får se, kasnke jag bara sitter för mig själv och tar det lugnt eller något, men ja ha en fin lördagskväll! :*


nattbloggi.

hejsvej på er! eller gokväll typ, eller nåt...

vad har ni för er en natt som denna?, ja många av er är säkert ute och festar eller vad folk nu håller på med.. Jag är iallfall hos reb nu och har varit här hela dagen typ. Vi har inte gjort så mycket förutom typ att ha varit ute lite, inte för att vädret är så acceptabelt men ja... Sen har vi tjockat oss på pizzerian som vanlig. Eller alltså vi beställde mat bara för att få komma in i värmen och inte hade något bättre för oss... sånt är livet ibland vettni.

Nu ligger vi iallfall i sängen och ska alledeles strax sova, eller bögan här bredvid håller redan på. Men jag är inte riktigt trött än så jag sysselsätter mig med datorn en stund till. Aja vi höres väl imorgon eller något, godnatt på er alla !


2-dags bloggpaus! sorry.

ja blev inget bloggande igår, för mkt plugg och så, hade prov idag. fick mitt fina MVG idag också förresten, super ju! ibland tror jag ändå att det finns hopp för mig trots allt.. hehe. Iallfall så kommer jag självklart inte sitta hemma en fredag och bara blogga så jag pausar idag, ska hem till älskiis och sova där ! kommer nog hem imorgon, ha en fin freadg för det ska jaaaag ha, med Oreos, godis, film och annat mys! :*

shower!hoppar in i duschen nu ! vad skönt det ska bli med en vaaaaaaaaarm låååång dusch, hehe. Och så lite hårinpackning och annat uppfriskande, sånt gillas, puss!


kommentarer&svar.

Anonym om gårdagens outfit.:
sååå snygga byxor, var är dom ifrån ? =)

SVAR: tack så mycket! De är ifrån JC :)

Anonym om gårdagens outfit.:
Jätte fina skor!! Vart är dom köpta och vad kostar de?

SVAR: tackar! de är köpta i DinSko, dock i somras så tror inte de finns kvar, men de kostade iallfall runt 400:- har jag för mig, inte hundra procent säker...

lina om dagens jävla outfit !:
ve e det, vad har hänt ??

SVAR: inget har hänt så, men de kollar mitt blodtryck, ekg och hjärtrytm och lite sånt skit. Jag svimmar ju ganska lätt och så när jag får panik eller anstränger mig för mycket så de försöker klura ut vad det kan bero på :)

onsdag.

hejhopppppp! har ni haft en bra dag i skolan eller jobb eller var fan ni nu håller hus om dagarna.. Jag har iallfall sovit ut fram tills nu, eller steg upp imorse för ännu ett besök på sjukhuset, sen efter det så blev det raka vägen hem, eller nej skojar, pappa körde mig först till Donkan SEN raka vägen hem, åt min mat i sängen och somnade direkt! Så skönt det var att sova utan de jävla sladdarna och banden runt magen och halsen som höll på att strypa mig varje gång jag försökte vrida mig... aja nu är det iallfall borta, jätteskönt.

Vakande som sagt för en stund sen och nu ska jag typ upp och slänge i mig en bit mat eller något för är ganska hungrig :*


pics från igår.här är lite bilder från min kusins förlovning igår. är verkligen glad för deras skull! de var sååå söta! ohh man blev helt sugen på att själv ha en söt liten ring runt ringfingret som man kan gå och skryta om :(, hehe men japp, det kommer väl om ett par år så ! :*


dagens chock !hahaha fan vad sjukt.. hade verkligen inte tackat nej ifall min älskade Weezy bara steppat in i mitt rum och början sjunga lite grann emd mig ! Fan vad glad den här killen måste ha blivit, brukar faktiskt kolla på hans videosar när han mimar och så, tycker faktiskt han är sjukt gullig, lille snutte :*

dagens jävla outfit !såhär snygg är jag idag då !

gårdagens outfit.glömde lägga in dagens outfit igår. eller hann inte rättare sagt, men jag hade på mig mina nya snygga byxor som jag köpte häromdagen så här får ni se hur gullibulli jag var igår haha, puss!

tisdag

hej sucker.

ÄR hemma nu efter en dag först på sjukhuset, sn skolan, sen fika och mat i stan med ett par vänner. Besöket på sjukan idag gick bra förutom alla tråkiga grejer jag fick med mig, sitter nu med en massa trådar (elektroder?), och tre apparater fast på kroppen som jag måste bära tills imorgon, och det är så sjukt jobbigt ska ni veta, känner mig som et missfoster. Den piper vart 20:nde minut och så trycker den sjukt hårt på min arm så hela armen domnar haha. ja jättekul.

Iallfall så är jag hemma nu och är jättetrött, ska kolla på bilderna från festen igår och så slänger jag nog inte ett par här hehe, puss :* !


:)


okej NU är jag verkligen klar för utgång, mamma står och skriker på mig att jag ska skynda mig så bäst att jag reser röven från daotorn innan hon kommer ner med en toffla haha , puss!

tadaaaa


såhär blev det, ni kan ju inte se så mkt med webben, men tyvärr så har jag inte tid att ta och lägga in nya bilder nu, måste fixa mitt hår och klä på mig, men jag blev jättenöjd faktiskt :)

 vi hörs ikväll pussss!

inte mysigt!


.. nej det är verkligen inte mysigt att sitta med den jävla slinghättan på huvudet. För det första så är den extremt ful, för den andra så kliar det och för det tredje så svider det! Som ni säkert förstår så har jag blekningsmedel i håret och blir alldeles strax blondin, delvis iallfall, hehe. Gör blonda slingor. Var tvungen att förnya dem nu, kände mig för mycket brunhårig, och jag trivs som sagt bäst i blondt, fast att alla säger att jag ska ha det mörkt...


aja snart är det dags för mig att kolla hur det blev, om det inte blev misslyckat så slänger jag in en bild eller två, puss sålänge och håll tummarna för att det itne ska bli orange! :*

you're blowing kisses but i just dont feel the same


pic's, igår hos rors !


söndag, after work.

jaaaaaaaaaaahaaaa! så ni lever, det gör iallafall inte jag!
Nej skojar men är cp död, seg, trött, ja allt man kan vara för att inte ha energi till något. Kom nyss hem från jobb och nu sitter jag och kollar igenom lite bilder från igår, vi hade jättekul faktiskt. Även fast att en och annan olycka inträffade, det är något fel på mig helt seriöst... haha ja men vi alla vet att jag inte är frisk.
Men anyways så efter att vi vart hos rorsa så stack jag hem till min syster runt två tiden, var där till typ tre-halvfyra, sen blev det hemåt och däcka direkt. Nu ahr jag smått panik för jag ska på min kusins förlovning imorgon och har glömt bort det och vet inte vad jag ska ha på mig, så panik in till rummet nu puss!
gårdagens outift här också förresten! körde på blommig lång tröj/klänning, och röda läppar!

dö.

kom hem för en stund sen, pallar inte livet, vill slå mitt huvud i väggen så jävla ont som jag har, fyfan detta är äckligt. Har inte ens kraften till att skriva mer än såhär, vi hörs imorgon när jag mår bättre. kram.


stresssslördag!

ja alltså sitter som minst påklädd och om en och en halvtimme ska jag vara helt klar för utgång, så nog bäst att jag drar röven ur stolen och börjar fixa mig nu, problemet är att jag inte har en blekasta aning om hur fan jag ska ha mitt hår eller vadfan jag ska ha på mig.. djbvgfclabghjsdbv! helvete.

Ska ju hem Rors med ett par vänner och där blir det middag, och sen resten lämnar vi åt ödet, nej men vi ska ha en trevlig kväll iallfall hehe! Jag gillar våra såna hära träffar med resten av gänget, för att även fast att vi tyvärr glidit ifrån varandra ganska mycket senaste tiden då vi börjat på olika skolor och så, så är det helt som vanligt när vi ses igen, som om det var igår vi sågs, inga såna hära pinsamma tysnader ni vet haha. Ja vi är lite småsöta ,jag och mina tjejer!

Aja ska upp och skaka huvudet så kasnke jag kommer på vad jag ska ha på mig eller något, kameran åker självklart med ikväll så det blir massa bilder senare, pusspuss på er och ha en finfin lördagskväll!


tagga lite smått med denna låten :*

fredagsmyyys!Ikväll gjorde Y mig sällskap! Vi har haft en skön fredag, gjorde chokladbollar, kollade på Scream, och nu sitter vi och äter oss tjocka och dricker varm choklad, bättre än såhär blir det inte! Nattssmys är ganska trevligt faktiskt hehe, vi är ganska trötta nu så vi ska nog alldeles strax hoppa ner i sängen, godnatt på er, puss!


Utkast: Nov. 5, 2010

lina om lite mer shopping, idag.:
Hej jätte fin blogg
Snälla kan inte du lägga ut en bild på din garderob?? För du har sjukt fina och mycket kläder

SVAR; hejhej ! tack så mycket, haha jo visst kan jag väl det, kan nog knäppa någon bild senare ifall synen tillåter det, min garderob är lite i kaos-läge nu, men senare kasnke haha, tack :)


Nisa M :) om onsdag.:
e det dina systrar på den bilden :O ni liknar nte varandra någonstans ! men söta, bor alla hemma ff elr e du enda barnet kvar hemma? :)
puuss, älskar bloggen !

SVAR: Japp alla fyra är mina systrar, bara en bor kvar hemma, de andra har gift sig och skaffat barn så jag och min ena syster är de ända som bor hemma. Och nej jag vet haha, ingen av oss är lika varandra, lite konstig faktiskt ! Tack så mycket, kul att du gillar den :)

Ny header !

FÖRE:


EFTER:


gjorde lite ändringar i min header, inte så varst stora men ville bara ändra lite hehe. Slängde ihop något bara, blev ändå nöjd med den, tills vidare iallfall haha, vet att jag om ett tag kommer vela byta igen så lika bra att inte göra något så värst avancerat... Vad tycker ni, den gamla eller en nya?, tycker att den nya visar lite mer vem jag är och så =)

everybody dance and sweeeep!kan man låta bli att dansa när man sätter på musik?  hell no ! Ska skaka av mig min frukost nu

vad snabbt det går...

Herregud vad snabbt detta lovet ahr gått! Det är redan fredag, redan gått en vecka sen vi gjorde bort oss på modevisningen i skolan haha. nej men aj det har gått snabbt iallfall, fast har fått ganska mycket gjort också, så det är ju bra, att jag inte bara suttit hemma och degat som jag annars brukar göra hehe...

Är iallfall hemma nu, igår kväll drog jag hem till rebecca och sov där, vi ahr hos julle och hade lite kvällsmys med resten av tjejerna, det var kukul, massa skratt blev det iallfall, nästan lite för mycket haha. När vi gick hem till reb igen på kvällen satte vi på en film och kollade på den, sen grät vi oss själva till sömns (pga filmen då) haha. Vi la oss runt fem imorse och gick upp vid 11, så snacka om att jag är lagom trött nu!

Ikväll ska jag inte röra mig ut huset har jag bestämt, ska nog bara sitta hemma och ha en "ta-det-lugnt-kväll" med mig själv, eller någon som vill får gärna komma och sällskapa mig, men orkar iallfall inte gå någonstans eller nåt, sen imrogon blir det ju middag hos Rors med resten av gänget, så det ska bli jättekul också. Ja ni får ha det bra sålänge pusspuss ! :*


här får ni en bild på mig och lilla ängeln Amin, en av de som var här på besök från London. Alltså den ugnen, ni anar inte, världens underbaraste och mysigaste ! saknar dig lillen :*

två år sedan...

detta är ett tidsinställt inlägg, tänkte ifall jag inte skulle hinna blogga. Men idag är det 4 November, dvs det datumet min morfar gick bort. Det har nu gått exakt två år sedan. Kommer ihåg det som om det vore igår, herregud vad fort tiden går. Kommer ihåg att det var en tisdag också, då jag och mina kusiner satt i mitt rum och väntade på att mamma och de skulle ringa från sjukhuset, vi visste ju att det skulle hända snart, då fick vi inte heller vara på sjukhuset, usch den dagen var hemsk, att bara sitta hemma och vänta...

Ni ska veta att min morfar var en väldigt speciell person, som alltid såg positivt på allting, han livade alltid upp stämmningen fast att han var gammal och sjuk. Han var så påhittig och pigg! min söta lilla morfar.. Det känns fortfarande sjukt att han inte finns bland oss mer, här nere iallfall. I våra hjärtan kommer han alltid att finnas, alltid! Jag bär på en stor saknad för honom och tänker på honom jätteofta, men det vet han säkert om, då han vakar över oss alla och skyddar oss. Jag kommer ihåg att strax efter att han gick bort så fick jag hans slips av min mormor och än idag luktar den som han brukade lukta, gott och morfarigt! älskar & saknar dig kära morfar...

allah yerhamak, vila i frid (L)


lite mer shopping, idag.


den här klännignen bara skrek efter mig idag, var bara tvungen att dra med mig den hem. Den satt sjukt fint på och var jättesnygg, speciellt med det nätet som är på framsidan ovanför v-ringningen!


och så den här var bara för skön för att inte köpa haha, alltså jag vet inte OM den ska vara oversize men jag tog storlek L för jag ville ha den så stor och lös, den var jättemysig iallfall.


och den här jeansskjortan ville också följa med hem, tror den hade blivit ledsen annars...


och sen denna sjukt gayiga "mössan" eller pannbandet rättare sagt, nej men typ en halv mössa, min syster kom med den när jag stod i kassan och skulle köpa det amdra och bara "ohh denna måste du också ha!" så den tog jag också, sjukt mysig är den! Kände mig som en sån där rysk dam när jag gick runt i den, satte ju på mig den exakt när jag gick ur butiken för det var så kallt :)

mitt lilla hjärta, imorgon äntligen.


oh min fina pojke, han är så stilig ju! Imorgon, tordagen den 4 november har han äntligen avtjänat sitt straff och är äntligen fri från fängelse! detta har man ju fan väntat på ett bra tag, så imorgon är han finally free! mah babeey :*

shopping från förregår.köpte denna finfina kavajen och dessa skitsnygga chinos/kostym byxorna på JC. Byxorna ser jävligt fula ut när man kollar på dem bara så, men fyfan vad snyggt de sitter på ska ni veta! riktigt snygga! Ska hitta kabeln till kameran så jag kan lägga in bilder på det jag köpte idag också hehe.


home now!

hejsvej!

är hemma efter en lång shoppingrunda i stan med mina systrar, fick mig köpt ett par grejer. Alltså stan är inte bra för min hälsa, förhelvete! Speciellt inte när jag har pengar som väntar på att brännas upp på onödiga saker. Nej men kläder är faktiskt inteonödigt, man måste ju ha kl'der right? Och om inte kläder är "nödvändigt", vad är då det?

Iallfall så shoppade jag ju i förregår också, så jag ska slänga upp lite bilder här på vad jag köpt de senaste dagarna hehe, just a minute! Förresten så måste jag säga att det är sååå mysigt att shoppa såhär sent på året, då det blir mörkt tidigt och man bara traskar runt där i Gågatan och Gustav med en massa påsar, känns nästan som kväll och jag älskar känslan, snart måste det bli en Barista-fika under värmepannorna på uteserveringen med tio filtar runt och en varm chailatte i handen, yummiee!


mot stan!


såhär glider jag iväg till stan. ganska basic outfit, grås jeanstights, svart linne, grå kofta, och såklart massa ringar, det tycker vi om hehe! :* jalla vi ses i stan pussupss!

never find a love like this.kommer ihåg då jag hade min period då jag lyssnade på denna heeela tiden, verkligen hela tiden. Den är så skön, fan nu får det mig att sakna somamren ännu mer än vad jag redan gör.. Vill typ gå i ide i ett halvår och vakna till lagom när blommorna ska blomma! hade varit super.

veckans horoskop.

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet. 
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Utan dina vänner hade veckan blivit en seg historia. Du känner dig överarbetad och har svårt att samla den energi som krävs för att vara kreativ. Tur då att någon annan hittar på en kul aktivitet. Du kanske inte känner för att följa med direkt men allt tyder på att det kommer att bli riktigt kul om du gör det.
Väduren (21/3- 19/4)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Oxen (20/4- 20/5)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen. 
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

En person som du ser upp till visar dig uppmärksamhet under veckan. Det kan röra sig om något arbetsrelaterat men också om en flirt. Det är dock inte säkert att du har ett romantiskt intresse även om personen är någon du beundrar. Intressant blir det i alla fall, och du har inte emot lite spänning, det har det faktiskt varit lite dåligt med på sistone.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt. 

hehe denna veckan glömde jag faktiskt, men det har bara gått halva veckan så lägger ändå in det. Bättre sent än aldrig hehe, puss!!

kommentarer&svar.

Anonym om i got my jacket!:
var har du köpt jackan?

SVAR: jackan är köpt i New Yorker :)

Anonym om my new eyebrows (stavning):
var gjorde du dina ögonbryn

SVAR: Min kompis brukar fixar sina ögonbryn hos en tjej som är jätteduktig, så jag bad min kompis att ordna en tid åt mig hos henne så gjorde hon det och där gjorde jag dem. hon är verkligen duktig! :)

noor&ali 2010. PIC's

Här kommer lite bilder sen festen i lördags. Hade verkligen jättekul med min stora och underbara familj. Varnar för en massa knasiga bilder med mig och töntarna, vi fick lite damp ibland och tog en massa konstiga bilder, men de bilderna fick också följa med ut hit tyckte jag! Och så ett stort grattis till paret! :*

 

 
hehe avslutar med denna sötisen!

onsdag.

hejsvej på er !
Efter ridningen igår så hade jag ju fan planerat att lägga in bilderna sen festen men det blev lite ändrade planer, mina kusiner kom hit så jag satt nte vid datorn, senare på kvällen drog vi hem till dom och där har jag sovit inatt, har sovit så jävla dåligt, det värker i hela min kropp, vet inte ifall det är från ridningen igår eller från det obekväma sättet jag sov på...
aja idag blire stan lite senare, måste shoppa lite till, måste fylla mina tomhål. fram tills dess SKA jag faktiskt blogga lite hehe, puss!

tisdag

alltså jaaaaaaaaag vet! min update på bloggen har sugit balle de senaste dagarna, har verkligen inte suttit vid datorn när jag väl har gjort det så har jag bara suttit en pytteliten stund och knappt hunnit blogga eller så. Sitter nu och har fetaste jävla värken i min axel och arm efter dagens ridning, har kämpat röven av mig. Sitter fortfarande i ridkläder också för den delen, ska alldeles strax hoppa in i duschen.

Håller på att lägga in bilderna från festen på facebook, sen lägger jag upp dem här hehe, äntligen wihooo! nej men ja haha, pussa er!


see ya in town!


nu är jag klar och färdig för utgång! Väntar på ett sms, ett klarteckan från min kära vän att hon också är klar, så nu går jag upp och äter något sålänge, vi ses i Gustav eller något! :*

tjatjaa!

måndag idag, voöket i vanliga fall betyder att jag brukar sitta och ruttna på någon psykologilektion just nu. men ICKE idag nej, för vi har lov, en hel vecka, vilket känns sjukt skönt! Blev visst inte mycket bloggande igår märkte jag, men jag var inte hemma i mer än typ sammanlagt en timme igår på heeela dagen så jag hann verkligen inte.

När vi vaknade så gjorde vi oss i ordning så drog jag och mina systrar och träffade resten av gänget från London och mina kusiner, vi skulle hitta på en sista grej innan de åker tillbaka, de åkte idag, buhuu :(. Men vi drog till västra hamnen och tog en mysig fika och det var jättetrevligt faktiskt. Sen hade jag ju jobb som vanligt klockan fem, och jag var bästsäljande igår så jag vann en biobiljett hehe, duktig jag är! Sen kom jag hem och då drog vi till mina kusiner igen för att ännu en gång bara träffas en sista gång innan de åker hem igen, så vi var där och kom inte hem förens runt ett tiden, och då däckade jag direkt!

Så där har ni det varför jag inte bloggade igår haha, och nu hinner jag egentligen inte heller blogga men jag slänger in detta inlägg ändå. Ska fixa mig och så sen ska jag möta upp min käraste rebecca i stan, sen drar jag hem till henne och sover förmodligen där. :*


hehe litet smakprov på bilderna från festen, har inte tid nu att lägga upp de så ni får vänta sötisar, puss!

RSS 2.0